Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Mudhar Ibrahim faceprofiilin kavereista löytyy siis tuo epäilty, Ibrahimilla on myös laajempi profiili Mudhar Jacob nimellä

jaskajokunen
Jane Marple
Viestit: 1053
Liittynyt: To Touko 15, 2014 4:20 pm

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja jaskajokunen »

Ollijoki kirjoitti:Mudhar Ibrahim faceprofiilin kavereista löytyy siis tuo epäilty, Ibrahimilla on myös laajempi profiili Mudhar Jacob nimellä

مضر العبادي nimellä oleva profiili näyttäisi olevan myös Mudharin

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

Ilta-Sanomat kirjoitti:https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006068595.html

Mies löi ystävänsä kuoliaaksi ja pilkkoi ruumiin – oikeus ei uskonut Kotkan paloittelu­surmaajan outoa selitystä

Julkaistu: 12.4. 15:13

Kotkassa viime elokuussa ystävänsä surmannut ja pilkkonut irakilaistaustainen mies on tuomittu taposta ja hautarauhan häiritsemistä 10 vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankeuteen.

Kouvolan käräjäoikeuden mukaan 43-vuotias Dahfer Al Bousalih tappoi kerrostaloasuntoonsa kylään tulleen 36-vuotiaan irakilaistaustaisen ystävänsä lyömällä ja potkimalla elokuun 26. päivänä.

Miehet olivat tutustuneet vuosia aiemmin vastaanottokeskuksessa.

Elokuisena sunnuntaina ystävä tuli Al Bousalihin luo kylään, ja he viettivät rauhallista sunnuntaipäivää ruokaillen ja keskustellen.

Vierailun aikana heille kuitenkin tuli riitaa, jonka päätteeksi kylässä ollut ystävä kuoli. Al Bousalih väitti oikeudessa ystävänsä kaatuneen yllättäen kuolleena lattialle ilman erityistä väkivaltaa, kun miehet olivat ottaneet toisiaan rinnuksista kiinni.

Al Bousalih uskoi joutuvansa syytetyksi kuolemasta, minkä vuoksi hän päätti hävittää ruumiin. Hän pilkkoi ruumiin lukuisiin osiin, joita kaikkia ei koskaan löydetty.

Oikeudessa Al Bousalih sanoi keskustelleensa ennen ystävänsä kuolemaa tämän kanssa suhteesta, jonka Al Bousalih väitti ystävällään olleen sekä Al Bousalihin ex-puolisoon että tyttäreen. Hän oli pitänyt suhteita laittomina ja kunniaansa loukkaavina.

Aiheesta virinnyt keskustelu oli Al Bousalihin mukaan johtanut ystävysten väliseen riitaan.

Oikeus ei pitänyt Al Bousalihin selitystä ystävän äkkikuolemasta uskottavana, sillä todistajien mukaan väkivaltaiseksi tiedetyn miehen syyllisyyden puolesta puhuva näyttö oli vakuuttava.

Lisäksi toisin kuin Al Bousalih kertoi, naapurit kertoivat kuulleensa asunnosta tappelun ääniä, tavaroiden paiskomista ja huutoa.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

Kyllä nyt kulttuuri taas rikastui. Hyvinvointiyhteiskunta pehmittänyt porukoiden päät, kun tällaisia kivoja miehiä haalitaan tänne ja elätetään suomalaisten verorahoilla? Ei saatana sentään. Ei edes kovin stand-up koomikko pystyisi keksimään näin hulluja juttuja. 8)
"Those who want respect, give respect."

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006069212.html

Kahden lapsen isän ilta ex-lihakauppiaan kanssa päättyi hirvittävästi – naapurit: kuulimme ääntä, joka muistutti listojen sahaamista

Julkaistu: 12.4. 20:33

Irakilaistaustainen Kotkassa asuva henkirikoksen tekijä väitti uhrin loukanneen kunniaansa.
Ystävänsä raa´asta surmasta perjantaina kymmenen vuoden ja neljän kuukauden vankeustuomion saanut Kotkassa asuva irakilaistaustainen väitti oikeudelle olevansa lähes luku- ja kirjoitustaidoton.

Kouvolan käräjäoikeudessa tuomittu 43-vuotias Dahfer Al Bousalih kertoi surmaoikeudenkäynnissä, että ei vuonna 2012 Suomeen tullessaan osannut lukea eikä kirjoittaa äidinkieltään arabiaa, mutta oli Suomessa oppinut hieman kirjoittamaan ja lukemaan suomen kieltä.

Ex-puolison todistuksen mukaan lihakauppiaana Irakissa ja ravintolassa Hollannissa työskennelleen Al Bousalihin luku- ja kirjoitustaito on kuitenkin parempi kuin mitä tämä itse väittää.

Isä uhkasi tappaa perheensä
Al Bousalih tuli Suomeen pakolaisena vaimonsa ja neljän lapsensa kanssa. Perhe kärsi isän väkivaltaisuudesta.

Avioliitto päättyi eroon vuonna 2018 sen jälkeen, kun vaimo ja lapset olivat hakeneet Al Bousahille laajennettua lähestymiskieltoa väkivaltaisuuden vuoksi.

Isä muun muassa oli uhannut tappaa perheensä raa’alla tavalla, ja yksi tyttäristä joutui olemaan jopa viikkoja pois koulusta pahoinpitelyvammojensa takia.

Vastaanottokeskuksessa ollessaan Al Bousalih oli tutustunut hieman nuorempaan maanmieheensä, josta tuli yksi hänen harvoista ystävistään.

Ystävyys kuitenkin päättyi elokuun 26. päivänä 2018, kun 36-vuotias mies oli tullut kyläilemään Al Bousalihin kerrostaloasuntoon Kotkassa.

Rauhallisen ruokailun, television katselun, tupakoinnin ja Coca-Colan juomisen jälkeen Al Bousalih tappoi ystävänsä raa’asti olohuoneessaan ja hävitti ruumiin pilkkomalla ja muutoin käsittelemällä sen poikkeuksellisella tavalla.

Miehen kunnia
ikeudenkäynnissä Al Bousalih sanoi, että ystävän kanssa oli syntynyt riitaa tämän suhteesta Al Bousalihin ex-puolisoon ja tyttäreen.

Al Bousalihin mukaan ystävällä oli näiden kanssa laiton suhde, joka söi Al Bousalihin kunniaa.

Ystävä taas oli muistuttanut Al Bousalihia tämän perheongelmista ja todennut perheen haluavan elää ilman isää, minkä jälkeen Al Bousalih oli käskenyt ystävänsä poistua asunnosta.

Tilanne oli yltynyt riidaksi, ja miehet olivat käyneet toistensa t-paitoihin kiinni.

”Yllättäen hänen otteensa irtosi paidan kauluksestani, hänen kätensä valahtivat alas ja hän romahti lattialle”, väitti Al Bousalih oikeudessa.

Hän sanoo yrittäneensä turhaan elvyttää ystäväänsä ja menneensä paniikkiin ystävän kuoltua hänen olohuoneessaan.

Hän ei uskaltanut kertoa kuolemasta kenellekään. Al Bousalih vetosi siihen, että ei tuntenut suomalaista kulttuuria. Hän pelkäsi saavansa syyn ystävänsä kuolemasta joka tapauksessa omalle kontolleen, koska ruumis oli hänen asunnossaan.

Al Bousalih päätti hävittää ruumiin, mikä kesti useita päiviä. Osa vainajan jäänteistä löydettiin hänen asunnostaan piilotettuna, osaa ei koskaan löydetty.

Naapuri kuuli kammottavia ääniä
Naapuripariskunta kertoi oikeudessa kuulleensa 5–15 minuutin ajan asunnosta kovan tappelun ääniä, tavaroiden paiskomista, töminää ja kahden miehen huutamista, takomista, vaikerointia ja korinaa.

”Kuulosti siltä, kuin joku kuolisi”, sanoi hätäkeskukseen soittanut naapuri.

Al Bousilah väitti äänien syntyneen siitä, että hän kulttuurilleen tyypilliseen tapaan oli surusta suunniltaan huutanut ja hakannut itseään kasvoihin.

Käräjäoikeus piti epäuskottavana sitä, että Al Bousilah olisi yksin ja itseään kasvoihin iskemällä saanut aikaan sen, että naapurit luulivat kuulevansa asunnosta nyrkkitappelun ääniä.

Kun poliisi kävi paikalla, Al Bousilah ei avannut ovea.

Myöhemmin seuraavalla viikolla naapurit kuulivat ääntä, joka muistutti listojen sahaamista käsisahalla. Ääni syntyi tiettävästi siitä, että Al Bousilah hävitti ruumista.

Poliisi tutki tapausta aluksi 36-vuotiaan katoamisena, kunnes syntyi epäilys henkirikoksesta. Al Bousilah vangittiin lokakuun lopulla.

Käräjäoikeus tuomitsi Al Bousilahin korvaamaan vainajan perheenjäsenille hautajaiskulut 2 000 euroa sekä uhrin kummallekin alaikäiselle lapselle 10 000 euron kärsimyskorvaukset.

Lisäksi Al Bousilah joutuu maksamaan lapsille noin 160 euron kuukausittaisen elatuksenmenetyskorvauksen, kunnes lapset täyttävät 18 vuotta.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Jack the Ripper kirjoitti://
Jostain syystä haluan uskoa että tekijä käytti pakastinta ainakin välivarastona.
Tällaista ei tainnut kuitenkaan tapahtua, vaan tämä suomalaismies haisteli kaverinsa liukenemista keittoliemeksi useita päiviä.

En muista nähneeni tämän puolikomean raakalaisen kuvaa täällä, joten lisään:
Suomalaismies:
Suomalaismies:
Al Bousalih Dahfer, paloittelumurhaaja.jpg (126.93 KiB) Katsottu 4839 kertaa
Kuvatekstiin laitoin paloittelijamurhaaja, koska niin kuvottavaa ja suunnitelmallista oli tuo ruumiinkäsittely.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
meitzi
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5116
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Puhelu jonka perusteella ei ilmeisesti koettu tarvetta mennä asuntoon on kuunneltavissakin.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33a1 ... 0cb7b2b1c0

Tosin puhelusta saa sellaisen käsityksen, ettei ollut ainoa kyseisestä tilanteesta, mutta sehän tietysti on tulkinnanvaraista.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Avatar
MissMallard
Axel Foley
Viestit: 2468
Liittynyt: Ke Syys 16, 2015 4:24 pm

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja MissMallard »

Löytyikö tämä henkilö jo aiemmin kun nyt löytyi ihmisen luita jne erään omakotitalon pihalta/montusta Kotkasta? Ilmeisesti ei "kymmeniä vuosia vanhoja". Taannoin oli myös joku vanhempi mieshenkilö kateissa Kotkassa.
Edit.tuolla lukikin siis että surmatusta löytyi osa ja osaa ei löytynyt. Tuskin tämä liittyy nyt löydettyihin luihin.

Aizerbaidzan
Angus MacGyver
Viestit: 6651
Liittynyt: Su Touko 13, 2007 12:22 pm

Re: Mudhar Zuhair Ali Ibrahimin katoaminen ja surma Kotkassa

Viesti Kirjoittaja Aizerbaidzan »

MTV kirjoitti:https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kot ... ta/7785494

Kotkan poikkeuksellisen paloittelusurman tuomio pysyi hovissa – uhrista jäi jäljelle vain jotain luita

JULKAISTU 10.04.2020 07:35

Itä-Suomen hovioikeus piti voimassa Dahfer Al Bousalihin tuomion taposta.

Vuonna 1975 syntynyt mies oli tappanut tuttavansa ja sen jälkeen hävittänyt ruumiin hyvin määrätietoisesti. Uhrista löydettiin vain jonkin verran luita.

Uhrin kuoltua mies sahasi ruumiin useisiin paloihin. Sen jälkeen jälkeen hän irrotti lihan luista veitsellä, pesi luita ja paistoi niitä uunissa, paloitteli niitä pienemmäksi ja hävitti jäljelle jääneitä todisteita. Osan luista hän kätki asuntonsa pakastimeen, uunin alle ja keittiön sokkeliin. Osa luista, mukaanlukien uhrin pääkallo, jäivät kuitenkin kateisiin.

Mies tuomittiin käräjäoikeudessa 10 vuoden 4 kuukauden vankeuteen. Mies määrättiin korvaamaan uhrin alaikäisille lapsille kummallekin 13 000 euroa isänsä kuolemasta.

Tappo ja hautarauhan rikkominen tapahtuivat vuonna 2018 kesän ja syksyn vaihteessa.

Vastaa Viestiin