Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Huumausainerikoksille oma ketju.
Samoin yleinen huumausainekeskustelu tänne.
kaki

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja kaki »

Silli kirjoitti:Terveysvaikutukset ovat oma juttunsa, mutta kun koksun pitäisi nimenomaan olla seurapiirien luksushuume. Muuten ollaan niin kauniita ja komeita sekä juodaan samppanjaa blingbling laseista, mutta nokkiinsa vedetään koksua, joka on hetkeä aiemmin p*skannettu ulos... En tajua, mutta ehkä tämä on niitä juttuja, joita minun ei kuulukaan tajuta.
harvaapa tuntuu häiritsevän sekään että vaniljajäätelössä on majavan perärauhasta ja pullovesissä muovia........ sellasta se on.... luksusta.......

Tiukkameno
Hetty Wainthropp
Viestit: 484
Liittynyt: Ti Maalis 05, 2019 3:39 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tiukkameno »

Tuskinpa sitä haustetta nykyään käytetään, majavaa kun ei tarhoissa kasvateta niin en usko että metsästysmäärät ihan riittää maailman vaniljajäätelöihin. Ja mikromuovi,sitähän on nykyään kaikissa vesissä, jopa pohjavedessä ja kaikkien on juotava halus tai ei.
Kokkeli taas on ihan vapaaehtoinen lisä harmaaseen arkeen.

Sivustamulkoilija
Jack Bauer
Viestit: 967
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija »

Silli kirjoitti:
Green kirjoitti:ja toinen moka mitä tehdään lähes poikkeuksetta, on lähteä keulimaan tulotason noustua.
Tämä muuten on varsin yleinen moka. Tämä asia koskee ja on jo pitkään koskenut myös esimerkiksi Itä-Helsingissä ja vastaavissa paikoissa asuvia maahanmuuttajia, jotka ovat toisen polven pitkäaikaistyöttömiä perheen kummankin vanhemman osalta, mutta vauvoja työnnetään kalliimmissa mahdollisissa vaunuissa, kotona on vimpan päälle kalusteet, perheen miehet ja pojat kulkevat muotivaatteissa ja vähitellen tyttäret sekä naisetkin ovat alkaneet pukeutua itseommeltujen telttojen sijasta blingbling-tuotteisiin. Niin, ja tietenkin on autot, uusimmat kännykät ja lennellään jossain Somaliassa vähintään kerran vuodessa. Eipä sikäli, etteikö saisi rahaa käyttää ja varallisuuttaan näyttää, mutta mietityttää mistä se fyffe näihin ikityöttömiin perheisiin tulee. Ja tätähän ovat kansan syvät rivit jo pitkään pohtineet, mutta sellaiset pohdinnathan vaiennetaan heti rasssissistisina. Toki kantasuomalaiset ja esimerkiksi tietyt muut valkoihoiset etniset ryhmät ne oudoilla varallisuuksilla enemmän mälläävät. Ja muistaakseni olen itsekin rötösrahoilla kustannetuista hauskuuksista nauttinut aika monta kertaa, mutta se onkin sitten toinen ja varsin pitkä tarina.
Eli toisin sanoen olet itsekkin bilettäny joskus nenänalus valkosena perseessä tuodussa koksusta :D

Sherlock John Holmes
Poliisikoira Rex
Viestit: 287
Liittynyt: To Kesä 28, 2007 8:24 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Sherlock John Holmes »

Vai että hautajaiset tuli yllättäen juuri ratsiapäivänä :D Aarnion seuraaja ei tietenkään vinkannut tästä operaatiosta, sattumalta vain kävi näin!

Ja katukaupassa terminä tunnetaan ’hipinpapanat’ kun puhutaan paskannetusta kamasta. Mut tokihan se on pakattu erikseen, ei siinä huume-erässä kuin aineen muoto muistuta kuljetusmetodista.

Kuka muuten oli tämä ’kuuluisa’ DJ? Hänestä ollut aika vähän täällä vaikka kuulemma jatkuvasti täällä ramppasi.
"I listen to their story, they listen to my comments, and then I pocket my fee."

Marokonsoturi
Javier Pena
Viestit: 1865
Liittynyt: La Helmi 03, 2018 3:38 pm

Suomen historian järein kokaiinivyyhti

Viesti Kirjoittaja Marokonsoturi »

Suomen historian järein kokaiinivyyhti: Kuriiri työnsi sisäänsä biljardipallon kokoisia huumekönttejä ja 11-senttisen sylinterin

Tänään klo 16:30

Ennätyksellinen kokaiinin jakeluvyyhti johti suurimmillaan 13 vuoden vankeustuomioon.

Käräjäoikeus on antanut tuomion Suomen rikoshistorian laajimmassa kokaiinin maahantuontijutussa.

Vankeustuomioita langetettiin kymmenien vuosien edestä. Korvaussumma on kuusinumeroinen.

Naiskuriiri kertoi suurista kehonsisäisistä kuljetuksista Alankomaista Suomeen.

Pirkanmaan käräjäoikeus on antanut tuomion Tampereelle johtaneessa, Suomen rikoshistorian tähän asti laajamittaisimmassa kokaiinin salakuljetusjutussa.

Tuomitut teot olivat lähes yksinomaan törkeitä huumausainerikoksia. Huumausaineet tulivat Suomeen Alankomaista, ja osa tuomituista oli ulkomaalaisia. Poliisi tutki myös rikollisjärjestö Bandidosin osuutta huumekauppaan, mutta se ei tullut näytetyksi. Yksi tuomituista tosin oli Bandidosin jäsen.

Ricardo Eric Valpoort, 47, tuomittiin 13 vuoden vankeuteen. Takis Kalle Deligeorgakis, 34, ja Clarence Jean Pierre Bruma, 50, tuomittiin 10 vuoden vankeuteen. Oscar Romeo Weegman, 52, tuomittiin 8,5 vuoden vankeuteen. Janne Petteri Laine, 38, tuomittiin kolmen vuoden vankeuteen.

Kolme kovimmin tuomittua miestä toivat vuosina 2017–2018 Alankomaista Suomeen jopa yhteensä yhdeksän kilogrammaa kokaiinia. Osapuolet sopivat salakuljetuksesta ja luovutuksesta seikkaperäisesti, ja kokaiinia vähittäiskaupattiin sittemmin erityisesti Tampereen alueella. Yksittäiset kauppasummat kuljetuseristä saattoivat olla viisinumeroisia. Kokaiinin kertakuljetukset olivat jopa puolta kiloa kerralla, ja useassa tapauksessa aineet kuljetettiin kuriirin kehon sisällä.

”Minulla oli kehossani myös palloja”

Päätekijöistä Bruma ja Vaalport kiistivät kaikki syytteet. Deligeorgakis myönsi yksittäisen törkeän huumausainerikoksen. Tuomittujen mukaan teot olisi joka tapauksessa pitänyt lukea yhdeksi, koko ajan jatkuneeksi rikokseksi sen sijaan, että syytekohtia oli listattu parikymmentä.

Muut syytetyt myönsivät menetelleensä joiltakin osin, kuten syyttäjä esitti, mutteivät myöntäneet syytteitä.

Poliisi teki massiivisen työn esitutkinnassa. Päähaaran pöytäkirjalla oli mittaa yli 2 000 sivua, ja jutussa toimitettiin myös lisätutkintaa. Poliisi aloitti muun muassa järjestelmällisen televalvonnan, ja laitetakavarikoissa paljastui, että tuomitut olivat käyttäneet viestinnässään usein suojaamattomia yhteyksiä, kuten Whatsappia ja Facebookin viestisovellusta. Yksi vastaajista yhdisti puhelimensa VR:n junaverkkoon.

Poliisi kuulusteli todistajana naista, joka toimi huumekuriirina. Oikeudessa hän ei enää halunnut puhua mitään. Poliisille nainen muisteli, että salakuljetuskertoja Alankomaista Suomeen oli yhdeksän.

– Huumausaineet olivat kuljetusten aikana piilotettuna kehooni, sekä peräsuoleen että vaginaan, nainen kertoi.

– Kuljetusten aikana minulla oli suuri sylinteri kehossani (vaginassa). –– Se on pituudeltaan noin 11 senttimetriä ja korkeudeltaan noin kuusi senttimetriä. Minulla oli kehossani (peräsuolessa) myös kaksi tai kolme palloa. Ne olivat pituudeltaan noin 5,5 senttimetriä ja halkaisijaltaan neljä senttimetriä.

Rajut korvaukset

Poliisi selvitti tutkinnassa, että vaginaan työnnettyyn purkkiin sai jopa 300 grammaa kokaiinia. Peräaukkoon työnnetyt huumeköntit puolestaan olivat suurin piirtein samankokoisia kuin biljardipallot.

Nainen kertoi salakuljetuksen motiiviksi rahapulan. Salakuljettajalla oli lapsia, ja hänet uhattiin häätää ulos asunnosta.

Huumeringin saaman rikoshyödyn kokonaissumma oli satojatuhansia euroja. Rikollisuus oli laajamittaista, järjestäytynyttä ja sillä tavoiteltiin suuria summia. Kokaiini katsotaan erittäin vaaralliseksi huumausaineeksi, ja kokonaismäärät olivat suuria.

Vastaajat tuomittiin korvaamaan valtiolle yli 200 000 euroa rikoshyötyä.

Tuomio ei ole lainvoimainen.
No olihan siellä yksi suomalainenkin nimi..

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6414
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Suomen historian järein kokaiinivyyhti

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Nytkös näitä jättejä alkaa jäämään kiinni hienoa, eikä ollut kauhia yllätys, että Tampereen alue oli kyseessä, Tamperelaiset jäbät jäävät taas ilman. 13 vuotta vankeutta, melkein elinkautinen fantastista. Entistä mielenkiintoisemmaksi menee, isompi vyyhti siis oli, kuten aiemmin sanoin :mrgreen: :mrgreen:

Doctor Lecter
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 17026
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Tampereella siis samaan aikaan kaksi isoa kokkeliliigaa? Ovatko nämä nyt siis samassa ketjussa?
Don Cesar 2 ei ole vielä käsitelty
Tampereella on toiminut samaan aikaan kaksi kokaiiniliigaa. Kahden kokaiiniliigan toimintaa tutkivat yhteistyössä Sisä-Suomen poliisi ja Keskusrikospoliisi sekä Alankomaiden viranomaiset.

Tässä tapauksessa on kyse Tampereella ja Alankomaissa suoritetun niin sanotun Don Cesar -tutkinnan toisen osan maahantuontiosuudesta.

Tämän kokaiiniliigan osalta Pirkanmaan käräjäoikeus antoi tammikuussa tuomiot kokaiinin välittämisestä. Nyt annetut tuomiot käsittivät vain osan huumeiden maahantuonnista epäillyistä. Loput maahantuontiosuuden syytteistä on määrä lukea kesällä. Esimerkiksi kuriirina toimineelle alankomaalaiselle naiselle ei ole luettu syytteitä vielä.
Aamulehti
10.7.2019 14.20 – PÄIVITETTY 16.30

HS antoi osalle tuomituista kasvot tahi muunlaisen olemuksen:
Ricardo Eric Valpoort sai huumevyyhdin kovimman tuomion: 13 vuotta vankeutta. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Ricardo Eric Valpoort sai huumevyyhdin kovimman tuomion: 13 vuotta vankeutta. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Valpoort.jpg (17.22 KiB) Katsottu 21148 kertaa
Bruma ja Valpoort palautetaan Hollantiin suorittamaan rangaistusta. Heidät luovutettiin Hollannista Suomeen sillä edellytyksellä, että he saavat istua tuomionsa Hollannissa.
Oscar Romeo Weegman tuomittiin 8,5 vuoden vankeuteen. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Oscar Romeo Weegman tuomittiin 8,5 vuoden vankeuteen. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Weegman.jpg (13.64 KiB) Katsottu 21148 kertaa
Clarence Jean Pierre Bruma (vasemmalla) tuomittiin 10 vuoden ja Janne Petteri Laine (oik.) kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Clarence Jean Pierre Bruma (vasemmalla) tuomittiin 10 vuoden ja Janne Petteri Laine (oik.) kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. (KUVA: KALLE PARKKINEN / LEHTIKUVA)
Bruma_Laine.jpg (38.94 KiB) Katsottu 21148 kertaa
LIIVIJENGI Bandidos MC:n jäsen Janne Petteri Laine, 38, tuomittiin törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta kolmen vuoden vankeuteen.
10.7. 14:45 , Päivitetty: 10.7. 15:48
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

aga
Adrian Monk
Viestit: 2752
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja aga »

"Komeat" eikä yhtään epäilyttävät naamatatskat taas tälläkin kaverilla, Janne Laineella, lol. Lukeekohan pärstässä vielä joku rikollisjengin nimi ja ACAB, on se kumma kun porukka on vähän ennakkoluuloista kun on naamassa tatskoja?

Itselleni naamatatskat on useimmiten synonyymi idiootille, sille ettei ole takuulla penaalin terävin kynä.

Silli
Axel Foley
Viestit: 2179
Liittynyt: La Elo 25, 2018 12:28 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Silli »

Sivustamulkoilija kirjoitti:
Silli kirjoitti:Eipä sikäli, etteikö saisi rahaa käyttää ja varallisuuttaan näyttää, mutta mietityttää mistä se fyffe näihin ikityöttömiin perheisiin tulee. Ja tätähän ovat kansan syvät rivit jo pitkään pohtineet, mutta sellaiset pohdinnathan vaiennetaan heti rasssissistisina. Toki kantasuomalaiset ja esimerkiksi tietyt muut valkoihoiset etniset ryhmät ne oudoilla varallisuuksilla enemmän mälläävät. Ja muistaakseni olen itsekin rötösrahoilla kustannetuista hauskuuksista nauttinut aika monta kertaa, mutta se onkin sitten toinen ja varsin pitkä tarina.
Eli toisin sanoen olet itsekkin bilettäny joskus nenänalus valkosena perseessä tuodussa koksusta :D
Aloin miettiä, miten suppea maailmankatsomus täytyy ihmisellä olla, jos ei muita nautintoja keksi. Silli ei piittaa bilettämisestä, eikä varsinkaan kamapaskoista. Sillin addiktioihin kuuluu mm. kahvi & Internet. Suomessa on paljon rötöstelijöitä, jotka sijoittavat rötösrahojaan mm. matkusteluun, vapaa-ajan asuntoihin, hevosteluun, liikuntaharrastuksiin, paremman tason sapuskoihin, kauneushoitoloihin, erilaisiin maalla&merellä&ilmassa kulkeviin menopeleihin jne.
Kauden kalasuositus: Jalostajan Saaristosilli & Sipulisilli

Fuuler117
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 13
Liittynyt: Su Kesä 26, 2016 1:01 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Fuuler117 »

Silli kirjoitti: Jos Googleen syöttää sanat ´Tampere´ja ´paahtimomestari´ tulee runsaasti osumia, jotka liittyvät henkilöön nimeltä Kalle Deligeorgakis. Mahtaako kyseinen Kalle olla tämä yllä mainittu päätekijänä?
Kyllä. Takis Kalle Deligeorgakis, ainakin ennen käytti Takis etunimeään. Vuonna 2006 tai 2007 tää tyyppi teki Hintatiikeri nimisen elektroniikkakaupan, jolla teki jonkinasteisen kusetuksen. Murobbs löytyy vielä vanha keskustelu.
Kuva

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6414
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Tämäpä mielenkiintoista, milloin ja missä vaiheessa sitten rikollisille teille menty?
Alkaisko pikku hiljaa avautua muutakin juttuja Tampereen historiasta?
Tulee mieleen ainakin yksi ex-kahilayrittäjä.

jepulis82
Perry Mason
Viestit: 3915
Liittynyt: Ma Kesä 19, 2017 5:28 am

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja jepulis82 »

aga kirjoitti:"Komeat" eikä yhtään epäilyttävät naamatatskat taas tälläkin kaverilla, Janne Laineella, lol. Lukeekohan pärstässä vielä joku rikollisjengin nimi ja ACAB, on se kumma kun porukka on vähän ennakkoluuloista kun on naamassa tatskoja?

Itselleni naamatatskat on useimmiten synonyymi idiootille, sille ettei ole takuulla penaalin terävin kynä.
Mulle ainakin tulee heti mieleen näistä naamatatskarikollisista, että oikein haluamalla haluavat jäädä kiinni ja linnaan. Linnassa kun ei tartte paljon elämää miettiä, kunhan vaan tekee niin kuin käsketään. Helpompaa kuin olla vapaana ja joutua itse miettimään mitä tekisi.

Ammattirikolliset jotka tatskoillaan ja liiveillään mainostaa olevansa rikollisia. :lol:
"Those who want respect, give respect."

putsari
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4718
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja putsari »

Yksi noista Afrikan negrideistä löytyy myös facebookista https://www.facebook.com/diego.r.lorenzo
Karvasvarvas kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 3:55 pm
Mc Mafia kirjoitti:
Ke Joulu 28, 2022 8:43 am
Ei, 4 000 000 000 x 0,022 = 88 000 000
Lasket 2,2 % todennäköisyydellä.

Ghost hunting
Horatio Caine
Viestit: 6414
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Tämäkin on sitte yhdistetty Valkoiseen Gobraan, Niko Ranta-ahon epäillyssä huumeliigassa on useita epäiltyjä Tampereella ja kytköksiä sekä ”Saunanegron” että Hollannin kokaiinijuttuihin, ihmeiden aika ei ole ohi.

Avatar
Tarkastaja Levisi
Angus MacGyver
Viestit: 6594
Liittynyt: La Heinä 18, 2020 4:44 pm

Re: Iso kokaiiniliiga jäi kiinni Tampereella

Viesti Kirjoittaja Tarkastaja Levisi »

Hovi sitten lievensi kahden Tampereen kokaiiniliigan romeoiden tuomioita.

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2 ... 85145.html


Julkaistu: 12:20
Suomen suurimpana pidetyn kokaiinijutun ulkomaalaisten salakuljettajien syyllisyys katsottiin Pirkanmaan käräjillä suuremmaksi.

HOLLANTILAISEN Clarence Jean Pierre Bruman ja surinamilaisen Oscar Romeo Weegmanin Pirkanmaan käräjäoikeudessa törkeistä huumausainerikoksista saamat vankeustuomiot ovat lieventyneet Turun hovioikeudessa.

Bruma, 51, kärsii kymmenen vuoden vankeuden sijaan 8,5 vuoden tuomion. Weegmanin tuomio lyheni puolestaan 8,5 vuodesta 6,5 vuoteen.

Runsaat 131 000 euroa rikoshyötyä saanut Bruma toimi keskeisessä roolissa, kun kokaiinia tuotiin Suomeen vuosina 2017–18. Hovioikeuden mukaan Bruman rikokset eivät liittyneet järjestäytyneeseen rikollisuuteen, eikä niitä voi kokonaisuutena arvioiden luonnehtia kaikkein törkeimmiksi huumausainerikoksiksi.

Nielemiään kokaiinipaketteja vähäisiä palkkioita vastaan Suomeen salakuljettanut Weegman, 52, toimi pelkästään kuriirina. Rikoksiin ei liittynyt muita syyllisyyttä lieventäviä piirteitä. Toisin kuin käräjäoikeus linjasi, oman terveyden vaarantamisella ei ole hovioikeuden mukaan merkitystä rangaistuksen mittaamisen kannalta.
– Touhumme eteni yhä pitemmälle, ja kun aloimme suoraan sanoen nussia lauteilla sylikkäin, Kari Tapio räjähti, Frederik muistelee kirjassa.

Vastaa Viestiin