Kahta puukotettu Helsingin Kalliossa

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Juhani Saari
Alibin kestotilaaja
Viestit: 343
Liittynyt: Ma Syys 21, 2015 5:34 pm

Re: Kahta puukotettu Helsingin Kalliossa

Viesti Kirjoittaja Juhani Saari » Ke Marras 23, 2016 7:59 am

Palstan rasistikuoro aina hiljenee hauskasti, kun joku lyö faktat nistitappelusta pöytään :lol: :mrgreen: :roll: :lol:

paasikivi
Alokas
Viestit: 12
Liittynyt: La Marras 19, 2016 1:05 am

Re: Kahta puukotettu Helsingin Kalliossa

Viesti Kirjoittaja paasikivi » Ke Marras 23, 2016 12:49 pm

Juttelin tuossa paikallisen staran kanssa ja kertoi, että puukkohippaa Alepassa leikkineet pojat ovat kämppiksiä. Asuvat sossun maksamassa ja ilmeisesti jonkun sosiaalisen tahon omistamassa asunnossa Arlan/Roskiksen talossa. Sekakäyttäjiä. Ongelma-asunto.

Näin asuntosijoittajana ei voi muuta todeta kuin että eläköön sosiaalinen asuttaminen ja ihminen kuuluu ihmisten joukkoon!

Jiippari
Alokas
Viestit: 22
Liittynyt: La Joulu 29, 2012 3:49 am

Re: Kahta puukotettu Helsingin Kalliossa

Viesti Kirjoittaja Jiippari » To Marras 24, 2016 3:59 pm

Itse on tullut asuttua Kalliossa reilut kymmenen vuotta ja sitä ennenkin siellä on notkuttu useita vuosia. Onhan Kallio muuttunut vuosien saatossa suuntaan jos toiseenkin, mutta täytyy todeta, että muutaman vuoden sisällä on nää kauppiaat on tulleet aika näkyviksi katukuvassa. Pari vuotta sitten oli suorastaan ihme, jos pääsi rappukäytävän ovesta sisään (vaasankadun alkupäässä), ettei joku yrittänyt myydä pilveä tai muuta sontaa. Kun piritoria alettiin "siistiä" taannoin, niin useimmat siitä porukasta siirtyi mäen päälle torkkelinpuistoon. Ja kyllä, näistä nippikauppiaista suurinosa on etnisen alkuperän omaavia.

Suurimman härdellin ja "vaaran" aiheuttaa kuitenkin nää ihan tavalliset kantasuomalaiset piripäät, joilla ei tunnu olevan millään mitään väliä'. Satun myös työskentelemään aika paljon kyseisessä kaupunginosassa, joten kyllä jos nämä sankarit on asiakkaina, niin suhtaudun tietyllä varauksella. Esimerkkinä paikallinen stara P****, joka taannoin kurvissa esitteli karatetaitojaan ihmisille ihan vaan huvinvuoksi ja pipihän siinä tuli monelle sivulliselle.

Itseaiheeseen vielä, että itsekin juuri tapahtuman aikaan olin lähistöllä ja ei kyllä näkynyt mitään muuta kun ihan perus luuserisossunistejä!

Vastaa Viestiin