Milla Aronen, 21, Somero - katosi 8.6.2019, ex-miesystävä tunnusti surman, hovi tuomitsi murhasta

Suomessa tapahtuneet henkirikokset.
Hanga
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 94
Liittynyt: La Elo 24, 2013 11:36 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Hanga »

Kafka kirjoitti:OT: mahtaako Milla Aronen olla sukua Lontoossa vuonna 2003 murhatulle Suvi Aroselle?
Tuskin. Suvin isä rakensi talon v2003 Lempäälään tai Vesilahteen.. Aika kaukaa siis olisi tultu, vaikka muutto uudelle paikkakunnalle tietysti on mahdollista ja sitä kautta uuden elämän alku..
I love rumors! Facts could be so misleading, where rumors, true or false, are often revealing. - Hans Landa
minttu565
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Heinä 19, 2019 9:21 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja minttu565 »

Ask.fm:ssä kun joku harmittelee vuosi sitten, että Milla on varattu. Vastaa Milla takaisin ainakin exäänsä liittyen näin: ”Jyri käy nykyään aika herkästi päälle. Sitten kun
sillä napsahtaa, niin kellään ei oo kivaa, ei ees mulla.”

Tää tapaus on jotenkin vaivannut mua. Ensimmäinen katoamistapaus johon edes kiinnitän näin paljon huomiota.
Nuoruuden hukassa oloa ja ehkä mielenterveysongelmiakin ollut tossa. Olisipa saanut ammatti keskusteluapua, joka toimii hänen kohdallaan.

Näillä tiedoilla mitä saanut (eli ei lähes mitään),
syyt katoamiseen:
a) tavannut jonkun toisen synkistelijän tinderissä, jolla myös mahdollista mielterv.ongelmaa tai jälleen exänsä -> henkirikos
b) itsemurha
c) kadonnut vapaaehtoisesti
(tähän olisi oleellista tietää käyttääkö huumeita. Tosin millä rahalla eläisi näin kauan ja voisiko olla niin sydämetön vanhempiaan kohtaan, ettei ilmoita -en usko..)

En tiedä, miksi eniten uskon tinderiin tai että joku on instassa bongannut hänet.
Toivon olevani väärässä ja myös että kohta saataisiin tietää edes jotain!
minttu565
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Heinä 19, 2019 9:21 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja minttu565 »

jyrppa_ instagram.

Voisiko liittyä katoamiseen..
Avatar
dazu
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 4667
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Hei minttu565, Milla ei ole varmasti käyttänyt huumeita, jos hän on armeijassa ja vieläpä johtajakoulutettavana. Armeijassa on huumetestit ja, jos löytyy aineita, niin lentää samantien pihalle, eikä siellä pysty muutenkaan olemaan, jos on huumeriippuvainen.
Suomen on ottanut otteeseensa USAsta ja Venäjältä johdettu alt-right oikeisto ja USAsta johdettu vihervasemmisto, jotka toteuttavat USAn ja Venäjän sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta ks. maiden jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden
aga
Adrian Monk
Viestit: 2754
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja aga »

dazu kirjoitti:^Hei minttu565, Milla ei ole varmasti käyttänyt huumeita, jos hän on armeijassa ja vieläpä johtajakoulutettavana. Armeijassa on huumetestit ja, jos löytyy aineita, niin lentää samantien pihalle, eikä siellä pysty muutenkaan olemaan, jos on huumeriippuvainen.
No jaa, eräs addikti esimerkiksi kertoi ihan julkisesti aikoinaan heroiiniriippuvaisena olleensa armeijassa ja piikitelleensä siellä ko. substanssia. Se on erittäin harvinaista siis esittämäni toiminta, mutta noin ehdoton väittämä mitä esitit ei ole totta.
aurinkomyrsky
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Ti Syys 05, 2017 1:46 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja aurinkomyrsky »

minttu565 kirjoitti:Ask.fm:ssä kun joku harmittelee vuosi sitten, että Milla on varattu. Vastaa Milla takaisin ainakin exäänsä liittyen näin: ”Jyri käy nykyään aika herkästi päälle. Sitten kun
sillä napsahtaa, niin kellään ei oo kivaa, ei ees mulla.” - - -
mielenkiintoinen löytö, ottaen huomioon että jos ko. henkilö (millan ex) on hän, jonka instan linkkasit tähän viestiketjuun, niin hän näyttää instan perusteella melkoisen kovaa bodaavan. jos liikkuu niissä piireissä joissa kiellettyjen aineiden käyttö on yleistä, haittavaikutuksina voi olla mm. aggressiivisuutta.
Silti Onnellinen
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 95
Liittynyt: To Kesä 26, 2008 2:55 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Silti Onnellinen »

Liekkö auto vaihtunut kesäkuussa kun kuvaa hästägillä uusia leluja..
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja fangs »

Man Of Pasila kirjoitti:Jos palatakseni tähän Karkkilan havaintoon, jolloinka Milla oltaisiin nähty aamulla Pöytäkiventiellä, kun oli mennyt koputtamaan erään talon oveen ja kysellyt jotain naispuolista henkilöa, joka asuisi kyseisellä tiellä, mutta sen nimistä ei siellä kuulemma asu.

Ja tämä nainen, joka oli aamulla ovelle tullut koputtamaan oli täysin tuntematon, koska kyseinen kaupunki ja kyseinen "kaupunginosa" on sen verran tiivis, että siellä kyllä tunnetaan toisensa.

Sekä vielä palatakseni siihen, että kyseinen nainen luuli olevansa Hausjärven Oitissa, jossa on myös Pöytäkiventie.
Eli siis olisi pyrkinyt Hausjärven Pöytäkiventielle, mutta päätynytkin Karkkilan Pöytäkiventielle. Tuollainen erhe voi käydä jos laittaa navigaattoriin vahingossa väärän Pöytäkiventien. Tiedättekö kun rupeaa kirjoittamaan osoitetta navigaattoriin, niin sehän ehdottaa niitä osoitteita sitä mukaa kun kirjoittaa. Kokeilin juuri ja ainakin omani ehdottaa ensin juuri tuota Karkkilan Pöytäkiventietä, olisiko kuski vaan vahingossa/huomaamattaan klikannut sitä Pöytäkiventietä huomaamatta että se olikin väärällä paikkakunnalla, ja sitten vaan ajanut navigaattorin ohjeiden mukaan?

Tai sitten saanut joltain pelkän katuosoitteen ja osoitteen antaja ei ole huomannut antaa tarkennusta kun ei ole tullut ajatelleeksi että noinkin lähellä voisi olla saman niminen katu. Jos lähtöpiste ollut Somerolla niin silloin tuonne Karkkilaan on reilut 60 km ylimääräistä matkaa verrattuna Hausjärveen, eli onhan siinä matkaa, mutta ei se nyt sentään ihan väärällä puolella Suomea ole.

Se on sitten ihan eri asia, oliko tuo henkilö Milla vai joku ihan muu. Ja jos oli Milla niin kenen kyydillä oli Karkkilaan tullut. Sehän varmasti olisi poliisin aika helppo selvittää asuuko siellä Hausjärven Pöytäkiventiellä sen nimistä henkilöä jota tämä nainen oli Karkkilan Pöytäkiventieltä etsimässä, ja kysyä tunteeko ko. ihminen Milla Arosta. Jos ei ole koskaan kuullutkaan niin todennäköisesti tuo Karkkilassa harhailija oli joku ihan muu, ehkä Millaa ulkoisesti muistuttava nainen. Jos se taas olikin Milla, niin tuolta ihmiseltä voisi saada jotain tietoa esim. miksi Milla oli sinne pyrkimässä ja kenen kanssa liikkeellä. Vaan voihan se olla että tämä koko Karkkilan havainto on jo vääräksi todettu, kun ei siitä ole mitään mainittu poliisin tiedotteissakaan.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja fangs »

wonderland kirjoitti:
Minusta aika luontevaa, että tuon ikäinen voisi napata pankkikortin mukaan ja lähteä yöllä piipahtamaan kaljalle. Armeijasta lomalla ollessa sellainen rentoutus voisi houkuttaa, toisaalta jos aikaisemmin illasta olisi juonut, olisi saattanut tehdä mieli vielä yhdelle. Lähimetsät kannattaisi tutkia tarkasti, varsinkin kapakoiden läheltä. Ei mitenkään mahdotonta, että nuorikin voi saada sairauskohtauksen.
Minä taas uskoisin, että olisi ottanut henkkarit mukaan jos olisi ollut kaljalle lähdössä, jokainen noin nuori tietää että on iso mahdollisuus että niitä voidaan kysyä ja on tympeää joutua palaamaan kotiin vain sen takia ettei satu olemaan papereita mukana vaikka ikää riittäisi. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole esim. ajokorttia tai henkilökorttia ottanut mukaan kun sanotaan että ollut mukana vain pankkikortti, puhelin ja avaimet. Jos jonnekin muualle on lähtenyt kuin sille lopulliselle metsä-/uimareissulle, niin veikkaisin ennemmin että tapaamaan jotakuta (ei välttämättä jalkaisin, tuo joku voinut tulla kotoa hakemaan).

Teletietoja ei varmaan tässä tapauksessa ole haettu kun ei ole rikosepäilyä? Olisi kyllä mielenkiintoista tietää missä se puhelin on sammunut. Ja kenen kanssa soitellut tai viestitellyt yöllä.
Zessie
Neuvoja-Jack
Viestit: 558
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2018 12:37 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Zessie »

[quote="fangs] Minä taas uskoisin, että olisi ottanut henkkarit mukaan jos olisi ollut kaljalle lähdössä, jokainen noin nuori tietää että on iso mahdollisuus että niitä voidaan kysyä ja on tympeää joutua palaamaan kotiin vain sen takia ettei satu olemaan papereita mukana vaikka ikää riittäisi. Ilmeisesti ei kuitenkaan ole esim. ajokorttia tai henkilökorttia ottanut mukaan kun sanotaan että ollut mukana vain pankkikortti, puhelin ja avaimet. Jos jonnekin muualle on lähtenyt kuin sille lopulliselle metsä-/uimareissulle, niin veikkaisin ennemmin että tapaamaan jotakuta (ei välttämättä jalkaisin, tuo joku voinut tulla kotoa hakemaan).

Teletietoja ei varmaan tässä tapauksessa ole haettu kun ei ole rikosepäilyä? Olisi kyllä mielenkiintoista tietää missä se puhelin on sammunut. Ja kenen kanssa soitellut tai viestitellyt yöllä.[/quote]
Samaa mieltä. Tämä tyttö ei tunnu itsarikandidaatilta, joten rikosepäily pitäisi nyt jo ottaa pikaisesti mukaan. Ei ole järkevää, että jälkien annetaan kadota!
minttu565
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Heinä 19, 2019 9:21 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja minttu565 »

Kyllä saisi tutkia myös rikoksena. Siihenhän rikoksen tekijä saattaa nojatakin, että Millalla oli paljon masennukseen viittaavia kuvia kuva teksteineen instassa.
Ajattelee, että automaattisesti luullaan enemmän itsariksi.
Kyllä kasvukivut kuuluu tohon ikään ja ei tietynlaiset tatskat ja elämän kovuuden pohdiskelu
tarkoita sitten kuitenkaan että on valmis sen viimeisen tekeen.
Miksi olisi kävellyt kotoaan sitten edes niin kauas päättämään päivänsä?
Mitä siinä kohtaa enää kiinnostaa, kuinka nopeasti joku löytää. Vaikutti kuitenkin
fiksulta nuorelta naiselta, eikä varmaan halua että äiti suree epätietoisena pitkään, mitä käynyt. Varmaankin jokin kirje olisi..
Lähi-alueet on varmaan haravoitu. Itsemurhan kautta päätyminen veteen tuntuu epätod näköiseltä? Hypännyt jostain kalliolta(Ko)?

Toivon mukaan poliisi tajuaa tutkia huolella instan kuvien tykkääjät ja kommentoijat.
Yksikin tyyppi, joka oli kommentoinut vaikutti tosi hämärältä kuvien perusteella.

Kehen ollut yhteyksissä viime päivät? Inttikavereita toivon mukaan kuullaan.
Voinut olla joku ihailijakin, joka ei saanut vastakaikua Millalta.
Kynnys tehdä jtn pienempi, kun tyttö julkisesti masentelija
damfin
James Bond (David Niven)
Viestit: 10654
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja damfin »

minttu565 kirjoitti: Miksi olisi kävellyt kotoaan sitten edes niin kauas päättämään päivänsä?
Mitä siinä kohtaa enää kiinnostaa, kuinka nopeasti joku löytää. Vaikutti kuitenkin
fiksulta nuorelta naiselta, eikä varmaan halua että äiti suree epätietoisena pitkään, mitä käynyt. Varmaankin jokin kirje olisi..
Lähi-alueet on varmaan haravoitu. Itsemurhan kautta päätyminen veteen tuntuu epätod näköiseltä? Hypännyt jostain kalliolta(Ko)?
Miksi olisi kävellyt kauas kotoaan päättämään päivänsä?
- no en minäkään tätä tapaa ymmärrä, ehkä sitä pitäisi kysyä niiltä lukemattomilta itsemurhaan päätyneiltä jotka näin tekevät, tunnetuimpana viimeaikojen esimerkkinä vaikkapa Nela.

Varmaankin jokin kirje olisi...
- oletko varma ettei ole ollut, oletko varma ettei juuri se kirje tai jokin viesti ole syy siihen ettei lähiomaiset ole jatkaneet julkisesti Millan etsintöjä tai pyydelleet havaintoja, jostain syystä he hiljenivät hyvin pian katoamisen jälkeen.

Itsemurhan kautta veteen päätyminen tuntuu epätodennäköiseltä?
- miksi se sinusta tuntuu epätodennäköiseltä, hukuttautuminen on käsittääkseni hyvin yleinen tapa tehdä itsemurha.
fangs
Roger Murtaugh
Viestit: 898
Liittynyt: Su Elo 07, 2011 10:20 am

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja fangs »

^^ Itse asiassa vesistöt on suht yleisiä paikkoja päättää päivänsä. Ja sitä voi aina miettiä miksi joku kävelee kauas kotoaan sen tekemään, mutta onhan näitä tälläkin palstalla ollut, matkustettu Nuuksioon ja Sipoonkorpeen ja vaikka mihin ja taivallettu pitkiäkin matkoja ihan vain sitä viimeistä leposijaa varten.
En minä ainakaan itsemurhaakaan sulkisi pois. Ei sitä valitettavasti näe aina päällepäin jos joku sitä hautoo.
Mutta jos joku muu on asian takana niin varmaan mitään suunnitelmallista murhaa todennäköisempää olisi, että yön aikana tullut riitaa, lähtenyt ns. tilanne käsistä ja sitten piilotettu ruumis.
minttu565
Scooby-Doo
Viestit: 20
Liittynyt: Pe Heinä 19, 2019 9:21 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja minttu565 »

Poliisi ilmoittaa 4 päivää sitten, ettei viitteitä siitä, että Milla olisi kadonnut vapaaehtoisesti.
Eli ei kyllä kirjettä tai muuta jäähyväisviestiä ole tai ole löydetty.


Yleisessä tiedossa hukkumisesta, että se on hidas ja tuskallinen tapa. Vesikin ollut suht lämmintä verrattuna talveen. Ja sanotaan, jos on uintitaitoa olisi tämä entistä hankalampaa ja selvinpäin. Kunnon pilleri humalan voisin vielä jotenkin kuvitella, että saanut siten käveltyä veteen ja kaaduttua siihen tai uitua tarkoituksella kauas missä syvää. tähän osaisi ehkä veli sitten kertoa minkälaisessa kunnossa oli ainakin silloin illalla klo 23.
Kyseessä uintitaitoinen ja Ok peruskuntoinen tyyppi takuulla.

Joka kolmas itsemurhan tehneistä jättää kirjeen ym. anteeksipyynnön. Olisiko Milla ollut sen tyylinen, ettei jättäisi mitään. Mainitsee äitinsä positiivisessa mielessä somessa useasti.
Avatar
Hello Piggy
Agentti Scully
Viestit: 667
Liittynyt: Su Heinä 21, 2019 1:19 pm

Re: Milla Aronen, 21v, Somero 8.6.2019

Viesti Kirjoittaja Hello Piggy »

Kolme päivää sitten ig kuvaan kommentoitu #RIP
Vastaa Viestiin