SDP:n ex-jäsen, leikkikalugangsteri Rami Adham vankilaan

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Ärrkele
C.S.I. -tasolla
Viestit: 2614
Liittynyt: To Helmi 05, 2015 6:12 am

SDP:n ex-jäsen, leikkikalugangsteri Rami Adham vankilaan

Viesti Kirjoittaja Ärrkele » Su Loka 16, 2016 6:14 pm

Jälleen uusi skandaali näivettää vielä entisissä ripuleissaan vellovaa vasemmistopuolue SDP:tä. Taannoisen SDP:n edustajan ja insesti-raiskaaja-pedofiilin paljastuttua nyt on tullut ilmi yhden heidän jäsenensä tiiviit jihadistikytkökset. Tietyt tahot ovat lienee olleet oikeassa ennustaessaan vihervasemmiston ja islamistimuslimien liittoa. Ja mikä ironisinta, tämä pysäyttävä skandaaliuutinen kerrotaan vielä heidän pyhimmässä propagandalehdessään, Helsingin Sanomissa.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1476582694176 ... rticlepage
Sdp:hen liittyneellä suomensyyrialaisella ”lelusalakuljettajalla” on kytköksiä jihadistiryhmiin – puolue selvittää asiaa

Sdp:hen liittyneellä, ”lelusalakuljettajana” tunnetulla Rami Adhamilla, on tiiviitä jihadistiyhteyksiä. Facebook-sivuillaan hän muun muassa poseeraa jihadistisaarnaajan kanssa. Asiantuntijat pitävät Adhamin jihadistisiteitä selvinä. Adham kiistää yhteydet. Sdp:n puoluesihteeri Paananen sanoo, että asia selvitetään.

Kotimaa 16.10.2016 13:10 Päivitetty: 16.10.2016 17:16
Paavo Teittinen Helsingin Sanomat

Sosiaalidemokraatteihin lokakuun alussa liittyneellä ”lelusalakuljettajana” tunnetulla suomensyyrialaisella Rami Adhamilla on tiiviitä yhteyksiä sunnimuslimien jihadistijärjestöihin Syyriassa.

Adham on saanut Suomessa ja maailmalla ”lelusalakuljettajan” lempinimen ja häntä on ylistetty julkisuudessa, koska hän on käynyt Syyriassa Aleppossa jo 28 kertaa ja vienyt mukanaan muun muassa leluja lapsille.

Adham liikkuu alueilla, joihin kansainväliset avustusjärjestöt eivät pääse. Siihen hän tarvitsee alueita hallitsevien islamistiryhmien apua. HS kirjoitti jo vuonna 2014, että Adham liikkuu Syyriassa islamilaisen Liwa al-Tawhid -kapinallisryhmän kanssa.

Adhamilla on tiiviitä islamistikytköksiä, joita Sdp:n jäsen Anter Yasa nosti esille lauantaina Facebook-päivityksessään.

Facebook-sivuillaan Rami Adham muun muassa poseeraa Abdullah al-Muheisnin kanssa. Al-Muheisni on tunnettu jihadistisaarnaaja, sanoo Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professori Hannu Juusola.

Carnegie-tutkimuslaitoksen tutkijan Aron Lundin mukaan al-Muheisni on työskennellyt muun muassa Isisin, al-Qaidasta irronneen al-Nusran rintaman sekä Ahrar al-Shamin kanssa.

Kuvassa Adham ylistää al-Muheisnia.

”Tohtori al-Muheisni ja minä tapasimme viime vuonna Aleppon maaseudulla. Hän on tällä hetkellä selvästi yksi kaikkein merkittävimmistä vapaustaistelijoista, erittäin kunnioitettu hahmo, Isisin ja Assadin hallinnon ja hänen liittolaistensa vihaama”, Adham kirjoittaa.

Toisessa kuvassa Adham istuu pöydän ääressä neljän miehen kanssa. Adhamin takana seinällä on islamistisjärjestö Islamic Frontin lippu. Parasta ruokaa Syyriassa parhaassa seurassa, Adham kirjoitti kuvan yhteyteen.

Islamic Front on kattojärjestö, jonka alle kuuluu useita sotilaallisia ryhmittymiä. Monet niistä ovat islamistisia.

Eräässä päivityksessä Adham sanoo kaksitoistashiialaisuuden edustajien kuuluvan ”sairaaseen ja äärimmäiseen kulttiin, joka pohjautuu ihmisten palvomiseen ( Ali ja Hussain ) ja on täynnä kerettiläisiä näkemyksiä”.

Kaksitoistashiialaisuus on shiia-islamin suurin suuntaus. Päivityksen on kirvoittanut joidenkin shiiamuslimien harjoittama rituaali.

Suomi-Syyria Yhdistyksen Facebook-sivuilla Adham muun muassa kirjoittaa, että ”kamppailu Syyriasta on historiallinen, emmekä luovuta ennen kuin saamme ajettua kaikki majuus ulos”. Majuus tarkoittaa shiiamuslimeja.

Sdp:n puoluesihteerin Reijo Paanasen mukaan puolue ei tarkasta jäsentensä taustoja etukäteen.

”Lähtökohta on, että jokainen joka liittyy, allekirjoittaa jakamattoman ihmisarvon käsitteen. Adhamin kanssa varmasti keskustellaan tästä asiasta välittömästi alkuviikosta.”

”Olen käsittänyt, että hän on kertonut tänäänkin julkisuudessa, että nämä tulkinnat ovat ylimitoitettuja. Kun tämä asia on nyt noussut esille, niin käymme keskustelun sekä hänen kanssaan että siitä, miten puolueessa toimitaan”, Paananen lisää.
Artikkeliin liittyvät

Sdp:n kansanedustaja Erkki Tuomioja sanoo, että hän kuuli Adhamista ensimmäistä kertaa, kun Helsingin piiritoimisto soitti ja sanoi Adhamin pyytäneen Tuomiojaa paikalle jäsenkirjan luovutustilaisuudessa.

”Nopea googlaus kertoi humanitaarisen avun toimittamisesta Syyriaan. Nyt epäillään, että hän on sunnimuslimina lietsomassa vihaa shiiamuslimeja ja kurdeja kohtaan. Minulla ei ole koskaan ollut sen enempää pätevyyttä kuin kiinnostusta puuttua uskonryhmien välisiin teologisiin kiistoihin.”

Tuomioja lisää, ettei kenenkään ihmisarvoa tai ihmisoikeuksia saa kuitenkaan kieltää millään perusteilla. Jos Adham on mielipiteillään tai toiminnallaan tukenut islamistisia ääriliikkeitä, se on Tuomiojan mukaan tuomittavaa.

”Kaiken kaikkiaan tämä on asia, josas Adhamin omat näkemykset on syytä kuulla ja palata sitten asiaan, jos tarvetta on. Jos joku on Syyrian kaltaisissa sekavissa oloissa samassa valokuvassa jonkun kanssa, ei siitä voi vielä kauheasti vetää johtopäätöksiä mihinkään suuntaan.”

Rami Adham kiistää väitteet islamistikytköksistä.

”Ei ole mitään äärikytköksiä, se on vain teidän mielessänne. Työni on sataprosenttisesti humanitaarista enkä käsitä, miten ihmisiltä löytyy aikaa yrittää mustamaalata sitä. Koittakaa ymmärtää, että työtäni ei voi tehdä ilman että on turvamiehiä. Turvamieheni ovat täysin Vapaan Syyrian armeijan taistelijoita.”

Vapaan Syyrian armeija on kapinallisryhmien kattojärjestö.

”Al-Muheisni on tunnettu hahmo, korkeasti arvostettu imaami kaikkien syyrialaisten keskuudessa. Hän ei kuulu mihinkään islamilaisiin ryhmiin”, Adham sanoo.

Hän kertoo tavanneensa al-Muheisnin Aleppossa kuolleen turvamiehen muistotilaisuudessa.

”Se oli erittäin hyvä tilaisuus keskustella hänen kanssaan, kun hän oli sattumalta tullut samaan paikkaan. Arvostan ihmistä, joka on maltillinen ja tukee Syyriassa taistelevia ihmisiä. Al-Muheisni kiertää kaikki ryhmät ja pitää heille luentoja. Hän on rakastettu ja kunnioitettu henkilö Syyriassa.”

Adhamin mukaan Liwa al-Tawhid, jonka kanssa hän liikkuu, ei ole islamistinen järjestö vaan ”aleppolainen taisteluryhmä, joka on muodostunut partureista ja kauppiaista ja muista tavallisista syyrialaisista, jotka haluavat puolustaa omaa maataan ja omaa kansaansa”.

Islamic Front -kattojärjestö kuuluu Adhamin mukaan Vapaan Syyrian armeijaan eikä sillä ole mitään tekemistä islamististen ääriryhmien kanssa.

”Jopa Yhdysvallat ja Turkki tukevat heitä. Islamic Front taistelee kiivaasti Isisiä vastaan.”

Adhamin mukaan shiiamuslimeja koskevat kommentit on irrotettu kontekstistaan. Hän sanoo puhuneensa vain ääri-islamistisista shiioista, jotka ovat tulleet Syyriaan taistelemaan presidentti Bashar al-Assadin puolella.

Syyriassa on paljon shiialaisia jihadisteja Irakista, Iranista, Libanonista ja myös Afganistanista. Tätä toimintaa rahoittaa ja ohjaa Assadin liittolainen Iran.

Helsingin yliopiston Lähi-idän tutkimuksen professorin Hannu Juusolan mukaan piirit, joissa Rami Adham liikkuu, ovat islamistisia. Ulkopoliittisen instuutin vanhempi tutkija Toni Alaranta on samaa mieltä.

”Järjestöt ajavat sharia-lakiin perustuvaa jyrkän islamilaista valtiota, eivätkä demokratiaa. Se on täysin yksiselitteistä”, sanoo Juusola.

Juusolan mukaan yhteydet islamisteihin eivät ole ongelmallisin asia Adhamissa. Jos haluaa päästä Aleppoon ja toimia alueella, on pakko mennä islamististen järjestöjen kautta.

”Ongelma ovat hänen kommenttinsa. Ne ovat hyvin jyrkän uskonnollisen ääri-ihmisen kommentteja. Hyvin voimakkaasti shiiamuslimien vastaisia”, Juusola sanoo.

”Adham näkee Syyrian konfliktin hyvin selvästi uskonnollisena sotana ja hänelle shiiat ovat harhaoppista roskaväkeä.”

Juusolan ja Alarannan mielestä suomalainen lehdistö ja Sdp eivät ole olleet riittävän kriittisiä Adhamia kohtaan. Adhamin islamistiyhteyksiä ei ole tuotu juuri esiin, HS:n vuonna 2014 kirjoittamaa juttua lukuun ottamatta.

”Lelusalakuljettajasta” on tullut lyhyessä ajassa kuuluisuus Suomessa ja maailmalla. Adham on alkanut kiinnostaa myös kansainvälistä mediaa. Al Jazeeran englanninkielisen AJ+ -verkkopalvelun tekemä videojuttu Adhamista on kerännyt jo 34 miljoonaa näyttöä. Ilta-Sanomien haastattelussa Adham sanoo, että video on AJ+:n kaikkien aikojen suosituin.

Juusola ihmettelee myös, ettei Sdp tiennyt Adhamin taustoista mitään.

”Hän toimii sellaisten liikkeiden kanssa, jotka eivät todellakaan aja Syyriaan demokraattista valtiota. Luulisi, että Sdp:n olisi ollut hyvä tietää tämä, ennen kuin hänet otettiin avosylin vastaan.”

Alaranta on samaa mieltä.

”Kun kirjoittelee näin radikaaleja näkemyksiä shiiamuslimeista, on vaikea nähdä, että Sdp voi jakaa tällaista arvomaailmaa. Puolueen jäsenenä on ihminen, joka julkisesti esittää tällaisia väitteitä.”
Otsikkoa muutettu ketjussa mainitun "lempinimen" mukaiseksi
-NILS-
PaxCow kirjoitti:Vaikka miten yritän, en kuule allahu akbaria.
Chefile kirjoitti:Minulla on kuule munaa lyödä pelkästään sillä munalla sinut taju kankaalle, sinä mielisairas hinaaja.
Seppo Räty: ”Suomalainen keihäänheitto on mennyt polvien nosteluksi”

Uutistenlukija
Sammakkoprofessori
Viestit: 450
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 4:17 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Uutistenlukija » Su Loka 16, 2016 6:21 pm

Kuvittelin aina että tyyppi liikkuu vain kurdialueilla tai vastaavilla, koska on vielä hengissä. Onhan toi aika kyseenalaista, koska lelujen viemistä tai vastaavaa voidaan käyttää tekosyynä liikkua noiden radikaalien alueella. Kukaan ei tajua että hengaa radikaalien kanssa jos käyttää humanitaarista työtä tai vastaavaa tekosyynä mennä ja tulla Syyrian kapinallisalueelle. Ilman kytköksiä radikaaleihin jokainen alueelle menevä on hengenvaarassa.

Mut joo, tässä on vielä toi tutkinta nyt kesken. Ihmettelinkin että miksi joku lähtisi mahdollisesti tapattamaan itsensä Syyriaan radikaalien luoteihin joidenkin lelujen takia. Lelujen kuljetus ei välttämättä olekaan homman nimi kun nämä kytkökset tulivat esille. Ei toi nyt ihan perus humanitaariselta tehtävältä kuulosta jos hengataan tuollaisten tyyppien kanssa määränpäässä.

disposal
Wallander
Viestit: 1004
Liittynyt: Ke Loka 09, 2013 10:51 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja disposal » Su Loka 16, 2016 6:49 pm

Tässäkin tapauksessa uutisointi on hieman väärällä kannalla kun keskitytään jihadisti kytköksiin, kytkökset on helppo perustella ja siistiä sillä että mikäli ei kytköksiä olisi, ei Adhamilla olisi sijaa liikkua syyriassa. Sivulauseeksi jää se että yhteyksien lisäksi Ramilla itsellään on huolestuttavia radikalisoituja kommentteja Syyrian jihadista ja erityisesti shiiamuslimeista kuten professori Juusola otti esille. Taas huomenna useammassa paikassa käydään palaveria siitä kuinka tämäkin asia saataisiin hoidettua siististi piiloon.

Gurney
Lovejoy
Viestit: 1744
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Gurney » Su Loka 16, 2016 7:02 pm

SDP taitaa haalia näitä jihadisteja oikein kunnolla, Oulun insesti-isä, vihapuheita suoltavia muslimeja jne.

Pitäisikö Antti Rinteen tulla esiin ja tuomita jihdistit? Ei taida tulla
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4845
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja URSA » Su Loka 16, 2016 7:19 pm

Ylen versio uutisesta vaikuttaa täydeltä paskapuheelta. Skandaali ei johdu kuvista, vaan Adhamin kommenteista shiioista. Mitä Syyriaan on viety lelujen lisäksi?

http://yle.fi/uutiset/3-9233543
HS: Suomensyyrialaisella avustustyöntekijällä jihadistiyhteyksiä – kiistää ja sanoo "tekevänsä yhteistyötä Suomen viranomaisten kanssa"

HS:n mukaan Rami Adhamilla on tiiviitä jihadistiyhteyksiä. Adham kiistää yhteydet ja sanoo, ettei pystyisi toimimaan ilman kapinallisryhmien kattojärjestön tukea.
16.10.2016 klo 16:15päivitetty 16.10.2016 klo 16:32

Suomensyyrialaisen Rami Adhamin työ on saanut viime aikoina huomiota kansainvälisessä mediassa. Hän on tehnyt Syyriaan kaikkiaan 28 avustusmatkaa. Häntä kutsutaan "lelusalakuljettajaksi", sillä hän on vienyt leluja Aleppon lapsille.

Adhamilla on tiiviistä islamistikytköksiä Syyriassa. Hän on muun muassa julkaissut Facebook-sivullaan kuvan Abdullah al-Muheisnin kanssa. HS:n haastattelemat asiantuntijat sanovat, että al-Muheisni on tunnettu jihadistisaarnaaja, joka työskennellyt Isisin ja al-Nusra-järjestön kanssa.

Adham on myös julkaissut kuvan, jossa hän on islamistijärjestö Islamic Frontin edustajien kanssa.

Adham liittyi hiljattain SDP:hen. HS:n mukaan islamistiyhteyksiä nosti esillle lauantaina SDP:n jäsen Anter Yasa. SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen sanoo HS:lle, että asiaa selvitetään alkuviikosta.

Adham kiistää islamistikytkökset HS:lle.

"Viranomaiset tietävät"

Adham sanoi Ylelle sunnuntaina, ettei hän toistaiseksi halua käsitellä asiaa julkisuudessa iltapäivällä Facebookiin laittamaansa kommenttia laajemmin.

– Toimintani on jatkunut jo pitkään ja se on Suomen viranomaisten tiedossa, hän sanoi Ylelle.

Facebookissa hän kirjoittaa tekevänsä tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa, ja ehkäisevänsä omalla panoksellaan radikalisoitumista Suomessa.

Hän muistuttaa, että Syyrian sisällissodassa on mukana lukuisia ryhmiä. Adham sanoo joutuvansa varomaan matkoillaan, ettei joudu Isisin, al-Nusran ja muiden shiia-ryhmien sieppaamaksi.

Adhamin mukaan Aleppon alueella ei voi liikkua ilman, että tekee yhteistyötä kapinallisryhmien kattojärjestönä tunnetun Vapaan Syyrian armeijan kanssa.

"Uskon uskontojen vuoropuheluun"

Sosiaalisessa mediassa julkaistuja kuvia hän kommentoi yksityiskohtaisemmin.

– Minusta on levitetty kahta kuvaa. Toisessa ruokailen aleppolaisen, Isisiä vastaan taistelevan ryhmittymän kanssa. Toisessa kättelen erästä Syyriassa suuresti kunnioitettua, puolueettomana pysyttelevää henkilöä, joka myös on Isisin tappolistalla.

– Olen harras muslimi. Uskon uskontojen väliseen vuoropuheluun ja osallistun siihen itsekin sekä käymällä keskustelua eri uskontojen välillä että omassa arkielämässäni. Kaikki uskonnot ovat oikein, jos ne kannustavat elämään yhdessä.

teppo
Watson
Viestit: 2959
Liittynyt: La Heinä 21, 2007 5:38 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja teppo » Su Loka 16, 2016 8:20 pm

...
Hän muistuttaa, että Syyrian sisällissodassa on mukana lukuisia ryhmiä. Adham sanoo joutuvansa varomaan matkoillaan, ettei joudu Isisin, al-Nusran ja muiden shiia-ryhmien sieppaamaksi.
Lainaan vain pätkän YLEn uutisesta. Isis ja Al Nusra eivät ole shiiaryhmiä.

Uutistenlukija
Sammakkoprofessori
Viestit: 450
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 4:17 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Uutistenlukija » Su Loka 16, 2016 8:26 pm

teppo kirjoitti:
...
Hän muistuttaa, että Syyrian sisällissodassa on mukana lukuisia ryhmiä. Adham sanoo joutuvansa varomaan matkoillaan, ettei joudu Isisin, al-Nusran ja muiden shiia-ryhmien sieppaamaksi.
Lainaan vain pätkän YLEn uutisesta. Isis ja Al Nusra eivät ole shiiaryhmiä.
No kuluuko noi tyypit sit joiden kanssa ne on ollut kuvissa joihinkin noista ryhmittymistä, joita hän on sanonut joutuvansa varomaan. Esim. se joku saarnaaja, jonka kanssa se oli kuvissa.

Gurney
Lovejoy
Viestit: 1744
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Gurney » Su Loka 16, 2016 10:30 pm

Suomen tunnetuin vihapuhuja eli uuninpankonpoikahan on myös SDP kannttaja. Mielenkiinnolla odotan hänen ulostuloaan. Siellä joko vaietaan tai aletaan suoltamaan hätäkakkaa: Yksittäistapaus, ei saa leimata kaikkia, tukitaan asiaa (asema-aukion narkkarin kuolemassahan asiaa ei edes epäilty vaan tuomittiin heti).

Uuninpankonpoikahan opiskeli aikoinaan Treen yliopistossa jotain alempaa tutkinto eli ns. kunnallistutkintoa ja ei ollut oikea yliopisto-opiskelija vaan alemman korkeakoulututkinnon suorittaja ( nykyään amk). Muistan tasan tarkkaan aika monta juttua hänestä. Alakuppila, Attila, Salhojankadun pubi, siellä ne liimatukat hengasi. Varsinkin ne, joitka eivät päässeet suorittamaan oikeaa yliopistotutkintoa.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 861
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja janita » Su Loka 16, 2016 11:00 pm

Uutistenlukija kirjoitti:Kuvittelin aina että tyyppi liikkuu vain kurdialueilla tai vastaavilla, koska on vielä hengissä. Onhan toi aika kyseenalaista, koska lelujen viemistä tai vastaavaa voidaan käyttää tekosyynä liikkua noiden radikaalien alueella.
Tää tyyppi on nimenomaan kurdivastainen... Ja on myös iranilaisvastainen ja vaikka mikä vastainen. Mielestäni hän ei edes sovi tähän auttamistyöhön jota hän tekee, vaikka lapsille leluja raijaakin, koska hän suhtautuu todella kielteisesti vähemmistöihin. Ihan hyvä, että tääkin on saatu mediassa näkyviin. Ihmisoikeudet kun kuuluvat kaikille. Ja kyllä mulla on sellainen kuva tästä Ramista, että hän on aika fanaattinen uskossaan ja jihadismimyönteinen.

Uutistenlukija
Sammakkoprofessori
Viestit: 450
Liittynyt: Ma Marras 09, 2015 4:17 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Uutistenlukija » Su Loka 16, 2016 11:48 pm

janita kirjoitti:
Uutistenlukija kirjoitti:Kuvittelin aina että tyyppi liikkuu vain kurdialueilla tai vastaavilla, koska on vielä hengissä. Onhan toi aika kyseenalaista, koska lelujen viemistä tai vastaavaa voidaan käyttää tekosyynä liikkua noiden radikaalien alueella.
Tää tyyppi on nimenomaan kurdivastainen... Ja on myös iranilaisvastainen ja vaikka mikä vastainen. Mielestäni hän ei edes sovi tähän auttamistyöhön jota hän tekee, vaikka lapsille leluja raijaakin, koska hän suhtautuu todella kielteisesti vähemmistöihin. Ihan hyvä, että tääkin on saatu mediassa näkyviin. Ihmisoikeudet kun kuuluvat kaikille. Ja kyllä mulla on sellainen kuva tästä Ramista, että hän on aika fanaattinen uskossaan ja jihadismimyönteinen.
En tiedä tyypistä mitään. Olen nähnyt vain naaman lehdissä, koska hänestä on ollut juttua lehdistä niiden lelujen vuoksi.

Jukka Siintonen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1310
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen » Ma Loka 17, 2016 5:56 am

Perus muslimi, suoltaa taqyiaa kuin Soini konsanaan kansalle kiinni jäätyään. Teppo kysyy, että mistä Soini on muka jäänyt kiinni? No paskanpuhumisesta, sivistyneellä kielellä ilmaistuna valehtelusta ja elitistikielellä muunnellun totuuden puhumisesta.

Palefacen videollakin esiintynyt muslimi oli niin rauhanmies, peace ja kaikkea. Sitten meni pari kuukautta ja todellinen karvoitus paidan alta paljastui. Henkilökohtainen Jihadi kirkon pihalla, joka kohdistui puolustuskyvyttömään vanhukseen.

Paa
Wallander
Viestit: 1008
Liittynyt: Ti Huhti 09, 2013 8:19 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Paa » Ma Loka 17, 2016 8:17 am

Mitäs veikkaatte? Adhamin kanssa keskustellaan ja koko homma painuu unholaan? Kaikki vaikenevat ja SDP porskuttaa kohti uusia seikkailuja?
Niin kuin kasvot kuvastuvat vedessä, niin ihmisen sydän toisessa ihmisessä. (Snl.27:19)

Gurney
Lovejoy
Viestit: 1744
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Gurney » Ma Loka 17, 2016 9:28 am

Paa kirjoitti:Mitäs veikkaatte? Adhamin kanssa keskustellaan ja koko homma painuu unholaan? Kaikki vaikenevat ja SDP porskuttaa kohti uusia seikkailuja?
Näemmä heidän suvaitsevaisuutensa on kuitenkin kiinni etnisestä taustasta, mikä on siis rasistista. Minä olen kyllä ollut aina sitämieltä, että tämä suvaitsevaisto on sitä kaikkein rasistisinta porukkaa
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

janita
Nikke Knattertton
Viestit: 861
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 5:58 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja janita » Ma Loka 17, 2016 10:10 am

Tuskin ihan vain lakaistaan maton alle. Kyseessä on kuitenkin nyt politiikassa mukana oleva ihminen, joka kirjoittelee nettiin julkisesti rasistisia kommentteja (joita myös tosin ahkerasti poistelee sitä mukaa, kun tulee laukoneeksi). Syyriasta hän tahtoo shiiojen haudan ja on käyttänyt näistä majus-sanaa (vastaa meidän n-sanaa).

Olisi muutenkin toivottavaa että jo ihan hänen leluntoimitusmatkansa syynättäisiin tarkemmin, sillä tuntuu jotenkin ihan näin maalaisjärjellä älyvapaalta roudata niitä Syyriaan täältä saakka. Luulisi niitä löytyvän lähempääkin. Kannattamiensa ryhmittymien hallitsemille alueille hän niitä on kuljettanut.

Jukka Siintonen
Tarkastaja Ankardo
Viestit: 1310
Liittynyt: Ti Tammi 26, 2016 6:36 pm

Re: SDP:n jäsenellä Rami Adhamilla jihadistikytköksiä

Viesti Kirjoittaja Jukka Siintonen » Ma Loka 17, 2016 12:37 pm

Jos niissä leluissa kuljetetaan Allahin sotureille suomalaisten veronmaksajien rahaa? Tai jotain muuta? Ei ole pitkä aika, kun Helsingin huumepoliisit paljastivat vakavan huumausainerikoksen, jossa vaaralliset huumausaineet ja raha vaihtoivat aikaa ja paikkaa lapsukaisten lelujen sisällä, joita ei ilmeisesti syynätty ennen tutkinnan alkamista perheiden liikkuessa juuri ollenkaan.

Vastaa Viestiin