Illinois: potkut saanut tappoi viisi henkeä työpaikallaan

Ulkomailla tapahtuneet selvitetyt tai vielä selvittämättömät henkirikokset
Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Illinois: potkut saanut tappoi viisi henkeä työpaikallaan

Viesti Kirjoittaja poikani »

Iltalehti kirjoitti:Ampuja tappoi viisi ja haavoitti poliiseja Yhdysvaltain Illinoisissa - Poliisi: Ampuja oli erotettu työntekijä

Eilen klo 23:43

Ammuskelu tapahtui Auroran kaupungissa Illinoisin osavaltiossa. Ampuja kuoli poliisin luoteihin.

Yhdysvaltain Illinoisin osavaltiossa sijaitsevassa Auroran kaupungissa tapahtui perjantaina ammuskelu. Uutiskanava CNN:n mukaan ampuja tappoi viisi ihmistä ja haavoitti viittä poliisia.

Viranomaiset ilmoittivat noin kolmelta iltapäivällä paikallista aikaa, että ammuskelija oli taltutettu. Myöhemmin paikallismediat kertoivat ampujan kuolleen.

Ammuskelu tapahtui kaupungin teollisuusalueella Henry Pratt Company -nimisen yrityksen tiloissa. Silminnäkijä kertoi uutiskanava ABC:lle tunnistaneensa ampujan yrityksen työntekijäksi. Silminnäkijä kertoi miehen juosseen rakennuksessa lasertähtäimellä varustetun pistoolin kanssa.

Kuva
Poliisit surmasivat työpaikalla ammuskelleen miehen Illinoisissa Yhdysvalloissa. EPA/AOP

Sai potkut juuri ennen ammuskelua

Paikallisen poliisin päällikkö vahvisti myöhemmin, että ampuja, 45-vuotias mies, oli kyseisen yrityksen työntekijä, joka erotettiin työstään perjantaina.

ABC7-uutiskanava kertoo viranomaislähteisiin nojaten, että mies avasi tulen kesken tapaamisen, ja jatkoi ammuskelua muualla yrityksen tiloissa.

Aurora sijaitsee noin 65 kilometriä Chicagon keskustasta länteen.

Viimeisimpien tietojen mukaan ammuskelussa haavoittuneiden poliisien tila on vakaa. Useita muita uhreja vietiin hoitoon, ja näiden tilan kerrottiin myös olevan vakaa.

HENRI KOPONEN
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cb2 ... 014f094b1c

Iltalehti ei julkaissut nimeä eikä kuvaa, mutta amerikkalaislehdet toimivat toisin. Tässä ampuja, Gary Martin:
Kuva
????? ?? ??????.

systeris
Lauri Hanhivaara
Viestit: 147
Liittynyt: Ti Huhti 12, 2016 4:14 am

Re: Illinois: potkut saanut tappoi viisi henkeä työpaikallaa

Viesti Kirjoittaja systeris »

Sanonpa nyt. Haisee vähän agendalta ja false flagilta näin ensinäkemältä.. viisi kuoli ja viisi poliisia haavoittui. Ainiin, useita muita haavoittuneita viety hoitoon, ja äkkiä googletellen heitä ei ole mainittu ihan joka toisessakaan artikkelissa. Lisäksi silminnäkijä tiesi ammuskelun tapahtuneen kesken kokouksen lasertähtäimineen kaikkineen. Idk, nähtäväksi jää.
Päästä, päästä
Periksi anna
Yhteiseksi hyväksi
Perimmäiseksi parhaaksi

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Illinois: potkut saanut tappoi viisi henkeä työpaikallaa

Viesti Kirjoittaja poikani »

systeris kirjoitti:Sanonpa nyt. Haisee vähän agendalta ja false flagilta näin ensinäkemältä.. viisi kuoli ja viisi poliisia haavoittui. Ainiin, useita muita haavoittuneita viety hoitoon, ja äkkiä googletellen heitä ei ole mainittu ihan joka toisessakaan artikkelissa. Lisäksi silminnäkijä tiesi ammuskelun tapahtuneen kesken kokouksen lasertähtäimineen kaikkineen. Idk, nähtäväksi jää.
Odottelinkin jo sisäpiiriläisen kommenttia. Hyvin mahdollista, tuo edellä kuvattu selitys tapahtumille! Mahdollisesti asialla olivat WTC-tornien sortumiset ja Pentagonin vauriot photoshopanneet israelilais-marsilaiset kommunistit, joiden rahoitus järjestyi kuulentohuijauksen feikanneiden vanhempien saamilla korvauksilla.
????? ?? ??????.

Vastaa Viestiin