Oulun moskeijan kohdistunut ilkivalta sekä imaamin toiminta

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP:n pää-äänenkannattaja Demokraatti näkee asiat toisin:

”Jouluyönä Oulun moskeijan ikkunan läpi heitettiin pyöräteline. Perussuomalaisten lietsoma viha otti hirviön muodon. Ennakoin muutama viikon sitten kolumnissani, että näin tulee käymään. Surullista. Nyt kun hirviö on Oulussa irti, miten sen saamme sen kiinni?”,

Päätoimittaja Mikko Salmi kirjoitti ylläolevan tekstin FB-sivullaan.


Erikoista tekstiä SDP:n lehdeltä. Kertonee kaiken päätoimittajan henkisestä tilasta. Luulisi että se Oulun hirviö on ihan joku muu...
---------------------------------------------------------------

On epäselvää, millä logiikalla Salmi kytkee yhteen perussuomalaiset ja moskeijaan kohdistuneen ilkivallan. Ehkä nämä asiat yhdistyvät päätoimittajan vapisevan mielen syövereissä saumattomalla tavalla yhteen, mutta pääministerin paikkaa tavoittelevan puolueen pää-äänenkannattajalta odottaisi jotain muutakin kuin hysteeristä, harhaista soopaa.

Jos ikkunoiden rikkominen on tosiaan varma merkki hirviöstä, miksei tällaista manattu silloin kun Laura Huhtasaaren tai Alexander Stubbin kotien ikkunoita rikottiin? Tai kun perussuomalaisten vaalitoimisto Kalliossa kivitettiin? Asiat toki mainittiin, mutta vailla apokalyptiseen mittakaavaan viritettyjä tunnepaatosta.

Sosiaalisessa mediassa Salmen kirjoitusta on oudoksuttu. Kummastusta herättää muun muassa se, miksi SDP:ssä kannetaan niin suurta huolta ikkunoiden rikkomisesta muttei erityisemmin piitata Oulua riivaavasta raiskausepidemiasta.


Suomen Uutiset
27.12.2018 15:36

Kun moskeijaan kohdistuu jotakin ilkeätä, niin ensimmäisenä ollaan hakemassa syyllisiä muualta kuin omien joukosta ja tietysti äärioikeistosta. Ruotsissa paloi moskeija - joku jopa näki kun jotain sinne heitettiin. Lopulta syyksi palajsstui ählämien oma hölmöily keittiössä.

Entä mikä tekee moskeijasta niin "ylipyhän", että siihen kohdistuva ilkityö ohittaa kaiken muun. Toiseksi jäävät musulmaanien omat teot; pikkupojan murha, tyttöjen seksuaaliset hyväksikäytöt, tp-järjestelmän väärinkäytökset, saapujien muu rikollisuus.
- Mutta pyörätelineen heitto ikkunan läpi! Siinä kiteytyy demarien ongelmat tässä maassa.

Päätoimittaja Mikko Salmen mieli on järkkynyt. Hän vapisee.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja poikani »

Siis tämä kaikki yhdestä rikotusta ikkunasta? Niitähän rikotaan joka puolella, koko ajan. Oliko tähän terrorismin välikappaleeseen, eli polkupyörätelineeseen, ollut kiinnitettynä jokin ateistinen manifesti, vai miten tästä pienestä ilkivallasta on saatu aikaan näin iso kohu?
????? ?? ??????.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Tiesi, että näin tulee käymään, mutta ei ilmoittanut poliisille? No, kyllähän se minullakin vähän on kuppaistunut tuo luottamus Oulun poliisiin. Annan anteeksi tuon, mutta nämä muut ovat täyttä vihanlietsontaa, vaikka hänellä ei ole mitään perustetta väitteelleen. Ja, vaikka olisikin, eipä tämä oikein kristityn papin puheelle kuullosta. Siis sellaisen ihan oikean, ennenkuin kirkko meni rikki.
Doctor Lecter kirjoitti:Luulisi että se Oulun hirviö on ihan joku muu...
----
Päätoimittaja Mikko Salmen mieli on järkkynyt. Hän vapisee.
Juu, mäkin poka luulin, että se Oulun hirviö karkasi Saksaan? Vaikka voihan se kyllä Oulussakin, kun eipä sitä vangittukaan. Sillähän on nyt aikaa, kun ei oikein voi kirkossakaan käydä tai tuttujen lapsia leikityttää – rikkoa vaikkapa kerrostalon alaoven laseja! Sinällään aiheellinen kysymys, että miten se saadaan kiinni.

Vapiseva Mikko on muuten suomalainen pappi, (pappeuden avulla julkisuutta lypsänyt) poliitikko ja päätoimittaja. Hän on myös yrittänyt olla taiteilija yrittämällä musisoida.
Hän on kuitenkin valinnut leipälajikseen kauhistelun, vihapuheen, vastakkainasettelun ja yleisemmän työtä tekevien suomalaisten syyllistämisen. Siksi toiminut Demokraatti-lehden päätoimittajana vuodesta 2015.
Papin näköinen mies:
Papin näköinen mies:
Pappi ja poliitikko Mikko Salmi 2017.jpg (19.75 KiB) Katsottu 11946 kertaa
Faktat: Wikipedia
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Paa
Jane Marple
Viestit: 1009
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Paa »

Ikkuna on rikottu, niin puhutaan irti päässeestä hirviöstä? Ei jumalauta mitä puupäitä jotkut ihmiset on. Ja kirkkoherrat hyysää ja huolehtii :roll:

Salmi on tekopyhä idiootti.
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3642
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

Eikös vasemmisto perinteisesti ole noita pyörätelineitä ikkunoista sisään heitellyt?
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Mikko Salmi on tuleva Suomen Ismo Leikola. Herännyt nyt todellisuuteen kuinka ilkeä ja paha rikos onkaan tapahtunut. On menty heittämään pyöräteline ikkunan läpi. Ja vieläpä joulun aikoihin, kun kukaan ei juo alkoholia ja kaikki menomestatkin ovat kiinni.

Paitsi, että joulun aikaanhan ihmiset juovat reilusti ja syövät hyvin. Ja näitä pyörätelineitä lentelee milloin porraskäytävistä, milloin kauppojen ikkunoista ja milloin minnekkin. Vähän kuten polkupyöriäkin, mutta niitä ilmeisesti varastellaan enemmän kuin käytetään ikkunoiden rikkomisessa.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Oletetan pikku hetkeksi, että tämä oli kannanotto Oulun lapsiseksiaaltoon. Mutta miksi ei lasi helähtänyt iloisesti kristillisen seurakunnan tiloissa, kun kukaan Oulun lapsiseksimiehistä ei tiettävästi käynyt moskeijassa, ainoastaan joku kristitty seurakunta on mainittu?

On tietysti selvää ettei Oulun moskeijan porukka mihinkään rikolliseen ryhtyisi, mutta jos olisi, olisivathan toimittajat kyselleet, miehet vastanneet ja mediat kertoneet – olisivathan? Muutenhan moskeijan kivat miehet olisivat kertoneet järkytyksestään kuinka "Muhiksesta ei olisi ikinä uskonut, aina teki rukouksensa ja tamppasi mattoa muiden mukana" –olisivathan?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Paa kirjoitti:Ikkuna on rikottu, niin puhutaan irti päässeestä hirviöstä? Ei jumalauta mitä puupäitä jotkut ihmiset on. Ja kirkkoherrat hyysää ja huolehtii :roll:

Salmi on tekopyhä idiootti.
Näissä asioissa liikutaan aivan absurdilla tasolla, kun yhden moskeijan ikkunoiden rikkominen on kuin kovan luokan rikos. Samaan aikaan Oulussa on tunnetusti pedofiilijengi riehunut kuukausia ja se ei ole ollut mikään ongelma. Tämä ikkunan rikkominen ei edes kohdistunut kehenkään yksilöllisesti.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Onkohan ikkunan murskaamis keississä tehty jo pidätyksiä? Onhan varmastikin otettu sormenjäljet ja DNA:näytteet pyörätelineestä? Haploryhmä ainakin olisi hyvä tietää pidätysten alkaessa. Jokainen kansalainen voisi myös tutkailla itseään ja läheisiään josko näillä olisi pahaa tahtoa ja hauista paiskoa raskasta pyörätelinettä? Ilmianto palkkio myös saattaisi lisätä kansalaisten aktiivisuutta rikollisten kiinni saamiseksi? Ilmoitusta vaan reippaasti tutkinnanjohtajalle! Tämä viharikos olisi saatava äkkiä pakettiin, voi muutoin seurata ulkopoliittinen skandaali.
Tässähän on selvästi jokin suurempi salaliitto taustalla, joka saattaa johtaa "kristalliyön" kaltaisiin tapahtumiin.

(Tekstissä saattaa olla sarkasmia tai ironiaa)

Avatar
CSI
Perry Mason
Viestit: 3877
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja CSI »

Kun Oulussa pärähtää yksi ikkuna rikki epäsopivasta paikkaa, on kyseessä kammottava Perussuomalaisten lietsoma viharikos.

Mutta kun muslimiporukka joukkoraiskaa Oulussa teinityttöä viikkotolkulla, onkin kyseessä kulttuurimme rikastuminen ja mitä suurin rakkauden osoitus. Sitäpaitsi kyseessä on yksittäistapaus, ei-pidä-yleistää ja kyllä-suomalaisetkin.

Nainen lisäksi toipuu nopeasti raiskauksesta ja itteppähän tyrkytti?
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Tracker kirjoitti:Onkohan ikkunan murskaamis keississä tehty jo pidätyksiä? Onhan varmastikin otettu sormenjäljet ja DNA:näytteet pyörätelineestä? Haploryhmä ainakin olisi hyvä tietää pidätysten alkaessa. Jokainen kansalainen voisi myös tutkailla itseään ja läheisiään josko näillä olisi pahaa tahtoa ja hauista paiskoa raskasta pyörätelinettä? Ilmianto palkkio myös saattaisi lisätä kansalaisten aktiivisuutta rikollisten kiinni saamiseksi? Ilmoitusta vaan reippaasti tutkinnanjohtajalle! Tämä viharikos olisi saatava äkkiä pakettiin, voi muutoin seurata ulkopoliittinen skandaali.
Tässähän on selvästi jokin suurempi salaliitto taustalla, joka saattaa johtaa "kristalliyön" kaltaisiin tapahtumiin.

(Tekstissä saattaa olla sarkasmia tai ironiaa)
Että DNA-näytteet julkisella paikalla olleesta koiraparkista ja pyörien säilytyslaitteesta? Sinähän Sherlock olet.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Marokonsoturi kirjoitti:
Tracker kirjoitti:Onkohan ikkunan murskaamis keississä tehty jo pidätyksiä? Onhan varmastikin otettu sormenjäljet ja DNA:näytteet pyörätelineestä? Haploryhmä ainakin olisi hyvä tietää pidätysten alkaessa. Jokainen kansalainen voisi myös tutkailla itseään ja läheisiään josko näillä olisi pahaa tahtoa ja hauista paiskoa raskasta pyörätelinettä? Ilmianto palkkio myös saattaisi lisätä kansalaisten aktiivisuutta rikollisten kiinni saamiseksi? Ilmoitusta vaan reippaasti tutkinnanjohtajalle! Tämä viharikos olisi saatava äkkiä pakettiin, voi muutoin seurata ulkopoliittinen skandaali.
Tässähän on selvästi jokin suurempi salaliitto taustalla, joka saattaa johtaa "kristalliyön" kaltaisiin tapahtumiin.

(Tekstissä saattaa olla sarkasmia tai ironiaa)
Että DNA-näytteet julkisella paikalla olleesta koiraparkista ja pyörien säilytyslaitteesta? Sinähän Sherlock olet.
(Tekstissä saattaa olla sarkasmia tai ironiaa) :wink:

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

^ Älä kiusaa toista tuollaisilla sivistyssanoilla, se ymmärtää vaan suamea. Niin kuin kaulan viiltely yms.
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Vato
Poliisikoira Rex
Viestit: 284
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 10:10 am

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Vato »

^ Ei sovi myöskään unohtaa avaimien kilistelyä.

Inanna
Rico Tubbs
Viestit: 1242
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2017 5:38 pm

Re: Oulun moskeijan ilkivalta

Viesti Kirjoittaja Inanna »

holmesin haamu kirjoitti:
Paa kirjoitti:Ikkuna on rikottu, niin puhutaan irti päässeestä hirviöstä? Ei jumalauta mitä puupäitä jotkut ihmiset on. Ja kirkkoherrat hyysää ja huolehtii :roll:

Salmi on tekopyhä idiootti.
Näissä asioissa liikutaan aivan absurdilla tasolla, kun yhden moskeijan ikkunoiden rikkominen on kuin kovan luokan rikos. Samaan aikaan Oulussa on tunnetusti pedofiilijengi riehunut kuukausia ja se ei ole ollut mikään ongelma. Tämä ikkunan rikkominen ei edes kohdistunut kehenkään yksilöllisesti.
Niin liikutaan todella absurdeissa ja sameissa vesissä ! Se kuitenkin varmaa, että jos polkupyöräntelineen heittäjä(t) ikinä löytyvät, niin kovamaineisin syyttäjä sitten kehiin...

NHL pelaajakin sai ärhäkän syyttäjän - oikeutta edes käyty ja syyttäjä jo lehdissä kertoo miten kovaa kamaa (muutakin kuin kokkelia, siis todisteita) pelaajaa vastaan on... ankarimman mukaan rangaistuksia kun on suomalainen ja menestynyt - hyi herranjumala !

Vastaa Viestiin