Raahe: 40-vuotias mies murhasi isänsä - tuomittiin pakkohoitoon

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Raahe: 40-vuotias mies murhasi isänsä - tuomittiin pakkohoitoon

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006140891.html

Poliisi epäilee: Mies tapettiin Raahessa

Julkaistu: 13.6. 9:52

Taposta epäillään vuonna 1979 syntynyttä miestä.
EPÄILTY TAPPO tapahtui Raahessa 4.– 6. kesäkuuta. IS:n tietojen mukaan uhri oli mies.

Poliisi epäilee taposta miestä, joka täyttää syyskuussa 40 vuotta.

Poliisi vaatii miestä vangittavaksi todennäköisillä syillä, joka on kahdesta vangitsemisperusteista vahvempi. Miehen vangitsemisoikeudenkäynti alkaa Oulun käräjäoikeudessa tänään kello 13.00.

Tutkinnanjohtaja ei kommentoi teon yksityiskohtia ainakaan ennen vangitsemiskäsittelyä.

Otsikkoa päivitetty x2
-NILS-

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: -79 syntynyttä miestä epäillään taposta Raahessa

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Käräjäoikeus vangitsi miehen taposta epäiltynä Pohjois-Pohjanmaalla

Poliisi selvittää teon motiivia. Alustavan arvion mukaan uhri kuoli kuristamiseen.

Julkaistu: 13.6. 18:04

OULUN käräjäoikeus vangitsi torstaina 39-vuotiaan miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä, tiedottaa Oulun poliisilaitos.

Vangitsemisvaatimuksen mukaan epäilty tappo tapahtui viime viikolla 6. kesäkuuta, kun 39-vuotias mies pahoinpiteli 66-vuotiaan miehen Raahessa Pohjois-Pohjanmaalla. Uhri menehtyi saamiinsa vammoihin.

Poliisin mukaan 66-vuotiaalla uhrilla todettiin huomattavia vammoja ylävartalon alueella. Alustavan arvion mukaan uhri kuoli kuristamisen seurauksena.

EPÄILTY ja uhri tunsivat toisensa ja poliisi selvittää teon motiivia. Epäilty oli alkoholin vaikutuksen alaisena tekohetkellä.

Epäilty on kiistänyt syyllistyneensä henkirikokseen. Käräjäoikeus on määrännyt syytteennoston määräpäiväksi 26. syyskuuta.
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006141619.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

hsk
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 96
Liittynyt: To Tammi 13, 2011 1:11 am

Re: -79 syntynyttä miestä epäillään taposta Raahessa

Viesti Kirjoittaja hsk »

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/6020 ... be924b2f5b

Pojan epäillään kuristaneen isänsä.
"Yksi vastaus minulla oli, mutta se ei sopinut kysymykseen"

venuskah
Alokas
Viestit: 4
Liittynyt: To Syys 21, 2017 12:09 am

Re: -79 syntynyttä miestä epäillään taposta Raahessa

Viesti Kirjoittaja venuskah »

Ihmeen hiljaista on, juorujakaan ei ihan hirveästi ole liikkunut.

UteliasUlla
Susikoski
Viestit: 45
Liittynyt: Ke Maalis 20, 2019 9:37 am

Re: -79 syntynyttä miestä epäillään taposta Raahessa

Viesti Kirjoittaja UteliasUlla »

Joko tietään tekijä?

JosefMengele

Perhetragedia Raahessa – pojan epäillään pahoin­pidelleen isänsä kuoliaaksi

Viesti Kirjoittaja JosefMengele »

Syyttäjä vaatii raahelaismiehelle tuomiota murhasta. Jutun käsittely alkoi Oulun käräjäoikeudessa maanantaina.


Pahoinpitely tapahtui 6. kesäkuuta Raahessa. Isä ja poika asuivat saman kiinteistön eri asunnoissa. Poikaa syytetään isänsä väkivaltaisesta murhasta. Poika kiistää murhan tai yleensäkin henkirikoksen, mutta myöntää pahoinpidelleensä isäänsä nyrkein.

Syytetty raahelaismies saapui oikeuteen harmaaseen huppariin pukeutuneena ja eväspussi mukanaan. Istunnossa on paikalla useita muita perheenjäseniä. Yksi asianomistaja on paikalla videon välityksellä Ruotsista.

Teonkuvauksen mukaan pojan epäillään menneen isänsä asuntoon aamuyöstä. Silmitön väkivalta alkoi heti. Pojan epäillään pahoinpidelleen liikuntarajoitteista isäänsä potkimalla, nyrkeillä lyömällä ja kuristamalla. Isä kuoli pahoinpitelystä saamiinsa vammoihin.

– Uhri on ikänsä, moninaisten sairauksiensa ja liikuntarajoittuneisuutensa vuoksi ollut kykenemätön puolustautumaan häneen kohdistuvalta ruumiilliselta väkivallalta, totesi erikoissyyttäjä Hannu Koistinen.

Rajun väkivallan jälkeen poika poistui asunnosta ja jätti isänsä sinne. Syyttäjän mukaan teon taustalla oli pojan katkeruus isäänsä kohtaan, vaikka isä rahoitti poikansa elämän samassa kiinteistössä.

Puolustuksen mukaan poika kävi yöllä isänsä asunnossa ja pahoinpiteli isää nyrkein, mutta isä puhui, liikkui ja hengitti normaalisti vielä kun hän poistui omaan asuntoonsa.

– Isällä oli ovi aina auki ja siellä kävi paljon ihmisiä. Kuka tahansa ulkopuolinen on voinut tunkeutua asuntoon, syytetyn asianajaja Altti Lepoluoto totesi.

Puolustus vaatii syytetyn miehen mielentilan tutkimista.


https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006272210.html

Calamity Jane
Rico Tubbs
Viestit: 1224
Liittynyt: To Maalis 23, 2017 2:14 am
Paikkakunta: Villi länsi

Re: Perhetragedia Raahessa – pojan epäillään pahoin­pidelleen isänsä kuoliaaksi

Viesti Kirjoittaja Calamity Jane »

JosefMengele kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 11:01 am
Rajun väkivallan jälkeen poika poistui asunnosta ja jätti isänsä sinne. Syyttäjän mukaan teon taustalla oli pojan katkeruus isäänsä kohtaan, vaikka isä rahoitti poikansa elämän samassa kiinteistössä.

Poika katkeroitunut isäänsä kohtaan , vaikka isä rahoitti pojan elämää. Kuinka tyypillinen rikollisen ajatusmaailma. No nyt ei ole syytä katkeroitua kun isä ei enää elätä lapsiparkaa.

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17032
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Katkeroitunut poika hakkasi iäkkään isänsä kuoliaaksi Raahessa – oikeus määräsi mielentilatutkimukseen

Oulun käräjäoikeus on määrännyt Raahen murhasyytetyn mielentilatutkimukseen. Oikeuden mukaan mies potki ja hakkasi samassa kiinteistössä asuneen isänsä kuoliaaksi kesäkuussa.

Epäilty oli itse pyytänyt mielentilatutkimusta. Siihen, täyttääkö teko murhan tunnusmerkistön, oikeus ei ottanut vielä kantaa. Syyttäjän mukaan poikaansa elättänyt isä oli liikuntarajoitteinen ja kykenemätön puolustautumaan väkivallalta.

Väkivalta oli rajua. Uhrin kilpirusto oli murtunut, kaikki oikean puoleiset kylkiluut olivat murtuneet, rintaontelossa oli verenvuotoa, uhrin keuhkoon valui verta ja uhrin kallonpohja oli murtunut.

Pojan kertomuksesta ilmenee pitkäaikainen tyytymättömyys, viha ja katkeruus isää kohtaan. Hän kuitenkin kiisti oikeudessa aiheuttaneensa isänsä kuoleman.

Hän kertoi kantavansa isälle kaunaa lapsuudenaikaisista tapahtumista ja totesi, että samassa asunnossa asuneessa isässä oli kestämistä. Hän myönsi lyöneensä isäänsä, koska äidin haudalle ei saatu hankittua hautakiveä.
mtvuutiset.fi
01.11.2019 14:34
Hän myönsi lyöneensä isäänsä, koska äidin haudalle ei saatu hankittua hautakiveä.
Ottikohan tämä hautakiven hankkimisprojekti nyt askeleen eteenpäin kun isä on poissa? Taitaa jäädä syytetyn kahden sisaren tehtäväksi... Entä miksi poika, aikuinen mies ei itse hankkinut hautakiveä yhdessä siskojensa kanssa?

Kuva Alibi 11/2019.
Kuva Alibi 11/2019.
raahelaismies.jpg (38.54 KiB) Katsottu 11203 kertaa
Lista isän saamista vammoista on pitkä; kaulan kilpiruston yläsarvet ovat murtuneet molemmin puolin, kaulan alueelle on syntynyt verenpurkaumaa ja ihorikkoa, kaikki oikeanpuoleiset kylkiluut ovat murtuneet, osa kahdesta kohtaa ja useat murtumista ovat olleet huonoasentoisia, vasemmalla puolen kolme kylkiluuta ja ylimmän lannenikaman poikkihaarake ovat murtuneet. Lisäksi rintaontelon seinämään on syntynyt repeämä ja verenvuotoa, oikeaan keuhkoon on aiheutunut ruhjeverenvuotoja ja ilmarinta, mustelmaa on tullut laajalti rintakehälle, vatsalle ja vartalon selkäpuolelle. Kallonpohjan vasempaan etukuoppaan on tullut hiusmurtuma ja vasemman silmäkuopan pohjasta poskionteloon on tullut pirstaleinen murtuma. Kovan aivokalvon alle on syntynyt verenhyytymiä ja pehmeän aivokalvon alle verenvuotoa, pään alueelle laajalti mustelmaa, turvotusta ja ihorikkoa sekä mustelmia ja ihorikkoa käsien alueelle.

Vamat ovat aiheutetut nyrkein ja potkien.

Puolustuksen mielestä kyseessä on tavanomainen pahoinpitely. Tapoksi yrittävät vääntää tai jopa kuolemantuottamukseksi. Tietysti, siitähän heille maksetaankin.
- Tiedä sitten millainen on puolustuksen mielestä törkeä pahoinpitely, kun em. vammojen perusteella se on "tavanomainen pahoinpitely"?

Pankkitietojen mukaan poika on käyttänyt parin viime vuoden aikana rahaa ravintoloihin ja Alkoon noin 8000 euroa.
-Poika vähätteli juomistaan; "Aika pientä, jos 8000 on mennyt ravintoloihin. Sehän on vain 2000 tuoppia parin vuoden aikaan, jos karkeasti laskee"

Syytetty on asunut perhensä kanssa kauan siten Ruotsissa. Nykyisessä asunnossaan hän on asunut noin 20 vuotta.

Mielentilaan lähettämisen puolesta lienee puhunut äänien kuulemiset ja kirjeet:

Laite-etsinnässä poliisi löysi syytetyn laatiman englanninkielisen kirjeen, jota syytetty oli lähettänyt mm. Supolle, Europolille, Interpolille, The New York Timesille, IltaSanomille, Iltalehdelle ja Helsingin Sanomille. Kirjeessä hän kertoo äänistä, joita hän kuulee; ne ovat salasanoja, potilastietoja ja henkilökohtaisia tietoja.

Kirjeessä on on kohta, jossa puhutaan ihmislihan syömisestä; It´s everything from eating human meat to murdering my son, bank info, passwords, why my relatioship must be destroyed suggestion to commit suicide.

Muun muassa tälläistä ulosantia suoltanut. Välituomio siis mtt ja keväällä katsotaan kuinka tässä käy.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Masterplään
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Heinä 31, 2018 10:36 pm

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Masterplään »

Kyllähän tuo kaksikymmentävuotta päivittäistä pössyttelyä näköjään jättää jälkensä menttaalliin.
Surullista että Pete tappoi elättäjänsä. Aikoinaan poika lähetettiin juuri isän toimesta Ruotsista Raaheen rauhoittumaan ja karkuun kovia huumeita, rempattiin mukava asunto ja maksettiin elätys jotta mikään ei stressaisi...

Dremmel
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 09, 2020 10:34 am

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Dremmel »

Masterplään kirjoitti:
Su Joulu 01, 2019 8:15 am
Kyllähän tuo kaksikymmentävuotta päivittäistä pössyttelyä näköjään jättää jälkensä menttaalliin.
Surullista että Pete tappoi elättäjänsä. Aikoinaan poika lähetettiin juuri isän toimesta Ruotsista Raaheen rauhoittumaan ja karkuun kovia huumeita, rempattiin mukava asunto ja maksettiin elätys jotta mikään ei stressaisi...
Heh , puhutaan ihan niin kuin sitä tunnetais kyseistä henkilöä .
Tuo että hän olisi lähettänyt poijan raahen rauhoittumaan on täyttä valhetta ja naurun asia, hänen isoisä "kassu" oli kuolemassa syöpään ja se oli se syy miksi Heikki eli "Pete" tuli raaheen silloin 98 helmikuussa ja oli 2kk jonka jälkeen lähti takaisin stokikseen et anna kun nauran
Heikki tuli takasin sitten kesäkuussa koska oli tavannut yhden naisen raahessa jonka kanssa hän sitten pariutui, :

Jos en väärin ymmärtänyt niin tuo on Jukka "Talousrikollinen" juicen perus nyyhkytarina jonka hän aina heitti kun ei ollut muuta puheaihetta peittäksen omia taloussotkuja

Eihän tuolle voi muutakuin nauraa harmi vaan että juicella ei kaikki ollut ihan kohdillaa kun kavalsi rahaa hänen lapsiltaan yli satatuhatta euroa puhumatta jopa omalta vaimolta 12.000€ ennen hänen kuolemaa ja tyhjensi firmojen varat...firmat jonka realiarvo olisi pitännyt olla liki 20 miljoona,

En millään pahalla mästerplään (jolla on varmaan tätä viestiketjua varten tehty tunnus ) ymmärrät totta toki että Juice oli kusettaja, alkoholisti ja peliriippuvainen.

juice kusetti niin vakuutusyhtiöitä kun verottajaa ja on tuomittu talousrikollinen, älä unohda sitä

tunsin juicen ja olen ollut hänen firmoissa töissä kahdella mantereella , kolmessa eri maassa 20v ajan varrella ja tunnen Heikin myös yli 20v ajalta.

En tiedä miten sinä tunnet Heikin mutta eihän tuolle voi muuta kuin nauraa mitä sanot.

Pieni vinkki niin kannattaa lukea esitutkinta ja vertailla sitä mitä käräjässä sanottu, jos ite sais veikata niin Heikki on kyllä nujakoinut isänsä kanssa mutta hänen täti on vaihtanut tarinaa ja on viimeinen henkilö joka on ollut juicen kämpässä ennen kun ruumis on löydetty ja vielä ikkunan kautta liikkunut, jukka on kuollut aamupäivällä 10 maissa silloin kun Heikki on ollut omassa kämpässä nukkumassa

tekninen ja todistuslausunnot tuke Heikin tarinaa joka puhuu ulkopuolisestatekijästä puhumatta että hänen sukulaiset ja jukan tarinaveikot puhuu niin fanttasiiaasioista jotka saa Heikin kaveripiirin jopa nauramaan räkäsesti, ihan kun hän olisi joku pelastettu katulapsi jota hänen isä holhosi

En millään pahalla, rapajuoppo joka kerto mitä naurettavempia nyyhkytarinoita.

Anna olla mästerplään, ei kannata sekoittaa fantasiiaa tosiasioihin.
Viimeksi muokannut Dremmel, Pe Tammi 31, 2020 9:41 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Dremmel
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 09, 2020 10:34 am

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Dremmel »

Doctor Lecter kirjoitti:
Ke Marras 27, 2019 12:50 pm
Katkeroitunut poika hakkasi iäkkään isänsä kuoliaaksi Raahessa – oikeus määräsi mielentilatutkimukseen

mtvuutiset.fi
01.11.2019 14:34
Jep ,esitutkinta materiaalia , esitutkinta murhasta missä ei olla otettu edes sormenjälkiä tai tutkittu asianomistajien väitteitä, tuossa kannataa myös pitää huomiossa se että nuo laiteetsintä tulokset on yli puolivuotta aijjempaa asiaa eikä näytä liittyvän mitenkään edes tuohon henkirikokseen.
esitutkinassa hänen sukulaiset on siivoillut "murha" paikan jonka jälkeen polisi on löytänyt uutta dna materiaalia joka käy ilmi käräjä nauhasta ja käräjänauha on vielä parempi, sielä hänen sukulaine ei tunnu muistavansa mitä on sinä aamupäivänä oikein tehnyt tai miten edes pääsyt niinhin asuntoihiin sisälle samalla todistajat on nähnyt hänen liikuvan ikkunasta sisälle kun piti saada avain et pääsee oven kautta sisälle... :D :D :D

asunnossa on jopa verisiä jalanjälkiä johon polisi tai syyttäjä ei tunnu haluavansa otta edes kantaa ja tekninenmateriaali viittaa siihen että se ei olisi heikki joka nuo jäljet olisi aiheuttanut koska hänen vaatteista ei löytynyt kun pieni veren pisara.

Heikki on ainot joka ei ole vaihtanut tarinaa tään prossessin ajan ja hän on myöntänyt sen nujakan isänsä kanssa, kuka sitten on sen 5h ikkunan sisällä tehnyt nuo lopulliset jää näköjään arvoitukseksi kun kerran esitutkinta on aika laiha ja puuteelinen...

odottelen innollaan mitä tässä viel tapahtuu

Korjattu lainausta ja lisätty lainauksen lähde. Uutena kirjoittajana ota huomioon lainaustoiminnot. Pelkillä hymiöiden käytöllä (edellistä viestiä koskien) ei pitkälle pääse. Poistin ne, että kirjoituksesi pääsi paremmin esiin.
-NILS-

Dremmel
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 09, 2020 10:34 am

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Dremmel »

Tuossa on ainakin yxi niistä esitutkinnassa mainituista asunnoista jota hänen isä möi valtakirjalla, kummallinen summa sinänsä kun se on reilusti alle puolet markkinaarvosta ja vähän tuon jälkeen hän on mennyt vankilaan istumaan tuomiota talousrikoksista mm veropetosta.

Pankkilaina joka on 600.000kr näyttäisi olevan Heikin mutta niitä papereita en tänne postaile.
IMG_0811.JPG
IMG_0811.JPG (116.49 KiB) Katsottu 8578 kertaa
surullista loppupeleis kun luke näitä , 10m2 pienempi asunto maksaa vähintään 2.800.000kr samasa taloyhtiössä ja arvoalueella.

Aika paljon valheita ovat asianomistajat esitutkinnassa kertoneet, eihän sitä voi muutakuin ihmetellä mikä heidän lopullinen motiivi on ollut kun jopa hänen siskot samoja valheita kun "juicen" omat siskokset ovat punoneet.

laiha esitutkinta keikenpuolein jos kuulopuheita ja valheita kerrotaan ja oikeudessa sitten ollan "tiedämättömiä" tosiseikoista ja ei muisteta mitä tehty aamupäivällä kuten hänen täti.

jänskähtää ihan miten tässä käy Heikin puolesta.

Dremmel
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 09, 2020 10:34 am

Re: Perhetragedia Raahessa – pojan epäillään pahoin­pidelleen isänsä kuoliaaksi

Viesti Kirjoittaja Dremmel »

Calamity Jane kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 10:46 pm
JosefMengele kirjoitti:
Ma Loka 14, 2019 11:01 am
Rajun väkivallan jälkeen poika poistui asunnosta ja jätti isänsä sinne. Syyttäjän mukaan teon taustalla oli pojan katkeruus isäänsä kohtaan, vaikka isä rahoitti poikansa elämän samassa kiinteistössä.

Poika katkeroitunut isäänsä kohtaan , vaikka isä rahoitti pojan elämää. Kuinka tyypillinen rikollisen ajatusmaailma. No nyt ei ole syytä katkeroitua kun isä ei enää elätä lapsiparkaa.

En millään pahalla , tuolle väitteele ei ole mitään pohjaa ja on pelkkää kuulopuhetta kerran sitä ei olla esitutkinnassa todistettu suuntaan sun toisin ja perustuu isän sisarusten kertomuksiin jotka vaihtui monneen otteseen oikeudessa lausuntoihin " en tiennyt " ja " oletin asiat olevan niin "

veikkaan että nuo "kertomukset" ovat peräisin niiltä ajoilta kun Jukka ja Heikki oli samoissa firmoissa töissä , huomioi se että he olivat yli 18v samalla työalalla, samoissa firmoissa puhumatta perhe yrityksissä ja konsernissa.

Äkkirikastuminen voi olla Jukan sisarusten katkeruutta kohti Heikkiä kun kerran liki koko esitutkinta perustuu eränlaisiin väitteisiin jotka käsittelee rahaa ja sama toistui oikeudessa, harmi vaan että heidän väitteitä ei edes polisi tutkinnut vaan se on sukulaisten omia kuulopuheita jota he toistavat.

Se että Jukka olisi elättänyt Heikkiä on puhdasta fantasiiaa, uskaltaisin jopa sanoa että se on varmaan mennyt just toisin päin,
Heikki on tarjonnut Jukalle työvoimaa vuosien varrella ja jopa komennusasuntoa joka on ollut jukalle siten tulolähde.

Harmi että oikeudeen on viety asia täynnä väitteitä jota poliisi ei edes tutkinnut, asia käy ilmi esitutkintamateriaalista joka on sinässä jo aika kumma juttu kun syyte on murha.

En ite haluaisi tuota omalle kohdalle et joku voi väittää ihan mitä sattuu mustamaalataen henkilöä ja hänet sitten julkaistaan katkeraksi pojaksi lehdistöä myöten ilman että asioita edes tarkistetaan....

silloin sitä on jo ennaltaen tuomittu jo pelkästään muitten kuulopuheitten perusteella,

asia mikä ei saisi tapahtua oikeusvaltiossa, eli Suomessa.

yama99
Lauri Hanhivaara
Viestit: 130
Liittynyt: Ke Joulu 19, 2018 9:04 pm

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja yama99 »

Kumma juttu, että otsikko ei ole "Perus suomalainen valkoinen juntti pahoinpiteli silmittömästi liikuntakyvyttömän isänsä ja tappoi raukkamaisesti". Ai niin, ku väärän värinen tekijä. Ei mitään.

Dremmel
Alokas
Viestit: 5
Liittynyt: To Tammi 09, 2020 10:34 am

Re: Raahe: 40-vuotiasta miestä syytetään isänsä surmasta

Viesti Kirjoittaja Dremmel »

yama99 kirjoitti:
La Helmi 01, 2020 8:50 pm
Kumma juttu, että otsikko ei ole "Perus suomalainen valkoinen juntti pahoinpiteli silmittömästi liikuntakyvyttömän isänsä ja tappoi raukkamaisesti". Ai niin, ku väärän värinen tekijä. Ei mitään.
Ruusuinen hyvä huomenta sinulle myös kullannuppuseni,

Alustavasti näin aamukahvin merkeissä pitää varmaan kysyä että oletko ihan varmasti Jukan tai Heikin tuttava jotta voit noin sievästi kommentoida kyseisiä henkilöitä ilman että syylistyt solvaukseen tai kuulopuheisiin täällä internetin maagisessa ikuisessa maailmassa missä mikään ei oikein ikinä pysyvästi poistu ?

Otetaanpas nyt ihan tietopläjäys kerran aamukahavit ei näköjään ole vielä tippunut ,

Heikki eli "Pete" ei ole ihan sinun "Perus suomalainen valkoinen juntti" koska on Ruotsissa syntynyt ja Tukholmassa asunnut noin 18v ennen kun tuli suomeen.

Jukka eli Juice on niinkin paljon liikuntakyvytön että pystyy mootoripyörällä ajamaan ja niitä rassamaa, omakotitaloremonttia kuten lankkulattian purkua ja korjausta, lvi hommia ja töitä ihan normaalisti, Jukalla ei ollut muuta kuin hermovaurio oikeassa kädessä.

sit vois pohtia sinun lauseita "pahoinpiteli silmittömästi" ja "tappoi raukkamaisesti", onko tämä nytten ihan faktaa vai toistatko nyt jotain mitä syyttäjä on sanonut vai mitä alibi on kirjoittanut koska aika rankkaa tekstiä kerran ihan oikeustietelisesti asia ei ole viel käsitelty loppuun.

Tieten näin aamukahvinmerkeis vois ihan koittaa saada sinut ymmärtämään että turha kommentointi ilman faktaa on yhtä kun voittaisit erikoisolymppiamaratoonijuoksun , olet edelleen erikoinen....

Vastaa Viestiin