Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

garcia
Wallander
Viestit: 1029
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 11:13 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja garcia » Ma Syys 17, 2018 11:11 am

putsari kirjoitti:

Daa daa

Neuvostoihminen on tyhmä ja kuuliainen, mutta sentään vähän simpanssia älykkäämpi
Seuraatko minfon lisäks lainkaan uutisia? Neuvostoliitto hajos 27 vuotta sitten, ei ole enää mitään "neuvostoihmisiä" Venäjällä paitsi vanhuksia jotka muistelevat nuoruuttaan .

Tässä viestiketjussa sekoitetaan jatkuvasti keskenään Stalinin Neuvostoliitto ( puhutaan esim Isä Aurinkoisesta ), Stalinin jälkeinen Neuvostoliitto ja nykyinen Venäjän federaatio.

Tavallisten asioiden erottelukyky on harvinaisen heikkoa nimimerkeillä X, XX ja XXX.
Typerää asioiden vääristelyä ja epätarkkuutta. Ikään kuin vanhan kansan sivistymättömien ämmien meininkiä.

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4845
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja URSA » Ma Syys 17, 2018 2:47 pm

Vai sivistymättömien ämmien? :lol: Suomessa ei ole tapana haukkua vanhan kansan ämmiä, koska vanhan kansan ämmätkin on yleensä olleet Suomessa sivistyneitä.

Kopioin nyt tämän olennaisen uutisen tähän kuitenkin tarkasti kokonaan.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005830511.html
8 outoa yksityis­kohtaa, jotka vievät pohjaa Skripalien myrkytyksestä epäiltyjen matka­kertomukselta

Julkaistu: 17.9. 0:55

Moni asia viittaa siihen, että Aleksandr Petrovin ja Ruslan Boshirovin matkalle oli muita syitä kuin Salisburyn katedraaliin tutustuminen.

Brittisyyttäjien Salisburyn hermomyrkkyiskun tekijöiksi epäilemät venäläiset Aleksandr Petrov ja Ruslan Boshirov astuivat viime torstaina julkisuuteen Venäjän valtion RT-kanavan haastattelussa.

Haastattelussa miehet väittivät Britannian syytösten olevan perättömiä. Omien sanojensa mukaan he olivat Salisburyssa ainoastaan lyhyellä turistimatkalla maaliskuussa, jolloin ex-kaksoisagentti Sergei Skripal ja hänen tyttärensä Julija löytyivät tiedottomassa tilassa paikalliselta puistopenkiltä.

Valvontakameramateriaalia Petrovin ja Boshirovin liikkeistä Britanniassa on nähtävissä yllä olevalla videolla.

Petrov ja Boshirov kertoivat viettäneensä Salisburyssa vain tunnin nähdäkseen kaupungin ”kuuluisan katedraalin”.

– Eräs ystävämme oli pitkään kehottanut meitä vierailemaan tässä kauniissa kaupungissa, kertoi toinen miehistä.

Haastattelun jälkeen esille kansainvälisissä tiedotusvälineissä on noussut esille useita seikkoja, jotka kyseenalaistavat miesten tarinan uskottavuuden. Muun muassa Daily Mirror on julkaissut listan epäjohdonmukaisuuksista, jotka viittaavat tarinan valheellisuuteen:

1. Novitshok-jäljet lontoolaisessa hotellissa

Petrov ja Boshirov saapuivat Britanniaan Lontoon Gatwickin lentoaseman kautta, minkä jälkeen he majoittuivat Itä-Lontooseen, Bow’n kaupunginosassa sijaitsevaan City Stay -hotelliin.

Tutkijat ovat kertoneet löytäneensä miesten hotellihuoneesta jälkiä novitshok-hermomyrkystä, jonka on todettu aiheuttaneen Skripalien myrkytystilan. RT:n haastattelussa miehiä ei kuitenkaan grillattu lainkaan todistusaineistosta kyselemällä.

2. Miksi majoittua Itä-Lontooseen, jos kohteena oli Salisbury?


Junamatka Gatwickilta Salisburyyn kestää lähes yhtä kauan kuin matkustaminen lentoasemalta Lontoon keskustan kautta Itä-Lontoon hotelliin. Salisburyssa on Mirrorin mukaan ainakin 60 hotellia ja vierasmajaa.

Vaikka Salisburyn katedraali oli miesten mukaan heidän matkansa varsinainen kohde, jostakin syystä he päättivät kuitenkin yöpyä paikassa, joka sijaitsee linnuntietä noin 130 kilometrin päässä kohteesta. He tekivät edestakaiset matkat Lontoosta Salisburyyn sekä lauantaina 3. maaliskuuta että seuraavana päivänä.

City Stay -hotelli sijaitsee Lontoon itäosissa, Bow’n kaupunginosassa.

3. Oudot kommentit säästä


– Lumen takia oli mahdotonta päästä mihinkään. Olimme lumessa polviamme myöten, Boshirov väitti RT:n haastattelussa.

Miehistä otetuissa valvontakameroiden kuvissa he kuitenkin käyskentelevät Salisburyssa sulilla jalkakäytävillä, joiden reunoilla näkyy ainoastaan hieman räntää. Lisäksi lämpötila oli nousemaan päin lauantaina, ja sunnuntaina se ylsi yhdeksään plusasteeseen.

Mirror muistuttaa myös, että keski-ikäisten venäläismiesten voisi kuvitella pärjäävän vaikeammissakin lumiolosuhteissa helposti.

Sää oli Salisburyssa maaliskuun alussa melko leuto, eikä lainkaan luminen.

4. Väärään suuntaan rautatieasemalta

Salisburyn katedraalin torni näkyy kaupungin rautatieasemalla, joten sinne suunnistamisen voisi kuvitella olevan helppoa. Valvontakameroiden perusteella Petrov ja Boshirov lähtivät asemalta kuitenkin täysin väärään suuntaan.

Kamera taltioi miehet myös silloin, kun he kävelivät Skripalin talon lähellä sijaitsevan huoltoaseman ohi. Brittiviranomaisten mukaan miehet kävivät tuolloin sotkemassa Skripalin ulko-oven kahvan novitshokilla.

5. Missä lomakuvat?

Vaikka Salisburyn 800-vuotias katedraali on taatusti näkemisen arvoinen, Moskovasta asti matkustamista pelkästään sen perässä on pidetty erikoisena. Miehet ovat väittäneet ottaneensa kuvia paikan päältä, mutta ainakaan toistaiseksi he eivät ole niitä esitelleet.

Petrovista ja Boshirovista ei ole löydetty merkkejä katedraalin ympäristöä seuraavien valvontakameroiden tallenteista. Miehet ovat väittäneet käyneensä kahvilla katedraalin puistossa, mutta tästäkään ei löydy näyttöä valvontakameroista.

6. Bussit kulkivat Stonehengeen normaalisti

Petrovin mukaan miesten tarkoitus oli myös käydä tutustumassa sunnuntaina Stonehengen esihistorialliseen monumenttiin, joka sijaitsee reilun 16 kilometrin päässä Salisburysta. Retki ei kuitenkaan toteutunut, Petrovin mukaan ”rännän vuoksi”.

Räntä ei kuitenkaan olisi estänyt matkaa Stonehengeen, sillä bussit kulkivat sinne sunnuntaina normaaliin tapaan.

7. Ajoitus

Jos miehet tosiaan olivat turistimatkalla Salisburyssa, olisi melkoinen yhteensattuma, että Skripalit myrkytettiin juuri samoihin aikoihin, etenkin, kun miesten on todettu liikkuneen Sergei Skripalin kotitalon suunnalla.

– Ehkä ohitimme sen, ehkä emme. En tiedä, en ole kuullut. En ollut kuullut hänen sukunimeään, enkä tiennyt heistä mitään ennen tätä tilannetta, ennen kuin tämä painajaisemme alkoi, Boshirov sanoi Skripalin taloon liittyen.

Vielä oudommaksi yhteensattuman tekisivät miesten hotellihuoneesta löytyneet novitshok-jäämät.

”Ehkä ohitimme sen, ehkä emme”, sanoi toinen epäillyistä Skripalin kuvassa näkyvään kotitaloon liittyen.

8. Kaksi paluulentoa

Sitäkään Petrov ja Boshirov eivät haastattelussa perustelleet, miksi heille oli varattu paluuliput Moskovaan sekä sunnuntaille että maanantaille. Miehet käyttivät lennoista aiemman, jolle he suuntasivat suoraan Salisburysta. Lentokentän valvontakameroiden mukaan miehet nousivat paluulennolleen ilman matkatavaroita.

Miehistä ei virallisia tietoja ennen vuotta 2009


Britannian mukaan Petrov ja Boshirov ovat Venäjän sotilastiedustelu GRU:n työntekijöitä, mikä on kiistetty Venäjällä presidentti Vladimir Putinia myöten.

Tutkivien kansallisjournalistien ryhmä Bellingcat on kertonut päässeensä yhteistyössä venäläisyhteisö Insider Russian kanssa käsiksi venäläisviranomaisten tiedostoihin, jotka vahvistavat brittiviranomaisten oletusta siitä, että Petrov ja Boshirov esiintyvät väärillä nimillä.

Kummastakaan miehestä ei löydy virallisista rekistereistä tietoja ennen vuotta 2009. Tuolloin heille myönnettiin niin sanotut kotimaanpassit eli kaikille yli 14-vuotiaille venäläisille pakolliset henkilöllisyystodistukset.

Passit myönnettiin samaan aikaan, sillä passeihin liittyvien viranomaistiedostojen tiedostonumerot ovat lähes peräkkäiset. Yleensä venäläisviranomaisten passitiedostoissa on Bellingcatin mukaan tiedot henkilön aiemmista henkilöllisyystodistuksista.

Petrovin nimiin merkityn ja myös hänen kuvallaan varustetun passin taustatiedoista löytyi leima, jossa lukee ”Ei saa antaa mitään tietoja”. Tällaista leimaa ei ole ollut yhdessäkään toisessa venäläisviranomaisten passitiedostossa, joihin Bellingcat tai Insider Russia ovat tämän tai aiempien tutkimusten yhteydessä perehtyneet.

Salaperäiseen numeroon vastattiin Moskovassa


Yhteisöjen kuuleman asiantuntijalähteen mukaan leima on erittäin harvinainen. Hän arveli sen viittaavan erittäin salaisiin peitetehtäviin. Leiman yhteydessä tiedostossa oli myös salaperäinen puhelinnumero Moskovan suuntanumerolla.

Kun brittilehti Independent yritti soittaa numeroon, se yhdistyi Venäjän puolustusministeriön vastaanottoon. Puhelimeen vastannut mies sulki luurin, kun lehden toimittaja kysyi häneltä Petrovista.

Venäläislehti Novaja Gazetan mukaan puhelinnumero johtaa Moskovassa alueelle, jossa GRU:n päämaja sijaitsee. Lehden mukaan puolustusministeriön puhelinluettelosta löytyy useita numeroita, jotka poikkeavat vain viimeisiltä numeroiltaan Petrovin passitiedoissa olleesta puhelinnumerosta.

Petrovin passitiedostossa on kokonaan tyhjänä kohta, jossa normaalisti olisi tietoja hänen elämänsä vaiheista. Mukana on käsin kirjoitettu lappu, jossa kerrotaan salaperäisesti ”On olemassa kirje. S.S.” Asiantuntijalähteen mukaan lyhenne S.S. tarkoittaa erittäin salaista.

Passitiedostossa ei myöskään kerrota, että Petrovilla on myös ulkomaanpassi, jota tarvitsee ulkomaille matkustamiseen. Normaalisti kotimaanpassiin liittyvässä viranomaistiedostossa on tiedot niin vanhentuneista ulkomaanpasseista kuin mahdollisesta nykyisestäkin.

Petrov kuitenkin käytti ulkomaanpassia matkustaessaan Britanniaan.

Haastattelu herätti epäilyksiä myös Venäjällä


Jos miesten kertomus ei vakuuta lännessä viranomaisia, Washington Postin mukaan näyttää siltä, että viimeistään RT:n haastattelu sai myös venäläiset epäilemään sitä. Lehti analysoi tapausta koskevia sosiaalisen median kommentteja, joista ennen haastattelua valtaosassa epäiltiin Britannian versiota tapahtuneesta sekä uskottiin miesten olevan salaliiton uhreja.

Kommenttien sävy muuttui kuitenkin suuresti haastattelun esittämisen jälkeen. 74 prosentissa kommenteista epäiltiin Petrovin ja Boshirovin tarinan totuudenmukaisuutta.

Ex-kaksoisagentti Sergei Skripal selvityi hengissä murhayrityksestä. Toisin kuin tyttärensä, hän ei ole esiintynyt julkisuudessa tapahtuneen jälkeen.

– Ei lainkaan vakuuttava haastattelu. En epäillyt Venäjän hallitusta ennen kuin näin sen, kommentoi esimerkiksi eräs venäläinen sosiaalisen median käyttäjä Washington Postin mukaan.

– Tähän päivään asti pidin tätä Skripal-tarinaa Britannian provokaationa. Mutta kun näin nämä kaksi idioottia, näkemystäni on ravisteltu, kuului puolestaan Youtubessa haastattelua arvioinut kommentti.
Hauskaa kun Venäjän puolustusministeriössä vastattiin Independentin puheluun ja lyötiin luuri korvaan. Komedioiden käsikirjoittajat eivät keksi näin hauskoja juonia elokuviin.

garcia
Wallander
Viestit: 1029
Liittynyt: Pe Loka 10, 2014 11:13 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja garcia » Ma Syys 17, 2018 5:41 pm

Nyt näyttää kuitenkin siltä että komedian käsikirjoittajat ovat keksineet näin hauskan narratiivin!
Kun mitä tahansa stooria vääntää ja kääntää ja asettelee rubikin kuutiota aina uudenlaiseen asentoon se saadaan näyttämään hetken aikaa uskottavalta - oikeasta kulmasta (mitä pikku yksityiskohdista).

Seikkoja jotka eivät todista mitään:
- Näiden kahden henkilön oikeita nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetä.
Jos heillä oli väärennetyt passit niin he voivat olla esim latvialaisia, liettualaisia ukrainalaisia - tai vaikka brittejä.

Jos näillä henkilöillä oli tarkoitus matkustaa ennen kaikkea Lontooseen ja käydä ohessa tsekkaamassa Salisburyn katedraali niin mitä järkeä ois ollu tilata huone vaan S:n pikareissua varten jos varsinainen oleskelupaikka oli oleva Lontoo?

Miesten puheet rännästä ja lumessa kahlaamisesta on samanlaista liiottelua kuten sateella ihmiset sanoo:"Mä olin ihan läpimärkänä, oli niinku olis ollu pesukoneessa".
Tässäkin puhetyyli halutaan muuttaa syyllistäväksi tekijäksi.

Tavallisella yleisöllä ei ole mitään todisteita siitä että näiden miesten hotellihuoneesta löytyi myrkkyä, ei kuvia heistä Skripalien talon liepeillä, ei kuvia heidän lentolipuistaan.

Vaikka tässä nyt olisikin kaksi venäläistä agenttia niin ulkopuoliselle lehden tai nettilehden lukijalle mikään väite ei todista sinänsä mitään.
Onpahan vain lisää stooria.

damfin
Sherlock Holmes
Viestit: 3532
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja damfin » Ma Syys 17, 2018 6:09 pm

garcia kirjoitti: Seikkoja jotka eivät todista mitään:
- Näiden kahden henkilön oikeita nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetä.
Jos heillä oli väärennetyt passit niin he voivat olla esim latvialaisia, liettualaisia ukrainalaisia - tai vaikka brittejä.
Itse Putin kuitenkin sanoi että "me tiedämme keitä nämä henkilöt ovat" ja että he ovat aivan tavallisia venäläisiä turisteja joiden tarinassa ei ole mitään rikollista.
Joten väitätkö nyt Putinin valehtelevan vai olevan väärässä?
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4845
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja URSA » Ma Syys 17, 2018 6:41 pm

damfin kirjoitti:
garcia kirjoitti: Seikkoja jotka eivät todista mitään:
- Näiden kahden henkilön oikeita nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetä.
Jos heillä oli väärennetyt passit niin he voivat olla esim latvialaisia, liettualaisia ukrainalaisia - tai vaikka brittejä.
Itse Putin kuitenkin sanoi että "me tiedämme keitä nämä henkilöt ovat" ja että he ovat aivan tavallisia venäläisiä turisteja joiden tarinassa ei ole mitään rikollista.
Joten väitätkö nyt Putinin valehtelevan vai olevan väärässä?
Touche! Ketjun voisi melkein lukita tuohon...

Ai että on koominen ketju.

putsari
Columbo
Viestit: 2313
Liittynyt: Su Loka 22, 2017 8:04 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja putsari » Ma Syys 17, 2018 7:17 pm

URSA kirjoitti:
damfin kirjoitti:
garcia kirjoitti: Seikkoja jotka eivät todista mitään:
- Näiden kahden henkilön oikeita nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetä.
Jos heillä oli väärennetyt passit niin he voivat olla esim latvialaisia, liettualaisia ukrainalaisia - tai vaikka brittejä.
Itse Putin kuitenkin sanoi että "me tiedämme keitä nämä henkilöt ovat" ja että he ovat aivan tavallisia venäläisiä turisteja joiden tarinassa ei ole mitään rikollista.
Joten väitätkö nyt Putinin valehtelevan vai olevan väärässä?
Touche! Ketjun voisi melkein lukita tuohon...

Ai että on koominen ketju.
Aivan, mitäs minä sanoin neuvostoihmisistä :mrgreen:

Ketju lukkoon ja muistoksi neuvostoihmisten henkisen kapasiteetin ylivertaisuudesta :mrgreen: (tosin luultavasti yksi trolli useilla nimimerkeillä).

On se jännää, että oli yhteiskuntajärjestelmä mikä tahansa, niin aina mitä ryssä vääntää, niin vituiksi menee. :mrgreen: :mrgreen:
annaanna kirjoitti:
To Syys 26, 2019 12:59 pm

”Saatana rajat kiinni kyllä muhmutti asetta pelkää sekin elukka”

Yfx
Ran-tan-plan
Viestit: 361
Liittynyt: Ma Helmi 18, 2013 8:05 pm
Paikkakunta: Pjongjang

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja Yfx » Ma Syys 17, 2018 10:27 pm

damfin kirjoitti:
garcia kirjoitti: Seikkoja jotka eivät todista mitään:
- Näiden kahden henkilön oikeita nimiä ja kansallisuuksia ei tiedetä.
Jos heillä oli väärennetyt passit niin he voivat olla esim latvialaisia, liettualaisia ukrainalaisia - tai vaikka brittejä.
Itse Putin kuitenkin sanoi että "me tiedämme keitä nämä henkilöt ovat" ja että he ovat aivan tavallisia venäläisiä turisteja joiden tarinassa ei ole mitään rikollista.
Joten väitätkö nyt Putinin valehtelevan vai olevan väärässä?
Putin tietää tasan tarkkaan sen mitä puhuu tässäkin asiassa, eikä se ole välttämättä totta.
Mut kiitos hilpeästä kommentista, parasta arjen huumoria :D
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5119
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja sikakoira » Ti Syys 18, 2018 11:08 am

Kyllähän se niin on että Putin lausui tarkalleen sen mitä oli ajatellutkin ja toi julki kansainväliselle yhteisölle kuinka naurettavia nämä Britannian agenttitarinat loppupeleissä ovatkaan. :lol: On se pelimies,siitä ei pääse mihinkään. :lol: May:n hallintoa trollailtiin melko huolettomasti ja kyllähän se huomataan kuinka Britannian salaliittoteoria murenee käsiin väistämättä.
A theory from a group of scientists is just that: a theory. Believing the opinion of that group without critical verification is just that: belief.
Dr John Lee

Väkivallantarkastaja
Nikke Knattertton
Viestit: 883
Liittynyt: Ke Kesä 20, 2018 12:28 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja Väkivallantarkastaja » Ti Syys 18, 2018 11:55 am

sikakoira kirjoitti:Kyllähän se niin on että Putin lausui tarkalleen sen mitä oli ajatellutkin ja toi julki kansainväliselle yhteisölle kuinka naurettavia nämä Britannian agenttitarinat loppupeleissä ovatkaan. :lol: On se pelimies,siitä ei pääse mihinkään. :lol: May:n hallintoa trollailtiin melko huolettomasti ja kyllähän se huomataan kuinka Britannian salaliittoteoria murenee käsiin väistämättä.
Schweinhund kyllä elää selvästi ihan omassa todellisuudessaan. Siellä missä Brittien salaliittoteoriat ovat naurettavia, mutta Venäläisten salaliittoteoriat ovat eittämättä totta.
Marttyyrikohtaloni on verrattain mitätön. En viitsi uhriutua.

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4845
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja URSA » Ti Syys 18, 2018 5:19 pm

"Putin tietää mitä valehtelee". OK.

Onko Putte saanut vinkkejä Trumpilta? "Deny, deny, deny."

Yfx
Ran-tan-plan
Viestit: 361
Liittynyt: Ma Helmi 18, 2013 8:05 pm
Paikkakunta: Pjongjang

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja Yfx » Ti Syys 18, 2018 5:35 pm

Väkivallantarkastaja kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:Kyllähän se niin on että Putin lausui tarkalleen sen mitä oli ajatellutkin ja toi julki kansainväliselle yhteisölle kuinka naurettavia nämä Britannian agenttitarinat loppupeleissä ovatkaan. :lol: On se pelimies,siitä ei pääse mihinkään. :lol: May:n hallintoa trollailtiin melko huolettomasti ja kyllähän se huomataan kuinka Britannian salaliittoteoria murenee käsiin väistämättä.
Schweinhund kyllä elää selvästi ihan omassa todellisuudessaan. Siellä missä Brittien salaliittoteoriat ovat naurettavia, mutta Venäläisten salaliittoteoriat ovat eittämättä totta.
Voidaan ihan mielellään skipata noi sikakoiran viestit, niin kauan kun hänelle vastataan tulee kremlin propagandaa vastineeksi ja todellinen tilanne jää tuon trollauksen varjoon.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Yfx
Ran-tan-plan
Viestit: 361
Liittynyt: Ma Helmi 18, 2013 8:05 pm
Paikkakunta: Pjongjang

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja Yfx » Ti Syys 18, 2018 5:36 pm

Väkivallantarkastaja kirjoitti:
sikakoira kirjoitti:Kyllähän se niin on että Putin lausui tarkalleen sen mitä oli ajatellutkin ja toi julki kansainväliselle yhteisölle kuinka naurettavia nämä Britannian agenttitarinat loppupeleissä ovatkaan. :lol: On se pelimies,siitä ei pääse mihinkään. :lol: May:n hallintoa trollailtiin melko huolettomasti ja kyllähän se huomataan kuinka Britannian salaliittoteoria murenee käsiin väistämättä.
Schweinhund kyllä elää selvästi ihan omassa todellisuudessaan. Siellä missä Brittien salaliittoteoriat ovat naurettavia, mutta Venäläisten salaliittoteoriat ovat eittämättä totta.
Voidaan skipata noi sikakoiran viestit, niin kauan kun hänelle vastataan tulee kremlin propagandaa vastineeksi ja todellinen tilanne jää tuon trollauksen varjoon.
"Somaleissa on korkeasti koulutettuja runsaasti mm. koneinsinöörejä, Soile Syrjäläinen on huomannut. Heidän todistuksensa on vain jäänyt Somaliaan, hän toteaa."

Radiopuhelin
Wallander
Viestit: 1035
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin » Ti Syys 18, 2018 9:16 pm

Ei voi kuin nauraa ryssäagenttien onnettomille selityksille, ensin ajellaan junalla yli sata kilometriä "katselemaan katetdraalia" ja kun keli on huono, ei viitsitäkään katsella vaan ajetaan saman tien junalla takaisin ja tehdään seuraavana päivänä sama reissu uudelleen. :lol:

Ei voi kuin kehua Bellingcatin ja brittien tiedustelun työtä. Mahtavaa kun ryssän valheet on pistetty faktoilla palasiksi.

minakoss
Aloitteleva besserwisser
Viestit: 53
Liittynyt: Pe Maalis 11, 2016 10:52 am

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja minakoss » Ti Syys 18, 2018 10:22 pm

On vaikea uskoa tollasia selityksiä. Ensin laitetaan isot rahat viime hetkessä ostetuun lippuun ja peruutetaan reissu tuollaiseen kohteeseen, jota entusiasti ei mitenkään jättäisi väliin. Kyllä täss on ennemminkin kyse "kasakan naurusta" eli voimannäytöstä. Naurettava selitys korostaa venäläistä mahtia: "tossa teille selitys, hhhhhaaaahhkraaaahh hahaa!!!" :shock:

URSA
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4845
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Entinen venäläisagentti altistui myrkylle Britanniassa

Viesti Kirjoittaja URSA » Ti Syys 18, 2018 11:40 pm

Mutta kun venäläisetkin pitävät Ruslania ja Aleksandria idiootteina. Kasakka tukehtuu nauruunsa?

Vastaa Viestiin