Iäkkäitä vanhempiaan pahoinpitelevä peräkammarin poika uhkaili poliisia haulikolla rattijuopumuksen yhteydessä

Ylläpidon tiedoituksia ja ajankohtaisia ilmoituksia

Valvojat: Moderaattorit, Kilomies, Kyöpeli

Avatar
poikani
Watson itse
Viestit: 5588
Liittynyt: Ti Heinä 05, 2011 8:50 pm
Paikkakunta: ?? ???????

Iäkkäitä vanhempiaan pahoinpitelevä peräkammarin poika uhkaili poliisia haulikolla rattijuopumuksen yhteydessä

Viesti Kirjoittaja poikani »

Poliisi kirjoitti:Mies uhkaili poliiseja ladatulla haulikolla Kontiolahdella

09.10.2020 klo 08.00
Itä-Suomi

Poliisi sai 27.9. illalla hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan mies oli pahoinpidellyt iäkkäitä vanhempiaan heidän kotonaan Kontiolahdella. Pahoinpitelyn jälkeen mies oli poistunut paikalta autolla mukanaan isältään ottamansa haulikko. Tehtävälle hälytettiin useita poliisipartioita.

Poliisipartiot havaitsivat miehen kuljettaman auton lähellä tapahtumaosoitetta ja lähtivät seuraamaan autoa. Mies ajoi kohtuullisen hiljaista nopeutta, mutta ei pysähtynyt siitä huolimatta, että poliisiautoissa oli kytkettynä päälle pysäytysvalo. Mies esti kapealla hiekkatiellä poliisiautojen rinnalle ajamisen mutkittelemalla tien puolelta toiselle. Kun auto oli lähestymässä valtatietä, se päätettiin työntää ojaan poliisiautolla.

Välittömästi ojaan työntämisen jälkeen mies otti autosta haulikon käsiinsä ja osoitti sillä takanaan olevaa poliisiautoa, jonka sisällä oli poliisipartion jäsenet. Mies luopui aseesta käskyttämisen jälkeen. Kiinnioton jälkeen miehen kuljettamasta autosta löytyi kaksipiippuinen haulikko, jonka molemmissa piipuissa oli patruuna. Lisäksi autosta löytyi jonkin verran haulikon patruunoita. Mies puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman.

Tapahtumaosoitteessa miehen vanhempia puhutettaessa selvisi, että mies on kohdistanut heihin väkivaltaa jo pidemmän aikaa. Mies asuu samassa osoitteessa vanhempiensa kanssa.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi miehen 30.9. todennäköisin syin epäiltynä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja useista pahoinpitelyistä.
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... ella_93884

Ihme, ettei noin miehekkäälle kaverille ole löytynyt kumppania.
????? ?? ??????.

Avatar
meitzi
Adrian Monk
Viestit: 2695
Liittynyt: La Loka 18, 2008 8:17 am

Re: Iäkkäitä vanhempiaan pahoinpitelevä peräkammarin poika uhkaili poliisia haulikolla rattijuopumuksen yhteydessä

Viesti Kirjoittaja meitzi »

poikani kirjoitti:
Pe Loka 09, 2020 8:31 am
Ihme, ettei noin miehekkäälle kaverille ole löytynyt kumppania.
Miehekkäät muuttuvat houkuttelevammiksi vasta kaltereiden takana, eli kyllä se siitä korjaantuu, kunhan ensimmäinen ehdoton tulee kohdalle
Työtön hullu ja eläkeläinen - Takkunatsi

Lukittu