Oulu: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
vägengara
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2020 2:55 pm

Oulu: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja vägengara »

Miestä pa­hoin­pi­del­tiin ki­du­tus­tyyp­pi­ses­ti ou­lu­lai­sa­sun­nos­sa – Raiskattiin törkeästi, selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Uhri pääsi ahdingostaan vasta, kun hän lupautui ryöstämään läheisen kaupan.

Oululaisessa yksityisasunnossa viime tammikuussa tapahtuneet poikkeuksellisen rajut väkivallanteot päätyivät maanantaina Oulun käräjäoikeuden arvioitavaksi.

Siinä ovat syytettyinä vuosina 1999 ja 1993 syntyneet miehet, joille syyttäjä vaatii useiden vuosien vankeustuomioita törkeistä rikoksista. Hän väittää, että kaksikon uhriksi joutui kolmas, vuonna 1999 syntynyt mies.

Tämä houkuteltiin samana vuonna syntyneen syytetyn asunnolle, missä häneltä vaadittiin rahaa velasta. Syyttäjän mukaan tällaista velkaa ei todellisuudessa ollut.

Mieheltä vietiin lompakko, kännykkä, kaulakoru ja rannekello sekä kengät.

Selkään viillettiin teksti "velka"

Syyttäjä väittää, että vuonna 1999 syntynyt mies löi asunnollaan "velallista" useita kertoja metalliputkella.

Hän laittoi tämän kasvojen eteen lakanan ja kuristi, minkä jälkeen hän raahasi miehen kylpyhuoneeseen yhdessä kanssasyytetyn kanssa.

Syyttäjän mukaan mies puukotti uhria siellä useita kertoja hauikseen ja raiskasi hänet törkeästi vanhemman syytetyn seisoessa ovella estäen uhrin poispääsyn.

Tämän jälkeen pahoinpitelyä jatkettiin. Uhrin selkään viillettiin puukolla lähes koko selän kokoinen, niin sanotun jätkänshakin ruudukko.

Selkään viillettiin myös teksti "velka" ja uhria suihkutettiin polttavan kuumalla vedellä.

Mies kaadettiin kylpyhuoneen lattialle ja hänen kasvoilleen laitettiin pyyhe. Hänestä pidettiin kiinni ja pyyhkeen päälle laskettiin toistuvasti vettä niin, että mies pelkäsi tukehtuvansa.

Miestä lyötiin myös nyrkeillä ja rautaputkella. Välillä toinen miehistä kuvasi tekoja kännykällä.

Syyttäjän mielestä pahoinpitely oli kidutustyyppistä. Uhrilla ei ollut mahdollisuutta puolustautua tai poistua tilanteesta.

Hän pääsi ahdingostaan vasta, kun hän lupautui ryöstämään läheisen kaupan ja antamaan saaliin miehille.

Vaihtoi Instagram-nimen ja teki julkaisuja

Väkivallantekojen yhteydessä mieheltä viedyn kännykän avulla päästiin hänen Instagram-tililleen.

Syyttäjän mukaan vuonna 1999 syntynyt mies vaihtoi uhrin Instagram-nimimerkin ja lisäsi kuvia, päivityksiä, kommentteja sekä videon, jossa uhria pahoinpidellään.

Syyttäjä haluaa, että käräjäoikeus tuomitsee syytetyn törkeästä raiskauksesta, kahdesta törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Hän syyttää miestä myös identiteettivarkaudesta, tietomurrosta ja varkaudesta. Syyttäjä haluaa, että käräjäoikeus tuomitsee miehen vähintään viideksi vuodeksi vankeuteen.

Vuonna 1993 syntyneelle miehelle syyttäjä hakee tuomiota avunannosta törkeään pahoinpitelyyn, avunannosta törkeään raiskaukseen, varkaudesta, törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä vapaudenriistosta.

Tälle miehelle syyttäjä vaatii vähintään 3 vuoden ja 8 kuukauden ehdotonta vankeustuomiota.

Väkivallantekojen uhriksi joutunut mies yhtyy syyttäjän rangaistuvaatimuksiin ja haluaa, että syytetyt velvoitetaan maksamaan hänelle erilaisia vahingonkorvauksia yhteensä yli 30 000 euron edestä.

Hänelle aiheutui teoista muun muassa voimakasta kärsimystä, pitkittynyttä kipua, ruhjeita, mustelmia ja murtumia.

Syytetyt kiistävät syytteet

Syytetyt kiistävät kaikki heihin kohdistuneet syytteet ja vaativat niiden hylkäämistä.

Nuorempi miehistä väittää, ettei hän ole pahoinpidellyt lainkaan uhria eikä aiheuttanut tälle mitään vammoja.

Miehen mukaan syyttäjän törkeänä raiskauksena pitämä toiminta ei ollut seksuaalirikos lainkaan eikä se ollut luonteeltaan seksuaalista, vaan se tehtiin pikemminkin pahoinpitely- tai nöyryyttämistarkoituksessa.

Vanhempi syytetyistä puolestaan kiistää esimerkiksi sen, että hän olisi raahannut uhrin kylpyhuoneeseen yhdessä kanssasyytetyn kanssa tai estänyt uhrin poispääsyn sieltä.

Mies väittää, ettei hänellä ole mitään tietoja väitetystä törkeästä raiskauksesta vaan hän oli tapahtumien aikaan olohuoneen puolella sekä välillä parvekkeella tupakoimassa.

Mies kiistää osallistuneensa väkivallantekoihin muutoinkaan.

Käräjäoikeus antaa asiassa tuomionsa kahden viikon kuluttua.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/syyt ... ko/840179/

Homostelevat joporosvot vauhdeissa
Viimeksi muokannut vägengara, Ma Touko 11, 2020 3:56 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
poikani
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5372
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja poikani »

Taas Oulu. En ole nyt katsonut tilastoja, mutta Oulu vaikuttaa olevan aika yliedustettuna näissä huumehörhöjen vakavissa rikoksissa.
????? ?? ??????.

Juujaa
Martin Riggs
Viestit: 634
Liittynyt: Ke Elo 08, 2012 8:21 am

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Juujaa »

Kuuluivatkohan mahdollisesti seurueeseen? Ja kyllä Oulu on heittämällä mennyt Suomen villeimmäksi paikaksi hetkessä.

vägengara
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2020 2:55 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja vägengara »

Homostelija ei olekaan ensikertaa raiskaushommissa
20-vuotias pääsyytetty tuomittiin kaksi vuotta sitten samankaltaisista rikoksista. Hän oli päässyt ehdonalaiseen viime vuonna.

Mies joutui kidutuksen kaltaisen väkivallan uhriksi Oulussa uudenvuodenpäivänä, syyttäjä sanoo. Oulun käräjäoikeudessa luettiin maanantaina raskaat syytteet kahdelle miehelle.

Syyttäjän mukaan tapahtumat saivat alkunsa, kun 20-vuotias pääsyytetty houkutteli uhrin asuntoonsa ja alkoi periä tältä velkaa, jota ei oikeasti ollut olemassa. Mies vei uhrilta lompakon, kännykän, kaulakorun ja rannekellon.

Sitten pääsyytetty alkoi syyttäjän mukaan hakata uhria metalliputkella ja kuristaa tätä. Sen jälkeen syytetyt raahasivat yhdessä uhrin kylpyhuoneeseen, missä pääsyytetty puukotti uhria käsivarteen sekä pakotti tämän ottamaan peniksensä suuhun. Kun uhri yritti kieltäytyä, mies puukotti häntä pakaraan, syytteissä sanotaan.

Seksuaalisen väkivallan jälkeen 20-vuotias viilsi uhrin selkään lähes koko selän kokoisen jätkänshakkiruudukon sekä sanan "velka". Sitten hän syyttäjän mukaan suihkutti uhria polttavan kuumalla vedellä. Toinen syytetty seisoi kylpyhuoneen ovella ja esti uhria pääsemästä ulos.

Sitten miehet kaatoivat syyttäjän mukaan uhrin suihkutilan lattialle ja laittoivat pyyhkeen tämän kasvoille. He laskivat pyyhkeen päälle vettä niin, että uhri pelkäsi tukehtuvansa, syytteissä sanotaan.

Solvasi uhria uhrin omassa Instagramissa

Seuraavaksi miehet päästivät uhrin olohuoneeseen ja antoivat tämän pukea, mutta väkivalta jatkui. Syyttäjän mukaan syytetyt hakkasivat uhria metalliputkella ja kuvasivat väkivallasta videon.

Myöhemmin pääsyytetty meni uhrin puhelimella uhrin Instagram-tilille ja latasi videon sinne. Mies myös vaihtoi uhrin Instagram-käyttäjänimeksi "vasikkarottamunasuu" ja kirjoitti tilille uhrin nimissä olevansa "muna suu" ja "ristinolla selkä mies", syytteissä kerrotaan.

Uhri pääsi lopulta pakenemaan. Syyttäjän mukaan miehet vaativat uhria ryöstämään läheisen kaupan ja antamaan saaliin heille. Uhri lupasi tehdä ryöstön, koska näki siinä ainoan mahdollisuutensa päästä ulos asunnosta, syyttäjä sanoi.

20-vuotiasta pääsyytettyä syytetään muun muassa kahdesta törkeästä pahoinpitelystä, törkeästä raiskauksesta sekä törkeästä vapaudenriistosta. Syyttäjä vaatii hänelle vähintään viiden vuoden vankeustuomiota.

Toista miestä vastaan luettiin syytteet muun muassa avunannosta törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään raiskaukseen. Hänelle vaaditaan vähintään kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeutta.

Kumpikin syytetyistä kiistää kaikki syytteet käräjäoikeudelle toimittamissaan kirjallisissa vastauksissa.

Pääsyytetty on tuomittu vuonna 2018 samankaltaisista rikoksista. Hän oli päässyt ehdonalaiseen vapauteen viime vuoden maaliskuussa.

Oulun käräjäoikeus antaa tuomionsa 25. toukokuuta.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006504339.html


Avatar
poikani
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5372
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja poikani »

ouluneito kirjoitti:
Ma Touko 11, 2020 5:21 pm
Onkohan sama henkilö kyseessä

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/nuor ... io/794324/
Yllä linkitetystä uutisesta:
Kovin tuomio langetettiin vuonna 1999 syntyneelle Roberto Rickhard Vihreäjärvelle. Oikeus määräsi hänet kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Vihreäjärven katsottiin syyllistyneen törkeään vapaudenriistoon, törkeään pahoinpitelyyn, raiskauksen yritykseen, pakottamiseen sekä törkeään kiristykseen.
Taitaa olla sama tyyppi.

Googlailemalla löytyy mm.:
Kuva
https://soundcloud.com/roberto-vihre-j-rvi

...ja:
mielipide roberto vihreäjärvi?
Milla
over 1 year ago
kusipää ääliö naistenhakkaaja pelle :)
https://ask.fm/millamarjaana/answers/106725388048
????? ?? ??????.

Mat-Lock
Martin Beck
Viestit: 832
Liittynyt: La Syys 20, 2008 11:15 am

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Mat-Lock »

Aikoinaan isänsä protestoinut kun poikaa on viety kovin ottein huostaanottoon:
"Robertolla tuli koulussa vaikeuksia tammikuun lopussa. Hänellä oli palanut pinna kohteluunsa koulun "vartijan" takia ja hän oli lyönyt opettajanhuoneen seinää sanoen, "että pitäisi työntää 9-millinen opettajan perseeseen". Tilannetta todisti kaksi opettajaa ja kolme oppilasta," kertaa Pertti Vihreäjärvi taustaa tälle tilanteelle, joka johti nyt näkemäämme lastenkodin ohjaajien voimankäyttöön.

"Soittivat sitten poliisit ja poikani otettiin huostaan. Hän karkasi kolmen tunnin jälkeen ja oli kotona nämä kaksi viikkoa," hän kertoo Verkkomedialle. "Eilen oli sitten Anttilan edessä tämä tilanne, joka alkoi kun Muhoksen poikakodin porukat etsivät karanneita. Aikamoista röykytystä kahden aikuisen miehen toimesta, kurkusta kuristamista ja muuta... Oikea käsi oli murtunut pojalla jo valmiiksi ja videolta näkee, että vielä väänsivät sitä eri suuntaan."
https://lastensuojelun-uhrit.blogspot.c ... 01/13.html

Mustasurma
Sabrina Duncan
Viestit: 366
Liittynyt: To Helmi 27, 2020 3:07 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

Roberto ja kumppanit on juuri samaa porukkaa mille ois paikat varattu tuolla saunan takana. Todellisia isänmaantoivoja, ainut hyvä asia näissä on, etteivät yleensä ole kovin pitkäikäisiä ja näin rasita yhteiskuntaa mahdottomuuksiin asti. Piilevä homo kaiken lisäksi, toistuva perversio.
Sikakoira: "Juu ei kyllä se oli tiukka flunssa tuolloin,oliko rankin neljäänkymmeneen vuoteen mutta syystä taikka toisesta ei noita kuolemantapauksia nyt oikein mistään löydy."

Dope Boy
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1419
Liittynyt: To Marras 17, 2016 10:52 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Dope Boy »

Olenko näkevinäni tällä homonarkkarilla lakerikengät jalassa? Siis kuvainnollisesti...
"If you aim for a king, you better not miss"

tokkaukko
Jack Bauer
Viestit: 914
Liittynyt: Su Syys 15, 2019 1:12 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja tokkaukko »

Oulu 22.5.2018 11:14
Arkisto
Kaleva

Oulun käräjäoikeudessa on käsitelty rikoskokonaisuutta, jossa kolme nuorta miestä osallistui yhden miehen kidutukseen kahdessa Oulussa sijaitsevassa yksityisasunnossa viime vuoden lokakuussa. Tuomitut olivat tekohetkellä 18–20-vuotiaita.

Kovin tuomio langetettiin vuonna 1999 syntyneelle Roberto Rickhard Vihreäjärvelle. Oikeus määräsi hänet kahden vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Vihreäjärven katsottiin syyllistyneen törkeään vapaudenriistoon, törkeään pahoinpitelyyn, raiskauksen yritykseen, pakottamiseen sekä törkeään kiristykseen.

Oikeuden mukaan Vihreäjärvi oli kohdistanut uhriin verrattain pitkäaikaista ja voimakasta henkistä ja ruumiillista väkivaltaa. Tapahtumien aikana hän oli muun muassa painanut veitsen teräosaa uhrin kaulalle, lyönyt häntä useita kertoja eri puolille kehoa sekä polttanut uhrin poskea kuumalla esineellä.

Vihreäjärvi oli saanut tuomion väkivaltarikoksesta aiemminkin. Rovaniemen hovioikeus antoi toukokuussa 2016 ratkaisun, jossa hänet tuomittiin vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen nuorena henkilönä tehdystä törkeästä ryöstöstä. Tämä vaikutti käräjäoikeuden antaman vankeusrangaistuksen kestoon.

Kaksi rikoskumppania tuomittiin

Vuonna 1996 syntynyt mies tuomittiin kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Hän osallistui Vihreäjärven kanssa törkeään vapauden riistoon. Lisäksi hän sai tuomiot pahoinpitelystä ja salakatselusta. Mies oli kuvannut puhelimella videoita uhriin kohdistuneesta väkivallasta.

Toinen vuonna 1999 syntynyt mies tuomittiin 60 päivän ehdolliseen vankeuteen avunannosta törkeään vapaudenriistoon, kunnianloukkauksesta ja salakatselusta. Myös hän oli osallistunut tapahtumien videokuvaamiseen.

Vankeustuomioiden lisäksi kolmikko määrättiin maksamaan uhrille korvauksia. Heidän pitää maksaa yhteisvastuullisesti 1500 euroa kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta. Lievimmän tuomion saaneen miehen korvausvelvollisuus rajoittuu 400 euroon. Lisäksi miehet määrättiin maksamaan 5000 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä. Vuonna 1996 syntyneen miehen osalta korvausvelvollisuus rajoittuu 2000 euroon ja vuonna 1999 syntyneen osalta 800 euroon.

Flashhand
Susikoski
Viestit: 34
Liittynyt: La Helmi 22, 2020 9:59 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Flashhand »

vägengara kirjoitti:
Ma Touko 11, 2020 3:53 pm
Miestä pa­hoin­pi­del­tiin ki­du­tus­tyyp­pi­ses­ti ou­lu­lai­sa­sun­nos­sa – Raiskattiin törkeästi, selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Syyttäjän mukaan mies puukotti uhria siellä useita kertoja hauikseen ja raiskasi hänet törkeästi vanhemman syytetyn seisoessa ovella estäen uhrin poispääsyn.
...

Miehen mukaan syyttäjän törkeänä raiskauksena pitämä toiminta ei ollut seksuaalirikos lainkaan eikä se ollut luonteeltaan seksuaalista, vaan se tehtiin pikemminkin pahoinpitely- tai nöyryyttämistarkoituksessa.

https://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/syyt ... ko/840179/


Homostelevat joporosvot vauhdeissa
Lyhennetty linkkiä / lainausta.

Oliko muutakin tunkeutumista kuin peniksen työntöä väkisin uhrin suuhun, siis tuota törkeää raiskaamista ajatellen? Olen ihmetellyt sitä, että kun tuota väkikikkeliä tarjotaan narkkipiireissä suuhun mieheltä miehelle, niin miksi se uhri ei pure tekijän elintä irti tai ainakin yritä sitä vakaasti. Joo, sattuu varmasti se itseen kohdistuva pahoinpitely, hakkaaminen ja nöyryyttäminen, mutta tilanteen ollessa noin huono leuat lukkoon ja päätöksen kautta hampaat (jos niitä vielä on) varteen kiinni ja puree niin perkeleesti? Saa olla aika piripäissään, jotta ei vaikuttaisi tekijään. Itse ainakin puntaroisin tilanteen elämäni surkeimmaksi, jos romanimiehen puolilöysä kalu olisi suussani ja toimisin, vaikka henki menisi.

Onko tämänlainen raiskaaja kiven sisässä kongilla kuningas vai pohjasakkia?

Juu ja tiedän, että kovemman tuomion puremisesta saisi kun alkuteon tekijä kaikesta muusta.. Samoin minulla ei ole kokemusta narkkien pahoinpitelemänä olemisesta tai vesikidutuksesta.

Mustasurma
Sabrina Duncan
Viestit: 366
Liittynyt: To Helmi 27, 2020 3:07 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

Flashhand kirjoitti:
Ma Touko 11, 2020 6:10 pm
Onko tämänlainen raiskaaja kiven sisässä kongilla kuningas vai pohjasakkia
Vaihtoehto b. Varmasti saa kyllä rakastamansa munaa, mutta vain ollessaan huorana. Manne ja vinksahtanut seksuaalisestikin, niin ei hyvällä katsota.
Sikakoira: "Juu ei kyllä se oli tiukka flunssa tuolloin,oliko rankin neljäänkymmeneen vuoteen mutta syystä taikka toisesta ei noita kuolemantapauksia nyt oikein mistään löydy."

rrlvnt
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: To Joulu 13, 2018 12:14 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja rrlvnt »

Jännittävää faktaa Roben teinivuosista: Hän pahoinpiteli tyttöystäviään jo nuorena, erästä viilteli, hakkasi, tumppasi röökiä viiltoihin, kuristi tajuttomaksi jne. Kun tämä tuli poliisin tietoon, nilkki lähetettiin perheensä toimesta Ruotsiin sukulaisten luo. Tämä tapaus ei koskaan tainnut sitten edetä oikeuteen asti. Mannemafia pyörii! Yläaste jäi luonnollisesti kesken, kävi erityiskoulua Oulussa.

vägengara
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 103
Liittynyt: Pe Huhti 24, 2020 2:55 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja vägengara »

Mustasurma kirjoitti:
Ma Touko 11, 2020 5:44 pm
Piilevä homo kaiken lisäksi
Vai piilevä. Kyllä tämä on ihan FULL HD håmå. Pelsolla käväsee reissun, niin sitten onkin valmis jo tappohommiin. Tämähän voisi olla vaikka Jari Kolivaara vainaan lapsi, jota isäkin on imettänyt. Taitaa manneilla olla homostelu SE juttu.. Phythyi!

Mustasurma
Sabrina Duncan
Viestit: 366
Liittynyt: To Helmi 27, 2020 3:07 pm

Re: OULU: Mies raiskattiin törkeästi, kidutettiin ja selkään viillettiin jät­käns­hak­ki­ruu­duk­ko

Viesti Kirjoittaja Mustasurma »

rrlvnt kirjoitti:
Ma Touko 11, 2020 6:39 pm
Jännittävää faktaa Roben teinivuosista: Hän pahoinpiteli tyttöystäviään jo nuorena, erästä viilteli, hakkasi, tumppasi röökiä viiltoihin, kuristi tajuttomaksi jne. Kun tämä tuli poliisin tietoon, nilkki lähetettiin perheensä toimesta Ruotsiin sukulaisten luo. Tämä tapaus ei koskaan tainnut sitten edetä oikeuteen asti. Mannemafia pyörii! Yläaste jäi luonnollisesti kesken, kävi erityiskoulua Oulussa.
Vahvistaa käsityksiä. No, minkä taakseen jättää eestään löytää, nyt häkki heilahti..

Ja käsitys oulustakin vahvistuu päivä päivältä. Miten voi suomen hämärimmät tapaukset yksi toisensa perään löytyä samasta syrjälästä. Millon on matu, millon on manne ja millon on aivan oman maan toivo rikastuttajana.
Sikakoira: "Juu ei kyllä se oli tiukka flunssa tuolloin,oliko rankin neljäänkymmeneen vuoteen mutta syystä taikka toisesta ei noita kuolemantapauksia nyt oikein mistään löydy."

Vastaa Viestiin