Teinipoika puukotti miehen kuoliaaksi Sastamalassa

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Avatar
NorthernDarkness
Jane Marple
Viestit: 1089
Liittynyt: To Maalis 17, 2011 4:48 pm
Paikkakunta: Holo-Kaustisen Kansanmusiikkifestivaalit.

Re: Teinipoika puukotti miehen kuoliaaksi Sastamalassa

Viesti Kirjoittaja NorthernDarkness »

Hyvä ettei tosiaan joutunut tuota pitempään istumaan niin pääsee vielä yhteiskuntaan kiinni ja työelämään!

Veikkaan ehkä kuitenkin että se työelämässä oleminen olisi näille se pahin rangaistus mitä he voivat kuvitella.
Muistappa poika että kun nuorena varastat niin vanhana omistat.
Dope Boy
Axel Foley
Viestit: 2021
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Teinipoika puukotti miehen kuoliaaksi Sastamalassa

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

dazu kirjoitti:
Doctor Lecter kirjoitti:Toisaalta, jos yhteiskunta panostaisi heihin; voimaannuttaisi, järjestäisi erilaisia kursseja; " irti alkkoholista - tie raittiuteen", "irti vihasta - selätä suuttumus", saisimme heistä työvoimaa sitten kun se talouden nousu alkaa, eikä kenenkään tarvitsisi elää "tommosissa taloissa", vaan jokin kiva kaksio kaupungin uudemmista vuokrataloista toisi enemmän ihmisarvoista elämää.

Myös sillä olisi vaikutuksensa, että uskaltaisimme kohdata näitä ihmisiä - lopettaisimme sen sormella osoittelun ja nenänvartta pitkin katselemisen.
- Nyt olemme menettäneet 28-vuotiaan ja 17-vuotiaan elämä on pilalla. Oman välinpitämättömyytemme takia.
Vastaan tähän offtopicia. Tuo on hieno idea aina siihen asti, kun katsomme psykologisia tilastoja: Pohjois-Amerikassa ja EU-alueella peräti 70% huumeiden ongelmakäyttäjistä on sosiopaatteja. Vain 10% huumeiden ongelmakäyttäjistä on tapauksia, joilla ei ole persoonallisuushäiriötä, tai mielisairautta. Nämä 10% ovat niitä tapauksia, jotka ovat ajautuneet tilaansa puhtaasti ympäristön vaikutuksesta.
Vastaavasti henkirikoksen tehneistä 70% on sosiopaatteja ja siihen päälle 10% on psykopaatteja. Tässä nyt siis nämä kaksi osa-aluetta vain esimerkkeinä.

Kokemuksesta voin sanoa, että jos yrität kohdata tällaisen sosiopaattisen narkkarin "ihmisenä", niin se ei hyödy siitä kohtaamisesta yhtään mitään. Ainoa lopputulos sille kohtaamiselle on, että se sen kohtaava osapuoli kärsii karvaimman kautta. Sen silmissä sä olet luuseri, koska altistat itsesi helpoksi saaliiksi. Saaliiksi sille, että se saa tilaisuuden vetää sua alaspäin, lähemmäs omaa tasoaan, jotta näyttäisi omissa silmissään paremmalta ihmiseltä.

Minusta meidän pitäisi Suomessa panostaa enemmän niihin ihmisiin, jotka haluavat olla hyödyksi ja, joilla on elämässään tavoitteita ja, jotka välittävät kanssaihmisistään = ei rikollisiin, ei päihdeongelmaisiin, ei omaneduntavoittelija kapitalisteihin.
Sairaiden, lasten ja vanhusten asioihin, sairaanhoitoon, koulutukseen ja poliisiin eivät päättäjät ole pahemmin halunneet panostaa, vaikka nämä ovat ne rehellisten ihmisten yhteiskunnan kulmakivet.
Kerroppa mistä oikein noita lukuja heittelet? Päästäskö?
"If you aim for a king, you better not miss"
Vastaa Viestiin