Sivu 1/1

Naisten tekemistä surmista

Lähetetty: Ti Helmi 19, 2019 3:29 pm
Kirjoittaja Kuolemannaakka
Viitsisivätkö murhaharrastajat kaivella arkistojaan ja pään sisäisiä arkistojaan, ja listata suomalaisia murhatapauksia, jossa selvä (ei alkoholia tai huumeita veressä) nainen tappaa yli kymmenellä puukoniskulla ja/tai astalolla lyöden selvän miehen?

Sitä tunnetuinta ei tarvitse listata, mutta haluaisin tietää, kuinka paljon tällaisia tapauksia loppujen lopuksi tunnetaan, vai tunnetaanko niitä juuri lainkaan.

Re: Naisten tekemistä surmista

Lähetetty: To Helmi 28, 2019 5:33 pm
Kirjoittaja Kuolemannaakka
Eikö kukaan muista yhtäkään? Täytyyhän niitä olla?

Re: Naisten tekemistä surmista

Lähetetty: To Helmi 28, 2019 7:25 pm
Kirjoittaja L'amourha
Taitaa tuoreet tapaukset olla melkoisen vähissä, kyllähän noita ennen wanhaan tapahtui.
Tuossa noita vähän katselin toisen jutun tiimoilta, kirvehellähän ne useimmiten hoideltiin, mutta oli siellä kurkun leikkaamista, haulikolla tapetun paloittelua ynnä muuta mukavaa murhaa.

Re: Naisten tekemistä surmista

Lähetetty: Pe Maalis 01, 2019 6:45 pm
Kirjoittaja paccasucco
Kiitos Kn hyvästä ja aiheellisesta kysymyksestäsi.Enpä ole asiaa siltä kantilta koskaan pohtinut.

Kuten Lamourha jo ehtikin kertoa, niin ennen vanhaan perheen väliset kiusalliset välienselvittelyt suoritettiin usein kirveellä.Tekijä saattoi yhtä hyvin olla mustasukkainen vaimo/tyttöystävä tai toisinkin päin.Halilan järkyttävä naisensurma tulee aina ensimmäiseksi mieleen.Se kyllä tapahtui jo 1930- luvulla.

Kysymys jää toistaiseksi avoimeksi.Vaikka en rikosharrastaja olekaan, niin useampi sellainen naisen tekemä murha/tappo on jäänyt mieleen, missä uhria on lyöty puukolla kymmeniä kertoja.Uhri on tällöin ollut toinen nainen, joten tämäkään ei ole varsinainen vastaus Kuolemannaakan kysymykseen.