SDP

Tänne keskustelut politiikasta siihen liittyvästä korruptiosta yms.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
John Kimble
Michael Knight
Viestit: 4124
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 5:19 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja John Kimble »

Tackleberry kirjoitti:Niinpä niin, koska persut ajavat ainoastaan "normaalia rajavalvontaa", eivät he mitään rajat kiinni -öyhötystä ikinä harrasta. :lol:
Kyllä suvereeineilla valtioilla on täysin normaalia tarkastaa asiakirjat ja maahantulon tarkoitus maahan tulevilta.
Radiopuhelin kirjoitti:
Ma Heinä 30, 2012 2:01 pm
Ulkomaalaisia ei tuomita heppoisimmilla perusteilla kuin suomalaisia. Korostuminen raiskaustilastoissa johtuu vain siitä että maahanmuuttajat yksinkertaisesti raiskaavat enemmän.

Avatar
GAZ-24
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 93
Liittynyt: La Marras 10, 2018 11:18 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja GAZ-24 »

Kansanedustaja Suna Kymäläisellä useita tuoreita velkomustuomioita – esitti tietämätöntä jättiveloistaan: ”Tämä tuli minulle yllätyksenä”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/4 ... 95b1e09d91
Kansanedustaja Suna Kymäläisellä useita tuoreita velkomustuomioita – esitti tietämätöntä jättiveloistaan: ”Tämä tuli minulle yllätyksenä”

Eilen klo 9:46 (muokattu eilen klo 11:17)

Iltalehden tekemän selvityksen mukaan SDP:n kolmannen kauden kansanedustaja Suna Kymäläinen on puolueestaan ainoa, jolla oli selvityshetkellä ulosotossa maksamattomia saatavia.

Kymäläisen avoimet velat ovat yksityisoikeudellisia saatavia, joissa hakijoina ovat Collector Bank AB ja OPR-Finance Oy. Collector Bankin saatavasta Kymäläinen oli maksanut tiistaihin mennessä 71,64 euroa ja OPR-Financen saatavasta 1 011,25 euroa. Maksamatta oli 61,21 euroa ja 788,55 euroa.

Kymäläisen ulosottomerkinnät ovat uusia. Collector Bankin saatava on tullut vireille 25. tammikuuta ja OPR-Financen saatava 8. helmikuuta.

”Tämä tuli minulle yllätyksenä”
Kymäläinen vastasi Iltalehden kysymyksiin tekstiviestitse.

Olen selvittänyt kansanedustajien ulosottoasioita ja sinulla on kaksi tuoretta merkintää tältä vuodelta. Haluatko kertoa vähän tarkemmin, mistä niissä on kyse?

– Tämä tieto tuli minulle yllätyksenä. Kyseessä on vilpitön vahinko ja huomaamattomuus, josta olen pahoillani. Olen hoitanut maksut välittömästi tiedon saatuani, Kymäläinen viestittää Iltalehdelle.

Ulosottoviraston mukaan olet suorittanut noin puolet Collector Bankin pienemmästä ja noin puolet OPR-Financen vähän suuremmasta saatavasta. Saatavat ovat tulleet vireille ulosottoon tammikuussa ja helmikuussa. Ja ne olivat vireillä edelleen tiistaina. Miten tämä on mahdollista, jos olet kerran hoitanut maksut? Milloin olet hoitanut maksut?

– Juuri tämä tuli minulle yllätyksenä, saadessani viestisi. Olen maksanut tuolloin tietooni saadut summat luullen, että siinä kaikki. Loput maksoin tänään. Sieltä tosin ilmoitettiin, että voi näkyä järjestelmässä 2-4 päivän viiveellä, Kymäläinen kertoo.

Kysymykseen siitä, miten saatavat ovat ylipäätään menneet ulosottoon Kymäläinen ei vastaa.

Yksipuolisia velkomustuomioita
Soitto Etelä-Karjalan käräjäoikeuteen paljastaa, että Kymäläinen on saanut tammi-huhtikuussa viisi yksipuolista velkomustuomiota. Kantajina ovat olleet Lowell Suomi Oy, Collector Bank AB, OPR-Finance Oy ja Handelsbanken Rahoitus Oyj.

Velkomustuomioiden mukaan maksamatta jääneet saatavat ovat yhteensä 23 000 euroa, josta korkojen, kulujen ja oikeudenkäyntikulujen osuus on noin 3 400 euroa. Maksamatta jääneiden saatavien joukossa on muun muassa viime vuoden marraskuussa otettu 3 000 euron pikavippi.

Tammi-huhtikuussa annettujen yksipuolisten velkomustuomioiden lisäksi Kymäläisellä on Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa vireillä viisi velkomusasiaa. Niissä kantajina ovat OK-Perintä Oy, Sergel Finans Oy, Bank Norwegian, Intrum Oy ja Nordea Bank Oyj. Asiat ovat tiedoksiantovaiheessa ja ne ovat tulleet vireille helmi-huhtikuussa.

Vireillä olevien velkomusasioiden maksamatta jääneet saatavat ovat yhteensä 54 000 euroa, josta korkojen ja kulujen osuus on yhteensä noin 4 000 euroa.

Sinulla on useita tuoreita yksipuolisia velkomustuomioita Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa. Lisäksi sinulla on useita vireillä olevia velkomusasioita Etelä-Karjalassa ja Helsingissä. Oletko rahoittanut vaalikampanjaasi pikavipeillä ja jättänyt ne maksamatta?

– Kuten totesin, yllätyin kahdesta merkinnästä, koska luulin hoitaneeni nämä saatavat kokonaisuudessaan. Ilmeisesti näissä perittiin vielä jääneitä korkoja tai perintäkuluja, jotka olen siis maksanut eilen (keskiviikkona) pois saatuani sinulta viestin asiasta. Vireillä olevien asioiden hoitamista vielä järjestelen, Kymäläinen viestittää.

– En ole käyttänyt pikavippejä kampanjani rahoittamiseen! Mikä tulee selviämään myös vaalirahailmoituksesta, jonka teen mahdollisimman pian, viimeistään tietysti määräaikaan mennessä (17. kesäkuuta).

Kymäläinen kertoo tarkistaneensa asian ulosottoviraston sivuilta torstaina ja hänellä ei ole tällä hetkellä ulosotossa yhtään hoitamatonta maksua.

Velkomusasioita myös Helsingissä
Etelä-Karjalan käräjäoikeuden lisäksi Kymäläisellä on kaksi vireillä olevaa velkomusasiaa Helsingin käräjäoikeudessa. Kumpikin asia on tullut vireille viime vuoden joulukuussa ja kummassakin on kantajana virolainen pikavippiyhtiö Bondora AS.

Helsingin käräjäoikeudessa vireillä olevien velkomusasioiden maksamatta jääneet saatavat ovat yhteensä 9 000 euroa, josta korkojen ja kulujen osuus on noin 700 euroa.

Kymäläinen on SDP:n eduskuntaryhmän toinen varapuheenjohtaja. Kymäläinen osallistui hallitustunnusteluihin SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen, varapuheenjohtajan Sanna Marinin ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Antti Lindtmanin kanssa.

Ruokolahdella asuva Kymäläinen on ammatiltaan lastenohjaaja.

Kymäläinen on ollut eduskunnan lakivaliokunnan jäsen vuodesta 2011. Lakivaliokunta käsittelee muun muassa perhe-, jäämistö-, velvoite- ja esineoikeutta, rikos- ja prosessioikeutta, tuomioistuimia sekä vankeinhoitoa koskevaa lainsäädäntöä.

Valiokunta antoi maaliskuussa mietinnön hallituksen esityksestä ulosottokaaren muuttamiseksi.

Helsingin Sanomat, Yle ja Ilta-Sanomat nostivat Kymäläisen esiin omissa ministerispekulaatioissaan tällä viikolla.

Juttua muokattu 11.5.2019 kello 11.17: Lisätty jutun loppuun tieto, että myös Helsingin Sanomat nosti Kymäläisen esiin omassa ministerispekulaatiossaan.
"Sepolla oli suuret lupaukset – saisin vielä niin paljon seksiä, että loppujen lopuksi vielä pyytäisin, saisinko välillä olla taas rauhassa" Auer kertoo kirjassaan suhteen arjesta.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Yllätykset toisensa perään seuraa SDP:ta :D

Rinne: SDP ei tiennyt eurovaali­ehdokkaansa rikos­historiasta

Kuva
Eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi kertoi Facebookissa rikostuomiostaan. Sdp:n puheenjohtajan Antti Rinteen mukaan puolue ei ole tiennyt Näkkäläjärven tuomioista. (KUVA: EMILIA ANUNDI, HEIKKI SAUKKOMAA / LEHTIKUVA)
Julkaistu: 20.5. 9:26

SDP ei ollut tietoinen eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärven rikoshistoriasta, SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoo. Näkkäläjärvi kertoi eilen Facebookissa, että hänet on nuoruusvuosinaan tuomittu eläinsuojelurikoksesta lyötyään kissaa, lisäksi hän on saanut tuomion törkeästä rattijuopumuksesta.
Eurovaaliehdokas avautuu Facebookissa rikostuomiostaan: ”Nuoren ikäni raskaimmat virheet”
Rinne luonnehtii tekoja nuoren miehen erittäin ikäviksi hölmöilyiksi, joista Näkkäläjärvi on rangaistuksensa kärsinyt.

Eurovaaliehdokas avautuu Facebookissa rikostuomiostaan: ”Nuoren ikäni raskaimmat virheet”

Näkkäläjärvi selvitti tekojaan sen jälkeen, kun Helsingin Sanomat julkaisi selvityksen eurovaaliehdokkaiden rikossyytteistä vuosilta 2004–2019.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7 ... 51dedd72f8

Analyysi: Rasistisia Facebook-kirjoituksia ja kissantappo - kultapojista tuli mainehaitta hallitusta muodostavalle SDP:lle
Tänään klo 12:33

SDP:n Antti Rinne yrittää muodostaa Suomeen uskottavaa hallitusta, mutta se on vaikeaa, kun omat valehtelevat niin, että korvat heiluvat, kirjoittaa Iltalehden politiikan ja talouden toimittaja Marko-Oskari Lehtonen.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kommentoi demarinuorten puheenjohtajan ja SDP:n eurovaaliehdokkaan Mikkel Näkkäläjärven rikostuomioita maanantaina.
Eduskuntavaalien jälkeiset viisi viikkoa ovat olleet suurimmaksi puolueeksi selviytyneelle SDP:lle ja sen puheenjohtajalle Antti Rinteelle yhtä yllätysten yötä. Ja nyt ei puhuta edesmenneen mäkikotkan Matti Nykäsen vuonna 1992 julkaistusta esikoisalbumista.

Ensin Rinne joutui vastaamaan kysymyksiin, jotka koskivat kansanedustaja Hussein al-Taeen (sd) rasistisia kirjoituksia.

Nobel-palkitun presidentti Martti Ahtisaaren konfliktinratkaisujärjestön rauhanneuvottelijana tunnetuksi tullut al-Taee julkaisi Facebookissa useita vähemmistöryhmiä loukkaavia kirjoituksia vuosina 2011–2015. Poliisi selvitti asiaa, mutta ei aloittanut al-Taeen Facebook-kirjoituksista rikostutkintaa.

Kuva
Demarinuorten puheenjohtaja ja SDP:n eurovaaliehdokas Mikkel Näkkäläjärvi ja SDP:n kansanedustaja Hussein al-Taee. JUKKA-PEKKA FLANDER/PETE ANIKARI

Rinne ei tiennyt kirjoituksista, koska al-Taee ei kertonut niistä puolueelle ehdokasasettelun yhteydessä. Ei, vaikka al-Taeen täytyi ymmärtää, että kirjoitukset tulevat todennäköisesti julki. STT oli kysynyt niistä häneltä ensimmäisen kerran marraskuussa 2018. Al-Taee kiisti kirjoittaneensa ne.

Suomeksi sanottuna al-Taee valehteli. Ensin SDP:lle, sitten STT:lle ja entiselle työnantajalleen CMI:lle ja viime kädessä 4 246 suomalaiselle, jotka äänestivät häntä kevään eduskuntavaaleissa.

Kansanedustaja hoitaa luottamustehtävää. Kyse on siis luottamuksesta.

Kun al-Taeen tapaus oli niin sanotusti taputeltu, joutui Rinne vastaamaan kysymyksiin kansanedustaja Suna Kymäläisen (sd) velkomustuomioista.

Asialla on merkitystä, sillä kansanedustajat säätävät lakeja ja päättävät siitä, mihin veronmaksajien rahoja käytetään. Lisäksi Kymäläinen osallistui SDP:n edustajana hallitustunnusteluihin ja istuu Säätytalolla hallitusneuvotteluissa.

Näkkäläjärvi on tuomittu rikoksesta ja hänen olisi pitänyt kertoa siitä SDP:lle ehdokasasettelun yhteydessä, koska sitä kysyttiin erikseen.

Viimeisimpänä Rinne joutui vastaamaan kysymyksiin, jotka koskivat demarinuorten puheenjohtajan ja SDP:n eurovaaliehdokkaan Mikkel Näkkäläjärven rikostuomioita vuosilta 2006 ja 2010.

Onhan siinä yhdelle ihmiselle tekemistä varsinkin, kun yrittää samaan aikaan muodostaa Suomeen uskottavaa viiden puolueen ”sekasillisalaattihallitusta”. Se on vaikeaa, kun omat valehtelevat niin, että korvat heiluvat.

Al-Taeen, Kymäläisen ja Näkkäläjärven tapauksia yhdistää se, että ne kaikki tulivat SDP:n johdolle yllätyksenä.

Al-Taeeta ja Kymäläistä ei ole tuomittu rikoksesta, mutta olisiko heidän kannattanut kertoa asiasta puolueelleen ennen kuin Rinne saa lukea siitä lehdestä? Olisi.

Näkkäläjärvi on tuomittu rikoksesta ja hänen olisi pitänyt kertoa siitä SDP:lle ehdokasasettelun yhteydessä, koska sitä kysyttiin erikseen. Nyt Näkkäläjärvi päätti olla kertomatta totuutta eli suomeksi sanottuna valehdella.

Näkkäläjärvi oli eläinsuojelurikokseen (kissantappoon) syyllistyessään hieman alle 16-vuotias. Teosta tulee kesäkuussa kuluneeksi 13 vuotta.

– Siellä on nuori mies tehnyt hölmöilyjä, tosi ikävä asia ja toivon, että mies on ymmärtänyt tilanteen ja ottanut opikseen. Hän on rangaistuksensa kärsinyt, Rinne sanoi maanantaina Säätytalolla.

Al-Taee ja Näkkäläjärvi varmasti häpesivät ja häpeävät toimintaansa, mutta julkisuuteen kerrotut kasvutarina olisivat kertaluokkaa uskottavampia, jos he olisivat puhuneet totta.

Rinne ei ole ainoa, joka on pistänyt Näkkäläjärven tapauksen nuoruuden piikkiin. Se on ihan ymmärrettävää, sillä kukapa ei olisi tehnyt teini-ikäisenä tyhmyyksiä. Mutta harvassa ovat ne teini-ikäiset, jotka lyövät kissaa lapiolla tappamistarkoituksessa.

Al-Taee ja Näkkäläjärvi varmasti häpesivät ja häpeävät toimintaansa, mutta julkisuuteen kerrotut kasvutarinat olisivat kertaluokkaa uskottavampia, jos he olisivat puhuneet totta silloin, kun heille tarjoutui siihen ensimmäisen kerran mahdollisuus. Nyt totuuskin vaikuttaa selittelyltä.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1 ... c425dea317

Demaripomo öykkäröi humalassa yrittäjien iltajuhlassa: Haukkui yrittäjät ”yhteiskunnan syöväksi”
Tänään klo 12:17

Kuva
Mikkelin Kaupunkilehden mukaan Mikkelin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Aholainen (sd) käyttäytyi häiritsevästi Suomen Yrittäjien kunnallisjohdon seminaarin iltajuhlassa viime viikon keskiviikkona Lappeenrannassa.
TAPIO HONKAMAA/MIKKELIN KAUPUNKILEHTI


Mikkelin Kaupunkilehden maanantaina julkaiseman uutisen mukaan Markku Aholainen oli useiden silminnäkijöiden mukaan Aholainen oli illan mittaa selvästi päihtynyt.

– Mikkelin yrittäjien pöytään esittäytymään kutsuttu kaupunginhallituksen puheenjohtaja hyökkäsi voimakkaasti yrittäjiä ja yrittäjyyttä vastaan. Silminnäkijöiden mukaan Aholaisen kuultiin sanovan muun muassa, että yrittäjät ovat yhteiskunnan syöpä, Mikkelin kaupunkilehti kirjoittaa.

Lehden mukaan Aholainen jouduttiin ohjaamaan häiriökäyttäytymisen vuoksi pois tilasta, jonne mikkeliläisiä yrittäjiä oli kokoontunut jatkoille.

Lappeenrannan seminaariin ja iltajuhlaan osallistunut Mikkelin Yrittäjät ry:n hallituksen puheenjohtaja Jari Somero kommentoi tapausta Iltalehdelle keskiviikkona.

– Asia on nyt sovittu Aholaisen kanssa. Hän on pyytänyt anteeksi ja me olemme sen anteeksipyynnön hyväksyneet. Olemme sopineet yrittäjien hallituksessa, että emme enää kommentoi tätä asiaa enempää julkisesti, Somero sanoo.

– Kaikki sanottava, mitä tästä on sanottavaa, on jo tullut julki, Somero lisää.

Mikkelin Kaupunkilehdelle maanantaina antamassaan lausunnossa Somero sanoi, että hän olisi odottanut kaupungin korkealta päättäjältä arvokkaampaa ja rakentavampaa käytöstä.

– Nyt ensimmäinen kohtaaminen ei sujunut kovinkaan rakentavasti, vaikka tilaisuudessa oli tarkoitus tiivistää yhteistyösuhteita.

Samassa Mikkelin Kaupunkilehden jutussa Mikkelin kaupungin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso (kok) kuvasi Aholaisen käytöstä pöyristyttäväksi.

– En voinut uskoa korviani, mitä Mikkelin poliittisen kentän ykkönen sanoi valtakunnallisen yrittäjätilaisuuden yhteydessä. Olen erityisen huolissani siitä, millaisen kuvan hän antoi Mikkelin kaupungista, sanoo Lappeenrannan seminaarissa mukana ollut Marjalaakso.

Kunnallisjohdon seminaarissa tavoitteena oli kehittää kunnan ja yritysten välistä yhteistyötä.

Iltalehti ei keskiviikkona tavoittanut Markku Aholaista kommentoimaan asiaa useista yhteydenottopyynnöistä huolimatta.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP:n nuoriso-osaston puheenhoitaja Mikkel Näkkäläjärvi on kunnostautunut eläinrääkkääjänä ja oli siksi demarien naisjaoston mielestä palkittava Risto Rohkea pystillä ja kunniamerkillä:
Palkintoa ojentamassa mm. Tytti Tuppurainen. Yksi demarien ministeriehdokkaista.
Palkintoa ojentamassa mm. Tytti Tuppurainen. Yksi demarien ministeriehdokkaista.
Risto_Rohkea.jpg (62.97 KiB) Katsottu 4105 kertaa
Kuva EU-vaalien ketjusta ja kiitos On Anoi Kaalle.

SDP onnistuu tässä toistuvasti; kehuu, ylistää, mielistelee, ottaa ehdokkaakseen henkilöitä jotka osoittautuvat rikollisiksi, tai heillä on rikollinen menneisyys ja/tai he pimittävät sellaiset tiedot puolueelta. Niin kävi keväällä Hussein Al-Taeen kohdalla ja niin kävi nyt kesän korvalla kun kultapoika Mikkel & Näkkel paljastui sadistiseksi eläinrääkkäjäksi ja rattijuopoksi.
Liisa Jaakonsaari uskoo ja toivoo, että demerien nuori kyky Mikkel Näkkäläjärvi nousee Brysselin koneeseen. Kuva Pekka Aho, teksti Lapin Kansa.
Liisa Jaakonsaari uskoo ja toivoo, että demerien nuori kyky Mikkel Näkkäläjärvi nousee Brysselin koneeseen. Kuva Pekka Aho, teksti Lapin Kansa.
Liisa ja Mikkel.jpg (40.16 KiB) Katsottu 4105 kertaa
Taa saatiin pari pitkän linjan demaria kuvattua rikosrekisterin omaavan henkilön kanssa. Kohta on albumi täynnä...

Ei SDP suinkaan iloinnut yksin Mikkel & Näkkelin rikoksista. Facebookissa mm. ministeri Annikka Saarikko ...Kiitos! Olet hyvä tyyppi, joku Fatim Diarra ...oot mahtava, ja joku Rosa Meriläinen ...se on hyvä merkki.

Mutta tärkeintähän on, että Mikkel ei ole "rasisti" eikä puhu vihaa...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP:n naisjaoston (Argh!) vuosittain jakamat Risto Rohkea -palkinnon saaja vuonna 2018: Mikkel Näkkäläjärvi ja vuonna 2019 Hussein Al-Taee.

Hienosti menee!! Onnea vaan omahyväiselle jakkukalkkunayhdistykselle. Miten valinnat menivät - noin niiku omasta mielestänne?

Suomen Uutiset kertoi asista tälviisii:
Ei ole todel­lista: SDP myönsi Risto Rohkea -palkinnon ensin kissan­tap­paja-Näkkä­lä­jär­velle, sen jälkeen Hussein al-Taeelle
SDP juhlisti sivuillaan näyttävästi Mikkel Näkkäläjärveä sekä Hussein al-Taeeta.
SDP juhlisti sivuillaan näyttävästi Mikkel Näkkäläjärveä sekä Hussein al-Taeeta.
Ne_rohkeat_ristot.jpg (46.42 KiB) Katsottu 4081 kertaa

Risto Rohkea -tunnustuksella SDP:n naiset palkitsevat vuosittain tasa-arvoasioissa ansioituneen miehen. Valinnat eivät ole viime vuosina menneet aivan putkeen.

Tunnustuksen kuittasi tänä vuonna Hussein al-Taee. Tunnustuksen pokkaamisesta ehti kulua vain kuukausi, ja al-Taee oli kammottavassa julkisuuskriisissä.

Rauhan ja vakauden vahvistamisesta palkittu al-Taee onnistui heti palkinnon saatuaan söhertämään itsensä perusteelliseen umpisolmuun. Vihapuheentorjunnan tärkeyttä päivittäin huutelevan SDP:n oma kasvatti jäi ensin kiinni homo- ja juutalaisvastaisista kommenteista. Sen lisäksi hän valehteli asiaa selvitettäessä, ettei vaalikampanja menisi pieleen. Al-Taee pakeni sairauslomalle, mutta lisää paljastuksia ropisee jatkuvasti.

Al-Taee joutuu palattuaan vastaamaan muun muassa kysymykseen siitä, miten hän rauhanneuvotteli tilanteessa, jossa hänen lähisukulaisensa uhkaili toistuvasti al-Taeen silloisen vaimon pään irrottamisella.

Entä 2018 Risto Rohkea?

Hän on Mikkel Näkkäläjärvi.

Palkinnon luovutti demarinaisten puheenjohtaja, kansanedustaja Tytti Tuppurainen. Hänen mukaansa Risto Rohkea luovutetaan mies, joka on henkilönä sosiaalinen, avoin ja ihmisyyttä arvostava.

Hivenen enemmän avoimmuutta olisi Näkkäläjärveltä kaivattu.

Al-Taeen tapaan Näkkäläjärvi valehteli tekemisistään. Hän vakuutteli taustojensa olevan puhtaat, mutta HS:n rikosselvityksen myötä paljastui, että hän oli nuorempana törttöillyt raskaasti. Kohahduttavimpana tietona paljastui, että hän oli osallistunut inarilaisnaiselle kuuluvan kissan tappamiseen.

Kovin suurta rohkeutta ei ollut nähtävissä, kun Näkkäläjärven rikoskumppanit olivat polttaneet kahdeksan kissanpentua. Tämän jälkeen joukkion rohkeus riitti kirjoittamaan mökin oveen tekstin: ”tapettiin sun katit”.

Perussuomalaisten Reijo Tossavainen kysyykin Twitterissä al-Taeehen ja Näkkäläjärveen viitaten:
– Jos he ovat puolueen parhaimmat, niin kauhulla ajattelen, että millaisia muut toverit ovat.
twiitti_Tossavainen.jpg
twiitti_Tossavainen.jpg (41.77 KiB) Katsottu 4081 kertaa
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Se, että Näkkäläjärvi ja Al-Taee saivat palkinnot johtuu pitkälti siitä, että he ovat demarien jumaloimaa vähemmistöä:

Toinen edustaa saamelaisuutta:
saamelaismiehiä.jpg
saamelaismiehiä.jpg (70.56 KiB) Katsottu 4080 kertaa
...ja toinen islamia:
muslimimiehiä.jpg
muslimimiehiä.jpg (62.51 KiB) Katsottu 4080 kertaa
Onko demarien miesjärjestön - miksi muutes tasa-arvoa kannattavalla ja vaativalla puolueella on erikseen naisjärjestö? = eivätkö he olekaan samassa asemassa demarimiesten kanssa? - valinta sitten Raija Rohkea tms.
- Vai onko olemassa jokin erityinen syy miksi miehet eivät voi valita Vuoden demarinaista?

Vaaliehdokkaaksi pääsyyn SDP:llä riittää kun on ulkomaalainen tahi muulla tavoin vähemmistöön kuuluva. Palkinnon saa kun on ulkomaalainen tahi muulla tavoin vähemmistöön kuuluva.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Rinne: Sdp seisoo Venäjä-pakotteiden takana
Turun Sanomat
12.9.2014 12:13

Kivasti demareilta on päässyt "unohtumaan" sellainen seikka, että heidän pitkäaikainen kansanedustaja, monivuotinen pääministeri Paavo Lipponen ja vuonna 2017 aloittanut puoluesihteeri Antton Rönnholm tienaavat Venäjän valtion omistavan Gazpromin konsultoinilla... Heitä eivät pakotteet koske - kun taasen moni pieni yritys ja oikeaa työtä tekevä, todellisia tavaroita toimittava on nk. kusessa.
Paavo Lipponen teki jälleen muhkean tilin konsultoimalla Venäjän kiisteltyä Nord Stream 2 -hanketta – Yksi sdp:n eurovaaliehdokkaista on myös tienannut Venäjän putkihankkeella

*Tuore tilinpäätös osoittaa, että ex-pääministeri Paavo Lipposen (sd) konsulttibisnes nauttii poikkeuksellisen kannattavasta liikevoittoprosentista.
*Entisen pääministeri Paavo Lipposen (sd) konsulttiyhtiö Cosmopolis teki kovan tuloksen viime vuonna.


Tällä viikolla kaupparekisteriin toimitetun vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan Lipposen yhtiön liikevaihto oli 262 000 euroa, josta jäi liikevoittoa 168 000 euroa. Erittäin hyvin kannattavan yhtiön liikevoittoprosentti oli 64. Henkilöstökuluja oli Cosmopoliksella vain noin 8 000 euroa.

Cosmopoliksessa oli viime vuoden lopussa sisällä mukavasti varoja. Viime vuodesta ja edellisten tilikausien voitoista oli kertynyt jakokelpoista omaa pääomaa oli yli 440 000 euroa.

Vuonna 2017 Lipposen yhtiön liikevaihto oli 256 000 euroa ja liikevoitto 129 000 euroa. Yhtiö maksoi osinkoa viime vuonna 27 000 euroa ja 57 000 euroa vuonna 2017.

Lipposen Cosmopolis-yhtiö on ollut konsultoimassa Venäjän kiisteltyjä Itämeren kaasuputkihankkeita Nord Streamia ja keskeneräistä Nord Stream 2:ta.

Nord Stream 2 -hankkeen viestinnästä vastaava Minna Sundelin kertoo, että Lipponen oli mukana Nord Stream 2:ssa myös viime vuonna.

”Hän on ollut meidän johdon konsulttina”, Sundelin kertoi.

Nord Stream 2 -projektiyhtiön omistaa Venäjän valtion kaasuyhtiö Gazprom. Putkihankkeen rahoitukseen osallistuu myös viisi länsieurooppalaista energiayhtiötä. Putki kulkisi Itämeren pohjassa Venäjältä Saksaan.

Nord Stream 2 on herättänyt huolta useissa EU-maissa.

”Nord Stream 2 -hanke saattaa lisätä EU:n riippuvuutta Venäjän kaasutoimituksista ja näin uhata EU:n sisämarkkinoita”, korostettiin Euroopan parlamentin viime maaliskuussa hyväksymässä päätöslauselmassa.

NS2-hanke on viivästymässä, koska Tanska ei ole antanut sille lupaa aluevesilleen. Yhdysvallat on ilmoittanut, että se aikoo asettaa pakotteita NS2-hankkeelle. Saksa on ollut NS2:n tukija, koska se haluaa eroon hiilivoimasta ja ydinvoimasta.

Lipponen ei ole ainoa merkittävä suomalainen demarivaikuttaja, joka on ollut edistämässä Venäjän valtionyhtiö Gazpromin hanketta.

Sdp:n puoluesihteerinä vuonna 2017 aloittanut Antton Rönnholm laskutti konsulttifirmansa kautta liki 200 000 euroa Gazpromin South Stream -kaasuputkihankkeessa vuosina 2011–2013. Rönnholm hoiti hankkeessa suhteita mediaan ja päätöksentekijöihin.

South Stream -hankkeessa pyrittiin rakentamaan kaasuputki, jonka oli määrä tuoda kaasua Mustaltamereltä Länsi-Eurooppaan, mutta hanke ei toteutunut.
Kauppalehti
25.5.2019 11:20 päivitetty 25.5.2019 11:29

Että sen sortin sosialisteja sitä ollaan. Köyhien asialla, pakotteiden puolesta...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

SDP olisi halunnut tämän yrittäjiä yhteiskunnan syöväksi nimittäneen kännäilijän jatkavan. Tietysti, koska hän edusti näin sanoessaan SDP:n virallista linjaa. Onneksi muut puolueet pelasivat yhteen ja Aholainen lähtee:
Markku Aholainen eroaa kaupunginhallituksen johdosta ja jättää kaikki luottamustoimet — Demariryhmässä luottamusta olisi vielä ollut

Luopumiseen johtivat kunnallisseminaarin tapahtumat.

Aholainen on ilmoittanut jättävänsä kaikki luottamustoimet, myös kaupunginvaltuuston jäsenyyden.

Aholaisen ratkaisu tuli ilmi maanantaina kaupunginhallituksen kokouksessa.

Eroon luottamustehtävistä johti Aholaisen käytös kunnallisjohdon seminaarissa 15. toukokuuta Lappeenrannassa. Kaupunginhallituksen puheenjohtajan on kerrottu esiintyneen päihtyneenä ja arvostelleen yrittäjätoimintaa ja yrittäjiä. Yrittäjät tuohtuivat käytöksestä. Tapauksesta uutisoitiin laajasti.

Aholainen oli esittänyt pahoittelunsa illan tapahtumista. Hän oli myös kiistänyt lehdissä olevat väitteet siitä, että hän olisi nimittänyt yrittäjiä yhteiskunnan syöväksi.

Alun perin kaupunginhallituksen piti maanantaina käsitellä valtuustoaloitetta, jossa vaadittiin Aholaisen luottamuksen mittaamista. Aloite jäi nyt pöydälle.

Aloitteen luottamuksen mittaamisesta oli tehnyt keskustan ryhmä. Se sai kannatusta SDP:tä lukuun ottamatta muistakin ryhmistä, ja aloitteen allekirjoitti 30 valtuutettua.

Maanantain kokouksessa puhetta johti kaupunginhallituksen ensimmäinen varapuheenjohtaja Kirsi Olkkonen (kesk).

Olkkonen sanoo, että sosialidemokraattien ryhmän odotetaan nyt täydentävän kaupunginhallitusta yhdellä jäsenellä.
— He valitsevat keskuudestaan jäsenen kaupunginhallitukseen. Heillä on myös aiemman neuvottelutuloksen pohjalta puheenjohtajan paikka, tulkitsee Olkkonen.

Hän sanoo, ettei tapaus ja vaihdos vaikuta kaupungin päätöksentekoon.
— Asioiden pitää hoitua. Kuten tähänkin asti, puheenjohtajan ollessa poissa varapuheenjohtaja hoitaa tehtävän.

Oma puolue pui tapahtumia sunnuntaina
Demariryhmästä ei luotu painetta luottamustehtävistä luopumiseen, sanoo ryhmän varapuheenjohtaja Soile Kuitunen (sd.).

Hän toteaa, että ryhmällä oli luottamus Aholaiseen.
— Sunnuntain ryhmäkokouksessa Markku antoi tapahtumista oman selvityksensä, ja joitakin kysymyksiä esitettiin, mutta luottamusta oli. Keskustelua käytiin hyvässä hengessä, sanoo Kuitunen.
— Ratkaisun hän teki sitten maanantaina oman kokonaisharkintansa perusteella. Itse hän parhaiten tietää ne perustelut.

Kuituselle päätös on iso pettymys, ja hän uskoo ratkaisun vaikuttavan kaupungin päätöksentekoon.
— Häntä olisi tarvittu monissa tärkeissä asioissa niiden eteenpäin viemisessä.

Kädenjälki oli iso ja perehtyminen syvää esimerkiksi palvelurakenneselvityksessä.

Miten luottamustehtäviä puolue kaupungissa jakaa, siihen Kuitunen ei osaa sanoa juuta eikä jaata.
— Erilaiset pohdinnat on nyt laitettava käyntiin.
Länsi-Savo.fi
3.6.2019 18:28 Muokattu 3.6.2019 20:16

Demarien naisjärjestö huhuu!! Olisiko Aholainen vuoden 2020 Risto Reipas? Tai ainakin ehdokas.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Silli
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Silli »

Doctor Lecter kirjoitti:Demarien naisjärjestö huhuu!! Olisiko Aholainen vuoden 2020 Risto Reipas? Tai ainakin ehdokas.
Uskoakseni Suomesta löytyy lukuisia vielä sopivampia ehdokkaita ensi vuoden Risto Reippaaksi, mutta tottahan tälle Markulle voisi jonkun RR-kisan lohdutuspalkinnon antaa. Piti muuten ihan googlata, että kuka h*mmetin Markku Aholainen on oikein kyseessä. Hän oli siis Mikkelin kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja puoluekannaltaan tietenkin demari. Nyyhkyti, nyyhkyti vaan nyt sitten.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Aizerbaidzan kirjoitti: Satakuntalainen kuntapoliitikko sai kahden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen
raiskauksesta


21.6.2018 klo 10:17

Siikaisten kunnanvaltuuston entinen puheenjohtaja Matti Tervakangas (sd.) on tuomittu kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen raiskauksesta.
Tuomio säilyi hovissa:
Satakuntalaisen kuntapoliitikon raiskaustuomio pysyi hovioikeudessa
Hovioikeus ei muuttanut Satakunnan käräjäoikeuden langettamaa ehdotonta vankeustuomiota.

Vaasan hovioikeus on pitänyt voimassa Siikaisten kunnanvaltuuston entisen puheenjohtajan Matti Tervakankaan (sd.) raiskauksesta saaman kahden vuoden ehdottoman vankeustuomion.

Tervakangas vaati hovioikeudessa muun muassa syytteen hylkäämistä ja kaikista vahingonkorvauksista vapauttamista. Toissijaisesti hän vaati vankeustuomion muuttamista ehdolliseksi. Hovioikeus ei kuitenkaan nähnyt syytä muuttaa käräjäoikeuden tuomiota.

Vetäytyi luottamustoimistaan
Käräjäoikeuden tuomion mukaan Tervakangas raiskasi uhrinsa väkivaltaa käyttäen kahdesti marraskuussa 2017. Osa oikeudenkäynnin aineistosta määrättiin salaiseksi 60 vuodeksi.

Tervakangas vetäytyi kunnallisista luottamustoimistaan rikostutkinnan alettua, ja Satakunnan pelastuslaitos pidätti hänet aluepalomestarin virasta.
YLE
7.6.2019 klo 13.09

Että sellainen arvopohja...
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
Tackleberry
Adrian Monk
Viestit: 2733
Liittynyt: La Touko 02, 2015 1:53 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Tackleberry »

Doctor Lecter kirjoitti:
Että sellainen arvopohja...
Ei oo persuilla varaa huudella niin kauan kun on raiskaaja-Putkonen heilumassa puoluetoimistolla.
Sverdlov kirjoitti:Katsoin juuri Trumpin puheen.Sangen viileästi suhtautui voittoon kaiken sen paskan jälkeen mitä on niskaan kaadettu.Nyt sitten tälläkin areenalla hiljenee
sikakoira kirjoitti:..ei jää epäselväksi tuleeko Trump viemään rökäle voiton jälleen kerran. Kyllä tulee ja helposti

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tackleberry kirjoitti:
Doctor Lecter kirjoitti:
Että sellainen arvopohja...
Ei oo persuilla varaa huudella niin kauan kun on raiskaaja-Putkonen heilumassa puoluetoimistolla.
Miten Putkonen ja persujen huutelu liittyvät tähän ketjuun?
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17031
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: SDP

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Asianajaja Kari Erikssonin haastattelussa tämän päivän Iltalehdessä on "kiusallinen muisto" demarien mandaatilla Oulun käräjäoikeudessa lautamiehenä toimineesta henkilöstä - ketju tapauksesta täällä

En muista lukeneeni SDP:n vastinetta sille, miksi tämä mies sai mamukiintiöpaikan lautamiehistössä - ja että ovatko tuon lautamiehistön tekemät äänetykset/päätökset edes laillisia, koska mukana on ollut henkilö, jonka kyky toimia edes jollain tapaa ymmärrettävästi on selvästikin puuttellinen.
- No, tietysti tapaus lopulta vaiettiin ja siitä ei enää saa puhua. Mutta auta armias jos kyseessä olisi islamin arvostelu, niin se asia ja se henkilö olisivat jatkuvasti esillä "ääriajattelusta".

Mutta kas tässä:
Muutama vuosi sitten Oulussa tuli ilmi afrikkalaisen insesti-isän tapaus. Mies oli pitkään käyttänyt tytärtään seksuaalisesti hyväksi. Tytär tuli raskaaksi ja synnytti lapsen.

Mies kertoi käyneensä Burkina Fasossa poppamiehen luona, koska halusi neuvoja rikastumiseen Suomessa. Isän mukaan hän sai neuvoksi maata oman tyttärensä kanssa ja tehdä muitakin rituaaleja.
– En voi tietää, miten paikkansapitävä asia on kyseessä, mutta tehtäväni puolustuksessa oli tuoda esiin miehen näkökanta ja kulttuurierojen aiheuttamat, hyvin erilaiset ajatusmaailmat, Eriksson sanoo.

Insesti-isän tapauksesta Eriksson sai poikkeuksellisen paljon vihaviestejä. Sellaisia, kuin asianajaja itse olisi tehnyt jotakin.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a8d1 ... 2fe08e3de5

Nämä mahdolliset ja yleisesti tiedossa olevat ihanat kulttuurierot, wuhuu! eivät (tietenkään) olleet jarruna sille, etteikö mies olisi voinut olla käräjäoikeuden lautamiehenä.

Tämä tapaus on vain yksi esimerkki SDP:n pahasti vinoutuneesta ajatusmaailmasta, jossa positiivinen syrjintä on yleisesti hyväksytty tapa toimia.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Vastaa Viestiin