Sivu 1/1

Suomen romani teloitti ruotsissa n v. 2000

Lähetetty: Ma Huhti 11, 2011 8:50 pm
Kirjoittaja pahis
Muistaako joku tapausta? Kyseessä oli nuorehko romanimies, joka aiemmin pyöritti omaa seurakuntaa hgissä. Ilmeisesti jonkun vanhan lähisukuun kohdistuneen henkirikoksen aineisto tuli julkiseksi tai muutoin tän tekijän tietoon, ja tää tekijä sit meni ja kosti ampumalla autoon päin teloitustyyliin tän sukulaisensa surmaajan ruotsissa. Muistaakseni se aiempi henkirikos oli ollu jollain tavalla yksityiskohdiltaan niin törkeä ettei voinu tää ex-pastori sit mieltään malttaa. Vapautui ruotsissa muutamassa vuodessa teon jälkeen. Lisätietoja kaipaillaan, jollain tietoa tästä?

Re: Suomen romani teloitti ruotsissa n v. 2000

Lähetetty: Ma Huhti 11, 2011 8:59 pm
Kirjoittaja Damien
pahis kirjoitti:Muistaakseni se aiempi henkirikos oli ollu jollain tavalla yksityiskohdiltaan niin törkeä ettei voinu tää ex-pastori sit mieltään malttaa.
Jotenkin kelloja soittaa mutten valitettavasti sen enempää muista asiasta kuin että väistämisen kanssa oli ongelmaa.Jos nyt siis edes muistelen oikeaa tapausta.

Re: Suomen romani teloitti ruotsissa n v. 2000

Lähetetty: Ma Touko 02, 2011 10:44 pm
Kirjoittaja pahis
Muistui nimi tai osa nimestäkin mieleen...muistelisin että oli kyseessä Svart tms ja sitä kai kutsuttiin "vartiks" puhekieles..vartin seurakunta jne.. joko alkaa joku muistamaan ja tietämään asiasta??

Re: Suomen romani teloitti ruotsissa n v. 2000

Lähetetty: Ti Kesä 14, 2011 11:11 pm
Kirjoittaja Wincentius
Kyse oli verikostosta, johon on/oli sekaantunut kaksi romanisukua. Kyseinen surma tapahtui Tukholmassa 12.1.2001, hieman ennen klo 20. Paikka tarkemmin Centralen'in (keskusrautatieasema) lähellä ravintola Orientexpressen'n ulkopuolella Vasagatanilla. Uhri oli 42-vuotias romani, joka ammuttiin 10 laukauksella autoonsa.

Tekijä oli 36-vuotias romani, joka kosti uhrille sen, että tämä oli runsaat 20 vuotta aikaisemmin, 8.9.1980, surmannut neljä muuta romania Tukholman eteläpuolella Brandhagen'issa. Yksi surmatuista oli tekijän isä. Noiden surmien aikaan 42-vuotias oli koevapaalla Karsudden'in psykiatriselta osastolta, jossa häntä 'hoidettiin' törkeästä raiskauksesta tulleen tuomion takia.

Tekijä on syvästi uskonnollinen ja toiminut pappina Helsingissä.
Alla i 36-åringens släkt i Finland har varit livrädda sedan den 42-åring som sköts i fredags blev fri i höstas. Han gick beväpnad för säkerhets skull, ifall han skulle stöta på sin pappas mördare.
36-vuotiaan kaikki sukulaiset Suomessa ovat olleet hyvin peloissaan siitä asti, kun perjantaina ammuttu 42-vuotias vapautui vankilasta viime syksynä. 36-vuotias liikkui koko ajan aseistettuna siltä varalta, etä hän törmäisi isänsä tappajaan.

Tekijä tuomittiin psykiatriseen hoitoon, ja kahden vuoden jälkeen siirrettiin Suomeen.

Aftonbladet

Re: Suomen romani teloitti ruotsissa n v. 2000

Lähetetty: Ti Tammi 22, 2019 2:11 am
Kirjoittaja Misantrooppi
Tämä Vartti oli jossakin vaiheessa perustamassa Kill Team nimistä kerhoa. Pitää jatkuvasti käsissään viiltosuojia ja muistaakseni häneltä on poliisi takavarikoinut luotiliivin, jossa oli selänpuolella kaksi pitkäteräistä puukkoa. Marianne Kiukkosen frendejä ja Mike Soldierin isoveli.