TEXAS: Äiti vaatii 7 v poikansa kastraatiota ja tytöksi vaihtamista

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
ajanpatina
Sammakkoprofessori
Viestit: 419
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Stadi

TEXAS: Äiti vaatii 7 v poikansa kastraatiota ja tytöksi vaihtamista

Viesti Kirjoittaja ajanpatina » Su Joulu 08, 2019 10:35 pm

Tässä on artikkeli google-suomennoksella ja siihen linkki. Loppuun laitan pari muutakin linkkiä itse aiheeseen liittyen.

James Younger 7v = poika, josta on kyse.

Säästä 7-vuotias "BOY Ja.DY" kemiallisesta kastraatiosta

PÄIVITYS: Ottaen huomioon tuomarin perustuslain vastainen vapausmääräys Jeffistä, meidän on selvennettävä seuraavaa: Vetoomus on peräisin Yhdysvaltojen ulkopuolelta, eikä Jeff ole kirjoittanut tai hallinnoinut sitä missään vaiheessa.

PÄIVITYS : Valituksen takia, jonka oppositio haluaa lopettaa pyrkimyksemme suojella tätä lasta, Change.org poisti ensin kommenttiosastomme ja on nyt lähettänyt meille oikeudellisen huomautuksen kuvan "BOY Ja.DY" kuvan ja nimen poistamisesta lisätietoja "BOY Ja.DY" -sivustosta osoitteessa http://savejames.com/

Texasin senaatin terveys- ja ihmispalvelujen komitealle:
Kansalaiset kaikkialla Amerikan Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa ovat raivoissaan kuultuaan, että Teksasin 255. tuomioistuimen perheen käräjäoikeus harkitsee 6-vuotiaan BOY Ja.DY: n äidin Anne Georgulasin vetoomusta:
o Estä isänsä Jeffrey lapsen huoltajuudesta.
o Tilata "sosiaalisesti siirtyvä" terapia valmistamaan "BOY Ja.DY" kemialliseen kastraatioon 8-vuotiaana.
Me, allekirjoittaneet, vaadimme kuvernööriä ja Texasin lainsäätäjää astumaan heti pelastamaan "BOY Ja.DY" ja kaikki muut lapset "sosiaalisen siirtymisen uhan" alla. Pienten lasten sukupuolenvaihtomenetelmät ovat kauhistuttavaa lasten hyväksikäyttöä, joka voi aiheuttaa "BOY Ja.DY" ja lukemattomia muita lapsia, jotka kärsivät vakavia kärsimyksiä tulevina vuosina.
Arvoisalle tuomioistuimelle vetoomus voidaan lukea täältä:

Tapauksen tosiseikat osoitteesta http://savejames.com

o "BOY Ja.DY" on 6-vuotias poika - hänen äitinsä yrittää muuttaa sukupuolen.
o "BOY Ja.DY" mieluummin on poika, mutta 3-vuotiaasta lähtien hänen äitinsä on päättänyt pukeutua hänet tyttöksi ja kutsua häntä nimellä Luna.
o Hän on kirjoittanut hänet tyttöksi. Hän on tällä hetkellä 1. luokassa. Opettajat ja järjestelmänvalvojat tietävät, että hän on poika, mutta muut
vanhemmat ja opiskelijat eivät tiedä, että hän on läpikäymässä ”sosiaalista siirtymävaiheen” terapiaa valmistellakseen häntä kemialliseen
kastraatioon 8-vuotiaana.
o "BOY Ja.DY" isä, Jeff taistelee poikansa suojelemiseksi yksin.
o Hänen äidillään on tukea ja taloudellista tukea.
o Jeff tarvitsee sekä taloudellista apua juridisten palkkioiden kanssa että verkostoitumista löytääkseen asiantuntijoiden todistajia, jotka auttavat
häntä pitämään poikansa turvassa.
o Tuomioistuin vaatii Jeffiä maksamaan transsukupuoliterapiasta ja hänen poikansa tulevasta seksuaalisesta silpomisesta.
o Tuomioistuimet ovat houkuttaneet Jeffiä pukeutumasta "BOY Ja.DY" poikana koulussa, opettamalla hänelle, että hän on poika, ja jakamalla
uskonnollisia opetuksia seksuaalisuudesta ja sukupuolesta.
o Häntä on syytetty väärinkäytöstä siitä, että hän sanoi, että hänen poikansa on poika.

https://www.change.org/p/save-7-year-ol ... castration

**********************************************************************************************************************************'
https://apnews.com/afs:Content:8061800059

Tuomioistuin ei pakottanut isää sallimaan pojan kemiallista kastraatiota
AP UUTISET


Lähettäjä AMANDA SEITZ 29. lokakuuta 2019

VAATIMUS: Texasin tuomioistuin pakottaa isän sallimaan pojan kemiallisen kastraation.

AP: N ARVIO: Väärä. Texasin tuomioistuin ei ole tehnyt tällaista päätöstä. Tuomari päätti torstaina, että kahden Texasin vanhemman, jotka ovat laillisessa taistelussa lapsensa hoidosta, on sovittava yhdessä 7-vuotiaan lääkärinhoitoon.

FAKTAT: Verkkoviesteissä, blogeissa ja tarinoissa väitetään virheellisesti, että tuomioistuin on päättänyt Texasin äidistä, mikä vapauttaa hänen tiensä "kastroida" 7-vuotiaan lapsensa.

Entiset puolisot Anne Georgulas ja Jeffrey Younger, jotka asuvat Dallasin alueella, ovat vuodesta 2015 lähtien olleet oikeudellisissa kiistoissa avioerostaan ja lastensa hoidosta. Mutta parin erimielisyys 7-vuotiaan lapsen sukupuoli-identiteetistä on se, että on kiinnittänyt laajaa huomiota tapaukseen.

Tuomari Kim Cooks Dallasissa päätti torstaina pidetyssä istunnossa, että vanhempien on tehtävä lapsesta yhteiset päätökset. Hän selitti myös, että kukaan tuomioistuin tai tuomari ei ole määrännyt "kemiallista kastraatiota, murrosiän estäjiä, hormonisalpaajia tai mitään transsukupuolten uudelleenkirjoitusleikkausta tälle lapselle tullakseen naiseksi".
Asiaa koskevia vääriä ja harhaanjohtavia tietoja johti Texasin oikeusministeri Ken Paxton ilmoittamaan torstaina, että "julkisten raporttien" perusteella hän ohjasi perhettä ja suojelupalvelua tutkimaan äitiä, koska hän on ehdottanut "muuttavan kemiallisesti ja kirurgisesti" lapsen sukupuolta.
Oikeushakemukset osoittavat kuitenkin, että Georgulas ehdotti vanhemmuussuunnitelmaa aikaisemmin tässä kuussa ja sanoi, että lapsi ei ole iässä, jossa harkitaan hoitoa hormonien tukahduttamisella, murrosiän estäjiä tai sukupuolenvaihdoksen leikkausta. Äiti pyysi myös tuomioistuinta estämään tällaista kohtelua ilman kummankin vanhemman suostumusta.
Nuorempi, isä, sanoo, että hänen lapsensa käyttäytyy kuin poika hänen ympärillään, ja verkkosivustonsa otsikossa väitetään taistelevan "poikansa kemiallisesta kastraatiosta ja sukupuolen vaihdosta".
Tuomari pyysi isää, jonka hän väitti olevansa työttömänä, julkisuuden etsimisestä tapauksesta ja rahan keräämisestä sivustolla. Hän huomautti myös, kuinka äiti todisti, että rohkaiseminen lapsen transseksuaalisuuteen voi olla liiallista.
___
Tämä on osa The Associated Pressin jatkuvaa pyrkimystä tarkistaa väärin tiedot, joita jaetaan laajasti verkossa, mukaan lukien työ Facebookin kanssa väärien juttujen tunnistamiseksi ja vähentämiseksi alustalla.

Tässä on lisätietoja Facebookin tosiasioiden tarkistusohjelmasta: https://www.facebook.com/help/1952307158131536

*****************************************************************************************************************************************************
Pari muuta linkkiä samaan aiheeseen:

https://www.christianheadlines.com/cont ... ation.html

******************************************************************************************************************************************************
https://www.renewamerica.com/columns/fischer/191026

Isä voidaan pakottaa hyväksymään 7-vuotiaan poikansa kastraatio

****************************************************************************************************************************************************
Pojan nimellä hakien, James Younger, löytyy YouTubesta useita videoita. :roll:

Onhan tämä sitten niin hullu juttu, ettei mitään rajaa. Se ei ole vieläkään ratkennut lopullisesti.
Pojan äiti ei tasan tarkkaan voi olla täyspäinen. :shock:
Mutta, vain jenkeissä voi olla näin sekopäistä touhua. :evil:
***************************************************************************************************************************************************

Olisikohan tapauksesta mitään Suomessa tehtyä uutista?
-NILS-
Kaikella on aikansa.

Avatar
ajanpatina
Sammakkoprofessori
Viestit: 419
Liittynyt: Ma Syys 30, 2013 5:08 pm
Paikkakunta: Stadi

Re: TEXAS: Äiti vaatii 7 v poikansa kastraatiota ja tytöksi vaihtamista

Viesti Kirjoittaja ajanpatina » Ma Joulu 16, 2019 2:11 pm

Uusin tieto kertoo, että tuomari, joka antoi pojan äidille valtuudet kemialliseen kastraatioon, on erotettu. Toinen tuomari mitätöi entisen tuomarin päätöksen ja tilalla on nyt vanhoillinen tuomari, joka päättää, saako pojan äiti tahtonsa lävitse. Mutta, tuskinpa saa, vaikka paikalliset pervot ovat toista mieltä ja itkevät, kun Texasissa ei homoilla ole etuoikeuksia. :roll:

Jutussa tuli myös ilmi, Ettei Jamesin äiti ollutkaan pojan ja tämän kaksoisvelvejen biologinen äiti, vaan pojat on keinohedelmöityksen tuotteita, vieraasta biologisesta naisesta. :shock:

Viimeisintä tarinaa voi lukea tästä linkistä:
https://www.dailywire.com/news/judge-wh ... -complaint
Kaikella on aikansa.

originalnightstalker
Sammakkoprofessori
Viestit: 455
Liittynyt: Ke Huhti 25, 2018 7:10 pm

Re: TEXAS: Äiti vaatii 7 v poikansa kastraatiota ja tytöksi vaihtamista

Viesti Kirjoittaja originalnightstalker » Ti Joulu 17, 2019 2:16 pm

Kyllä pitäs lapsi ottaa adoptioon ja äkkiä.
Mulle on ihan sama mitä kukaki omalla keholla tekee mutta lapsien pitää antaa olla lapsia ja sit aikusena tehä omat päätökset, vittu että o sairas akka

Vastaa Viestiin