Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Spekulointia kadonneista henkilöistä.
Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Tuli kahlailtua sunnuntain kuluksi ketjua läpi ja poikkeiltua myös muilla palstoilla. Pitkästä aikaa aiheeseen palatessa huomio kiinnittyy eri näkökohtiin. Tuo liftaaminen on ollut alusta lähtien niin voimakkaasti esillä, mutta kyllä kun tosiaan tarkemmin miettii, niin miten satunnaisten kyytien varassa olisi voitu kulkea säännöllisesti päivittäin edestakaisin neljänkymmenen kilometrin matka. Tienpäällä olisi pitänyt olla tuntikausia odottelemassa ilman aikatauluja. Siis vakituinen kyyditsijä on täytynyt olla, mutta kuka?

Suomi24-keskustelussa oli Alibin juttu vuodelta 1980:
....
Tuntematon ystävä

Poliisi on lukenut kokonaisuudessaan Merjan pitämän päiväkirjan. Sieltä on ilmennyt, että koulu ei ehkä niin maittanutkaan Merjalle mitä hän on antanut äidilleen ymmärtää. Lisäksi hän seurusteli itseään huomattavasti vanhemman miehen kanssa, joka aikoinaan on istunut linnassa erilaisista kolttosista.
- Äidilleen Merja oli ilmoittanut, että ei mies sillä tavalla ole hänen poikakaverinsa, vaan he ovat pelkkiä ystäviä. Enemmän Merja tunsi sääliä miestä kohtaan. Muutoinkin Merjalla ei tuntunut olevan kuin kolme poikakaveria ennen tätä tapausta.
- Tuon vanhemman miehen alibin olemme tutkineet. Se on täysin pitävä. Häntä ei voida mennä syyttämään mistään.

...
https://keskustelu.suomi24.fi/t/1078625/merja--vaara
Miten miehen alibi on täysin pitävä, sitä poliisi ei kerro, eikä ole tietoa edes kuka tuo mies on ollut? Useankin kaverin todistamat alibit ovat murtuneet esim. juuri Pesosen tai sarjahukuttajan tapauksessa, kun joku on alkanut myöhemmin puhua.

Aika erikoisia on olleet ujoksi mainitun 17-vuotiaan Merjan poikaystävät. Toinen kommentti Suomi24:sta vuodelta 2007:
15.3.2007 21:36
keke k kirjoitti:
juu muistan sen porukan pilven polttajia ,vankilakundeja sekopäitä viimmesen päälle ajelivat pontiacilla kaupungilla tiedän sen pontiacin omistajan nimemkin ei taida ketään olla hengissäkään enään .
tiedän myös että merja seurusteli siihen aikaan jonkun näistä sekopään kans

erään Matin kanssa? Häntä en sekopääksi laskisi vaikka hulmu onkin.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/4130867 ... kos-kukaan


Tuo on kanssa kiinnostavaa edellisissa kommenteissa, että kuka puhui Merjan kanssa viimeksi? Soittivatko vartijat yöllä? Soittiko Merja äidilleen juuri sunnuntaina aamulla siitä vuoteen sijaamisesta rauhalliseen paikkaan päiväksi vieraiden vuoksi, että hän olisi saanut nukuttua? Ja ennen kaikkea kuuliko työnantajan vaimo kun puhelin soi ja Merja toivotti hyvät huomenet klo 5.30? Onko Merjan viimeisestä yöstä ja aamusta kellään muulla varmoja havaintoja kuin Ollilla?

No, jos oletetaan kuten on kerrottu, että Merja lähti odottamaan satunnaista liftiään, ja ohiajaneen naisen havainto on luotettava, niin mihin hän suuntasi, jos ei kyytiä saanutkaan? Lähtikö hän kävelemään sen tuntemattoman ystävän asunnolle tai palasiko työpaikalle, josta vaimo oli lähtenyt töihin?

Voi tosiaan olla, kuten täälläkin on mainittu, että poliisilla on käsitys syyllisestä, mutta pitävien todisteiden ja ruumiin puuttuessa ketään ei ole voitu pidättää. Siksi kyllä ihmetyttää, ettei poliisi tarttunut Anden vihjeeseen luulöydöstä. Miten he voivat tietää, ettei Merja siellä ainakaan ole?

Monissa kommenteissa eri palstoilla mainitaan, että kyllä poliisi tutki ja että monenlaista epäilyä oli silloin kesällä 1980. Olisi todella mielenkiintoista tietää mitä ne tutkimustulokset ja epäilyt olivat? Kai asiakirjat tulevat joskus julkisiksi, mutta sinne on pitkä aika. Merja Vaaran kohtalon soisi selviävän jo paljon sitä ennen.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Tähän kyselyyn siitä Merjan äidilleen soittamasta puhelusta vastaan, että luin tosiaan taannoin jonkun lehtiartikkelin muistaakseni jostain 80-luvun loppupuolelta, jossa Merjan äiti kertoi, että Merja oli soittanut hänelle tuolloin aamulla ennen töistä lähtöään ja pyytänyt sijaamaan vuoteen rauhalliseen paikkaan ja kertonut liftaavansa kyydin...
Sehän oli joskus kuuden maissa aamulla, kun se Merjan vuoro loppui. Vuoron lopuksi hänen oli tarkoitus soittaa herätyspuhelu pomolleen ja pomon vaimolle yläkertaan... Tähän puheluun ei vastattu, vaan se meni niin, että siinä vaan puhelin soi jonkin aikaa, että heräävät soimiseen ja sitten Merja katkaisi puhelun... Sitä en muista, soittiko Merja ensin äidilleen ja sitten herätyspuhelun, vai toisin päin... Luulisin kuitenkin, että soitti ensin äidilleen... Sitten herätyspuhelun jälkeen hänen oli tarkoitus poistua työpaikalta. Ollin mukaan hän näki Merjan poistuvan ja kävelevän ulkona kohti sitä paikkaa, jossa hän oli aina ennenkin liftannut.

Varmaa on siis se, että Merja on ainakin vielä kuudelta aamulla ollut hengissä, eikä tuossa vaiheessa mitään ollut vielä sattunut...
Sitten tosiaan joku juna-asemalla käynyt nainen muisti nähneensä Merjan tuntomerkkeihin sopivan nuoren naisen sillä paikalla, jolla Merjan oli tiedetty yleensä liftanneen... Nainen oli nähnyt "Merjan" kaksi kertaa, mennessään ja tullessaan, mistä voidaan päätellä, että suhteutettuna Merjan töistälähtöaikaan, Merja oli odottanut kyytiä ainakin 20 minuuttia. Merja olisi istunut vähän sivummalla tiestä katsoen, mikä on vahvistanut ajatuksia siitä, että hän olisi odottanut jotakin tiettyä kyytiä...
Tämän havainnon päivämäärä ja aika pystyttiin siis varmuudella sanomaan samaksi, jolloin Merja katosi ja havaintopaikka täsmäsi Merjan tavallisen liftauspaikan kanssa.

Tämä Merjan "poikaystävä" oli käsittääkseni tuomittu kerran seksuaalirikoksesta ja hän olisi näin ollen ollut ihanteellinen tekijä tässä tapauksessa. Tästä syystä hän olikin alussa poliisin erityisen kiinnostuksen kohteena. Mies pystyttiin kuitenkin sulkemaan täydellä varmuudella pois.
Se, mitä itselle tulee mieleen on, että voisiko sitten joku tämän "poikaystävän" kavereista olla ollut tämän jutun takana...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Lehtiartikkelit ovat kyllä aika hataria ja ristiriitaisia. Kuitenkin näiden kahden lehtiartikkelin mukaan Merja soitti äidilleen lauantai-iltana. Oliko tämä se vuoteensijaamispuhelu, siitä ei tässä jutussa mainita. Mutta äidin puhelun jälkeen havaintoja on vain työnantajalta aamuherätyksestä ja siltä ohiajaneella naiselta liftauspaikalta.

Nykyposti-lehden artikkeli tämän ketjun sivulla 19:
Vieno Vaara kuuli tyttärestään viimeksi heinäkuun 26. päivän iltana. Merja soitti silloin kotiin ja sanoi tulevansa heti kotiin työstä päästyään.
...
Tyttö teki töitä tavalliseen tapaansa aamuun saakka ja lopetti työvuoronsa soittamalla herätyksen työpaikkansa talonmiehelle, joka kuuli Merjan poistuvan portaikossa noin puoli kuuden aikaan.
...
Tekstissä tarkoitetaan varmaan työnantajaa. Mutta tuon mukaan tämä kuuli vain ääniä portaikosta. Mies ei sano, että jutteli Merjan kanssa puhelimessa ja näki hänet ikkunasta, kuten hän kertoo Alibin jutussa:
...
- Näin tapahtui tuonakin aamuna. Hän soitti ja toivotti hyvät huomenet. Satuin vielä katsomaan aamulla ikkunasta ja näin hänen kävelevän maantietä kohti. Se olikin viimeinen kerta kun näin Merjan.
...
https://aijaa.com/fC3w37

Dazu kirjoittaa edellä poikaystävästä, joka olisi tuomittu seksuaalirikoksesta. Oliko tämä se poliisin lukeman päiväkirjan tuntematon ystävä, eli vanhempoi mies, jota kohtaan Merja tunsi oikeastaan vain sääliä? Oliko tämä odottamassa baarissa katoamispäivän iltana?
...
Merjaa odoteltiin muuallakin. Heinäkuun 27. päivänä ennen uuden työvuoron alkua odottivat ystävät eräässä rovaniemeläisessä baarissa. Mukana oli myös Merjan poikaystävä.
...
(Artikkeli Nykyposti-lehdestä tämän ketjun sivulta 19.)

Zipe
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Zipe »

Aiemmin ketjussa Ande spekuloi, etteikö nainenkin voisi tappaa naisen. Merja oli pienikokoinen eli olisi helposti joutunut altavastaajaksi. Nainen tuskin tappaisi tuntematonta naista. Tekijällä ja uhrilla pitäisi olla jonkinlainen kytkös.

Työpaikan yläkerrassa vartiointiliikkeen pomo nukkui vaimoineen. Ehkä pomo halusi mennä jututtamaan Merjaa yöllä ja tapahtui jonkinlainen välikohtaus. Ehkä rouva oli mustasukkaista sorttia ja aiheutti Merjan kuoleman? Mieskään ei ollut täysin viaton ja lisäksi halusi suojella vaimoaan, joten pariskunta hävitti ruumiin yksissä tuumin ja antoi toisilleen alibin. Poliisille mies kertoi, että hän sattui vilkaisemaan ikkunasta ulos sunnuntaiaamuna ja nimenomaan näki Merjan kävelevän poispäin. Sopivasti sattui vilkaisu.

skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

Zipe kirjoitti:Aiemmin ketjussa Ande spekuloi, etteikö nainenkin voisi tappaa naisen. Merja oli pienikokoinen eli olisi helposti joutunut altavastaajaksi. Nainen tuskin tappaisi tuntematonta naista. Tekijällä ja uhrilla pitäisi olla jonkinlainen kytkös.

Työpaikan yläkerrassa vartiointiliikkeen pomo nukkui vaimoineen. Ehkä pomo halusi mennä jututtamaan Merjaa yöllä ja tapahtui jonkinlainen välikohtaus. Ehkä rouva oli mustasukkaista sorttia ja aiheutti Merjan kuoleman? Mieskään ei ollut täysin viaton ja lisäksi halusi suojella vaimoaan, joten pariskunta hävitti ruumiin yksissä tuumin ja antoi toisilleen alibin. Poliisille mies kertoi, että hän sattui vilkaisemaan ikkunasta ulos sunnuntaiaamuna ja nimenomaan näki Merjan kävelevän poispäin. Sopivasti sattui vilkaisu.
Vau, tuohan olisi täysin mahdollista !! Aivan aukoton selitys Merjan "katoamiselle". Siis tuo ikkunasta katsominen on liian tarkka ilmaus.. Onkohan muuten tsekattu, mistä ikkunasta näkyi sinne Merjan "liftauspaikalle"?
Muista lähdekritiikki!

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Hohhoijakkaa, taas esitetään uutena teoriana tätä täällä alusta asti pyörinyttä Sirun/alidan suosikkiväitettä siitä, että Merjan työnantaja surmasi hänet yön aikana.
Itsekin pidin tuota hyvin todennäköisenä aina siihen asti, kun luin Merjan äidin haastattelun, jossa tämä Vieno siis kertoi puhuneensa Merjan kanssa puhelimessa vielä sunnuntaina aamulla.
Spekultantti kirjoitti:Lehtiartikkelit ovat kyllä aika hataria ja ristiriitaisia. Kuitenkin näiden kahden lehtiartikkelin mukaan Merja soitti äidilleen lauantai-iltana. Oliko tämä se vuoteensijaamispuhelu, siitä ei tässä jutussa mainita. Mutta äidin puhelun jälkeen havaintoja on vain työnantajalta aamuherätyksestä ja siltä ohiajaneella naiselta liftauspaikalta.
Ainakin sen minun lukemani haastattelun mukaan Merja oli soittanut äidilleen nimenomaan sunnuntaiaamuna. Oli sanonut puhelussa, että lähtee liftaamaan kyydin...
Mulle on tullut mieleen, että olisko tuo ollut joku sellainen tieto, minkä poliisi olisi halunnut alkuvaiheessa pitää itsellään...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Voi kun olisi mahdollista saada myös se dazun mainitsema lehtiartikkeli tänne vertailuun. Onko sinulla muistikuvaa oliko sanomalehti, esim. Lapin Kansa, vai juurikin Alibi/Nykyposti -tyyppinen aikakauslehti? Olen nyt silmä kädessä kolunnut palstoja ja löytänyt nämä Alibin ja Nykypostin artikkelit. Kyllä tosiaaan tuntuu, että paljon on jätetty kertomatta, ja kun tapahtuneesta on jo niin kauan, niin ne vähätkin tiedonrippeet ovat hautautuneet jonnekin.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Ei ole mitään muistikuvaa asiasta. Kävin tätä aihetta läpi kesällä 2017 ja törmäsin siihen artikkeliin silloin netin kautta. Luulen, että tuo artikkeli on myös ollut jossain aijaan kuvassa tms. koska hakukoneisiin ei ole tarttunut yhtään mitään.
Nuo sinun tänne nyt tuomat artikkelit ovat sellaisia, jotka olen lukenut miljoonaan kertaan vuosien aikana. Se tietty artikkeli, jossa Vieno kertoi Merjan soittaneen aamulla oli minulle uusi tuttavuus.
Yritin etsiä artikkelia aikoinaan vanhan koneeni sivuhistorian kautta, mutta tunteja kului, enkä löytänyt... tosin siellä sivuhistoriassa oli vähän helkkarin paljon Merja Vaaraan liittyvää juttua...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

dazu kirjoitti:^Hohhoijakkaa, taas esitetään uutena teoriana tätä täällä alusta asti pyörinyttä Sirun/alidan suosikkiväitettä siitä, että Merjan työnantaja surmasi hänet yön aikana.
Itsekin pidin tuota hyvin todennäköisenä aina siihen asti, kun luin Merjan äidin haastattelun, jossa tämä Vieno siis kertoi puhuneensa Merjan kanssa puhelimessa vielä sunnuntaina aamulla.
Spekultantti kirjoitti:Lehtiartikkelit ovat kyllä aika hataria ja ristiriitaisia. Kuitenkin näiden kahden lehtiartikkelin mukaan Merja soitti äidilleen lauantai-iltana. Oliko tämä se vuoteensijaamispuhelu, siitä ei tässä jutussa mainita. Mutta äidin puhelun jälkeen havaintoja on vain työnantajalta aamuherätyksestä ja siltä ohiajaneella naiselta liftauspaikalta.
Ainakin sen minun lukemani haastattelun mukaan Merja oli soittanut äidilleen nimenomaan sunnuntaiaamuna. Oli sanonut puhelussa, että lähtee liftaamaan kyydin...
Mulle on tullut mieleen, että olisko tuo ollut joku sellainen tieto, minkä poliisi olisi halunnut alkuvaiheessa pitää itsellään...
dazu, miten niin. Ekaksi spekulantti funtsaili sitä, että työnantajan vaimo olisi ollut "asialla" yhdessä miehensä kanssa... Merja soitteli tiertysti työpaikan puhellimesta äidilleen silloin aamulla ja ties vaikka työnantaja olisi silloinkin häntä kädestä pitänyt? Vaimo odotti herätyssoittoa kotona samassa talossa ja huomasi, että isäntä olikin jo "herännyt"..

Ja sitten Merjalle kävi huonosti jane Eihän tuo soitto mitään muuttanut.
Muista lähdekritiikki!

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Pelkkää spekua vaimostakin, koska hänhän meni jo klo 6.00 töihin. Merjan olisi pitänyt soittaa todella aikaisin kotiin. Soittaisiko kukaan viiden-kuuden maissa sunnuntaina aamulla? Tytär tiesi äitinsä olevan nukkumassa, ja lankapuhelinaikaan soittoon olisivat heränneet kaikki muutkin kotona olijat. Tämä seikka puoltaisi iltasoittoa, jos ei Vieno nimenomaan haastattelussa toisin sano.

skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

Spekultantti kirjoitti:Pelkkää spekua vaimostakin, koska hänhän meni jo klo 6.00 töihin. Merjan olisi pitänyt soittaa todella aikaisin kotiin. Soittaisiko kukaan viiden-kuuden maissa sunnuntaina aamulla? Tytär tiesi äitinsä olevan nukkumassa, ja lankapuhelinaikaan soittoon olisivat heränneet kaikki muutkin kotona olijat. Tämä seikka puoltaisi iltasoittoa, jos ei Vieno nimenomaan haastattelussa toisin sano.
Voi tokkiinsa: Eihän klo 5 ole aikaisin, sitä on ihmisillä erilaiset aikataulut...siis sekin nainen joka muka näki Merjan liftaamassa vei miestään töihin kuudeksi, eli olivat jo varmaan heränneet viideltä... Ja sitä en muistanutkaan, että työnantajan vaimo meni kuudeksi töihin?? Missä hän oli töissä, siis työ alkoi klo 6 sunnuntaiaamuna, Rovaniemellä?

Siis Lapin yöt ovat valoisat ja moni äiti se varmaan kahvia keitteli jo viiden aikaan.
Muista lähdekritiikki!

Spekultantti
Theo Kojak
Viestit: 1166
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Spekultantti »

Vaimon työpaikkaa ei muuten taideta mainita missään lähteessä? Merjan piti vaan herättää heidät klo 5.30 puhelinsoitolla, koska vaimo lähti töihin. Työmatka ei ollut varmaan pitkä, jos jo kuudeksi meni ja ehti hoitaa aamutoimetkin sitä ennen.

Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4658
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja dazu »

Mulla on muutes sellainen muistikuva, että olisin törmännyt siihen Vienon haastatteluun sillain, että hain google-haulla jotain siihen Louen kummitusliftariin liittyvää. Jostain kummitusliftariin liittyvästä keskustelusta törmäsin tähän Vienon haastatteluun...
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden

skoone
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4648
Liittynyt: Su Huhti 01, 2007 9:59 pm

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja skoone »

skoone kirjoitti:....

dazu kirjoitti: "Ainakin sen minun lukemani haastattelun mukaan Merja oli soittanut äidilleen nimenomaan sunnuntaiaamuna. Oli sanonut puhelussa, että lähtee liftaamaan kyydin...
Mulle on tullut mieleen, että olisko tuo ollut joku sellainen tieto, minkä poliisi olisi halunnut alkuvaiheessa pitää itsellään..."

skoone kirjoitti:
"dazu, miten niin. Ekaksi spekulantti funtsaili sitä, että työnantajan vaimo olisi ollut "asialla" yhdessä miehensä kanssa... Merja soitteli tiertysti työpaikan puhellimesta äidilleen silloin aamulla ja ties vaikka työnantaja olisi silloinkin häntä kädestä pitänyt? Vaimo odotti herätyssoittoa kotona samassa talossa ja huomasi, että isäntä olikin jo "herännyt"..

Ja sitten Merjalle kävi huonosti jane Eihän tuo soitto mitään muuttanut.
Olin kirjoittanut spekulantti, kun tarkoitin zipeä! Anteeksi zipe!


Luin Merja-ketjun eka ketjun ja siellähän te noita soittoaikoja pähkäilitte jo (vai oliko dazun sijasta siru jotain nikki?) Eli Nykyposti ja Alibi olivat eri mieltä monesta asiasta ja yleisöäänestyksen ;) mukaan Nykyposti oli täysin väärässä.

Minun käsitykseni mukaan ON olisi ollut ykköspaikalla Merjan katoamisen suhteen. Se vanhempi poikaystäväkin tietty, mutta miten ihmeessä sillä oli niin hyvä alibi? Olisiko joku vieras nainen antanut alibin sille?
Muista lähdekritiikki!

Zipe
Hetty Wainthropp
Viestit: 481
Liittynyt: Ti Huhti 19, 2016 3:51 pm
Paikkakunta: Twin Peaks

Re: Merja Vaaran katoaminen 1980 Rovaniemi (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Zipe »

Tuolla 1. ketjussa väitetään sellaistakin, että aikaisin aamulla 27.7.1980 autoillut silminnäkijä olisi tuonut liftarihavaintonsa esiin vasta kuukausia Merjan katoamisen jälkeen.

Onko kenellekään tietoa tai edes muistikuvaa, missä vaiheessa Merjan viimeisestä liftimatkasta alettiin puhua? Pian tiedon katoamisesta tultua julki vai myöhemmin?

Vastaa Viestiin