Mustamies yritti salamatkustaa lentokoneen siivellä

Ei ehkä ne kaikkein laadukkaimmat ketjut. Sana on vapaa!

Valvoja: Moderaattorit

Wileda
Armas Tammelin
Viestit: 87
Liittynyt: La Heinä 20, 2019 5:40 pm

Mustamies yritti salamatkustaa lentokoneen siivellä

Viesti Kirjoittaja Wileda »

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006180390.html[url]

[/url]

Mies hyppäsi Nigeriassa nousemassa olleen lentokoneen siivelle ja pyrki matkustamoon – paniikki iski matkustajiin
rac
Valitettavasti selaimesi ei tue HTML5-videoita.

Julkaistu: 21.7. 19:30

Jaa455
Twiittaa
Sähköposti

Nigeria Lentokoneen siivelle hypännyt mies pidätettiin.
Nigerian lounaisosassa sijaitsevalla Lagosin lentokentällä nähtiin perjantaina erikoinen tilanne, kun kiitotiellä harhaillut mies hyppäsi nousuun valmistautumassa olleen Azman Air -yhtiön matkustajakoneen siivelle.

CNN:n mukaan lentäjä oli joutunut hidastamaan lentokoneen etenemistä rullausalueella ja sammuttamaan moottorin havaittuaan kentälle kuulumattoman henkilön. Lentokoneen pysähdyttyä mies jatkoi harhailua sen ympärillä ja hyppäsi lopulta koneen vasemmalle siivelle. Mies pyrki tunkeutumaan siiveltä koneen matkustamoon.

Sekä CNN että USA Today kertovat tilanteen aiheuttaneen paniikkia lentokoneen matkustamossa, missä olleista moni olisi halunnut paeta koneesta.

Tilanne tallentui myös videolle, joka on nähtävissä yllä.

USA Todayn mukaan vielä ei ole selvillä, miten mies pääsi rullausalueelle. Myös hänen motiivinsa lentokoneeseen tunkeutumiseen on hämärän peitossa. Mies on pidätetty.

Lentokone joutui palaamaan tapauksen vuoksi terminaalille, jossa kaikki matkustajat vietiin ylimääräiseen turvatarkastukseen.

Erikoiseen välikohtaukseen joutunut kone oli matkalla Murtala Muhammedin kansainväliseltä lentokentältä Lagosista Port Harcourtiin.

Siipimies ei päässyt matkustamoon, vaan viranomaisten hoteisiin. (KUVA: Kuvakaappaus CNN:n videolta)

MrDarcy
Lauri Hanhivaara
Viestit: 125
Liittynyt: To Loka 16, 2014 12:27 am

Re: Mustamies yritti salamatkustaa lentokoneen siivellä

Viesti Kirjoittaja MrDarcy »

Wileda kirjoitti: Lentokone joutui palaamaan tapauksen vuoksi terminaalille, jossa kaikki matkustajat vietiin ylimääräiseen turvatarkastukseen.
Mikä idea? Tuon törpön takia lento myöhästyi jo muutenkin ja matkustajat ahdistui. Sitten vielä laitetaan lippunsa maksaneet asiakkaat uudestaan tarkastuksiin ja aiheutetaan heille stressiä.

Chikatilo
Christopher Lorenzo
Viestit: 1517
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Mustamies yritti salamatkustaa lentokoneen siivellä

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

MrDarcy kirjoitti:Mikä idea? Tuon törpön takia lento myöhästyi jo muutenkin ja matkustajat ahdistui. Sitten vielä laitetaan lippunsa maksaneet asiakkaat uudestaan tarkastuksiin ja aiheutetaan heille stressiä.
Koska etnisyyteen perustuva profilointi on sitä itteeään? Kun yksi hyppii siivellä, pitää kohtuuden vuoksi tarkastaa muutkin paikalla olleet, koska muuten leimautuminen.Ja olisiHAN joku matkustajistakin voinut hyppiä siivellä, jos olisi ollut koneen ulkopuolella. Jokainen kuitenkin oli oma-aloitteisesti pyrkinyt koneeseen sisään - useimmat toki ovesta, mutta...
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

Iivis
Perry Mason
Viestit: 3946
Liittynyt: Ti Kesä 23, 2015 11:50 am

Re: Mustamies yritti salamatkustaa lentokoneen siivellä

Viesti Kirjoittaja Iivis »

Vähän, kun olis eri kohdasta kiivennyt, olis tullut jauhelihaa kaverista, jos kone oli jo käynnissä.

Vastaa Viestiin