Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate #Epstein

Tänne keskustelut seksuaalirikoksista. Muista että henkirikoksille on oma palstansa.
Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.zerohedge.com/news/2019-07- ... black-book
Before SHTF, Let's Revisit Jeffrey Epstein's Little Black Book

Täytyy tunnustaa että mielenkiinto ei ole vielä saanut kahlaamaan läpi tuota pientä mustaa kirjaa joka Epsteiniltä takavarikoitiin.Onhan siellä mielenkiintoisia nimiä.

Epstein tarjoutui väitetysti paljastamaan seksuaalirikoksiin syyllistyneiden nimiä jos oma tuomio on max 5 vuotta. Tätä nyt ei ole vahvistettu vielä mutta katsotaan mitä tulevaisuus tuo. :lol:
Viimeksi muokannut sikakoira, Ti Heinä 09, 2019 2:33 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Tackleberry kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:^
Niin ,salaliittoteorioitahan nämä toisin kuin kolmen viime vuoden MSM uutisointi :lol: :lol: :lol:
Putin on tunnetusti vapaan lehdistön ystävä. :lol:
No ,tähän voi sanoa että RT jonka rahoitus Putinilta tulee on ollut yllättävän oikeassa uutisoinneissaan tähänmennessä. :lol: Monellakin rintamalla.

Outoa että RT on jatkuvan painostuksen alla :lol:
En toki sitä väitä etteikö puolueellista uutisointia tuoltakin löydy. :lol:Toisin kuin länsimedia joka on koittanut syöttää vuosikausia pajunköyttä niin Venäjän pää-äänenkannattaja on pysynyt hienosti faktoissa noin yleisesti ottaen.
(Pää äänen) :lol: :lol: :lol: Jos propaganda on tehnyt tehtävänsä niin kehoitan tutustumaan antiin. :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Bill Clinton oli yhdysvaltalaisen pedofiilipankkiirin yksityiskoneen ”frequent flyer”
8.7.2019 20:44Petri Saarela

Kuva
Bill Clinton. Kuva Gage Skidmore / Flickr / CC BY-SA 2.0

Bill Clinton matkusteli säännöllisesti pedofiilipankkiirin lentokoneella.
Yhdysvaltalainen pankkiiri Jeffrey Epstein on pidätetty epäiltynä alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Bill Clinton oli Epsteinin yksityiskoneen, ”Lolita Expressin”, ”frequent flyer”. Koneessa kerrotaan olleen vuode ryhmäseksiä varten.

Miljardööri Jeffrey Epsteiniä on syytetty jopa 12-vuotiaiden tyttölasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Pankkiirilla on kuitenkin vaikutusvaltaisia tuttavia, ja Yhdysvaltojen oikeuslaitos on saanut hänet tuomittua vain kerran, 14-vuotiaan tytön seksuaalisesta häiriköinnistä vuonna 2008.

Viime viikonloppuna Epstein pidätettiin taas. Tällä kertaa häntä epäillään alaikäisten, hänen New Yorkin asuntoonsa kutsuttujen tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Rikokset on suoritettu vuosien 2002 ja 2005 välillä, kertoo New York Times.

Jo vuosia sitten Fox Newsin paljastaman tiedon mukaan demokraatti ja vuosina 1993–2001 Yhdysvaltojen presidenttinä toiminut Bill Clinton oli säännöllinen matkustaja Epsteinin ”Lolita Express”-nimisessä yksityiskoneessa. Lehden mukaan Clinton oli mukana ainakin 26 matkalla. Ainakin viidessä tapauksessa Clintonin henkivartijat eivät olleet mukana. Koneen matkustajaluettelossa on nimiä kuten ”Tatjana”.
https://www.kansalainen.fi/bill-clinton ... ent-flyer/

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Trump's labor secretary, Alex Acosta, should resign over handling of sex-offender case
https://edition.cnn.com/2019/03/01/opin ... index.html

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4ac ... d1aa5ecf18

Tästä on kyse multimiljonääri Jeffrey Epsteinin seksirinkisyytteissä: Alaikäisiä uhreja ainakin 36, pääsi edellisellä kerralla kuin koira veräjästä Trumpin nykyisen työministerin avulla
Tänään klo 11:44

Jeffrey Epstein värväsi uhreikseen lapsia köyhistä taustoista, jotka halusivat malleiksi.
Yhdysvalloissa syytetään multimiljonääri Jeffrey Epsteinia, 66, seksiringin pyörittämisestä ja alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteet luettiin oikeusistuimessa New Yorkissa maanantaina, kertoo CNN.

Vastaavat syytteet on kuultu jo kerran, mutta silloin Epsteinille annettiin ”elämänsä diili” syyttäjien kanssa Miamissa. Nyt sama tapaus otetaan uuteen käsittelyyn. Uuden oikeuskäsittelyn taustalla on Miami Herald -lehden toimittaja Julie K. Brownin tutkiva juttusarja edellisen oikeudenkäynnin pahoista suhmuroinneista.

Syytteiden mukaan vuosina 2002 – 2005 Epstein pyöritti ihmiskaupparinkiä ja maksoi satoja dollareita alaikäisille tytöille, jotta nämä harrastaisivat hänen kanssaan seksiä. Nuorimmillaan tytöt olivat 14-vuotiaita. Uhrien rekrytointiin osallistuivat Epsteinin työntekijät ja yhteistyökumppanit.

Joillekin tytöille Epstein maksoi seuraavien uhrien värväämisestä.

–Näin Epstein loi laajan alaikäisten uhrien verkoston, joita hän käytti seksuaalisesti hyväkseen, usein päivittäin, syyttäjä Geoffrey Berman sanoo tiedotteessa.

Jeffrey Epsteinin (kesk.) harjoittama hyväksikäyttö jatkui useita vuosia ja oli järjestäytynyttä. Rikokset tapahtuivat New Yorkissa ja Palm Beachilla Floridassa. oikeudenkäynnissä 2008. Alaikäisiä uhreja on esitutkinnan mukaan ollut 36. Kotietsinnässä löydettiin huomattava määrä kuvia alastomista, nuoren näköisistä naisista.

Syytteiden mukaan tytöille annettiin tehtäviä joko Epsteinilta tai hänen työntekijöiltään. Heidän tuli hieroa Epsteinia alasti tai osittain alasti hänen New Yorkin asunnollaan.

– Epstein tyypillisesti myös masturboi näiden seksuaalisten tapaamisten aikana, pyysi uhreja koskettamaan häntä, kun hän masturboi, ja koski uhrien sukupuolielimiä käsillään tai seksileluilla, syytteessä sanotaan CNN:n mukaan.

Epsteinia syytetään kahdessa eri oikeusistuimessa. Jos Epstein todetaan syylliseksi, hän voi saada 45 vuoden vankeustuomion.

Epstein kiistää syytteet. Hänen kuulemisensa järjestetään 15. heinäkuuta.

Kyseenalainen oikeudenkäynti
Vuonna 2008 Epsteinia kohtaan oli nostettu vastaavia syytteitä, mutta hänen kanssaan tehtiin syyttämättäjättämissopimus Miamissa.

CNN:n mukaan Miami Herald uutisoi marraskuussa, että Yhdysvaltojen työministeri, Trumpin hallinnon Alexander Acosta antoi Espsteinille ”elämänsä diilin” ollessaan Floridan ylin syyttäjä. Epsteinin kanssa tehtiin syyttämättäjättämissopimus ja hän tunnusti syyllisyytensä kahdessa prostituutiotapauksessa. Muut syytteet hylättiin, vaikka häntä syytettiin 36 alaikäisien hyväksikäytöstä.
pizzagate uhreja.jpg
pizzagate uhreja.jpg (49.01 KiB) Katsottu 2778 kertaa
Michelle Licata (vas.) ja Courtney Wild (oik.) kuuluivat Jeffreyn uhreihin 2002 – 2005. EPA/AOP

Epstein sai rangaistukseksi vain 13 kuukautta vankeutta.

Suhmurointi nousi puheenaiheeksi, kun toimittaja Julie K. Brown julkaisi useita tutkivia juttuja aiheesta.

julie k. brown

@jkbjournalist
https://www.miamiherald.com/news/local/ ... 97825.html

5 993
22.52 - 19. helmik. 2019
Twitter Ads -tiedot ja yksityisyys

How a future Trump Cabinet member gave a serial sex abuser the deal of a lifetime
Jeffrey Epstein avoided a lifetime sentence for underage human and sex trafficking and abuse. Learn how the deal drafted by then prosecutor Alexander Acosta and Epstein’s defense team made the...

miamiherald.com
3 803 ihmistä puhuu tästä


Helmikuussa osavaltion oikeudessa tuli tuomio, jonka mukaan 2008 tehdyssä diilissä rikottiin lakia, koska siitä ei neuvoteltu uhrien kanssa, kertoo CNN. Itse sopimusta ei kuitenkaan todettu laittomaksi.

Syytteiden nostaminen onnistui, koska se tehtiin New Yorkissa, jossa Miamissa tehty sopimus ei sido oikeuslaitosta, kertoo CNN.

Lisätty uhrien kuva
-NILS-

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Wexner on yksi sikakoiran mainitsemassa mustassa kirjassa.
Epstein Accuser Says She Was Assaulted In Billionaire Les Wexner’s Home
July 8, 2019 By Alyssa Fisher
Leslie Wexner by the Forward
Getty Images


One of sex offender Jeffrey Epstein’s accusers claimed to have been assaulted in the home of billionaire Leslie Wexner, The Daily Beast reported.

Epstein was arrested on Saturday and charged with sex trafficking dozens of minors between 2002 and 2005.

Wexner is the founder and CEO of L Brands, which includes Victoria’s Secret, Bath & Body Works and Henri Bendel (previous brands included The Limited, Abercrombie & Fitch and Lane Bryant). Wexner has a net worth of $4.7 billion, making him the richest person in Ohio. A philanthropist, he started the Wexner Foundation to strengthen Jewish leadership and also supports several other organizations. That no longer includes the GOP — last year, he announced that he registered as an independent and will stop supporting the Republican Party.

Wexner is Epstein’s only known client, according to The Daily Beast. And in April, a woman came forward to accuse Epstein and his alleged madam of sexually assaulting her at Wexner’s Ohio mansion in the 1990s. None of them commented on the allegations.
https://forward.com/fast-forward/427201 ... l-assault/

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006168682.html

Näin miljonääri-investointipankkiirin ”seksuaalinen pyramidihuijaus” toimi – nuorin uhreista vain 14-vuotias
Julkaistu: 10.7. 7:55

Jeffrey Epstein saattaa joutua tilille teoistaan yli vuosikymmenen vanhasta sopimuksesta huolimatta – samoin kuin vaikutusvaltaiset ystävänsä.
LAUANTAINA pidätetyn miljonääri-investointipankkiiri Jeffrey Epsteinin toimia on kuvattu ”seksuaaliseksi pyramidihuijaukseksi”.

Yhdysvaltalainen Epstein pidätettiin epäiltynä seksikaupasta ja hyväksikäytöstä, jonka uhreina oli kymmeniä alaikäisiä tyttöjä vuosien 2002–2005 aikana.

Epstein sai uhreikseen joutuneet nuoret tytöt tuomaan luokseen lisää tyttöjä ja loi siten laajan verkoston alaikäisiä uhreja.

Osa tytöistä oli köyhistä perheistä ja erityisen haavoittuvassa asemassa. Nuorimmat heistä olivat vain 14-vuotiaita.

Epstein tiesi tyttöjen alaikäisyydestä, sillä osa heistä kertoi miehelle ikänsä.

Mukana toiminnassa oli ainakin kolme hänen työntekijäänsä.

Kuva
Epstein kiinteistö New Yorkin Manhattanilla. (KUVA: CARLO ALLEGRI / REUTERS)

EPSTEININ toimintatapa kuvataan 14-sivuisessa syytekirjelmässä.

Epstein kutsui tytöt kiinteistöihinsä New Yorkin Manhattanilla ja Floridan Palm Beachillä. Joskus hän soitti tytöille itse, joskus hänen alaisensa järjestivät tapaamiset.

Miehen itsensä mukaan kyse oli vain hieronnan antamisesta.

Uhrin saapuessa Epsteinin asunnolle New Yorkissa hänet saatettiin yleensä huoneeseen, jossa oli hierontapöytä. Siellä joko Epstein tai joku hänen avustajistaan pyysi tyttöä riisuutumaan osittain tai kokonaan ennen hierontaa.

Hieronnan edetessä Epstein masturboi ja pyysi uhria koskettelemaan itseään. Hän kourit tyttöjä ja kosketteli heidän sukuelimiään. Joidenkin uhriensa kanssa oli myös sukupuoliyhteydessä.

Epstein matkusti usein New Yorkista tilalleen Palm Beachille. Ennen Epsteinin saapumista hänen alaisensa varmisti, että tyttöjä oli saatavilla.

Siellä tapahtumat etenivät saman kaavan mukaan.

Kuva
Epsteinin toimintatapa kuvataan 14-sivuisessa syytekirjelmässä. (KUVA: LUCAS JACKSON / REUTERS)

EPSTEIN maksoi uhreilleen joka tapaamisesta joitakin satoja dollareita ja lupasi auttaa näitä pääsemään korkeakouluun tai muotialalle.

Hän myös pyysi osaa uhreistaan houkuttelemaan luokseen lisää tyttöjä. Osa tekikin niin.

Epstein maksoi näille satoja dollareita myös uuden tytön esittelemisestä.

– Hän sanoi, että halusi niin nuoria tyttöjä kuin vain löytäisin, eräs heistä kertoo The Miami Heraldille.

Kuva
Epstein omisti myös tilan Floridan Palm Beachilla. (KUVA: JOE SKIPPER / REUTERS)

66-VUOTIAS Epstein on jo aiemmin tuomittu vastaavista teoista samalla ajanjaksolla.

Vuonna 2007 hän tunnusti oikeudessa syyllistyneensä alaikäisten seksikauppaa koskeviin rikoksiin. Tehtyään sopimuksen syyttäjän kanssa hän sai lievennetyn, vain 13 kuukauden vankeustuomion.

Rangaistuksen suorittamisen aikana Epsteinin sallittiin muun muassa työskennellä kuutena päivänä viikossa toimistollaan Palm Beachilla.

Sopimusta on pidetty ääriesimerkkinä siitä, kuinka vähällä varakas ja vaikutusvaltainen mies voi Yhdysvaltain oikeusjärjestelmässä päästä.

Kuva
Yhdysvaltalainen Epstein pidätettiin epäiltynä seksikaupasta ja hyväksikäytöstä, jonka uhreina oli kymmeniä alaikäisiä tyttöjä vuosien 2002–2005 aikana. (KUVA: UMA SANGHVI / ZUMA / MVPHOTOS)

EPSTEININ puolustuksen mukaan koko asia on käsitelty jo runsas vuosikymmen sitten. Syyttäjällä vaikuttaa kuitenkin olevan uutta näyttöä.

Vuoden 2007 sopimus ei myöskään sido syyttäjiä muualla kuin Floridassa, sillä sopimusosapuolena oli Floridan syyttäjäviranomainen.

Tapausta käsittelee New Yorkin syyttäjän korruptionvastainen yksikkö eikä seksuaalirikoksiin erikoistunut yksikkö, mikä on herättänyt ihmetystä.

Lisäksi liittovaltion poliisi FBI pyytää yhteydenottoja Epsteinin mahdollisilta muilta uhreilta.

KUN viranomaiset nyt selvittävät uudelleen Espteiniin kohdistuvia epäilyjä, esiin voi nousta tunnettuja nimiä. Myös joidenkin Epsteinin vaikutusvaltaisten ystävien on näet epäilty syyllistyneen hyväksikäyttöön hänen kiinteistöissään.

Epsteinille lievän rangaistuksen vuonna 2007 mahdollistaneessa sopimuksessa taattiin immuniteetti ”kaikille mahdollisille muille salaliiton jäsenille”. Siksi mahdollisesti rikoksiin syyllistyneet Epsteinin ystävät eivät joutuneet oikeuden eteen.

Tällä kertaa Epsteinia uhkaa jopa 45 vuoden vankeus. Vastineeksi kevyemmästä tuomiosta hän saattaa paljastaa tietoja ystäviensä teoista, entinen liittovaltion syyttäjä Mimi Rocah kirjoittaa The Daily Beast -lehdessä.

Epsteinin ystäväpiiriin kuuluu poliitikkoja, kuninkaallisia ja muita julkisuuden henkilöitä. Hän on kutsunut vaikutusvaltaista tuttavapiiriään ”kokoelmaksi”.

Investointipankkiirin ystäviin lukeutuvat muun muassa Donald Trump ja Bill Clinton.

Lähteet: Time, The Miami Herald, The Washington Post, Vox

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

In 2002, Mr. Trump called Mr. Epstein a “terrific guy” in an interview with New York magazine. But on Tuesday, Mr. Trump told reporters he “was not a fan” of Mr. Epstein and that the two had a “falling out” and had not spoken for some 15 years.

Mr. Clinton has denied having a close relationship with Mr. Epstein. On Monday, Mr. Clinton’s office said in a statement that Mr. Clinton “knows nothing about the terrible crimes” that Mr. Epstein has been accused of, and that Mr. Clinton had not spoken to Mr. Epstein in more than a decade.
https://www.nytimes.com/2019/07/09/nyre ... stein.html
Investigative journalist Conchita Sarnoff said Monday that former President Bill Clinton isn’t telling the truth when he says he "knows nothing" of the alleged crimes of Jeffrey Epstein.
https://www.foxnews.com/politics/bill-c ... journalist

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

En ole ollut seksuaalisessa kontaktissa sano Bili boy Clinton :lol:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 25883
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006172647.html

Syyttäjät: Miljonääri Epstein yritti vaikuttaa mahdollisiin todistajiin – maksoi kahdelle henkilölle yhteensä 350 000 dollaria
Yhdysvaltalaisen miljonääri-investointipankkiirin Jeffrey Epsteinin kerrotaan yrittäneen vaikuttaa todistajiin, joita kuultaisiin mahdollisesti seksikauppajutun yhteydessä. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Liittovaltion syyttäjien mukaan Epstein, 66, maksoi viime vuoden lopussa kahdelle henkilölle yhteensä 350 000 dollaria. Näiden nimiä ei paljastettu.

Syyttäjien lausunto kävi ilmi oikeusasiakirjoista. He pyrkivät pitämään oikeudenkäyntiä odottavan Epsteinin telkien takana.

Epstein haluaisi itse vapaaksi ja kotiarestiin Manhattanilla sijaitsevaan kartanoonsa.

Epsteinia epäillään seksikaupasta ja hyväksikäytöstä, jonka uhreina oli kymmeniä alaikäisiä tyttöjä vuosina 2002–2005. Hän kiistää syytteet.

Epsteinin toimia on kuvattu ”seksuaaliseksi pyramidihuijaukseksi”. Syyttäjien mukaan mies sai uhreikseen joutuneet nuoret tytöt tuomaan luokseen lisää tyttöjä ja loi siten laajan verkoston alaikäisiä uhreja.

Osa tytöistä oli köyhistä perheistä ja erityisen haavoittuvassa asemassa. Nuorimmat heistä olivat vain 14-vuotiaita. Epstein tiesi tyttöjen alaikäisyydestä, sillä osa heistä kertoi miehelle ikänsä.

Epsteinin toimintatapa kuvataan 14-sivuisessa syytekirjelmässä. Hän kutsui tytöt kiinteistöihinsä New Yorkin Manhattanilla ja Floridan Palm Beachillä. Joskus hän soitti tytöille itse, joskus hänen alaisensa järjestivät tapaamiset.

Epsteinin puolustuksen mukaan koko asia on käsitelty jo runsas vuosikymmen sitten. Syyttäjällä vaikuttaa kuitenkin olevan uutta näyttöä.
Sama tarina vähän kattavammin:

https://www.zerohedge.com/news/2019-07- ... hush-money
Epstein Accused Of Paying Witnesses $350K In Hush Money

Puolustus koittaa vedota entiseen tuomioon joka lupasi koskemattomuuden vaan nyt on toistakymmentä uutta ulostulijaa jotka odottavat oikeutta
.
https://www.zerohedge.com/news/2019-07- ... use-arrest
"They Have No Fear" - A Dozen New Epstein Abuse Victims Come Forward
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »


Lasten hyväksikäytöstä syytetty miljardööri Jeffrey Epstein löytyi sellistään sinikasvoisena ja vammoja kaulassaan



JULKAISTU 3 TUNTIA SITTEN
Lukuisista alaikäisten tyttöjen seksikaupasta syytetty miljardööri Jeffrey Epstein löydettiin keskiviikkona sellistään tajuttomana New Yorkissa uutisraporttien mukaan. Metropolitan Correctional Center -pidätyslaitoksen vartijat havaitsivat Epsteinin käpertyneenä sellinsä lattialle. Epsteinilla oli vammoja muun muassa kaulassa ja raporttien mukaan miehen kasvot olivat siniset.

New York Postin mukaan Epstein siirrettin sairaalahoitoon, mutta hänen tarkasta sijoituspaikastaan tai voinnistaan ei ole tarkempaa tietoa.

Niin ikään tiedossa ei ole mikä aiheutti Epsteinin vammat. Vankilan edustaja tai miljardöörin asianajaja ei ole antanut lisätietoa tapauksesta.

Epsteinilta evättiin pääsy vapauteen takuita vastaan, mutta julkisten oikeuden asiakirjojen mukaan miljardöörin asianajajat aikovat valittaa päätöksestä.

Haluaa kotiarestiin
Epsteinin odotettiin yrittävän takuupäätöksen kumoamista, jotta hän pääsisi kotiarestiin Manhattanin Upper East Siden arvoalueella sijaitsevaan 77 miljoonan dollarin asuntoonsa.

Epstein sai aiemmin tässä kuussa syytteet alaikäisten tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Epstein on kieltänyt syyllisyytensä häntä kohtaan esitettyihin rikossyytöksiin. Jos Epstein tuomitaan, häntä saattaa odottaa 45 vuoden vankeusrangaistus.

Voi yrittää pakoa yksityiskoneella
Tapaukset ajoittuvat vuosien 2002 ja 2005 välille. Syytökset tehtiin yli kymmenen vuotta sen jälkeen, kun Epstein myönsi syyllisyytensä prostituutiotuomiossa Floridassa.

Epsteinin takuut evännyt tuomari perusteli päätöstään vakuuttavilla ja selkeillä todisteilla.

Tuomarin mukaan Epstein olisi vaaraksi muille jos hän pääsisi vapaalle odottamaan oikeudenkäynnin alkamista ja saattaisi yrittää pakoa yksityiskoneellansa.


https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/las ... #gs.re43xi

Silli
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Silli »

Epsteinin jutussa on samoja elementtejä kuin NXIVM-kultissa.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Jeffrey Epsteinin raiskausringistä tuli julki uusia valokuvia - teinityttöjä kuljetettiin kartanosta toiseen: ”Minut opetettiin olemaan kaikkea sitä, mitä mies haluaa”

Yksi syytteen nostaneista tytöistä värvättiin Epsteinin raiskausrinkiin Trumpin loma-asunnolta Mar-a-Lagosta.

Silmukka alaikäisten tyttöjen seksikaupasta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetyn multimiljönäärin Jeffrey Epsteinin, 66, ympärillä kiristyy. Syytettä käsittelevä oikeusistuin määräsi julkiseksi vuoden 2015 syytteeseen liittyvää materiaalia, muun muassa arkaluontoisia valokuvia. Valokuvat paljastavat Epsteinin ja hänen lähipiirinsä viettäneen aikaa alaikäisten tyttöjen kanssa.

Valokuvista kirjoittavat muun muassa Times, News.com.au sekä Daily Mail. Jo aiemmin on kerrottu, että oikeudenkäynnin todistusaineistona tullaan käyttämään tuhansia alaikäisistä tytöistä otettuja valokuvia.

Syytteen mukaan Epsteinin hyväksikäyttöringissä oli mukana useita Epsteinin lähipiiriin kuuluneita henkilöitä. Uhreja oli ainakin 36, nuorimmat heistä olivat 14-vuotiaita.

Hyväksikäytöt tapahtuivat 2000-luvun alussa.

Kuva
Virginia Roberts yrittää jo toistamiseen saada Jeffrey Epsteinia vastaamaan teoistaan. ZUMAWIRE.COM/MVPHOTOS

”Opetettiin miellyttämään miehiä”
Yksi Epsteinin uhreista on Virginia Roberts, 36, joka oli 15-vuotias päätyessään Epsteinin verkostoon. Hänet värvättiin mukaan Floridan Mar-a-Lagon kartanokompleksista, jonka omistaja on Yhdysvaltain presidentin Donald Trump. Roberts työskenteli tuolloin kartanon kylpylässä.

Valokuvissa Roberts on kuvattu useissa eri paikoissa: risteilyllä New Yorkissa, lomalla New Mexicossa ja Epsteinin omistamalla saarella Karibialla. Robertsin mukaan Epstein on ottanut itse kaikki valokuvat, joita on käytetty todistusaineistona oikeudenkäynnissä.

Kuva
Syytteen mukaan teinityttöjä raiskattiin tässä Jeffrey Epsteinin asunnossa New Mexicossa. REUTERS

Robertsin mukaan Epstein kuljetti häntä ympäri maailmaa eri miesten luo. Miehet olivat usein kolme kertaa Robertsin ikäisiä. Uhrit ovat kertoneet, että Epstein käytti tyttöjä hyväkseen masturboimalla heidän edessään. Samaan aikaan tyttöjen tuli hieroa häntä alastomina tai puolialastomina.

Robertsin mukaan kyse oli muustakin kuin masturboimisesta. Robertsin mukaan Epstein ja hänen kaverinsa raiskasivat hänet useita kertoja.

Kuva
Courtney Wild on yksi syytteen nostaneista naisista. Hän toivoo kaikkien uhrien tulevan julki kokemuksineen. REUTERS

Yksi väitetyistä raiskauksista tapahtui Epsteinin Manhattanin-asunnossa. Sitä ennen Epstein ja hänen lähipiirinsä kuulunut Chislane Maxwell opettivat Robertsille, mistä he pitivät.

– Minut opetettiin olemaan kaikkea sitä, mitä mies haluaa.

Vuonna 2015 hän sanoi The Guardianin haastattelussa, että seksiorjana oleminen oli välillä fyysisesti erittäin kuluttavaa.

– Toisinaan olin fyysisesti niin riekaleina, etten tiennyt selviäisinkö hengissä.

Roberts oli läsnä myös tilanteissa, joissa toisia tyttöjä raiskattiin. Hänen tehtävänänsä oli Miami Heraldin mukaan myös etsiä Epsteinille uusia uhreja.

– Hän halusi joka päivä uusia tyttöjä, nuoria ja tuoreita, Roberts kertoi viime vuonna julkaistussa haastattelussa.

Kuva
Prinssi Andrew kiistää osallisuutensa Epstein-skandaaliin. ZUMAPRESS.COM/MVPHOTOS

Prinssi Andrew’n rooli
Yksi Epsteinin lähipiiriin kuuluneista miehistä oli prinssi Andrew, jonka raiskaamaksi Roberts kertoo joutuneensa kolmesti. Syytöksen Roberts kertoi brittilehti Daily Mailin haastattelussa vuonna 2011.

Prinssi Andrew kielsi asian tuolloin ja nyt. Britannian hovi on niin ikään kieltänyt asian monta kertaa.

– Yorkin herttualla ei ole ollut minkäänlaista seksuaalista yhteyttä tai suhdetta Virginia Robertsiin. Kaikki tätä tosiasiaa vastustavat väitteet ovat valheellisia ja perusteettomia, hovi tiedotti heinäkuussa Epsteinin syytteen tultua julki.

Roberts on kuitenkin saattanut oikeusistuimen haltuun valokuvia, joista ilmenee hänen viettäneen aikaa prinssi Andrew’n kanssa.

Prinssi Andrew saattaa kuitenkin olla suojassa syytteiltä, sillä yli 10 vuotta solmittu sopimus takasi hänelle immuniteetin.

Epsteinilla ja prinssi Andrew’lla on siitä erikoinen suhde, että Epstein on lainannut prinssi Andrew’n entiselle puolisolle Sarah Fergusonille 24 000 dollarin velkojen maksuun. Ferguson kutsui lainaa myöhemmin ”karmeaksi virheeksi”.

Kiistelty sopimus
Tuo sopimus syntyi vuonna 2008, kun Roberts ja muutama muu nainen kertoi joutuneensa Epsteinin ja Epsteinin lähipiirin raiskaamaksi.

Epsteinia vastaan nostettiin syyte, mutta hän pääsi kuin koira veräjästä. Epstein myönsi osan rikoksista ja solmi syyttämättäjättämissopimuksen Floridan silloisen syyttäjän kanssa. Tämä syyttäjä oli Trumpin hallituksen entinen työministeri Alexander Acosta.

Epstein sai rangaistukseksi 13 kuukauden vankeuden, vaikka häntä vastaan nostettiin erittäin raskaita, alaikäisten hyväksikäyttöön ja prostituutioon liittyviä syytteitä. New York Postin mukaan Epstein kärsi tuomionsa vankilassa, mutta pääsi päivittäin vapauteen tunneiksi.

Noiden tuntien aikana Epsteinin oli tarkoitus tehdä töitä, mutta New York Postin mukaan Epstein käytti alaikäisiä tyttöjä hyväkseen.

Yli 30 epäillylle uhrille ei kerrottu sopimuksesta, joten he eivät voineet vastustaa sitä. Raiskausrinki tuli tuolloin julkisuuteen yhden Epsteinin uhrin kaverin vanhemman kautta.

Acosta puolestaan jätti tehtävänsä työministerinä saatuaan kritiikkiä toiminnastaan Epsteinin syytteessä.

Kuva
Epsteinin raiskausrinki tuli uudelleen julkisuuteen Miami Heraldin paljastusjuttujen takia. REUTERS

Tiesi valtansa
Tyttöjen tarinat tulivat julkisuuteen vasta tänä vuonna yhdysvaltalaislehti Miami Heraldin juttusarjan jälkeen. Juttuja varten oli haastateltu naisia, jotka kertoivat joutuneensa teini-iässä Epsteinin hyväksikäytön kohteeksi.

Nyt julki tulleesta syytteestä ilmenee, että Roberts pelkäsi Epsteiniä.

– Hän tunsi paljon vaikutusvaltaisia ihmisiä. Hän olisi voinut tapattaa tai kidnapattaa minut, tiedän hänen olleen kykeneväinen siihen.

Robertsin mukaan Epstein oli tietoinen vaikutusvallastaan.

– Hän sanoi, ettei hän joudu vastuuseen teoistaan.

Kun Roberts oli 19, Epstein ei ollut enää kiinnostunut hänestä seksuaalisessa mielessä. Roberts muutti Thaimaahan, tapasi siellä tulevan aviomiehensä ja perusti perheen.

Nyt hän palaa muiden naisten kanssa takaisin vuosien takaisiin tapahtumiin.

Epsteiniä vastaan on nostettu useita syytteitä, mutta oikeudenkäynnin ajankohta ei ole tiedossa. Epsteiniä pidetään vangittuna oikeudenkäyntiin saakka, jotta hän ei pääse pakenemaan maasta.

Epstein kiistää kaikki häntä vastaan nostetut syytteet. Jos hänet todetaan syylliseksi, hän voi saada jopa 45 vuoden vankeustuomion.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/f49 ... 75f843b3dd

L'amourha
Jessica Fletcher
Viestit: 3070
Liittynyt: To Elo 24, 2017 8:02 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja L'amourha »

Loppui sitten tuonkin latu.

Media: Seksuaalirikoksista syytetty miljonääri Jeffrey Epstein on kuollut

Julkaistu: 10.8. 16:11

Medialähteiden mukaan Jeffrey Epstein olisi tehnyt itsemurhan. Tietoa ei ole vahvistettu.
Seksuaalirikoksista syytetty liikemies Jeffrey Epstein, 66, on kuollut, ABC News uutisoi kolmen viranomaislähteen pohjalta. Epsteinin kuolemaa ympäröivistä olosuhteista ei ole vahvistettua tietoa.

Muun muassa The New York Times uutisoi, että Epstein teki itsemurhan vankilassa. Hänen ruumiinsa löydettiin lauantaiaamuna kello 7.30 maissa paikallista aikaa.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006200598.html
Surfin' USA - Parasta waterboarding-musaa ikinä

Julperi
Neuvoja-Jack
Viestit: 515
Liittynyt: Su Marras 27, 2011 10:21 pm

Re: Maailmanlaajuinen eliitin pedofiilirengas? #Pizzagate

Viesti Kirjoittaja Julperi »

Onpahan yksi mätisäkki kusipää vähemmän.

Vastaa Viestiin