Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2ce9 ... 106f929896

"Nyrkiniskut, hiuksista repimiset, kuristamiset ja toistuva seksuaalinen väkivalta eivät riittäneet saamaan miestä lukkojen taakse. Rääkätty nainen puolestaan joutui pakenemaan lapsineen turvakotiin."

"Ahvenanmaalainen nainen kertoi joutuneensa kerta toisensa jälkeen miehensä pahoinpitelemäksi, raiskaamaksi ja alistamaksi. --- Tosin oikeudessa mies väitti, että hänet oli ymmärretty kuulusteluissa väärin. Hänen mukaansa kyse oli vain yhdestä tapauksesta. Oikeus ei kuitenkaan uskonut selitystä, sillä miehellä oli ollut kuulusteluissa avustaja ja tulkki, johon oltiin puhelinyhteydessä."

Oliko kuulustelu suomeksi ja ruotsinkielen tulkki, vai päinvastoin?
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja URSA »

Vai kuuluuko mies ahvenanmaalaiseen vähemmistöön eli noin sataan iranilaiseen tai syyrialaiseen turvapaikanhakijaan?
https://www.alandsnyheter.com/invandrin ... nska-pass/
kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

URSA kirjoitti:Vai kuuluuko mies ahvenanmaalaiseen vähemmistöön eli noin sataan iranilaiseen tai syyrialaiseen turvapaikanhakijaan?
https://www.alandsnyheter.com/invandrin ... nska-pass/
"Oikeudessa käsitellyt väkivaltarikokset tapahtuivat alkukesän 2016 aikana."

Jos näin on ja niitä syksyn 2015 aikana tulleita, nopsasti on päässy Affenenmaalle naimisiin. Siinä tapauksessa naikkonen on saanut pikakurssin irti suvakismistaan, onko sit ottanut opikseen, en tiedä.

Helpompi vaan todeta että kantasuomalainen persu, väkivalta olisi siten ymmärrettävämpää. Iraquaanit kun edustaa rauhanuskontoa, ni eihän ne mitään tämmöstä vois tehdä.

Muoks. "Taustalla oli perheen tiukka taloustilanne, josta aiheutui usein erimielisyyttä. Riidat puolestaan johtivat väkivaltaisiin tilanteisiin, joissa mies purki raivoaan puolisoonsa jopa lapsen läsnäollessa." Eihän tämä nyt tietty todista että kakru olisi turvapaikanhakijan, mut jos olis ni nopeeta olis ollu toiminta näillä spekseillä.
URSA
James Bond (David Niven)
Viestit: 11388
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja URSA »

Ahvenanmaalle valikoitiin parhaat päältä eli syyrialaisia perheitä.
kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

URSA kirjoitti:Ahvenanmaalle valikoitiin parhaat päältä eli syyrialaisia perheitä.
Aa, silloinhan vaimokekin olisi sieltä päin, eli lähestyttäisiin taas kunniaväkivaltaa, tässäkin tapauksessa. Piti vielä lukea juttu uudestaan, saattaisi hyvinkin olla kyse syyrialaisperheestä.
sine qua non

Re: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja sine qua non »

Ei ollut Syyriasta tämä rikollinen, mutta läheltä liippaa: vaimonsa raiskannut ja pahoinpidellyt mies on turkkilainen Vedat Soysal. Ålands Nyheter uutisoi joulukuussa 2017 Ahvenanmaan käräjäoikeuden antamasta tuomiosta, joka jäi siis voimaan, kun Turun hovioikeus hylkäsi Soysalin tekemän valituksen.

https://www.alandsnyheter.com/brott/val ... ammarland/
Vedat Soysal våldtog, misshandlade och mordhotade kvinna i Hammarland

av redaktionen den 02/12/2017 11:32

PÅ FRI FOT. Turken Vedat Soysal, född 1979, dömdes av tingsrätten till villkorligt fängelse i 1 år och 4 månader och till att betala ersättning till sitt offer efter att han 2016 våldtog en kvinna i...

Loput uutisesta maksumuurin takana.
Hefti
Nikke Knakkertton
Viestit: 175
Liittynyt: Ti Marras 10, 2020 6:56 pm

Re: Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja Hefti »

Turkkilainen mies, joka oli ehdonalaisessa raiskauksesta ja muista rikoksista saamansa tuomion jälkeen, jatkoi seksuaalirikollista uraansa Ahvenanmaalla.

Vedat Soysal raiskasi huumatun tytön Maarianhaminassa eräissä juhlissa vuonna 2019.

Tytön kertoman mukaan ahvenanmaalainen mies kutsui hänet juhliin, missä oli myös Soysal. Ahvenanmaalainen mies tyrkytti tytölle pillereitä, joista tulisi hyvä olo.

Työn otettua pillereitä hänen tajuntansa hämärtyi. Hän heräsi, kun parrakas mies – Soysal – hyökkäsi kimppuun ja raiskasi. Huumattu tyttö oli kykenemätön puolustamaan itseään.

Tyttö heräsi aamulla Soysalin vierestä. Todistajan neuvosta hän lähti sairaalaan, ja tutkimuksissa löytyi todisteet raiskauksesta sekä jälkiä bentsodiatsepiinistä, amfetamiinista, metamfetamiinista ja kannabiksesta.

Syyttäjän mukaan uhri oli lähes tajuton sen jälkeen kun Soysal ja ahvenanmaalainen mies olivat huumanneet tämän. Tytölle luultavasti annettiin Alprazolamia, jonka sivuvaikutuksia ovat muun muassa uneliaisuus, huimaus, unihäiriöt, muistin menetys, sekavuus, aistiharhat, kohtaukset ja heikotus.

Soysal kiisti syytteet ja väitti, että ei ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä tytön kanssa. Sen sijaan Soysal oli nukkunut yönsä kaikessa rauhassa.

Soysal oli vuonna 2017 tuomittu brutaalista raiskauksesta, jossa turkkilainen oli uhannut tappaa uhrin, ja mies raiskasi huumatun tytön ollessaan ehdonalaisessa.

Ahvenanmaan käräjäoikeuden mukaan Soysalin syyllisyydestä ei jäänyt varteenotettavaa epäilyä. Käräjäoikeus langetti vuonna 1979 syntyneelle Vedat Soysalille 2 vuoden 3 kuukauden vankeusrangaistuksen sekä määräsi Soysalin maksamaan uhrille 5000 euroa kärsimyskorvauksia.

Huumerikoksista syytetty ahvenanmaalainen mies kuoli syyskuussa 202.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lähde Ålands Nyheter.

https://www.kansalainen.fi/ehdonalaises ... nanmaalla/
JammuSetä

Re: Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja JammuSetä »

Monesko tässä kuussa?

Nämä ne ei saa naista muuten kuin väkisin.
pavlin
Jack Taylor
Viestit: 19
Liittynyt: To Huhti 02, 2015 6:53 pm

Re: Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja pavlin »

Auta armias millainen tuomitsemisten aalto ja rasismin huuto siitä seuraisi, jos paljastuisi yksikin tapaus, missä valkoinen kantasuomalainen on raiskannut jonkun mamu-tytön. Sitä tapausta sitten täälläkin heiteltäisiin tod. näk. myös joka ketjuun, missä tumma veri on kiimoissaan kiehahtanut valkoiseen tyttöön. Tietyt ihmiset näkevät rasismiksi vain valkoisten mustiin tekemät vääryydet. Ei päinvastoin.
Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17102
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Ahvenanmaa: Mies alisti, raiskasi ja hakkasi - ehdollinen

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

pavlin kirjoitti: Pe Joulu 18, 2020 12:33 am Auta armias millainen tuomitsemisten aalto ja rasismin huuto siitä seuraisi, jos paljastuisi yksikin tapaus, missä valkoinen kantasuomalainen on raiskannut jonkun mamu-tytön. Sitä tapausta sitten täälläkin heiteltäisiin tod. näk. myös joka ketjuun, missä tumma veri on kiimoissaan kiehahtanut valkoiseen tyttöön.
Olen lukenut, että näitä maahanmuuttajaniatsen raiskauksia tapahtuu kantasuomalaisten toimesta, mutta en koskaan ole löytänyt uutista missä todettaisiin, että näin on ollut. Tällä valeviestinnällä halityaaan ikään kuin alleviivata suomalaisen pahuutta.
- Mamunaisten (islamisnuskoisten) raiskaajia ovat yleensä oma aviomies, naisen vanhin poika sekä sukulaismiehet.

Mutta tosiaan, auta armias sitä huutoa mikä tälläisestä seuraisi. Kyselyitä tehtäisiin eduskuntaa myöten ja presidentti olisi lahjoittamassa fillareita naisen suvulle.

Otetaan oolanninturkkilaisen raiskaajan kuva tähän:

Kuva Ålandstidningen.
Kuva Ålandstidningen.
Soysal.jpg (30.96 KiB) Katsottu 1794 kertaa
On joteskin surkuhupaisaa kun suomalainen ei kelpaa Ahvenanmaalle ei sitten millään. Mutta ählämit kyllä. Seurauksena raiskausuutisia, joissa syyllisenä - ketsä muitakaan kun ählämit. Monokulttuurinen maakunta on rikastunut.
- Soysal on aiemminkin perseillyt Oolannissa, mutta silti hänet halutaan siellä pitää. Samaan aikaan suomalaisia ei siellä edes tervehdita kunnolla. Jos ollenkaan. Rasismia?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!
Vastaa Viestiin