99.5% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

99.5% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Mietin tässä että välillä öyhö, korjaan, murhainfosta saattaa saada hieman väärän käsityksen maahanmuuttajista. Toki on surullisen totta, että tiettyjä ja inhottavia rikollisuudenlajeja esiintyy näiden ryhmien parissa suhteessa paljon enemmän kuin meidän suomalaisten. Mutta on varmasti hyvä pitää mielessä, että pitkälti yli 99% edes pahimpien ryhmien jäsenistä ei syyllisty näihin rikoksiin. Ihan siis puuttumatta siihen kannattaako itse vai eikö kannata humanitääristä maahanmuuttoa. Eli ei vain pidä leimata koko joukkoa vaikka niitä todellakin vastenmielisiä yksilöitä onkin suhteessa paljon enemmän kuin kantaväestössä. Tästä varmaan voimme olla kaikki samaa mieltä vaikka muuten saatammekin olla kovasti eri mieltä maahanmuutosta!

Siirretty Ajankohtaisista Seksuaalirikoksiin. Kyseessä mielipidekirjoitus johon on muiden kirjoittajien toimesta tuotu tilastoja. Pidetään nyt tällä "osastolla" ja katsotaan tarvitseeko siirtää vielä jonnekin muualle. On myös ehdotettu, että Oulun tapahtumien johdosta otsikon prosenttilukua pitäisi pienentää, tai että otsikko tulisi muuttaa muotoon 99,6 prosenttia ei ole jäänyt vielä kiinni. Mutta olkoot toistaiseksi näin kuten ketjun alittaja on sen mieltänyt.
-NILS-


Otsikon muutoksena -0,2 prosenttia viimeaikaisten tapahtumien johdosta
-NILS-

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

llewellyn kirjoitti:Mietin tässä että välillä öyhö, korjaan, murhainfossa saattaa saada hieman väärän käsityksen maahanmuuttajista. Toki on surullisen totta että tiettyjä ja inhottavia rikollisuudenlajeja esiintyy näiden ryhmien parissa suhteessa paljon enemmän kuin meidän suomalaisten. Mutta on varmasti hyvä pitää mielestä, että pitkälti yli 99% edes pahimpien ryhmien jäsenistä ei syyllisty näihin rikoksiin.
Voi poikaraukka! Et taida ymmärtää. Raiskaus on rikos, jossa ilmoituskynnys on erityisen korkea. Vielä huomattavasti korkeampi se on, kun syyllinen on ei-kantasuomalainen.

Luuletko, että vaikkapa hunnutettu, kielitaidoton, raiskauskulttuurin luonnollisena osana elämää, kansansa historiaa ja kulttuuriperimää omaksunut "jalkavaimo" marssii poliisiasemalle ilmoittamaan, että hänen kahdeksan lapsensa isä on raiskannut hänet teini-ikäisestä asti useita kertoja viikossa? Koko ajatus raiskauksesta parisuhteessa on hänelle vieras.

Hus, pois, häiritsemästä älykkäiden ihmisten keskusteluja.
????? ?? ??????.

llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

poikani kirjoitti:Hus, pois, häiritsemästä älykkäiden ihmisten keskusteluja.
Sinä ja älykkyys... Anyway, antakaamme tosiseikkojen puhua ja ne tosiaan kertovat tuon erittäin selvästi.

Tukulti-Ninurta I
Hetty Wainthropp
Viestit: 487
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

Saisiko kummaltakin linkkiä faktoja sisältävään tilastoon tmv., kiitos. Meinaa olis kiva tietää oikeat faktat. Tosin se on tiedossa että nämä öyhöttäjät höpöttelee ihan omiaan näissä maahanmuuttokeskusteluissa, mutta jos jotain oikeaa ingoa löytyy, niin saataisiin sanoille katetta.
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

llewellyn kirjoitti:Mietin tässä että välillä öyhö, korjaan, murhainfosta saattaa saada hieman väärän käsityksen maahanmuuttajista. Toki on surullisen totta, että tiettyjä ja inhottavia rikollisuudenlajeja esiintyy näiden ryhmien parissa suhteessa paljon enemmän kuin meidän suomalaisten. Mutta on varmasti hyvä pitää mielessä, että pitkälti yli 99% edes pahimpien ryhmien jäsenistä ei syyllisty näihin rikoksiin. Ihan siis puuttumatta siihen kannattaako itse vai eikö kannata humanitääristä maahanmuuttoa. Eli ei vain pidä leimata koko joukkoa vaikka niitä todellakin vastenmielisiä yksilöitä onkin suhteessa paljon enemmän kuin kantaväestössä. Tästä varmaan voimme olla kaikki samaa mieltä vaikka muuten saatammekin olla kovasti eri mieltä maahanmuutosta!
Näinköhän mahtaa pitää paikkansa, että vain 90 raiskausta? Eikös Oulun seudulta pelkästään jo tullut kymmenen ilmi tälle vuodelle? Tai kymmenen taitaa sielläkin olla alakanttiin.. Ja sitten pitäisi laskea mukaan jo kansalaisuuden saaneet.

Valehtelu ei taida auttaa humanitääristä asiaanne.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Tukulti-Ninurta I kirjoitti:Saisiko kummaltakin linkkiä faktoja sisältävään tilastoon tmv., kiitos. Meinaa olis kiva tietää oikeat faktat. Tosin se on tiedossa että nämä öyhöttäjät höpöttelee ihan omiaan näissä maahanmuuttokeskusteluissa, mutta jos jotain oikeaa ingoa löytyy, niin saataisiin sanoille katetta.
Siis todellakin tämä perustuu faktoihin - esim. somaliyhteisön kohdalla oli muistaakseni n. 40-60 somalitaustaista tuomittua n. 8000 miehen populaatiosta. Sinänsä olen kyllä samaa mieltä kuin öyhöttäjät, että pitäisi pitää avoimemmin tilastoja kansallisuuksista, koska suoraan tätä lukua ei ole helppoa päätellä. Ja myös on muistettava että samassa suhteessa suomalaissyntyisiä raiskaajia on moninkertaisesti vähemmän. Ihmiset eivät vain luontaisesti ole kovin hyviä tilastotieteen ymmärtäjiä niin että tajuaisivat, että huolimatta tästä moninkertaisuudesta silti yli 99% somalimiehistä ei ole raiskaajia. Ja toki täysin ymmärrän että tähän suurempaan todennäköisyyteen vedoten vastustetaan humanitääristä maahanmuuttoa.

Mutta silti on väärin leimata ylivoimaista valtaosaa populaatiosta asiasta mihin nämä eivät ole syyllistyneet. Ja tästä kyllä olettaisin että tolkun ihmiset kummallakin puolella ovat ihan samaa mieltä.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Montakohan prosenttia suomalaismiehistä ei raiskaa(eikä sitten oteta mukaan niitä kansalais-afroja, -arabeja yms.)?
Olisi mielekästä saada tosiaan noita lukuja ja muuta tarkentavaa tietoa verrattuna kansalaisuuksittain. Kuten jo sivuttua(eikä vastattua), kuinkahan monta raiskausta käyttämäsi esimerkkikansan somaleiden naiset ilmoittavat per vuosi? Olettamani pieni lukema voi toki johtua siitä, ettei heitä juuri raiskata, ei ainakaan suomalaismiesten toimesta. Toisinpäin on taas eri juttu, eikä poikamiehenä oleminen selitä tätä, koska somali tai arabi on hyvin usein naimisissa raiskatessaan suomalaisnaisen ja suomalaisissa raiskausikäisissä on hyvin paljon poikamiehiä.

Entäs vääristäneekö Suomessa asuttujen vuosien määrä tällaista tilastoa – jos nyt on edes tarkoitusta saada kokonaiskäsitys asiasta?
Esimerkiksi 40 vuotias suomalaismies on asunut täällä 40 vuotta, kun taas moni paperilla 40-vuotias pakolaisstatuksella tullut on asunut täällä 10-20 vuotta. Myöskään turvapaikanhakijana tehdyt raiskaukset eivät kuulu "humanitäärisen maahanmuuttajamiehen" suorittamiin raiskauksiin, koska tuota statusta heillä ei ole. Miten mahtaa olla sen jälkeen kun hum. mamu asunut täällä jonkun vuoden ja saa Suomen kansalaisuuden, merkitäänkö kumpaan sarakkeeseen? Montako raiskausta/Suomessa asuttu vuosi voisi antaa mielenkiintoista eroa kanta-asukkiin verrattuna?

Tämänkaltaisten asioiden takia "muistaakseni että" -tyylin perustelut eivät ole koulut käyneelle aikuiselle kovin silmiä avaavaa, vaan tulee lähinnä silmänkääntötemput mieleen. Etenkin, kun samalla haukutaan maahanmuuttokriittisyyttä öyhötykseksi. Fakta on niin, että monikymmenkertainen raiskausherkkyys on vain yksi niistä huonoista asioista mitä tämänkaltainen kulttuurien yhteensovittamisyritelmä tuo tulleessaan, ovat muutenkin helvetinmoinen riippakivi ja järjestelmän kuormittaja. Eikä tule paranemaan toisessa tai edes 3.:ssa polvessa, vaan raiskailu ja tuhoaminen jatkuu, kaiken lisäksi laajenee.

Ehkäpä tämän tyylin tiedottamista kuin avauksessa tulisi harrastaa yhä laajemmin ja välttää kiusallisia totuuksia. Ainakin paljon mukavampaa oisi naisilla ja tytöillä ravintolaillan jatkoilla, kun kuulee raiskauksen jälkeen, että vain 99.7 prosenttia ko. kansan miehistä raiskaa – erikois-ullatus vaan sattui kohdalle!

Kaikki lähtee yksilöstä ja jos vierekkäin on japanilainen, irakilainen ja somali, niin todennäköisesti turvallisimman treffiseuran valinta on melko helppoa. Toiset pitää tätä öyhöttävänä turhana rasismina, toiset järkevänä harkintana ja itsesuojeluna. Nämä raiskaavat yksilöt joukkona muodostavat aluksi heimon ja laajemmin kansan. Kukaan ei voi sanoa yksilöstä päällepäin onko joku nykyinen tai varsinkaan tuleva raiskaaja, mutta tietyllä taustalla todennäköisyydet vaihtelevat suuresti. Tilastotieteen ja todennäköisyyslaskennan avulla saadaan näytettyä asetelma, joka voi vaikuttaa hyvälle, vaikka ei todellisuudessa sitä ole. Tämä pätee erityisesti ihmisiin, jotka eivät kykene tai halua ajatella asioita lukemien takana, vaan maalata ne yli kivalla.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5116
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei jää kii

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Pitää muistaa sekin, että oulussakaan ei olisi kirjattu kuin yksi epäily ja siten yksi epäilty, ellei poli-isi olisi ollut pakotettu puuttumaan oman käden oikeuden käyttöön...

sosiaalisessa mediassa on levinnyt useampia kuvakaappauksia hyvin nuorten tytöjen puhelimista, joissa hoonosoomella pyritään sopimaan tapaamisia, ja joista on tehty rikosilmoituksia, mutta ne eivät vieläkään johda yhtään mihinkään.

Ne voivat olla silkkaa paskaa tai hevosenleikkiä, mutta toisaalta miten todennäköistä on se, että kaikki tiettyihin asioihin taipuvaiset olisi keskittyneet juuri yhteen kaupunkiin.
Viimeksi muokannut meitzi, Pe Tammi 11, 2019 4:31 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

On Anoi Kaa kirjoitti:- - vain 99.7 prosenttia ko. kansan miehistä raiskaa – -
Eh-heh, tulikos freudilainen lipsahdus? Vaikka voihan tuokin pitää paikkansa ;)
????? ?? ??????.

llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei jää kii

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

meitzi kirjoitti:Pitää muistaa sekin, että oulussakaan ei olisi kirjattu kuin yksi epäily ja siten yksi epäilty, ellei poli-isi olisi ollut pakotettu puuttumaan oman käden oikeuden käyttöön...

sosiaalisessa mediassa on levinnyt useampia kuvakaappauksia hyvin nuorten tytöjen puhelimista, joissa hoonosoomella pyritään sopimaan tapaamisia, ja joista on tehty rikosilmoituksia, mutta ne eivät vieläkään johda yhtään mihinkään.

Ne voivat olla silkkaa paskaa tai hevosenleikkiä, mutta toisaalta miten todennäköistä on se, että kaikki tiettyihin asioihin taipuvaiset olisi keskittyneet juuri yhteen kaupunkiin.
Siis onko vähänkään epäilyä mistään tästä?

Avatar
Rescuer
Perry Mason
Viestit: 3642
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja Rescuer »

llewellyn kirjoitti:Siis todellakin tämä perustuu faktoihin - esim. somaliyhteisön kohdalla oli muistaakseni n. 40-60 somalitaustaista tuomittua n. 8000 miehen populaatiosta.
Eipä tuo otsikko ainakaan näytä faktoihin perustuvan...
Jo noilla "muistaaksesi" luvuilla 0.5%-0,75% raiskaa.
Tosin somalin kielisiä, yli 15v miehiä oli Suomessa viimeisen julkistetun tiedon perusteella 6783. Silloin puhutaankin jo siitä, että 0,58%-0,88% raiskaisi. Tosin 1990 jälkeen yli 3000 somalimiestä on saanut Suomen kansalaisuuden ja moni nuoremmista ikäluokista on syntyperäinen Suomen kansalainen, jonka jälkeen virallisissa tilastoissa heidän tekemimisensä lasketaan suomalaisten tekemiksi. Eli tuo 40-60 lienee hankittu ns. Stetson-Harrisonin menetelmällä?
No vaikka olisikin oikein, niin 0,58% on "hieman" eri kuin 0,3%.

Vaikka luvut ovat pieniä, niin kannattaa silti edes yrittää pitää kiinni faktoista eikä keksiä niitä.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

Unohtakaa jo ne luvut ja tilastot.
Paska on paskaa eikä Fazerin Sinistä.
Kyse on paljon muustakin kuin rikoksista.

llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

Rescuer kirjoitti:
llewellyn kirjoitti:Eli tuo 40-60 lienee hankittu ns. Stetson-Harrisonin menetelmällä?
No vaikka olisikin oikein, niin 0,58% on "hieman" eri kuin 0,3%.

Vaikka luvut ovat pieniä, niin kannattaa silti edes yrittää pitää kiinni faktoista eikä keksiä niitä.
Ei todellakaan vaan se perustuu juuri siihen oikeuspoliittisen tutkimuskeskuksen julkaisuun, johon öyhöt perustavat argumenttinsa tiettyjen kansallisuuksien yliedustuksesta. Yliedustus on totta, mutta yhtä totta on se että valtaisa enemmistö näiden yhteisöjen jäsenistä on yhtä viattomia kuin sinä ja minä. Vai kiistätkö todella, aikuisten oikeasti, tämän faktan?

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Tietysti näillä asioilla voi näennäisesti kikkailla, ettei tulijoiden kotimaissakaan kuin pieni ryhmä syyllisty rikoksiin. Puhutaan aina vain muutamista prosenteista, vaikka tuo sama muutama prosenttia luo koko yhteiskunnasta turvattoman. Harvemmin myöskään tuomitaan lapsia ja naisia raiskauksista.

Vaikka puhutaan yli - - - - suuremmasta raiskausriskistä, niin tietenkään se ei tarkoita jokaisen huivinaisen raiskaavan.

Edit: Korjataan lukemaksi yli 40x irakilaisten kohdalta vuonna 2017. Näistä oli uudemmatkin tilastot.
Viimeksi muokannut holmesin haamu, Pe Tammi 11, 2019 9:38 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

llewellyn
Sofia Karppi
Viestit: 425
Liittynyt: Ma Elo 04, 2008 2:13 pm

Re: 99.7% humanitäärisistä maahanmuuttajamiehistä ei raiskaa

Viesti Kirjoittaja llewellyn »

holmesin haamu kirjoitti:Vaikka puhutaan yli 50-130x suuremmasta raiskausriskistä, niin tietenkään se ei tarkoita jokaisen huivinaisen raiskaavan.
Taidat ehkä tietää vai oletko vain kasvanut johonkin some"totuuteen". että siinä tutkimuksessa puhuttiin pahimpien ryhmien kohdalla jostain 15-25 -kertaisesta riskistä ja että nämäkin luvut tosiaan perustuivat numeraalisesti todella pienen ryhmän toimintaan? Juuri tämän absurdin valheellisuuden takia mihin öyhöpiireissä osin aidosti uskotaan ja osin vain kyynisesti vain levitetään, tarvitsemme kiihkotonta ja faktuaalista keskustelua aihepiiristä.

Vastaa Viestiin