Axl Smith kuvasi salaa seksikumppaneitaan

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Saga
Alibin kestotilaaja
Viestit: 324
Liittynyt: Ti Marras 18, 2008 2:49 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja Saga » La Maalis 12, 2016 11:33 am

Rubiskreebeli kirjoitti:Eihän tässä ole mitään järkeä. Tässähän oli kyse tekaistuista raiskaussyytteistä. Millä Axl puolustautuisi sellaisia vastaan jos hävittäisi tallenteet heti kun nainen kävelee ulos asunnosta?
Kun yhdestä ja samasta naisesta on monta tallennetta kahden vuoden ajalta niin on kyllä vaikea nähdä millä logiikalla nämä tallenteet olisi säilytetty vain siksi, että voi puolustautua mahdollisia tekaistuja raiskaussyytteitä vastaan. Siihen riittäisi se että säilyttää ainoastaan viimeisen tallenteen ja hävittää muut.

Avatar
Kalistinpää
Sammakkoprofessori
Viestit: 454
Liittynyt: Su Elo 21, 2011 8:16 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja Kalistinpää » La Maalis 12, 2016 12:04 pm

Rubiskreebeli kirjoitti:
Wickeddy kirjoitti:Jos tämän syynä olisi ollut tämä tapaus Peter ja oman turvallisuutensa varmistaminen niin tuskin näitä videoita olisi säästää tarvinnut jos mitään normaalista poikkeavaa ei tapahtunut.
Nyt vain kolahti omaan nilkkaan nämä tallenteet ja kovalla tahdilla selityksen maku lisääntyy.
Kunnia meni mutta maine jäi. :roll:
Tallenteet kaupoissa , julkisissa yms on syystä ,mutta ei niitäkään säilötä yhtään pidempään jos tarvetta siihen ei ole.
Eihän tässä ole mitään järkeä. Tässähän oli kyse tekaistuista raiskaussyytteistä. Millä Axl puolustautuisi sellaisia vastaan jos hävittäisi tallenteet heti kun nainen kävelee ulos asunnosta?

Tekee muutenkin pahaa lukea kommentteja tähän tapaukseen liittyen. Axlia en tunne enkä sääli tai syytä, mutta ihmisten syyttämisvietti ja pahansuopaisuus on aivan käsittämätöntä. Itse en ota kantaa siihen mitä on tapahtunut koska en yksinkertaisesti tiedä. Odotan mieluummin miten tutkinta etenee sen sijaan, että teilaan jonkun syylliseksi parin lehtijutun perusteella.

Bill Cosby ja Jimmy Savile? Ensimmäiseen en ota kantaa samasta syystä kun en mielellään puhu vielä tästä Axlinkaan tapauksesta. Jimmy Savile käytti lapsia hyväkseen vuosikymmeniä julkkisasemansa tarjoten siihen puitteet. Mielestäni melkoisesti vakavampaa kuin salakuvata aikuisia naisia jotka ovat suostuneet seksiin. Mittasuhteet on nyt noitaroviolla vähän hukassa.
Itse puolestani ihmettelen sitä että rikoksista spekuloivalla sivustolla liki jokaiseen ketjuun ilmestyy joku itkemään miksi täällä spekuloidaan rikoksista.

Salakuvaaminen edelleenkin on kiellettyä. Siitähän koko keississä on kysymys. Motivaatiolla ei suurtakaan merkitystä. On äärimmäisen epäuskottavaa etteikö Smith olisi tiennyt kuvaamisen olevan kiellettyä ja vaikkei olisikaan tiennyt, silläkään ei ole merkitystä. Minäkään en voi kävellä kaupasta maksamatta ja sanoa että luulin tavaroiden olevan ilmaisia. Joku kommentoi hyvin sanomalla ettei hänkään voi turvasumutella vastaantulevia miehiä sillä perusteella että joku heistä saattaisi olla raiskari.

Selittelyvideon julkaiseminen oli typeryyden jatkumon ylistys. Repesin kun katsoin sen. Voin kuvitella Axlin lakimiehen facepalmin. Rehellinen ulostulo olisi pelastanut paljon, mutta uhrien syyllistäminen kääntyi välittömästi itseä vastaan. Itsensä hirttämisen huippu oli kuitenkin satu Peteristä, jota maailmanhistoria ei tunne.

Olen samaa mieltä siitä ettei Axlin keissiä voi Cosbyyn tai Savilleen verrata, mutta ihmiset eivät pidä seksuaalirikollisista. Pidän marginaalisen pienenä mahdollisuutta että Smith olisi kuvannut videoita muuhun käyttöön kuin trophyiksi ja itseviihdytykseen.
Jos oikeasti pelkää raiskaussyytöksiä noin paljon, kannattanee pitää pippeli pöksyissä. Maailma on täynnä julkkiksia jotka uskaltavat nussia ilman kameroita.

Kalliiksi tämä eittämättä kaverille käy, seuraavat työkeikat lienee tarjolla raksan apupoikana.
Sitä saa mitä tilaa.
- Oderint dum metuant -

disposal
Wallander
Viestit: 1006
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja disposal » La Maalis 12, 2016 1:12 pm

Tuomas Enbuske kolumnissaan: Seksuaalirikollinen ei näytä seksuaalirikolliselta
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016031 ... 2_uu.shtml
Axl Smithiä epäillään seksin salakuvaamisesta. TV-staran selitys on, että hänen tuttunsa oli nuorena joutunut väärän raiskausepäilyn kohteeksi. Estääkseen karmean kohtalon, Smith on kuvannut järjestelmällisesti naisia kotonaan.

Selitys kuulostaa yhtä uskottavalta kuin jos väittäisin, että kaveriani olisi 20 vuotta sitten väärin perustein syytetty Marianne-pussin varastamisesta. Siksi olisin sen jälkeen videoinut ja tallentanut joka ainoan kauppareissuni.

Axl Smithin reaktiota oudompia ovat kuitenkin viihdemaailman reaktiot. Maikkarin viihdeuutisten ja Seiskan näkökulma asiaan oli kuinka "fanit puolustavat Axl Smithiä". Ihmiset, jotka eivät ole koskaan edes jutelleet epäillyn kanssa. Myös monet julkisuudesta tunnetut muusikot ja jopa muutama feministi puolustivat Facebookissa ystäväänsä. Kyse on kuitenkin rikosepäilystä, joka ei ole vitsailun aihe.

Olisiko näkökulma ollut sama jos epäiltynä tekijänä olisi ollut kliseinen seksirikolliselta näyttävä punakka ja pönäkkä vanha ukko? Ilkka Kanerva joutui eroamaan ulkoministerin paikalta, koska oli tekstaillut Johanna Tukiaisen kanssa. Toki Axl Smith menetti nyt Emma-gaalan juontopestin, mutta Kanervaa ei edes epäilty tässä asiassa mistään rikollisesta. Kyse oli täysin vapaaehtoisesta kahdenvälisestä flirttailusta.
Harvoin Enbusken kanssa olen asioista samaa mieltä, nyt olen. Aamulla kävin FB tutkailemassa mielipiteitä, niin ei voinut kuin hämmästellä tätä teon ja uhrien vähättelyn määrää. Entä jos se +40 baari reissun ahavoittama nainen, joita nämä kommentoijat tuntuu pitkälti olevan joutuisi naapurin penan salaa kuvaamaksi? Voi sitä huudon määrää. Entä uhrit joita nyt halveksutaan somessa? kenen vika se on? Niin, yksistään Axl Smithin ja hänen nauhojensa jotka veti syyttömiä ihmisiä mukaansa.

kanlaya
Tarkastaja Morse
Viestit: 954
Liittynyt: Ma Tammi 28, 2013 5:05 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja kanlaya » La Maalis 12, 2016 1:51 pm


disposal
Wallander
Viestit: 1006
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja disposal » La Maalis 12, 2016 2:58 pm

MV-lehden vihjailut on aika kaukaa haettu, mutta ei olisi suuri yllätys jos joku "julkkis" paljastaisi tienneensä Smithin touhut videoiden kanssa.

Permit_Denied
Alibin kestotilaaja
Viestit: 305
Liittynyt: Ma Kesä 01, 2015 8:56 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja Permit_Denied » La Maalis 12, 2016 3:19 pm

Liberaalin "kotini on linnani" -logiikkani takia en kyllä ikinä tule mieltämään näitä naisia uhreiksi tai Smithiä rikolliseksi (edelleen tietenkin sillä edellytyksenä, että videot olivat vain hänen omaan käyttöönsä), oli hänen syynsä mitä tahansa. Eikä tällä ole mitään tekemistä naisten oikeuksien kanssa, sillä sama logiikka pätisi myös toiseen suuntaan, jos esim. nainen taltioisi baarihoitojaan siltä varalta (tai ihan vaan pervouttaan), että joku näistä joskus päättäisi raiskata hänet.

BACska
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 12, 2014 6:36 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja BACska » La Maalis 12, 2016 4:28 pm

Tackleberry kirjoitti:Mitä tuohon Peteriin tulee, niin eihän missään väitetä että hän olisi ns. on-screen työntekijä. Eli kyseessä ei välttämättä ole mikään huippujulkkis.

Ei kai tää Akselikaan mikään huippujulkkis ole. Vai?

BACska
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 12, 2014 6:36 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja BACska » La Maalis 12, 2016 4:47 pm

Vaeltava Aave kirjoitti:
Kalistinpää kirjoitti:Runkkumatskua on siis kertynyt kymmenistä naisista. Monikohan intoontuu raastupaan?
Ei tee hyvää tämä Akselin työuralle.
Ei Axun ole pahemmin tarvinnut tunkkinsa nuppia omin käsin kiillotella, kun kerran...
Voi olla kuivempi kausi edessä.

BACska
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 12, 2014 6:36 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja BACska » La Maalis 12, 2016 4:54 pm

WalkingDisaster kirjoitti:Onko jotain faktaa laittaa, että videoita olisi nähnyt joku muu?
Kai se kyttiksen väki niitä katselee?

jaakkima
Sammakkoprofessori
Viestit: 410
Liittynyt: Pe Tammi 18, 2013 3:04 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja jaakkima » La Maalis 12, 2016 4:59 pm

disposal kirjoitti:MV-lehden vihjailut on aika kaukaa haettu, mutta ei olisi suuri yllätys jos joku "julkkis" paljastaisi tienneensä Smithin touhut videoiden kanssa.
Miten niin kaukaa haettu voitko tarkentaa? Onko sun mielestä kaukaa haettu vain siksi että on MV:n uutinen?

BACska
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 12, 2014 6:36 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja BACska » La Maalis 12, 2016 5:32 pm

http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Muis ... an/1097064


Axl taisi aikoinaan olla UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs. Ja jos joku ei tiennyt niin UNICEF on YK:n lastenjärjestö.
Viimeksi muokannut BACska, La Maalis 12, 2016 5:52 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

lepajoki
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 679
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja lepajoki » La Maalis 12, 2016 5:43 pm

Ketään osapuolta väheksymättä. Onkohan nyt lähtenyt vähän lapasesta? Jos oikeasti videot/kuvat olisi löytynet netistä, niin olisihan tilanne hiukan toinen. On oikeasti tapahtumia, joita painetaan villaisella, ja tästä aivan helvetinmoinen haloo. Tosin puolustelultahan tämä kuulostaa, mutta oikeasti...

BACska
Alokas
Viestit: 10
Liittynyt: Su Loka 12, 2014 6:36 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja BACska » La Maalis 12, 2016 6:00 pm

lepajoki kirjoitti:Ketään osapuolta väheksymättä. Onkohan nyt lähtenyt vähän lapasesta? Jos oikeasti videot/kuvat olisi löytynet netistä, niin olisihan tilanne hiukan toinen. On oikeasti tapahtumia, joita painetaan villaisella, ja tästä aivan helvetinmoinen haloo. Tosin puolustelultahan tämä kuulostaa, mutta oikeasti...

Eihän tämä vielä ole lapasesta lähtenyt. Tuokaa lisää poppareita ja colaa. Enää ei puutu kuin virallinen hyvä jätkä, YK:n hyväntahdon lähettiläs jäisi kiinni vastaavasta... ;)

TuskaistaTietoa
Lovejoy
Viestit: 1638
Liittynyt: Ke Touko 20, 2015 9:34 pm

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja TuskaistaTietoa » La Maalis 12, 2016 6:28 pm

Lähinnä naurattaa tästä ketjusta paistava suunnaton naivius.

Mikä on todennäköisyys, ettei Axl olisi näyttänyt videioita kaveripiirilleen? Mielestäni lähes nolla. Mikä on todennäköisyys, ettei videioista olisi monessakin paikassa kopioita? Mielestäni myös lähelle nolla.

Siis jos ihan perusjätkäporukassa, joka on lähemmäs 30v ja juhlimispainotteinen on ihan normaalia kehuskella/haukkua minkälaisia yhdessä porukan tietämät naiset ovat pedissä, niin tottakai julkkispiireissä tuo on vedetty monta astetta rankempaan suuntaan.

En yhtään yllättyisi jos joku Inka olisi esittänyt raajat levällään roolisuorituksena jonkun pintaliitojulkkiksen outoa seksiääntelyä yhdessä katsotun Axl:n pornovideon päälle. Samalla kun etkoilla ollut VIP:nä sukkana kaikkialla sisään sujahtava parempien ihmisten lauma on nauranut haljetakseen ja kuvannut koko touhun kamerakännyköillään.

Sinänsä Suomi on pieni maa. Pienessä maassa touhu ei onneksi mene helposti samanlaiseksi kuin esim. Briteissä, jossa parikymmentä vuotta sitten oli vielä lähes välttämätöntä tietyistä piireistä nouseville poliitikolle käydä panemassa nuoria poikia huumeluolissa uralla edetäkseen.

lepajoki
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 679
Liittynyt: Su Tammi 13, 2008 10:56 am

Re: Axl Smith kuvasi salaa seksikumppanejaan

Viesti Kirjoittaja lepajoki » La Maalis 12, 2016 7:21 pm

Ja edelleen ei voida sulkea pois, että oli kamera oman turvallisuuden takana. Ikävä kyllä tiedän tapauksen, jossa kamera pelasti syytöksiltä. Tosin ei ollut kirjanvälissä yöpöydällä, vaan kuvasi hallia. Ei voi tietää, spekuloida voi.

Vastaa Viestiin