Eläinsuojelurikoksia

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

serialist
Matlock
Viestit: 775
Liittynyt: To Touko 22, 2008 9:53 am

Viesti Kirjoittaja serialist » To Heinä 17, 2008 10:03 am

^kyllä meidän kissa käyttäytyy niin kuin kissa vaikkei esikuvana ollutkaan toista kissaa. Mutta sehän ei ollut meidän vika etteivät muut puolivillikissat hyväksyneet enää tuota joukkoonsa eikä isosiskoni (silloin 10-12v.) voinut jättää sitä sinne kuolemaan hevosten jalkoihin.

Hyvä siitä tuli ilman oikeaa emoakin.:)
A good way to threaten somebody is to light a stick of dynamite. Then you call the guy and hold the burning fuse up to the phone. "Hear that?" you say.
"That's dynamite, baby.".
- Jack Handy -

mareritt
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 12:21 pm

Viesti Kirjoittaja mareritt » To Heinä 17, 2008 10:35 am

^menee vähän lemmikkipalstaksi, mutta näinhän se on, että jokainen kissa on yksilö ja tuo 12 viikkoa on usein eläinsuojeluyhdistysten antama suositus, jota pitäisi pyrkiä noudattamaan.

serialist
Matlock
Viestit: 775
Liittynyt: To Touko 22, 2008 9:53 am

Viesti Kirjoittaja serialist » To Heinä 17, 2008 11:07 am

Oppivathan koiratkin ilman emoa esim. nostamaan jalkaa. En siis sano, etteivät luovutusikä suosituksilla olisi mitään väliä, tottakai on. Tarkoitan sitä, että eläimet oppivat ilman esimerkkiäkin niille luonnolliset asiat. Luovutusikäkin merkitsee suurimmaksi osaksi sitä, että imetys jatkuu ja pentu saa tarvittavat ravintoaineensa yms. Meidänkin koiranpennun emo lopetti imettämisen joskus 7viikkoisena eli silloinhan koira olisi oikeastaan voinut tulla jo uuteen kotiin, mutta pidättäydyimme silti 8vkon säännössä.

Mutta asiaan.. Toivottavasti tämä kissan rääkkääjä saa ansionsa mukaan ja elinikäisen eläimenpitokiellon. Epäilen kyllä vahvasti, että näin ei tule tapahtumaan vaan tyyppi selviää jollain parin sadan sakoilla. Huoh.
A good way to threaten somebody is to light a stick of dynamite. Then you call the guy and hold the burning fuse up to the phone. "Hear that?" you say.
"That's dynamite, baby.".
- Jack Handy -

mareritt
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 236
Liittynyt: Ke Kesä 25, 2008 12:21 pm

Viesti Kirjoittaja mareritt » To Heinä 17, 2008 2:22 pm

serialist kirjoitti: Mutta asiaan.. Toivottavasti tämä kissan rääkkääjä saa ansionsa mukaan ja elinikäisen eläimenpitokiellon. Epäilen kyllä vahvasti, että näin ei tule tapahtumaan vaan tyyppi selviää jollain parin sadan sakoilla. Huoh.
tuosta eläimenpitokiellosta.. tuo tietysti tapahtunut ulkomailla, joten voi olla rangaistukset sun muut eri luokkaa tai sitten ei, mutta mietin tuota eläimenpitokieltoa, että mitenhän se käytännössä tapahtuu, jos herra X saa eläimenpitokiellon loppuelämäksi, mutta herra X:n rouvalla olisi eläimiä.. samassa taloudessa siis. :roll: google tietäisi tietysti...

serialist
Matlock
Viestit: 775
Liittynyt: To Touko 22, 2008 9:53 am

Viesti Kirjoittaja serialist » To Heinä 17, 2008 2:38 pm

^Luulen, että eläimenpitokielto tarkoittaa sitä tuollaisissa tilanteissa, ettei syytetyllä saa olla vastuullaan mitään eläimiä..

Ja jos rääkätty eläin on rouva X:n eläin niin molemmille pitokielto..?
A good way to threaten somebody is to light a stick of dynamite. Then you call the guy and hold the burning fuse up to the phone. "Hear that?" you say.
"That's dynamite, baby.".
- Jack Handy -

albaanisissi
Sammakkoprofessori
Viestit: 402
Liittynyt: Ma Syys 10, 2007 8:59 pm

Viesti Kirjoittaja albaanisissi » To Heinä 17, 2008 4:32 pm

tota eläintenpito kieltoo ei juurikaan vahdita ja menee juuri noin että muija saa pitää vaikka krokotiilia kylpyhuonees jos se on muka sen muijan mukamas.

en kyllä ymmärrä mitä järkee tos on ku nykyään koitetaan kaikki elikot parsia kokoon, mm 2jalkasia koiria sun muuta. paljo armeliaampaa olis päästää pitkään uneen ku ei enää voi normaalia eläimen elämää elää, jos multa joskus jalat menis ni mieluummin hautaan ku rullatuolilla lopun ikää :cry:
This one time, i shot a guy to his adams aple just to see how long it takes to him to die. I was with other guy and we had 15 dollar bet on it, i lost. It tooked a few minutes, he drowned in hes own blood actually.
-richard kuklinski-

pippurinen
Parranpäristäjä
Viestit: 95
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2008 7:44 pm

Viesti Kirjoittaja pippurinen » To Heinä 17, 2008 6:45 pm

Tuo hännänpuute on paha. Ilman korvanlehtiä kyllä pärjää. En nyt usko, että mitään kestokipulääkitystä tarvii kuitenkaan.

Omat kisut on löydetty villeinä metsästä, ja entinen omistaja kasvatti niistä täysin sisäkissat. Itsellä ei luonto riittäisi tekemään kenestäkään sisäkissaa. Toiselta puuttuu palasia korvasta, mutta tyytyväiseltä sylikisulta vaikuttaa.

Eläinrääkkäys on kyllä raukkamaisinta ja typerintä ikinä. Mitä jännää on rääkätä puolustuskyvytöntä...

Bombay
Watson
Viestit: 2891
Liittynyt: Ma Touko 07, 2007 9:25 am

Viesti Kirjoittaja Bombay » To Heinä 17, 2008 6:52 pm

pippurinen kirjoitti:Tuo hännänpuute on paha. Ilman korvanlehtiä kyllä pärjää. En nyt usko, että mitään kestokipulääkitystä tarvii kuitenkaan.
Ihan mielenkiinnosta, miten toi hännänpuute vaikuttaa? Tutullani on kissa jolta uupuu häntä ja ihan normaali mirri se on silti kyl.

Tirskis
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: Ma Touko 12, 2008 5:49 pm
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja Tirskis » To Heinä 17, 2008 7:29 pm

Voi kissalla olla ongelmia tasapainon kanssa jonkun aikaa. Kisu raukka.

Tatum
Alibin satunnaislukija
Viestit: 113
Liittynyt: Ma Kesä 16, 2008 1:28 pm

Viesti Kirjoittaja Tatum » To Heinä 17, 2008 10:04 pm

Tirskis kirjoitti:Voi kissalla olla ongelmia tasapainon kanssa jonkun aikaa. Kisu raukka.
Näinpä, mutta noin pienenä kun hännän menetti ehtii kyllä tottua hännättömänä elämiseen. Meilläkin eräällä ystävällä kissalta korvat amputoitu, syytä en juuri nyt muista.

Kissan nuoruudesta taas : Meillä tuli kissa liian nuorena. Ja on kyllä erittäin ihmisiin kiintynyt ja oppinut ihan kivasti kissojen tavoille. Tosin joitakin ihmismäisiä piirteitä on, mutta eivätpä nuo haittaa. Kissa jo 10 vuotias.

Saattoi mennä vähän OT
What would Grissom do ?
Television has brought back murder into the home - where it belongs
- Alfred Hitchcock

Tirskis
Poliisikoira Rex
Viestit: 592
Liittynyt: Ma Touko 12, 2008 5:49 pm
Paikkakunta: Kuusamo

Viesti Kirjoittaja Tirskis » To Heinä 17, 2008 10:08 pm

Minun kissa ei olisi mahtunut pesukoneeseen, kun on 8 kiloinen norjalainen metsäkissa, häntä pitkä ja tuuhea kun pensas.
Mutta kun ensi vuonna voi tulla pentu, sitten olen varovainen sellaisten paikojen kanssa.

C Starling
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 59
Liittynyt: Ke Syys 05, 2007 9:10 am

Pikkupojat tuhoisivat törmäpääsky yhdyskunnan

Viesti Kirjoittaja C Starling » La Heinä 19, 2008 10:28 am

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotim ... id=1558695

Itselläni nämä tapaukset ovat todella niitä ikäviä.
En millään voi ymmärtää mitä vikaa on lapsien päässä, jotta moisia tyhmyyksiä keksivät!
Vanhemmilta on jäänyt vaihteeksi jotain opettamatta. Eläviä, tuntevia eläimiä ei saa mennä kiusaamaan noin.

Itse olen huutanut mm. naapurin kakarat pois sammakkolammelta, kun heittelivät kivillä niitä. Omat kakarat tietävät tasan tarkkaan, jotta moisia ääliöitä ei tehdä, sillä se on väärin, ja tekee kipeää/tuhoaa elämää.

Kuulostan ihan kukkahattutädiltä, anteeksi :) , mutta asia, jossa joku/jotkut tekee näin tarpeetonta tyhmää saa vereni kiehumaan.
Tällaisiin tapauksiin pitäisi säätää jokin laki, joka pakottaisi pojat tutustumaan eläinten hoitoon tai jotain, korjaamaan tyhmää tekoaan, tekemällä jotain hyvää eläimille, sekä selittää, mikä on homman nimi. Tuollaista ei vaan tehdä! :evil:

PaulaDrew
Tarkastaja Morse
Viestit: 989
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 11:49 am
Paikkakunta: Teurastamo 5

Viesti Kirjoittaja PaulaDrew » La Heinä 19, 2008 11:14 am

Raivostuttavaa.

Jotkut vanhemmat nimenomaan opettavat, että eläimiä pitää tappaa. Siilin, oravan tai kissan päälle yritetään kaasutella autolla ja lintuja kivittää ja säikytellä. Pikkupojat voivat luulla olevansa hyvinkin päteviä ja hyödyllisiä tällaista tehdessään.

Entinen naapurini omakotialueella vihasi lintuja niin, että täräytteli haulikolla taivaalle aina kun naakkaparvi lähestyi. Tiedän, että jonain päivänä linnut kostavat kaiken.

DonHessu
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1322
Liittynyt: Pe Touko 18, 2007 11:43 pm
Paikkakunta: City 17, Eastern Europe.

Viesti Kirjoittaja DonHessu » La Heinä 19, 2008 3:57 pm

Jännä juttu kun jotakin eläintä pahoinpidellään yms. niin kauhee halo nousee, mut jos joku normaali ihminen pahoinpidellään niin siitä ny ei mitään haloa nouse... En ala puolustelemaan tätä tekoa, mutta jännää miten ihmiset reaktioivat paljon.. Noh, antaa olla... Mitäs minä tiedän :wink:
What you do... Makes you who you are.

PaulaDrew
Tarkastaja Morse
Viestit: 989
Liittynyt: Ti Joulu 18, 2007 11:49 am
Paikkakunta: Teurastamo 5

Viesti Kirjoittaja PaulaDrew » La Heinä 19, 2008 4:33 pm

Itse raivostun eläimiin kohdistuvasta väkivallasta paljon enemmän kuin siitä, jos joku minulle tuntematon ihminen saa turpaansa enkä tiedä siihen tarkempaa syytä. Kai siksi, että eläimen pahoinpitelylle ei voi koskaan olla mitään puolustavaa syytä, ihmisten välit ovat taas monimutkaisempia. Lisäksi eläimet ovat usein puolustuskyvyttömässä asemassa silloin kun niitä pahoinpidellään. Ihmisestä kertoo valtavasti se, miten hän kohtelee pienempiään ja heikompiaan.

Vastaa Viestiin