Ulkomaalainen raiskaajana

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Raimond
Sabrina Duncan
Viestit: 374
Liittynyt: Ti Elo 07, 2012 5:20 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Raimond »

AutumnForever kirjoitti:Tämä kiertää somessa. Vai semmone mielipide ählämeillä..

Mä aion mennä tonne keskustelu-tuokioon kaupungintalolle 28. päivä.
Saattaapi muutamalla tulla mieleen, että ählämit voivat painuvat kulttuuriaan harrastamaan sinne omaan kotimaahansa. Eipä sitten tarvitse täällä provosoitua enempää.

L. Ron Bumqvist

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist »

AutumnForever kirjoitti:Tämä kiertää somessa. Vai semmone mielipide ählämeillä..
Eivätkö "metoo-kohuun kyllästyneet" heteromiehet enää kirjoittele tuollaista uhreja syyllistävää sontaa? Sehän olisi mukava asia.

ReissuLasse
Jessica Fletcher
Viestit: 3218
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse »

L. Ron Bumqvist kirjoitti:
AutumnForever kirjoitti:Tämä kiertää somessa. Vai semmone mielipide ählämeillä..
Eivätkö "metoo-kohuun kyllästyneet" heteromiehet enää kirjoittele tuollaista uhreja syyllistävää sontaa? Sehän olisi mukava asia.
Tosin sitä kotimaista mysogonistia ei tule suomalainen nainen puolustelemaan.

L. Ron Bumqvist

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja L. Ron Bumqvist »

ReissuLasse kirjoitti:
L. Ron Bumqvist kirjoitti:
AutumnForever kirjoitti:Tämä kiertää somessa. Vai semmone mielipide ählämeillä..
Eivätkö "metoo-kohuun kyllästyneet" heteromiehet enää kirjoittele tuollaista uhreja syyllistävää sontaa? Sehän olisi mukava asia.
Tosin sitä kotimaista mysogonistia ei tule suomalainen nainen puolustelemaan.
Jännä käsite tuo "suomalainen nainen". Veikkaisin, että sekä kotimaiselle että ulkomaalaiselle misogynistille aina löytyy puolustelijoita, kun oikein kaivellaan.

Mukavaa kuitenkin, jos ihmiset ovat heränneet puolustamaan seksuaalista itsemääräämisoikeutta. Olihan tuo jo aikakin.

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää Suomessa - vain perussuomalaiset valmiita "koviin keinoihin"

Halla-aho: "Mitään ei tapahdu. Hallitus ja vasemmisto-oppositio luottaa siihen, että kuten ennenkin, tapaus vaipuu unohduksiin, ja sitten voidaan taas puhua sähköautoista"

Kuva

Ruotsalainen Fria Tider kirjoittaa: "Ulkomaalainen pedofiiliaalto leviää edelleen Suomessa."

Lehti viittaa Oulussa ensin ilmenneisiin, mutta sitten myös Helsinkiin levinneisiin lapsiraiskaustapauksiin ja kuvaa osuvasti muslimimaahanmuuttajille tyypillistä lapsiin kohdistuvaa seksuaalihäiriötä, jota islamin profeetta Muhammed harjoitti pyhänä velvoitteenaan edellyttäen esimerkillään sitä tietysti myös seuraajiltaan.

Itä-Helsingistä otettiin lauantai-iltana kiinni kolme ulkomaalaistaustaista miestä, joita epäillään lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Kaksi heistä on vapautettu, koska poliisin senhetkisten tietojen mukaan heitä ei ole syytä epäillä rikoksista.

Poliisi tiedotti niin ikään perjantaina käynnistäneensä Oulussa esitutkinnan neljästä uudesta lapsiin kohdistuneesta seksuaalirikosepäilystä, jotka ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana ja joista epäillään neljää henkilöä. Poliisin mukaan heistä kolme oli otettu kiinni, mutta neljännen tilannetta poliisi ei vielä perjantaina paljastanut.

Lauantaina poliisi ilmoitti Ylelle, että "neljännen epäillyn henkilöllisyys on tiedossa, mutta hänen kiinniottaminen ei ole juuri nyt ajankohtainen".

Maanantaina poliisi tarkensi, että yksi epäillystä on vapautettu ja kahta muuta esitetään tiistaina vangittavaksi Oulun käräjäoikeudessa. Vihdoin tuli tieto, että vapautettu on alaikäinen kuten myös se neljäs epäilty, jota ei otettu kiinni. Molempien alaikäisten kohdalla rikosylikomisario Markus Kiiskisen mukaan "on päädytty siihen, ettei vangitsemispakkokeinoa ole tarpeen käyttää".

Tuoreimpien epäilyjen lisäksi Oulun poliisi tutkii siis viittä muuta seksuaalirikoskokonaisuutta - kaikissa uhrit ovat alle 15-vuotiaita ja tekijät luonnollisesti ulkomaalaisia.

16 epäiltyä yhteensä kuudessa Oulun seksuaalirikoskokonaisuudessa.

Meniköhän oikein? Joka tapauksessa monta erillistä "yksittäistapausta" siitä lähtien, kun poliisi joulukuun alussa kertoi ensimmäisistä ulkomaalaisten tekemistä seksuaalirikoksista. Todennäköisesti kevään eduskuntavaaleja odotellessa joudumme laskemaan yhteen useaan kertaan, montako kokonaista seksuaalirikosvyyhtiä niitä nyt taas olikaan toistaiseksi yhteensä; kun viikottain, ellei jopa päivittäin, alkaa näyttää siltä, että yhä uusia seksuaalirikos- ja raiskaustapauksia paljastuu lisää.

Muslimimaahanmuuttajien tehtailemia islamissa täysin hyväksyttäviä, sharia-lain oikeuttamia raiskauksia ei pystytä estämään edelleenkään, vaikka heille on nyt varta vasten tehty uunituoreet Maahanmuuttoviraston (Migri) julkaisemat, kymmenellä eri kielellä dubatut valistusvideot, joissa luku- ja kirjoitustaidottomia turvapaikanhakijoita muistutetaan, että "KETÄÄN ei saa kosketella ilman lupaa, ja ei tarkoittaa aina ei".

Varoituksista huolimatta Suomi on seurannut Ruotsin "monikulttuurista" esimerkkiä ja niittää nyt samoja Ruotsissa tapahtuneita virheitä.

Sekä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen että sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) pitävät kylmänviileästi Suomessa mahdollisena myös ”Ruotsin tyyppistä kehitystä”, eli lähiöissä tapahtuvan jengirikollisuuden ja ammuskeluiden yleistymistä.

Maailman sääliessä Suomen kansaa ja nauraessa suomalaisten poliitikkojen yhä jatkuvalle sinisilmäisyydelle, toimistoja yli 200 kaupungissa ja 94 maassa olevalla, ja uutisia 19 eri kielellä tarjoavalla Reutersillakin on uutinen Suomesta. Reuters kertoo, että ulkomaalaisten alaikäisiin kohdistama seksuaalinen hyväksikäyttö on järkyttänyt monet Suomessa, "joka pitää itseään yhtenä maailman turvallisimmista ja onnellisimmista maista".

Lisäksi Reuters tuo julki, että se on lisännyt maahanmuuttovastaisen perussuomalaiset -puolueen kannatusta, jonka suosio ponnahti kaksi prosenttia yli 10 prosenttiin viimeisimmässä YLE:n julkaisemassa kyselyssä 14. huhtikuuta järjestettävien eduskuntavaalien edellä.

Kuukausi sitten laajalevikkinen, Britannian toiseksi luetuin sanomalehti Daily Mail puolestaan uutisoi kissan kokoisin kirjaimin Suomeen rantautuneesta "ulkomaalaisten jengien harjoittamasta lapsien houkuttelemisesta seksuaaliseen hyväksikäyttöön" - "foreign grooming gang".

Iso-Britannia on näistä "monikulttuurisuuden nimessä" vaietuista seksuaalirikos- ja raiskausjengeistä valitettava esimerkki.

Vuonna 2014 julkaistun raportin mukaan ainakin 1 400 alaikäistä lasta joutui eri raiskausjengien uhreiksi brittikaupunki Rotherhamissa ja seksuaalinen hyväksikäyttö oli kaupungin viranomaisten tiedossa vuosien ajan. Mitään ei kuitenkaan tehty lasten suojelemiseksi.

Oikea Media kertoi joulukuussa 2017 entisestä muslimista, pakistanilaismaahanmuuttajaisän ja katolilais-skotlantilaisäidin tyttärestä, Shazia Hobbsista, joka luopui islamista paettuaan järjestettyä, fyysisesti väkivaltaista avioliittoa, johon hänet oli pakotettu 18-vuotiaana. Nyt hän toimii aktiivisesti vastustaen islamia ja erityisesti pakistanilais-brittiläisyhteisöjen lasten seksuaalista hyväksikäyttöä.

Hobbs tietää Britanniassa riehuvista muslimijengeistä - joista "kukaan ei puhu ääneen rasismileiman pelossa" - jotka ovat saaneet raiskata nuoria alaikäisiä tyttöjä vapaasti ja laillisesti rankaisematta. Suurimmassa osassa näistä Britannian tapauksista rikoksentekijät ovat pakistanilaista alkuperää, mutta myös somalimiesten jengit ovat syyllistyneet näihin kauhistuttaviin rikoksiin.

Hobbs nimeää Iso-Britannian kaupungeista Rochdalen, Bradfordin, Oxfordin, Rotherhamin ja Aylesburyn, jotka ovat kärsineet islamin täydellisestä rynnäköstä, raiskauksista, poliittisesta korrektiudesta, lepyttelystä ja salailusta:

"Monet miehet raiskaavat haavoittuvia, alaikäisiä tyttöjä samaan aikaan kun siihen syypäät ja siitä vastuussa olevat pelkäävät vimmatusti leimautuvan rasisteiksi."

"Nämä miehet eivät pakene sotaa tai vainoa, he tuovat sen", joten hänen mukaansa ainoa ratkaisu on valvoa, kenen annetaan tulla omaan maahamme.

27. joulukuuta Shazia Hobbs kirjoitti jälleen artikkelin Jihad Watchiin ja vaati lopettamaan kiistelyn rasismista ja islamofobiasta. Hän peräänkuulutti sen sijaan aloittamaan jo vihdoinkin keskustelut koskien brittilasten raiskauksia.

Hobbs kertoi lukeneensa Rotherhamin joukkoraiskauksia koskevan raportin ja itkeneen.

"Itkin tietäen, että se, mitä oli tapahtunut kaikkina noina vuosina Rotherhamissa, tapahtuu vielä tällä hetkelläkin - ei vain Rotherhamissa, vaan Rochdalessa, Oxfordissa, Newcastlessa, Telfordissa - lista kaupungeista jatkaa kasvuaan. Uhrien määrä kasvaa edelleen, mutta tätä kansallista uhkaa varten luvatusta avusta ei ole tietoakaan", hän paheksuu.

Miten poliittiset päättäjät Suomessa vastaavat samankaltaisen joukkoraiskausepidemian puhkeamiseen Suomessa? Riittääkö sisäministeri Kai Mykkäsen (kok), pääministeri Juha Sipilän (kesk) sekä sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattilan (sin) pikavisiitti Oulun kaupungin johdon luona kaupungissa tutkittavien seksuaalirikosten takia?

Hallitus kokoontuu "kriisikokouksiin" Oulussa ja Helsingissä ilmi tulleiden seksuaalirikosten vuoksi tällä viikolla kaksi kertaa. Ensimmäinen tapaaminen on tiistaina ja toinen perjantaina.

Perussuomalaiset ovat valmiita tuomaan kovia keinoja pöydille tiistaiseen neuvotteluun kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi. He ovat esittäneet jo pitkään kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden ja jopa kaikkien turvapaikanhakijoiden säilöönottoa turvapaikkaprosessin ajaksi.

"Jos turvapaikkaa ei tule, pitää olla vain yksi suunta: ulos Suomesta. Tämä olisi konkreettinen ja ehkä tehokkain keino estää rikoksia. Ottakaamme huomioon, että myös Turun terroristi oli kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut henkilö", perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri huomauttaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho muistuttaa 12. tammikuuta Facebook-sivullaan, että hallitus on vastuussa paitsi siirtolaisvyöryn miljardiluokan kustannuksista myös sen aiheuttamasta inhimillisestä kärsimyksestä.

"Jos hallituksella olisi selkäranka, se pyytäisi anteeksi ja eroaisi", Halla-aho kirjoittaa.

Hän pitää hallitusta syyllisenä, koska se on ollut toimillaan ja toimettomuudellaan synnyttämässä monikulttuurista painajaista eikä ole tehnyt mitään ongelmien estämiseksi tai ratkaisemiseksi.

Hän huomauttaa, että sen sijaan hallitus höpisee selvityksistä ja lakihankkeista, jotka olisi pitänyt käynnistää vuosia sitten.

"Aikomusta ei kuitenkaan ole. Mitään ei tapahdu. Hallitus (ja vasemmisto-oppositio) luottaa siihen, että kuten ennenkin, tapaus vaipuu unohduksiin, ja sitten voidaan taas puhua sähköautoista."

"Kaiken populistisen höpinän keskellä" on Halla-ahon mielestä syytä muistaa, että pääministeri Sipilä oli se, joka kutsui Suomeen turvapaikkaturistien armeijan vuonna 2015, ja ilmoitti hiljattain julkaistussa Ylen kyselyssä vastustavansa rikoksesta tuomittujen maahantulijoiden karkotusten helpottamista.

Lisäksi Halla-aho kuittaa kokoomuksen Orpolle ja Mykkäselle, että he puolestaan näyttävät kannattavan linjauksia, jotka vielä hetki sitten olivat syvästi kokoomuksen arvopohjan vastaisia, ja joiden vuoksi yhteistyö perussuomalaisten kanssa oli mahdotonta.

Ruotsissa ei sitten syyskuisten parlamenttivaalien olla päästy vieläkään yhteisymmärrykseen hallituspohjasta, koska maahanmuuttokriittinen ruotsidemokraatit vei paljon ääniä valtaapitäviltä puolueilta, jotka jäivät hyvin kauaksi hallitsevasta enemmistöstä. Keinolla millä hyvänsä ruotsidemokraatit pyritäänkin nyt sulkemaan ulkopuolelle, etteivät he saa vaikutusvaltaa islamia vastustavalla politiikallaan.

Tilanne on täsmälleen sama Suomessa.

Vaikka eduskuntavaalit ovat "vasta" kolmen kuukauden päässä, on jo moneen kertaan täällä Suomessakin eri puolueista hyvissä ajoin huudeltu, ettei perussuomalaisia huolita samaan hallitukseen.

Iltalehti toteaakin osuvasti perussuomalaisten puheenjohtajan, Jussi Halla-ahon olevan oikeassa.

"Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi aivan oikein, että hallituksella on ollut 4 vuotta aikaa tehdä vaikuttavia päätöksiä.

Ne ovat jääneet suurelta osin tekemättä."

Nyt Iltalehdessäkin tunnustetaan turvapaikanhakijat kansalliseksi turvallisuusuhaksi ja "Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään".

"Taustalla on suomalaisten ääretön sinisilmäisyys ja siitä johtuva krapula, jota monet johtavat poliitikot, asiantuntijat ja mielipide-eliitti tuntee nyt nahoissaan", kirjoittaa politiikan toimittaja Mika Koskinen Iltalehden Näkökulmassaan.

"Ollaan oltu mieluummin sinisilmäisiä ja uskottu hyvään."

Politiikan toimittaja Mika Koskinen uskoo näiden seksuaalirikostapausten vaikuttavan jopa siihen, kenestä tulee Suomen seuraava pääministeri.

"Tää tulee vaikuttamaan varmasti demareiden ja kokoomuksen kannatukseen ja perussuomalaiset on jo hyötynyt tästä eli jos perussuomalaisten nousu jatkuu, se tulee aivan varmasti syömään demareiden kannatusta", politiikan toimittaja pohtii tilannetta Iltalehden videolla.

Mika Koskinen on myös aivan varma, että tästä tulee johtava vaaliteema.

"Sitä ei pysty estämään millään. Ei taitanut tulla ilmastovaaleja, vaan tuli maahanmuuttovaalit."

https://beta.oikeamedia.com/o1-95523

Avatar
Marokon Kauhu
Perry Mason
Viestit: 3691
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Oulu: Seitsemän miestä syytteessä alaikäisten raiskaamis

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu »

GAZ-24 kirjoitti:
peja kirjoitti:Eilen Iltalehdessä ollut juttu jonka tehnyt Niina Huhtanen oli tammikuun pohjanoteeraus aiheesta mediassa. Kommenttikenttä oli auki ja kommenteja yli noin 200 kpl, joista noin 190 kpl oli medialle ja kirjoittajalle vääriä. Nyt kenttä on suljettu.
Kyseeessä kaiketi tämä juttu?
Näkökulma: Seksuaalirikokset alettiin ottaa vakavasti vasta, kun tekijöiksi paljastuivat ulkomaalaiset – missä nämä oikeuksien vaatijat ovat piileskelleet tätä ennen?
Jaa että tämmöinen aivo-oksennus tällä kertaa.
No piirretään rautalangasta:

Suomessa on tehty kaikki mahdollinen jo pitkään, jotta suomalaisten rikollisuustaso saataisin laskemaan.
Tässä on pitkälle onnistuttukin.
Valtiovalta on tässä tehnyt sen minkä pitikin.
Viranomaisiin kuuluu myös suomalaisia miehiä, joten suomalaisten naisten oikeuksien puolustajat, sukupuolesta riippumatta, eivät ole piileskelleet missään.


Nyt tilanne on aivan päinvastainen.
Esim. Helsingissä, missä tilanne on pahin, on vaikka näiden raiskausrikosten määrä noussut 100% siihen verrattuna jos matuja ei olisi
(Kyllä: Pieni prosenttilaskukertaus. Matut on tehneet näistä teoista puolet Helsingissä viime tietojen mukaan, joten jos ilman matuja luku on 1Xa ja matujen kanssa 2Xa, on nousua 100% ja lopullisesta tekojen määrästä matujen osuus 1xa eli 50%)

Paitsi että tekojen määrä on noussut, liittyy tähän vielä sellaisia ilmiöitä kuten raakoja joukkoraiskauksia ja groominkeja, jotka ovat Suomessa ennen olleet lähes tuntemattomia ilmiöitä.

Kaiken kukkuraksi poliitikot, päättäjät ja virkavalta eivät ole tehneet oikein mitään.
Päin vastoin: Rajat pidetään auki, tekoja vähätellään, eikä edes pahimpia rikollisia saada maasta pois. Ei ainakaan ilman pitkällistä ja kovaa vääntöä
Puhumattakaan siitä, että tuhannet potentiaalisesti vaaralliset "parerittomat", joilla ei ole enää maassaolo-oikeutta, saataisiin ulos.

Nyt on kyllä pakko todeta, että mitä olen kuullut, niin tässä on tulossa vähän rajumpaakin reaktiota kuin "puolustelu".

Aletaan puhua kansallisesta itsepuolustuksesta, jonka hoitaa kansa itse jos sitä ei valtiovalta tee.
- Kilo kokaiinia, kolme yhden hinnalla
- Kilo kokaiinia, en oo joutumassa linnaan
- Sösssön sössön
- Äbälä wäbälä
Milan Jaff - jolle annettiin näin ensi alkuun 10 vuotta linnaa

Avatar
PiikkiSika
Adrian Monk
Viestit: 2808
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Vanhaan hyvään aikaan ”kylän miehet” pitivät huolen, että moiset pedarit a) muilutettiin huolella b) lähetettiin vittuun ko. kylästä/eristettiin sosiaalisesti ja vittuiltiin ja läpsittiin mikäli kyläkaupalle uskaltautui.

Samaa odotan tapahtuvan myös ulkomaisille raiskaripedofiileille - jos ei nyt ihan lynkkaamisiin tai ”necklacingiin” mennä, niin jo ihan pelkästään omien, ns. kunniallisten maahanmuuttajien olettaisi yhteisönsä kunnian säilyttämiseksi tekevät jotain näyttävää... muutoin vaarana on se, että kotoperäiset asukit laittavat kaikki kunniallisetkin ”Irakit, afgaanit jne.” samaan raiskaajapedofiili kategoriaan..
! ! ! Eläköön EU-direktiivit ja kansan syväkyykky ! ! !

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Tracker »


Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tämä uutinen tässä ketjussa siksi, että afganistalaiset ovat syyllistyneet Suomessa useisiin raiskauksiin. Tämä ei tietenkään estä poliittisen palkkioviran saanutta, Helsingin apulaisjotakin johtajaa, afgaani Nazima Razmyaria vaatimasta Suomeen lisää afgaaneja. "Koska muuten ei Suomi pärjää".
YK-tutkimus: Kaksi kolmasosaa Afganistanin miehistä on sitä mieltä, että naisilla on liikaa oikeuksia

Kyselytutkimuksen mukaan nuoret miehet ovat vielä vanhoillisempia kuin vanhemmat miehet.

AFGANISTANIN miehet vastustavat voimakkaasti naisten oikeuksien lisäämistä, kertoo tiistaina julkaistu kyselytutkimus.

Kaksi kolmasosaa eli 67 prosenttia miehistä on sitä mieltä, että naisilla on jo nyt liikaa oikeuksia.

Kyselytutkimuksesta uutisoi uutistoimisto Reuters. Tutkimuksen ovat teettäneet YK:n tasa-arvojärjestö UN Women sekä sukupuolten tasa-arvoa edistävä Promundo-järjestö.

TUTKIMUKSEN mukaan nuoret miehet ovat vielä vastahakoisempia lisäämään naisten oikeuksia kuin vanhemmat miehet.
...
Helsingin Sanomat
29.1. 9:13
alleviivaus dl


Tämähän ei koske Suomeen saapuneita afgaaneja. Kuten olemme saaneet kuulla, niin kaikki saapuneet ovat korkeastikoulutettuja ja hyveellisiä henkilöitä, joita on vainottu vain siksi, että eivät halua samaan muottiin muiden afgaanien kanssa. Jos jollakulla heistä olisikin näitä ahdasmielisiä ajatuksia naisista, niin viimeistään Suomen rajan ylitettyään ne ajatukset muuttuvat suvaitsevaisiksi ja tasa-arvoa kannattaviksi.
- Kun siihen vielä lisätään vuosia kestävä armoton hyysääminen vastaanottokeskuksissa, niin nuorikin afgaanimies on karistanut kaikki vanhoilliset ajatukset ja asenteet mielestään.

Vakavasti puhuen; eivät nämä mulkerot ajatuksiaan ja asenteitaan mihinkään muuta.
- Kummastuttaa että sadattuhannet suomalaiset naiset ovat näihin silti ihan lääpällään. Samat naiset jotka vuodesta toiseen moittivat tasa-arvon puutetta ja naiskiintiöiden vähyyttä tms ovat tohkeissaan kun Suomeen saapuu henkilöitä, joille tasa-arvo on silkkaa paskaa.
- Vai onko tarkoitus rakastaa nämä afgaanimiehet suomalaisiksi tasa-arvon kannattajiksi?

Hassua on myös se, että Suomessa kaikenkarvaiset professorit, tutkijat, poliisit ja poliitikot sekä media systemaatisesti kieltävät kulttuurin (uskonnon) osuuden yhteenkään naista halventavaan tekoon; mm. Sarah Green ja Tuija Pulkkinen - joiden kirjoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa 23.1. kertovat, että seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Yleisesti ottaen raiskaustilastot ovat vähentyneet vuosien saatossa monilla alueilla. Tähän on johtanut mm. tekojen saama laajempi julkisuus ja suurempi kiinnijäämisriski, sekä tietoisuus seksuaalirikoksista. Mutta ilmiön vähentyminen on koskenut lähinnä kantasuomalaisia, joita Suomessa on edelleen 90-95%-luokkaa.

Uutena ilmiönä ovat olleet ulkomaalaisten tekemät seksuaalirikoksen, jotka ovat valtavasti nostaneet tilastoja. Pahimmillaan 50%:lla kuten Helsingissä.

Suvaitsevaisto valittaa taukoamatta whataboutismista kuin puolustuksena, ettei pitäisi sotkea eri asioita toistensa kanssa, mutta on valmis tekemään aina sitä itse silloin kun voidaan vähätellä maahanmuuttajien rikoksia.

Tilastoisssa on myös oiva porsaanreikä eli kansalaisuuden saanut kääntyy suomalaiseksi tekijäksi.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Doctor Lecter kirjoitti: Hassua on myös se, että Suomessa kaikenkarvaiset professorit, tutkijat, poliisit ja poliitikot sekä media systemaatisesti kieltävät kulttuurin (uskonnon) osuuden yhteenkään naista halventavaan tekoon; mm. Sarah Green ja Tuija Pulkkinen - joiden kirjoitus julkaistiin Helsingin Sanomissa 23.1. kertovat, että seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä.
Rikollisten valkopesu on aivan uskomaton ilmiö. Kaikki todisteet kertovat päinvastaista, niin eikös tule jostakin pari tutkijaa/proffa väittämään aivan päinvastaista. Tosin nämä harvoin puhuvat oikeista todisteista tai ottavat niihin kantaa.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Pitää muistaa yksi asia. Länsimaihin on noussut hyvin laaja monikulttuurisuusasiantuntijoiden ja kaupunkityöntekijöiden ala, joka perustuu maahanmuuttajille ja heidän kotouttamiseen. Samalla esimerkiksi EU tukee valtavilla summilla väestönvaihdosta. Tästä syystä kaikki ongelmat pyritään kieltämään tai niihin ei haluta puuttua.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Uunituoreen tutkimuksen mukaan ulkomaalaisten suorittamiin raiskauksiin liittyvät syyt jakavat kansan - ja puolueiden - mielipiteitä:

Suomalaisten enemmistön mielestä kulttuuri selittää seksuaalirikoksia – perussuomalaisten ja vihreiden näkemykset eroavat täysin toisistaan

Perussuomalaisten tukijat ovat tyytymättömämpiä kuin minkään muun puolueen kannattajat siihen, miten poliitikot ovat vastanneet seksuaalirikoksista nousseeseen huoleen.

taulukko.jpg
taulukko.jpg (59.11 KiB) Katsottu 5304 kertaa
ENEMMISTÖ suomalaisista uskoo, että seksuaalirikoksia selittää maahanmuuttajien erilainen kulttuuri ja uskonto.

HS:n teettämän gallupin mukaan yhteensä 65 prosenttia vastasi olevansa täysin tai jokseenkin samaa mieltä väitteestä, jonka mukaan ”seksuaalirikosten tärkeimpiin syihin kuuluu maahanmuuttajien erilainen kulttuuri ja uskonto”.

HS TEETTI kansalaisten seksuaalirikoksiin liittyvistä käsityksistä kyselyn, koska etenkin Oulun hyväksikäyttöepäilyjen jälkeen seksuaalirikosten torjunta ja niiden yhteys maahanmuuttoon nousi voimallisesti politiikan asialistalle.

Oulussa useita ulkomaalaistaustaisia miehiä epäillään nuoriin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Myös Helsingissä tuli tammikuussa ilmi vastaavankaltainen tapaus.

Näiden rikosten yhteydessä on myös uutisoitu, että ulkomaalaistaustaiset ovat määräänsä nähden yliedustettuina lapsiin kohdistuneissa seksuaalirikosepäilyissä.

Oulun tapausten jälkeen hallitus ja oppositio pääsivät tammikuussa pikavauhtia yhteisymmärrykseen siitä, että lainsäädäntöä kiristetään vielä jäljellä olevan vaalikauden aikana seksuaalirikosten ehkäisemiseksi. Hallitus päätti myös aloittaa selvityksen siitä, voisiko kansainvälisiä sopimuksia muuttamalla hallita maahanmuuttopolitiikkaa nykyistä paremmin.

KESKUSTELU seksuaalirikoksista on ollut kahtia jakautunutta.

Osa on pitänyt syynä niihin maahanmuuttoa ja perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon sanoin ”takapajuisista islamilaisista maista” tulleita nuoria miehiä.

Osa taas on halunnut häivyttää kansallisuuden merkityksen ja korostanut, että seksuaalirikoksiin syyllistyvät yhtä lailla suomalaiset.

Jakautuminen näkyy myös HS-gallupissa, jossa käsitykset kulttuurin vaikutuksesta eroavat huomattavasti puoluekannan mukaan. Perussuomalaisten kannattajista enemmistö on täysin sitä mieltä, että kulttuuriseikat ovat merkittävimpiä seksuaalirikosten syitä. Heistä lähes puolet oli myös täysin samaa mieltä väitteestä, että turvapaikanhakijoiden suuri määrä on Suomessa merkittävämpi ongelma kuin seksuaalirikollisten suuri määrä.

Vastakkaisinta kantaa edustivat vihreiden ja vasemmistoliiton kannattajat. Vihreistä vain 13 prosenttia ja vasemmistoliiton kannattajista 14 prosenttia oli täysin sitä mieltä, että kulttuuri ja uskonto ovat seksuaalirikosten tärkeimpiä selittäjiä.

PERUSSUOMALAISTEN tukijat ovat myös tyytymättömämpiä kuin minkään muun puolueen kannattajat siihen, miten poliitikot ovat vastanneet seksuaalirikoksista nousseeseen huoleen.

Heistä vain 17 prosenttia on täysin tai jokseenkin sitä mieltä, että poliitikot ovat vastanneet hyvin tähän huoleen. Tyytyväisimpiä ovat keskustan kannattajat: heistä 63 prosenttia arvioi poliitikkojen vastanneen seksuaalirikoksiin liittyvään huoleen hyvin. Kokoomuksen kannattajista samaa mieltä oli 54 prosenttia.
taulukko_1.jpg
taulukko_1.jpg (80.05 KiB) Katsottu 5304 kertaa
GALLUPISSA KYSYTTIIN myös, miten seksuaalirikoksia pitäisi torjua.

Suosituimmaksi keinoksi nousi seksuaalirikoksista annettujen rangaistusten kiristäminen. Ehdotetuista keinoista tätä piti parhaana 26 prosenttia vastaajista. Toiseksi parhaana keinona pidettiin sitä, että maahanmuuttajille suunnattua valistusta Suomen laeista ja arvoista tehostettaisiin.

Suomalaisista keskimäärin viidennes ajattelee, että paras tapa vähentää seksuaalirikoksia on rajoittaa joko humanitaarista maahanmuuttoa (10 prosenttia) tai maahanmuuttoa ylipäätään (10 prosenttia). Perussuomalaisten tukijoista jompaakumpaa näistä keinoista tukee selvästi muuta kansaa laajempi osuus: 60 prosenttia.

HS-GALLUPIN perusteella suomalaiset eivät ole seksuaalirikosepäilyjen herättämästä laajasta kohusta huolimatta tulleet aiempaa huolestuneemmiksi pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden suhteen – ainakaan jos verrataan kolmen vuoden takaiseen tilanteeseen.

Tuoreessa gallupissa puolet kansasta piti pakolaisia ja turvapaikanhakijoita vähintään melko suurena ongelmana Suomelle ja suomalaisille. Vastakkaista mieltä oli 44 prosenttia ihmisistä.

Kun samaa asiaa kysyttiin HS-gallupissa vajaat kolme vuotta sitten keväällä 2016, huolestuneita oli paljon enemmän. Tuolloin 65 prosenttia vastaajista piti turvapaikanhakijoita ja pakolaisia vähintään melko suurena ongelmana Suomelle.

Keväällä 2016 laajasti ilmaistua huolta selittää todennäköisesti se, että Suomeen oli saapunut noin 32 000 turvapaikanhakijaa suhteellisen lyhyen ajan kuluessa vuonna 2015.

PERUSSUOMALAISET erottuivat tuoreessa kyselyssä selvästi muiden puolueiden kannattajista myös siinä, miten suurena ongelmana he pitivät pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Erittäin suurena ongelmana heitä piti perussuomalaisista 65 prosenttia, kun kaikkien muiden puolueiden kannattajista erittäin suureksi ongelmaa kuvasi alle 20 prosenttia.

Vihreistä erittäin suureksi ongelmaksi turvapaikanhakijoita ja pakolaisia kuvasi vain yksi sadasta ja kokoomuslaisistakin vain yhdeksän prosenttia.

Fakta
Näin HS-gallup tehtiin
*Tutkimus tehtiin Gallup Forum -internetpaneelissa 22.–27.1.2019. Haastattelujen kokonaismäärä on 1 019. Tutkimustulosten virhemarginaali on noin 3,1 prosenttiyksikköä suuntaansa.
*Tutkimukseen osallistuneiden joukko edustaa maamme 15–74 vuotta täyttänyttä väestöä poislukien Ahvenanmaan maakunnassa asuvat.
*Helsingin Sanomat tilasi tutkimuksen Kantar TNS Oy:ltä.
[/i]

Helsingin Sanomat
4.2. 2:00
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Pohjanmaalla raiskausrikokset räjähtäneet käsiin
Raiskausten määrä on yli kaksinkertaistunut yhdessä vuodessa

Kuva

Tuorein poliisin tilasto kertoo karun faktan raiskausrikoksista Vaasan vaalipiirissä: raiskaukset, joissa rikoksesta epäilty tiedetään, ovat lisääntyneet räjähdysmäisesti Pohjanmaan poliisilaitoksen alueella viidestäkymmenestä (v. 2017) yli sataan (v. 2018).

Raiskausrikoksista epäillyistä noin 37 prosenttia on ulkomaan kansalaisia. Lisäksi noin 17 prosentissa raiskausrikoksista tekijän henkilöllisyyttä ei tiedetä.

Pohjanmaan poliisilaitos kattaa Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnat. Maakunnan väestöstä noin 3 prosenttia on ulkomaalaisia. Raiskausrikoksissa ulkomaalaisten edustus on väkilukuun nähden yli kymmenkertainen.

-Jokaisen tulisi ymmärtää liberaalin maahanmuuttopolitiikan karmeat seuraukset ja myöntää, että suunta on muutettava. Jokainen raiskaus on tuomittava ja hallitulla maahanmuuttopolitiikalla pystymme niitä ennaltaehkäisemään, toteaa Kansalaispuolueen varapuheenjohtaja Piia Kattelus.

”Suomen kansalaisuuden saamisen edellytyksiä on tiukennettava. Raiskausrikosten voimakkaassa kasvussa Pohjanmaalla näkyy myös jo Suomen kansalaisuuden saaneiden osuus”.

-Vaadin selvitystä vastuullisilta ministereiltä ja virkamiehiltä siitä, mistä raiskausrikosten räjähdysmäinen kasvu johtuu ja miten raiskausrikokset saadaan estettyä, painottaa Kattelus.

Kuva

https://beta.oikeamedia.com/o1-97609

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Raiskaukset Suomessa: ”Ulkomaalaisten osuus pistää silmä

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Kamelin selkä on katkennut.

https://www.youtube.com/watch?v=9W2kMTxM8ys

Vastaa Viestiin