Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhreille

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhreille

Viesti Kirjoittaja Durruti »

Varsinainen Persulandia. Huhtasaari ja kumppanit piimi housuihinsa uutisen kuullessaan.
Alabama sääti Yhdysvaltain kovimmat abortti­lait: Aborttia ei oikeuta edes raiskaus tai insesti

ALABAMAN osavaltio sääti tiistaina aborttilain, joka on koko Yhdysvaltojen tiukin noin puoleen vuosisataan.

Raskautta ei saa keskeyttää siinäkään tapauksessa, että se on alkanut raiskauksen tai insestin seurauksena. Lääkärille abortin tekeminen voi merkitä 99 vuoden vankeustuomiota.

Ainoa peruste abortille olisi se, että äidin henki on uhattuna tai sikiö on kuolemassa.

Aborttiin turvautuvalle naiselle ei säädetty rangaistusta, kertoo uutistoimisto Reuters.

LAKI VAATII vielä kuvernöörin allekirjoituksen. Reutersin mukaan republikaanikuvernööri Kay Ivey ei ole kommentoinut koko asiaa, mutta hänet tunnetaan tiukkana abortin vastustajana.

Alabaman senaatti teki päätöksensä äänestämällä luvuin 25–6. Kaikki kiristyksiä kannattaneet senaattorit olivat republikaanipuoluetta edustavia miehiä. Osavaltion 35-jäsenisessä senaatissa on yhteensä neljä naista.

ALABAMA ei ole kireän aborttilakinsa kanssa yksin, sillä Yhdysvaltojen konservatiivisia osavaltioita huuhtoo aborttivastainen hyökyaalto.

Mississippi sääti vastikään, että abortoitava sikiö saa olla korkeintaan kuusiviikkoinen – jos lääkäri kuulee vauvan sydämenlyönnit, on liian myöhäistä.

Samoille linjoille asettuivat viime vuonna Iowa ja Kentucky. Sydämenlyöntipykälän ovat allekirjoittaneet The New York Timesin mukaan myös Georgian ja Ohion kuvernöörit.

Uutistoimisto Reutersin laskujen mukaan yhteensä 16 osavaltiota on tänä vuonna kiristänyt aborttisäädöksiään.

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006105922.html

Julperi
Neuvoja-Jack
Viestit: 515
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Julperi »

Sinä kun kyselit tuolla toisessa ketjussa miten Persut tähän liittyy, niin miten ne sitten tähän liittyy?

kaarmis
Hetty Wainthropp
Viestit: 466
Liittynyt: To Tammi 10, 2019 5:21 pm

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja kaarmis »

Ne huomas että jos insestillä alkuunpannut abortoidaan, syntyvyys on nolla.

South's gonna rise again!

Tracker
Theo Kojak
Viestit: 1192
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2015 9:13 am

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Tracker »

Laittomat abortit lisääntyvät ja abortin jälkeiset komplikaatiot tappavat äitejä enemmän kuin ennen.

Atlanta
Adrian Monk
Viestit: 2565
Liittynyt: Ma Joulu 17, 2012 1:46 pm
Paikkakunta: Helsinki

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Atlanta »

Näin on, kuten ylläoleva kirjoitti.
Lisäksi vain rikkailla on varaa aborttiin tämän jälkeen Alabamassa. Joidenkin on lähdettävä sellaiseen osavaltioon toimenpiteeseen, missä ei laki ole näin kova.
Ymmärrän toki, ettei keskeytys ole mikään ehkäisykeino, mutta järki pitäisi olla lakia laatiessakin. Tämä on järjetön.
"Kaiken viisauden alku on tosiasioitten tunnustaminen". J.K.Paasikivi.

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Vaikka republikaani-sekopäät ovatkin saaneet omia ukkojaan korkeimpaan oikeuteen ihan liikaa, en silti usko, että nämä lait selviävät käsittelystä ko. tuomioistuimessa.

Toivottavasti nämä lait saavat kaikki järkevät äänestäjät Jenkeissä viimein tajuamaan, että eivät ne kaksi puoluetta nyt ihan samanlaisia ole.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Avatar
Villeri
Adrian Monk
Viestit: 2998
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Villeri »

Todella sairasta meininkiä. Surutta kaadetaan lisää tuskaa kaltoin kohdeltujen päälle.

Sellaista lievää myötähäpeää taas tuottaa se, kun kuitenkin aivot omaavat ihmiset kurkkivat koko maailmaa persujen vastaisesta positiosta. Se on lähinnä katteetonta omahyväisyyttä.

MEG
Adrian Monk
Viestit: 2569
Liittynyt: La Huhti 07, 2007 2:01 pm

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja MEG »

On tekopyhää kiivailla abortista Usassa , kun osa elävistä lapsista jää ilman sairaanhoitoa vanhempien varattomuuden ja puuttuvan ja toimimattoman sairasvakuutusjärjestelmän takia.

Talikkomies
Nikke Knakkertton
Viestit: 160
Liittynyt: Ke Elo 27, 2014 10:20 am

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Talikkomies »

Jos olisin nainen ja asuisin Alabamassa, pistäisin jalat ristiin ja alkaisin katsella uutta asuinpaikkaa vähemmän takapajuisesta paikasta.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Melko naurettava etenkin ketjun "avaus". Ei liikettä aivokopassa, mutta minkäs sille mahtaa - osa meistä suomalaisistakin vaan on lähellä kehitysvammaista, mitä älykkyysosamäärään tulee. Joidenkin kirjoituksista paistaa se, että tänne kirjoittelee myös "suomalaisia". Toivon heidän jatkavan ja kertovan lisää mielipiteistään, mutta toistoa voisi hieman vähentää - esimerkiksi sahuri Hakkarainen ei ole ihan niin vaikutusvaltainen mitä jotkut vaikuttavat kuvittelevan.

Mitä itse uutiseen tulee, niin tämä on hyvä esimerkki asenteellisesta ja provosoivasta uutisoinnista, mitä Usan valtamediat ovat täynnä ja suomalaiset komppaavat. Parit faktat olisi hyvä kertoa uutisoitaessa (myös toisen puolueen tarjoama vaihtoehto), mutta koska niin ei tapahdu, niin yritän tehdä neutraalin yhteenvedon:
A: Osavaltion laki ei ole vielä voimassa ja vaikka olisikin, niin abortti on laillinen kaikissa osavaltioissa niin kauan kun korkeimman oikeuden päätös Roe v. Wade, 410 U.S. 113 (1973) on voimassa. Tätä yritetään nyt kaataa ja abortteihin Usassa liittyvissä uutisissa tulisi kyllä kertoa tästä laista ja sen tilanteesta.

B: Vaikka laki tulisikin joskus voimaan Alabamassa tai muissa osavaltioissa, missä mennään jopa tiukemmalle kannalle, niin abortti on yhä laillista ja sallittua aina siihen asti, kun sikiön sydämenlyönnit ovat kuultavissa. Alabamassa taidettiin puhua kuudesta tai kahdeksasta viikosta. Tämä kerrottiin sentään. On totta, ettei tuolloin aina tiedä olevansa raskaana, mutta jos on raiskattu niin luulisi tietävän, itse ainakin seuraisin elimistöäni ja tekisin kaikkeni mahdollisen raskauden estämiseksi tai keskeyttämiseksi mahdollisimman aikaisin.

C: Toisen puolueen, demokraattien kanta vaikuttaa olevan se, että lapsen voisi abortoida myös viimeisen 12 viikon kohdalla ja joissain tapauksissa jopa syntymän jälkeen. Lääkäri ja äiti pitäisi lapsesta hyvän huolen ja sitten se tapettaisiin. Tämä on ollut Virginian kuvernöörin, entisen lastenneurologin Ralph Northamin (D) kanta, eikä hänen puolueensa ole sitä juuri vastustellut.
https://www.vox.com/2019/2/1/18205428/v ... ph-northam


Puolueiden välinen kuilu on valtava ja valtamedia on käytännössä aina demokraattien puolella ellei mollattua ja valheelliseksi uutiskanavaksi väitettyä Fox newsiä oteta huomioon. Voihan joku äiti jopa haluta pitää isänsä tai veljensä siittämän lapsen, serkuista puhumattakaan - onhan tuollakin lähi-idän porukkaa ja "aasialaisia", kuten pakistanilaisia, joista noin 2/3 on monen sukupolven mittaisen sukupolven tuotosta ja kärsivät varsin ikävistä degenaratiivisistä sairauksista ja matalasta älykkyysosamäärästä. On naurettavaa väittää, etteikö raiskattu nainen saisi laillisesti keskeyttää raskautta. Asia muuttuu, jos nainen ei välitä ja hänestä ei pidetä huolta ja kantaa raiskarin siittämää lasta. Toki tuolloinkin abortti onnistuu laillisesti vaikka kuinka myöhään, voi vaan vaatia pientä reissua.

On syytä myös suhteuttaa asioita ja uutisoinnissa voisi kertoa montako prosenttia raskauksista on raiskauksen tuotosta (insesti kuuluu ilman muuta raiskauksiin)? Vaikka en itse uskonnollinen olekaan, niin kyllä se laittaa ajattelemaan että onko se henkirikos, jos raskaus keskeytetään siinä vaiheessa, kun äiti kantaa kehossaan toista elämää, jolla on jo oma sydänkin toiminnassa.

Jotta osataan paremmin suhteuttaa tätäkin uutista ja itse raiskaus-> raskaus -asiaa, niin laitan vähän lukuja Alabamasta vuoden 2015 raportista:
- Alabaman väkiluku vuonna 2013 reilu 4.8 miljoonaa
- 1988 raiskausta vuodessa
- 40.9 per 100,000 miestä tai naista tuli raiskatuksi
- 97% pidätetyistä oli miehiä
- Suurin osa raiskatuista oli valkoihoisia ja suurin osa raiskaajista muita kuin valkoihoisia
- Todennäköisyys sille, että lisääntymisikäinen (12-45 vuotias) nainen tulee raskaaksi on 5.0% ja raskaaksi raiskauksesta tuli siis vajaa 100 naista. Oletan luvun olevan pienempi, koska osa raiskatuista oli vanhempia ja osa valitettavasti nuorempia mitä sukukypsyyteen tulee.

Lähteet:
- http://worldpopulationreview.com/states ... opulation/ (väkiluku)
- http://www.alea.gov/Documents/Documents ... a-2015.pdf (raiskaustilastot)
- https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8765248 (todennäköisyys raiskatun raskaudelle)
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Dope Boy
Axel Foley
Viestit: 2021
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Kyllä taas jenkkien syvä etelä näytti älykkyytensä, voi vittu... EI VOI MUUTA SANOA!
"If you aim for a king, you better not miss"

Durruti
Remington Steele
Viestit: 228
Liittynyt: Ke Joulu 11, 2013 6:16 am
Paikkakunta: West Coast Rocks

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja Durruti »

On Anoi Kaa kirjoitti: - Alabaman väkiluku vuonna 2013 reilu 4.8 miljoonaa
- 1988 raiskausta vuodessa
1988 ei ole kokonaismäärä, vaan viranomaisten tietoon tulleiden raiskausten määrä. Pohjoismaissa kytille ilmoitetaan n. 10% seksuaalirikoksista, en tiedä paljonko Alabamassa.
On Anoi Kaa kirjoitti:Suurin osa raiskatuista oli valkoihoisia ja suurin osa raiskaajista muita kuin valkoihoisia.
Tässä yrität siis antaa vaikutelman, että mustat raiskaisivat valkosia.

Uhreista on valkoisia 56%, mustia 30% ja muita 14%.

Valkoinen uhri - valkoinen raiskaaja 44%
Musta -musta 28%
Valkoinen - musta 10%
Musta - valkoinen 4%
tekijä muu tai tuntematon 14%

http://acaralabama.org/statistics/

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11798
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Alabamassa ei enää aborttia raiskauksen ja insestin uhre

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Durruti kirjoitti:
On Anoi Kaa kirjoitti: - Alabaman väkiluku vuonna 2013 reilu 4.8 miljoonaa
- 1988 raiskausta vuodessa
1988 ei ole kokonaismäärä, vaan viranomaisten tietoon tulleiden raiskausten määrä. Pohjoismaissa kytille ilmoitetaan n. 10% seksuaalirikoksista, en tiedä paljonko Alabamassa.
Kokonaismäärän tietävät vain raiskatut ja yleensä kerrotaan vaan viralliset tilastot, muut ovat kyselyihin perustuvia arvioita ja sitten puhutaan kuuluisista ilmoitusherkkyyksistä ja taikalapasista. Alabamassa tuon ilmoitusherkkyyden arvioidaan olevan 32%. Lisäksi 80% raiskaajista ja raiskatuista tunsivat toisensa tai olivat jopa sukulaisia.

Alabamassa ollaan myös melkoisen kieroutuneesti lapsirakkaita, sillä jopa 23% uhreista oli iältään 13-16. Mielestäni tuo luku on varsin suuri! Ihmetyttää miksi tuosta on jätetty 12-vuotiaat pois, kun jossain raiskaustilastoissa heidät huomioitiin, kun puhuttiin sukukypsistä 12-45-vuotiaita.
Lähde:
https://www.alabamapublichealth.gov/inj ... -rape.html

Mutta mitä yrität sanoa? Sitäkö, että minun olisi tullut arvioida vaikkapa valkoisen tytön, joka lähti tutun mustan miehen veronmaksajarahoitteiseen kotiin, ilmoitusherkkyyttä raiskauksen tapahduttua? Mitä muuta olisin voinut kertoa kuin viralliset luvut, en harrasta tuulesta temmattuja arvioita mitä valafaktamediassa joskus näkee. Mutta joo, ilmoitusherkkyyden kasvamisellahan sitä suomalaistenkin seksuaalirikosten määrän kasvua selitettiin poliisijohdosta, ilmoitusherkkyys vaikuttaa nousseen meilä etenkin suurissa kaupungeissa, mitä juttulistoja olen nähnyt. Taisi olla vaan vitutuksen aiheuttamaa nokittelua?


Katsotaanpa sitten, että kenelle niitä abortteja tehdään ja muistetaan samalla, että noin 2/3 asukkaista on valkoisia. Usassa on luonnollista käyttää tilastoissa "rotuja", jos joku kauhistelee. Muistetaan myös, että suurin osa abortoiduista ei ole raiskattuja:
ABORTTIEN KOKONAISMÄÄRÄ

Alabamalaisille tehtiin 6768 aborttia vuonna 2017.

ABORTTIPOTILAAT ROTUJEN MUKAAN
Valkoinen - 2,316 (34%)
Musta- 4,187 (62%)
Muu/ei kerrottu - 265 (4%)

ABORTTIPOTILAAT RODUN MUKAAN (VAIN ALLE 18-VUOTIAAT)
Valkoiset - 70 (32%)
Mustat - 145 (66%)
Muu/ei kerrottu (2%)
https://www.wsfa.com/2019/05/17/alabama ... look-data/
Tuosta tilastosta voisi sanoa, ettei omena kauas puusta putoa tai ihmetellä miksi mustat ovat enemmistönä niin äideissä kuin tyttärissä, vaikka ovat vähemmistöä? Voisiko tuosta mitenkään syyttää valkoista miestä?


Vakavammin, voisiko abortinvastaisuuden siemen olla juuri tuossa tilaston tuomassa mielikuvassa, kun osa ihmisistä käyttää aborttia ilmeisesti ehkäisynä siinä tapauksessa, että sattuu vahinko eikä sitä toukkaa haluta pitää. Ja veromnmaksaja maksaa (USAssa nämä asiat otetaan tosissaan).
Jostain luin, että raskaudenkeskeytysten määrä oli laskenut selvästi osavaltiossa, missä lakia tiukennettu.
Durruti kirjoitti:
On Anoi Kaa kirjoitti:Suurin osa raiskatuista oli valkoihoisia ja suurin osa raiskaajista muita kuin valkoihoisia.
Tässä yrität siis antaa vaikutelman, että mustat raiskaisivat valkosia. //
EI, vaan laitat sanoja suuhuni, kerron vaan faktoja tuossa. On silmiinpistävää, että osavaltiossa missä noin 70% asukkaista (US Census 2018) on valkoisia, niin miksi kolmasosa "sorretusta vähemmistöstä" raiskaa noin paljon?

Miksi vasta Alabamasta nousi möykkä? Paikalliset ystäväni pyysivät perehtymään seuraavien osavaltion raiskauslakeihin (jotka ovat siis melkein identtiset Alabaman kanssa): Ohio, Georgia, Mississippi, ja Kentucky, Missourissa sitä vasta lakia väännetäänkin. No on näistä sentään nyt puhuttu, kun kurkistin iltalehden uutista aiheesta.


Varsinaiseen aiheeseen
Raiskaukset ja insestit ovat vaan niitä asioita mistä mökä nostetaan - tästä olen Päivi Räsäsen kanssa samaa mieltä, joka on alempana kertomassa uskonnon määräämiä mielipiteitään.

Kuten aiemmin sanoinkin:
On syytä myös suhteuttaa asioita ja uutisoinnissa voisi kertoa montako prosenttia raskauksista on raiskauksen tuotosta (insesti kuuluu ilman muuta raiskauksiin)?
Ja mitä itse ynnäilin, niin vajaa sata naista (tai lasta) tulee raskaaksi ilmoittamansa raiskauksen seurauksena, raiskauksista 75% tapahtui sisätiloissa. Tästä tulee mieleen, että jokainen seksiä halunnut ja saanut tietää sen tunteen, jos kumppani ei ollutkaan se jota rakastaa... Jatkot eivät aina menekään kuten on opittu.

Päivillä on nyt juhlat, miten ihmeessä toimittaja juuri häntä menikään haastattelimaan. Tuota harppua en olisi kyllä pannut edes silloin, kun itse olin parikymppinen ja tuo kolmikymppinen.*
Päivi Räsänen iloitsee USA:ssa kiristyneestä aborttilainsäädännöstä: ”Olen tosi ilahtunut – sama Suomeen”

19.5.2019 klo 17:05 (muokattu klo 17:31)

Entinen sisäministeri, kristillisdemokraattien kansanedustaja Päivi Räsänen toivoo Suomen seuraavan niitä Yhdysvaltain osavaltioita, jotka ovat tämän vuoden aikana tiukentaneet aborttilainsäädäntöään.
IL-TV haastatteli Päivi Räsästä Valtiopäivien avajaisten iltajuhlassa: ”tuoreiden KD:n edustajien muistamisessa vielä haastetta” IL-TV
Useampi Yhdysvaltain osavaltio on tämän vuoden aikana tiukentanut aborttilainsäädäntöään.

Esimerkiksi Kentucky, Georgia, Mississippi ja Ohio ovat ottaneet käyttöön niin sanotun sydämenlyöntilain, joka kieltää abortit kuudennen raskausviikon jälkeen.

Tiukimman lakiuudistuksen teki tällä viikolla Alabama, jossa jatkossa esimerkiksi raiskaus ja insesti eivät kelpaa syyksi aborttiin, Vastaavasti laittoman abortin tehnyt lääkäri voi saada 99 vuoden vankeustuomion.

Kaikkiaan 16 osavaltiota on lyhyen ajan sisään jollakin tavalla hankaloittanut abortin saamista.

– Olen tosi ilahtunut ja todella toiveikas Yhdysvaltain kehityksen suhteen, Räsänen sanoo Iltalehdelle.

Hän toivoo samaa suuntausta Suomeenkin.

– Olen sitä mieltä, että Suomessakin pitäisi ottaa käyttöön samanlainen lainsäädäntö (kuin Alabamassa) ja suojella syntymättömän kohdussa olevan lapsen elämää.

– Toivon ja uskon, että Yhdysvaltain keskustelu aiheesta heijastuu laajemminkin Suomeen saakka.

Suomessa abortin saa käytännössä jokainen 12. raskausviikkoon saakka. Viimeinen takaraja on 20. raskausviikko ja sikiöpoikkeavuuden kohdalla 24. raskausviikko.

– Meillä Suomessa myöhäisten aborttien määrä on lisääntynyt. Lapsia, jotka abortoidaan 22. raskausviikolla, voitaisiin hoitaa keskosina. Aborttien seurauksena meillä on lapsia, jotka elävät muutaman minuutin tai muutaman tunnin, ja jotka jätetään kuolemaan, Räsänen sanoo.

Räsänen toteaa, että laissa säädetty 24. raskausviikon raja on kehittyneen keskoshoidon myötä laskenut 22. raskausviikkoon. Hänen mukaansa sikiön vammaisuusperusteella tehdään abortteja vuosittain noin 200–300, joista vain noin kymmenellä on lain perusteluissa mainittu elinkyvyttömyyden aiheuttava aivojen täydellinen puuttuminen

Räsäsen laskujen mukaan vuonna 2017 tehtiin 71 raskaudenkeskeytystä yli 22. raskausviikolla, kun vastaavasti vuonna 1997 niiden määrä oli yhdeksän.

Hän kuitenkin painottaa ymmärtävänsä abortit esimerkiksi siinä tapauksessa, että raskaus vaarantaa äidin hengen.

Insestikortti
Vastoin monien muiden Yhdysvaltain osavaltojen suuntausta, itärannikon New Yorkin osavaltio puolestaan päätti alkuvuodesta lieventää aborttilainsäädäntöään. Jatkossa abortin voi siellä tehdä vielä 24. raskausviikolla, ja sen jälkeenkin, jos aborttiin on perustellut syyt.

Ennen poliittista uraansa lääkärinä työskennelleen Räsäsen mukaan nyt muualla Yhdysvalloissa nähdyt aborttilakikiristykset ovat vastareaktio New Yorkin liberaalille näkemykselle.

Hänen mukaansa insesti ja raiskaus ovat abortin puolustajien perusselitykset abortin puolustamiseksi.

– Insesti on kortti, joka näissä asioissa vedetään aina esiin, vaikka se on äärimmäisen harvinainen juttu. Minua häiritsee, että liioitelluin esimerkein yritetään kumota keskustelu.

Räsäsen mielestä raiskauksen seurauksena alkunsa saaneet lapset ansaitsevat mahdollisuuden elämään siinä missä muutkin lapset.

– Jos ollaan johdonmukaisia sille, että elämä alkaa biologisesti hedelmöittymisen hetkellä, niin raiskauksen myötä syntyvät lapset ovat yhtä arvokkaita.

TOMMI PARKKONEN
Iltalehti
* Ikäero on kuvitelmaa, mutta mielestäni 30v nainen on parhaimmillaan, silloin kun hän on vähän pitänyt itsestään huolta. Toistakin ääripäätä on.

Nimimerkki Durrutin aivosolut varmaan hurisevat äärimmillään, koska ei millään keksi kuinka saisi Hakkaraisen tai jonkun peruspersun väännettyä ketjuun?
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Vastaa Viestiin