USA: afroamerikkalainen mies pahoinpiteli törkeästi

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Tohtori Tolonen
Susikoski
Viestit: 46
Liittynyt: Ma Maalis 02, 2015 10:22 am
Paikkakunta: Nobel-palkintotilaisuus

Re: Mustan miehen rakkauden osoitus johti letkuihin teholle

Viesti Kirjoittaja Tohtori Tolonen »

Tohtori Tolonen hyväksyy tämän rangaistustoimenpiteen, joka kohdistui rotupetturiin.
Toivottavasti nainen ei selviä hengissä, koska syyttäisi kuitenkin valkoista miestä.

Avatar
Lassie
Jessica Fletcher
Viestit: 3049
Liittynyt: Ma Syys 14, 2015 10:10 pm

Re: USA: afroamerikkalainen mies pahoinpiteli törkeästi

Viesti Kirjoittaja Lassie »

Kyllä nämä vaikuttaisivat olevan ihan "oikeita" ihmisiä FB:n perusteella (ed.sivuilla linkit, joista pääsee myös epäillyn sivulle jne) , ongelma on vaan siinä että aiheesta ei ole ollut julkista tiedoksiantoa/etsintäkuulutusta paikallisesta poliisilta. Moni on ihmetellyt, miksi ei.

Mies ehti paeta ja hänet otettiin lopulta säilöön ehdonalaisensa rikkomisesta (ei liity keissiin), naisen läheiset olivat soittaneet sinne virkavallalle ja valistaneet, että teillä on murhaaja hoteissanne - eivät olleet sellaisesta tienneet.

Väitetysti hän siis pahoinpiteli vaimonsa kuoliaaksi - noissa sairaalakuvissa nainen oli vielä hengissä, mutta valitettavasti menehtyi myöhemmin. Naiselta jäi lapsia suremaan. Miehellä on rikoshistoriaa ja on ollut aiemminkin väkivaltainen. Kumpikin olivat intiaantitaustaisia.

Nyt tilanne on FB:n linkkien perusteella se, että naisen kuolemaa tutkitaan. Mies väittää syyttömyyttään. Vaihtoehtoisena skenaariona esitetään itsemurhaa, nainen oli kuristunut/kuristettu mutta muitakin vammoja oli.

Mies on nyt vapaalla jalalla, poliisi kuulustellut häntä pariin otteeseen. Mies postailee Facebookkiin, vaimo ei postaa minnekään.
☀︎☾✧☄︎☙○➣❊
Y-boksista: Vain 100% ystävät. Old school heart on. Ei paskaa, fake ass toimintaa, tietojenkalastamisia, piirien pyörintää, testaamisia, huvipuistokokemuksen hakemista tai vääriä motiiveja.

Vastaa Viestiin