Pyhtään ilmakiväärisurma - törkeä kuolemantuottamus

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Väkivallantarkastaja
Roger Murtaugh
Viestit: 899
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Mies surmattiin Loviisassa

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja »

Esitän oman arvaukseni:
  • Uhri on kantasuomalainen mies.
  • Epäillyt ovat kantasuomalaisia.
  • Epäillyillä on rikostaustaa, mutta ei JR-taustaa.
  • Alkoholilla ja/tai huumeilla on osuutta asiaan.
  • Ruumista on siirretty ja yritetty kätkeä surman jälkeen.
Voidaan sitten kun uutinen tarkentuu katsoa kuinka hyvin osui.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

SherlockBitch
Lauri Hanhivaara
Viestit: 121
Liittynyt: Su Marras 01, 2015 1:42 am

Re: Mies surmattiin Loviisassa

Viesti Kirjoittaja SherlockBitch »

Lisään omat arvailuni tähän perään:
- Taustalla velka/velat
- Yksi ollut ns. päätekijä ja loput osallistuneet ruumiin kätkemiseen/siirtoon
- -84 ja -88 syntyneet vangitut mahdollisesti pariskunta

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mies surmattiin Pyhtäällä - ruumis vietiin Loviisaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/syy ... la/7339580
Uhri kuljetettiin surman jälkeen ampumaradan lähelle – syyttäjä: Nainen ampui sängyssä makaavaa miestä ilmakiväärillä sydämeen ja yritti kaivaa luodin ulos pinseteillä

Ampumaradan läheisyydestä viime marraskuussa löytyneen miehen kuolemasta luettiin tiistaina syytteet Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa. Syyttäjä vaatii miehelle yhdeksän ja naiselle yhdeksän ja puolen vuoden vankeustuomiota taposta.

Epäilty henkirikos tapahtui pyhtääläisessä omakotitalossa. Syyttäjän mukaan mies ja nainen latasivat yhdessä ilmakiväärin, minkä jälkeen nainen ampui olohuoneen puolelta makuuhuoneeseen kohti uhrin sänkyä.

Nainen ja mies latasivat ilmakiväärin uudelleen, ja nainen ampui taas. Jälkimmäinen luoti lävisti uhrin sydämen ja toisen keuhkon, syytteessä sanotaan.

Kaksikkoa syytetään tapon lisäksi hautarauhan rikkomisesta. Naisen osalta syyte perustuu siihen, että hän yritti kaivaa pinseteillä luotia ulos uhrin rinnasta. Mies taas osallistui toisen miehen kanssa ruumiin kuljettamiseen.

Syyttäjän mukaan ruumis vietiin autolla Pyhtäältä Loviisaan, missä se jätettiin metsätielle ja peitettiin havuilla. Ruumiin löysi ampumaradan läheiseltä metsätieltä ohikulkija.

Nainen on esitutkinnassa tunnustanut ampumisen ja pinseteillä kaivamisen ja mies ilmakiväärin lataamisen ja ruumiin kuljettamisen.

Syyttäjä: Todisteita hävitettiin polttamalla
Kuljettamiseen osallistuneelle miehelle syyttäjä vaatii ehdollista vankeutta hautarauhan rikkomisesta. Juttuun liittyy myös kolmas mies, jota syytetään rikoksentekijän suojelemisesta. Syyttäjän mukaan mies sai tietää siitä, että nainen oli ampunut uhrin kuoliaaksi. Tämän jälkeen he olivat yhdessä hävittäneet todisteita, muun muassa polttaneet sängyn patjan, tyynyn ja joitakin vaatteita. Kolmas mies pitää syyttäjän mukaan tuomita tuntuvaan sakkorangaistukseen.

Poliisi kertoi esitutkinnan aikana, että epäillyn henkirikoksen taustalla on mahdollisesti riita siitä, että uhrin olisi pitänyt muuttaa pois talosta. Henkirikoksen uhri oli alle viisikymppinen ja taposta epäillyt päälle kolmekymppisiä, poliisi kertoi.

Averell
Harjunpää
Viestit: 302
Liittynyt: Ti Marras 29, 2016 6:02 am

Re: Mies surmattiin Pyhtäällä - ruumis vietiin Loviisaan

Viesti Kirjoittaja Averell »

Loviisan sanomat 26.03.19

Ilmakiväärillä sängyssä maannutta miestä rintakehän läpi sydämeen ampuneelle nelihenkiselle kotkalaisseurueelle luettiin tänään syytteet taposta Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa Porvoossa.

Uhri tapettiin 8.11.2018 Pyhtäällä ja kuljetettiin Loviisan ampumaradan maastoon.

PYHTÄÄ/LOVIISA/PORVOO Ampumisesta epäiltyä naispuolista jäsentä syytetään taposta ja aseen lataamiset suorittanutta miespuolista jäsentä myöskin taposta sekä kahta muuta miespuolista osallista hautarauhan rikkomisesta ja rikoksentekijän suojelemisesta. Ampujalle syyttäjä vaatii 9,5 vuoden ja ilmakiväärin lataajalle 9 vuoden vankeusrangaistusta.

Seurue oli 8.11.2018 viettänyt iltaa pyhtääläisessä omakotitalossa Roonesintiellä, kun yksi syytetyistä oli ottanut voimakastehoisen Gamo G-Magnum 1250 IGT Mach 1-merkkisen ilmakiväärinsä sekä ladannut sen yhdessä toisen syytetyn kanssa. Syytettynä oleva nainen oli ampunut ensin ilmakiväärillä asunnon olohuoneen puolelta avonaisesta oviaukosta makuuhuoneeseen kohti uhrin sänkyä. Taposta syytetty mies oli ladannut aseen, ja tehnyt ”välttämättömän osuuden” surmatyössä.
Ilmakiväärin luoti lävisti sydämen

Toisella kerralla taposta syytetyt olivat jälleen yhdessä ladanneet ilmakiväärin ja ampuneet uudelleen sängyssä maannutta uhria. Toisella ampumiskerralla luoti oli osunut uhria rintaan ja lävistänyt ensin rintalastan, sitten kulkenut läpi sydämen ja vasemman keuhkon ja päätynyt rintaonteloon vasemmalle puolelle.

Syytekirjelmän mukaan uhrin kuolemansyy oli ollut sydämen lävistänyt ampumahaava sekä siitä seurannut veririnta. Kuolemaa edesauttoivat myös alkoholin, rauhoittavien lääkkeiden ja amfetamiinin käyttö.

Nainen yritti kaivaa pinsetillä luotia rinnasta

Myöhemmin naispuolinen ampuja oli yrittänyt kaivaan pinseteillä ulos uhrin rintaan ampumaansa luotia, mutta luoti oli niin syvällä sydämen takana, ettei siinä onnistunut. Myöhemmin kaksi syytettyä olivat käsitelleet uhrin hautaamatonta ruumista pahennusta herättävällä tavalla, käärineet sen lakanaan ja kuljettaneet sen metsätielle Loviisaan. Ruumis oli kuljetuksen aikana vahingoittunut entisestään.

Käräjäoikeuden istunto jatkuu vielä tänään ja huomenna keskiviikkona.
Loviisa surma oikeutta.jpg
Loviisa surma oikeutta.jpg (75.34 KiB) Katsottu 5411 kertaa
Kaksi taposta syytettyä ja kaksi hautarauhan rikkomissta ja rikoksentekijän suojelusta syytettyä Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessä tiistaina. Kuva: Arto Henriksson

Tälläinen tapaus.

Artikkelissa ollut kuva lisätty
-NILS-
Oleskelulupa, tarkoittaako se lupaa oleskella ilman velvollisuuksia?

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mies surmattiin Pyhtäällä - ruumis vietiin Loviisaan

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kak ... la/7359958

Kaksikon tapposyyte kaatui – tuomitut eivät kuvitelleet ilmakiväärin voivan tappaa, toinen kertoi yrittäneensä pelastaa uhrin kaivamalla luodin rinnasta pinseteillä

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus hylkäsi keskiviikkona syytteet taposta jutussa, jossa uhria ammuttiin ilmakiväärillä Pyhtäällä ja ruumis kätkettiin ampumaradan lähelle.

Oikeuden mukaan Minttu Maaria Jessica Tinkanen, 35, ja Alexander Venäläinen, 31, syyllistyivät törkeään kuolemantuottamukseen.

Tuomittujen mukaan teon taustalla oli kiista uhrin ja Tinkasen välillä. Uhri asui Tinkasen omistamassa talossa, eikä suostunut Tinkasen mukaan muuttamaan pois.

Marraskuisena päivänä Tinkanen, Venäläinen ja kaksi muuta miestä menivät talolle. Tinkanen ampui sängyssä maannutta uhria kaksi kertaa ilmakiväärillä, jonka Venäläinen auttoi lataamaan.

Ilmakivääri oikeuskäsittelyn keskiössä
Oikeuskäsittelyssä keskiöön nousi veriteossa käytetty ase. Tinkanen ja Venäläinen sanoivat, etteivät voineet kuvitella uhrin kuolevan ilmakiväärin laukauksiin. Tinkanen kertoi hankkineensa ilmakiväärin vain paria viikkoa aiemmin, ja ettei hän ollut perehtynyt sen ominaisuuksiin.

Rikosteknisten tutkimusten mukaan kivääri oli ilmakivääriksi erittäin tehokas ja sillä ammutut luodit olivat terveydelle ja jopa hengelle vaarallisia kymmenien metrien matkalla. Oikeuden mukaan asiassa ei kuitenkaan näytetty, että Tinkanen olisi tiennyt kiväärin niin tehokkaaksi.

Oikeus katsoi, ettei kaksikon tarkoituksena ollut tappaa. Oikeuden mukaan he eivät kuitenkaan myöskään voineet pitää uhrin kuolemaa täysin ennalta-arvaamattomana seurauksena ampumisesta.

Kaivoi luotia rinnasta pinseteillä – syyte hautarauhan rikkomisesta hylättiin
Kaksikkoa syytettiin myös hautarauhan rikkomisesta. Tinkasen osalta syyte perustui siihen, että hän oli yrittänyt kaivaa luotia ulos uhrin rinnasta pinseteillä.

Tinkanen sanoi oikeudessa, että hän yritti näin pelastaa uhrin hengen. Venäläisen ja kahden muun miehen mukaan nainen oli sanonut, että luoti pitää poistaa, koska siinä saattoi olla hänen sormenjälkensä.

Oikeus katsoi, että naisen selitys tapahtuneelle oli mahdollinen. Koska sitä vastaan ei ollut muuta kuin kanssasyytettyjen kertoma, oikeus päätyi hylkäämään syytteen.

Tinkanen sai neljän ja puolen vuoden vankeustuomion ja Venäläinen kolme vuotta ja seitsemän kuukautta. Venäläinen tuomittiin myös hautarauhan rikkomisesta, koska hän siirsi toisen miehen kanssa uhrin ruumiin metsätien varteen.

Venäläistä auttanut 40-vuotias mies tuomittiin 75 päivän ehdolliseen vankeuteen hautarauhan rikkomisesta. Todisteiden hävittämiseen osallistunut 34-vuotias mies sai päiväsakkoja rikoksentekijän suojelemisesta.

Avatar
Virdon
Sherlock John Holmes
Viestit: 8116
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Mies surmattiin Pyhtäällä - ruumis vietiin Loviisaan

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Hiton suomalainen oikeuslaitos. On todettu että käsissä on ollut aivan tappamiseen riittävä ase, mutta kun "tekijä ei ole sitä tiennyt" niin se on sitten noinkin kovasti lieventävä seikka. Ammuskeltu sängyssä makaavaa uhria ja vielä ylävartaloonkin. Sitten vielä tekijä ryhtyy ampujana olemisen lisäksi myöskin pinsettikirurgiksikin, joka varmasti vei kohteelta viimeisetkin mahdollisuudet.

Oikeus hävisi taas.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Minttu Tinkanen tappoi miehen, josta ei pitänyt ilmakivääril

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

”Ammu vaan, ei siitä mitään tapahdu” – tehokkaan ilmakiväärin luoti lävisti miehen sydämen

Eilen klo 22:45
Pyhtääläinen nainen yritti ilmakiväärin avulla häätää talossaan jo jonkin aikaa asunutta miestä.

– Tarkoitus oli vain aiheuttaa mustelma ja pientä kipua, 35-vuotias nainen kertoi.

Uhkailun kohdekaan ei ottanut vaaraa todesta lausuen, ettei ilmakiväärillä voi ketään tappaa.

Ensimmäinen laukaus oli aiheuttanut kohteessaan vain kiroilua, mutta toinen luoti lävisti rintalastan, sydämen ja vasemman keuhkon.

47-vuotiaan miehen välittömään kuolemaan johtanut teko sattui Pyhtään Roonesissa Itä-Uudellamaalla viime marraskuussa.

Rikostalon haltija, 35-vuotias Minttu Maria Jessica Tinkanen oli saapunut kolmen miehen kanssa Kotkasta kotiinsa, jossa oli majaillut jo jonkin aikaa eräs mies. Heidän tarkoituksensa oli häätää mies talosta ja kuskata hänet kotiinsa.

Toimi ei kuitenkaan mennyt suunnitellusti. Häädettävä makasi päihtyneenä peiton alla makuuhuoneen sängyssä eikä ollut ainakaan välittömissä lähtöaikeissa.

Tinkanen otti esiin äskettäin verkkokaupasta ostamansa ilmakiväärin.

Tinkasen mukaan hän aikoi pelotella miestä. Hän myöntää, että ampui kahdesti aseella, jota ei kuitenkaan pitänyt erityisen vaarallisena.

– Tarkoitus oli vain aiheuttaa mustelma ja pientä kipua, hän selitti käräjäoikeudessa.
Kaksi laukausta

Sängyssä makaava mies ei myöskään ollut ottanut vaaraa todesta - mikäli muiden paikalla olleiden kertomukseen on uskomista.

Tinkasen mukaan mies oli todennut, että ”ammu vaan, ei siitä mitään tapahdu”. Rikoskumppaninsa mukaan Tinkanen oli hetkeä aiemmin kysynyt uhriltaan, voiko ilmakiväärillä tappaa ja saanut kielteisen vastauksen.

Kertomansa mukaan Tinkanen suuntasi aseen kohti miehen alavartaloa, mutta väittää, ettei tähdännyt kohdettaan tähtäimen läpi vaan katsoi ”piipun vartta pitkin”.

Ensimmäinen luoti osui, mutta aiheutti vain kiroilua. Seuraava luoti osui rintaan miestä joka mahdollisesti sillä hetkellä makasi kyljellään.

Luoti lävisti rintalastan, sitten sydämen ja vasemman keuhkon pysähtyen rintaontelon vasemmalle puolelle.

Tuli hiljaista
Läsnäolijoiden mukaan makuuhuoneessa oli ollut laukauksen jälkeen hiljaista. He olivat kuulleet vain ”pientä rohinaa”.

Nelikon oli vaikea käsittää tilannetta.

Uhri kuoli nopeasti. Kuoleman aiheutti sydänvamma ja veririnta.

Tapausta käsiteltiin tänä keväänä käräjäoikeudessa.

Keskiviikkona antamallaan tuomiolla käräjäoikeus tuomitsi 35-vuotiaan Minttu Maria Jessica Tinkasen törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta neljän vuoden ja kuuden kuukauden vankeusrangaistukseen.

Luotia kaivettiin pinsetillä
Uudenkarhea ilmakivääri oli ollut raskas ladata. Tinkasen vieressä ollut 31-vuotias Alexander Venäläinen tarjoutui kahdesti lataaman sen.

Käräjäoikeus katsoi, että näin menetellessään Venäläinen osallistui Tinkasen tekoon. Käräjäoikeus tuomitsi hänet kolmen vuoden ja seitsemän kuukauden pituiseen vankeusrangaistukseen, joka luettiin törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä kuolemantuottamuksesta sekä hautarauhan rikkomisesta.

Käräjäoikeus passitti molemmat Vantaan vankilaan.

Ampumisen jälkeen Tinkanen oli kertomansa mukaan mennyt shokkitilaan eikä ollut ajatellut järkevästi. Hän otti pinsetit, joilla yritti poistaa luodin tämän kehosta.

Ohikulkija löysi ruumiin
Veriteon jälkeen uhrin ruumis kuljettiin pois paikalta. Tässä Tinkasta ja Venäläistä auttoi kaksi muuta miestä, joista toinen kantoi ruumiin Venäläisen kanssa autoon ja kuskasi sen Loviisaan.

Vainaja kätkettiin Loviisan ampumaradan lähelle metsätien varteen ja peitettiin havuilla.

Ruumis oli painava. Siirron yhteydessä se oli kerran pudonnut maahan.

Havukätkö oli surkea.

Ohikulkija löysi ruumiin kahta päivää myöhemmin. Rikostutkinta alkoi. Tinkanen ja Venäläinen otettiin kiinni pikaisesti.

Patja ja tyynyt poltettiin
Myös kaksi muuta miestä joutuivat epäillyksi ja saivat nyt myös tuomion.

Venäläisen kanssa ruumiin kätkenyt mies sai hautarauhan rikkomisesta 75 päivää ehdollista vankeutta.

Neljäs mies hävitti rikoksen todisteita Tinkasen käskystä sekä painostuksesta. Hän vei uhrin alla olleen patjan, tyynyt ja joitakin vaatteita jätesäkeissä pihalle ja poltti ne.

Oikeus otti tämän miehen osalta huomioon sen, että Tinkanen oli uhannut häntä. 35-vuotias mies sai rikoksentekijän suojelemisesta 40 päiväsakkoa.

KRP pitää erittäin tehokkaana aseena
Syyttäjä oli vaatinut Venäläiselle ja Tinkaselle ensisijaisesti rangaistusta taposta.

Syyttäjä korosti Tinkasen käyttämän Gamo G-Magnum 1250 !GT Mach1 -ilmakiväärin tehoa.

Kyseessä on yksi markkinoiden tehokkaimmista aseista lajissaan. Nettikaupan mainoksessa luodin lähtönopeudeksi kerrottiin erikoisluodilla peräti 380 metriä sekunnissa.

KRP:n rikostekninen laboratorio tutki surma-aseen. Laboratorion lausunnon mukaan kyseessä oleva ilmakivääri on ilmakivääriksi erittäin tehokas. Sillä ammutut luodit ovat terveydelle ja jopa hengelle vaarallisia kymmenien metrin matkalta.

”Tavanomainen mainosteksti”
Itä-Uudenmaan käräjäoikeus kuitenkin katsoi, ettei asiassa ole todistettu, että Tinkanen olisi pitänyt asettaan sillä tavalla erityisen tehokkaana ja vaarallisena, että ase voisi tappaa ihmisen.

Kertomansa mukaan Tinkanen oli hankkinut aseen sen tähtäimen ja jalustan vuoksi, muusta tekniikasta hän tiennyt. Tinkanen oli käyttänyt samana syksynä hankkimaansa asetta vain joitakin kertoja talonsa pihalla.

Aseen myynyt liike oli kehunut sen tehoa ilmoituksessaan.

Käräjäoikeus piti liikkeen myynti-ilmoitusta kuitenkin ”varsin tavanomaisena mainostekstinä”. Ostajakandidaatin olisi pitänyt olla asiantuntija, jotta hän voisi ilmoituksen perusteella tehdä johtopäätöksen, että kyseessä on selkeästi tavallista tehokkaampi ilma-ase.

Lopputuloksena käräjäoikeus katsoo, että syytettyjen mielessä kyseisen ilma-aseen teho oli vastannut tavanomaista ilma-asetta.
Molemmat yhdessä syyllisiä

Käräjäoikeuden mukaan ampuma-aseen käyttäminen toista henkilöä kohtaan osoittaa jo itsessään vähintäänkin huolimatonta menettelyä.

Vastaajat tiesivät, että laukausten kohde voi saada vammoja. Tästä he eivät välittäneet. Toisaalta syytetyt eivät kuitenkaan voineet tietää, että kuolema on ”varsin todennäköinen seuraus” laukauksista.

Vastaajien syyllisyyden aste on kuitenkin suuri. Käräjäoikeuden mielestä uhrin kuolema ei ollut heille ”ennalta arvaamaton seuraus”.

Käräjäoikeus hylkäsi tapposyytteen, mutta katsoi Tinkasen ja Venäläisen syyllistyneen törkeään pahoinpitelyyn sekä törkeään kuolemantuottamukseen.

Tinkasen syyllisyys on Venäläistä suurempi. Hän otti aseen esiin, hän tähtäsi ja laukaisi.

Toisaalta Venäläisen lataaminen oli ollut Tinkasen laukausten edellytys. Venäläinen oli omasta aloitteestaan ladannut aseen kahdesti.

Tuore käräjätuomio ei ole vielä lainvoimainen.
Eikai kukaan voi olla niin saatanan vitun tyhmä, että olettaa, ettei 380m/s lähtevä panos aiheuta lähietäisyydeltä kuolettavia vammoja rintaan kohdistettuna?

LGW
Jack Taylor
Viestit: 17
Liittynyt: La Loka 25, 2014 11:20 am

Re: Minttu Tinkanen tappoi miehen, josta ei pitänyt ilmakivä

Viesti Kirjoittaja LGW »

Vanha ja yksinkertainen viisaus luulisi menevän jakeluun tyhmimmillekin: Älä missään olosuhteissa ammu toista ihmistä millään aseella.
Job 31:35

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Minttu Tinkanen tappoi miehen, josta ei pitänyt ilmakivä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Kyllä noissa lutkuissa on tänäpäivänä melko kovat tehot ja tappamis mielessä tääkin on kyllä tehty.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Papa Legba
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1305
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Minttu Tinkanen tappoi miehen, josta ei pitänyt ilmakivä

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

Pillupassilla saa kosmeettisen tuomion. Jumalauta.

Jack the Ripper
Adrian Monk
Viestit: 2643
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Minttu Tinkanen tappoi miehen, josta ei pitänyt ilmakivä

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Papa Legba kirjoitti:Pillupassilla saa kosmeettisen tuomion. Jumalauta.
Näin on. Jos on ensikertalaisuus niin ei neljästä vuodesta tule kuin pari vuotta lusimista josta loppuosa avotalossa jotta yhteiskuntaan integroituminen ei vaarannu. Halvalla lähti ihmishenki, oli tämä talonvaltaaja sitten minkälainen sika tahansa.
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Pyhtään ilmakiväärisurma - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Sinänsä tuomio on yleisessä linjassa mm. sen noin 10 vuoden takaisen tapauksen kanssa, missä todettiin, ettei 6.35 mm kaliiperin aseella kohti ampuessa ole tarkoitus tappaa aseen heikon tehon vuoksi. Taisi olla Oulun käräjäoikeus, joka tähän viisauteen päätyi - ja kohteena silloisen VAHO: n virkamies.

Ja eihän tämäkään nainen naiseutensa takia olisi kuolettavasti osunut, jos olisi siinä tarkoituksessa tähdännyt. Nyt vain oli huonoa onnea...
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Avatar
Haista Kaavittu
Frank Drebin
Viestit: 398
Liittynyt: To Helmi 16, 2023 8:22 am

Re: Pyhtään ilmakiväärisurma - törkeä kuolemantuottamus

Viesti Kirjoittaja Haista Kaavittu »

26.10 tyttäreni Minttu menehtyi 39 vuotiaana, kuin myös hänen siskonsa Minka n. 7v sitten.
Tämä paikka on täynnä idiootteja!

Vastaa Viestiin