Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvoja: Moderaattorit

sörsse
Jack Bauer
Viestit: 907
Liittynyt: Ma Tammi 16, 2017 1:30 am

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja sörsse »

Liekkö hää ihan huuvellut Allua hisiin?

URSA
Horatio Caine
Viestit: 6074
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja URSA »

Todennäköisyys että joku kantasuomalainen mies työskentelisi Helsingissä siivoojana on aika olematon. Eiköhän se ole taas joku insinööri, joka vaihtoi mopin veitseen. Onneksi siivooja ei saanut hissiä käyntiin ja/tai firman turvamiehet näkivät valvontakameroista ettei kädessä ole siivousvälinettä.

Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Todennäköisyys sille, että siivoilija oli lähi-itäläinen muslimi on lähes 100%, kun tiedotuksessa kerrotaan vain riehujan sukupuoli.

aumari
Theo Kojak
Viestit: 1138
Liittynyt: Ke Touko 22, 2013 1:46 pm

Re: Siivoojamies heilui pörssifirmassa puukon kera

Viesti Kirjoittaja aumari »

Jukka Siintonen kirjoitti:Todennäköisyys sille, että siivoilija oli lähi-itäläinen muslimi on lähes 100%, kun tiedotuksessa kerrotaan vain riehujan sukupuoli.
Olen nähnyt joitakin suomalaisia miesopiskelijoita siivoojina, muuten miessiivoojat ovat näyttäneet afrikkalaisilta.

Doctor Lecter
James Bond (Pierce Brosnan)
Viestit: 13966
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter »

Vuosikausia on hoettu "onhan meillä varaa".

Se on tarkoittanut lähinnä sitä, että olemme jotain mystistä ja ikuista velkaa kehitysmaille ja että meidän velvollisuus on pelastaa kaikki ja että meillä muka olisi siihen varaa.

Naurettava luulo ja taakaksi annettu sananparsi.

Mutta kävikin niin, että meillä ei sitten olekaan varaa - siis auttaa omia kansalaisiamme:

Tuhansia ihmisiä viikoittain auttava Hurstin ruoka-apu on vaarassa loppua: ”Kirstun pohja näkyy jo”

Kokonaan lahjoitusten varassa oleva Hurstinapu on suurissa vaikeuksissa. Rahaa riittää enää tammi-helmikuuksi.


Iltalehti
20.1.2018 klo 13.23

Tähän taas nämä:
leipajono.jpg
leipajono.jpg (254.81 KiB) Katsottu 2781 kertaa
leipaa_jonottamatta.jpg
leipaa_jonottamatta.jpg (11.44 KiB) Katsottu 2781 kertaa
Toinen tapaus kertoo sekin siitä, miten me palvomme maata muukalaisten edessä:

Maa vajoaa rivitalojen alta Pälkäneellä - kaatopaikalle rakennetut kodit romahdusvaarassa, asukkaat velkaloukussa

Iltalehti
21.1.2018 klo 09.09

Asukkaille on tarjolla kunnalta lämmintä kättä ja omakustanteinen vuokra siihen päälle. Lainan vakuutena olevat talot ovat korjauskelvottomia, joten niiden vakuusarvo on nolla.

Kunta ei voi auttaa. Eipä tietenkään.

Mutta! Jos kunnalle tarjottaisiin vaikkapa kuutta bussilastillista muukalaisia joistain "persläpimaista", niin kyllä olisi apua, majapaikkaa, ruokaa, vaatetta, terveydenhoitoa, hammashoitoa, verensokerin mittausta, traumaterapiaa, päivärahaa, koulutyttöä sun muuta tarjolla vaikka lopuksi ikää.
- Kulujahan sellaisesta ei tule, sillä valtio maksaa kulut = se kuuluisa elämänvalhe, missä ikään kuin todetaan, että on olemassa rahaa, mikä ei ole mistään muualta pois.

Kaikki tämä löytyisi nopeasti ja kunta ylpeilisi sillä, että voivat auttaa "hädässä olevia".

Mutta kun kyse on suomalaisista, oman kunnan asukkaista, niin apua ei löydy. Ei, elleivät he itse maksa!
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.
Siis mistä lähtien poliisille on pitänyt näyttää aseen muotoiset koristeet?

Avatar
PiikkiSika
Axel Foley
Viestit: 2013
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

Jukka Siintonen kirjoitti:
olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.
Siis mistä lähtien poliisille on pitänyt näyttää aseen muotoiset koristeet?
maailmaan mahtuu aika sekalainen setti erilaisia "deaktivointeja", josta syystä ulkomailta tuodut koristeet täytyy tarkastaa - siis onko operaatio tehty oman lainsäädäntömme vaatimusten mukaisesti? jos esim deaktivointi tehty jossain vinku-intiassa - juottamalla tinaa piippuun tms. niin sehän nyt vaan ei käy... valitettavasti :mrgreen:

inner circle
Harjunpää
Viestit: 296
Liittynyt: Su Joulu 28, 2014 5:13 pm

Jussi Ahde: Läpinäkyvyys kitkee korruption

Viesti Kirjoittaja inner circle »

Laitan tämän Jussi Ahteen erinomaisen kirjoituksen tänne. Nyt on ihmiskunnan aika herätä ja alkaa ajatella asioita syvällisesti. Lukekaa ajatuksen kanssa.

En rehellisesti usko että Suomessa on viimeaikaisten paljastusten ja skandaalien myötä enää kovinkaan montaa ihmistä jotka vielä sokeasti uskovat että valtio sekä sen johto, todella pyrkisi parhaansa mukaan auttamaan ja palvelemaan kansalaisiaan.

Päivittäin kasvava joukko ihmisiä on herännyt havaitsemaan sen jokaisen saatavilla olevan tosiasian että Suomen Valtio (Y-0986674-0) on tänä päivänä yritysrekisteristä löytyvä, Y-tunnuksen omaava firma joka on perustettu vuonna 1994. Sitä luonnollisesti myös johdetaan kuin yritystä, ja yrityksen tavoite on tuottaa aina voittoa osakkeenomistajilleen. Jos kuvittelet että me kansalaiset olemme nuo osakkeenomistajat niin ihailen kyllä optimismiasi, mutta saatat kuitenkin olla hieman sinisilmäinen.

Se osa ihmisistä joka on ymmärtänyt mitä tuo tarkoittaa, ja joka on tutkinut asiaa vieläkin syvemmälle, on luultavasti havainnut että Suomen Valtio on myös Yhdysvalloissa rekisteröity yritys, ja tuo rekisteröinti tapahtui samana päivänä kun Suomi liitettiin perustuslain vastaisesti EU:hun Istuvan presidenttimme voimakkaan lobbauksen tuloksena. Anna sen laskeutua mieleesi kaikessa rauhassa ja pureskele sitä hetki. Jos tämä ei aiheuta sinussa tunteita, kysymyksiä tai se ei saa sinua tutkimaan asiaa syvemmältä, niin tiedät varmuudella toistaiseksi olevasi osa ogelmaa. Onneksi voit koska tahansa siirtyä osaksi ratkaisua, pelkästään tutkimalla ja tulemalla tietoiseksi näistä asioista.

Tuin itse aikanaan nuorena henkilönä voimakkaasti tuota liittymistä EU:hun, koska useimpien tapaan, minäkin nielin ne valheet ja sen kauniin mutta valheellisen kuvan joka asiasta meille luotiin. Siinä ei ole mitään hävettävää. Jossain vaiheessa aloin kuitenkin kyseenalaistamaan omia totuuksiani koska mikään niistä asioista ja lupauksista joita meille EU:sta myytiin, eivät ikinä toteutuneet. Tuloerot jatkoivat vain kasvuaan ja rehellisiä yrittäjiä sekä työläisiä ajettiin EU:n toimesta valtion avustuksella entistä ahtaammalle.

Jossain vaiheessa huomasin hyvin selkeän kaavan siinä, että ne edustajat sekä ministerit jotka ryvettyivät kotimaassamme erinäköisissä poliittisissa skandaaleissa ja jäivät kiinni valehtelusta, omien etujen ajamisesta sekä muista asemansa väärinkäytöksistä, eivät joutuneet vastuuseen teoistaan. Sen sijaan heidät järjestelmällisesti palkittiin yksityisen sektorin, EU:n sekä Euroopan keskuspankkien toimesta korkeilla viroilla sekä tehtävillä, joiden palkat ovat täysin karanneet käsistä summien ollen absurdeja verratuna keskimääräisen palkansaajan ansioihin. Tämä sai minut tutkimaan Suomen Valtion rakennetta entistä syvemmin sekä heijastamaan sitä EU:hun ja muihin keskitettyihin hallintaelimiin ja havaitsin nopeasti että kaikkia niitä itseasiassa hallitsee Yksityinen keskuspankki, kuten jokainen lukutaitoinen voi havaita ja itselleen selvittää noin puolessa tunnissa. Tulen tekemään asiasta syventäviä dokumentteja, mutta suosittelen lämpimästi että kukaan ei usko minua asiassa, vaan tekee itse tuon tutkimusmatkan ja havaitsee nämä asiat omakohtaisesti, koska vasta silloin tiedosta tulee totuutta etsijälle.

Kun tuohon maailmaan sukeltaa, huomaa nopeasti että korruptio ei ole vain tiettyjen poliitikkojen tai pankkiirien aikaansaannosta. Se on hyvin syvälle rahavetoisen kilpailuyhteiskuntamme sisään rakenettu ominaisuus ja tuo kilpailuyhteiskunta, sekä sen sisällä toimiva vastakkainasettelua ruokkiva puoluepoliittinen järjestelmä on suunniteltu luomaan demokratian illuusio, sekä löytämään ne ahneimmat ihmiset näennäisen vallan huipulle. Heidät jotka ovat valmiita tekemään lähes mitä tahansa rahan ja vallan eteen. Tästä syystä me näkemykseni mukaan tarvitsemme totaalisen muutoksen koko järjestelmässä ja asenteissamme, pelkkä henkilöiden tai puolueiden vaihto viallisen järjestelmän sisällä ei isommassa kuvassa muuta mitään.

Siinä missä yksityisillä ihmisillä on vapaa tahto ja oikeus pitää salaisuuksia keskenään sekä jopa valehdella vaikka se ei suotavaa olekaan, on yhteiskuntamme kehitystä ohjaavan ja yhteistä rahapussia hallitsevan instanssin ja siellä työskentelevien ihmisten tultava totaalisen läpinäkyväksi. Ainoa tapa saavuttaa avoin, rehellisyyteen perustuva yhteiskuntarakenne on kitkeä yksinkertaisesti kaikki mahdollisuudet salailuun, kansalle valehteluun sekä ihmisten laajamittaiseen manipulointiin, ja tämä onnistuu vain TOTAALISEN läpinäkyvyyden kautta.

Mielestäni kansalle valehtelu tai sen harhaanjohtaminen asemassa joka perustuu kansan luottamukseen tulee olla maassamme ankarimmin rangaistava rikos, ja valtion korkeimpiin luottamustehtäviin valittujen henkilöiden tulee sitoutua totaaliseen läpinäkyvyyteen. Tämä voi tuntua utopialta useille, mutta tämä yksinkertainen muutos kitkee kaiken korruption lopullisesti hallintaelimistä sekä pitää omaa etuansa ajavat ihmiset poissa vallan huipulta. Lopulta perustuslain mukaan Suomi on kansanvalta, joten jos me ihmiset yhdessä päätämme näin, näin myös lopulta tapahtuu. Itse olen siihen täysin valmis ja niin tulisi mielestäni olla jokaisen ehdokkaan.

Toivon että jokainen ihminen pyörittelisi mielessään muutaman päivän ajan ajatusta siitä, mitä se merkitsisi ja miten nopeasti asiat yhteiskunnassamme paranisivat jos meidän yhteisistä rahoista, säännöistä, kansanterveydestä sekä muista elämäämme kriittisesti vaikuttavista asioista vastaava hallintaelin olisi totaalisen läpinäkyvä jokaiselle kansalaiselle. Uskon että jokainen joka syvälisesti asiaa pohtii, ymmärtää nopeasti että suuri muutos ei itse asiassa ole sen vaikeampaa tai monimutkaisempaa. Nykyisen järjestelmän hyötyjät varmasti haluavat ja yrittävät ihmisten pelkoon vedoten jatkaa salailua kertoen, että se on meidän oman sekä kansallisen turvallisuuden parhaaksi. Niinhän se aina on..

Kun asiaa pohtii rauhassa, voi havaita että ihminen joka vastustaa kansanäänestystä ja läpinäkyvyyttä, vastustaa kiistattomasti myös ihmisen vapaata tahtoa sekä todellista demokratiaa. Hän paljastaa itsestään samalla hyvin selkeästi pelkonsa ottaa vastuuta omasta elämästään olettamalla, että me ihmiset emme kykenisi kantamaan vastuuta itsestämme ja tehdä oikeita päätöksiä koskien asioitamme sekä yhteistä talouttamme. Hän paljastaa kokevansa olevan massojen yläpuolella, tietäen paremmin ketkä ovat oikeita ihmisiä päättämään asioistamme. Lisäksi se on suhteellisen kiistatonta että hän pelkää vallan siirtymistä pieneltä porukalta suljettujen ovien takaa, meille ihmisille joita nuo päätökset koskettaa. Tästä syystä on tärkeää että kysyt itseltäsi sekä omalta ehdokkaaltasi, kannatatko kansanäänestystä, sekä totaalista läpinäkyvyyttä hallintoelimissä vai et? Toivon että kuuntelet tarkasti ja hartaasti vastauksen peilaten sitä siihen minkä sydämessäsi tiedät oikeaksi.

Rauhannobelisti Martti Ahtisaarti kertoi oman näkemyksensä rehellisesti pari kuukautta takaperin, ja hänen mielestään kansanäänestykset tulisi kieltää lailla. Vaikka lausuma onkin mielestäni uskomattoman ylimielinen sekä kansan älykkyyttä loukkaava, arvostan silti hänen rehellisyyttään ja rohkeuttaan sanoa suoraan mitä hän oikeasti ihmisistä ajattelee. Ota rohkeasti selvää ja kysy mikä sinun ehdokkaasi näkemys on. Älä tyydy selittelyihin ja jaaritteluihin, koska tuo on lopulta hyvin selkeä kysymys.

On sulaa hulluutta mielestäni odottaa muutosta yritysjohdosta, pankkimaailmasta, kirkon huipulta, poliittiselta eliitiltä, tai siltä prosentuaalisesti erittäin pieneltä, mutta kovaääniseltä joukolta ihmisiä, joita olemassa oleva järjestelmä palvelee. Meidän tulee kansakuntana tehdä se muutos ja heijastaa itse niitä arvoja joita haluamme yhteiskuntamme heijastavan meille takaisin.

Haluan lämpimästi rohkaista jokaista lukijaa uhohtamaan edes viikoksi erimielisyytemme, riitamme, ennakkoluulomme sekä pelkomme, ja yhdistyä kansakuntana katsomaan yhteiskuntaamme laajemmasta perspektiivistä käsin, siirtäen fokuksen yhdessä vallan huipulle. Tutkitaan avoimin mielin asioita, jaetaan tietoa ja kysytään kysymyksiä. Vaaditaan suoria sekä rehellisiä vastauksia eikä tyydytä yhtään vähempään. Viikko riittää, tämän jälkeen jokainen voi palata takaisin vastakkainasettelun maailmaan jos niin haluaa, mutta tiedän että yksi viikko Suomessa voi aloittaa valtavan muutoksen koko maailmassa.

Kun vain kollektiivisesti ymmärrämme että valtiomme on todella yritys jota myös johdetaan kuten yritystä, ja jonka osakkeenomistajia emme ole me ihmiset vaan pieni pankkieliitti joka haluaa pitää kaikin keinoin ihmiskunnan narut käsissään, riittää se totaalisen muutoksen käynnistämiseen. Rahaa on loputtomasti ja sitä luodaan jatkuvasti tyhjästä lisää yksityisen keskuspankin toimesta luomalla lainoja eli velkaa. Syy lukemattomien ihmisten ahdinkoon löytyy vain päättäjiemme motiiveista sekä arvoista, ei siitä etteikö rahaa olisi. Mielestäni arvomme on päälaellaan kun vanhuksemme makaavat omissa ulosteissaan vanhainkodeissa joissa työskentelee aivan liian vähän hoitohenkilökuntaa, aivan liian pienellä palkalla, samalla kun käytämme miljardeja sotateollisuuteen meille luodun uhan sekä pelon varjolla.

Me voimme kääntää tämän laivan koska tämä on vain prioriteetti -ja arvokysymys. Nyt meidän on yhdessä aika muuttaa nuo arvot sijoittamalla rakkauteen eikä enää pelkoon.

Tule tietoiseksi ja ole osa muutosta <3

-Jussi

https://www.jussiahde.fi/yhteiskunta/20 ... korruption

URSA
Horatio Caine
Viestit: 6074
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja URSA »

Aina naureskellaan suomalaisten ämpärijonoille. Ranskalaiset sekoaa äklölevitteen takia.

https://yle.fi/uutiset/3-10042866
Nutellan hinta laski yli 3 euroa ja Ranska sekosi: "Oli lähellä ettemme soittaneet poliiseja"

Erikoistarjouksessa ollutta suklaalevitettä rohmunneet ihmiset rynnivät toistensa päälle ja hajottivat paikkoja ranskalaisissa supermarketeissa. Ranskan hallitus on ilmoittanut ryhtyvänsä toimiin halpuutuskampanjoiden suitsemiseksi.
26.1.2018 klo 13:33

Ranskalaiset eivät kenties jonota ilmaisia ämpäreitä, mutta alennuksessa oleva suklaalevite aiheuttaa varman kaaoksen.

Sen todisti supermarketketju Intermarchen kampanja, joka myy Nutella-purkkeja 70 prosentin alennuksella: 950 gramman purkki suklaalevitettä maksaa tarjouksessa 1,41 euroa normaalin 4,70 euron sijaan.

– Ihmiset rynnivät toistensa päälle, kaatoivat tavaroita ja rikkoivat paikkoja. Oli ihan lähellä, ettemme soittaneet paikalle poliiseja, kuvasi koillisranskalaisen Forbachin kaupungin Intermarchen työntekijä sanomalehti Le Mondelle.

Sosiaalisessa mediassa on kiertänyt videoita, joissa täysin sekopäisiltä vaikuttavat ranskalaiset taistelevat suklaalevitepurkeista.

– Yhtä naista revittiin hiuksista, vanhempaa rouvaa heitettiin pahvilaatikolla päähän, jonkun käsi oli veressä, kuvasi eräskin asiakas Loiren alueen paikallislehdelle Le Progresille.

Jonoon heti aamulla

Tarjouskampanja alkoi torstaina ja supermarkettien eteen kertyi jo aamuvarhaisella valtavia jonoja. Moni joutui poistumaan kaupoista pettyneinä, sillä Nutella-purkit loppuivat välittömästi.

Perjantaiaamuna pariisilaisen Intermarchen Nutella-hyllyt ammottavat tyhjinä. Täydennystä oli tullut varhain aamulla, mutta purnukat olivat jo loppuneet.

– Erikoistarjous jatkuu sovitusti lauantaihin, kaupassa kuitenkin vakuutettiin.

Ranskalaiset syövät eniten Nutellaa henkeä kohti koko maailmassa.

Toistaiseksi Nutella-innostus ei ole näyttänyt laantumisen merkkejä. Tarjouksesta kertovaa nuoren ranskalaisnaisen twiittiä oli jaettu perjantaiaamuna yli 17 000 kertaa.

Suklaatahnan valmistaja paheksuu kampanjaa

Nutella-levitteen valmistaja, italialainen Ferrero-yhtiö, ilmoitti nopeasti paheksuvansa alekampanjaa. Yhtiö kertoi tiedotteessaan, että markettiketju Intermarche oli päättänyt jymyalennuksesta täysin omavaltaisesti.

– Olemme tästä markkinointitempauksesta sekä sen kuluttajille aiheuttamasta hämmennyksestä ja pettymyksestä hyvin pahoillamme, yhtiö totesi.

Ferreron suurin tehdas sijaitsee Luoteis-Ranskassa Rouenin kaupungin lähellä. Ranskalaiset myös syövät eniten Nutellaa henkeä kohti koko maailmassa.

Ranskan hallitus valmistelee halpuutuksen kieltävää lakia

Halpuutuskampanjaa on paheksuttu myös Ranskan hallituksessa, joka on pyrkinyt rajoittamaan tuottajahintoja polkevia erikoistarjouksia.

Kaikki ranskalaiset markettiketjut allekirjoittivat lokakuussa julkilausuman, jossa he lupasivat lopettaa elintarvikkeiden myynnin alihintaan. Lupaus ei ole kuitenkaan pitänyt, kuten myös tuorein Nutella-gate osoittaa.

Hallitus valmisteleekin parhaillaan lakia, joka rajoittaisi erikoistarjouksia. Uusi laki kieltäisi myymästä elintarvikkeita yli 35 prosentin alennuksella.

Tarkoitus on näin taata tuottajille kohtuullinen korvaus työstään – ja estää samalla verisiksi muuttuvat alennusmyyntiryntäykset.
Videoita kaaoksesta: https://www.youtube.com/watch?v=aG_lSPUBocs
https://www.youtube.com/watch?v=JeiWjSym_Vs
https://www.youtube.com/watch?v=fy_2jpW1Pl8

Avatar
PaxCow
Adrian Monk
Viestit: 2525
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PaxCow »

Doctor Lecter kirjoitti:Vuosikausia on hoettu "onhan meillä varaa".

Se on tarkoittanut lähinnä sitä, että olemme jotain mystistä ja ikuista velkaa kehitysmaille ja että meidän velvollisuus on pelastaa kaikki ja että meillä muka olisi siihen varaa.

Naurettava luulo ja taakaksi annettu sananparsi.

Mutta kävikin niin, että meillä ei sitten olekaan varaa - siis auttaa omia kansalaisiamme:

Tuhansia ihmisiä viikoittain auttava Hurstin ruoka-apu on vaarassa loppua: ”Kirstun pohja näkyy jo”

Ymmärräthän sen, että myös Hurstin ruoka-avussa jonottavilla ihmisillä on oikeus valtion ja kunnan sosiaalietuuksiin. Se, että he tämän lisäksi käyvät myös Hurstilla, on tietysti ihan ok ja sallittua.

Toisaalta on irvokasta, että juuri nimimerkki Doctor Lecter kantaa huolta omien kansalaistemme auttamisesta, kun toisessa ketjussa hän julistaa toivovansa sosiaaliturvan lopettamista ja vaahtoaa verotusta vastaan... Näin toimivia unelmavaltioita kyllä löytyy maailmalta paljonkin, Suomen kaltaisia edistyksellisimpiä valtioita valitettavasti vähemmän.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

annaanna
Horatio Caine
Viestit: 6271
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm
Paikkakunta: Eura

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja annaanna »

PiikkiSika kirjoitti:
Jukka Siintonen kirjoitti:
olivat hankkineet Suomeen useita deaktivoituja konepistooleja ja pistooleja, mutta eivät olleet esittäneet niitä lain vaatimalla tavalla poliisille.
Siis mistä lähtien poliisille on pitänyt näyttää aseen muotoiset koristeet?
maailmaan mahtuu aika sekalainen setti erilaisia "deaktivointeja", josta syystä ulkomailta tuodut koristeet täytyy tarkastaa - siis onko operaatio tehty oman lainsäädäntömme vaatimusten mukaisesti? jos esim deaktivointi tehty jossain vinku-intiassa - juottamalla tinaa piippuun tms. niin sehän nyt vaan ei käy... valitettavasti :mrgreen:
Eikös ne Suomen puolustusvoimienkin deaktivoidut, Vammalan varikolta ja muualta aikoja sitten myydyt aseet vaadi ennen omistajalta toiselle siirtymistä samat maksulliset tarkistukset, niitähän on lähes deaktivoimatta jätetty. Ainakin piiput täyttämättä lyijyllä.
Kantasuomalaisuus ei ole häpeä, jos ei siitä sellaista tee. Muistakaa tämä!

Avatar
PiikkiSika
Axel Foley
Viestit: 2013
Liittynyt: To Tammi 14, 2016 11:52 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja PiikkiSika »

..tämä dekoja koskeva lakimuutos astui voimaan 2016, jolloin asia sai mediassa myös jonkun verran palstatilaa.
Lainaus keskisuomalainen julkaisusta, josta selviää ko. paskalainsäätäjien perusajatus:
..Olennainen muutos on se, että jatkossa ”markkinoille saatetut” deaktivoidut aseet on deaktivoitava uudelleen. Markkinoille saattamisella tarkoitetaan kaikkea luovuttamista riippumatta siitä, onko luovutus vastikkeellista vai ei.

Perjantaista alkaen esimerkiksi lahjaksi tai perinnöksi saatu ja jo valmiiksi deaktivoitu ampuma-ase joudutaan paitsi deaktivoimaan myös tarkastamaan ja merkitsemään uudelleen. Asetus koskee niitäkin deaktivoituja aseita ja aseen osia, jotka siirretään EU:n jäsenvaltiosta toiseen.

– Muutoksilta välttyy ainoastaan silloin, jos deaktivoitu ase säilyy alkuperäisen omistajan hallussa, Kytösaari sanoo.

Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

PiikkiSika kirjoitti:..tämä dekoja koskeva lakimuutos astui voimaan 2016, jolloin asia sai mediassa myös jonkun verran palstatilaa.
Lainaus keskisuomalainen julkaisusta, josta selviää ko. paskalainsäätäjien perusajatus:
..Olennainen muutos on se, että jatkossa ”markkinoille saatetut” deaktivoidut aseet on deaktivoitava uudelleen. Markkinoille saattamisella tarkoitetaan kaikkea luovuttamista riippumatta siitä, onko luovutus vastikkeellista vai ei.

Perjantaista alkaen esimerkiksi lahjaksi tai perinnöksi saatu ja jo valmiiksi deaktivoitu ampuma-ase joudutaan paitsi deaktivoimaan myös tarkastamaan ja merkitsemään uudelleen. Asetus koskee niitäkin deaktivoituja aseita ja aseen osia, jotka siirretään EU:n jäsenvaltiosta toiseen.

– Muutoksilta välttyy ainoastaan silloin, jos deaktivoitu ase säilyy alkuperäisen omistajan hallussa, Kytösaari sanoo.
Ei helvetti tätä maata. Byrokratiaa pitäisi vähentää, ei missään tapauksessa lisätä jo ennestään raskaana olevaa julkista sektoria ja viranomaismaksuja kaikesta.

Avatar
Moderaattorit
Moderaattori
Viestit: 1287
Liittynyt: Ke Kesä 27, 2007 3:20 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Moderaattorit »

Ketjun aihe ilmenee otsikosta. Pysytään siinä aiheessa.

Deaktivoiduille aseille on oma ketjunsa täällä
-NILS-
Ne tietää, jotka tietää...

Jukka Siintonen
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1309
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: Lehtien lööpit, jotka eivät ansaitse omaa ketjua (ketju

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen »

Nimimerkki Jukka Siintonen ei ymmärtänyt edellistä viestiä, vaan käyttäytyi uhmaikäisen tavoin ja jatkoi leikkipyssyuutisilla väärässä ketjussa.

Mutta tietäkää; ette jää rangaistusta vaille.
-NILS-

Vastaa Viestiin