Islam

Sana on vapaa jos netiketti on hallussa.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Avatar
jukuripää
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 735
Liittynyt: Pe Loka 05, 2012 6:30 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja jukuripää » To Heinä 30, 2015 9:24 pm

Patriarkaalisen kulttuurin ei kuulu aiheuttaa minkäänlaista kitkaa tyttöjen pukeutumisen suhteen vapaassa ja tasa-arvoisessa Suomessa. Maahanmuuttajan on sopeuduttava maamme tapoihin ja ellei passaa, ostakoon menolipun takaisin sinne, missä saa pukea naisensa päälaesta kantapäähän säkkiin.
Kaikki eiliset ovat menetettyjä päiviä.

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2529
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Pe Heinä 31, 2015 8:58 am

jukuripää kirjoitti:Patriarkaalisen kulttuurin ei kuulu aiheuttaa minkäänlaista kitkaa tyttöjen pukeutumisen suhteen vapaassa ja tasa-arvoisessa Suomessa.
Valitettavasti asiat eivät reaalimaailmassa aina mene niin kuin haluaisimme.
jukuripää kirjoitti:Maahanmuuttajan on sopeuduttava maamme tapoihin ja ellei passaa, ostakoon menolipun takaisin sinne, missä saa pukea naisensa päälaesta kantapäähän säkkiin.
Olisivatko tyttöjen oltavat siellä paremmat?
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

bettya
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 8:12 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja bettya » Pe Heinä 31, 2015 9:38 am

Luultavasti, koska siellä on niin paljon naisia rätit silmillä.

Spekultantti
Philip Marlowe
Viestit: 1145
Liittynyt: Pe Elo 26, 2011 4:32 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Spekultantti » Pe Heinä 31, 2015 9:43 am

Muslimit vs muut alkaa valitettavasti kärjistyä. Avoimen dialogin sijaan vetäydytään rasismisyytösten taakse ja aletaan röyhkeästi vaatimaan erivapauksia silloinkin, kun ollaan selkeästi rikollisissa puuhissa. Onneton Immos-kohu vain antoi vettä myllyyn näille self-made-marttyyreille.

Mman
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 687
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 7:55 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Mman » Pe Heinä 31, 2015 10:34 am

Mielenkiintoinen juttu kantasuomalaisten vetämästä Helsingin suurmoskeija hankeesta

http://www.hs.fi/kaupunki/a1438228003618

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4494
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja URSA » Pe Heinä 31, 2015 10:44 am

^Kopio tekstistä, ennen kuin sitä päivitetään (ja samalla mahdollisesti poistetaan ikäviä lauseita.)
HS-selvitys

Helsingin suurmoskeija ja sen arabirahoitus kiristävät muslimien välejä

Persianlahden arabimaista tulossa oleva moskeijan rahoitus pelottaa osaa Helsingin muslimijohtajista. Sunnien ja shiiojen välillä on jo ollut yksittäisiä vihan purkauksia.
Kaupunki 31.7.2015 2:00 Päivitetty: 31.7.2015 8:54

Helsinkiläisen shiiayhteisön kulttuurisihteeriä Madjid Bahmanpouria (vas.) ja sunnipuheenjohtajaa Mohammed Hussein Omeria ei saatu yhteiseen valokuvaan. Siksi heidät on kuvattu erikseen.

Helsinkiin viritelty suurmoskeija hämmentää ja huolettaa pääkaupunkiseudun muslimiyhteisöissä. Osaa muslimeista pelottaa, että suurmoskeijan tulo vahvistaisi ääriajattelua Suomessa.

Kyse on sunni- ja shiiamuslimien vastakkainasettelusta, jota esimerkiksi Syyrian sota ja äärijärjestö Isisin toiminta näyttävät kärjistävän Suomessakin.

Eniten epäilyksiä herättävät salamyhkäisyys jopa yli sadan miljoonan euron moskeija- ja konferenssikeskuksen rahoittamisessa sekä hankkeen valmistelu muutaman ihmisen voimin.

Hanketta johtava Ilari Rantakari on ilmoittanut päärahoittajaksi Bahrainin kuningashuoneen (HS 18. 7.). Bahrain on Rantakarin mukaan lupautunut hankkimaan rahaa myös muista Persianlahden maista (HS 25. 7.).

Valtaosa HS:n haastattelemista muslimijohtajista vierastaa Bahrainia rahan järjestäjänä.

"Tällainen arabimaiden rahoittama moskeija ei edusta kaikkia muslimeja. Moskeijan edustama islam on aina rahoittajamaiden näkemyksen mukainen", sanoo Suomen kurdiliiton puheenjohtaja Welat Nehri.

Myös kurdit ovat osallisia Syyrian, Isisin ja nyt myös Turkin välisissä taisteluissa.

Muslimijohtajia oudoksuttaa, ettei suurin muslimitoimija Suomen islamilainen neuvosto (Sine) ole valmisteluryhmässä.

Hanketta ei ole puitu avoimesti yhteisöjen kesken, vaan sitä ajavat kulttuuri- ja uskontofoorumi Fokuksen puheenjohtajana Rantakari sekä Suomen muslimiliittoa ja Suomen musliminaisia johtava Pia Jardi.

Sinen jäsenjärjestön Somaliliiton puheenjohtajalle Arshe Saidille Muslimiliitto "ei ole ollenkaan tuttu".

Fakta
Sunneja on Suomessa 65 000, shiioja noin 10 000

Suomessa on Siirtolaisuusinstituutin arvion mukaan noin 65 000 muslimia. Valtaosa heistä on sunneja.

Shiiat ovat merkittävä vähemmistö. Heitä on helsinkiläisen Resalat-yhdyskunnan arvion mukaan noin 10 000.

Arviolta puolet muslimeista asuu pääkaupunkiseudulla. Tilastoa ei ole.

Jako sunneihin ja shiioihin perustuu historialliseen uskonnolliseen näkemyseroon. Nykyisin ristiriidat liittyvät usein valtataisteluun ja sotiin esimerkiksi Irakissa, Iranissa ja Syyriassa.

Salafismi on konservatiivinen islamintulkinta. Se on sunnilaisen maailman johtomaan Saudi-Arabian virallinen uskonnollinen ideologia.

Salafismista on noussut ääriliikkeitä, kuten al-Qaida ja Isis. Salafismia levittävät muutkin Persianlahden maat.

"Olisi hyvä saada Helsinkiin moskeija. Se kuitenkin vaatii taloudellisesti paljon, eikä suunnitteluun riitä muutama ihminen", Said sanoo.

Said kertoo kysyneensä hankkeesta eri moskeijoista: "Eivät he tienneet siitä ollenkaan."

Erityisesti shiioja huolettavat rahoittaja Bahrainin poliittiset kytkennät Saudi-Arabiaan ja sen kautta salafismiin. Siitä nousee sunnilainen ääri-islamilaisuus. Isis on sunnilainen äärijärjestö.

"Miksi suurmoskeijaa pitää valmistella salassa? Tässä ei ole kyse shiiojen ja sunnien väleistä vaan valtataistelusta, jossa salafistit yrittävät houkutella sunneja mukaansa", kuvaa shiialaisen Resalat-yhdyskunnan kulttuurisihteeri Madjid Bahmanpour.

Useat HS:n haastattelemat shiiamuslimit kertovat kiristyneen tilanteen jo johtaneen väkivaltaisiin välikohtauksiin pääkaupunkiseudulla.

Nuorten värvääminen Isisin riveihin on heidän mukaansa yhä avoimempaa. He eivät halua esiintyä julkisesti nimellään, koska kertovat pelkäävänsä kotiensa ja perheidensä häirintää.

"Suomessa on jo moskeijoita, joissa on ääriajattelua. Valitettavasti ääriliikkeiden rahoitus tulee näistä maista. Miten valtio pystyisi valvomaan suurmoskeijaa, ettei ääriajattelu pääse kasvamaan?" Nehri kysyy.

Huoli ei ole aiheeton, sanoo komisario Jarmo Heinonen Helsingin poliisista. Suomessa islam on hänen mukaansa tiiviisti kytköksissä kansainvälisiin toimijoihin.

Tästä on kyse

Tästä on kyse: Helsingin suurmoskeijaa on esitelty kaikkien muslimien yhteisenä

Helsingin suurmoskeijalle on ollut esillä kolme paikkaa: Hanasaari, Verkkosaari ja Itä-Pasila.

Hanke on alkutekijöissään, eikä tonttivarausta ole (HS 25. 7.).

Vastuumies Ilari Rantakari on esittänyt hankkeen kaikkien muslimien yhteisenä. Sitä ei kuitenkaan ole esitelty laajasti.


"Meillä on havaintoja yksittäistapauksista, joissa sunnit ovat suhtautuneet hyökkäävästi shiioihin. Hyökkääjät ovat kokeneet shiiat vääräuskoisiksi", Heinonen kuvaa.

Suomesta on suojelupoliisin mukaan lähtenyt yli 60 ihmistä Isisin hallitsemille alueille Syyriaan ja Irakiin. "Tunnistamme, että on ääriajattelua, joka pahimmillaan aiheuttaa vahingollisia tekoja", Heinonen sanoo.

Suurmoskeijalle tarvitaan uskonnollinen johtaja eli imaami. Rantakari on kertonut Bahrainin olevan halukas rahoittamaan imaamien koulutusta Suomessa.

"Imaami varmasti nostaa esiin sen, kuinka radikaalin ajattelun mukaan hänet on koulutettu. Koulutus ei voi olla vaikuttamatta siihen, kuinka hän opettaa suhtautumaan vaikka shiioihin ja sunneihin", Heinonen arvioi.

Pääkaupunkiseudun sunniyhteisön ja Sinen johtaja Anas Hajjar kiistää jyrkästi, että sunnimoskeijoiden henkilökunta tukisi ääriajattelua tai Isisin joukkoihin lähtemistä.

"Jos joissain moskeijoissa on ihmisiä, jotka yrittävät tuoda esiin ääri-islamia tai ovat osallistuneet taisteluihin, moskeijasta vastaavat eivät ole tietoisia tästä vaan yrittävät estää sitä."

Suomessa shiioja on jätetty ulkopuolelle esimerkiksi eri uskontokuntien Uskot-foorumista ja Rantakarin vetämistä ulkoministeriön tapaamisista.

Shiioja ei ole kutsuttu paikalle tai kutsuminen on ollut satunnaista. Shiiat ovat samojen ristiriitojen takia jääneet pois Sinestä, Madjid Bahmanpour kertoo.

"Se voi olla osin tarkoituksellista, mutta mukana on myös tietämättömyyttä. Aina ei ole ymmärretty, että olisi joka tapauksessa hyvä kutsua mukaan väkeä laajapohjaisemmin kuin aina samat ihmiset", kuvaa uskontojen väliseen keskusteluun erikoistunut pastori Heidi Rautionmaa.

Suurin houkutin suurmoskeijahankkeessa näyttää olevan raha. Hajjar kertoo, että Helsinkiin on haluttu moskeijaa myös Sinen nimissä, mutta rahoitusta tai sopivaa maata ei ole ollut.

"Eivät Sinen tahot ole pimennossa, mutta asia on pidetty vielä salassa. Tähän tarvitaan säätiö, jonka perustaminen vie aikansa", Hajjar perustelee.

Suomen toiseksi vanhimman moskeijan, Suomen islamilaisen yhdyskunnan, puheenjohtaja Mohammed Hussein Omer kertoo, että heillä vuosia vireillä ollut moskeijahanke on jumiutunut rahanpuutteeseen.

"Rahan on tultava ulkomailta. Muslimit ovat Suomessa köyhiä, eikä ole monta miljoonaa moskeijaan", Omer sanoo.

Omerin yhdyskunta ei ole ollut hankkeen valmistelussa. "Onko tämä suurmoskeija huhu, vai onko se totta?" Omer kysyy.
http://www.hs.fi/kaupunki/a1438228003618

bettya
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 8:12 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja bettya » Pe Heinä 31, 2015 11:43 am

Mman kirjoitti:Mielenkiintoinen juttu kantasuomalaisten vetämästä Helsingin suurmoskeija hankeesta

http://www.hs.fi/kaupunki/a1438228003618
Jos eivät muslimit, joilla on pientä näkemyseroa, suostu samaan kuvaan, niin onhan se rasismia!

Rauhan uskonto...phyh.

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2529
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ke Elo 05, 2015 9:23 am

Siirrän tämän keskustelun Ärsyttää Murha.infossa-> (ketju 2) - ketjusta tänne.
hannu hanhi kirjoitti:Nuori imaami kertoi homoillassa, että homoseksuaalisuudesta kuuluu antaa kuolemantuomio. Vihervassarit eivät regoineet tähän mitenkään. Sen sijaan Päivi Räsänen on muutaman kerran naulittu ristille ja lestadiolaisuus halutaan kriminalisoida. Räsänen ja kirkon konservatiivisimmat liikkeet eivät ole tuon imaamin tavoin tuomitsemassa homoja kuolemaan, mutta vihervasemmisto on huolestunut, että meillä 2000-luvulla on vielä päiviräsäsiä ja lestadiolaisia. Tässä on käsittämätön ristiriita, oli asioista sitten mitä mieltä tahansa.
Itse asiassa Bahmanpour vastasi, millainen tuomio sharian mukaan tulee antaa homoseksuaalisesta aktista. Se on kuolemantuomio. Myöskin kristityn oppineen tulisi vastata samalla tavalla, sillä myös Raamatussa homoseksuaalisuuden rangaistus on kuolemantuomio. Bahmanpour ei itse sanonut, että kannattaisi kuolemantuomiota ja myöhemmin hän kertoi, ettei halua shariaa Suomeen.

Bahmanpourin kommentti oli siltikin mielestäni pöyristyttävä. Laajempaa tuomiota hän ei varmaan saanut "vihervassarien" ( :roll: ) puolelta siksi, että hän on Räsäseen (joka siis oli sisäministerinä) verrattuna vähän eri luokan poliittinen toimija - hänellähän ei ole minkäänlaista valtaa valtakunnan politiikassa. Seta tuomitsi nuo puheet - ja hyvä niin.

Toisaalta en muista minfossa näkeneeni sharia-lain puolustelua, joten en tiedä, miksi sellainen ärsyttäisi minfossa...
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Elo 05, 2015 11:07 am

Moskeijahanke on mielenkiintoinen; Helsingin kaupunki ajaa hanketta kiireellä ja vimmalla. Etenkin apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki (vihr) on aivan haltioissaan tuosta suurmoskeijasta. Vailla kritiikkiä ovat monet muutkin.

Mutta kuinka hankkeeseen suhtautuu arvostamani kolumnisti Alan Salehzadeh:

Moskeija vai sairaala?

Helsingin Kalasatamaan halutaan rakentaa suurmoskeija. Sen rahoittaisi Bahrain tai Qatar, nuo pienet mutta upporikkaat Lähi-idän öljyvaltiot.

On hyvä, että Suomessa on uskonnonvapaus. Kristityille on kirkkoja, juutalaisille synagoga ja muslimeille on jo nyt runsaasti eri moskeijoita – kymmeniä jo pelkästään Helsingissä. Jokainen moskeija on pyhitetty tietyn maantieteellisen alueen tai uskonnollisen haaran edustajille, eikä harras muslimi siksi käy kuin tietyssä moskeijassa, vaikka tarjontaa olisi enemmänkin. Qatarin tai Bahrainin rahoittama sunnimoskeija palvelisi vain pientä osaa muslimiväestöstä, eikä nimestään huolimatta ole mikään suurmoskeija, joka toisi yhteen kaikki muslimit.

Joka tapauksessa, jos Qatarilla tai Bahrainilla on niin paljon ylimääräistä rahaa jotka haluaa sijoittaa Suomeen, minusta olisi kiva jos he rakentaisivat vaikkapa Lastensairaalan. Hoidetaanhan sielläkin muslimilapsia.

Qatarilla yhteys Muslimiveljeskuntaan

Jos suurmoskeija rakennetaan Helsinkiin ja sen rahoittaa Qatar tai Bahrain, on selvää että moskeija rakennetaan palvelemaan tietyn linjan mukaisia sunnimuslimeja. Esimerkiksi shiiamuslimeille tai Ezdeille ei kyseisestä moskeijasta ole iloa.

Entä haluammeko Qatarin tai Bahrainin ajaman islamilaisideologian vahvistuvan Suomessa? Se on kysymys, jota on aiheellista pohtia jo pelkästään siksi, että Qatar avoimesti tukee Muslimiveljeskuntaa Egyptissä, Syyriassa ja Irakissa. Tämä on muuttanut alueet kriisiytyneiksi sotapesäkkeiksi. Qatar tukee aktiivisesti myös Hamas-järjestöä sen taisteluissa Israelia vastaan.

Lisäksi moni Suomen muslimeista voi pitää epäreiluna, että toiset saavat suurmoskeijan ja toiset eivät. Islaminuskoiset eivät muodosta keskenään kovinkaan kiinteää ryhmää, vaan heidät erottaa useat uskonnolliset, kulttuuriset ja kielelliset eroavaisuudet. Vaikka Suomessa ongelmia eri muslimivähemmistöjen kesken ei juurikaan ole, maailmalla shiia-sunni-konfliktit ovat voimakkaita. Epätasa-arvoinen kohtelu saattaa vaikuttaa ryhmien keskinäiseen kitkaan.

Myös kantaväestön kanssa ongelmat saattavat lisääntyä. Moni suhtautuu muslimeihin kielteisesti. Islam on paljon esillä sen nimissä tehtyjen terroritekojen vuoksi. Suuret islamilaisuutta edustavat maamerkit saattavat kasvattaa kielteisiä reaktioita muslimivähemmistöä kohtaan, mikä puolestaan voi lisätä turvattomuutta ja vähentää yhteiskunnan yleistä viihtyisyyttä.

Kyllä uskonnonvapaudelle, ei kyseenalaiselle rahoitukselle

On runsaasti esimerkkejä siitä, kuinka Turkki, Saudi-Arabia, Qatar, Oman, Bahrain ja muut muslimimaat yrittävät lisätä heidän vaikutusvaltaansa rakentamalla moskeijoita eri puolille maailmaa. On kuitenkin paljon ongelmia, joihin ylimääräisen rahan voisi paremmin sijoittaa: nälänhätä, vesipula, pakolaisten tukalat olot Syyriassa ja Jemenissä, jne. Lähi-idän rikkaat valtiot voisivat sijoittaa näihin, sen sijaan että rakennuttavat Suomeen uusia moskeijoita. Näihin ongelmiin puuttumalla he pelastaisivat kerralla satoja tuhansia muslimeita.

Joka tapauksessa on tärkeää, että kaikilla uskonnollisilla ihmisillä on mahdollisuus kokoontua ja harjoittaa omaa uskontoaan vapaasti. Se on arvo Suomelle, olemmehan demokraattinen valtio joka haluaa kohdella tasa-arvoisesti kaikkia kansalaisiaan. Sen sijaan ei ole demokraattista tai tasa-arvoista, että ääri-islamilaiset öljyvaltiot otetaan avosylin vastaan levittämään omaa propagandaansa Suomeen. Raha ei koskaan ole ilmaista.

Kirjoittanut Alan Salehzadeh

http://blogit.iltalehti.fi/alan-salehza ... -sairaala/

Suvaitsevaisto on kiihkossa että ihanaa ja niiku tosi siistiä. Nyt he saisivat paikan jota voi ruotsalaiseen tapaan "rakkauspommittaa".

Vaan miten suhtautukaan hankkeeseen hän, joka omaa muutakin tietoa kuin rauhan uskonnosta hokemisen. Varsin erilaiset näkemykset.

Entä kuka on Alan Salehzadeh?
Alan Salehzadeh on uusisuomalainen geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija ja luennoitsija. Hän on työskennellyt mm. Suomen Ulko- ja Sisäasiainministeriöissä, Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksella sekä eri yliopistoissa ja tutkimuslaitoksissa Suomessa sekä kansainvälisesti. Hän toimii analyytikkona lukuisille eri kansainvälisille televisiokanaville ja think tankeille. Alanin erikoisalaa ovat Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan liittyvät uskonnollispoliittiset teemat, maahanmuutto, ihmisoikeudet, terrorismi, rasismi sekä kulttuuriasiat. Salehzadeh on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Elo 05, 2015 11:34 am

Moskeijasta toiseen suureen ongelmaan. Mitä musulmaani saa ostaa?

Tämä on hauska:

Hetken al Gangaray luuli miehen katsovan, ostaako hän muslimille sopimattomia lihatuotteita, mutta pian selvisi, että tuntematon mies odotti tilaisuutta tulla puhumaan.
- Hän oli sen näköinen, että otanko niin sanotusti vääräuskoisen tuotteita, mutta hetken päästä hän tuli luokseni ja puhui klassista arabiaa.


Iltalehti

Mutta mitäs tuosta, kyttääväthän suomalaisetkin mitä toinen ostaa.

Leikitellään ajatuksella hieman lisää ja pohditaan kuinka olisi käynyt jos tämä "al Gangbang" olisi ostanut "musulmaaneille sopimattomia lihatuotteita" ja tämä "kuluttajaneuvoja" olisi asian nähnyt että todennut. Mitä olisi tapahtunut; määräys heittää tuotteet roskiin tahi palauttaa, yhteisö olisi tuominnut ostajan, 200 raipaniskua, imaamin oppitunnit koraanikoulussa...

Onhan näitä muitakin kauheuksia; mm. eilen viimeksi näin kuinka hunnutettu synnytyskone istui pelkääjän paikalla Yhdysvalloissa valmistetussa avolavapakettiautossa (GMC Sierra 4x4), joten mikä on imaamin mielipide tälläiseen istumiseen; suurimman vihollisen sekä vääräuskoisen valmistama ajoneuvo ja muslimi menee sellaiseen istumaan...
- Sopivampi ajopeli olisi ollut vaikkapa Marokossa valmistettu Dacia Dokker.

Monikulttuuri on rikkaus. Mutta islamilainen monokulttuuri ei sitä ole. Ei mulla muuta.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2529
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ke Elo 05, 2015 11:48 am

Doctor Lecter kirjoitti:"al Gangbang"
Onpa lapsellista (mutta ei yllättävää) nimitellä miestä, joka ilmiantoi mahdollisen terroristivärvääjän ja teki näin oikein hyvän teon. Hän myös omalla naamallaan ja nimellään pitää nuorten värväämistä ISIS:n riveihin vastenmielisenä.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12099
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ke Elo 05, 2015 12:15 pm

PaxCow kirjoitti:
Doctor Lecter kirjoitti:"al Gangbang"
Onpa lapsellista (mutta ei yllättävää) nimitellä miestä, joka ilmiantoi mahdollisen terroristivärvääjän ja teki näin oikein hyvän teon. Hän myös omalla naamallaan ja nimellään pitää nuorten värväämistä ISIS:n riveihin vastenmielisenä.
Nimi meni väärin. Olen aina ollut huono muistamaan ulkomaalaisperäisiä nimiä ja siksi ne usein kopioin ja edelleen copypostaan tekstiin. Tällä kertaa en sitä tehnyt. Al Gangaray kuitenkin osoitti olevansa muslimi ja tiesi, että joku imaami tjsp kyttää omia uskonveljiään ostoksistaan.

Tämä oli asian pointti, mutta siihen ei sinulla ollut mitään sanomista. Sen sijaan ryhdyit näykkimään väärin menneestä nimestä. Semantiikkaa.

Siis vielä kerran; en puhunut asian yhteydessä ISIS-värväyksestä, vaan kyttäämisestä. Näitkö siinä mitään outoa, vai onko se mielestäsi normaalia?

EDIT: Gangbang näemmä tarkoittaakin jotain ihan muuta :shock:
- Tosin sitäkin imaami mieluusti kyttäisi... Musulmaaneille kun tuo yhdessä yhtyminen on jonkinlainen perinne, vaikka gangbangilla ei mitään yhteistä joukkoraiskausten kanssa olekaan.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Avatar
PaxCow
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2529
Liittynyt: To Tammi 17, 2013 3:45 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja PaxCow » Ke Elo 05, 2015 12:18 pm

Doctor Lecter kirjoitti:Siis vielä kerran; en puhunut asian yhteydessä ISIS-värväyksestä, vaan kyttäämisestä. Näitkö siinä mitään outoa, vai onko se mielestäsi normaalia?
Ei se normaalia ole, eikä sitä tapahtunut tuossakaan. ISIS:iin värvääminen on kuitenkin siihen verrattuna paljon vakavampaa.
Gangbang näemmä tarkoittaakin jotain ihan muuta :shock:
Heh heh. Hoh hoh. Hahaahahahaha.
"I do not fear death. I had been dead for billions and billions of years before I was born, and had not suffered the slightest inconvenience from it." - Mark Twain

bettya
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 46
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 8:12 am

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja bettya » To Elo 06, 2015 11:23 am

Hän oli sen näköinen, että otanko niin sanotusti vääräuskoisen tuotteita, mutta hetken päästä hän tuli luokseni ja puhui klassista arabiaa.

Sopiiko minun sanoa että en voi istua samalle penkille kun siinä istuu jo tuo mustakaapuinen vääräuskoinen nainen? Vaimoni näet kyttää minua eikä salli sellaista.

ReissuLasse
Charlien Enkeli
Viestit: 1957
Liittynyt: To Touko 07, 2015 6:47 pm

Re: Islam

Viesti Kirjoittaja ReissuLasse » Pe Elo 07, 2015 10:12 am

Mielenkiintoinen tuo värväystapa. Onko se nyt paras paikka löytää pontentiaalisia terroristeja jostain Lidlin hyllyjen välistä? Voisi kuvitella että näitä värväyksiä tapahtuisi esim. uskonnollisissa tilaisuuksissa tai niiden yhteydessä. Turhan näkyvyää tuollainen julkisella paikalla tapahtuva tuntemattomalle tehty ehdotus.

Vastaa Viestiin