Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä?

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä?

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Aikaisempi uutinen tapauksesta. Alkuperäisissä englanninkielisissä uutisissa on sanonottu mm. hyökkääjien olleen valkoihoisia miehiä ja huudelleen esim. "this is MAGA
country", eli siis oletettuja Trump-kannattajia, valkoisia ylivallan kannattajia jne. Mies kävi myös tiristämässä itkua tapauksesta Oscarin arvoisesti keskusteluohjemassa. Kaulaan oli pujotettu "hirttoköysi" jota Smollet oli pitänyt ilmeisesti toista tuntia kaulassaan aina siihen saakka kunnes poliisit tulivat paikalle.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... b89de5905e
Empire-näyttelijä pahoinpideltiin rajusti kadulla – miehet heittivät päälle kemiallista ainetta: ”Kehoni on vahva, mutta sieluni vahvempi”

03.02.2019 klo 23:29

Poliisin julkaiseman tiedotteen mukaan näyttelijä pahoinpideltiin sairaalakuntoon kahden miehen toimesta. Empire-tähti on järkyttynyt, mutta voi hyvin tilanteeseen nähden.

Amerikkalainen näyttelijä-laulaja Jussie Smollett, 36, pahoinpideltiin Chicagossa aiemmin tällä viikolla. Smollettin kimppuun hyökkäsi kaksi hänelle entuudestaan tuntematonta miestä.

Poliisin mukaan Smollettin pahoinpidelleet miehet huusivat rasistisia ja homofobisia solvauksia. Smollettin päälle myös kaadettiin tuntematonta kemiallista ainetta.

Julkisuudessa on kerrottu, että pahoinpitelijät pujottivat köyden Smollettin kaulan ympärille, mutta pakenivat pian sen jälkeen paikalta jalkaisin. Sen jälkeen Smollett hakeutui itse sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.

Nyt Empire-sarjasta tuttu näyttelijä on rikkonut hiljaisuuden ja kommentoinut tapahtunutta ensimmäistä kertaa.

– Saanen aloittaa kertomalla, että olen ok. Kehoni on vahva, mutta sieluni on vahvempi. Vielä tärkeämpää on, että haluan kiittää, Smollett kirjoittaa Varietyn mukaan.

Kuva
Jussie Smollett on avoimesti homoseksuaali. Hän kertoi asiasta julkisesti vuonna 2015 Ellen DeGeneres -show’ssa. MPNC

Mies kiittää tukijoitaan saamastaan tuesta ja rakkaudesta.

– Työskentelen viranomaisten kanssa ja olen pysytellyt sataprosenttisesti tosiasioissa ja ollut johdonmukainen kaikilla tasoilla.

Smollett uskoo oikeuden toteutuvan siitä huolimatta, että hän kokee turhautuneisuutta ja syvää huolta vääristä tiedoista, joita on levinnyt tapahtuneeseen liittyen.

Näyttelijä lupaa kertoa tapauksesta pian yksityiskohtaisemmin, mutta sanoo tarvitsevansa hetken prosessoimiseen.

– Tärkeintä on, että trauman, surun ja kivun aikoina on edelleen vastuu johtaa rakkaudella. Sen tiedän. Eikä sitä voi potkia minusta ulos.

Sarianne Tähtivaara
Mutta sitten asian oikea laita on alkanut ilmeisesti paljastumaan:

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/ ... c2f7a32cb8
Lavastiko Empire-tähti pahoinpitelynsä? Viranomaislähteet väittävät näyttelijän palkanneen kaksi nigerialaismiestä tekoon

Tänään klo 15:12

Empire-näyttelijän pahoinpitelystä on kuulusteltu kahta hänelle entuudestaan tuttua miestä. Asianajajat ovat kiistäneet väitteet, joiden mukaan Jussie Smollett olisi palkannut miehet tekoon.

Jussie Smollettin pahoinpitelystä epäillyt miehet on vapautettu, eikä heitä enää epäillä rikoksesta. Miesten mukaan Smollett maksoi heille teosta. Poliisin mukaan tapauksen tutkinnan suunta on muuttunut.

Helmikuun alussa uutisoitiin, että yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Jussie Smollett, 36, pahoinpideltiin kadulla Chicagossa 29. tammikuuta. Avoimesti homoseksuaalin näyttelijän kimppuun hyökkäsi kaksi miestä, joiden kerrottiin huutaneen rasistisia ja homofobisia solvauksia.

Nyt julkisuuteen on tullut uusia väitteitä tapauksesta. CNN kertoo nimettömien viranomaislähteiden kertovan, että poliisi uskoo Smollettin maksaneen miehille hyökkäyksestä.

Smollett on kiistänyt tv-yhtiön väitteet asianajajansa välityksellä.

– Jussie Smollett on vihainen ja murtunut kertomuksista, joiden mukaan syylliset ovat hänen tuntemiaan henkilöitä, asianajajat Todd Pugh ja Victor Henderson sanovat.

– Häntä syyllistetään näillä väitteillä, joiden mukaan Jussiella oli rooli häneen kohdistuneessa hyökkäyksessä. Mikään ei ole kauempana totuudesta, ja joka väittää toisin, valehtelee.

Poliisi on kuulustellut tapaukseen liittyen nigerialaisia veljeksiä Ola ja Abel Osundairoa. Miehet pidätettiin keskiviikkona, kun he palasivat Chicagoon Nigeriasta. Miehet vapautettiin perjantaina kuulustelujen jälkeen syytteittä.

Poliisin tiedottaja Anthony Guglielmi sanoo, että miehet vapautettiin kuulusteluissa ilmenneiden uusien todisteiden tuloksena. Nyt tapauksen tutkinnan suunta on muuttunut.

Molemmat veljekset ovat BBC:n mukaan vilahtaneet pienissä rooleissa Empire-sarjassa.

Toinen veljeksistä on hyvinkin tuttu Smollettille, sillä asianajajien mukaan hän on työskennellyt aiemmin miehen personal trainerina.

– On ollut mahdotonta uskoa, että tällä henkilöllä voisi olla osuutta Jussieen kohdistuneessa rikoksessa tai hän kertoisi vääriä väitteitä Jussien osallisuudesta (tapahtuneeseen), asianajajien lausunnossa sanotaan.

Aiemmin julkisuudessa on kerrottu hyökkäyksestä se, että Smollettia hakattiin ja hänen päälleen kaadettiin tuntematonta kemiallista ainetta. Pahoinpitelijät pujottivat köyden Smollettin kaulan ympärille, mutta pakenivat pian sen jälkeen paikalta jalkaisin.

Sarianne Tähtivaara
Englanninkielisissä lähteissä on sanottu näiden "valkoisten" nigerialaisten olleen samassa Empire-sarjassa ns. "ekstroina" eli näyttelijöinä joilla ei ole puherooleja. Heidän asunnosta oli löydetty mm. köyttä ja valkaisuainetta mitä on ilmeisesti käytetty tässä "hyökkäyksessä".
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Ymmärtäähän sen. Miehellä on uhrautumisbingossa korkeintaan keskinkertaiset numerot; erinomainen rotu ja seksuaalinen suhtautuminen, mutta huonoin mahdollinen sukupuoli. Silloin ei auta julkisuustyrkyn kuin vääristellä asioita.
????? ?? ??????.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Oman aloitukseni voisi lisätä tähän. En huomannut olevan valmiiksi aloitusta aiheesta.

En ole jaksanut liiemmin perehtyä aiheeseen, vaikka se on selvästi ns. "iso juttu". Varsinkin Twtterissä on kuulemma lyönyt täysillä läpi. Suomessa uutisointi on tainnut olla melko vähäistä, vaikka aiheesta on tehty muutamia juttuja. Osittain tähän ovat voineet liittyä tiedot tarinan todenperäisyydestä.

Tämä on monella tapaa järkyttävää, koska iso osa esimerkiksi valtamediasta ja varsinkin Yhdysvalloissa ulistaan suunnilleen joka käänteessä mustien kokemasta rasismista ja viharikoksista, sama tilanne oli Suomessa useamman vuoden verran. Mitään ei tarvitse todistaa millään tasolla ja usein mustien oma väkivalta omiaankin kohtaan on paljon rajumpaa kuin yksikään rasistinen katse, jonka kohteeksi joku on kokenut joutuvansa.

Suomessa tämä johti siihen, että kaikki valtamedian lanseeraamat paljon huomiota saaneet rasistiset kohut paljastuivat uutisankoiksi. Tälläisiä olivat mm. junakausti, Mustan Barbaarin omaisten kohtelu, Valtterin tarina, Husu Husseinin keksimät tarinat... Kaikille oli tyypillistä, ettei löytynyt todisteita tai Husu Husseinin tapauksessa koko tarina törkeistä pahoinpitelyistä oli keksitty. Tosin Husun sekoilut eivät tainneet saada paljonkaan palstatilaa.

holmesin haamu
Sherlock Holmes
Viestit: 7396
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Näissä on myös se tyypillinen piirre eli kun epällään vähemmistöihin/mustiin/muslimeihin kohdistuvaa rasismia/viharikosta, niin niitä vedetään täydellä myllyllä valtamedioissa ympäri maailmaa. Luodaan kommentteja ja paheksutaan rasismia ja viharikoksia, vaaditaan toimenpiteitä yms. Jos ja kun kohut paljastuvat uutisankoiksi, niin ei tule kommentteja, ei kolumneja, aihe ohitetaan olankohautuksella.

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Tässä tapauksessa on mahdollisesti eräs toinenkin erittäin häiritsevä juonne, joka liittyy demokraattien Kamala Harrisiin. Nyt ei ehdi kirjoittaa sen tarkemmin, mutta Harris juuri ajoi läpi lain joka liittyy lynkkaukseen. Smollet on nähty Harrisin kanssa kuvissa useasti ja Harris myös otti esille Smolletin "lynkkausrikoksen" läpi ajamaansa lakia perustellessaan sekä tviittasi tästä.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

MohammedMohammed
Axel Foley
Viestit: 2287
Liittynyt: Su Huhti 09, 2017 4:49 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja MohammedMohammed »

Valkoiset nigerialaiset pahoinpitelivät ja yrittivät hirttää vai julkisuuden kipeä ja jo aika vanha pintaperseilymaailmassa keikistelevä homo yrittää saada sympatiaa ja uralleen nostetta. Totuus tulee ilmi aikanaan.
Suomi on siinä aivan kärjessä, että me tiedetään jokainen henkilö, joka tänne on tullut, minkälaisella taustalla hän on tullut ja me pystytään niin kuin rekisterin kautta näkemään sitä tilannetta, minkä tyyppisiä ihmisiä meille tulee. - Päivi Nerg

Leisure Suit
Sabrina Duncan
Viestit: 358
Liittynyt: Ti Tammi 29, 2013 4:18 pm
Paikkakunta: Hki FiN

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja Leisure Suit »

Selvä white face-viharikos kun afrikkalaiset vetää jauhot naamaan ja maksusta "pahoinpitelee" mediahuoran.

Prove me wrong:
Mustat tappaa enemmän valkoisia mitä valkoiset mustia.

Mustat ryöstää enemmän valkoisia mitä valkoiset mustia.

Mustat pahoinpitelee enemmän valkoisia mitä valkoiset mustia.

Mustien todennäköisin tappajaja tai pahoinpitelijä on toinen musta.

Mustat raiskaa valkoisia enemmän kuin toisinpäin. Vankilassa ns bubba rape.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On se jo aikalailla tullut, poliisin tutkintakin muuttanut kurssia ja poliitikot painaneet jarrua tuelleen, kun kyseessä on paljastunut olleen taas* mustan väestönosan törkeä vihanlietsonta.

Tyypillinen fakenews, kun sopii mustia sortavien redneck-trumpistien kuviteltuun narratiiviin, niin faktoilla ei ole niin väliä. Motiivikin taitaa olla vähän laajempi kuin nostatuksen hakeminen uralleen. Tämä miesoletettu suorastaan vihasi presidentti Trumpia ja hänen kannattajiaan[joiden valheellisesti väitti pieksäneen ja kaataneen kemikaalia päälle - niggerialaisilta löytyi valkaisuainetta, punaiset lätsät yms sälää] ja pyrki aiheuttamaan kaaosta ja vihaa, ehkä samalla vähän nauttia uhripisteiden noususta. [size=85]
Tuo viha motivaationa tuo mieleen tiettyjen nimimerkkien takana olevan henkilön, on yhtä hyvä peittämään jälkiään kuin koirani paskojaan... [/size]

Tämä juttu haisi alusta asti:
- Chicagossa oli tuolloin myrsky ja pakkasta, mustat eivät sellaiseen keliin jalan sämpylän takia mene.
- Mies oli mennyt "kidutuksen" jälkeen kotinsa ovivahdin ohi kämpille, luuhasi siellä 45 min ja päätti sitten soittaa poliisin, ööh? Naru oli kaulassa poliisin tullessa, häh häh.
- "Uhri" ei antanut poliisin katsoa puhelintaan vasta kuin myöhemmin, jolloin sitä oli sopivasti siivottu.
- Tämä kaheli vihanlietsoja on hyvin vihamielinen Trumpin porukkaa kohtaan, nyt vaan oli käynyt niin, että oikeita MAGA-lippiksia, vaan poliisi löysi niggerialaisveljeksiltä tavan punaiset lätsät :lol:
- Poliisi panttasi tietoja yllättävän kauan, tuo Chicagon pohjoispuoli on täynnä yrityksiä ja varsinkin kameroita.
- Tämä musta lgbt-ihminen(onko se noita kaikkia) voi joutua nyt jopa 4:ksi vuodeksi kiven sisään, mutta hänellä on kyllä melkoisesti "uhripisteitä" geneettisen taustansa ja sen vuoksi, että on vielä mahdollisesti tietynlainen mielisairaus(jos on transihminen).

Katsokaapa mitä teki puhemies, [b]Nancy Pelosi[/b](twiitti sittemmin poistettu, kun totuus alkoi polttamaan hienoa tarinaa kokoon.):
LIITE2 ALLA.

Tai voidaan katsoa demokraattien yhden pressaehdokkaan reaktio, kun tarina iskee siihen kultasuoneen, tästä aiheesta löytyy ihan mahtavaa (turhaa) tv-pöyristelyä:
LIITE1 ALLA.

* = Näitä rotusodan lietsojia kyllä löytyy aina ja tämänkaltaisen, mutta pahemman operaation veti 80-luvulla tämä vihapuhuja [b]Al Sharpton[/b], joka sitten myöhemmin pääsi jopa 60 kertaa Obaman vieraaksi white houseen. Tuolloin New Yorkin keksitty värisevän teinitytön kidnappaus ja joukkoraiskaus johti valtaviin mielenosoituksiin, viharikoksiin valkoisia miehiä kohtaan ja poliisin arvovalta kärsi, kun tyttö kertoi yhden 6:sta raiskaajasta pitäneen poliisimerkkiä. Sharoton ei ole pahoitellut tapahtumia, koska "tarkoitus oli oikea", vaikka mitään raiskausta ei tapahtunut. Laitan kiusallani ei-valtamedian tiedotteen asiasta, kertojana kaunis nainen:
https://youtu.be/AysC6XDz8ho

Liitteet poikkeuksellisesti alla teknisen ongelman takia, jota en nyt ehdi setviä. Olisi voinut sijoittaa ketjuun ja yritin, mutta jouduin tekemään näin:
Liitteet
Cory Booker on oikea sosiaalisen oikeuden soturi!
Cory Booker on oikea sosiaalisen oikeuden soturi!
Demokraattien presidenttiehdokkaan myllytystä modernista lynkkauksesta lähtien.png (181.1 KiB) Katsottu 6477 kertaa
Voi sinua, joka alennut lietsomaan vihaa suuri johtaja piukka Nänsi.png
Voi sinua, joka alennut lietsomaan vihaa suuri johtaja piukka Nänsi.png (68.58 KiB) Katsottu 6477 kertaa
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

JosefMengele

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Yhdysvaltalainen näyttelijä Jussie Smollet teki rikosilmoituksen rikoksesta, jota käytettiin nopeasti todisteena presidentti Trumpin hyökkäävän retoriikan seurauksista.

Ossi Mansikka HS
Julkaistu: 21.2. 13:00


LÄHES kansalliseksi väittelyksi yltynyt julkinen keskustelu näyttelijä Jussie Smollettin väitetystä pahoinpitelystä sai merkittävän käänteen keskiviikkona, kun poliisi kertoi näyttelijän joutuvan syytteeseen poliisille valehtelusta epäiltynä.

Chicagon poliisin tiedottaja kertoi paikallisen syyttäjänviraston päätöksestä Twitterissä:

”[Syyttäjänvirasto] on hyväksynyt Jussie Smollettia vastaan rikossyytteet sopimattomasta käytöksestä / väärän ilmoituksen tekemisestä poliisille. Tutkijat ottavat yhteyttä [Smollettin] oikeusavustajiin neuvotellakseen hänen pidätyksestään”, kirjoitti poliisin tiedottaja Anthony Guglielmi.

Smollett on kiistänyt teon ja pitäytynyt kertomuksessaan, että hänet pahoinpideltiin raa’asti tammikuussa Chicagossa.

Yhdysvalloissa väitettyä rikosta on käsitelty julkisuudessa näkyvästi.

Smollettin mukaan kaksi naamioitunutta hyökkääjää kävi hänen kimppuunsa Chicagon keskustassa. Smollettin mukaan hyökkääjät huusivat homofobisia ja rasistisia loukkauksia, sitoivat tämän kaulan ympärille köyden ja kaatoivat tämän päälle valkaisuainetta.

Empire-televisiosarjasta tunnettu Smollett on musta ja homo, joten mediat ja viranomaiset alkoivat puhua hyökkäyksestä mahdollisena viharikoksena.

Smolletin mukaan hyökkääjät myös huusivat, että ”tämä on Maga-maa”, joka on viittaa presidentti Donald Trumpin tunnetuksi tekemään iskulauseeseen Make America Great Again.

Lue lisää: Lavastiko musta näyttelijä raa’an pahoinpitelynsä? Kysymys synnytti riidan, joka kielii jälleen Yhdysvaltojen syvästä kahtiajaosta

Smollettin kertomasta syntyi kansallinen uutinen.

Siihen ottivat kantaa lukuisat kärkipoliitikot, kulttuurivaikuttajat ja mediat, jotka pitivät tapausta järkyttävänä osoituksena vihapuheen ja viharikosten lisääntymisestä.

Puheet ”maga-maasta” synnytti myös epäilyjä, että hyökkääjät olisivat presidentti Trumpin kannattajia. Osa syytti väitetystä rikoksesta suoraan Trumpin ja hänen viiteryhmänsä muukalaisvihamielistä retoriikkaa.

Lehtitietojen mukaan kaksi pääepäiltyä kuitenkin myönsi ”hyökkäyksen” lavastukseksi ja Smollettin tilaustyöksi, jonka motiivina olisi Smollettin omat kaunat viranomaisprosessia kohtaan aiemmassa uhkailujutussa.

Trumpin tukijat, näkyvimmin hänen oma poikansa Donald Trump Jr., käynnistivät vastahyökkäyksen ja irvailivat liberaalien hyväuskoisuudelle.

Joissakin itsetutkiskelun aloittaneissa viestimissä pohdittiin, että Yhdysvaltojen voimakas kahtia jakautuminen madalsi kynnystä käyttää väitettyä viharikosta lyömäaseena Trumpia vastaan.

Uutistoimisto Reutersin mukaan enimmäisrangaistus tahallisesta väärästä rikosilmoituksesta on kolmen vuoden vankeustuomio.

Smollett on kiistänyt syyllisyytensä.

Hänen puolustuksensa mukaan tapauksesta on vuotanut julkisuuteen toistuvasti ”sekä tosia että vääriä” tietoja ja Smollett valmistautuu ”aggressiiviseen puolustukseen”.

https://www.hs.fi/nyt/art-2000006008978.html

Anom
Jane Marple
Viestit: 1049
Liittynyt: Ti Kesä 30, 2015 9:07 am

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja Anom »

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47319044

"Jussie Smollett arrested over false attack report"
Netissä idioottien kanssa väittely on mahdotonta; joutuu alentumaan niiden tasolle ja lopulta ne voittaa sut kokemuksella.

sine qua non

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Smollettiahan epäillään nyt myös toisestakin huijauksesta. Smollett sai tammikuun 22. päivä rasistisen ja homoja herjaavan kirjeen, joka oli postitettu hänelle Chicagon Cinespace-filmistudiolle, jossa Empire-sarjaa kuvataan. Nyt FBI tutkii sitä, onko Smollett itse postituttanut tuon kirjeen itselleen.

Samat nigerialaisveljekset, jotka Smollett väitetysti palkkasi "hyökkäämään" kimppuunsa, ovat kertoneet myös kirjeen olleen Smollettin aikaansaannos. Kirjeeseen oli koottu teksti aikakauslehdestä leikatuista ja paperille liimatuista kirjaimista. Sen mukana oli myös valkoista jauhetta, joka osoittautui asperiiniksi. Veljesten kotoa löytyi tähän tapaukseen liittyen mm.lehti, josta nuo kirjaimet oli ilmeisesti leikelty.

Veljekset ovat kertoneet poliisille, että koska kirje ei aikaansaanut "suurempaa reaktiota yleisössä", lavastutti Smollett myöhemmän hyökkäyksen kimppuunsa.
CHICAGO (CBS) — The two brothers involved in the Jussie Smollett attack told police that Smollett was behind creating a racist letter that was sent to the actor on the set of his show, “Empire,” according to two sources with first-hand knowledge of the investigation.

And when that letter did not get a “bigger reaction,” Smollett orchestrated the attack a week later with the two men–Ola and Abel Osundairo, sources said. Also Tuesday, sources said the two brothers were seen on a ride share video camera before being dropped off near the location of the attack.

Smollett received a letter containing a white powder Jan. 22. The letter was mailed to Chicago’s Cinespace Studios, where the show “Empire” is filmed. The letter prompted a HAZMAT response. CPD says the “white substance” was later determined to be aspirin.

The note was crafted with letters apparently cut out from magazines to form words. The pieced-together message contained racial and homophobic threats directed at Smollett. A magazine is one of the pieces of evidence retrieved from the brother’s home last week during a search conducted by CPD. Investigators also recovered a book of stamps.

(...)

Chicago police say the FBI is handling the investigation surrounding the letter, because that’s a federal-level concern.
https://chicago.cbslocal.com/2019/02/19 ... rs-attack/

Myös esim. Daily Mail kirjoittaa samoista asioista.
https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... ttack.html

Melkoisen kuvottava tyyppi tämä Smollett.

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Anom kirjoitti:https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47319044

"Jussie Smollett arrested over false attack report"
Ai saatana... tämähän on ilon ja onnen päivä. No homppeli saa vankilassa kaipaamaansa huomiota varmasti söpöllä ulkonäöllään. Voi olla vaan niin päin, että hän ei suorita valintaa rakkauden kohteesta vaan vangit tappelevat hänestä.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Marokonsoturi kirjoitti:
Anom kirjoitti:https://www.bbc.com/news/world-us-canada-47319044

"Jussie Smollett arrested over false attack report"
Ai saatana... tämähän on ilon ja onnen päivä. No homppeli saa vankilassa kaipaamaansa huomiota varmasti söpöllä ulkonäöllään. Voi olla vaan niin päin, että hän ei suorita valintaa rakkauden kohteesta vaan vangit tappelevat hänestä.
Jos ajatukset kulkevat tuota rataa, olet varmaankin väärässä leirissä.

Kirjoita nyt joutessasi tähän yksityiskohtaisesti siitä, miltä sinusta tuntuu, kun ajattelet etnomiehiä limakalvokontaktissa. Ehkäpä saat seuraajia?
????? ?? ??????.

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

On Anoi Kaa kirjoitti:Tai voidaan katsoa demokraattien yhden pressaehdokkaan reaktio, kun tarina iskee siihen kultasuoneen, tästä aiheesta löytyy ihan mahtavaa (turhaa) tv-pöyristelyä:
LIITE1 ALLA.

Kuva
Ja kuin sattuman kauppaa, Demokraattien toinen presidenttiehdokas Kamala Harris, joka on myös musta, tviittasi tapauksesta täysin samaa sanamuotoa käyttäen (attempted modern day lynching):

Kuva

Kamala Harris suorastaan häkeltyy ja menee miltei sanattomaksi kun FOX Newsin toimittaja kysyy hänen antilykkaus -tviitistään sen jälkeen kun mahdollinen huijaus on otettu esiin mediassa: https://www.youtube.com/watch?v=nIgKik3hAkU

Vielä kummemmaksi asian tekee se, että juuri Demokraattien presidenttiehdokkaat Cory Booker ja Kamala Harris ajoivat äskettäin läpi "antilykkaus -lain" senaatissa ja käyttivät Smolletin tapausta esimerkkinä miksi lakia tarvitaan: https://www.harris.senate.gov/news/pres ... egislation
Senators Harris, Booker, Scott Lead Unanimous Passage of Federal Anti-Lynching Legislation
Eikä siinä vielä kaikki.

Kukas se siellä Kamala Harrisin kannattajajoukoissa lymyilee: Kuva
Etsi Jussie kuvasta

Näitä juonteita ei keksi edes parhaat Hollywood-käsikirjoittajat...
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
poikani
Telkkaridekkareiden asiantuntija
Viestit: 9987
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: Lavastiko Empire-näyttelijä "rasistisen" pahoinpitelynsä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Tosiasiat eivät ole ennenkään vaivanneet USA:n demokraattien suoraviivaista ajattelua. Heidän ajattelumallissaan tämäkin ikävä kusetus kääntynee osoitukseksi syrjinnästä tai muusta sivistyssanasta.

Muokkaus: Täsmennys: edellinen koskee siis kannattajia, ei demokraattipoliitikkoja.
????? ?? ??????.

Vastaa Viestiin