Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 19726
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Hyvin selvennetty :wink:
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

maalittaja
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: Su Tammi 22, 2023 6:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja maalittaja »

Kylläpä se näyttää ottavan koville joillekkin tajuta, että on taas tullut uskottua todella harhaisia salaliittoteorioita koronan tiimoilta. Jatkuukohan heidän ulinansa tässä ketjussa vielä kymmenen vuoden kuluttuakin?

jotunheimen
Poliisikoira Rex
Viestit: 260
Liittynyt: Ma Loka 19, 2020 8:34 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja jotunheimen »

Kaikkihan sen huomaa keille asia todellisuudessa koville ottaa. Toiset puhuvat asiasta, toiset asian vierestä.
I am a card carrying anti-vaxxer, my pronouns are Told/You/So

maalittaja
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: Su Tammi 22, 2023 6:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja maalittaja »

jotunheimen kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:19 am
Kaikkihan sen huomaa keille asia todellisuudessa koville ottaa. Toiset puhuvat asiasta, toiset asian vierestä.
Toiset ottavat virusta vastaan rokotuksen. Toiset juovat Kalevi Korennon spermaa. Siinä on ero terveen ja hullun välillä.

Avatar
sikakoira
James Bond (Daniel Graig)
Viestit: 19726
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ti Tammi 24, 2023 5:23 pm
Tiedettä populaation immuniteetin rampautumisen takana, ja miten se oli nähtävissä jo kliinisten kokeiden tuloksista (boldatun otsikon alla), etsiessäni törmäsin taas yhteen helmeen. "Tappava pandemia tulee ja menee median kautta":
CaptDjob kirjoitti:
Ke Huhti 20, 2022 10:27 pm
...
Muutenkin, koska vakavat keissit vähentyny ni tämä pandemia on takanapäin. Oikeat tutkijat tulevat taatusti tekemään liudan tutkimuksia tästä kokonaisuudesta. Joten ei sun onis tartte täällä suoltaa tota skeidaa enää.

Jos nyt tulis uus variantti missä tehoa olis enempi ni palataan astialle. Mutta siihen asti, "HAJAANTUKAA!"
:D Nostin huhtikuun -22 kommentin esiin, koska toimii loistavana esimerkkinä siitä, miten media ja viranomaiset ovat johtaneet ihmisiä harhaan. Osa huomasi jo varhain, että pahin tauti tulee mediasta, valheet. Merkitsin vakavien tapausten ja kuolemien lähelle näille alttiimpien injektoinnin aloitusajan karkeasti aikajanalle #3 asti:
Populaation immuniteetin rampauttamisen tulos - ennatyskorkeat vakavat seuraukset tehottomasta viruksesta.jpg
Ironisesti Suomessa olikin juuri tuon "ei vakavaa tautia"-kommentin aikaan juuri koronan pahin hetki käynnissä, vaikka liki kaikki oli "täysin injektoitu" ja melkein sama määrä vieläpä "boostattu". Tästä syystä thl ei voinut jatkaa ihmisten pelottelua entiseen malliin, koska "rokotteen" täydellinen floppi olisi tullut ilmiselväksi kaikille, vaan media vaiennettiin "tappavasta pandemiasta".

Mitä "oikeisiin tutkijoihin" tulee, niin tutkijanimikkeellä palkkaa nauttivissa on todella hyviä, mutta valtaosan kapasiteetti ja mahdollisuudet ovat kokemukseni mukaan rajatut. Tämän pitäisi olla melko selvää, jos on seurannut thl-johtoisia koronatoimia ja miten nämä yrittivät estää pandemiaa maan rajoja sulkemalla, vaikka lapsikin tiesi taudin olevan jo eläimissä ja tarttuvan aerosoleina (maskeista huolimatta). Itse olen oppinut arvostamaan vain heitä, jotka seuraavat tuloksia, eivätkä julkisia mielipiteitä.

En pidä itseäni tutkijana, mutta tiedän ja hahmotan kokonaisuudesta selvästi enemmän kuin valtaosa lääkäreistä tai alan tutkijoista, jotka ovat siiloutuneita, koska heidän aikansa ja motivaationsa ei riitä laajan kokonaisuuden pureskeluun tai uuden teknologian ja sen alati pulppuilevien epäkohtien opiskeluun. Osa heistä on paitsi raukkamaista, niin myös varsin yksinkertaista väkeä, kuten Lehtosen Lasse tai Nohynekki tai sitten korruptio vaikuttaa niin, että kädet ovat sidotut?

Missä meidän oikeat tutkijat ovat kertomassa siitä, miten koronainjektiot haittaavat tukevat vastustuskyvyn, ns. laumasuojan muodostumista? Tästä voi johtaa myös syyn sille, miksi matalan injektioasteen ja vähien varvien maissa korona ei ollut ongelma kuin korkeintaan hetken aikaa, mutta tartuntakuorma ja vakavat tapaukset eivät jääneet pysyvästi korkealle. Korkean mRNA-asteen maissa taas jäi, kuten meiltäkin tiedämme.

ANTI-N ELI NUKLEOKAPSIDIVASTA-AINEIDEN SYNTYMISEN RAMPAUTUMINEN INJEKTOIDUILLE

Jo kliinisten kokeiden tuloksista näki, että mRNA haittaa tukevan vastustuskyvyn muodostumista
mRNA-injektiot salpasivat nukleokapsidivasta-aineiden muodostumista läpilyöntitartunnnan jälkeen, vaikka nohynekit sun muut horisivat "ylivertaisesta hybridi-immuniteetista" rokotteen pettämisen tultua selviöksi ja joku vale piti keksiä peittämään aimpaa valetta eli 95% suojatehoa kaikkia variantteja kohtaan, tjsp. "Hybridi-immuniteetti" on todellisuudessa pelkkää S-vasta-ainetta kantava, koska injektoidun täytyy joko sairastua vakavasti tai useasti N-vasta-ainetta saadakseen. Tällöin hän on altis uusintatartunnoille myös samasta ja samankaltaisesta variantista, jos N-vasta-aineita ei ole.

Ainoa asia mikä näille injektoijille merkitsi oli piikkiproteiinivasta-aineiden määrä, mikä taas ei kerro mistään mitään, sillä tärkeä osa terveen ihmisen immuniteettia on paitsi synnynnäinen immuniteetti, myöskin B-solujen eli muistisolujen toiminta.

Nyt ainoa mitä haluttiin, oli pitää ihminen täyteenpumpattuna kuin Michelin-ukko injektion avulla solujen alati tuottamaa toksista piikkiproteiinia, vaikka tartuntojen estämiseksi olisi tarvittu laaja immuunireaktio virusta vastaan, eikä tuottaa vain sen toksisinta osaa ja vasta-aineita sitten tälle.

Pohjatiedoksi tämän jälkeen tulevalle uudelle tiedolle:
On Anoi Kaa kirjoitti:
Pe Touko 20, 2022 9:46 pm
...
Uusintatartuntoja näyttävät kuitenkin yleensä saavan juuri moneen kertaan rokotetut ja tähän ainakin osasyy löytynee US NIH (National Institute of Health) tutkijoiden yhteenveto Modernan kliinisen kokeen datasta.

He selvittivät antinukleokapsidivasta-aineiden esiintymistä koeryhmissä, jotka olivat osa Modernan 30 000 henkilön kliinistä koetta. Selvisi, että mRNA-injektion saaneet kehittivät samankaltaisen tukevan vastustuskyvyn infektion saatuaan selvästi harvemmin kuin puhdasverinen placeboryhmä [laajasta vastustuskyvystä indikoivia antinukleokapsidivasta-aineita infektion 40%:lla Moderna RNA-injektoiduista vs. 93% rokottamattomilla] ja tämän pitäisi laittaa hälytyskellot soimaan aikana, jolloin jopa nuorehkot perusterveet rokotetut kertovat pitkäkestoisista uusintainfektioista, kun taas rokottamattomien vastaavien oireet ovat tuskin huomattavat.
Kuva
Vasta-aineiden kehittäminen viruskuorman ja rokotestatuksen mukaan (huom. logaritminen asteikko).jpg

Rokottamattomalla oli melkein 60% todennäköisyys kehittää vasta-aineet jopa erittäin miedosta infektiosta, kun taas mRNA-injektoitu tarvitsee melkein 100 000X määrän virusta vereensä, jotta saisi laajasta vastustuskyvystä indikoivat vasta-aineet vereensä.

Kyseessä US NIH-tiedemiesten tutkimus, mikä julkaistiin kk sitten Modernan 30 000 koehenkilön kliinisen tutkimuksen datasta. //
Lisätodisteita UKHSA:n raporteista, että koronarokote epäonnistui estämään tartuntoja ja tartuttamista. 100% S-proteiiniseroprevalenssista huolimatta anti-N vasta-aineiden kehittyminen oli tuskallisen hidasta tammikuusta 2021 alkaen ja tämä jatkui kunnes 80% ihmisistä olivat saaneet riittävän pahan tai useita tartuntoja kehittääkseen nukleokapsidivasta-aineet (N).
S- ja N-vasta-aineiden yleisyys, UK.jpg

Kuten vanhasta lainauksestani (alkuperäisestä myös kuvaajat) voitte lukea, niin piikkiproteiini-injektoitujen täytyy saada joko vakava tauti tai useita läpilyöntitartuntoja kehittääkseen anti-N-vasta-aineita.

Raskaimmin injektoitu joukko (yli 70v) tuotti vähiten vasta-aineita, vaikka tartunnat olivat tuohon aikaan kaikkialla. Ikärymä 17-29 tuotti korkeamman määrän anti-N-vasta-aineita ja saivat siten tartuntaketjut pysäyttävän "laumasuojan" noin 5kk vanhinta ryhmää aiemmin.
N- eli nukleokapsidivasta-aineiden muodostuminen ikaryhmittain, UK.jpg
https://assets.publishing.service.gov.u ... 2-2023.pdf

Paskin. Rokote. Ikinä. Rampauttaa. Vastustuskykyiseksi. Tulemista.
(Parempi vaihtoehto olisi ollut varhaisen vaiheen kustannustehokas hoito, mikä olisi säästänyt sekä ihmishenkiä, että resursseja, vanhukset olisivat voineet elää ilman kuolemanpelkoa.)
*poistettu täysin ala-arvoista pissakakkakommentointia ja nimimerkki lähetetty palstan tuomioistuimen käsittelyyn*tm
Maailma avautuu aivan toisella tavalla kuin jos yritätte rakentaa kuvaa maailmasta pelkän suomalaisen valtamedian varassa Se kuva on täysin virheellinen ja harhainen tarkoituksellisesti Se on mediapoolin ja hybridikeskuksen hybridisotaa teitä kohti

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11809
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

On Anoi Kaa kirjoitti:
Ti Tammi 24, 2023 4:20 pm
...
Jos tuo tartunnasta saadun immuniteetin kesto mietityttää, niin vasta-aineiden mittaaminen on sitten humpuukia, koska B-solut muistavat mitä tehdä, jos on jonkun tartunnan joskus saanut. Nythän injektio ei kykene luomaan laajaa vastustuskykyä, miksi näitä pidetään piikkiproteiinilla ja sen vasta-aineillä pumpattuina Michelin-ukkoina. ...
Katsokaapa mitä Cochrane sanoo rokotteen tehon päättelemisestä vasta-aineiden perusteella:
Cochrane-katsaus kirjoitti:Current yearly registration of candidate influenza vaccines is based on their ability to trigger a good antibody response. But antibody responses are poor predictors of field protection.
Influenssarokote valitaan sen tuottamien vasta-aineiden perusteella, mutta vasta-ainevaste on huono indikaattori suojateholle.

This is another example of the use of surrogate outcomes in biomedicine, where effects on clinically important outcomes remain unmeasured or unproven from randomised trials: complications and death by influenza.
Tämä on taas yksi esimerkki korvaavan tuloksen käytöstä biolääketieteessä, missä todellisia vaikutuksia ei mitata tai todisteta satunnaistetuilla kokeilla.

Lähde: https://community.cochrane.org/news/why ... stabilised
Mukava lukea välillä tekstiä ilman lääketeollisuuden propagandamädätystä. Tein vuosi sitten tämän, kun olin oppinut ja ymmärtänyt ettei vasta-aineista voida päätellä rokotteen suojatehoa, vaikka vasta-aineita voikin huvikseen laskea:
Edesmenneilla vasta-aineilla taysin pumpattu.jpg
Edesmenneilla vasta-aineilla taysin pumpattu.jpg (50.58 KiB) Katsottu 348 kertaa
THL-henkilöt puhuvat siten, että voimakas immuunireaktio, vasta-aineiden tuotanto, määrä ja kesto olisivat positiivisia asioita, mutta näin ei todellakaan ole. Nyt jo osa injektoiduista on kuollut, kun terve immuunijärjestelmä on reagoinut aggressiivisesti ihmiskeholle vieraisiin molekyyleihin ja tappanut samalla oman herkän elimensä.

Yle kertoi joulukuussa -22 vakavan injektiohaitan saaneesta kolmikymppisestä sairaanhoitajasta, "Minnasta", jonka oireet sopisivat autoimmuunisairauteen, mikä vaikuttaa tämän hermostoon (piikkiproteiinilla on toisaalta kyky tulehduttaa hermosoluja, joten ei ihme, että diagnoosia ei ole). Uusi autoimmuunisairaus selittäisi myös sen, miksi kukaan ei osannut sanoa tutkimuksista huolimatta mekanismia, aiheuttajaa ja miten uhria voisi hoitaa. Taas kerran todiste siitä, että injektion vaikutusmekanismit ovat niin monimutkaiset, pitkäliti myös tuntemattomat, että aiemmin opitun perusteella ei voida mennä, vaan pitäisi mitata piikkiproteiinin määriä niin plasmasta kuin elimistäkin, pyrkiä pilkkomaan niitä ja selvittää onko immuunijärjestelmä terve.

Tuo oli muuten influenssarokotetta koskien, missä kaikki kolme käynnissäollutta katsausta oli keskeytetty, koska aiempien tutkimusten näytön kumoaminen vaatisi jotain supertuotetta, mitä ei tällä hetkellä ole näkyvissä. Tehottomuus on aiempien tutkimusten perusteella jo todettu. Perusongelma sama kuin kaikissa hengitystievirusrokotteissa: lihakseen pistettävä injektio ei synnytä immuniteettia limakalvoille, jolloin rokote/mRNA-injektio ei estä tartuntoja.

Kun rokote tuottaa joillekin ihmisille valtavasti enemmän antigeeniä, niin tällöin on seurassa rokotehaitta. Kukaan ei tiedä kenelle, mikä tai minkä injektion jälkeen tulee. (esim. Elon Musk kertoo vakavista sydänoireista 4. injektion jälkeen)

(Injektio laittaa siis solut kaikkialla elimistössä tuottamaan wuhan-piikkiproteiinia (omikronboosterissa puolet muuta) todistetusti jopa satoja miljardeja molekyylejä pelkästään verenkiertoon, minkä jälkeen elimistö kehittää näille vasta-aineita (anti-S). Anti-S kykeni aluksi sitoutumaan piikkiproteiiniin hyvin, mutta ei koskaan estänyt tartuntoja ed. viestissä selittämästäni syystä.

Kun populaation enemmistö injektoitiin vuotavalla "rokotteella" kesken suurten tartuntamäärien vastoin kaikkea aiemmin opittua, se oli koronavirukselle kuin käsky mutatoitua niin, että S-vasta-aineet sitoutuvat siihen alati huonommin ja että virus alkaa käyttää vasta-aineita alati enemmän hyväkseen. Tällä hetkellä se näkyy lähinnä pysyvästi korkeaksi jääneissä tartuntamäärissä, kun vasta-aineet voimistavat nyt viruksen tartuttavuutta (ADEI).

Se on toteennäytetty niin tutkimuksissa kuin elävän elämän tilastoissa, että "rokotteen" teho vajosi negatiiviseksi vain reilu 3 kk päästä edellisestä, altistaen uusille tartunnoille, jotka taas syövät valkosoluja (T-soluja) ja tartunnoille on sitä alttiimpi, mitä useampi injektio on vyöllä, uudet boosterit huonontavat tilannetta jopa enemmän kuin wuhan-piikit.

Tällä hetkellä injektoimattomat eivät enää koronaan kuole, vaikka emme mekään sentään kuolemattomia olla. Tilanne on erittäin hyvä myös niillä, jotka pääsivät koukusta yhden tai kahden piikin jälkeen, koska heidän immuniteetti ei ole vielä hyperfiksoitu edesmenneeseen virukseen ja heidän veren vasta-aineet (immunoglobuliinit) ovat vielä normaalit.

Kolmannen injektion kohdalla tapahtuu kuitenkin aiemmin tuntematon IgG4-siirtymä, kun terveellä ihmisillä esiintymätön proteiini tulee räjädysmäisesti esille. Kysykääpä tutulta lääkäriltä mitä hän arvelisi, jos IgG4-pitoisuus olisi yhtäkkiä yli 20% (terveellä tätä ei ole). En voi toistaa tätä tarpeeksi, koska artikkeli ja siinä läpikäydyt tutkimukset näyttävät, mitä joillekin on jo käynyt, he huomaavat sen vasta sairastuttuaan vakavasti:
Philadelphia 2023 - immuunipuolustus on veitsenterällä
https://arkmedic.substack.com/p/philadelphia-2023
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond (George Lazenby)
Viestit: 11809
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

Immunologi, professori Robert Clancy kertoo perustavaa laatua olevista ongelmista. Hän pitää erittäin tärkeänä sitä, että ihmiset kuulisivat rehellistä viestiä mRNA-injektioiden ongelmista ja vakavista haitoista tämänhetkisten tietojen perusteella, koska viranomaiset eivät hänen ja kollegoidensa järkytykseksi näytä joko ymmärtävän tai välittävän.

Immunology of mRNA vaccines - professori Robert Clancy.
  • mRNA:n ongelmana on mm. se, että ei ole keinoa kontrolloida tuotetun antigeenin määrää tai tuotannon kestoa. Kukaan ei tiedä paljonko kukin molekyylejä tuottaa ja minne ne menevät.
  • vaaralliseksi tilanne tulee mm. sitä kautta, kun elimistö näkee solun pinnalla olevan molekyylin vihollisena ja hyökkää sitä vastaan.
    Vieläkään ei tiedetä kuinka yleistä tämä on tai että kenelle tämä tapahtuu, mutta laajakirjoisista oireista kärsivät tai yllättäen kuolleet ovat todennäköisesti tämän uhreja, eikä mekanismia kyetä tällä hetkellä pysäyttämään. Piikkiproteiiniin kyetään vaikuttamaan tietyillä lääkkeillä, joilla on useita toimintamekanismeja.
  • Rokotteen molekyylit menevät veren kautta kaikkialle, myös immuunisoluihin, siis ihan kaikkialle. Immunologi Clancy hämmästelee, miten ympäri kehon leviämisestäkään ei puhuta julkisesti.
  • Injektion vaikutus lapsentekoon ja syntyvään lapseen ovat eräs vakavista tuntemattomista riskeistä, kertoi Clancy.
    (Joka muuta väittää, valehtelee: Vielä ei voi sanoa suuntaan tai toiseen, koska aikaakaan ei ole kulunut tarpeeksi, eikä tutkimuksia vieläkään saatu tehtyä. Herkkyyden takia aiemmin tehtiin huolelliset prekliiniset työt ja mm. eläinkokeita, sitten kokeiltiin pieneen joukkoon, massoihin ja viimeisimpänä odottaviin äiteihin.)
Laboratoriossa koronainjektion tutkimuksissa on selvinnyt, että ADE:a tapahtuu jo, mutta onneksi terveempien ihmisten immuunipuolustus kykenee toistaiseksi kumoamaan voimistetunkin taudin ja neutralisoimaan omikron-viruksen. Tosin >2 kertaan injektoiduille menee selvästi kauemmin neutralisoida virus ja vaikka heidän oireensa ovatkin olleet poissa jo päiviä, jo viime vuonna terveydenhoitoalan työntekijöiden todettiin kantavan virusta usein yli 10 vrk., mikä kuormittaa näiden elimistöä, tartuttaa muita ja luo hienon olosuhteen mutaatioille.

ADE on kuitenkin se todellinen peikko ja valtava riski, minkä valtiaamme olivat valmiita ihmisten puolesta ottamaan, vaikka ADE:n tiedetään kylväneen tuhoa aiemmissa injektiokokeissa, kun aikaa on kulunut joitain vuosia, jopa 10v. On todennäköistä, että useaan kertaan injektoidut kuolevat osin ADE:n takia, osin immuunijärjestelmälle tehtyjen ongelmien takia. Vaatisi laajoja verikokeita, jotta tilanne selviäisi. Toivottavasti tutkivat verenluovuttajien verestä näiden vasta-ainepitoisuuksia, koska ne ovat monella nyt kieroutuneet.

Jos saa tartunnan, se kannattaa hoitaa pois mahdollisimman nopeasti, sillä bioaseviruksen pitkäaikaisvaikutukset ovat vielä auki, mutta sillä tiedetään olevan todella huolestuttavia mekanismeja. SARS1:een GoF-asennettiin furiini ja neljä HI-viruksesta tuttua sekvenssiä tämän tartuttavuutta ja tuhoisuutta lisäämään. Furiini on tuttu esim. pernarutosta ja nykyisen koronanviruksen piikkiproteiinissa on vielä nuo 4 inserttiä täydellisesti sijoitettuna luomaan uusia tartuntaväyliä, minkä avulla tämä mm. tulehduttaa niin valkosoluja kuin hermostoa, JOS limakalvojen immuunipuolustuksen jälkeen elimistöön pääsee.

Tällä viruksella on siis kaikki, mitä tarvitaan jotta myöhemmin tulisi Alzheimer tai muu amyloidoosin tai vaikkapa hermojen tulehduksen aiheuttama krooninen sairaus. Pintaoireiden perusteella tämä on ollut kuin flunssa terveille suomalaisille, mutta se tämä ei ole, vaan bioase millä on sivilaation lamaamiseen pitkässä juoksussa kykeneviä piirteitä.

Linkitän huomenna yhden tutkimusartikkelin asiaa täyspäiväisesti alusta asti tutkineelta amerikkalaiselta, missä on käyty aikajanalla läpi se, miten Fauci, Collins ja kumppanit salasivat koronaviruksen vaarallisimmat piirteet useiden kuukausien ajan kaikilta, vaikka tiesivät mm. Furiinista ja GP120:stä alusta asti.

Tutkimuksessa poraudutaan syvälle virukseen labrassa lisättyihin tartuttavuuden ja vaarallisuuden moninkertaistaviin osiin, furiiniin ja HIV-insertteihin, joista tuo GP120 on kenties se vaarallisin. Tieto näiden olemassaolosta olisi vaikuttanut esim. tehokkaiden hoitojen valintaan. Linkitän samalla myös videon, missä laaja katsaus sekä nykyiseen koronavirukseen ja miten se liittyy historiaan ja aiempiin kokeisiin, patogeeneihin.

Fauci salasi myös sen, että hydroksiklorokiini toimii tehokkaasti SARS-piikkiproteiinia vastaan. He tekivät asiasta tutkimuksen SARS1:llä, mutta tästä ei kerrottu sanallakaan. Lisäksi lääketeollisuuden maksama Lancet julkaisi "palkkamurha-tutkimuksen" HCQ:ta vastaan, missä muka todettiin tämän olevan kelvoton SARS-CoV-2:ta vastaan. Tutkimus oli niin selvä feikki, että rehelliset vertaisarvioijat olisivat nähneet sen heti, mutta nyt he olivatkin lääketeollisuuden asialla, koska kaikki toimivat terapiat piti ampua alas keinolla millä hyvänsä, jotta saadaan "rokote" markkinoille hätäluvalla.
Ironiainjektio: Mitä enemmän injektiot, sitä enemmän infektoit (tuore tutkimus). Tästä syystä virustaudit ja syövät saavat usein vallan boostaamisen jälkeen. Olkaa viisaita ja pysähtykää hetkeksi.

holmesin haamu
Horatio Caine
Viestit: 6439
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

jotunheimen kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:19 am
Kaikkihan sen huomaa keille asia todellisuudessa koville ottaa. Toiset puhuvat asiasta, toiset asian vierestä.
Sen tosiaan huomaa. Koronauskovaiset niinkuin tämä yksi palstan moninikki (en viittaa kommentoijaan) niin ensin levitti tauotta koronapropagandaa 24/7 ja heti kun tuo loppui valtamediasta, niin meno hiljeni ja nyt uusi narratiivi on kuin "Ei koronasta pidä juuri puhua mitään ja aihetta muistella".

holmesin haamu
Horatio Caine
Viestit: 6439
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

maalittaja kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 12:57 am
Kylläpä se näyttää ottavan koville joillekkin tajuta, että on taas tullut uskottua todella harhaisia salaliittoteorioita koronan tiimoilta. Jatkuukohan heidän ulinansa tässä ketjussa vielä kymmenen vuoden kuluttuakin?
Epäilen että kirjoittajalle on ottanut koville aina muuttuvat valtamedian narratiivit. :mrgreen:

holmesin haamu
Horatio Caine
Viestit: 6439
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

Hbo loi uuden sarjan, niin eikös siinä vähemmän yllättäen heti ensimmäisessä jaksossa laitettu piikkiä - ideana tietysti koronarokotteet ja lähdetty etsimään rokotetta.

MikaK
Roger Murtaugh
Viestit: 865
Liittynyt: Ke Syys 18, 2019 9:29 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja MikaK »

Tuore laaja pohjoismainen tutkimus osoitti että 4. rokote pienensi sairaalaanjoutumis- sekä kuolemanriskiä n. 80%. Kannattaa siis ottaa rokotteet, uskoa tiedettä, tutkittua tietoa eikä uskoa hörhöjen levittämää sanomaa:

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2023 ... 19-vaccine

maalittaja
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: Su Tammi 22, 2023 6:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja maalittaja »

holmesin haamu kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:58 pm
Hbo loi uuden sarjan, niin eikös siinä vähemmän yllättäen heti ensimmäisessä jaksossa laitettu piikkiä - ideana tietysti koronarokotteet ja lähdetty etsimään rokotetta.
Koska se televisiosarja on Maailman talousfoorumin ja illuminaatin liskoihmisten tuottama.

maalittaja
Alibin satunnaislukija
Viestit: 60
Liittynyt: Su Tammi 22, 2023 6:50 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja maalittaja »

holmesin haamu kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:51 pm
jotunheimen kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:19 am
Kaikkihan sen huomaa keille asia todellisuudessa koville ottaa. Toiset puhuvat asiasta, toiset asian vierestä.
Koronauskovaiset niinkuin tämä yksi palstan moninikki
Koronauskovaiset eli sellaiset henkilöt, joka uskovat koronaviruksen olemassaoloon?

holmesin haamu
Horatio Caine
Viestit: 6439
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

MikaK kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 12:31 am
Tuore laaja pohjoismainen tutkimus osoitti että 4. rokote pienensi sairaalaanjoutumis- sekä kuolemanriskiä n. 80%. Kannattaa siis ottaa rokotteet, uskoa tiedettä, tutkittua tietoa eikä uskoa hörhöjen levittämää sanomaa:

https://www.ssi.dk/aktuelt/nyheder/2023 ... 19-vaccine
Ai sama koronarokote, jonka ensin piti estää "tutkimusten valossa" koronatauti, myöhemmin sen leviäminen ja lopulta kun kumpikaan väite ei pitänyt paikkaansa, niin vakava tautimuoto, jonka perustelut jätettiin myös lähinnä uskon asiaksi julkisuudessa.

Sitten sen tehokkuus oli parhaimillaankin vielä joitakin kuukausia ja jossain kohti puhuttiin negatiivisesta vaikutuksesta. Samaan aikaan koronaa pidettiin yleisesti melko vaarattomana ohimenevänä flunssaan verrattavana tautina.
Paljon on puhuttu myös erilaisista sivuvaikutuksista, joista sydänongelmat nousivat eniten esiin.

Olisi täysin hullua ottaa koronarokotteet ja mennä parin kuukauden jälkeen ottamaan aina vain uutta piikkiä, kuten nytkin puhutaan 4stä. Hyvin yleisesti on puhuttu vaaroista immuunipuolustukseen.

Näin myöhemmin vasta lääkeyhtiöt joutuivat pakon sanelemana paljastamaan tietoja ongelmista, jotka nekin käsiteltiin julkisuudessa todella heppoisesti. Tosin kaikki muutkin yllä olevat asiat on käsitelty heppoisesti lähinnä todeten "salaliittoteoriat" myöhemmin todeksi.
Viimeksi muokannut holmesin haamu, To Tammi 26, 2023 10:15 am. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

holmesin haamu
Horatio Caine
Viestit: 6439
Liittynyt: Pe Huhti 19, 2013 2:44 pm

Re: Koronavirus CVD19 - Maailmanlaajuinen pandemia

Viesti Kirjoittaja holmesin haamu »

maalittaja kirjoitti:
To Tammi 26, 2023 5:47 am
holmesin haamu kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 11:51 pm
jotunheimen kirjoitti:
Ke Tammi 25, 2023 6:19 am
Kaikkihan sen huomaa keille asia todellisuudessa koville ottaa. Toiset puhuvat asiasta, toiset asian vierestä.
Koronauskovaiset niinkuin tämä yksi palstan moninikki
Koronauskovaiset eli sellaiset henkilöt, joka uskovat koronaviruksen olemassaoloon?
Parempi termi olisi nämä koronahihhulit, jotka vaativat niin kovia rajoituksia kuin koko ajan uutta koronapiikkiä. Aina kun narratiivi muuttuu niin vaihdetaan uuteen ilman mitään kriittistä näkemystä.

Vastaa Viestiin