"Rasmus" Rami Samuel Kivisalo

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

MONDEO
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 212
Liittynyt: La Loka 20, 2007 2:54 pm

"Rasmus" Rami Samuel Kivisalo

Viesti Kirjoittaja MONDEO »

Rami Kivisalon kotisivut

Lainauksia hänen henkilöhistoriastaan:
"
Epätavallinen koulutus Afrikassa teki Ramista väkivaltaisen taistelulajien mestarin. Kun hän lähti pois Afrikasta, hän oli täynnä väkivaltaisia henkivaltoja. Rami oli saavuttanut tuossa vaiheessa useissa erilaisissa taistelulajeissa mustanvyön tason. " Nuo pahuuden voimat tekivät minusta erittäin väkivaltaisen ja vaarallisen. Kun antauduin väkivallalle ja vihalle, joka hallitsi minua, kykenin tekemään yliluonnollisia asioita aivan kuten afrikkalainen opettajani. Minusta oli tullut samanlainen mies kuin afrikkalaisesta opettajastani, joka koulutti minut ja vei minut sisälle yliluonnolliseen pahuuteen. Hän koulutti minut tappamaan mahdollisimman nopeasti. Koulutus oli täysin epänormaalia, joka piti sisällään valtavasti yliluonnollisia asioita. En ikinä puhunut noista asioista yhdellekään ihmiselle ", Rami kertoo.

Palattuaan Afrikasta takaisin Suomeen Ramista tuli nopeasti väkivaltainen ammattirikollinen. Hän alkoi luoda kansainvälisiä suhteita ammattirikollisiin piireihin, ja pian hän oli syvällä kaikenlaisessa rikollisessa liiketoiminnassa. Ramin ollessa noin 20- vuotias hän oli solminut suhteet erään mafiajärjestön kanssa, ja hän oli sekaantunut kansainväliseen huumekauppaan. " En välittänyt tuossa vaiheessa enää juuri mistään. Olin täynnä väkivaltaa ja pimeyttä. Kaikesta epätavallisesta ja epänormaalista oli tullut minulle täysin tavallista ja normaalia. Olin antautunut kaikelle pahalle siinämäärin, että se oli tullut osaksi minua ja luonnolliseksi tavakseni ajatella asioita ". Rami kertoo. Hän sanoo, ettei juuri kukaan tiennyt kuinka syvälle hän oli vajonnut pimeyteen. " Vain harvat ihmiset tiesivät missä olin mukana, mutta sitä miten täydellisesti pahuus oli saanut minut valtoihinsa, sitä ei varmasti yksikään ihminen kyennyt tajuamaan. En edes itse tiennyt tai käsittänyt sitä ", Rami sanoo.

Vuonna 1997 Rami vangittiin epäiltynä aseellisesta rahankuljetusryöstöstä. Rami ei ollut todistettavasti itse paikalla, missä väkivaltainen rahankuljetusryöstö tapahtui. Hänet tuomittiin kuitenkin ryöstön seurauksena rikollisorganisaation johtajana 4 vuodeksi vankilaan. Rami oli vihainen ja katkera tuomiostaan. Hän sanoi julkisesti kostavansa kaikille, jotka olivat olleet mukana edesauttamassa hänen vankilatuomiotaan. ” Pidin tuomiotani täysin epäoikeudenmukaisena, koska totuus oli, ettei minua vastaan ollut minkäänlaista todellista näyttöä. Minua ei oltu kyetty saamaan kertaakaan kiinni mistään rikoksesta. Näin itseni täysin syyttömänä, vaikka tiesin, että tililläni oli niin suuri määrä rikoksia, että minut olisi aivan hyvin voinut tuomita koko loppuelämäkseni vankilaan. Ajattelin, että olen täysin syytön, ellei minua vastaan ole konkreettisia todisteita jostakin rikoksesta. Tämä oli minun ymmärrykseni oikeudenmukaisuudesta ”, Rami kertoo.
"

Lisää tietoa tästä herrasta...
Mahtaakohan miehellä toisiaan olla tuollainen menneisyys???

Tietoa myös tästä Rahakuljetuksen ryöstöstä.
Laitkin ovat ihmisten laatimia. Luonnon laki on elinehto.
I´am HOT, drugs are not.
...

otus
Columbo
Viestit: 2346
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

Heh, pikkasen on raflaava tosiaan tän hemmon stoori.. vai että oikein mafia yhteyksiä ja taitaahan ukko myös afrikkalais peräisen pelätyn funfun..
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..

mulli
Alibin satunnaislukija
Viestit: 113
Liittynyt: Ke Marras 12, 2008 3:00 pm

Viesti Kirjoittaja mulli »

Tämän herran tarinointia voi rinnastaa timo ta mikkosen höpinöintiin.

Sten
Parranpäristäjä
Viestit: 98
Liittynyt: To Kesä 12, 2008 11:13 am

Viesti Kirjoittaja Sten »

Opettelisitte edes kirjoittamaan suomea. :/

tmk666
Poliisikoira Rex
Viestit: 555
Liittynyt: Pe Syys 07, 2007 9:37 pm

Viesti Kirjoittaja tmk666 »

Joopa,itsekkin lueskelin tuon hemmon tarinoita ja tulin siihen tulokseen että 90% jutuista on stetsonista vetäisty,olkoon sitten kyseessä Ramin oma tai Timo T.A:n stetsoni.

pahis
Alibin kestotilaaja
Viestit: 344
Liittynyt: La Marras 15, 2008 1:09 am

Viesti Kirjoittaja pahis »

Mun mielipide on se että toi kirja voi olla ihan viihdyttävää luettavaa, mutta faktojen ja tositarinoiden kanssa tuolla kirjalla on erittäin vähän tekemistä.

Sen verran on tietoa asioista täällä palstalla niin minulla kuin useilla muillaki henkilöillä että ei aiheuta kumarruksia ja aaltoliikkeitä tollaset tarinat.

Siis onhan toi kyseinen herra ollut monessa mukana ja ei ole ollut mikään kilttipoika, mutta noi tarinat on niin rajusti väritetty....asioiden mittasuhteita on kasvatettu, kaikki varmaan ymmärtää mitä tarkoitan
Erään kuusikymppisen heimopäällikön tapauksessa tehokkaimmaksi lahjaksi osoittautui neljä sinistä Viagra-pilleriä.

- Hän totesi, että olemme mahtavia miehiä. Sen jälkeen saimme tehdä hänen alueellaan mitä halusimme, agentti kertoi.

panza
Alokas
Viestit: 25
Liittynyt: Ma Joulu 08, 2008 8:39 pm
Paikkakunta: jns

Viesti Kirjoittaja panza »

Ainii toi o toi "kirjailija".. kyl siihe mallii vaikuttaa taas lässytykseltä, että tää taitaa olla täyttä mielikuvitusta ja kustantajana on jehovan todistajat..Tai sit se oli vaan niin helvetin kovanluokan rikollinen ettei jääny koskaan kiinni ja kaikki on täyttä totta.
:shock:
Tampereen tyttö:
Kalliit on laulujen lunnaat... (Eino Leino)
2xlainaus.

otus
Columbo
Viestit: 2346
Liittynyt: Ke Tammi 02, 2008 7:00 pm
Paikkakunta: Youranus

Viesti Kirjoittaja otus »

panza kirjoitti:Ainii toi o toi "kirjailija".. kyl siihe mallii vaikuttaa taas lässytykseltä, että tää taitaa olla täyttä mielikuvitusta ja kustantajana on jehovan todistajat..Tai sit se oli vaan niin helvetin kovanluokan rikollinen ettei jääny koskaan kiinni ja kaikki on täyttä totta.
:shock:
Missä luki jehovantodistajat?

kustantaja http://www.du.fi/fi/

Kysyn nyt Marskin puolesta, saisko faktaa?
Jos alkaa pännii, niin anna bannii..

Bombay
Watson
Viestit: 2860
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay »

Sano mun sanoneen, perus-Riku Rinne tyylistä puolitotuutta täynnä ja Jumalan suitsutusta, jää hyllyyn.

MONDEO
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 212
Liittynyt: La Loka 20, 2007 2:54 pm

Viesti Kirjoittaja MONDEO »

Joo tulihan noita vastauksia, mutta...

Lähinnä halusin tietää onko mitä FAKTAA tämän herran tekemisistä??

Kirjan kyllä aijon lukea mikäli löyudän jostain "sopivaan hintaan".
Laitkin ovat ihmisten laatimia. Luonnon laki on elinehto.
I´am HOT, drugs are not.
...

Avatar
Mäsä-Masa
Poliisikoira Rex
Viestit: 579
Liittynyt: Ti Joulu 04, 2007 2:33 am

Viesti Kirjoittaja Mäsä-Masa »

Jaaha, Ramin jutut vaikuttavat olevan perushelluntailaista jorinaa. "Kuinka minusta pahiksesta tulee hyvis erilaisten koettelemusten kautta". Jehovat, skientologit ja muut lahkot ovat yleensä niin sisäänkääntyneitä, ettei kääntymiskokemuskirjallisuutta mielellään julkaista. Sitä innokkaammin tyrkkäävät käännytyskirjallisuutta ohilkulkijoille.
"Moon Leka-Veka, soot Mäsä-Masa", sanoi koulutoveri minulle ennen muinoin.

Make_
Alibin satunnaislukija
Viestit: 121
Liittynyt: Su Helmi 10, 2008 1:26 am

Viesti Kirjoittaja Make_ »

Kusettaja ( tai niinku helluntailaiset sanois liittotelija )

NoControl
Alokas
Viestit: 28
Liittynyt: Ma Marras 10, 2008 12:29 am

huuhaa ukko

Viesti Kirjoittaja NoControl »

Ei kuulemma ole ollut missään mukana, mitä itse väittää. Maailmalla, eikä edes Suomessa, tunneta tätä miestä "niissä" piireissä. Niinpä taitaa olla vain yks niistä uskoon hurahtaneista Suomalaisista joitten pää on pimentynyt, ja alkanut kuvitteleen itsestään ihan muuta kuin on. Kirjan lukeneena, tiedot ja ajatus siitä, että ois ollut jossain mukana alkaa tuntuun aina vain enemmän paska puheelta.

MONDEO
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 212
Liittynyt: La Loka 20, 2007 2:54 pm

Re: huuhaa ukko

Viesti Kirjoittaja MONDEO »

NoControl kirjoitti:Ei kuulemma ole ollut missään mukana, mitä itse väittää. Maailmalla, eikä edes Suomessa, tunneta tätä miestä "niissä" piireissä. Niinpä taitaa olla vain yks niistä uskoon hurahtaneista Suomalaisista joitten pää on pimentynyt, ja alkanut kuvitteleen itsestään ihan muuta kuin on. Kirjan lukeneena, tiedot ja ajatus siitä, että ois ollut jossain mukana alkaa tuntuun aina vain enemmän paska puheelta.
Niinpä! PASKANPUHUJA Tai mielestäni ainut syy ettei miehestä kukaan mitään tiedä on mielestäni se että on oikeasti ollut joku iso tekiä jota on pelätty ja jolla on on/ollut hyvät suhteet. Kirjaa en ole lukenut niin en tiedä mitä ja milloin tämä tyypin elämään on kuulunut mutta "mainostekstit" vaikuttaa aika liiotelluilta.
Laitkin ovat ihmisten laatimia. Luonnon laki on elinehto.
I´am HOT, drugs are not.
...

lonkeroinen
Alibin satunnaislukija
Viestit: 148
Liittynyt: La Helmi 14, 2009 4:52 pm

Viesti Kirjoittaja lonkeroinen »

Ostin kirjan, luin sen ja nyt kaduttaa 25 euron sijoitus. Olisihan se pitänyt jo Anne-Mari Bergin kansikuvasta ymmärtää, ettei kirjaa kannata ostaa. Kirjakaupassakin kirja oli jo luokiteltu Uskonto-osastolle, joten mitä muuta kirjalta olisi voinut odottaakaan kuin propagandaa.

En tiedä kuinka suuresti kirjan tapahtumat perustuvat tositapahtumiin, liekö niissä muuta totuuteen perustuvaa kuin että ne on nähty unessa. Kirjaa lukiessa tuli samanlainen tunne aikanaan Tony Halmeen ensimmäistä kirjaa lukiessa: "jos nämä kaikki ovat tapahtuneet niin kaveri olisi jo 75 vuotias". Okei, olihan se jo etukäteen "tiedossa", että tapahtumapaikat ja nimet ovat muutettuja, mutta oliko pakko mennä muuttamaan mittasuhteitakin.

Hei, ihan oikeasti. Siis niinku kamoon hei! Kirjan päähenkilönä s(e)i(k)kaileva henkilö oli niinku tota hei niinku ninja-kursseilla afrikassa 14 vuoden ikäisestä 18 vuotiaaseen ja siinä ajassa kehittyi kouluttajaansa paremmaksi. Sehän nyt on selvä. Sitten tämä sisäinen sankari palasi kotimaahan, ilmeisesti Suomeen, ja otti pirtumarkkinat haltuunsa, kävi kai armeijankin? Ikää oli tässä vaiheessa omien laskelmieni mukaan 19 vuotta mikä on kai tyypillinen pimeän alkoholin piirimyyntipäällikön ikä.

Päähenkilö sai sitten käytyä armeijan ja mitä ilmeisesti melko pian sen jälkeen lähti Venäjälle tai johokin mielikuvituspaikkaan tapaamaan suurta mafiapäällikköä, Romania. Olihan Rami onnistunut armeija-aikana ja peräkylässä asuessaan saamaan aikaan mittavan maineen juoppojen juoksupoik..., anteeksi, pimeän viinan tukkukauppiaana. Ei siis ihmekään, että hänet kutsuttiin suuren mafiapäällikön kanssa keskustelemaan yhteistyöstä.

Oman arvioni mukaan ikää tällä jo pelätyn kriminaalin maineen luoneella suomalaissyntyisellä kovanaamalla oli täytynyt kertyä jo ehkä 20 vuotta. Tämän mafiapäällikön tapaamisen ja syvän ystävystymisen syntyessä sattuikin mainitsemisen arvoinen tapahtuma, kun Kivisalo hakkasi henkihieveriin nyrkkeilyn raskaan sarjan maailmanmestarin. Se tosin lienee Kivisalolle ihan arkipäiväistä, joten en viitsi hehkuttaa ja hämmästellä asiaa enempää.

Ikää oli siis arvioni mukaan 20 vuotta ja Kivisalo oli päässyt syvälle mafiapiireihin. Sitten alkoikin jo luonnollisesti olla aika maailmanvalloitukselle. Välillä seikkailtiin Ruotsissa, välillä muistaakseni Hollannissa, mutta suurimmaksi osaksi paikoissa, joista ei osannut sanoa ovatko ne nukkumatin valtakuntaa, pohjanmaata vaiko Venäjää. Oltiin missä oltiin, mutta joka tapauksessa aina hallittiin huume- ja pirtumarkkinoita missä käytiinkin. Ja vedettiin turpaan. Olihan Kivisalolla useiden taistelulajien musta vyö. Lienee kai sanomattakin selvää, ettei kirjassa vaivauduttu mainitsemaan mistä lajeista on kysymys. Sillä ei kai ole merkitystäkään, koska Kivisalolla oli pimeyden voimat käytössään.

Siinä sitten maailmaa valloittaessa Kivisalon mielenterveys alkoi reistailemaan. Suuren mafiapäällikön paineet olivat suuret. Eräinäisten tapahtumien jälkeen Kivisalo pidätettiin ja tuomittiin vankilaan heppoisin perustein. Kirjan tapahtumien perusteella ikää olisi pitänyt olla tässä vaiheessa jo liki 50 vuotta, mutta nopealla laskutoimituksella sain itse lukemaksi 23. Vankilaan vuonna 1997 miinus syntymävuosi 1974. Helppo laskea.

Vankilassa ollessaan Kivisalo sitten tuli uskoon ja lopetti rikolliset touhut, joten kaikki kirjan oleelliset tapahtumat ovat täytyneet tapahtua vuosien 1994 ja 1997 välillä. Tämä lieneekin ihan tyypillinen aikaväli mafiapäälliköksi nousuun. Kukapa tuossa ajassa ei nyt saisi ympäri maailmaa huume- ja viinamarkkinoita haltuunsa sekä sivutuotteena omaa Jatimatic asetehdasta.

Aikani ei riitä kaikkiin epäkohtiin puuttumisiin, mutta tiivistettynä kirjasta jäi meidän toimittajien käyttämällä ammattikielellä sanottuna paska maku. Kirja oli vankilaan joutumiseen saakka melko pitkälti väkivallalla mässäilyä. Loppu sitten olikin Jeesuksen seikkailuja, joita en edes viitsinyt lukea. Kaiken kaikkiaan kirjasta sai käsityksen, että päähenkilön mielenterveys petti aika pahasti ja luulen sen vuoksi juttujen olevan mitä ovat.

Kirjaa lukiessa jäin miettimään mitä tapahtui Jatimatic-tehtaalle ja missä on kaikki omaisuus? Miksi suuri mafiapäällikkö ylipäätään joutui vankilaan? Ja vieläpä raharyöstöstä? Miksei Suomessa kukaan "alan mies" tunne Kivisaloa?

Tiivistelmä:
Koko kirjan alkuosa oli mielestäni päähenkilön oman egon pönkittämistä ja kovuuden todistamista. Keskivaiheilla käydään läpi mielenterveysongelmia ja loppuosa on helluntailaisten propagandaa.

Vastaa Viestiin