Oittaa, Espoo: Poliisi etsii kuvan lihaksikasta pyöräilijää naisen pahoinpitelystä

Ylläpidon tiedoituksia ja ajankohtaisia ilmoituksia

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Lukittu
Jack the Ripper
Axel Foley
Viestit: 2406
Liittynyt: To Heinä 19, 2007 2:31 am
Paikkakunta: Helsinki

Re: Oittaa, Espoo: Poliisi etsii kuvan lihaksikasta pyöräilijää naisen pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja Jack the Ripper »

Kun tutkitaan kahtena pahoinpitelyrikoksena onko se tulkittavissa niin että myös nainen on käynyt pyöräilijään käsiksi?
"Olen pessimisti. Tiedän kaiken turhaksi, mutta todennäköisesti olen taas tässäkin väärässä"

Ghost hunting
Jessica Fletcher
Viestit: 3357
Liittynyt: Ke Elo 16, 2017 3:16 pm
Paikkakunta: aarniometsä

Re: Oittaa, Espoo: Poliisi etsii kuvan lihaksikasta pyöräilijää naisen pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja Ghost hunting »

Ilmottautui itse hienoa, huomasiko että siitä hölmöilystä kirjoitellaan ja kiinnijoutumisen pelko oli huomattava? Niinhän Vanhastakin vitutti kun vanhukset paineli suksilla hänestä ohi, niin piti eläkeikää kostoksi nostaa.

Bravura
Susikoski
Viestit: 42
Liittynyt: Ke Elo 22, 2018 5:57 pm

Re: Oittaa, Espoo: Poliisi etsii kuvan lihaksikasta pyöräilijää naisen pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja Bravura »

"Oittaan ratsupolun pahoinpitelystä epäilty miespyöräilijä ilmoittautui itse poliisille ja kertoi oman näkemyksensä, jonka mukaan myös häntä pahoinpideltiin


https://yle.fi/uutiset/3-11393911?fbcli ... s-rhkfo_tY

VastarannanKiiski
Jane Marple
Viestit: 1002
Liittynyt: La Helmi 08, 2020 6:24 pm

Re: Oittaa, Espoo: Poliisi etsii kuvan lihaksikasta pyöräilijää naisen pahoinpitelystä

Viesti Kirjoittaja VastarannanKiiski »

meitzi kirjoitti:
Ti Kesä 09, 2020 10:35 pm
Bravura kirjoitti:
Ti Kesä 09, 2020 8:41 pm
Ylipainoiselle ja rapakuntoiselle pyöräily on mainiota liikuntaa. Ei niitä kilojaan tarvitse hävetä, on niitä tosiaan muillakin pyöräilevillä. Ehdottomasti suosittelen. Ei rasitu nivelet kuten vaikkapa juoksussa ja jaksaa pitkäkestoisia lenkkejä kun malttaa vetää tarpeeksi rauhassa.
Ihan just ehdottomasti tällä kantilla. Ja parasta on se, että ei tartte ostaa catsuitia ja viiden tonnin fillaria, sillä 1-7 vaihteisella fillarilla pääsee samaan lopputulokseen kunnon ja painonpudotuksen osalta samassa ajassa, vaikka kilsoja kertyykin vähemmän. Mukavampi ajella siellä missä kuuluukin ja maisemista ehtii jopa havaita jotain. Matkapyöräilyn idea ei olekaan se kunto ja painonpudotus, vaan matkapyöräily.
Samaa mieltä. Vanhempi perusfillari on kelpo kulkupeli. Teräsvanteiset saa pinnattuakin ja muukin huolto on suht helppoa ja halpaakin. Ajoasento on ergonominen, eikä rasita selkää tai niskaa. Kunnon leveän ja pehmeän satulan kun hankkii, ajaminen on ilo. Kilpapyöräilijöillä on perä ja genitaalit kovilla ja en takuulla hierrä perseeseeni kapealla ja kovalla satulalla vastaavia. (ettei vaan ole raivopäisyydestä johtuisikin tästä epämukavuudesta)

En oikein nää järkeä kilometrien ahnehtimisella, kun jotkut ajavat jopa 100km lenkkejä. Peruspyörällä saman rasituksen ja energiankulutuksen saa vähemmillä kilometreillä. Jotenkin jopa hölmöä vetää hirveällä vauhdilla ja hapenkulutuksella liikenteen seassa pienhiukkasia ja muuta paskaa keuhkoihinsa maantieajossa.

Painoa varmaan saa hyvin pudotettua pyöräilemällä. Itse sain oikuttelevan polven kuntoon lisäämällä pyöräilyä. Mummopyörissä on tavaratelinekin ja kuntoilun ohessa voi hoidella kauppa- tai kirjastoreissun, pyörähtää huonommillakin teillä, katsella maisemia, ihmetellä luontoa ja saa siten samalla pääkopan huoltoa. Eikä vanha pyörä ole niin varkaidenkaan mielenkiinnon kohteena.

No tämä tyyppi ilmoittautui. Ja on tosiaan omasta puolestaan tehnyt rikosilmoituksen. Sana sanaa vastaan, jos kummallakaan ei ole vammoja tai niistä ei ole lääkärintodistusta. Onko kyseessä kosto vai tönäisikö/löikö tämä mediassa uhriutunut kumminkin ensin? Saattaa olla niinkin. Jos kyseessä on tavanomainen somemellastaja, niin heillähän on tyyppivikana liioittelu, itsensä valkopesu ja myötätunnon kerjääminen julkisesti.

Lukittu