Tilastokysymys, kuinka monta prosenttia ihmisistä surmaa?

Testit ja kokeilut ja kysymykset tekniikasta. Voit myös hakea muuta tietoa esim. vanhoista uutisista tms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Tilastokysymys, kuinka monta prosenttia ihmisistä surmaa?

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Muistan lukeneeni, että 0,6 prosenttia amerikkalaisista on tappajia, luvussa ei ollut mukana sotilaita. Pelkkien tapettujen ja elävien määrä ei kerro, koska joku tappaa useita ja osa jää pimeäksi, joten ei tiedä kuka tappoi ja montako.

Suomessa asiaa olisi ehkä helpompi selvittää, koska meillä pimeiksi jää harva murha ja sarja- sekä joukkosurmaajia on hyvin vähän, edes "salaliittoteorioissa".

Suomalaisten maine erittäin väkivaltaisina tappajina on kärsinyt nyt kuitenkin kolauksen, koska vaikuttaa sille, että irakilaiset menevät ohi oikealta ja vasemmalta tai sellainen on kutina ja sanotaan ihan kiusalla, että myös värinää on ilmassa. Eli lyhyessä ajassa melkoinen vähemmistö on telonut hengiltä monta ihmistä. Irakilaisten tekemät surmat on helppo kaivaa, kiitos palstan väsymättömien haukkojen, etenkin sen yhden, mutta ongelmia tuottaa heidän nopeasti vaihteleva määrä Suomessa ja tietysti myös yleensä varsin lyhyt maassoloaika ennen tappamista, jolloin lukuja ei voi suoraan verrata.

Ajatuksia, vinkkejä kuinka edetä ja ennenkaikkea, onko valmista tilastotietoa kuinka moni suomalainen tappaa?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.