Helsinki: Kallion ja Alppilan alueen sarjasylkijä satimessa

Ylläpidon tiedoituksia ja ajankohtaisia ilmoituksia

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Miki77
Lauri Hanhivaara
Viestit: 126
Liittynyt: Ti Touko 05, 2020 8:32 pm

Helsinki: Kallion ja Alppilan alueen sarjasylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Miki77 »

Poliisi uskoo saaneensa kiinni Helsingissä useiden naisten päälle sylkeneen miehen. Iltalehti kertoi viime marraskuussa, että Helsingissä on tullut ilmi tapauksia, joissa mies on sylkäissyt naisen kasvoille tai vaatteille ohi kulkiessaan.

Asiasta oli keskusteltu muun muassa Kallion ja Alppilan alueiden sosiaalisen median ryhmissä. Iltalehden tiedossa oli lisäksi, että myös Vallilassa ja Länsi-Pasilassa olisi ollut kummassakin ainakin yksi vastaava tapaus.

Poliisille tehtiin asiasta viime syksynä useita rikosilmoituksia. Helsingin poliisin viestinnästä kerrotaan, että poliisi on saattanut syyteharkintaan viisi tapausta, joissa kaikissa on sama rikoksesta epäilty. Epäilty on vuonna 1992 syntynyt mies, ja hän kiistää syyllistyneensä rikoksiin.

Miestä epäillään pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta ja kunnianloukkauksista.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7d50 ... d256f31a14

Otsikkoon lisätty tämän sarjasylkijäksi epäillyn toiminta-alue, ihan vaan siksi, että se toinen tapaus on syljeskellyt toisaalla samassa kaupungissa.
-NILS-

Papa Legba
Martin Riggs
Viestit: 649
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 8:43 pm

Re: Sylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Papa Legba »

Millainen lienee sen posken orvaskesi jonka sisäpuolella sylkirauhaset toimivat noin aktiivisesti?

damfin
Alibin Kestotilaaja
Viestit: 5197
Liittynyt: Ke Elo 10, 2011 1:04 am

Re: Sylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja damfin »

Oli se orvaskesi minkä värinen tahansa, niin mielestäni sopiva rangaistus olisi että tuo sylkijä sidotaan puistonpenkkiin muutamaksi tunniksi, ja uhreilleen ilmoitettaisiin paikka missä saa käydä sylkemässä takaisin, ja toki kaikki muutkin ohikulkijat saisivat vapaasti osallistua.
Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

Avatar
Per Erik Hasselblad
Nikke Knakkertton
Viestit: 174
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Sylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad »

Tää sylkijä on kyllä ihan kantaväestöön kuuluva sosiaalitapaus.
Päihteet ja mielenterveysongelmat vahvasti läsnä.

Chikatilo
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1397
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 12:06 am

Re: Helsinki: Kallion ja Alppilan alueen sarjasylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Chikatilo »

Eli ”herkkä runopoika”...
Kaikki sanomassa esitetty on mielikuvituksen tuotetta eikä sillä ole yhteyttä todellisiin tapahtumiin tai henkilöihin. Mahdolliset samankaltaisuudet ovat pelkkää sattumaa. Kirjoittaja on poliittisesti täysin korrekti.

On Anoi Kaa
Frank Columbo
Viestit: 9153
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Helsinki: Kallion ja Alppilan alueen sarjasylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa »

^ Vakava asia, mutta media on tehnyt asiasta itse naurettavan valheellisella toiminnallaan. Saapa nähdä tosiaan kuinka uutiset piirtävät meille tällä kertaa kuvan herkästä runopojasta, tämän aiemman tragedian muistattekin, missä julma natsi tarkoituksella tappoi herkän runopojan. Uutisointiin kiinnitettiin tuolloin huomiota niin täällä kuin muualla, tässä esimerkki siltä varalta, että media alkaa taas taiteilemaan, vaikka eiköhän tässä jätetä uutisoimatta kokonaan "uhrien suojelemiseksi"?.
maanantai 19. syyskuuta 2016
Miksi Jimi Karttusesta pitää valehdella?

(Runopojan kuva jätetty tuomatta häveliäisyyssyistä./OAK)
Jimi Karttunen sellaisena, millaisena hänet tunteneet hänet muistavat. Ei hän ollut kirkasotsainen rippikoululainen vaan 28-vuotias ongelmainen mies.

Olen aiemmassa kirjoituksessani ihmetellyt median ja poliitikkojen yhtäkkistä kiinnostusta henkirikoksiin sekä yhtä yhtäkkistä halua vaikuttaa asioihin ja ennaltaehkäistä rikoksia - siis kantasuomalaisten tekemiä. Otsikointi on ollut melko räväyttävää: MTV uutisoi Jimi Joonas Karttusen tulleen "hakatuksi henkihieveriin" SVL-jäsenen toimesta. Poliisin mukaan Karttusta oli potkaistu rintaan, ja hän oli itse poistunut paikalta ennen ambulanssin ja poliisin tuloa. Henkihieverissä harvoin lähdetään kuljeksimaan.

Uutisoinnin taso on masentava näky: kuten kaverini Jarkko Jaakola Kansalainen-verkkomediasta sanoi, media revittelee otsikoilla niin paljon kuin pystyy klikkauksia saadakseen, virheet ehkä korjataan sitten myöhemmin jos jaksetaan, kunhan savu on hälventynyt. Se ei ole "luotettavan median" parjaama Kansalainen, MV tai edes kansallissosialistien vetämä Magneettimedia, joka räväyttäviä otsikoita tuottaa - se on valtamedia aina, kun he löytävät ideologisesti mieluisan lypsylehmän, kuten Karttusen kuoleman.

Toinen median valehtelutapa Karttusen tapauksessa on jotain, minkä olen kokenut omakohtaisestikin. Kun miesystäväni serkku teki itsemurhan, tutut usein ylistivät häntä aivan naurettavin sanankääntein. Fränk oli hyvä mies, mutta hän oli myös holtiton päihdeongelmainen, jonka omituiset tempaukset ja masennustaipumus olivat kaikkien tiedossa. Minua häiritsi suunnattomasti epärealistinen ylistys. Sehän on loukkaus uhria kohtaan, koska valehtelulla viestitään sitä, että uhri ei omana itsenään ollut riittävän hyvä muisteltavaksi, vaan häntä on kaunisteltava.

Karttusesta puhutaan samoin kuin Fränkistä aikanaan. Karttunen on runopoika, rauhaa rakastava, viaton ja herttainen päiväkodin ex-työntekijä. Valeet menevät jopa välillä ristiin: vaikka media toisaalta kertoo, että Karttunen vain käveli natsien ohi ja sylkäisi väärään aikaan ennen joutumistaan provosoimattoman hyökkäyksen kohteeksi. he myös ylistävät Karttusta urheana natsien vastustajana ja rauhan puolestapuhujana. No kumpaa hän oikein on? Valitkaa toinen.

Karttunen oli ihminen virheineen, hänellä oli tuomioita kahdesta näpistyksestä, kahdesta lievästä vahingonteosta sekä yhdestä vahingonteosta. Hän oli myös pitkään ollut päihdeongelmainen, joka oli houraillut netissä Kelan räjäyttämisestä, jos rahaa ei tule, sekä puheiden mukaan näkyi Poliisit-sarjan kolmannen kauden jaksossakin. Jostain syystä marttyyrinrakentajat peittelevät tätä kaikkea. He haluavat superlatiiveja ja nallekarhuja muistopaikalle, eivät todellista ihmistä ongelmineen.

Karttusta loukataan samoin kuin mieheni serkkua: ylistäjät eivät voisi selvemmin viestittää, että heille Jimi sellaisenaan ei ollut tarpeeksi hyvä. Jos he kerran haluavat Karttusta muistella, muistelisivat häntä, eivät jotain hänestä omissa päissään luomaa fantasiaa täydellisestä, kiltistä runopojasta. He loukkaavat uhria yhtä pahasti kuin törynheittäjät.

Lähteet: Espoon käräjäoikeus, Karttusen Facebook-seinä
SVL/Karttunen-aiheeseen liittyvää: Nyt pistää vihaksi
Tiina Wiik klo 17.17

http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2016/ ... a.html?m=1
Usassakinhan kuulemma rasistiset poliisit lahtaavat näitä runopoikia kuoliaaksi liki päivittäin.
Jossain on pikkutyttö jonka äiti on horostrippari, iskä cracknisti, joka tunnusti tytön omakseen vasta stripparin ja oikeuden pakottaessa. Tytön pappa taas on lastennuuhkija, joka pussaa omia lastenlapsiaan suulle ja hän on myös USAN presidentti.

Tukulti-Ninurta I
Remington Steele
Viestit: 200
Liittynyt: Pe Touko 23, 2008 12:26 pm

Re: Helsinki: Kallion ja Alppilan alueen sarjasylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Tukulti-Ninurta I »

Chikatilo kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 9:37 am
Eli ”herkkä runopoika”...
Tarkoitat vissiin sellaista odineihin kuuluvaa runopoikaa, jolla myös kytköksiä pohjoismaiseen vastarannankiiski järjestöön?
" Silmä silmästä, Hammaskeiju hampaasta! "

Likeavirgin
Christopher Lorenzo
Viestit: 1572
Liittynyt: Su Huhti 19, 2020 8:18 pm

Re: Sylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Likeavirgin »

Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 7:50 am
Tää sylkijä on kyllä ihan kantaväestöön kuuluva sosiaalitapaus.
Päihteet ja mielenterveysongelmat vahvasti läsnä.
Persu-oikee vai ongelma-vasemmalla sosiaalitapaus?
Muistakaa jatkossakin äänestää SDP, Vasemmistoliitto, tai Vihreät. Saamme näin paremman Suomen.

Avatar
Per Erik Hasselblad
Nikke Knakkertton
Viestit: 174
Liittynyt: Ma Touko 21, 2018 5:18 pm

Re: Sylkijä satimessa

Viesti Kirjoittaja Per Erik Hasselblad »

Likeavirgin kirjoitti:
Ke Touko 20, 2020 7:05 pm
Per Erik Hasselblad kirjoitti:
Ti Touko 19, 2020 7:50 am
Tää sylkijä on kyllä ihan kantaväestöön kuuluva sosiaalitapaus.
Päihteet ja mielenterveysongelmat vahvasti läsnä.
Persu-oikee vai ongelma-vasemmalla sosiaalitapaus?
Ihan vaan mielisairas. Niitä on kaikilla laidoilla kuten keskelläkin.

Lukittu