Sivu 1/1

Mattomurhaaja

Lähetetty: Ma Marras 12, 2018 11:44 pm
Kirjoittaja appelia
Muistaako kukaan ns. mattomurhaajaa? Tämä tapahtunut kuulemani mukaan Vantaalla tai Espoossa joskus 80-luvun lopulla. Nainen puukottanu miehensä pahoinpitelijän ja he sit kääriny uhrin mattoon ja pistäneet parvekkeelle. Nainen saanut 7v vankilatuomion. Tämän tarinan olen siis vain kuullut mutten aiheesta juttua löydä mistään.

Re: Mattomurhaaja

Lähetetty: Ti Marras 13, 2018 1:25 am
Kirjoittaja sörsse
Toi kuullostaa melko pimeältä caselta, jos ei sitten sillä ole tekemistä sen jutun kanssa, kun joskus samalla suunnalla yks arabi ravisteli mattoa parvekkeellaan ja touhua katseli suomalainen mies kalja kädessään, viereiseltä parvekkeelta, otti hörpyt ja kysyi,,, eikö starttaa vai yritätkö mäkilähtöä?

Re: Mattomurhaaja

Lähetetty: Ti Marras 13, 2018 10:42 am
Kirjoittaja appelia
Juu, keroman mukaan asunnossa olis ollu kolme henkilöä ja alkoa otettu. Pariskunta ja heillä mie vieras ja näillä miehillä tullut tappelua jostain joten tää nainen iskeny puukolla vierasta siten että hän on kuollut ja siitä säikähtäneenä pariskunta kääriny uhrin mattoon ja parvekkeelle.Kaverini sanoi että siitä kovasti puhuttiin sillon aikoinaan mutten tiedä onko sitten ihan noin menny vai tarina muuttunu matkan varrella.

Re: Mattomurhaaja

Lähetetty: Ti Marras 13, 2018 2:28 pm
Kirjoittaja khl
Sä se jaksat aloittaa näitä satu juttuja, on outoa kuolemaa Hämeenlinnassa ja nyt muistit mattomurhat yks kaks :mrgreen: on sulla kyllä pokkaa se täytyy mainita :mrgreen:täytyypä ylläpidolta kysyä että mihin sut pitäis sijoittaa näiden juttujen kanssa :mrgreen:

Re: Mattomurhaaja

Lähetetty: Su Helmi 03, 2019 2:40 am
Kirjoittaja Päätös
Hyvinkäällä ainakin eräs perhe säilytti ruumista matossa partsilla. Ysärillä tais olla.