Iso poliisioperaatio Järvenpäässä: poliisi etsii uhkailijaa

Tähän osioon onnettomuudet ja muu rikoksiin liittyvä keskustelu.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Iso poliisioperaatio Järvenpäässä: poliisi etsii uhkailijaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

Iltalehti kirjoitti:Poliisilla iso operaatio Järvenpään keskustassa - etsivät uhkaavasti käyttäytyvää henkilöä: ”Hänellä on mahdollisesti kättä pidempää”

Tänään klo 22:02

Poliisilla on käynnissä Järvenpäässä mittava operaatio.

Kuva
Paikalla on useita poliisin partioita. LUKIJAN KUVA

Poliisi sai hieman ennen iltayhdeksää hälytyksen henkilöstä, joka käyttäytyy uhkaavasti muita kohtaan Järvenpään keskustassa.

–Hänellä saattaa olla jotakin kättä pidempää, sanoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen vuorossa oleva yleisjohtaja, komisario Miika Laine.

Paikalla on useita poliisin yksiköitä. Iltalehteen yhteyttä ottaneen silminnäkijän mukaan poliisit ovat ”raskaasti aseistautuneita”.

MARI PUDAS
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2256 ... d43bcddb1f
????? ?? ??????.
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Iso poliisioperaatio Järvenpäässä: poliisi etsii uhkaili

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ilta-Sanomat kirjoitti:Järvenpään Korona-baariin laskeutui hämmentynyt tunnelma, kun aseistautuneet poliisit marssivat sisään: ”He sanoivat, että kaikkien pitää olla paikallaan”

Kuva
Itä-Uudenmaan poliisi etsii Järvenpäässä mahdollisesti vaarallista henkilöä. Poliisit ovat IS:n saamien vinkkien mukaan tutkineet ainakin Korona-baarin. (KUVA: Turo Myllynen / Lukijan kuva)

Julkaistu: 19.1. 22:49


Poliisioperaatio alkoi, kun Itä-Uudenmaan poliisi sai vinkkejä Rantakadulla liikkuneesta uhkaavasti käyttäytyneestä miehestä.

Ilta-Sanomat sai lauantaina useita vinkkejä Järvenpäässä käynnissä olevasta suuresta poliisioperaatiosta.

Itä-Uudenmaan poliisi vahvisti, että poliisi etsii mahdollisesti vaarallista henkilöä Järvenpään keskustan alueella.

Poliisin Twitter-tilillä kerrotaan, että tilanne sai alkunsa, kun poliisi sai vinkkejä Rantakadulla liikkuneesta uhkaavasti käyttäytyneestä miehestä. Poliisi tekee asiaan liittyviä tarkastuksia alueella.

Vuorossa oleva yleisjohtaja Miika Laine ei ottanut kantaa siihen, onko sivullisten syytä välttää keskustan alueella liikkumista.

Järvenpääläinen Turo Myllynen oli viettämässä lauantai-iltaa Järvenpään Prisman yhteydessä sijaitsevassa Korona-baarissa, kun baariin sisälle saapui viisi aseistettua poliisia koirien kanssa.

– Poliisit tulivat aseet kourassa ovista sisään ja sanoivat, että kaikkien pitää olla paikallaan. Pöydistä ei saanut nousta, eikä kukaan saanut lähteä ovesta ulos. Jokaisella sisäänkäynnillä oli yksi poliisi, kuvailee Myllynen, jonka mukaan poliisit jututtivat enimmäkseen baarin portsaria.

– Kaikki asiakkaat käytiin silmämääräisesti kuitenkin läpi, hän lisää ja kertoo, että sivuovista näkyi, että poliisit kävivät läpi myös Prisman.

– Kutakuinkin kymmenen aseistautunutta poliisia oli etsimässä koirien kanssa, Myllynen kuvaili hieman kello 22 jälkeen lauantai-iltana.

Myllysen mukaan poliisit eivät baarista lähdettyään kehottaneet asiakkaita olemaan poistumatta ravintolasta. Hän ei ole nähnyt, että poliisi olisi ottanut ketään kiinni.

Hänen mukaansa baarin ja Prisman edustalla on yhä useita poliisiautoja ja tutkinta näyttää jatkuvan yhä. Myös aseistautuneita poliiseja näkyy yhä.

– Tällä hetkellä meininki on ihan hyvä, mutta kun poliisit tulivat, tunnelma oli aika hämmentynyt, eikä porukka tiennyt mitä tehdä, kertoo Myllynen, jonka mukaan baarissa oli ennen tilannetta alkamassa musiikkitapahtuma.

Katariina Karjalainen
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005971657.html
????? ?? ??????.
Vastaa Viestiin