Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17027
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Syyriasta tullut Al Mustafa väijyi ja raiskasi kotiin palaavia naisia yöllä

Mies vetosi siihen, että hänelle ei ollut Suomeen saavuttuaan selitetty, mikä on raiskaus Suomen lain mukaan.

Helsingin käräjäoikeus on äskettäin tuominnut vuonna 1999 syntyneen, Syyriasta Suomeen tulleen Raed Al Mustafan ehdottomaan vankeuteen kahdesta raiskauksesta ja yhdestä raiskauksen yrityksestä. Tuomioksi tuli yhteensä 3 vuotta 6 kuukautta vankeutta. Al Mustafa pidettiin vangittuna ja lähetettiin Vantaan vankilaan suorittamaan tuomiotaan.

Raed Al Mustafa oli loppuvuodesta 2017 seuraillut yöllä yksin kotiin palaavia naisia ja lyöttäytynyt heidän seuraansa.

Ensimmäinen raiskaus 28.10.2017 jäi yritykseksi, kun Al Mustafan ahdistelema nainen pääsi livahtamaan kotitalonsa alaovesta sisään rappuun. Sitä ennen syyrialainen yritti väkisin suudella apua huutavaa tyttöä ja kosketteli häntä sukupuolielimen alueelta housujen päältä.

Etsi heti uuden uhrin

Ensimmäisen raiskauksen jäätyä yritykseksi sisukas syyrialainen ei ollut antanut periksi, vaan etsi uuden uhrin. Uhri B oli ollut palaamassa yöllä kotiinsa, kun Al Mustafa oli lähtenyt seuraamaan häntä rappukäytävään ja sisälle asuntoon.

Asunnossa Al Mustafa ilmoitti naiselle, että he harrastaisivat seksiä ja hän poistuisi sen jälkeen. Asianomistaja oli kieltäytynyt seksistä suusanallisesti, minkä jälkeen AI Mustafa oli kaatanut naisen maahan.

Hän oli pitänyt naista lattialla ja suudellut tätä väkisin ja imenyt tämän alahuulta. Tämän jälkeen Mustafa oli kosketellut naisen rintoja ja vatsaa vaatteiden alta. Nainen oli kieltänyt häntä edelleen suusanallisesti. AI Mustafa ei uskonut, vaan oli ottanut naiselta housut pois ja tunkeutunut kahdella sormellaan naisen emättimeen.

Naisen alkaessa huutaa Al Mustafa oli ottanut sormensa pois ja estänyt naista huutamasta peittämällä tämän suun. Kamppailua jatkui, kunnes nainen rupesi itkemään ja pyysi Al Mustafaa lopettamaan. Lopulta AI Mustafa oli noussut ja poistunut asunnosta. Teosta oli aiheutunut naiselle kipua, mustelmia huuleen, polveen ja pakaraan sekä naarmuja kasvoihin.

Ensimmäisen, yritykseksi jääneen raiskauksen osalta Al Mustafa myönsi syyllistyneensä naisen kosketteluun.

Toisen teon osalta Al Mustafa sanoi, että hän ei ollut tiennyt, että sormien työntäminen emättimeen väkisin täyttää Suomen lain mukaan raiskauksen tunnusmerkistön, koska hän on saapunut Suomeen Syyriasta eikä hänelle ollut Suomeen saavuttuaan selitetty, mikä on raiskaus Suomen lain mukaan.

Käräjäoikeus ei ottanut selityksiä huomioon.

Seuraavana viikonloppuna uusi raiskaus

Yöllä yksin kulkevien naisten väijyminen jatkui. Seuraavana viikonloppuna 05.11.2017 Al Mustafa oli väkivaltaa käyttämällä pakottanut kolmannen uhrin sukupuoliyhteyteen kanssaan.

Hämäsi kysymällä tietä.

Al Mustafa oli lähtenyt seuraamaan yöllä kotiinsa kävellen palaamassa ollutta naista ja aluksi lähestynyt häntä kysymällä tietä. Al Mustafa seurasi naista rappukäytävään ja tämän asunnon ovelle, jossa Al Mustafa tarttui naiseen takaapäin ja peitti hänen suunsa kädellään työntäen naisen sisään asuntoon.

Sisällä Al Mustafa oli ilmoittanut, että he tulevat harrastamaan seksiä, minkä jälkeen hän poistuu. Nainen oli kieltäytynyt seksistä suusanallisesti.

Al Mustafa raahaasi naisen sängylle ja istui haaraistuntaan hänen päälleen riisuen naisen housut. Nainen onnistui potkimaan raiskaajaa. Tästä suuttuneena Al Mustafa oli tunkeutunut kovakouraisesti sormillaan naisen emättimeen useita kertoja.

Mies oli myös ottanut peniksensä esiin ja yrittänyt työntää sen naisen suuhun.

Lopulta, pitkän kamppailun jälkeen Al Mustafa oli luvannut, että jos nainen olisi hiljaa, hän vain masturboisi naisen päällä eikä enempää tapahtuisi. Nainen oli tällöin lopettanut vastarinnan ja AI Mustafa oli saanut siemensyöksyn naisen päälle ja poistunut sen jälkeen asunnosta.

Uhreille ahdistusta ja pelkotiloja

Kaikki kolme uhria kertoivat oikeudessa kärsivänsä tekojen seurauksena ahdistuksesta, pelkotiloista ja unettomuudesta.

Yksi uhreista kertoi, että hänellä on vaikeuksia katsoa silmiin miehiä, varsinkin ulkomaalaissyntyisiä. Hänelle on tullut pelkotiloja, keskittymisvaikeuksia koulussa ja unettomuutta. Hän on käynyt Tyttöjen talolla juttelemassa tapahtuneesta.

Kaksi muuta uhria ovat joutuneet tapahtuneen takia turvautumaan rauhoittaviin lääkkeisiin ja olemaan sairauslomalla.

Juristit nettosivat kivasti

Voittajia olivat tälläkin kertaa eri osapuolten asianajajat, joille maksettiin palkkioita yhteensä yli 6 000 euroa. Ilmaisen oikeusavustajan saanut Al Mustafa tuskin tulee ikinä korvaamaan näitä rahoja valtiolle, joten ne jäävät veronmaksajien maksettaviksi.

Kolmelle uhrille maksettavia korvauksia kertyi yhteensä yli 20 000 euroa. Näitäkään rahoja Mustafalta tuskin koskaan saadaan, joten ne jäävät Valtionkonttorin maksettaviksi.

Lähde: Helsingin käräjäoikeuden pöytäkirja R 18/561 (tuomio ei ole vielä lainvoimainen, koska valitusaika ei ole kulunut)


MV
21.02.2018 21:21

Hän, joka epäilee tätä uutista voi itse tilata Helsingin käräjäoikeuden tuomiolauselman ja teonkuvauksen. Diaari (asianumero) näkyy uutisen lopussa.

Tai saahan näitä epäillä koska MV, koska unelma ja että provokaatio. Tai jotain. Mutta mitkään partiot sun muut eivät auta, kun syyrialainen tekee mitä lystää.

Ei muka tiennyt mikä on salliittua ja mikä ei! Tietoa on facebook yms täynnä, Suomeen osataan tulla, vaatia etuuksia, valittaa päätöksistä, mutta siihen se sitten jääkin.

Tällä kertaa ählämiltä jäi käyttämättä "nainen halusi seksiä - kortti". Se kortti otetaan yleensä esille, vaikka oli 25 astetta pakkasta, niin jostain tuli yllättäin nainen, joka halusi seksiä heti. Tässä ja nyt. "En voinut kieltäytyä, koska en tiennyt mitä Suomen laki siitä sanoo", on sitten selityksenä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

PoliisimestariSisu
Rico Tubbs
Viestit: 1226
Liittynyt: To Elo 14, 2014 6:41 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja PoliisimestariSisu »

Monikulttuurisuus on rikkaus jne

Hiekkaneekereiden raiskaamiset ovat kuin mustilaisten ryöstelyt, 99.99% väestöstä sitä tekee ja siksi minäkin olen 100% rasisti ja varuillani kaiken paskasakin takia.

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Huomasitteko muuten että tästä ei valtamedia uutisoinut mitään?

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17027
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Ollijoki kirjoitti:Huomasitteko muuten että tästä ei valtamedia uutisoinut mitään?
Eivät ole vielä ehtineet. Pitää niin kiirettä näiden Irakiin palautettujen kohtaloista huolehtiminen, ettei siinä jonkun suomineidon joutuminen raiskatuksi "kaikkein heikomman " taholta ole tärkeää.

Tämä on jotensakin kornia: Mies vetosi siihen, että hänelle ei ollut Suomeen saavuttuaan selitetty, mikä on raiskaus Suomen lain mukaan.

Ilmeisesti näille typeryksille pitää erikseen luennoida siitä mikä on raiskaus ja mikä ei? Heille itselleen on näemmä täysin vierasta se, miten muita ihmisiä tulee kohdella, (vaikka ovat EU-parlamentaarikon mukaan akavalaisia*).
- Vai oliko miehen tarkoitus yhtyä luvatta, mutta lain reunaa hipoen, ja olisi halunnut tietää kuinka pitkälle voi mennä, ettei saa syytettä?

Entä onko olemassa muita asioita mistä näille "akavalaisille" pitää erikseen kertoa saako tehdä; pahoinpitely, ryöstäminen, hengenriisto... Voisiko jokin VOK aloittaa kurssin, missä kerrotaan mitä saa lain mukaan tehdä ja mitä ei. Entä voisiko tuohon kurssiin liittää sivistyneen käyttäytymisen alkeet? Se kun näkyy olevan täysin hukassa useimmilta "maahanmuuttajilta".

Tai ehkäpä jokin facebookissa toimiva "welcomes refugee" ryhmä voisi opastaa heitä. Vai onko liikaa vaadittu?

*akavalainen
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Hyvinpä tehosi


Naispoliisilta sokkihoitoa turvapaikanhakijoille: Kaikki lähtee naisen asemasta
Kotimaa Julkaistu 03.12.2015 18:32

Poliisi "Peppi" Pelkonen luennoi turvapaikanhakijoille totuuksia naisen asemasta

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen ylikonstaapeli Nina "Peppi" Pelkosen mukaan tärkeintä on kertoa turvapaikanhakijoille perusteellisesti naisen asemasta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Pelkonen käy luennoimassa virkahame yllään ja ase lonkalla vastaanottokeskuksissa. Yksintulevana naispoliisina hän saa turvapaikanhakijoiden täyden huomion.

– Kerron, että poliisi ei tule ensimmäiseksi puhumaan kivoista asioista. He kysyvät, että syyllistänkö minä heitä koko ryhmänä: Tähän vastaan, että tämä on viesti teille kaikille, että keskustelette keskenänne näistä asioista.

Pelkosen mukaan hän puhuu aina yksioikoisesti ja suoraan, jotta viesti menee varmasti perille.

– Turvapaikanhakijoille on jo shokeeraavaa se, että tulen paikalle yksin eikä kanssani ole viittä miestä saattamassa minua. Englantia puhuvat miehet kysyvät usein, että miksi puhun ikävistä asioita ja yleistän heitä ryhmänä.

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/arti ... gs.mFkyBzA
Liitteet
nina-pelkonen-poliisi.jpg
nina-pelkonen-poliisi.jpg (165.17 KiB) Katsottu 11710 kertaa

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17027
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Olikohan tämä sanasta sanaan lainattu kohta tuomiolauselmasta vastaajan itse kehittämä, vai onko siinä mukana asianajajansa, oik. kand. Elisabeth Vuorenhelan ohjeistus:

Al Mustafa ei ollut tiennyt, että teko Suomen lain mukaan täyttää raiskauksen tunnusmerkistön, koska hän on kertomansa mukaan saapunut Suomeen Syyriasta, eikä hänelle ollut Suomeen saavuttuaan selitetty, mikä on raiskaus Suomen lain mukaan.

Ja jatkuu:

Al Mustafa ei ole edes väittänyt yrittäneensä selvittää lain sisältöä tai tulkintaa. Siten käräjäoikeus katsoo, että Al Mustafan väitetyllä tietämättömyydellä ei ole merkitystä asiassa.

Jos aa:nsa olisi tolkun ihminen, niin hän olisi (jos olisi ennen oikeudenkäyntiä tiennyt päämiehensä selityksistä) pyytänyt tätä olemaan vaiti asiasta.
- Voi olla, että samainen "tietämättömyys" nousee taas esille hovioikeudessa.

On kuitenkin ymmärrettävissä siten, että islaminuskoinen Al Mustafa on kuvitellut, tai saanut joltain väärää tietoa tai ehken jopa väärän käsityksen siitä, että naisia voi kohdella kuinka huvittaa.
- Tuskin olen väärässä, jos otaksun, että Al Mustafan suurimmat julkiset puolustajat ja tekojen väheksyjät löytyvät kuitenkin naisten parista, mm. nämä erilaiset refugees-ryhmät sun muut ihmisoikeuksien helppoheikit, jotka kilvan kaakattavat jokaisen tp-hakijan tänne jäämisen puolesta.

Vastaajalla ei kysyttäessä ollut huomauttamista oikeudenkäyntikulujen määrään. Ei tietenkään ollut! Eihän hän niitä itse tule koskaan maksamaan, joten hänelle ihan sama mitä verovaroista maksetaan.

Olikohan vastaajan tehnyt mieli raiskata myös aa:nsa ja onkohan naisena kivaa olla aa raiskaajalle ja etsiä syitä, jotta ei se oikeesti niin paha juttu ollut - ja ne uhrit, ne mittän traumaterapiaa tarvitte.

Kulut veronmaksajille oikeudenkäynnin osalta asianajajille 7200 euroa ja korvausvaateet asianomistajille 21600 euroa.

Ja koska Raed Al Mustafa on valittanut tuomiostaan, niin hovissa tavataan ja kansa maksaa. Koska Al Mustafan ihmisoikeudet, koska turvapaikkaturismi, koska vastuumme Syyriasta.

Tätä eikä muita vastaavia tapahtuisi tp-hakijoiden osalta jos ja kun heillä ei olisi vapaata liikkumisoikeutta ennen mahdollista myönteistä tp-päätöstä, mutta koska ihmisoikeudet, koska vapaa liikkuvuus.

Se, että vapaana saa kulkea vaikka millaista "sotatrauman raunioittamaa" hyvänsä, aiheuttaa sen, että nyt kolme naista on ollut sairaslomalla, kokevat pelkoa, syövät rauhoittavia sekä unilääkkeitä ja ovat kokeneet fyysistä kipua, on näemmä se hinta minkä maksamme syyrialaisten ja muiden - pääasiassa islamisnuskoisten - turvapaikkaturismista.

Kun tälläisiä tapahtuu jatkossakin, niin on toivottavaa, että seuraavat uhrit olisivat poliitikkoja tai heidän läheisiä sukulaisia, mutta että kunnon ihmiset saisivat kulkea rauhassa, eikä heidän tarvitsisi kärsiä hörhöjen monikulttuuriunelmasta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Joutsenlaulu
Harjunpää
Viestit: 304
Liittynyt: Ke Marras 14, 2012 11:07 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Joutsenlaulu »

Tuomio 3v 6kk pysyi hovissa.

https://www.helsinginuutiset.fi/artikke ... a#cxrecs_s
Raiskaustilanteiden osalta Al Mustafa kertoi uskoneensa, että Euroopassa oli sallittua harrastaa seksiä vapaasti.
Juu.

Terävä
Poliisikoira Rex
Viestit: 278
Liittynyt: To Loka 11, 2018 8:47 pm
Paikkakunta: Bay City

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Terävä »

On kuraturvalla pokkaa.

Tässä vielä koko teksti:

Helsingissä naisia kaduilla vaaninut raiskaaja on tuomittu Helsingin hovioikeudessa 3 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen.

Raed Al Mustafa seurasi kolmea naista kadulla loka–marraskuun vaihteessa 2017.

Ensimmäinen teko jäi yritykseksi, sillä Al Mustafan seurattua uhria tämän asunnon alaovelle, nainen alkoi huutaa apua ja jatkoi huutamista, kun mies seurasi häntä kotirappuun.

Al Mustafa poistui, mutta jo saman vuorokauden aikana hän lähti seuraamaan uutta uhria ja pääsi tunkeutumaan tämän kotiin.

Asunnossa Al Mustafa ilmoitti naiselle, että he harrastavat nyt seksiä. Naisen kieltäydyttyä Al Mustafa kaatoi tämän maahan ja raiskasi tämän.

Vain noin viikkoa myöhemmin Al Mustafa oli jälleen Helsingin kaduilla etsimässä yksin liikkuvaa naista.

Myös kolmatta uhria mies lähti seuraamaan ja tuli samaan rappukäytävään. Kun nainen oli astumassa sisälle asuntoonsa Al Mustafa tarttui häneen kiinni takaapäin ja peitti hänen suunsa kädellään. Al Mustafa on työnsi naisen sisään asuntoon ja veti oven kiinni, jonka jälkeen eteisessä syntyi kamppailu, kun nainen yritti saada ovea auki.

Al Mustafa ilmoitti uhrilleen, että he tulevat harrastamaan seksiä, minkä jälkeen hän poistuu. Uhri kieltäytyi, jonka jälkeen Al Mustafa raahasi hänet sängylle istuen tämän päälle. Al Mustafa onnistui riisumaan uhrin housut ja raiskaamaan naisen tämän potkiessa ja kamppaillessa kaikin keinoin vastaan.

Raed Al Mustafa tuomittiin 18 vuotta täyttäneenä henkilönä, vaikka oikeuskäsittelyn aikana mies oli esittänyt useita eri syntymäaikoja, etenkin sen jälkeen, kun oli kuullut vankilassa, että Suomessa alaikäiset tuomitaan lievempiin vankeusrangaistuksiin.

Al Mustafan mukaan hänen rangaistustaan olisi pitänyt hovioikeudessa lieventää, sillä hän on ollut teot tehdessään alaikäinen, hän on ensikertalainen ja kotoisin vaarallisista oloista Syyriasta, ja lisäksi kulttuuritaustansa vuoksi hän oli tottunut toisenlaiseen naisen ja miehen asemaan kuin Suomessa.

Raiskaustilanteiden osalta Al Mustafa kertoi uskoneensa, että Euroopassa oli sallittua harrastaa seksiä vapaasti.

Syyttäjän mukaan lieventämistä vastaan puhuu se, että kyseessä on raiskausten sarja, teot kohdistuivat tuntemattomiin ja niissä oli käytetty väkivaltaa.

Al Mustafa on tullut Suomeen turvapaikanhakijana mukanaan EU-passi, jossa on hänen itsensä ilmoittama syntymäaika. Myöhemmin ei ole tullut ilmi, etteikö kerrottu 6.6.1999 pitäisi paikkaansa.

Hovioikeus totesi, että vaikka Al Mustafa on asunut Suomessa vain joitakin kuukausia ennen syytteenalaisia tekoja, hän on kuitenkin viettänyt useita vuosia ennen tekoja Turkissa ja Euroopassa.

Hän on myös kertonut, että hän oli viettänyt omasta kulttuuristaan poikkeavaa elämää jo Istanbulissa ja että hänen isänsä oli jo Syyriassa kieltänyt häntä lähestymästä naisia ilman näiden suostumusta.

Al Mustafan Suomessa oleskelun kesto tai hänen kulttuuritaustansa eivät vaikuta tekojen moitittavuuteen lieventävästi.

Hovioikeus piti voimassa käräjäoikeuden antaman tuomion 3 vuotta ja kuusi kuukautta ehdotonta vankeutta.

Lisäksi Al Mustafan tulee maksaa uhreilleen korvauksia kärsimyksistä, tilapäisestä haitasta, kivusta ja särystä yhteensä 21 600 euroa. Uhreille aiheutui teoista muun muassa vakavia pelkotiloja.
Uskon, että Suomen malli on paras ja läheisin malli sille, miten Islam kehottaa ihmisiä elämään. Näin ollen koen, että Suomi on maailman islamilaisin valtio.
Abdirahim "Husu" Hussein

originalnightstalker
Martin Riggs
Viestit: 645
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker »

vittu että alkaa vituttaan aina ku lukee tän kaltasten apinoiden tekemisistä ja viel enemmä alkaa vituttaa nää tuomiot.. oispa suomessa sähkötuoli käytössä tän kaltasille apinoille, vittu tuoki paskiainen istuu vaan 1v 2kk...

URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11301
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kahden ensimmäisen ja kolmannen rikoksen välillä on ollut reilu viikko aikaa, eikä viime vuonna todellakaan varoitettu missään, että Helsingissä liikkuu naisia vaaniva sarjaraiskaaja.

Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Koen ihan postiivisena asiana nämä pakolaisten suorittamat raiskaukset. Siinä saa suomilumppu hieman nöyryyttä kun saa pakotettuna kyrpää perseeseensä. Loppuu se ylimielisyys. Raiskaus tulisi poistaa rikoslaista.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Teini-ikäinen sarjaraiskaaja vaani Helsingin yössä - riitautti vankeustuomionsa: Uhrin päälle masturboinnissa oli kyse kulttuurisista vaikeuksista
Eilen klo 15:30
Helsingin hovioikeus on pääkäsittelyssään kaatanut vuonna 1999 syntyneen miehen valituksen. Tuomittu määrättiin kärsimään 3,5 vuoden vankeusrangaistus toistuneista seksuaalirikoksista.

Hovioikeus on hylännyt raiskauksista tuomitun turvapaikanhakijan valituksen.

Tuomittu väitti, että Syyrian olot ja Euroopan erilainen kulttuuri piti ottaa huomioon rangaistusta lieventävänä tekijänä.

Mies vaani naisuhreja kaduilla yöaikaan syksyllä 2017.

Arkistovideo: Miten läheinen voi auttaa seksuaalisen väkivallan uhria?

Hovioikeus on pitänyt voimassa Raed Al Mustafan, 19, vankeustuomion kahdesta raiskauksesta ja yhdestä raiskauksen yrityksestä.

Tuomittu valitti Helsingin käräjäoikeuden ratkaisusta ylioikeuteen, mutta valitus ei menestynyt.

Nuori mies oli öisin kadulla ja lähti seuraamaan naisuhrejaan. Ensimmäisessä tapauksessa hän yritti suudella uhria väkisin ja juoksi perään, kun nainen pakeni. Naisen kotitalon ovella hän kouri uhria housujen päältä.

Toinen tapaus oli raiskaus. Mies seurasi uhria aina asuntoon saakka ja ilmoitti, että harrastaa seksiä tämän kanssa. Mies tunki sormensa naisen sukupuolielimiin ja suuteli häntä väkisin. Uhrin lopettamiskehotuksista ja itkemisestä huolimatta tuomittu jatkoi tekoaan. Nainen sai naarmuja ja mustelmia.

Kolmannessakin tapauksessa mies syyllistyi raiskaukseen. Al Mustafa seurasi naista asuntoon, kävi kiinni takaapäin ja peitti uhrin suun kädellään. Hän raahasi uhrin sängylle ja piteli tätä aloillaan. Al Mustafa kouri naisen sukupuolielimiä ja masturboi uhrin päälle. Mies yritti työntää sukupuolielimensä naisen suuhun.

Teot tapahtuivat loka-marraskuussa 2017 parin viikon sisällä.

Teini-ikäinen turvapaikanhakija raiskasi naisia Helsingissä. Kuvituskuva. Pasi Liesimaa
Selitykset eivät menneet läpi

Al Mustafa vaati hovioikeutta alentamaan rangaistusta. Perusteluna oli, että hän olisi ollut rikosten tekohetkellä nuori henkilö. Mies väitti syntyneensä vasta vuonna 2001 ja selitti, että syntymäaika oli kirjattu väärin Unkarissa.

Mies vaati pienempää rangaistusta myös siksi, että oli elänyt Syyriassa vaarallisissa olosuhteissa. Hän väitti, ettei ollut sopeutunut suomalaiseen kulttuuriin, jossa miehen ja naisen asema olivat toisenlaisia.

Hovioikeus ei uskonut perusteluja iästä. Nuoren miehen kertomat päivämäärät vaihtelivat käsittelyn eri vaiheissa epäuskottavasti, ja toisaalta Unkarin viranomaisten tekemät asiakirjat olivat lähtökohtaisesti luotettavia. Hovioikeus huomautti, että maa on liittynyt Geneven yleissopimukseen, joka velvoittaa antamaan kunnollisen matkustusasiakirjan pakolaisille.

Mies myös antoi selityksiä kulttuurieroista ja siitä, että oli luullut seksin olevan vapaata Euroopassa. Hovioikeuden mukaan mies ehti viettää useita vuosia Euroopassa, eli kulttuuritaustan ei voinut katsoa lieventävän hänen tekojaan.

Hovioikeus määräsi Al Mustafan pidettäväksi edelleen vangittuna. Hän on suorittanut vankeusrangaistustaan reilun vuoden.
Solmu Salminen

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Raed Al Mustafalle tuomio 2 raiskauksesta

Viesti Kirjoittaja dazu »

Nuorena aloittavasta sarjaraiskaajasta on riski kehittyä sarjamurhaaja. Tällaisessa tapauksessa tulee helposti mietittyä, että mitä tehdä. Suomeen tätä ei halua kukaan jättää, mutta toisaalta, jos sen päästää ulkomaille, niin jossain Lähi-Idässä se voi lentää tutkan alla ja tappaa 50 naista ennen, kuin jää kiinni.

Toisaalta näiden raiskausten luonne ei ollut erityisen väkivaltainen, joten lienee todennäköisempää, että hän jatkaa tulevaisuudessakin sarjaraiskaajana, eikä kehity sarjamurhaajaksi. Jos teoissa olisi käytetty tarpeetonta väkivaltaa, niin se olisi erittäin huono merkki.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

True
Nikke Knakkertton
Viestit: 199
Liittynyt: Pe Kesä 09, 2017 9:09 am

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja True »

Miks vaikka Hesari ei tee jotain 3 aukeaman juttua kuinka raiskaukset ovat lisääntyneet maahanmuuton myötä ja kuinka paljon mamut raiskaa ja montako prosenttia kaikista raiskauksista jne. Tommonen juttu kerran kuussa niin tilaan heti sen lehden. Jotain armeijan salaisia papereita kyllä paljastellaan ja muuta paskaa.

Tiinas
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1445
Liittynyt: Su Helmi 11, 2018 11:00 am

Re: Helsinki: Syyrialaismies raiskasi kahdesti ja yritti yhd

Viesti Kirjoittaja Tiinas »

True kirjoitti:Miks vaikka Hesari ei tee jotain 3 aukeaman juttua kuinka raiskaukset ovat lisääntyneet maahanmuuton myötä ja kuinka paljon mamut raiskaa ja montako prosenttia kaikista raiskauksista jne. Tommonen juttu kerran kuussa niin tilaan heti sen lehden. Jotain armeijan salaisia papereita kyllä paljastellaan ja muuta paskaa.
Älä naurata. Hesariko tekisi jutun... Ennemmin helvetti jäätyy.
Hesarin agenda on piilotella ja vähätellä mamujen raiskauksia ja muita rikoksia. Onkohan tästäkään tapauksesta Hesarissa nimiä mainittu, en jaksa tarkistaa.

Kerran viikossa on sen sijaan aukeaman juttu "sopeutuneista". Ikävä kyllä tarinoiden sankarit paljastuvat yleensä loppujen lopuksi huijareiksi (lelusalakuljettaja, prinssi, somppuakka joka huijaa lapsilisä jne)
Tackleberry kirjoitti: ↑
Eli tänä vuonna poliisi on ampunut 42 valkoista ja 31 mustaa.
Valkoisia maassa on sellaiset 234 miljoonaa ja mustia 40 miljoonaa, mutta ongelma tässä on se, että "valkoisia tapetaan enemmän, saatana!"
Ei helvetti

Vastaa Viestiin