Keksi itse uutinen

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Maura Isles
Harjunpää
Viestit: 308
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:01 pm

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja Maura Isles »

"Maapallon väkiluku laskee edelleen

Viimeisin maailmanlaajuinen ihmispopulaation määrän laskenta on päättynyt tulokseen 2,59 miljardia. Covid-19 -kulkutaudista alkanut ja tällähetkellä viimeisimpään NOROv-24 päättynyt kulkutautipandemia on vähentänyt maapallon väkilukua niin paljon, että siviilisaation sivistyneisyys ja kehitys on laskenut vuoden 1400 jälkeiselle tasolle."

Avatar
Virdon
Adrian Monk
Viestit: 2638
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Puun takaa yllättänyt sotatila pysäytti Hoaxin

Täysin puun takaa syttynyt sotatila resiinamestari Habaneron päässä pysäytti koko Hoax -resiinan matkanteon aivan ennen aikojaan.

Resiinamestarista tittelinsä pikavauhtia sotalordiksi vaihtanut Habanero on ehtinyt jo pitämään hälytysvalmiudessaan tiedotustilaisuuden jossa hän kertoi seuraavaa:

"Hoaxilla sotkiessani menemään, aikaa terveyshaitoilta hengissä pysymisen lisäksi riitti myöskin tulevan pähkäilemiseen. Pähkäilin että sota viirustoimia vastaan ei voi pelkästään olla riittävä, vaan joku muukin kohde sotatoimille on nyt vaihtelun vuoksi löydettävä. No, sitten näin sinivuokon ja vihollisuuksien kohde olikin sitten sillä selvä. Nyt vain sotastrategioita ja poteroita värkkäilemään."

Hoax -resiinan taru ei ole kuitenkaan tähän loppumassa, ja tulevaisuutensa määräytyykin pitkälti sen perusteella että kumpi sotarintama on sitkeämpi päihittää, viirustoimet vaiko sinivuokot. Tällä hetkellä tämän uusimman sotarintaman ilmestyminen kuin puun takaa vaatii kuitenkin sen, että Hoaxista aloitetaan suunnitelmat muuntaa se panssariresiinaksi vanhaan kunnon sisällissodan henkeen. Lisäksi huoltolinjojen toimivuuden ehdoton varmistaminen on tärkeimpien asioiden listalla jotta grilliapetta isänmaan toivon poteroon riittää yllin kyllin.

Höpö News
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
Virdon
Adrian Monk
Viestit: 2638
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Yhden miehen armeija teki ensimmäiset kalustohankintansa

Armeija teki kaupat muutamasta kymmenestä miinoittajasta.

Sotalordi Habanero on alkanut varautumaan siihen ettei päässään sijaitseva sotatila hellitä kesäänkään mennessä. Niinpä hän teki kaupat useasta kymmenestä miinoittajasta, joita hän kesän aikana aikoo käyttää poteronsa ympärillä sijaitsevien peltojen liukumiinoittamiseen vihollisensa etenemisen estämiseksi.

"Miinoittajat laitetaan toimeen heti kun se on vain mahdollista. Haluan luoda mahdollisimman tehokkaan pelotteen ja esteen ettei vihollinen pääsisi ollenkaan porteilleni kolkuttelemaan. Lisäksi investointi on omiaan myöskin takaamaan muonavarojen riittävyyttä mahdollisesti pidempääkin konfliktia ajatellen. Viimeistään talven tullen miinoittajista saa hyvät raaka-aineet grilliappeen riittävyyden takaamiseksi. Muutama koira ja hevonenkin on aikeina hankkia ruokavaraston tarpeiksi, ihan vain vähän niin kuin Stalingradin taistelun tapaan." -huuteli suoraan poterostaan sotalordi Habanero.

Siitä milloin sotatoimet voisivat leimahtaa varsinaisesti käyntiin, ei Habanerolla ole vielä tarkkaa arviota olemassa.

"Omien joukkojeni osalta pysyttelen vielä aivan asemasodan vaiheessa. Uskon kyllä että vihollinen tulee olemaan se aloitteellinen puoli, ja silloinhan se on vain puolustauduttava. Toisaalta voihan se olla niinkin ettei tässä vielä tiedä että mikä uusikin sotatila tässä saattaa vielä aivan ilman omaa syytä ja uuden järjettömän vihollisen toimesta lähitulevaisuudessa tulla." -kertoili Habanero kunhan oli ensin kovaäänisesti kehottanut mailla ja halmeilla olematonta vihollista "tulemaan hakemaan voita leipänsä päälle".

Höpö News
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
DearPrudence
Scooby-Doo
Viestit: 25
Liittynyt: Pe Tammi 15, 2021 1:45 pm
Paikkakunta: Hell

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja DearPrudence »

12.5.2080


Japanilainen tutkimusryhmä on onnistunut yhdistämään ihmisen alkioon kissan geenejä. Professori Yukio Arashi sapporon yliopistosta kertoi tiedotusvälineille tutkimusryhmänsä tuloksista. Kissamaisia piirteitä on yritetty luoda ihmisille keinotekoisesti plastiikkakirurgialla, mutta professori Arashi on keksinyt pysyvämään ratkaisun kissaihanteen saavuttamiseksi. Koiraihmisiä elää Japanissa arviolta 50 kappaletta, mutta kissaihmiset ovat uusi läpimurto. Sapporo on muodostunut Japanin teollisuuden pääkaupungiksi Tokion suuren tulvan jälkeen ja jo vuodesta 2040 sinne on tuotu tiedemiehiä ympäri maailmaa. Myös Suomalainen Pertti Korhonen työskenteli professori Arashin Neko Ningeniksi ristityn projektin parissa. Pertti Korhonen on tunnettu parhaiten hänen kirjastaan vuoden 2020 suuresta pandemiasta.
I m Killer women

aivoriihi
Jane Marple
Viestit: 1097
Liittynyt: Su Loka 04, 2015 8:16 am

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja aivoriihi »

Elokuva Cat People, Kissaihmiset, alkuperainen 1942, remake 1982. Nastassja Kinski oli uskomattoman kaunis kissa!
Umlautit lukijan rasituksena :oops:

Avatar
erityisasiantuntija
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2021 9:26 am
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja erityisasiantuntija »

Uusi koulukiusaamislaki tulee voimaan – kiusaaja(t) erotetaan saman tien oppilaitoksesta

Suomessa tulee tänään voimaan uusi koulukiusaamislaki, jossa määrätään jyrkkiä toimia koulukiusaamisen ehkäisyyn. Muun muassa kiusaamistapausten ilmentyessä, kiusaaja(t) erotetaan oppilaitoksesta lopullisesti. Kiusaajalle ei anneta mahdollisuutta palata takaisin. Tämä koskee myös opettajia ja muuta henkilökuntaa, jotka eivät puutu kiusaamiseen. Oli kysymyksessä solvaaminen tai fyysinen väkivalta, lopputulos on aina sama. Rikoksen tapahtuessa tehdään myös rikosilmoitus erottamisen lisäksi. Kiusaamista tutkinut päivystävä dosentti K.Iva Kolu on tyytyväinen eduskunnan päätökseen, joka meni läpi historiallisin luvuin 200-0.

"Suomi on ottanut edistysaskeleen. Jokaisella on oikeus turvalliseen opiskeluun." Kolu liikuttuu selvästi ja itkee vuolaasti helsinkiläisen kahvilan terassilla.

Lisäksi laissa määritetään, että vähintään kerran kuukaudessa oppilaita muistutetaan ohjaustunnilla seuraamuksista, jos toista oppilasta aletaan kiusaamaan. Laissa myös sanotaan, että tämä koskee myös koulun ulkopuolella tapahtuvaa kiusaamista, jos osapuolet ovat koulun oppilaita.

Helsinkiläisen ala– ja yläkoulun rehtori Puka Sissi kuitenkin muistuttaa, ettei ketään eroteta ilman perusteellista tutkimusta. Näin estetään tiettyjen oppilaiden halu päästä pois koulusta kotiin sohvalle makailemaan.
"Kun selvityksessä käy ilmi kiusaaminen, rehtori kirjoittaa välittömästi erottamisilmoituksen oppilaalle. Vanhemmille ilmoitetaan päätöksestä, eikä siitä voi valittaa, muuten kuin Vauva.fi:hin."

Päätös ei ole kuitenkaan herännyt pelkästään myönteistä palautetta. Oikeustieteen emeritusprofessori Harri Saviaivo on huolestunut, että kiusaajat leimataan syyllisiksi.
"Oikeusjärjestelmässämme uhri on aina syyllinen konfliktiin. 100 % kiusaamistapauksissa kiusaaja on joko a) kärsinyt laiminlyövistä vanhemmista b) on maahanmuuttaja ja kokenut suomalaisten järkyttävää rasismia c) on vain muuten huono-osainen – joten jos kiusaaja hakkaa uhrin päätä vessanpöntön reunaan, niin se on ymmärrettävää äsken mainittujen syiden perusteella."

Suurin vastalause on tullut kuitenkin Kiva Koulu- järjestelmän kehittäjiltä.

"Tutkimuksiemme mukaan pään työntäminen pensaaseen ja oman koulunsa kiusaamisen kieltäminen ovat tehokkaimpia kiusaamisen ehkäisyyn."

Myös presidentti Naali Siinistö kiitteli eduskuntaa ja sanoi sen olevan tolkun päätös.
HUOM: Allekirjoittanut ei oikeasti tiedä mistään mitään ja kaikkea kirjoittamaani voidaan pitää vain tekopyhänä snobbailuna.

Kaikissa tapauksissa on tärkeää, että asiat ovat avoimesti esillä. – Mari Kiviniemi

Avatar
Virdon
Adrian Monk
Viestit: 2638
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja Virdon »

Sotalordi jälleen varusteita shoppailemassa

Tällä kertaa ostoslistalle olivat päätyneet rypälepommit ja taistelukaasu.

Sotalordi Habaneron sotatantereella on ollut näennäisesti hiljaista. Kevään etenemisen vuoksi erilaiset äänet ovat kuitenkin lähimetsissä lisääntyneet, ja rintaman ainoa sotatilassa elävä taistelija pitääkin mahdollisena että kyseiset äänet ovat vain lintujen sirkutukseksi naamioitua vihollisen viestintää. Habanero kuunteleekin sirkuttelua herkällä korvalla.

"Murrettiin se Enigmakin toisessa maailmansodassa, ja kyllä minäkin aion saada selvyyden josko tässäkin on kyseessä jokin vihollisen salausmenetelmä." -totesi poterossaan 24/7 -vahtivuorossa viihtyvä sotalordi.

Lintujen sirkutuksen murtamisen lisäksi Habanerolla riitti myöskin aikaa uusille varustekaupoille. Koska asemasota ei salli poistumista poterosta, niin hankinnat oli tehtävä internetin kautta.

"Riskinähän tällaisessa on tietysti että vihollinen saa selvitettyä että mitä on hankittu ja mistä, mutta ei ollut vaihtoehtoa koska taistelut voivat syttyä milloin tahansa. Valmistaudun kuitenkin olosuhteiltaan ja sotatoimiltaan vaativaan kesään joten valmistautumista on tehtävä. Siksi hankinkin muun muassa litratolkulla rypälepommi -mehua että jaksaa helteilläkin sotia. Luotan siihen ettei vihollinen saa merkittävästi häirittyä postin kotiinkuljetusta." -Habanero sanaili poteronsa suojista.

Koska habaneron pahin vihollinen kesän taistoissa todennäköisesti ovat vain verenhimoiset hyttyset, niin niitä vastaan hän tilasi myöskin pullotolkulla taistelukaasua.

Turvallisuuden tuntua sotalordin strategioihin tuo piakkoin alkuun pääsevä lähialueiden liukumiinoittaminen.

"Kukapa ei pelkäisi liukumiinaan astumista. Se on jo tehokas henkinen pelote kun tietää että joutuu liikkumaan alueella jossa on liukumiinoja, puhumattakaan että tulee hintavilla popoillaan sellaiseen astuneeksi. Pahimmillaanhan siihen voi liukastua ja menee siihen itseensä sitten muutkin tyyriit kledjut. Muukin kuin vain henkinen vaurioituminen voi olla vieläpä mahdollista. Toivottavasti vihollinen ei kuitenkaan hyökkää ennen kuin saan alueet kylvettyä liukumiinoja täyteen hankkimillani biotekniikkaan perustuvilla miinoittajilla." -suunnitteli tulevia kuvioitaan sotalordi Habanero.

Höpö News
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Avatar
erityisasiantuntija
Susikoski
Viestit: 44
Liittynyt: Pe Huhti 16, 2021 9:26 am
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

Re: Keksi itse uutinen

Viesti Kirjoittaja erityisasiantuntija »

Poikkeuksellinen episodi johti jalkapallo-ottelun hylkyyn – erotuomari antoi itselleen punaisen kortin

Salomonsaarien valioliigan sarjaottelussa Kossa – Marist nähtiin ennennäkemätön tilanne, kun erotuomari Kitisi Marisi antoi itselleen ottelun seitsemännellä minuutilla punaisen kortin. Tilannetta edelsi hetki, jossa erotuomari peruutti vahingossa Maristin joukkueen pelaajaa päin. Osuma ei ollut kova, eikä tuonut vammoja ja Maristin pelaaja nousi saman tien ylös. Puoli minuuttia myöhemmin Marisi vihelsi pilliin, osoitti itseään ja näytti punaista korttia. Tämän jälkeen Marisi teki päätösvihellyksen. Hämmentyneet pelaajat jäivät vain katselemaan, kun Marisi lähti pois kentältä. Koska varatuomaria ei ollut eikä yleensä ole, peli hylättiin tilanteessa 0-0.

Myöhemmin FIFA tiedotti että kyseisen pelin tuomari on irtisanonut itsensä episodin johdosta. FIFA ei hyväksy irtisanomista sellaisin perustein. Marisi aikoi kuulemma silti erota.
"Hän sanoi, että hänen olisi pitänyt estää tilanteen syntyminen. Kun kerroimme, ettei kenellekään ole silmiä selässä, hän totesi että pitää olla."
Maristin joukkue lähetti tiedotteen, että vahinkoja sattuu kenelle tahansa ja he toivottavat Marisin takaisin tuomaroimaan pelejä. Marisi oli vastannut tähän, että vahinkoja ei saa sattua ja törmäys oli anteeksiantamaton.
Lopulta Maristin joukkueen pelaaja, se kehen törmättiin, meni henkilökohtaisesti tapaamaan Marisia. Hän kertoi tuomarille, ettei hänen tarvinnut tuntea häpeää ja syyllisyyttä sellaisesta. "Voin hyvin, eikä tilanne vaikuttanut elämääni.", pelaaja oli sanonut Marisille.
Mutta Marisi ei perääntynyt ja kertoi, että pelaaja oli mielisairas ajatellessaan näin. Lopuksi hän oli käskenyt pelaajaa menemään hoitoon.

Muutama päivä myöhemmin, FIFA hyväksyi eronpyynnön. Ei kuitenkaan niistä syistä mitä Marisi esitti, vaan siitä että "tapaus on aiheuttanut Marisille hermoromahduksen, jonka myötä hän ei pysty tuomaroimaan."
HUOM: Allekirjoittanut ei oikeasti tiedä mistään mitään ja kaikkea kirjoittamaani voidaan pitää vain tekopyhänä snobbailuna.

Kaikissa tapauksissa on tärkeää, että asiat ovat avoimesti esillä. – Mari Kiviniemi

Vastaa Viestiin