Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Tähän osioon kaikki muut rikoksiin liittyvät asiat

Valvojat: Raid, Moderaattorit

Muppe
Philip Marlowe
Viestit: 1243
Liittynyt: Ma Elo 24, 2015 9:35 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Muppe » La Helmi 20, 2016 3:22 pm

Lopetti tietojen kirjoittelun kokonaan foorumille 13.3.2019.
Jäseninä suuri määrä idiootteja joilla ei ole foorumille mitään järkevää kirjoitettavaa tai tietoa asioista vaan ovat paikalla vain todistamassa ja vannomassa omaa tyhmyyttään.

6aa
Alokas
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Helmi 15, 2016 11:19 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja 6aa » Ke Helmi 24, 2016 8:31 pm

Onko kenelläkään mitään tietoa tuosta moran heiluttelusta?

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » To Helmi 25, 2016 3:48 pm

Kinkun paisto voi olla vaarallista....

"Pariskunnan riita kärjistyi jouluaattona kinkun paistamisen jälkeen: nainen löi miestä veitsellä rintaan

Kouvolalainen 57-vuotias nainen puukotti miesystäväänsä jouluaattoaamuna 2015. Pariskunta oli juuri paistanut kinkun ja valmistautumassa vieraiden saapumiseen, kun sanaharkasta alkanut riita yltyi veriseksi.

Nainen huitaisi miestä ruuanlaitossa käytetyllä fileerausveitsellä. Mies sai iskun osittain torjuttua, mutta veitsen terä puhkaisi hänen oikean keuhkonsa.

Lyönnin jälkeen mies tönäisi naisen kumoon keittiöön ja meni ulos soittamaan hätäkeskukseen. Paikalle saapuneet ensihoitajat veivät uhrin Pohjois-Kymen sairaalaan, mistä hänet ohjattiin edelleen Helsingin yliopistolliseen sairaalaan.

Poliisipartio tavoitti naisen talon sisältä. Verityössä käytetty fileerausveitsi löytyi keittiön altaasta.

Keskiviikkona Kymenlaakson käräjäoikeus tuomitsi naisen tapon yrityksestä kolmeksi vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi vankilaan. Lisäksi hänet määrättiin maksamaan erilaisia korvauksia ja oikeudenkäyntikuluja yli 10 000 euroa.

Mies valitti oikeudessa, että hänen rintansa ja kylkensä ovat edelleen kipeitä. Hengenvaaraa miehellä ei kuitenkaan enää ollut.

Oikeudessa merkittävimmät todisteet olivat uhrin kertomus, poliisin todistajanlausunto ja lääkärin kuvaus miehen vammoista.

Lääkärinlausunnossa uhrin vammat todettiin mahdollisesti hengenvaarallisiksi. Poliisitodistaja kertoi uhrin olleen puukotuksen jälkeen selväjärkinen ja kertoneen tapahtumista loogisesti.

Sen sijaan nainen oli ollut tapahtumahetkellä niin kovassa humalassa, ettei hän oikeudessa muistanut tapahtumien kulusta mitään. Poliisin mukaan syytetyllä oli ollut kiinniottohetkellä suuria vaikeuksia kävellä, puhua ja panna kenkiä jalkoihinsa.

Puukotuksen syytä ei saatu oikeudessa luotettavasti selville. Miehen mukaan taustalla oli perusteeton mustasukkaisuus.

Riita oli alkanut jo aatonaattona ja voimistunut pitkin aattoyötä. Miehen mukaan nainen oli alkanut raivota hänelle, minkä jälkeen myös mies oli hermostunut ja läimäissyt naista avokämmenellä kasvoihin.

Myöhemmin pariskunta oli muun muassa heitellyt toisiaan huonekasveilla.

Syytetyn puolustus vetosi siihen, että naisen on täytynyt toimia hätävarjelutilanteessa. Oikeuden mukaan väitteelle ei esitetty uskottavaa näyttöä.

Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, koska siitä voi valittaa hovioikeuteen. Syytetty pidetään vangittuna siihen asti, kunnes tuomio astuu voimaan tai se kumotaan."

Lähde: KS.fi

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Ma Maalis 07, 2016 5:48 pm

Oliko tästä casesta kellään lisää tietoja?

Syyttäjä vaatii Eskolanmäen tuhopoltosta epäillylle kymmenen vuoden tuomiota

Kymenlaakson käräjäoikeus käsittelee tänään juttua, jossa kouvolalaista miestä syytetään murhan ja törkeän tuhotyön yrityksestä. Oikeudenkäynti liittyy Eskolanmäessä marraskuun lopulla syttyneeseen tulipaloon, jota epäillään tuhopolton yritykseksi.

Oikeuden mukaan syyttäjä vaatii syytetylle vähintään kymmenen vuoden ehdotonta vankeustuomiota.

Oikeudenkäyntiaineisto on julistettu salaiseksi. Poliisin esitutkinnan aikana kertomien tietojen mukaan miehen epäillään sytyttäneen omakotitalonsa tahallaan tuleen.

Kymenlaakson pelastuslaitos tiedotti heti tapahtuman jälkeen, että talon alkusammutustyöt onnistuivat hyvin. Kaakkois-Suomen poliisin mukaan talossa asunut nainen sai kuitenkin vakavia vammoja.

Uhrin vammat ovat vaatineet vieläkin sairaalahoitoa.

Vielä ei ole tiedossa, annetaanko tuomio tänään. Laajoissa tai muuten vaikeissa jutuissa oikeus saattaa antaa tuomion kirjallisesti. Tällöin oikeus ilmoittaa käsittelyn päätteeksi tuomion antamisen ajankohdan"

KS.fi

Alice
Poliisikoira Rex
Viestit: 564
Liittynyt: To Heinä 09, 2015 6:01 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Alice » Ma Maalis 07, 2016 5:57 pm


just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Ma Maalis 07, 2016 8:28 pm

Vakava rikos ja kova tuomio. Joskus on tosin tapostakin selvinnyt vähemmällä

ESS: Kouvolalaiselle 8 vuotta vankeutta teinityttöön kohdistuneista seksuaalirikoksista

Päijät-Hämeen käräjäoikeus on tuominnut vuonna 20-vuotiaan kouvolalaismiehen seksuaali- ja väkivaltarikoksista kahdeksan vuoden ehdottomaan vankeuteen.

Mies oli syytteessä 20 rikoksesta, joissa kaikissa uhri oli sama 16-vuotias tyttö. Vakavimmat olivat törkeä raiskaus ja sitä seurannut törkeä pahoinpitely viime vuoden kesäkuussa.

Teot olivat alkaneet syksyllä 2014. Mies otettiin kiinni kaksi päivää törkeän raiskauksen jälkeen.

Rangaistusta kovensi miehen alistava ja nöyryyttävä käytös. Mielentilatutkimuksen mukaan hän oli syyntakeinen eli ymmärsi tekonsa.

Vankeustuomion lisäksi käräjäoikeus velvoitti miehen maksamaan uhrille runsaat 50 000 euroa korvauksia ja korvaamaan uhrin 6 500 euron oikeudenkäyntikulut."

seikosolar
Alokas
Viestit: 24
Liittynyt: Ma Touko 11, 2015 2:34 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja seikosolar » Ti Huhti 26, 2016 2:38 pm

kouvolan sanomat
Mopoilija pakeni poliisia Kuusankoskella, hallussa käsiase ja veitsiä
19.4.2016 15:26 | Päivitetty: 19.4.2016 15:42
Mahdollisesti huumeita käyttänyt mopoilija pakeni poliisia Kuusankosken keskustassa tiistain vastaisena yönä.

Poliisipartio päätti kello 2.30 pysäyttää mopoilijan tarkistaakseen miehen ja ajoneuvon kunnon, mutta kuljettaja lähti ajamaan karkuun.

Takaa-ajo jatkui muutaman korttelin verran kauppatorille, jossa kuljettaja yritti ajaa portaita ylös, mutta hänen taitonsa eivät riittäneet. Mies yritti karkuun juosten, mutta jäi kiinni.

Tarkastuksessa mieheltä löytyi käsiase patruunoineen ja pari veistä sekä huumetta. Puhalluskoe näytti nollaa.

Noin 35-vuotias mies kieltäytyi huumepikatestistä, mutta sanoi käyttäneensä aineita, joten hänet vietiin verikokeeseen.

Mopo oli ilmoitettu varastetuksi. Siinä oli väärät rekisterikilvet.

Tietoja täydennetty kello 15.42.
Perinteiset kuusaalaiset mopoiluvarusteet; puukot, pyssy ja huumehia :)

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Su Kesä 26, 2016 2:47 pm

Mites tuo Tykkimäen juhannus 2000 surma, oliko tästä juttua jo forumilla? Ovatkohan tekijät syyllistyneet tuon jälkeen veritekoihin vai jäikö kertatapaukseksi?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 08310.html

"Tykkimäen juhannussurman syy jäi hämäräksi

Keskiviikkona 28.6. vuonna 2000 Ilta-Sanomista sai lukea pysäyttävän uutisen: poliisi on vanginnut kaksi kymenlaaksolaista 15-vuotiasta poikaa. Molempia epäillään Kouvolan Tykkimäessä juhannuksena tapahtuneesta surmatyöstä, josta uutisoitiin jo pari päivää aiemmin.

Tapauksen silloinen tutkinnanjohtaja, Timo Kaunismäki Kouvolan poliisilaitokselta muistaa tapauksen edelleen, vaikka siitä on kulunut yli vuosikymmen.

– Kyllähän minä nyt sen muistan. Mielenkiintoinen tapaus sinänsä. Nuoria miehiä he olivat molemmat ja poliisilla oli alusta asti oikeat henkilöt nalkissa, hän sanoo.

Surmattu mies löytyi Tykkimäen huvipuiston läheisyydestä.

Kaunismäki ei enää muista tapahtumien kulkua, mutta Tykkimäellä juhlittiin tuona juhannuksena Midnight Party Planet -musiikkifestivaalia. Todennäköisesti tapahtumat etenivät seuraavalla tavalla:

Jossain vaiheessa juhannusaaton yötä 15-vuotias kaksikko kohtasi 30-vuotiaan miehen metsäisellä saarekkeella Tykkimäen huvipuiston ja festivaalien väliaikaisen leirintäalueen tuntumassa lähellä Karjalankatua.

Molemmat pojat olivat nauttineet runsaasti alkoholia ja huumausaineita. Heidän ja tuntemattoman miehen välillä syntyi mahdollisesti sanaharkkaa.

– Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin, Timo Kaunismäki muistelee tapausta.

Kohtaaminen päättyi siihen, että pojista vanhempi – alle kuukauden päästä 16-vuotias – iski miestä mukanaan kantamalla perhosveitsellä. Yksin asuneen kouvolalaismiehen elämä päättyi pienelle metsäsaarekkeelle, josta hänet löydettiin seuraavana aamuna.

Surmatyön jälkeen pojat ottivat surmatun omaisuutta mukaansa.

Poliisi tavoitti pojat muutaman päivän kuluttua. Loppuvuodesta Kouvolan käräjäoikeudessa käydyssä oikeudenkäynnissä molemmat olivat vaitonaisia surmatyöhön liittyvistä tapahtumista. Molemmat olivat tekohetkellä yli 15-vuotiaita, joten he joutuivat vastuuseen.

Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin.
Vanhempi poika tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä murhasta 7 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Lisäksi hänen syykseen luettiin kaksi näpistystä, alkoholijuoman hallussapitorikos ja huumausainerikos.

Nuoremman, syyskuussa syntyneen pojan käräjäoikeus ei katsonut syyllistyneen veritekoon. Sen sijaan hänet tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä rikoksentekijän suojelusta, huumausainerikoksesta ja kahdesta kätkemisrikkomuksesta kolmen kuukauden vankeuteen. Oikeus katsoi, että pojan istuma tutkintavankeus riitti rikoksen sovittamiseen."

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8107
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Heinä 19, 2016 6:33 pm

Tämä ketju on minfon helmiä, kovin on aktiivista porukkaa Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola -seudulla, enkä nyt tarkoita kirjoittajia. Toki jotkut heistä ovat varmasti olleet ja ehkäpä ovatkin niitä aktiiveja joita tarkoitan eli Koviksia, Rikollisia, Pahantuulisia, Huumeidenkäyttäjiä, Väkivaltaisia ja muutenkin Vittumaisia.

Mutta lempeitä niille joista välittää.

Muistaako joku ketjua seuraavista Voikkaalla tehtyä kolmoismurhaa 80-luvun alkupuolella, ehkä 1982, tekijänä joku Mikkelson(noin kuulin lausuttavan, voi olla c-kirjaimiakin nimessä). Mikkelssoni oisi paukuttanut hengiltä ex-puolisen, tämän uuden miehen ja oman pikkupoikansa, mutta kaksi muuta kakaraa olivat onneksi päässeet karkuun(toinen murhaajan oma 8v tytär toinen tän kamu?). Ruumiita oli nostettu rintamamiestalon kaivosta.

Olen etsinyt minfosta löytämättä. Minulla ei ole rikoslehtiä ja netti ei ollut tuolloin oikein hyvä, kirjastoon suuntaan, mutta olisi hyvä saada vähän tarkentavaa tietoa.

Täällä jotain rippeitä, muutakin aika mielenkiintoista tavaraa myös ei-tuolla vaikuttavalle:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/5223385/ ... kirikokset
Burn
Loot
Murder

Avatar
Mr.Chainsaw
Alibin satunnaislukija
Viestit: 103
Liittynyt: To Heinä 14, 2016 7:51 pm
Paikkakunta: Pori

Re:

Viesti Kirjoittaja Mr.Chainsaw » Ti Heinä 19, 2016 6:53 pm

Pässi 73 kirjoitti:
dour kirjoitti:Pukki J. heitti muijan parvekkeelta about 8v. sitte.
Outoa että tällainen tapaus ei ole tullut koskaan korviini :shock: No voipi olla, että tuolloin olen ollut jossain muissa maastoissa, ja koko juttu mennyt ohi.
dour kirjoitti:Eix Eppi just tappanu kirveellä ja vieny matossa mattilan kaatsille jouluna?
Api on sen veli ja oli jotenkin messis.
Näin minäkin muistelin että Eppi, P.Lempinen ja jompi kumpi (vanhempi kait) Arvelinin veljeksistä tappoi Marko Kojon kirveellä yms. joulun kunniaksi. Lehtien mukaan olivat nuijineet Kojoa olohuoneessa, välillä oltiin käyty keittiössä syömässä hampurilaisia ja palattu sitten taas olohuoneen puolelle jatkamaan tajuttomana korahtelevan miehen pahoinpitelyä. Lopuksi Kojo mattoon ja tulta perään: Ei syttynyt joten paketti kuskattiin Mattilan kaatsille. Mielestäni API ei ollut tässä jutussa kylläkään mitenkään mukana, mutta 100% varma en kylläkään ole.
dour kirjoitti:J.Roitto(pahin) oli kumpukujalla ja hölmöili Jani N kanssa aikanaan.
Niitten ympärillä kävi kato.
J.Roittoahan epäiltiin (ainakin jossain vaiheessa) Epun ampumisesta, mutta en nyt muista mikä oli lopputulos. Ainakin Roitto oli vankilassa jonkin aikaa ja palasi pahempana maisemiin, mitä oli sinne mennessään. Jossain vaiheessahan Roitosta oli "hieno" kuvakin paikallisessa lehdessä, kun hakaristilipun edessä poseerasi, kommandopipo päässä ja muistaakseni "kalasnikovi" kainalossa.. Pidätettiin sittemin tuostakin koska taustalla oli kait jotain isompaakin.
dour kirjoitti:"Aito" Roki (E.Rautakoura) oli välillä valkealassa,tappo siwan myyjän.(kurkku auki)
Kukas näistä Roki nimisistä oli tämä heebo joka ajeli sellaisen minipossun (siis oikea elävä sika) kanssa yhteen aikaan? Käsittääkseni ei tappanut ketään (en tosin ihmettele vaikka olisikin), mutta ainakin oli hyvin väkivaltainen ja joissain piireissä hyvin pelätty tapaus Kouvolan elämässä. Pyöri myöskin yhteen aikaan semmoisen heebon kanssa kuin Rambo, joka oli myöskin aikas ketku, mutta ei kuitenkaan hirvittävän väkivaltainen...
dour kirjoitti:Onko tosiaan korpelan miikasta kuulunu,joskus pyörittiin.......
Miikasta kun olen viimeksi kuullut niin lusimassa. En tiedä missä ja mistä, mutta vuosiin ei ole miehestä mitään kuulunut.
dour kirjoitti:Entä muistaako joku kuusaalta "Macon"?????
Jotenkin tuo Maco kuulostaa tutulta, mutta en osaa nyt yhdistää kehenkään. Valotas vähän?
Eppu vs Roitto on tuttu tapaus, koska Eppu ja vanhempansa asui isäni naapurissa. Eppu löytyi, siis näin isäni mulle joskus sanoi joka tunsi Epun vanhemmat hyvin, ammuttuna takaraivoon ja tämä tapaus luettiin itsemurhaksi. Roittoa epäili kaikki vaikka olivat tuohon aikaan kuulemma parhaita kavereita.
Aluksi kerro, miten Anneli Auer aviomiehensä murhasi ja vasta kun tässä olet onnistunut, todista, että paikalla ei ollut ulkopuolista tekijää 8)

Avatar
Mr.Chainsaw
Alibin satunnaislukija
Viestit: 103
Liittynyt: To Heinä 14, 2016 7:51 pm
Paikkakunta: Pori

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Mr.Chainsaw » Ti Heinä 19, 2016 7:10 pm

seikosolar kirjoitti:Onkos kellään puukkosankarin iästä tai nimestä tietoa? Nimikirjaimia edes..
T.Z jos kyseessä Voikkaan tapaus.
Aluksi kerro, miten Anneli Auer aviomiehensä murhasi ja vasta kun tässä olet onnistunut, todista, että paikalla ei ollut ulkopuolista tekijää 8)

Doctor Lecter
Agentti Mulder
Viestit: 12950
Liittynyt: Pe Kesä 22, 2007 9:32 am

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Doctor Lecter » Ti Heinä 19, 2016 8:06 pm

On Anoi Kaa kirjoitti:Muistaako joku ketjua seuraavista Voikkaalla tehtyä kolmoismurhaa 80-luvun alkupuolella, ehkä 1982, tekijänä joku Mikkelson(noin kuulin lausuttavan, voi olla c-kirjaimiakin nimessä). Mikkelssoni oisi paukuttanut hengiltä ex-puolisen, tämän uuden miehen ja oman pikkupoikansa, mutta kaksi muuta kakaraa olivat onneksi päässeet karkuun(toinen murhaajan oma 8v tytär toinen tän kamu?). Ruumiita oli nostettu rintamamiestalon kaivosta.

Olen etsinyt minfosta löytämättä. Minulla ei ole rikoslehtiä ja netti ei ollut tuolloin oikein hyvä, kirjastoon suuntaan, mutta olisi hyvä saada vähän tarkentavaa tietoa.

Täällä jotain rippeitä, muutakin aika mielenkiintoista tavaraa myös ei-tuolla vaikuttavalle:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/5223385/ ... kirikokset
Olit näkemmä avannut oman osion tapaukselle kyselyiden puolelle, jatketaan siellä.
Aina kun kuulen sanan suvaitsevaisuus, poistan varmistimen!

Moromiäs85
Alokas
Viestit: 3
Liittynyt: Ti Elo 02, 2016 10:48 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja Moromiäs85 » Ti Elo 02, 2016 11:37 pm

Moi kaikille täältä aurinkoiselta Kuusankoskelta! 8)

Olen pitkään seurannut tätä foorumia, ja paljon mielenkiintoista keskustelua löytyy. Tarvitsisin tietoa hyvin hatariin tietoihin. Eräs tarina kertoo, että Valkealan Multamäellä olisi tapahtunut henkirikos ehkä 90-luvulla, vieläpä hyvin syrjäisellä aseman seudulla. Jos jollain on tietoa tästä, niin voipi kertoa. Kiitoksia!

just_one
Vähänniinkuharrastaja
Viestit: 237
Liittynyt: To Syys 01, 2011 9:09 pm

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja just_one » Ti Huhti 18, 2017 5:59 pm

just_one kirjoitti:Mites tuo Tykkimäen juhannus 2000 surma, oliko tästä juttua jo forumilla? Ovatkohan tekijät syyllistyneet tuon jälkeen veritekoihin vai jäikö kertatapaukseksi?

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 08310.html

"Tykkimäen juhannussurman syy jäi hämäräksi

Keskiviikkona 28.6. vuonna 2000 Ilta-Sanomista sai lukea pysäyttävän uutisen: poliisi on vanginnut kaksi kymenlaaksolaista 15-vuotiasta poikaa. Molempia epäillään Kouvolan Tykkimäessä juhannuksena tapahtuneesta surmatyöstä, josta uutisoitiin jo pari päivää aiemmin.

Tapauksen silloinen tutkinnanjohtaja, Timo Kaunismäki Kouvolan poliisilaitokselta muistaa tapauksen edelleen, vaikka siitä on kulunut yli vuosikymmen.

– Kyllähän minä nyt sen muistan. Mielenkiintoinen tapaus sinänsä. Nuoria miehiä he olivat molemmat ja poliisilla oli alusta asti oikeat henkilöt nalkissa, hän sanoo.

Surmattu mies löytyi Tykkimäen huvipuiston läheisyydestä.

Kaunismäki ei enää muista tapahtumien kulkua, mutta Tykkimäellä juhlittiin tuona juhannuksena Midnight Party Planet -musiikkifestivaalia. Todennäköisesti tapahtumat etenivät seuraavalla tavalla:

Jossain vaiheessa juhannusaaton yötä 15-vuotias kaksikko kohtasi 30-vuotiaan miehen metsäisellä saarekkeella Tykkimäen huvipuiston ja festivaalien väliaikaisen leirintäalueen tuntumassa lähellä Karjalankatua.

Molemmat pojat olivat nauttineet runsaasti alkoholia ja huumausaineita. Heidän ja tuntemattoman miehen välillä syntyi mahdollisesti sanaharkkaa.

– Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin, Timo Kaunismäki muistelee tapausta.

Kohtaaminen päättyi siihen, että pojista vanhempi – alle kuukauden päästä 16-vuotias – iski miestä mukanaan kantamalla perhosveitsellä. Yksin asuneen kouvolalaismiehen elämä päättyi pienelle metsäsaarekkeelle, josta hänet löydettiin seuraavana aamuna.

Surmatyön jälkeen pojat ottivat surmatun omaisuutta mukaansa.

Poliisi tavoitti pojat muutaman päivän kuluttua. Loppuvuodesta Kouvolan käräjäoikeudessa käydyssä oikeudenkäynnissä molemmat olivat vaitonaisia surmatyöhön liittyvistä tapahtumista. Molemmat olivat tekohetkellä yli 15-vuotiaita, joten he joutuivat vastuuseen.

Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin.
Vanhempi poika tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä murhasta 7 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Lisäksi hänen syykseen luettiin kaksi näpistystä, alkoholijuoman hallussapitorikos ja huumausainerikos.

Nuoremman, syyskuussa syntyneen pojan käräjäoikeus ei katsonut syyllistyneen veritekoon. Sen sijaan hänet tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä rikoksentekijän suojelusta, huumausainerikoksesta ja kahdesta kätkemisrikkomuksesta kolmen kuukauden vankeuteen. Oikeus katsoi, että pojan istuma tutkintavankeus riitti rikoksen sovittamiseen."
Eikö tästä kellään ollut enempää tietoja?

Avatar
On Anoi Kaa
Agentti Scully
Viestit: 8107
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Kuusankoski-Voikkaa-Kouvola ketju

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Ti Huhti 18, 2017 6:45 pm

Lasten verikesteistä Tykkimäelle taitaa täällä olla mainintaa vaan näissä, itte en ainakaan löytänyt muuta:
- Alaikäisten tekemiä henkirikoksia Suomessa
- Tappo kouvolassa vuonna 99-00?

Otetaan tämä is-juttu talteen Tykkimäen osalta:
Tykkimäen juhannussurman syy jäi hämäräksi
Julkaistu: 26.6.2016 13:20

Keskiviikkona 28.6. vuonna 2000 Ilta-Sanomista sai lukea pysäyttävän uutisen: poliisi on vanginnut kaksi kymenlaaksolaista 15-vuotiasta poikaa. Molempia epäillään Kouvolan Tykkimäessä juhannuksena tapahtuneesta surmatyöstä, josta uutisoitiin jo pari päivää aiemmin.

Tapauksen silloinen tutkinnanjohtaja, Timo Kaunismäki Kouvolan poliisilaitokselta muistaa tapauksen edelleen, vaikka siitä on kulunut yli vuosikymmen.

– Kyllähän minä nyt sen muistan. Mielenkiintoinen tapaus sinänsä. Nuoria miehiä he olivat molemmat ja poliisilla oli alusta asti oikeat henkilöt nalkissa, hän sanoo.
Surmattu mies löytyi Tykkimäen huvipuiston läheisyydestä - kuva Juha Tanhua.jpg
Surmattu mies löytyi Tykkimäen huvipuiston läheisyydestä - kuva Juha Tanhua.jpg (67.29 KiB) Katsottu 6796 kertaa
Kaunismäki ei enää muista tapahtumien kulkua, mutta Tykkimäellä juhlittiin tuona juhannuksena Midnight Party Planet -musiikkifestivaalia. Todennäköisesti tapahtumat etenivät seuraavalla tavalla:

Jossain vaiheessa juhannusaaton yötä 15-vuotias kaksikko kohtasi 30-vuotiaan miehen metsäisellä saarekkeella Tykkimäen huvipuiston ja festivaalien väliaikaisen leirintäalueen tuntumassa lähellä Karjalankatua.

Molemmat pojat olivat nauttineet runsaasti alkoholia ja huumausaineita. Heidän ja tuntemattoman miehen välillä syntyi mahdollisesti sanaharkkaa.
– Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin, Timo Kaunismäki muistelee tapausta.
Kohtaaminen päättyi siihen, että pojista vanhempi – alle kuukauden päästä 16-vuotias – iski miestä mukanaan kantamalla perhosveitsellä. Yksin asuneen kouvolalaismiehen elämä päättyi pienelle metsäsaarekkeelle, josta hänet löydettiin seuraavana aamuna.

Surmatyön jälkeen pojat ottivat surmatun omaisuutta mukaansa.

Poliisi tavoitti pojat muutaman päivän kuluttua. Loppuvuodesta Kouvolan käräjäoikeudessa käydyssä oikeudenkäynnissä molemmat olivat vaitonaisia surmatyöhön liittyvistä tapahtumista. Molemmat olivat tekohetkellä yli 15-vuotiaita, joten he joutuivat vastuuseen.

Motiivi ei oikein koskaan selvinnyt kunnolla, vaikka kaikenlaisia epäilyksiä oli. Taisivat itse laittaa tekonsa alkoholihuurujen piikkiin.
Vanhempi poika tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä murhasta 7 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen. Lisäksi hänen syykseen luettiin kaksi näpistystä, alkoholijuoman hallussapitorikos ja huumausainerikos.

Nuoremman, syyskuussa syntyneen pojan käräjäoikeus ei katsonut syyllistyneen veritekoon. Sen sijaan hänet tuomittiin nuorena henkilönä tehdystä rikoksentekijän suojelusta, huumausainerikoksesta ja kahdesta kätkemisrikkomuksesta kolmen kuukauden vankeuteen. Oikeus katsoi, että pojan istuma tutkintavankeus riitti rikoksen sovittamiseen.

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000001208310.html
Burn
Loot
Murder

Vastaa Viestiin