Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Dr Bergmeister
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2841
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister » Ke Tammi 20, 2016 10:17 pm

Ehtoota kaikille pubissa istuville. Niin mikä pakkanen? Kävin tänään kylällä asioilla eikä mua palellut yhtään, oli ihan kiva ilma (-13 astetta) mutta lunta satoi tänään aivan vietävästi. Otan sen perinteisen kahvin, piristyy vähän :D
Gods made heavy metal.

Dr Bergmeister
Ainesta Watsoniksi
Viestit: 2841
Liittynyt: La Maalis 13, 2010 10:37 pm
Paikkakunta: Pohjanmaan rannikkoseutu

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Dr Bergmeister » Ke Tammi 20, 2016 10:24 pm

Gladys kirjoitti: kyllä tämä tästä kun ei ole aikaa sairastaa, heh heh.
Eipä olisi aikaa sairastaa eikä liioin varaa siihen, koska kaikki sairauskustannukset nousivat vuoden alussa aivan älyttömästi. Mutta olen syyskuusta lähtien sairastanut niin paljon, että aivan nääntää jo sielua. Joskus vain tulee sairauksia, jotka vaativat sairaalahoitoa ja sitten se on yhtä hyppäämistä polilta toiselle. Ja ihan fyysisesta sairaudesta on kyse. Nyt pystyn jo joten kuten olemaan, mutta kyllä oli raskas syksy.
Gods made heavy metal.

J.Maybrick
Columbo
Viestit: 2369
Liittynyt: Ma Tammi 21, 2013 1:09 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja J.Maybrick » To Tammi 21, 2016 1:09 pm

Saikulla tämäkin vielä keikkuu. Äänenkäyttö kielletty, joten äänityöläisenä ei töihin asiaa. Kotona tuntuu, että kyllä voi puhua ihan normaalisti, mutta alapas luennoida tai puhua siihen sävyyn, niin ei kestä.
Olen viettämässä 5:2 kevytpaastopäivää. En ole ikinä laihduttanut, mutta oikeita 5-7 päivän mehupaastoja on tullut muutamia pidettyä. Just herkuttelin höyrytetyllä parsakaalilla. Nyt täällä pubissa jalallinen lasi tomaattimehua kiitos, ilman sitä alkoholia! 8)

Ps. Pakkasta -24.
Mikä piilee lumessa, tulee julki suvessa, ja sama toisella kotimaisella Vad som göms i snö kommer upp i tö

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6809
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » To Tammi 21, 2016 4:17 pm

Kylläpäs on tullut väkeä tupaan, ja tainneet tulla tuolla ulkona olevilla pikku busseilla. Mikäs karsina tuonne nurkkaan on rakennettu? Aha, että siellä lammaskarsinassa on sitten noin niinkuin naisten paikka.
No onhan meidän mukauduttava tähän uuteen kulttuuriin minkä tuplakin on hyväksi havainnut Lerppu-Ahmedin kanssa. Onkos tupla tuolla karsinan perimmäisessä nurkassa röhkimässä kaapu päällään? Ja katsos, Lerppu-Ahmedkin on tullut valtion kyydillä viettämään harrasta muslimin elämää baatitiskille. Onneksi Lerppu-Ahmed näytti samantien tuplalle paikkansa tässä pubissa, niin tulee kulttuuri eroja tasattua samantien.

Ehkäpä otan viskin tässä maailman menoa ihmetellessäni. Ei saatana, kyllä se on muuten heti tuplattava, se viski, kiitos.
Täällä tänään, missä huomenna?

Avatar
CharlesBronson
Charlien Enkeli
Viestit: 1928
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson » To Tammi 21, 2016 4:59 pm

Aivotutkimus on rankkaa hommaa tässä asenteellisessa ilmapiirissä.
Kanisterillinen pontikkaa, kiitos.
it's my car !

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5669
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison *SULJETTU! * tänään!

Viesti Kirjoittaja annaanna » To Tammi 21, 2016 5:11 pm

Pub Prison tiedottaa:

Uuden islamistisen maailmanjärjestyksen tultua voimaan erään pariskunnan kihlautumisen seurauksena emme enää tarjoile alkoholia. Lähin anniskelupaikka on helvetin kaukana Venäjän puolella. Suvakkinurkkaus on edelleen asiakkaitten käytettävissä, mutta puretun baaritiskin kohdalle olemme levittäneet itämaisia mattoja ja ohuita istuintyynyjä.

Käytös- ja pukeutumisohjeet asiakkaille.

Näillä varmistamme kaikille asiakkaillemme miellyttävän ja rentouttavan ilmapiirin pubissamme.

Kengät tulee tästä edespäin riisua eteisessä, eikä seksuaalissävytteisiä puheita tyyliin: "panisitko?" säädyttöminä enää suvaita. Naisilta edellytämme säädyllistä pukeutumista ja miehillä tulee edelleen olla pikkutakki, välihousut ja solmio ns. Hattivattiasunsa alla.
Hattivatti asuun kuuluu vartalon peittävä valkoinen lakanahalatti ja mustalla, kiristävällä vanteella päähän vyötetty pöytäliina.
Portsari lainaa tarvittaessa kravatteja.
Tarjolla on edelleen niitä hienopierujen ja kermaperseitten suosimia
yrtti-, kissankakka-, detox- ja seljankukka-kamomillateelaatuja
mansikkamehua
maitoa
kahvia
kaakaota
jääteetä
alkoholitonta lageria
Pommacia
muumilimua
sitruunavissyä
. . . ja terästettyä teetä.
Liiketilaan muuttaa monikulttuurikeskus ensi syksynä.
KUOLEMA RASISMILLE!

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6809
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » To Tammi 21, 2016 6:12 pm

Jotenkin tuplana toi viskikin maistui tänään paskalle, mistä lie johtui.
Kyllä tuo islaminsaarnaaja tullaan kohta hakemaan. Poke tuossa sanoikin että se tuli jonkun Lerppu-Ahmedin kanssa ja meni karsinaan tuonne nurkkaan. Lerppu-Ahmed veti ne perinteiset sikakännit ja veti välihousujaan persevakoonsa. Sit se oli lähtenyt juosten pois kun huomasi tilaisuutensa karata ryhävalaalta. Tää islaminsaarnaaja oli sen jälkeen kömpinyt karsinasta mölisemmään tohon missä se nyt pönöttää.

Taidan nyt juoda viskin kerrallaan nin ei maistu toi tuplaamisen paska.
Täällä tänään, missä huomenna?

Mman
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 689
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Mman » To Tammi 21, 2016 8:45 pm

Olikohan tämä Lerppu-Ahmed joka tuli vastaan varvassandaaleissa ovella ja lensi suoraan turvalleen kadulle (toki pikkasen autoin) Karseen kokonen sidukkavalas yritti nostaa Lerppu-Ahmedia ylös mut ilmeisesti "leidin"painopiste jotenkin muuttu kun kupsahti samaan kasaan :lol:

Sille Gin tonic kiits

Alice Cullen
Nikke Knattertton
Viestit: 895
Liittynyt: Ma Kesä 29, 2009 5:40 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Alice Cullen » Pe Tammi 22, 2016 12:53 am

En edes uskalla katsoa onko täällä ketään tuttuja enää, joten istun vaan tuttuun tyhjään nurkkapöytään punaviini lasin kera tarkkailemaan tilannetta ja nauttimaan ainoasta vapaasta kahteen viikkoon.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5669
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison **AVOINNA JÄLLEEN! **

Viesti Kirjoittaja annaanna » Pe Tammi 22, 2016 10:00 am

Pub Prison tiedottaa

Olemme jälleen avoinna normaalisti.

Pahoittelemme sortumistamme kritiikittömästi uskomaan MV-nettijulkaisun väitettä alkoholittoman ja säädyllisyyttä vaalivan islamistisen maailmanjärjestyksen voimaantulosta erään kihlautumisen seurauksena.

Perätön uutisointi perustui löyhästi erään känniääliökansanedustajan twitterviestiin.
(Kansaedustaja-Toimi on aamulla tviitannut ja pyytänyt anteeksi äänestäjiltään vakuuttaen olevansa syvästi tunteva mies ja kristitty, joka rukoilee kyynelsilmin kuullessaan uutisointia Välimereen hukkuneista Jumalaa lapset sentään säästämään hukkumiskuolemalta. Se, että hän olisi ämmiä kähminyt on kuulemma jeesuksensuuri vale.)

Pyrimme rakentamaan rekonstruktion baaritiskistä mahdollisimman pian, tämän viikonlopun ajan anniskelu tapahtuu kuitenkin lattiatasossa. Suvakkinurkkauksessa on pöytiintarjoilu.


Tilannekatsaus eilisiltaan.

Koska Pub Prisonissa oli eilenillalla vakavia järjestyshäiriöitä ja virkavalta jouduttiin kutsumaan paikalle vanhoja venkuloita poistamaan, katsomme parhaaksi villeiltä huhuilta katkaista siivet tämän tilannekatsauksen avulla.

Radikalisoituneet islamistit eivät eilen ottaneet haltuunsa Pub Prisonia, vaikka asiasta on uutisoitu Huffington Postissa, Daily Mailissa ja mm. Daily Telegrafissa.
Eräs sekakäyttäjävakkarimme oli sekavassa mielentilassa jo pubiin tullessaan ja sekosi lopullisesti ilmeisesti interiöörissä tehdyt muutokset havaittuaan. Mölistyään viskiinsä sekoitetusta teestä jotakin sekavaa kieltäydyimme anniskelemasta päihtyneelle. Hän lähetteli mediatiedonantoja ja juttuvinkkejä eri lehdille maanisesti. Sitten juoppohulluuskohtaus iski ja hän läimi avokämmenellä kauhistuneita suvakkinurkkauksen asiakkaita solvaten ja uhkaillen näitä verbaalisesti.

Ennenkuin hälyytetty virkavalta ehti paikalle venkula kävi lerppu-Arskan kimppuun syyttäen tätä irakilaiseksi terroristipoliisiksi. Herkkänä miehenä tunnettu Arska ryntäsi itkien ulos pubista ja törmäsi ovella Pohjolan Välikalsarisotilaaseen, joka parta täristen kohdisti väkivaltaa sekä Arskaan, että apuun tulleeseen, viimeisillään raskaanaolleeseen naiseen. Välikalsarisotilas potki maassa makaavia poliisien tullessa paikalle ja todetessa Välikalsarisotilaan olevan vanha tuttunsa, lähestymiskiellon saanut vaimonhakkaaja.

Poliisien otettua lausunnot ja rikosilmoitukset suvakkipöydän naisilta vastaan huomasimme aivotutkija-ronssoniksi esittäytyneen asiakkaan anniskelleen itse itselleen sammumispisteen. Pöydällä olleitten muistiinpanojen mukaan kyseessä oli Kalsarikännitutkimukseen liittyvä koe.

Loppuilta pubissa sujui rauhallisesti, ja varmaan koko Minffolassa, sillä ketjuissamme partioi ja vartioi Pohjolan Välikalsarisotilaat.

Uutuus tulossa!

Helmikuun alusta lähtien
laajennamme valikoimaamme
ja tarjoilemme
viherpiipertäjä- ja
vassarikukkasmoothieita.
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
Gladys
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4369
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Gladys » Pe Tammi 22, 2016 10:56 am

Tsiisus kun pelästyin tuota "elukanraatoa" tuossa baaritiskillä. Meni hetki ymmärtää, että annaannan pässinpökkimät välihousuthan ne siinä retkottavat. Mitä ihmettä täällä on touhuttu viime yönä?

Anyway, huomenta. Pakko on täälläkin viimein myöntää, että tauti on ottamassa yliotteen. Sen sijaan että olisin tänään Tukholmassa olenkin täällä.

Kuppi kuumaa vettä ja hunajaa sekaan, kiitos. Ja tsemppiksiä kaikille muillekin sairastupalaisille.
All is pretty.
- Andy Warhol

Destiny
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2517
Liittynyt: La Huhti 14, 2012 2:11 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Destiny » Pe Tammi 22, 2016 2:23 pm

Ehdin jo hankkia asun sääntömuutosten takia. Kätevä tämä burhka. Sen suojissahan voi tehdä vaikka mitä kivaa. Hommaa afgaanimallin niin kukaan ei huomaa vaikka sammuisi pubin nurkkaan punkkulaatikko helman alla. Parempi kuin mustalaisnaisten hame.

Annan tämän narikkaan annettavaksi käyttöön sellaiselle, jollain on esim. morkkis, haluaa olla pubissa aviopuolisolta salaa, on julkkis tai on jokin muu syy haluta olla tunnistamaton.

Onpa paljon vapauttavampaa hengittää ja näkeekin paremmin. 16cl valkkaria sille, kuivaa.
Helvetin kosto kiehuu sydämessäni- Yön kuningatar

Avatar
Virdon
Columbo
Viestit: 2362
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon » La Tammi 23, 2016 2:05 am

Jos haluisin elää niin kuin Eskimo niin muuttaisin sinne missä Eskimoita asuu. Toisin sanoin huojentunut olen että ainakin vähäksi aikaa pakkaslukemat ovat jopa reippaasti yli puolittuneet pahimmista. Hitto, johan tuo ihokin alkoi joistain kohdin kuivua melkein korpuksi.

Kunhan olen ensin nauttinut riittävästi tiskin antimista, niin käyn tuolla nurkalla protestoimassa vielä vähän lisää nakkaamalla kylmään hankeen oikein lämmintä jaffamaista vastalausetta.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5669
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja annaanna » La Tammi 23, 2016 11:09 pm

Iltaa tyhjään tupaan!

Sitä on päästy kansainvälisiin julkaisuihin uutisjutuksi :-).
Meidän Minfo maailmalla, mikäs siinä. Aallonpohjallahan saitilla mennään, että mikä tahansa julkisuus voi tuoda tasonnousua.

Ei ole ikinä tullut asiakkaana oltua täällä. Oletin paikkaa perusräkäläksi, joka koittaa nostaa profiiliaan gastropubina, mutta ei tämä ihan mielikuviani vastaa. Taisi hämätä nuo nurkkiin kuseskelun jäljet. On paljon kansainvälisemmän oloinen kuin peruskulmapubit yleensä.

Noita virkattuja villahousujani tulin hakemaan, ne kun joku vakkarihäirikkö multa oli varastanut uimahallilta viikolla.

Voisihan tässä pienen iltapalan syödä, tuo falafelannos tulisilla kanavartailla kuullostaa hyvältä, kiitos. Kefiiriä jos vielä kyytipojaksi. Kainuulaista jos löytyisi?
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
Virdon
Columbo
Viestit: 2362
Liittynyt: To Maalis 05, 2009 1:03 am
Paikkakunta: Minas Tirith

Re: Pub Prison **AVATTU** (ketju 2)

Viesti Kirjoittaja Virdon » Su Tammi 24, 2016 6:10 am

Mä en muuten tiiä missä Pub Prison sijaitsee? Todennäköisesti se sijaitsee kuitenkin jossain pohjoisessa koska kävijämäärät ovat sen verran alhaisia. Etelähän kun vetää melkein kaikki, ja pohjoiseen jää pelkät rippeet....sehän se on nykyaikaa. Ollaanko myö joku pikkukylän tasokkain räkälä? :shock:

Mutta toisaalta en välitä vaikkei ole hajuakaan paikkakunnasta missä ollaan kunhan vaan löpöä hanoista riittää. Muutama terävä naamariin niin paikka ei olekaan täynnä kuin kauniita naisia. Ensimmäinen huikka menee kuitenkin X-Filesin uuden tulemisen kunniaksi.
Onnellisuutta on se ettei vituta ihan joka päivä.

Vastaa Viestiin