Vantaalla, Jumbossa, terrorisoitiin miestä auton avulla

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

annaanna

Vantaalla, Jumbossa, terrorisoitiin miestä auton avulla

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Vantaa, Suomen laajin no-go zone sinivalkoiselle kansallismiäliselle.
Vantaan Sanomat uutisoi poliisin näkemyksestä.

https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli ... een-nuorta

18.2.2019 15.45

Keski-ikäinen mies raivostui Jumbon pysäköintihallissa – Epäillään lyöneen nuorta naista nyrkillä kasvoihin

Miehen epäillään pahoinpidelleen naista parkkihallissa.

Kauppakeskus Jumbon pysäköintihallissa kävivät tunteet kuumina sunnuntaina iltapäivällä. Poliisi sai ilmoituksen, että mies oli parkkihallissa lyönyt naista kasvoihin sekä potkinut ja motannut myös uhrin autoa. Tekonsa jälkeen mies oli poistunut kauppakeskukseen.

24-vuotias nainen kertoi poliisille, että tilanne alkoi, kun hän oli tullut miehen kuljettaman auto eteen. Mies oli noussut autostaan ja pamauttanut kädellä naisen auton konepeltiin ja potkaissut auton takaosaa. Sen jälkeen 52-vuotias mies oli avannut naisen auton kuljettajan puoleisen oven ja lyönyt naista nyrkillä kasvoihin.

Poliisin puhuttelussa mies kiisti lyöneensä ketään ihmistä, mutta autoa kylläkin.

Tapahtumille on silminnäkijöitä ja tutkinta jatkuu.
________________________________________________
Melko selväksi uutisesta tulee, mitä poliisihallituksen määräämää peliä tuo tiedottava paikallispoliisi tässä pelaa :D. Oulussa nainen pakasti vastasyntyneitä, ulkomaalainen iski kirveellä poliisia päähän ja turvapaikanhakijat raiskasivat tyttöjä, joten ihmisten mielenkiinto on siirrettävä jokapäiväisiin parkkihallikähinöinteihin.
Viime aikoina poliisi onkin tiedottanut paljon kantasuomalaisten kännirähinöinneistä ja rattijuopumuksista, koska Sipilä-Orpo-vihervasemmistounelma.

Kun poliisi tässä tapauksessa selvästi sulkee silmänsä tuon naisen provosoivasta käytöksestä, voi päätellä kyseessä olevan suojavärinen kehitysmaalainen. Maahanmuuttajataustainen esitellään uhrina, ei terrorisoivana autoilijana, mikä hän taisi olla.

Päätelmää ulkomaalaisuudesta tukee sekin, että ei normaaleissa oikeusvaltioissa moisista renkaanpotkimisista poliisille rikosilmoituksia tehdä ja laadita tiedotteita, eikä ylipäänsä mistään ansaituista turpiinvedoista suomalaisten kesken poliiseille kerrota. Kantasuomalaisnaiset ovat tottuneet saamaan pataan, muistaakseni joka kolmas kokenut parisuhteessaankin väkivaltaa.
Tapahtumille on silminnäkijöitä ja tutkinta jatkuu.
Mietin muutaman skenaarion tapahtumasta, koska mies kertoi, ettei ole kohdistanut lyöntiä naiseen, eikä poliisi halunnut ilmoittaa silminnäkijöiden käsitystä :shock: .

Spekulaatio A. Terrori. Miestä on siis terrorisoitu ajamalla autolla eteen ja liikkumisvapauden rajoittamisestaan ärsyyntynyt mies on käynyt huomauttamassa maahanmuuttajataustaiselle kuljettajalle ystävällisesti asiasta. Afrikkalaistaustainen ämmä on voinut ladata täyslaidallisen vihapuhetta ja asiattomuutta, koska se kuuluu kulttuuriinsa, ovat minfotietojen mukaan hävyttömiä sanallisesti, tämön tiedämme ilmeisesti Nikanderin ämmistä.
Turhautunut mies on potkinut renkaita. Ulkopuoliset silminnäkijät tuskin ovat kuulleet mitä osalliset ovat puhuneet.

Spekulaatio B. Ojentaminen. Nainen on aiheuttanut vaaratilanteen parkkihallissa autollaan kiilailemalla ja vanhempi herrasmies on noussut kuljettamastaan ajoneuvosta opastamaan nuorta naista liikennekäyttäytymisestä. Ystävällinen mies ei ole käsittänyt, ettei huonostikäyttäytyviäkään värillisiä ihmisiä saa sanallisesti ojentaa Suomessa. Nämä ei vaan voi parkeerata väärin.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3045
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: Vantaalla, Jumbossa, terrorisoitiin miestä auton avulla.

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Otsikointi on vääristeltynä, vaikka olisikin sarkasmia.

Miehen käytös edustaa väkivaltaista rikollisuutta. Tekijä on uutisen perusteella vaarallisesti impulsiivinen. Ilmeisesti menetti hermot, koska uhri oli ajanut miehen mielestä väärin hänen autonsa eteen parkkihallissa (näin käsitin uutisen perusteella. )

Vaikka nainen olisi jotenkin ajanut väärin taikka koukannut huonosti eteen, niin ei se oikeuta väkivaltaiseen rikollisuuteen. Haluaisin tähänkin tapaukseen lisätietämystä, nyt autojen osalta :) , että kumpi oli edes siinä oikeassa - a) spekulaationa: nainen koukkasi väärin eteen vai b) mies ajoi itse väärin parkkihallissa vai (ylläripyllari c) ei ollut kummankaan vika, näin nyt sattui käymään.

Painotan, että selvää on miehen syyllistyminen rikoksiin uutisen pohjalta (todistajia kerrotaan myös olevan) eikä edeltänyt autotilanne oikeuta mitenkään väkivaltarikollisuuteen.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

annaanna

Re: Vantaalla, Jumbossa, terrorisoitiin miestä auton avulla.

Viesti Kirjoittaja annaanna »

Lassie kirjoitti: ...
...
a) spekulaationa: nainen koukkasi väärin eteen vai b) mies ajoi itse väärin parkkihallissa vai (ylläripyllari c) ei ollut kummankaan vika, näin nyt sattui käymään.

Painotan, että selvää on miehen syyllistyminen rikoksiin uutisen pohjalta (todistajia kerrotaan myös olevan) eikä edeltänyt autotilanne oikeuta mitenkään väkivaltarikollisuuteen.
Nokitan tähdentäen seuraavasti; en usko naisen olevan pahoinpitelyn uhri. Uutisen mukaan on ainoastaan naisen sana sanaa vastaan. Tilanne on toinen vain siinä tapauksessa, että on esittää lääkärintodistus nyrkiniskusta.

Spekulaatio C. Suurisuinen nainen koukkasi tahallaan väärin autollaan tuon miehen eteen yrittäen saada aikaan konfliktin ja frustroida mies. Mies nousikin ulos autosta ja nuo mainitut silminnäkijät lienevät naisen autossa olleita. Toivottavasti naisen ja todistajien taustat tarkistetaan, rikosrekisteriä myöden.
Tämä voi olla jokin ansaintakuvio, ehkä mies on kertonut poliisille ehdotetun käteismaksua, jotta poliisille ei ilmoiteta. Ulkomaalaisista ei koskaan tiedä :cry: .

Papa Legba
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1305
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Vantaalla, Jumbossa, terrorisoitiin miestä auton avulla.

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

24-vuotias neekeriakka ei siis noussut autosta kiljumaan ja heiluttelemaan räystäspersettään?

Vastaa Viestiin