Hurjaa menoa Teuvalla: Joukko hakkasi mökkeilemässä olleen ulkomaalaisnuorukaisen

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat
Likeavirgin
Rico Tubbs
Viestit: 1234
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Hurjaa menoa Teuvalla: Joukko hakkasi mökkeilemässä olleen ulkomaalaisnuorukaisen

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Vihainen joukko hyökkäsi 18-vuotiaan kimppuun Teuvalla – pahoinpitelivät sairaalakuntoon ja töhrivät auton

Tänään klo 17:40

Mökkireissu päättyi rajuun pahoinpitelyyn. Poliisi on illan tapahtumista vaitelias.

Pohjanmaan poliisi tutkii törkeää pahoinpitelyä, joka tapahtui Teuvalla viime viikolla perjantain ja lauantain välisenä yönä. Iltalehden tietojen mukaan tapauksen uhri on 18-vuotias ulkomaalaistaustainen mies. Iltalehdellä on tiedossa miehen henkilöllisyys, mutta hänen nimeään ei julkaista jutussa, koska tapauksen tutkinta on yhä kesken ja sen osapuolia on suojeltava.

Tapahtumat alkoivat, kun uhri oli lähdössä mökkireissulle. Kristiinankaupungissa asuva mies kertoi lähteneensä kavereidensa kanssa Teuvalle mökille. Pohjanmaan poliisi kertoo lauantaina 6.6. julkaisemassaan tiedotteessa, että mökillä paikallisten ja paikalle tulleiden ulkopuolisten välille oli syntynyt riitaa, joka johti tönimiseen.

Mies kertoo Iltalehdelle, että kiusaamisen vuoksi hän päätti kavereineen lähteä mökiltä ja mennä Teuvan keskustaan ajelemaan. He pysähtyivät grillille, jossa paikalliset pojat alkoivat hänen mukaansa haastaa riitaa seurueen kanssa.

Sananvaihdon jälkeen mies sanoo päättäneensä suunnata takaisin kotiin Kristiinankaupunkiin. Sitä ennen hän kuitenkin lupasi heittää kaverinsa takaisin mökille. Grillin pihassa kiusaajat asettuivat miehen mukaan istumaan hänen autonsa päälle.

– Ne sanoivat minulle, että sinä et lähde minnekään. Odotat meidän porukkaa ja isoveljiä. Vastasin, että minä en jää odottamaan ketään. Ne nousivat pois vasta kun liikutin vähän autoa, hän kertoo Iltalehdelle.

– Kun vein kaverit mökille, siellä oli porukkaa odottamassa minua. Ne yrittivät saada minut ulos autosta, mutta ovet olivat kiinni enkä suostunut avaamaan niitä, koska en tiennyt, mitä ne oikeasti haluavat minusta. Kun he eivät saaneet ovea auki, he rupesivat potkimaan autoa. Lähdin ajamaan pois.

Uhkasivat tappaa

Poliisin tapahtumakuvauksessa vahvistetaan, että paikalta poistunutta autokuntaa lähti seuraamaan useita autoseurueita. Iltalehden haastattelema 18-vuotias mies sanoo, että autot yrittivät ohittaa ja kiilata häntä ahtaalla mökkitiellä. Hänen mukaansa meno yltyi entistä aggressiivisemmaksi, kun autot pääsivät isolle tielle.

– Soitimme poliisille heti kun he ryhtyivät seuraamaan meitä, mutta niillä kesti todella kauan, koska poliisit tulivat vissiin Kauhajoelta. Ajoimme pari minuuttia. Sitten vastaan tuli BMW, joka oli parkkeerattu tielle poikittain.

Mies sanoo, että tiesulun kohdalla hänet pakotettiin ajamaan ojaan. Hän sanoo, että autosta noustuaan hänen kimppuunsa hyökkäsi useita henkilöitä. Rasistisen huutelun vuoksi hän koki olevansa hengenvaarassa.

Miehen mukaan pahoinpitelijät lopettivat hänen hakkaamisensa vasta, kun hän makasi maassa liikkumattomana ja piestynä. Hän epäilee, että hakkaajat luulivat hänen kuolleen tai tekevän kuolemaa. Hän kertoo suurimman osan pahoinpitelijöistä paenneen paikalta, kun poliisit saapuivat.

Pohjanmaan poliisi kertoi tiedotteessa ottaneensa paikalta kiinni yhden miehen. Poliisi tutkii asiaa alustavasti törkeänä pahoinpitelynä.

Iltalehden haastattelema 18-vuotias mies sanoo, että hänet kuljetettiin pois tapahtumapaikalta ambulanssilla. Hän sanoo päätyneensä ensin Seinäjoelle päivystykseen ja sieltä Vaasaan sairaalaan. Pohjanmaan poliisilaitoksen tiedotteen mukaan uhri vietiin Vaasaan ”tarkistuttamaan vammojaan”.

Tällä hetkellä mies sanoo toipuvansa kotonaan Kristiinankaupungissa. Hän kertoo olevansa vuodelevossa. Päätä kivistää ja niskaa särkee edelleen.

– Olo ei ole nyt hyvä, hän kertoo puhelimitse Iltalehdelle.

Esitutkinta alussa

Kuvia töhritystä ja tuhotusta nuoren miehen autosta on levitetty sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Twitterissä maanantaista lähtien. Kuvien ottajan mukaan tienposkeen jätetyn auton ikkunat oli hakattu rikki pahoinpitelyn jälkeen ja sen kylkeen on käyty kirjoittamassa ”mamu”. Loukkaava teksti näkyy myös kuvissa.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari-Matti Marttala sanoo, ettei hän voi tutkinnallisista syistä kommentoida illan tapahtumia tarkemmin. Hän ei myöskään halua kommentoida, onko pahoinpitelyyn liittynyt mahdollisesti rasistista motiivia.

– Kyseessä on suurempi kokonaisuus tapahtumien kulusta. Esitutkinta on kesken ja mahdollisia henkilöitä tullaan vielä kuulemaan. Sen takia en yksityiskohtaisesti kommentoi millään tavalla esitutkintaa. Kyseessä on kuitenkin yksittäinen pahoinpitelytapahtuma, perustelee Marttala.

Tutkinnanjohtajan mukaan poliisin tietoon ei ole tapahtumahetkellä tullut mitään viharikokseen viittaavaa. Se ei kuitenkaan Marttalan mukaan sulje pois viharikoksen mahdollisuutta.

– Asiathan voivat muuttua esitutkinnan aikana, mutta niillä lähtötiedoilla, mitä poliisilla on ollut – mitä on kirjattu ja tutkittu – ei ole tullut esiin. Nyt tietysti asia on noussut pintaan sosiaalisen median kautta, hän kertoo Iltalehdelle.

Rikoskomisario sanoo, ettei hän ole nähnyt kuvia töhritystä autosta eikä hän ole niitä menossa katsomaankaan. Hän sanoo nähneensä kuvia, jotka on otettu autosta tapahtumahetkellä, eikä niissä ole mitään töhryjä.

– Joudumme erikseen esitutkinnassa selvittämään, missä vaiheessa autoa on vahingoitettu ja missä vaiheessa siihen on tehty muita asioita. Onko näillä asioilla sitten syy yhteys, se tulee varmasti esitutkinnassa esille. Esitutkintaa ei kuitenkaan suoriteta sosiaalisen median vaan faktojen perusteella, mitä mahdolliset silminnäkijät ovat meille kertoneet.

Marttala sanoo, että laaja somehuomio voi myös haitata asian esitutkintaa. Se saattaa muokata todistajien näkemyksiä tapahtumista ja vääristää tapahtumien kulkua.

– Esitutkinnan tehtävänä on selvittää rikokseen liittyvät olennaiset asiat, joilla on sen tutkinnan kannalta merkitystä. Ottamatta kantaa mihinkään yksittäiseen tapaukseen, on vaarana, että disinformaatio suuntaa todistajan painotusta pois siitä olennaisesta
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f2c8 ... 4d876e1199

Linkki lisätty, otsikon draamaa lisätty
-NILS-
Muistakaa jatkossakin äänestää SDP, Vasemmistoliitto, tai Vihreät. Saamme näin paremman Suomen.

Avatar
CharlesBronson
Axel Foley
Viestit: 2107
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Persunuoret hakkasivat ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

^
Luehan tarkemmin:
" tämä nuorimies on mennyt tovereineen kutsumatta alaikäisten mökki- iltaan riehumaan, riepotellut mm. kainalosauvoilla liikkuvaa 8-luokkalaista poikaa. Ajanut autolla kahden muun alaikäisen päälle ja retuuttanut kurkusta nuorta tyttöä" ja " poliisi on kyllä tietoinen tapahtumista, kuin myös siitä, että tuon auton on töhrinyt ihan muu väki, kuin ne, jotka olivat mökiltä alkaneisiin tapahtumiin".
it's my car !

Avatar
Villeri
Christopher Lorenzo
Viestit: 1677
Liittynyt: Ke Joulu 26, 2018 8:40 am

Re: Persunuoret hakkasivat ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja Villeri »

On käynyt selväksi, että antipatiseeraat persuja, mutta voisitko lopettaa täysin valheellisen toiminnan? Mitä jos et mainitsisi persuja, jos mitään näytettyjä yhteyksiä ei ole. Meitä on kuitenkin aika paljon minfolaisia, joita kiinnostavat faktat puoluepoliittisten näkökulmiesi sijaan.

Olisi korkea aika epätasapainoisen kommentoinnin spesialistin, Neihtyen, jäähylle.

Avatar
CharlesBronson
Axel Foley
Viestit: 2107
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Auto oli ehjä viä Su iltana n. Klo 20.00. Ihmettelin miksei noinkin siistiä autoa ollut hinattu pois ojasta. TERMIITIT kun hajottaa kaiken liki saman yön aikana. No en ollut paljoa väärässä, harmi.
it's my car !

Avatar
CharlesBronson
Axel Foley
Viestit: 2107
Liittynyt: Su Touko 10, 2015 4:58 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja CharlesBronson »

Taitaa olla Husu-case.
husu.jpg
husu.jpg (31.44 KiB) Katsottu 12171 kertaa
it's my car !

Avatar
meitzi
Adrian Monk
Viestit: 2541
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja meitzi »

Aika monessakin paikassa tullut vastaan hieman toisenlaisia näkemyksiä tapahtumien kulusta, ja itseasiassa poliisin tiedotekin on hieman maltillisempi mm. pahoinpitelijöiden määrän osalta.
"Teuvalla oli perjantain ja lauantain välisenä yönä kokoontunut nuoria mökille ja siellä syntyi paikalle tulleiden ulkopuolisten kanssa riitaa, joka johti tönimiseen. Paikalta poistunutta autokuntaa lähti seuraamaan useita autoseurueita ja pakoon ajanut vierailija ajautui ulos tieltä. Ulosajopaikalla syntyi vielä tappelu, jonka johdosta yksi nuori henkilö toimitettiin Vaasaan sairaalaan vammoja tarkistuttamaan. Poliisi otti kiinni yhden miehen paikalta ja alustavasti asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä."
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... 2020_90771

En mä nyt ihan sellaisenaan nielaise niitä kilpaileviakaan tapahtumien kulkuja, mutta tää keissi etenee melkoisen varmasti aikanaan oikeussaliin asti, joten eiköhän siellä tarkennu.
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

sikapoliisiautossa
Scooby-Doo
Viestit: 27
Liittynyt: Ke Loka 23, 2019 11:43 am

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja sikapoliisiautossa »

CharlesBronson kirjoitti:
Ke Kesä 10, 2020 7:40 pm
Taitaa olla Husu-case.
husu.jpg
Tuli ensimmäisenä sama mieleen, näyttää epäilyttävästi vasenkätisen hieroklyyfeiltä tuo teksti "mamu" :D mutta, aika kenties näyttää.

Minfottava
Lauri Hanhivaara
Viestit: 123
Liittynyt: Su Elo 25, 2019 8:56 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja Minfottava »

Olipa sekava lainausaloitus säikeen aloittajalta, linkit kiitos noihin ja viittaus mistä lainattu. Koti(mökki)bileet, kuokkavieraat, poisto? Vai karkuun? Ihan täyttä husuttamista tuo tuon aloituksen perusteella

Alex Smith
Martin Beck
Viestit: 837
Liittynyt: Su Helmi 18, 2018 12:05 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja Alex Smith »

Vasemmistoantifat taas toteuttaneet agendaansa. Hajottaneet ojassa olleen auton koska kaikki on paskaa kun on työtön syrjäytynyt risuparta.

Mamu mennyt siis riehumaan mökille kutsumattomana vieraana koska rasismi. Hakannut pienempiään ja perseillyt. Yrittänyt raiskata. Koska geeneissä.

Kun kunnon suomalaiset lähteneet perään niin uhriutuu?

Husuilu ja neekeröinti. Mahtaa aloittajaan vituttaa kun totuus ei ollutkaan se ensimmäinen lehtijuttu. Voimia.
Viimeksi muokannut Alex Smith, Ke Kesä 10, 2020 8:19 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Likeavirgin kirjoitti: ↑
Jos valkoisia on 5 krt enemmän kuin mustia niin poliisi on ampunut todella paljon enemmän mustia suhteessa valkoisiin. Jotta suhde olisi edes sama olisi valkoisia pitänyt kuolla yli 1150kpl. Ei ihme, että ihmiset ovat raivoissaan.

Avatar
Taakibörsta
Nikke Knakkertton
Viestit: 170
Liittynyt: To Touko 11, 2017 3:21 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja Taakibörsta »

Jopas media tätä juttua ponnekkaasti rummuttaa vaikka mitään factoja ei olla saatu. Yksi puolinen kertomus tapahtumista riittää jos "uhri" on oikea. Jokin tässä jutussa haisee..

emzjei
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Joulu 31, 2019 7:12 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja emzjei »

Mtv3selle oli uhri kommentoinu et olis painettu niskasta ja tämä siihen sanonut ettei pysty hengittämään. Onko pikkasen nyt värikynää otettu nykyisen floydin tapahtuman varjolla. Tuo ikkunoiden rikkominen in on vähä tuota mellakkajuttua.. En usko kyllä mitään lööppejä. Enkä usko että ilman syytä uhrin päälle olis käyty.

URSA
Watson itse
Viestit: 5550
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Kylläpä on sekava tarina. Syntyy kuitenkin kuva siitä, että uhriutuja on kyydinnyt kavereitaan muiden mökille mutta jäänyt samalla paikalle, vaikka on ollut täysin kutsumaton kuokkavieras, ja sitten vielä alkanut riitelemään muiden kanssa eli "puolustamaan kaveria". Kumma kun se kaveri ei vuorostaan puolustanut uhriutujaa. Ja kuka yleensä haluaa enää nykyaikana mökilleen minkään väristä kutsumatonta vierasta, joka saattaa levittää koronaa?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/jar ... #gs.7rxkc6
Järkyttävä välikohtaus Teuvassa: Joukko miehiä ja naisia pahoinpiteli 18-vuotiaan miehen ja turmeli sekä töhri auton, uhri voi yhä huonosti – "He huusivat, että tappakaa tää mamu"

MTV Uutiset

Al-obaidi on kohdannut aiemminkin rasismia, mutta häntä ei ole koskaan aiemmin pahoinpidelty.

JULKAISTU 2 TUNTIA SITTEN

Joukon eri ikäisiä miehiä ja naisia epäillään pahoinpidelleen nuoren maahanmuuttajataustaisen miehen Teuvassa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Mies kertoo MTV Uutisille olleensa sairaalassa yli vuorokauden ja voi edelleen huonosti. Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelyrikoksena.

Katso videolta kuvat miehen autosta, joka turmeltiin.

Poliisi tutkii tapausta pahoinpitelyrikoksena

Pahoinpitelystä on tehty rikosilmoitus. MTV Uutiset tavoitti kyseisen rikoksen tutkinnanjohtajan Jari-Matti Markkalan.

– Tapaus on esitutkinnassa ja sitä tutkitaan pahoinpitelyrikoksena. Yksi henkilö on ollut kiinniotettuna ja on nyt vapautettuna, Markkala kertoo.

– Kaikkia paikalla olleita ei ole vielä kuultu, joten en voi kommentoida tutkintaa enempää. Rikoskokonaisuuteen liittyy autolla seuraamista ja pahoinpitelyä, hän täsmentää.

Poliisi on tietoinen siitä, että uhrin vammat ovat vaatineet sairaalahoitoa.

"Nousivat autoni päälle ja rikkoivat lasit"

Rikoksen uhri, 18-vuotias Fares Al-Obaidi, kertoo MTV Uutisille olleensa kuljettamassa ystäviään mökiltä, kun hänen ajamaansa autoa alkoi seurata useampi auto pienellä mökkitiellä. Autot yrittivät miehen mukaan ohittaa hänen autonsa ja saada tämän pysähtymään.

– Kun pääsimme isommalle tielle, eräs meitä seuranneista autoista ajoi sivuttain eteemme. Muut autot ohittelivat meitä sivuilta ja takaa, mikä johti lopulta siihen, että autoni suistui ojaan, Al-Obaidi kertoo.

– Kun auto oli suistunut ojaan, meitä seuranneet ihmiset tulivat isolla joukolla ulos autoistaan. Joukossa oli eri ikäisiä miehiä ja naisia, jotka nousivat autoni päälle ja rikkoivat lasit. Lopuksi he ottivat minut kiinni, mies jatkaa.

”He huusivat, että tappakaa tää mamu”

–Yritin väistää paria ihmistä, mutta heitä oli monta. He kävivät päälleni, löivät ja hakkasivat minua niskaan kivillä. Koko vartaloni pahoinpideltiin ja he huusivat, että ”tappakaa tää mamu”, Al-Obaidi kuvailee tapahtumien kulkua MTV Uutisille.

– Makasin maassa ja minua hakattiin. Lopuksi he ottivat minua niskasta kiinni niin, etten pystynyt enää hengittämään. Huusin, että en pysty oikeasti enää hengittämään. Joku heistä vastasi ”hyvä että sä kuolet mamu”, mies jatkaa.

Miehen ystävät soittivat poliisille. Poliisin saapuminen kesti Al-Obaidin mukaan kuitenkin kauan, sillä poliisi tuli pieneen maalaiskuntaan kauempaa.

Al-Obaidi kertoo, että kesti lähes tunnin, ennen kuin häntä lähdettiin viemään ambulanssilla Seinäjoen kautta Vaasaan sairaalaan.

Mies ei tuntenut rikoksen tekijöitä entuudestaan

Pahoinpitelyn tekijät olivat uhrille tuntemattomia. Hänen mukaansa autoja oli useita, joista jokaisessa oli kuljettajan lisäksi matkustajia. Tekijät olivat eri ikäisiä miehiä ja naisia.

–Tiellä oli paljon ihmisiä ja jokaisesta autosta tuli ehkä neljä tai viisi ihmistä ulos, Al-Obaidi kuvailee.

Miehen fyysinen vointi on jo parempaan päin, mutta hän voi edelleen henkisesti huonosti. Hän ei muista kaikkia tapahtuman yksityiskohtia eikä sitä, miten pääsi ambulanssiin.

– En voi vieläkään hyvin. Aina kun asia tulee mieleen, se aiheuttaa minulle huonoa vointia.

MTV Uutiset on nähnyt miehen potilaskertomuksen, jossa määritellään erinäisiä vammoja pään, kaulan, kyynärpään, polvien ja vatsan alueella.

”Me kaikki olemme vain ihmisiä, jotka elävät yhdessä ja samassa maailmassa”

Teuva on pieni kunta Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Mies kertoo, että siellä ei asu juuri lainkaan ulkomaalaistaustaisia ihmisiä.

Al-Obaidin mielestä tilanne rasismin suhteen on vaikea.

–En tiedä, onko tehtävissä mitään, että tällä tavalla käyttäytyvät ihmiset muuttuisivat, mies sanoo.

Al-Obaidi on kohdannut aiemminkin rasismia, mutta häntä ei ole koskaan aiemmin pahoinpidelty.

Mies korostaa, että kaikkia ihmisiä tulisi kohdella samanarvoisesti.

– Ei sillä ole väliä, oletko maahanmuuttaja vai et. Veren värimme on sama riippumatta siitä, mikä ihon värimme on. Toivon että kaikki ymmärtäisivät, että olemme ihmisiä, jotka elävät yhdessä ja samassa maailmassa.

Tapaus nousi julkisuuteen sosiaalisessa mediassa
Tapaus on järkyttänyt sosiaalisessa mediassa. Mari Aaltolan julkinen Facebook-päivitys aiheesta on saanut laajaa huomiota:

Maahanmuuttaja taustainen ytäväperheen poika lähti kuskaamaan kavereitansa ja viettämään hauskaa iltaa Teuvalle Kesä Parraan, perheen autolla, jonka on itse maksanut. Paikan päällä mökillä oli ruvettu kiusaamaan ja haastaamaan riitaa suomalaisen pojan kanssa, jota perheen poika oli sitten puolustanut, olivat päättäneet lähteä pois paikalta , että ei tule pahempaa riitaa. Pian lähdön jälkeen huomasivat, että heitä oli lähdetty seuraamaan kolmella autolla ja yritetty pakottaa tieltä, siinä onnistumatta, mutta pian olikin tullut auto vastaan Teuvan kirkonkylän suunnasta, samaa rähinäporukkaa takaa ajajien kanssa, vastaantuleva oli ajanut autonsa poikittain tielle, että poika ei päässyt enää mihinkään suuntaan ja takana olevat autot pakottaneet ojaan. Porukka joka autossa oli pääsi sieltä omin avuin pois ja sen jälkeen oli alkanut armoton hakkaaminen joka oli kohdistunut ainoastaan maahanmuuttaja taustaiseen poikaan. Poika viety ambulanssilla paikan päältä ja vietti puolitoista vuorokautta sairaalahoidossa, yksi pidätettiin tapahtuma paikalta ja häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä. Eikä tää vielä tähän pääty, auto tietysti jäi ojaan ja sen jälkeen sitä on käyty tuhoamassa kaikilla mahdollisilla keinoilla, vinnki teille typerykset seuraavalla kerralla kun innostutte hakekaa bensaa ja polttakaa, pääsis tommoset turhakkeet paljon helpommalla onhan tuo nyt vaatinut jo ainakin peruskoulun käymisen, että osaa noilla taidoilla ja älykkyydellä kirjoittaa sanan MAMU, että kaikki olis menny ihan putkeen niin unohditte sprayata peniksen kuvan autoon, oon vaan vähän pettynyt vai loppuko spray. Hävetkää, mua hävettää teidän puolesta. Mamut vie teidän työt, tyttöystävät ja rahat periaatteella on kasvatettu näitä yksinkertaisia yksilöitä.

Terveisin. Mamupatja, suvakki ja mitä kaikkia näitä nyt on #blacklivesmatter #whiteorblack #allthepeopleisworthtobesafe

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 8095
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

Elikä Somali eli Husu tapaus. Aivan. :lol: Somalit ,nuo Afrikan mustalaiset.
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

URSA
Watson itse
Viestit: 5550
Liittynyt: Pe Loka 25, 2013 6:57 pm

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja URSA »

Itse asiassa irakilainen. Kuvakin löytyy ruotsinkielisten sanomalehtien verkkosivuilta. 1001 yötä jne.

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 8095
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Joukko hakkasi ulkomaalaisen nuoren, joka oli mökkeilemässä

Viesti Kirjoittaja sikakoira »

^
Kappas, näinpä taisi olla tälläkertaa, no samaa sakkia kaikki tyynni. Irakit , nuo lähi-idän somalit. :wink:
“Without the ‘Corona-test’, we would not have had any crisis”
— Dr. Wolfgang Wodarg
Koronaongelman ratkaisu on se, että paniikinlietsojat eristetään (Wolfgang Wodarg)

Vastaa Viestiin