Rotusota

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Suvaitsevaisuusilmiö opetti tyttölapset luottamaan turvapaikanhakijoihin, ja nyt heidät on raiskattu turvapaikanhakijoiden toimesta. Kelalta on rahat loppu, terveydenhoito on pulassa, terrori-iskuja on tapahtunut. Kuinka kauan vielä pitää kestää. Missä vaiheessa suomalaiset alkavat vastarintaan?

Miten mielestäsi rotusota voisi alkaa ja onko se ylipäänsä mahdollinen?
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Sverdlov
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1403
Liittynyt: Pe Marras 11, 2016 9:28 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sverdlov »

Helpoin tapa on aloittaa ensi kevään eduskuntavaaleista. Meidän pitää äänestää vain haittamaahanmuuttoa ja kaikkia siitä johtuvia lieveilmiöitä vastustavia ehdokkaita.
Anteeksi nimimerkkini, mutta en tiedä mihin päin sen pitäisi viitata?
JammuSetä

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Ei äänestys enää auta. Pitää alkaa konkreettisiin tekoihin.
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

JammuSetä kirjoitti:Ei äänestys enää auta. Pitää alkaa konkreettisiin tekoihin.
Näin se on. Äänestäminen ei auta millään tavoin, se on nähty. Joku Janitskin eduskuntaan, hanke on jo ajatuksena ihan naurettava. Kyseinen, terminaalivaiheen suolistosyövästä ihmeparantumisella selvinnyt kusettaja yrittää päästä vain nauttimaan eduskunnan antimista ja 5500 e/kk palkasta sekä kansanedustajaeläkkeestä.

Tarvitaan tekoja. Militaristinen kansanliike, joka ajaa somalit kotimaihinsa tai vaikka ampuu kaduille. Somaleilla tarkoitan näitä kaikkia Abu Hassaneita ja Husseineja. Välimeren toiselta puolelta tulleita pitää tuhoamaan. Se on enää ainoa ratkaisu. Päättäjiin pitää myös kohdistaa kostona attentaatteja.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Avatar
Hovimestari
Martin Beck
Viestit: 754
Liittynyt: To Syys 03, 2009 10:51 pm

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Hovimestari »

Sniffaaja kirjoitti:Miten mielestäsi rotusota voisi alkaa ja onko se ylipäänsä mahdollinen?
Ei se oikein enää ole. 90-luvulla olisi vielä ehkä voinut onnistua kun muunrotuisia oli niin vähän, tosin samasta syystä silloin ei oikein olisi voinut puhua edes sodasta, vaan lähinnä etnisestä puhdistuksesta.

Nykyään ei enää onnistu, koska eri tavoin muita kuin puhtaan vaaleaihoisia suomalaisia, näiden puolisoita, lapsia, työnantajia, työtovereita, sukulaisia, muuten vaan symppaajia jne. jne. on jo niin paljon, mukaanlukien korkeillakin paikoilla kuten eduskunnassa, että vastapuoli taas kutistuisi liian pieneksi sodankäyntiin tai edes sen aloittamiseen, koska hyvin harva suomalainen on enää valmis lähtemään sotaan toisia suomalaisia vastaan pelkän ihonvärin perusteella.

Tilanne olisi eri, jos muunrotuisiin saataisiin laajennettua mm. saamelaiset, suomenruotsalaiset, venäläiset ja virolaiset ja aseteltua näitä sopivasti eri puolille ja erilaisiin jänniin liittoutumiin keskenään. Ei haittaa vaikka tummaihoisistakin pilkottaisiin joitakin keskenään eripuraisia faktioita kuten turkkilaiset, kurdit, aasialaiset, somalit, irakilaiset, muut mustat afrikkalaiset. Kantasuomalaiset siinä keskellä sitten. SIINÄ olisi mielenkiintoinen rähinä, melkein sarjakuva-, elokuva- ja tietokonepelisarjan arvoinen.
You can choose a ready guide in some celestial voice. If you choose not to decide, you still have made a choice! You can choose from phantom fears and kindness that can kill. I will choose a path that's clear; I will choose freewill. -Rush
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Hovimestarin kirjoitus tuntuu loogiselta. Tilanne on menetetty. Suomen kansa on käytännössä lammasmainen ääliöporukka, joka ei enää kohta ole edes suomalainen. Turvapaikanhakija-aaltojen on ennustettu lisääntyvän. Joidenkin arvioiden mukaan Afrikasta tulee ilmastonmuutoksen ja muiden tekosyiden varjolla miljoonia Eurooppaan elelemään. Ainut keino oikeastaan estää, on meidän valtiomme alasajo ja muuttuminen Karjalan tasavallan tapaiseksi alueeksi. En tiedä olisiko se lainkaan huono ratkaisu?
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7420
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Länsimaalaiset ovat yleisesti ottaen hyvin epäyhteisöllisiä ja lukuunottamatta urheilukilpailuita ja yksittäisiä vuosittaisia tapahtumia ja perinteitä sekä kielitaustaa, niin lopulta individualismi on voittanut.

Suomella on sotahistoriansa takia vielä jotakin mikä muistuttaa omasta maasta, mutta käytännössä peli on lähestulkoon menetetty. Poliittiset päättäjät ovat määritelleet maahanmuuton olevan tärkein teema ja jos kansa äänestää samoja poliitikkoja, niin lopputuloksen arvaa.

Mitä enemmän tulee maahanmuuttajia, niin sitä enemmän hämärtyy suomalaisuus ja kohta voidaankin sanoa kenen tahansa olevan suomalainen. Tämä sama kehitys koskee kaikkia länsimaita. Ainoastaan nämä muutamat Euroopan maat taistelevat tuota kehitysmaalaisuutta vastaan.

Rotusota käydäänkin joko silloin kun maahanmuuttajia ei ole oikein ollenkaan tai sitten kun heitä on niin paljon, että tilanne on jo mahdoton.

Suomessa tilanne on vielä melko maltillinen, mutta samat ennusmerkit Ruotsin kaltaisesta kehityksestä koskevat Suomea.
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Maanpuolustus on hieman outoa, kun maa on käytännöllisesti katsottuna jo menetetty. Maahan virtaa halpatyövoimaa, jonka kanssa ei pysty edes kilpailemaan. Tämä näkyy hyvin rakennusalalla. Kaikki työntekijät ovat Virosta, Latviasta, Romaniasta, Liettuasta, Venäjältä, Moldovasta jne jne. Suomalaisia työmiehiä ei enää palkata ja vielä vähemmän arvostetaan. Suomalaiselle rakennusmiehelle ei ole enää töitä. Sitten on tämä Suomeen kohdistunut turvapaikkamatkailu. Vastaavia ilmiöitä on jo niin paljon, etten jaksa niistä enää edes kirjoittaa. Terveydenhuoltokin on täysin ala-arvoista.

Jos missään kohtaan ei leimahda, niin menetämme kaiken sen, jonka vuoksi joskus isiemme isät taistelivat Neuvostomiehistystä vastaan. Tilanne on täysin järjetön.

Mikä neuvoksi?
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3717
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

Mielestäni rotusota on väärä termi, sillä matalan tason konfliktia käydään jo sisäisesti, siten että vastakkaisilla osapuolilla on myös suomalaisia.
Jako menee suunnilleen siinä onko henkilön mielestä GCM ok vai ei.

Nationalisteja on ehkä vähemmän vielä, mutta määrä nousee päivittäin: Suurin osa ihmisistä tekevät kuten vaaleissa ja yrittävät teeskennellä kuinka tämä ei koskisi heitä lainkaan.
Onnistuu aina siihen asti kun mokutus tavalla tai toisella tunkee päälle.
Autoveroa ollaan taas korottamassa, kaikki ymmärtää mihin sitä rahaa tarvitaan ja mihin se ei mene (tieverkkoon).
Ranskassa tämä jo katkaisi kamelin selän. Tulee se raja Suomessakin vastaan.

Kannattaa liittyä lähimpään SOO:n niin kauan kun vielä kerkiää.
Asiallisia henkilöitä tarvitsevat kuitenkin aina lisää.

Äänestääkin pitää, se on vain yksi vaikutuskeino muiden joukossa.
Muista että suvakkipuolueiden kannattajat menevät kyllä 100% äänestämään.
Eli jos et itse vaivaudu äänestämään PS:ää niin autat suvakkipuolueita.
Tätä on ollut perinteisesti "nukkuville" vaikea selittää.

Muslimikulttuureista tulevien kanssa ei voi neuvotella: Ne uskovat vain voimaa.
Ei rispektiukkoa kiinnosta suvakkipoliisin kitinät. Se uskoo vasta sitten kun tulee pamppua ja luotia.
Tämän nyt voi todistaa helposti, kehottamalla katsomaan miten homma hoituu näiden lähtömaissa.
Se on pakolla. Kuningas, imaami, poliisi tai armeija pistää ihmiset ruotuun.
Silti sitä haastetaan päivittäin.
Asialla on tekemistä moniavioisuuden kanssa, mutta siitä enemmän vaikka islam - ketjussa.

Se nyt on selvää että tämänhetkinen konflikti ei tähän jää, vaan eskaloituu väistämättä.
Voittaakin vielä voidaan, ja mennä esim. Unkarin tietä. Helppoa siitä ei tule, ja vaatii väistämättä henkilökohtaisia uhrauksia.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

Marokon Kauhu kirjoitti:Kannattaa liittyä lähimpään SOO:n niin kauan kun vielä kerkiää.
Kukaan järkevä ihminen ei kehtaa liittyä mihinkään näihin itsensä nolaamisjuttuihin. Noista yksikään viritys ei saa myöskään mitään muuta aikaiseksi kuin kävelylenkkejä. Sama kuin menisi De Witun mielenvammaan (miakkari) mukaan ja joisi kaljaa teltassa keskellä helsinkiä. Pahemmin ei voisi itseään nolata miten noi mäidänillä mukana olleet Jeesus Iljaa hokevat autistiset fas-lapset. Riitaantuivat vielä keskenäänkin. Perussuomalaisiakaan äänestämällä ei ole saatu mitään muuta aikaiseksi kuin Timo Soinin mahaa kasvatettua. Sekin läskikasa on hyvä esimerkki isänmaallisuudella ratsastamisesta. Ei voi myöskään olla mieleltään kovin terve, koska tuohan on itsemurhayritys päästää itsensä tuollaiseen kuntoon. Kunnon sika.

Kai ainoa ratkaisu on erakoitus johonkin korpimökkiin ja pitää kirves ja puukko terävinä. Parasta haistattaa vitut kaikelle ja keskittyä omaan olemassaoloon ja sen varjeluun.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
JammuSetä

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Vaikka Sniffaaja sinun tekstisi menevöt aika lailla tunteisiini, on niissä silti vinha perä.

Kansanarmeija meidän pitää perustaa.
Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Sniffaaja kirjoitti: Kukaan järkevä ihminen ei kehtaa liittyä mihinkään näihin itsensä nolaamisjuttuihin. Noista yksikään viritys ei saa myöskään mitään muuta aikaiseksi kuin kävelylenkkejä. Sama kuin menisi De Witun mielenvammaan (miakkari) mukaan ja joisi kaljaa teltassa keskellä helsinkiä. Pahemmin ei voisi itseään nolata miten noi mäidänillä mukana olleet Jeesus Iljaa hokevat autistiset fas-lapset. Riitaantuivat vielä keskenäänkin. Perussuomalaisiakaan äänestämällä ei ole saatu mitään muuta aikaiseksi kuin Timo Soinin mahaa kasvatettua.......
:D viikon somenaurut ! ! !
Boldattuna se kohta jossa allek oli vaikeuksia pitää tekarit suussa :lol:
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

holmesin haamu kirjoitti: Suomella on sotahistoriansa takia vielä jotakin mikä muistuttaa omasta maasta, mutta käytännössä peli on lähestulkoon menetetty. Poliittiset päättäjät ovat määritelleet maahanmuuton olevan tärkein teema ja jos kansa äänestää samoja poliitikkoja, niin lopputuloksen arvaa.
Kansahan äänesti jo taannoin väärin ja sai jytkyn. No mitäs siitä jytkystä sitten seurasi? No ei yhtään mitään, jytky olikin vaginalta näyttävä strap-on.

Ketä kusettajia seuraavaksi mielestäsi pitäisi äänestää? Samoja jytkyjä vai eri kytkyjä? Lopputulos näyttää aina olevan sama. Mikään ei muutu köyhän, pieni- , tai keskituloisen näkökulmasta.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Marokon Kauhu kirjoitti: Kannattaa liittyä lähimpään SOO:n niin kauan kun vielä kerkiää.
Asiallisia henkilöitä tarvitsevat kuitenkin aina lisää.

Äänestääkin pitää, se on vain yksi vaikutuskeino muiden joukossa.
Muista että suvakkipuolueiden kannattajat menevät kyllä 100% äänestämään.
Eli jos et itse vaivaudu äänestämään PS:ää niin autat suvakkipuolueita.
Tätä on ollut perinteisesti "nukkuville" vaikea selittää.
Lenkkeillä voi yksinkin ja PS oli suvakkipuolue. Lisää PS:ää enemmän suvakkeja. Suvakkien isä Soini on kirjoittamassa jo GCM. Näkee jo asiasta unia peitot märkänä.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg
Sniffaaja
Martin Riggs
Viestit: 608
Liittynyt: Ti Touko 26, 2015 6:59 am

Re: Rotusota

Viesti Kirjoittaja Sniffaaja »

https://www.mielenterveystalo.fi/aikuis ... koosi.aspx

PSYKOOSI

Psykoosin tunnistaminen

Psykoosi on yleinen termi mielenterveyden häiriölle, jossa henkilö on menettänyt joltain osin kosketuksensa todellisuuteen. Ajattelussa, tunne-elämässä ja käyttäytymisessä ilmenee vakavia häiriöitä. Psykoositila vaikuttaa merkittävästi arjen toimintakykyyn. Ihmissuhteita, työtä ja muita tehtäviä on vaikea hoitaa normaaliin tapaan.

Psykoottiset häiriöt ovat harvinaisempia kuin muut mielenterveyden häiriöt. Useissa mielenterveyden häiriöissä on mahdollista joutua psykoottiseen tilaan, näistä esimerkkeinä skitsofrenia, psykoottinen masennus, kaksisuuntainen mielialahäiriö, johon voi liittyä psykoottinen masennus tai mania, skitsoaffektiivinen psykoosi tai lääkkeiden/huumeiden aikaansaama psykoosi.

Psykoosia sairastavalla henkilöllä terveet kaudet ja psykoottiset kaudet vaihtelevat. Kauteen voi kuulua seuraavia vaiheita, joiden pituus vaihtelee yksilöllisesti.

Edeltävä vaihe (alttius sairastua) – ei oireita, mutta psykoosin riskitekijöitä on olemassa.
Ennakkovaihe (sairastumisvaihe) – joitakin muutoksia tunne-elämässä, motivaatiossa, ajattelussa, havainnoissa ja käytöksessä (ks. laatikko alla). Akuuttivaihe (psykoottinen jakso) – psykoottisia oireita, kuten harhaluulot, aistiharhat (hallusinaatioita), sekavaa ajattelua ja vaikeuksia pitää yllä ihmissuhteita, tehdä töitä tai opiskella.

Toipuminen – yksilöllinen prosessi, jossa saavutetaan lopulta hyvä vointi.
Uusiutuminen (relapsi) – joko yksi tai useampia psykoottisia vaiheita elämässä.
Vaikka nämä merkit ja oireet eivät yksittäisinä olisi kovin näkyviä, yhdessä ne antavat selvän viitteen siitä, että kaikki ei ole hyvin. On tärkeää huomata nämä varoitusmerkit silloinkin, kun ne kehittyvät vähitellen tai ovat epämääräisiä. Monesti alkavan psykoosin oireet jäävät huomaamatta, kun ajatellaan, että kyseessä on vain vaihe elämässä, tai että muutokset ovat päihteiden aiheuttamia ja asia korjaantuu ajan myötä.

Tuon pohjalta kaikki on menettänyt kosketuksensa todellisuuteen ja on psykoosissa. Vasemmisto, keskusta, vihreät, oikeisto, suvakit, rajakit, natsit, kommunistit, turvapaikanhakijat, politiikot, poliisit, sairaanhoitajat, lääkärit, kirjastotädit ja nuohoojat. Kaikki, jotka ovat jotenkin mukana tässä touhussa.
http://www.osuva.com/ - joukko- ja perhesurmaajien treenipaikka vuodesta 2000. Parhaimmat aseet ja kouluttajat.
Vastaa Viestiin