Irakilaismiesten vierailut päiväkerhoissa, kouluissa yms

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Seurakunnan päiväkerhossa irakilaismiehiä

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

On Anoi Kaa kirjoitti:Ja sama homma jatkuu, tällä kertaa Oulun yliopiston vieressä olevassa Linnanmaan päiväkodissa.
Esikoto-hankkeen sotalapsimiehet päiväkodissa.jpg
Doctor Lecter kirjoitti:...
Mielestäni aikuisille musulmaanimiehille olisi muutakin käyttöä; metsätyöt, risusavotta, seu
Eipä ole pohjoisessa näköjään tarvetta em. töihin, mutta lastenkotiin taas kuskataan... Vanhemmat kait ovat kuusalla mitä lapsillensa "syötetään".
Kuvassa on ilmeisesti 7 mamua ja 3 suomalaista ohjaajaa, no työllistäähän se tuokin, mutta eipä uutta rahaa talouteen tuo vaan syö jo entisiä kierrossa olevia. Miksi ihmeessä lapsille on esitelty Afghanistanilaista ja Irakilaista kulttuuria? Annettu arabiankieliset käsikorut?

Suomalaistenko se pitää sopeutua noiden kulttuuriin suomalaisten päättäjien mielestä? Suomalaiset ovat aina olleet alisteisia, ensin Ruotsille, sitten Venäjälle ja nyt EU:lle. Itsenäisyydellä ja Suomenlipulla voi pyyhkiä persettä!

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Vanhemmat ja opettajat saavat osin syyttää itseään. He tutustuttivat illanvietoissa jälkikasvuaan ulkomaalaismiehiin, jopa lastentarhoihin vietiin näitä partauroita tutustumaan pikkulapsiin, sen varjolla jotta lapset oppivat hyväksymään vieraat, hymyilevät karvanaamat. Oppi on mennyt perille :roll:

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa.

Kuva

Viimeisin hälyttävä uutinen tulee Kajaanista:

Mikko X:

”Nyt on pakko avautua Kajaanin kaupungin maahanmuuttaja touhusta sen verran, että tässä joku aika sitten Sanna oli vienyt lapset aamulla päiväkotiin ja kertoi vasta illalla minulle, että päiväkodille oli mennyt ryhmä maahanmuuttaja miehiä (Sannan arvio iästä 18-25vuotta). No minä sitten seuraavana arkipäivänä painelen päiväkodin johtajan puheille kyselemään, mistä on ollut kysymys ja miksi vanhemmille ei ole ilmoitettu asiasta mitään. Vastaukseksi sain, että päiväkotiin oli todelakin käynyt tutustumassa ”poika”ryhmä, joka koostui maahanmuuttajista (johtajan mukaan 14-16 vuotta), jotka ovat kiinnostuneita hoitoalasta.

Ryhmä on ollut valvojien kanssa liikenteessä, eivätkä ole olleet lasten kanssa missään tekemisissä.
En kuitenkaan tyytynyt vastaukseen, vaan laitoin asiasta kyselyn Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen johtajalle, joka ei vaivautunut vastaamaan, ennenkuin kirjoitin kolmanteen sähköpostiin, että seuraavaksi kirjoitan julkisen kirjeen asiasta, koska mielestäni vanhempien kuuluu tietää, ketä lasten sekaan päästetään.

Nyt saamani sähköposti vastaus paljastaa sen, että maahanmuuttaja ryhmä on leikkinyt LASTEMME kanssa ja pukeneet heitä!
Kuva
Onko tällainen salailu kenenkään mielestä oikein, koska me luotamme siihen, että lapsemme ovat turvallisessa ympäristössä päivät sellaisten ihmisten parissa, jotka ovat kouluttautuneet työhönsä ja toimittaneet rikostausta selvityksensä? Nyt päästetään tuollainen miesryhmä lastemme keskuuteen, joista ei ole mitään tarkempaa tietoa, siitä ketä ja minkä ikäisiä he ovat ja mikä heidän taustansa on.
Toivottavasti tämä tavoittaa muitakin vanhempia, jotka eivät tiedä asiasta, koska tuskin heitäkään on tästä millään tavalla informoitu.

Ja jutun poittina on se, etten halua lapsien joukkoon mitään ylimääräistä porukkaa, joista ei voi olla varma ketä he ovat, olivatpa sitten Suomalaisia taikka maahanmuuttajia.

Viimeaikaiset tapahtumat vaan vahvistaa mielipidettäni, että päiväkodin johto ja Kajaanin kaupunki eivät ajattele yhtään lastemme parasta, vaan tällaisilla vierailuilla vaarantavat lastemme turvallisuuden ja aiheuttavat huolta meissä vanhemmissa.

En julkaise päiväkodin nimeä, mutta todennäköisesti asia koskee muitakin päiväkoteja, kuin sitä, jossa lapsemme ovat.” di-gold

”Monikulttuuri” päiväkodeissa näyttää olevan yleistymässä, muodostuu pian vallitsevaksi käytännöksi koko Suomessa. Saarijärvi on jo kartalla: Espanjalainen julkaisu, Alerta Digital, esittelee maailmalla kohua herättävän Suomi-ilmiön, ja muslimien paratiisin Saarijärven:

”Suomessa valkoihoiset ja kristityt vanhemmat eivät näe ongelmana usein jopa alle 10-vuotiaiden tyttäriensa sosiaalista kanssakäymistä maahanmuuttajamiesten kanssa, joiden ikä on lapsiin nähden jopa kolminkertainen.

Olemme keränneet kuvia Instagramista ja Facebookista. Ne on otettu Suomen Saarijärven kaupungissa ja niissä nähdään aikuisia maahanmuuttajia, useimmat arabeja tai Saharan eteläpuolisesta Afrikasta, poseeraamassa suomalaisten tyttöjen kanssa. Nämä miehet ovat itsevarmoja, koska he tietävät ettei vapaamielisyyden saastuttama suomalainen yhteiskunta puutu heidän tekemisiinsä. Tulevat Suomen omistajat sanovat: ”Teidän tyttärenne kuuluvat meille”.
Kuva
Valokuvissa on kommentteja, kuten ”kaunis”, ”My Baby” ja ”minä rakastan sinua”. Me ihmettelemme, miksi näitä aikuisia miehiä, jotka näkyvät kuvissa, ei ole pidätetty.

Me espanjalaiset emme voi kuin ihmetellä, miksi näin järkyttävään uutiseen ei ole reagoitu Suomen viranomaisten taholta eikä lehdistössä? Feministit ja lasten oikeuksista huolehtivat viranomaiset eivät ole esittäneet mitään kommentteja.”

Kuva

adres finlandeses permiten que sus hijas adolescentes mantengan relaciones con inmigrantes musulmanes adultos.

En Finlandia, a los padres de las adolescentes blancas y cristianas, en muchos casos con menos de 10 años de edad, no parece importarles que sus hijas posen en las redes sociales junto a inmigrantes musulmanes, que en muchos les triplican la edad.

Hemos rescatado las imágenes que aparecen en Instagram y Facebook, algunas hechas a plena luz del día. Han sido tomadas en la ciudad finlandesa de Saarijärvi y en ellas se ve a inmigrantes adultos, la mayoría de origen árabe y subsahariano, posando jactanciosamente con finlandesas adolescentes e incluso niñas. Mantienen una pose desafiante acaso porque saben que, en una sociedad tan inoculada con el virus de la liberalidad como la finlandesa, nadie les hará frente. Ni siquiera los padres. “Vuestras hijas nos pertenecen”, parece deducirse por el tenor de las arrobadas expresiones, propias de quien se sabe dueño del futuro de Finlandia. Otra ‘gesta’ que agradecerle a los desembarcantes de Normandía.

moro-posa3Junto a las fotos, mensajes tales como “Beautiful”, “Mi bebé” y “Te amo. Nos preguntamos por qué no han sido detenidos los adultos que aparecen en las fotos y los padres de las menores. Por lanzar unas monedas a unas mendigas rumanas en la Puerta del Sol de Madrid, los medios informativos europeos bramaron contra un grupo de aficionados holandeses del PSV. ¿Por qué sin embargo noticias tan escandalosas como ésta de Finlandia no encuentran respuestas legales ni tampoco eco en la prensa del país? Como es natural, ninguna organización feminista ni las autoridades encargadas de velar por los derechos del menor se han pronunciado sobre este asunto. di-gold

Alerta Digital.

Kuva

Turun partiolaiset partioliike Turussa, saattaa paperittomat mamumiehet yhteen nuorten tyttöjen kanssa. Aiemmin ei ole kuulunut partion toimintaan minkäänlaisten karva-aatamien vieminen lasten kanssa metsään.

https://www.nykysuomi.com/2016/09/15/pa ... akodeissa/

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Turvapaikanhakijoiden vapaaehtoistyöstä päiväkodeissa nousi kohu – säännöllinen toiminta päätettiin lopettaa
Turvapaikanhakijoita on toiminut syksystä alkaen avustavissa tehtävissä Mikkelin päiväkodeissa. Nyt heidän säännöllinen vapaaehtoistoimintansa loppuu kaupungin saatua kielteisen palauteryöpyn asiasta. Tilalle suunnitellaan vierailukäyntejä.

Kotimaa1.2.2016 klo 18:44päivitetty 1.2.2016 klo 19:06

Kuva

Mikkelin Suonsaaren vastaanottokeskuksesta lähti aamulla viisi turvapaikanhakijaa vapaaehtoistöihin Mikkelin päiväkoteihin. Huomenna he eivät päiväkoteihin enää palaa, sillä Mikkelin varhaiskasvatusta johtavat virkamiehet päättivät lopettaa toiminnan.

Ylen uutisoitua turvapaikanhakijoiden harjoittamasta vapaaehtoistyöstä Mikkelin päiväkodeissa kaupungin virkamiehet alkoivat saada palautetta asiasta yli kunnan rajojen.

– Palaute oli tiukkasävyistä ja kysyvää. Meiltä on kyselty, eikö vapaaehtoistyöntekijöillä ole rikosrekisteriotteita. Koska turvapaikanhakijat eivät ole päiväkodeissa työ- tai virkasuhteessa, ei sovelleta lakia lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, vaan lakia lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä. Rikosrekisteriote voidaan pyytää myös vapaaehtoisilta, mutta se kertoo vain Suomessa eletystä ajasta, ei aikaisemmasta historiasta muualla, Mikkelin kasvatus- ja opetusjohtaja Seija Manninen kertoo.

Mannisen mukaan vapaaehtoistyöntekijöiden työn lopettamisella haluttiin taata luottamuksen säilyminen kotien ja päiväkotien välillä. Mikkelin varhaiskasvatuksen virkamiehet ja Suonsaaren vastaanottokeskuksen johto aikovat kuitenkin jatkaa neuvotteluja yhteistyöstä vastaanottokeskuksen ja päiväkotien kanssa.

– Turvapaikanhakijat voivat toimia tilapäisinä vierailijoina kertomassa oman maansa kielestä ja kulttuurista ja turvapaikanhakijan arjesta, mutta eivät säännöllisinä vapaaehtoistyöntekijöinä. Halusimme varmistaa, että mitään ikävää ei tapahdu, vaikka kaikki palaute, mitä näistä työntekijöistä on tullut, on ollut pelkästään positiivista. Heistä on ollut oikeasti apua ja heillä on ollut hyvä asenne sekä lapsia että päiväkodin aikuisia kohtaan.

Kolmessa eri päiväkodissa työskennelleet nuoret aikuiset turvapaikanhakijat ovat toimineet päiväkodin henkilöstön ohjauksessa.

– He eivät ole olleet koskaan kaksin lasten kanssa, Manninen kertoo.

Vapaaehtoistyöntekijöitä ollut syksystä lähtien avustavissa tehtävissä
Suonsaaren vastaanottokeskuksen turvapaikanhakijoita on ollut avustavissa tehtävissä päiväkodeissa syksystä alkaen. Päiväkodeissa he ovat toimineet lähinnä tulkkausapuna ja auttaneet pienempiä sisaruksiaan kotoutumaan.

– Näyttää siltä, että näiden nuorten kotoutumisen tukeminen päättyy tältä kohdin tähän. Asia täytyy käsitellä tänään yhdessä meidän opetuksesta vastaavan ohjaajamme ja näiden nuorten kanssa, Suonsaaren vastaanottokeskuksen johtaja Heikki Väätämöinen kommentoi asiaa.

Väätämöinen myöntää olevansa pettynyt palauteryöppyyn ja siihen, että turvapaikanhakijoiden vapaaehtoistyö ainakin nykyisessä muodossaan päiväkodeissa päättyy.

– Valitettavaa tässä on se, että suurella osalla lausujista ei ole mitään kuvaa siitä, minkälaiset ihmiset meillä on siellä harjoittelussa. Saimme hirvittävän hyvän alun sekä koulutoimen että terveydenhuollon puolella, ja kaupunki on suhtautunut varsin avoimesti tällaisiin ideoihin. Harmittaa näiden nuorten puolesta sekä sitten tietysti niiden työyhteisöjen puolesta, missä nämä ihmiset ovat päässeet olemaan mukana.


https://yle.fi/uutiset/3-8640570

Metukka
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 12
Liittynyt: Ma Marras 13, 2017 2:22 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Metukka »

Päiväkodeissa maahanmuutajien toiminta ollut todennäköisesti ihan ok hommaa, mutta kyllä minulla heräsi ihan heti kysymys rikosrekisteriotteesta, se kun suomalaisilta vaaditaan, niin onko maahanmuuttajataustaisilta vaadittu myös, ja loppupeleissä eihän näiden rikostaustoja edes saada selville mitä ovat lähtömaissa hommailleet.
-Metukka-

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Minä en kyllä ymmärrä että miksi niitä mamuja pitää väkisin "tutustuttaa" päiväkoteihin. Mikä järki siinä on? Miksi aikuisia miehiä viedään tutustumaan lapsiin? Aikuiset tutustuu aikuisiin ja lapset lapsiin. Jessus sentään mitä aivopieruja taas.
"Those who want respect, give respect."

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Harmi että vasta nyt on herätty noihin päiväkotikeikkoihin.
Jotenkin ei omaan ajatusmaailmaan istu koko homma. Jos nyt olisi niin että olisin joutunut johonkin vieraaseen maahan pakenemaan ja sitten tultaisiin kysyyn että: "mennäänkös hiukan leikkimään päiväkotiin?" niin voisi olla että vastaus olisi esim. "eikö olis mitään ihan miesten hommia tai jotain missä pääsis vaikka tutustumaan paikallisiin oman ikäisiin ja oppimaan heiltä tapoja, kun ei noi muiden mukulat suuremmin kiinnosta".

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

ReissuLasse kirjoitti:Harmi että vasta nyt on herätty noihin päiväkotikeikkoihin.
Jotenkin ei omaan ajatusmaailmaan istu koko homma. Jos nyt olisi niin että olisin joutunut johonkin vieraaseen maahan pakenemaan ja sitten tultaisiin kysyyn että: "mennäänkös hiukan leikkimään päiväkotiin?" niin voisi olla että vastaus olisi esim. "eikö olis mitään ihan miesten hommia tai jotain missä pääsis vaikka tutustumaan paikallisiin oman ikäisiin ja oppimaan heiltä tapoja, kun ei noi muiden mukulat suuremmin kiinnosta".
Juuri näin. Aikuiset miehet tutustumassa päiväkotilapsiin. Onko nää parrakkaat tulijat vähän niinkuin pikkulasten tasolla henkisesti, vai mikä tämän koko homman pointti oikein on? :lol:
"Those who want respect, give respect."

Salmari
Olivia Benson
Viestit: 723
Liittynyt: To Marras 22, 2018 3:37 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Salmari »

Sehän on niin, että jos ei halua kotoutua niin ei kotoudu. Kuten nämä Oulun raiskaajat.

Suurin ongelma kotoutuksessa on se, että niitä järjestävät keski-ikäiset naiset, joille koko prosessi on hauska leikki. Lapset ovat lähteneet kotoa ja jotain pitäisi hoivata.

Feikkipakolaisille järjestetään sitten kaikkea kivaa: viedään Lappiin katsomaan revontulia, maastopyöräilemään tunturiin, leivotaan ja laitetaan ruokaa tätien kanssa, vieraillaan kouluissa, partiossa ja päiväkodeissa jne. Koko kotoutus on yksi pitkä huviretki, jolla keski-ikäiset naiset täyttävät tyhjän elämänsä.

Kaikki faktat ja realiteetit sivutetaan, pääasia, että itsellä on hauskaa.

Miksi aikuisia miehiä ei viedä tutustumaan miehiin, risusavottaan, lumitöihin tai muualle vastaavaan. Miksi kaiken pitää olla hauskaa, kun oikea elämä ei ole sitä.

Kyllä suurin ongelma on nimenomaan kotouttajat, eivät kotoutettavat.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Salmari kirjoitti:
Kyllä suurin ongelma on nimenomaan kotouttajat, eivät kotoutettavat.
Hieman eri mieltä. Kyllä se nyt vaan niin on että aikuiset ovat vastuussa omasta elämästään. Siinä olet oikeassa että onhan tämä paapomisleikki mennyt ihan vituiksi. Kotoutusta on kyllä muutettava radikaalisti, mutta jos aikuiset eivät halua kotoutua, niin silloin pitää myös rahahanat sulkea.

Normaali henkilö ei tarvitse juurikaan kotouttamista. Sadat miljoonat ihmiset ovat muuttaneet historian aikana muihin maihin ja pärjänneet mainiosti ilman helvetinmoista kotouttamisrumbaa. :roll:
"Those who want respect, give respect."

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Metukka kirjoitti:Päiväkodeissa maahanmuutajien toiminta ollut todennäköisesti ihan ok hommaa, mutta kyllä minulla heräsi ihan heti kysymys rikosrekisteriotteesta, se kun suomalaisilta vaaditaan, niin onko maahanmuuttajataustaisilta vaadittu myös, ja loppupeleissä eihän näiden rikostaustoja edes saada selville mitä ovat lähtömaissa hommailleet.
Ja lasten parissa työskenteliviltä suomalaisilta ei edes riitä "tavallinen" rikosrekisteriote vaan sen pitää olla sellainen mistä selviää ettei henkilö ole syyllistynyt henkeen ja terveyteen kohdistuviin rikoksiin, kuten murhiin, tappoihin, pahoinpitelyihin ja raiskauksiin. Lisäksi se on voimassa vain 5 vuotta jolloin se pitäisi toimittaa uudestaan.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

ReissuLasse kirjoitti:Harmi että vasta nyt on herätty noihin päiväkotikeikkoihin.
Jotenkin ei omaan ajatusmaailmaan istu koko homma.
Olen täysin samaa mieltä homman älyttömyydestä, eihän sinne kuskata suomalaisiakaan kehitysvammaisia tai muita seksuaalisesta hätätilasta kärsiviä nuorehkoja miehiä. Asia kyllä oli esillä ja tuomittiin laajasti tuoreeltaan, mutta alusta oli väärä eli mv-lehti, murha.info ja muutamat vaihtoehtomediat. Varmasti otettiin laajemminkin yhteyttä päättäjiin, itse ainakin lähetin heti kuultuani Oulun valtuutetuille infoa. Tulos: Kunnollisina ja "oikein ajattelevina" itseään pitävät pöyristyivät ja tuomitsivat arvostelijat rasisteiksi, kuinkas muutenkaan.

Palatakseni vielä Tiinan kommenttiin, minkä pyöräytti pelkäksi ihmettelyksi äidin roolista, vaikka sanoi myös näin:
Ottaa myös päähän, että joidenkin nimimerkkien taholta tyttölapset tässä uhriutetaan ihan niin kuin heillä ei olisi mitään omaa tahtoa (mikä heillä todellakin on) eikä osaa tapahtumiin.
- Jos tuo on äidin roolin ihmettelyä, niin Jeesus elää.

Itsekin näen äidin esimerkin merkittävänä lapsen käytökseen eli jotkut voivat nuorena olla samanlaisia kuin äiti itse oli lapsena ja on ehkä yhä(= vanhempia miehiä hyväksikäyttävä huora). Tässä oli kuitenkin niin nuori lapsi kyseessä, ettei näin voi olettaa, vaikka kuinka haluaisi pestä muslimimiesten kunniaa ja syyllistää vaikka kuinka huonoissa oloissa kasvanutta lasta. Ehkäpä äiti ei ole jaksanut, pystynyt tai edes halunnut olla hyvä esimerkki ja välittää lapsestaan?
Nyt ei kuitenkaan mikään huono esimerkki riitä perusteeksi tämän kauheuden mahdollistajana, monestakaan syystä, tytön kotitausta tai äiti ei ole tässä oleellista, ei ainakaan kuulu meille, vaan itse rikos ja AIKUISTEN HIRVEÄT TEOT ja heidän ihan julkinen taustansa.

Palataanpa ihan lähtöruutuun ja mietitään "lapsiseksiringin" muodostumista:
Vaikka tyttö olisi kuinka tyrkky, niin tavallisesti satunnaisesta porukasta poimitusta erillisestä miesryhmästä edes joku kertoo asiasta eteenpäin vai mitä!? Miten tämä on siis ollut mahdollista. Väkisin herää kysymys, että ovatko kaikki aikuisten seksileluksi alistetusta tytöstä kuulleet lähteneet mukaan panopuuhiin vai ovatko jotkut tästä kuulleet kieltäytyneet osallistumasta törkeään rikokseen? Tietysti samalla törkeään tavalliseen ihmiseen sisäänrakennetun eettisen kompassin ja moraalikoodiston rikkomiseen.

Jos ja kun joku ulkopuolinenkin on luultavasti kuullut asiasta ja ehkä pyydetty myös mukaan ja kieltäytynyt, niin miksi ei ole estänyt toimintaa vaikkapa islamkulttuurin mukaisesti [viiltämällä uhrin kaulavaltimot auki kunniasyistä, koska häpäisi kunnollisia miehiä] tai edes ilmoittanut vastoin sharia-koodistoa Suomen viranomaisille? Tätä kannattaisi miettiä, jos näitä ylipäätään halutaan ehkäistä jatkossa tai keskeyttää käynnissäolevat. Ehkä voisi tarjota kultakoruja tai Nilsiän öljysheikin öljyä ilmiantajille ja nimilaatan moskeijaan?

On hyvin erikoista, että on olemassa ihmisjoukko mistä saadaan koottua noin kymmenen miehen ryhmä ulkopuolisten tietämättä ehkä törkeimpään tekoon mitä voidaan ajatella, jos jätetään muut kidutukset ja raakalaissurmat pois. Siis niin, ettei kukaan kerro eteenpäin, kun ryhmää ollaan muodostettu ja vaikka olisikin, niin eteenpäin viranomaisten korviin ei ole hiiskuttu.
Uskoisin ainakin jonkun leuhottaneen tytöstä ja teoistaan uskonveljelleen. Enkä sano tätä pelkästään islaminuskoisten halveksumisena, vaan ihan rationaalisista syistä; ateistille tai kristitylle leuhottaminen olisi johtanut todennäköiseen ilmiantoon ja sitä myötä tylsään tassutteluun tutkintavankeudessa vääräuskoisen lapsen seksuaalisen nöyryyttämisen sijaan, kunnes tutkinnan loppuvaiheessa pääsee läänille kaltaistensa seuraan.

Teko voidaan käsittää myös kohdemaan yhteiskunnan häpäisynä - ainakin se osoittaa, että arvostus heille kodin, rahat ja tulevaisuuden ilman velvoitteita antanutta yhteiskuntaa kohtaan on nollassa. Suomen lait ovat heille perseenpyyhkimistä varten.

Tämäkin tapaus tulee olemaan hyvä osoitus siitä, että ihmisoikeudet ovat jakamattomia: Nämä saastat saavat kaikki ihmisoikeudet, kun uhrinsa saavat taas nollan verran ihmisoikeuksia asiaan liittyen vuosien saatossa. Mitään hyvää tästä ei koidu, ei edes sitä kuuluisaa polkupyörää(mtv, kun pres. Niinistö järkyttyi rasistisista bussikuskeista).
Miehet ovat pian vapaana, mutta uhri ja läheiset kantavat taakkaa loppuelämänsä. Ihmisoikeudet ovat todellakin jakamattomat.

Mitähän tästä annetaan? Tuleeko alennusta tuomioon, koska äiti ei estänyt ja tyttökin saattoi tyrkyttää itseään, tai näin olen täältä lukenut ja tähän suuntaanhan eräs Pönni sanoi jo Kempeleen raiskauksen jälkeen.

Vielä joitakin faktoja tapahtumaan liittyen:
- Miesten alkuperämaiden mukaan lähes kaikki ovat kasvaneet islamilaisessa kulttuurissa, (lukuunottamatta yhtä, joka kertonut ilmeisesti tulleensa eritreasta, mutta voi toki olla muualtakin, mistä näistä tietää).
- Ainoa kulttuuri, missä tämänkaltainen on sallittua on islamilainen kulttuuri ja ainoastaan siksi ovat voineet aloittaa ja jatkaa tytön raiskaamista.
- Ainoa laki missä tällainen on sallittu on sharia. Tätähän ollaan myös Suomeen hiljaisuudessa puuhaamassa, ikään kuin hivuttaen - aluksi avioasioihin liittyen, mikä varmasti toisi väriä suomalaisten aikuisten tylsään kanssaeloon.
- Vaikka nämä ovat kiistämättömiä ja todistettavia faktoja, niin näistä tuskin tullaan laajemmin keskustelemaan. Asiat laitetaan esto-asentoon pääkopissa, koska suvakkifiltteri katkoo infoa. Kuoska ollaan Suomessa, niin mikään näistä ei liity oululaismiesten toimintaan tässä tapauksessa. He ovat vain yksittäistapaus, ryhmäkin muodostui kuin sattumalta ja oli ehkä jonkun korkeamman voiman kokoama - ehkäpä peräisin sieltä helluntaiseurakunnasta, koska siellä tiedetään lymynneen aiemminkin ihan [kanta]suomalaisiakin pedofiileja? Pääasia ettei kuitenkaan mihinkään muslimiuteen liity sitten yhtään mitenkään, pois se niistä ja ihan on haram jo ajatuksena! Minut pitäisi kunniateurastaa, kun edes ajattelen liittyvän rauhanuskon rispektihemmojen kotokulttuuriin, hyi hyi.

Kannattaisiko tutkia jotenkin ovelalla tavalla jo kansalaisuuden saaneiden ja turvapaikanhakijoiden asenteita ja lainkuuliaisuutta? Tämäkin tapaus osoittaa sen olevan nolla. Olisikohan kukaan avautunut, jos joku olisi pikaistuksissaan tappanut tytön(ja istunut siitä kolmesta viiteen vuotta))?
Sopii myös miettiä, että samanlainen ryhmä on mahdollista muodostaa myös terroritarkoitukseen, varmasti huomattavasti suurempikin.
- Onko tarina Troijan hevoisesta unohtunut? Tuntuu sille.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

John Kimble kirjoitti:
Metukka kirjoitti:Päiväkodeissa maahanmuutajien toiminta ollut todennäköisesti ihan ok hommaa, mutta kyllä minulla heräsi ihan heti kysymys rikosrekisteriotteesta, se kun suomalaisilta vaaditaan, niin onko maahanmuuttajataustaisilta vaadittu myös, ja loppupeleissä eihän näiden rikostaustoja edes saada selville mitä ovat lähtömaissa hommailleet.
Ja lasten parissa työskenteliviltä suomalaisilta ei edes riitä "tavallinen" rikosrekisteriote vaan sen pitää olla sellainen mistä selviää ettei henkilö ole syyllistynyt henkeen ja terveyteen kohdistuviin rikoksiin, kuten murhiin, tappoihin, pahoinpitelyihin ja raiskauksiin. Lisäksi se on voimassa vain 5 vuotta jolloin se pitäisi toimittaa uudestaan.
On kyllä tullut selväksi tässä vuosien varrella että mamuilla on eri säännöt kuin kantasuomalaisilla. Ollaan kaikki tasa-arvoisia, mutta jotkut ovat siltikin tasa-arvoisempia kuin toiset.
"Those who want respect, give respect."

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Aika hyvin ollaan tähänkin asti pärjätty kansakuntana ilman että lapsemme ovat olleet aikuisten neekereiden ja karvakäsien ympyröimiä päiväkodeissa. :roll:

Joku rasistisempi henkilö voisi jopa väittää että yksi syy siihen miksi olemme kansakuntana pärjänneet hyvin tällaisessa suhteellisen karussakin ympäristössä, on se että täällä ei hirveästi tummempaa pigmenttiä ole ollut. 8)
"Those who want respect, give respect."

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Tracker kirjoitti:Paperittomat maahanmuuttajat vierailevat päiväkodeissa.

Valokuvissa on kommentteja, kuten ”kaunis”, ”My Baby” ja ”minä rakastan sinua”. Me ihmettelemme, miksi näitä aikuisia miehiä, jotka näkyvät kuvissa, ei ole pidätetty.

Me espanjalaiset emme voi kuin ihmetellä, miksi näin järkyttävään uutiseen ei ole reagoitu Suomen viranomaisten taholta eikä lehdistössä? Feministit ja lasten oikeuksista huolehtivat viranomaiset eivät ole esittäneet mitään kommentteja.”

https://www.nykysuomi.com/2016/09/15/pa ... akodeissa/
Tässä ei ole tosiaan mitään uutta. Kun Helsingin keskustassa oli useamman laittoman turvapaikkapäätöksen saaneet turvapaikahankijat, niin siellä kävi iso lapsiryhmä jostakin kantasuomalaisten päiväkodista ja päiväkotilasten piti halata turvapaikanhakijoita.

Vastaa Viestiin