Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Marras 12, 2014 2:37 pm

Tässä ketju kaikille horinointiin taipuvaisille :D .

Ja miksei niillekin, joilla on jotakin ihan tähdellistäkin aihepiiriin liittyvää asiaa, jota ei kuitenkaan pidä tarpeellisena tuossa yhdessä ketjussa vatvoa tai käsitellä.

Keskustellaan (jos ketään kiinnostaa) täällä esimerkiksi keskustelijoista ja esitellään omia "kuningasajatuksia" ja itsestäänselvyyksiä à la Tac.
Kirjoittaja tac » Ke Marras 12, 2014 12:06 pm
http://www.journalisti.fi/artikkelit/20 ... irin-sota/

Siitä on nyt kuusi päivää, kun linkitin ylläolevan uutisen tänne. Tuossa ajassa kukaan minfolaisista ei tunnu oivaltaneen, että tismalleen sama kahden leirin sota vallitsee myös tällä palstalla.
Nettikeskusteluilta lienee turha odottaa minkäänlaista järkeä saati objektiivisuutta, mutta heitän nyt kuitenkin palstalaisille ehdotuksen: entäpä, jos täällä edes muutaman viestin verran pyrittäisiin asioiden tunteettomaan tarkasteluun ja erilaisten vaihtoehtojen pohtimiseen? Lehdet tarjoavat tämän palstan kaltaista sontaa aivan tarpeeksi, eikö edes jostain saisi lukea jotain aivan muuta?
Oikeus lienee se taho, joka punnitsee todisteet ja niiden pitävyyden tai pitämättömyyden. Kukaan tällä palstalla kirjoittavista tuskin tässä vaiheessa tietää, mitä todisteet ovat tai eivät ole. Lisäksi on täysin hyödytöntä – ja sitä paitsi keskustelumielessä myös äärimmäisen tylsää – julistaa tässä vaiheessa Aarnio joko syyttömäksi tai syylliseksi.

Heitän palstalaisille spekuloitavaksi kaksi kysymystä.
Entä, jos Aarnio todella on syyllinen niihin rikoksiin, joista häntä epäillään? Mitä se tarkoittaisi menneisyyden ja tulevaisuuden kannalta? Mitä helvettiä tässä maassa oikein on ollut tekeillä ja kuinka pitkään? Mitä kaikkea kaiken takaa vielä paljastuu? Miten pitkälle kuvion haarat ulottuvat?
Ja toinen kysymys. Entä, jos Aarnio ei olekaan syyllinen? Mitä on päässyt tapahtumaan, jotta häntä on voitu edes syyttää kyseisistä rikoksista? Onko kaikki ollut vain lavastusta, ja miksi ja kenen taholta? Minkälainen kuvio sen takaa voisi paljastua?
Arvelen, että tämän palstan keskustelun suunta ei aiemmasta typerehtimisestä mihinkään käänny, ja ennustan myös, että jälkimmäinen vaihtoehto kirvoittaa tästä objektiivisesta sakista paljon enemmän kommentteja ja spekulointeja kuin ensimmäinen. Mutta siitä huolimatta ja sen vuoksi kaivan popcornit esiin. :lol:
KUOLEMA RASISMILLE!

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Marras 12, 2014 2:40 pm

Popcornin syömisestä muistui mieleeni hesarin kommenttiosiossa samettiliinalla ahteriaa työstävä kirjoittaja, jolla oli asiaa Aarniokeisistä:
(en ole seurannut mitä muuta on mahdollisesti tämä pusi puu kirjoittanut)

Pusi Puu

11.4. 14:21
On kyllä niin hunajaista lukea miten tämä sotku pienissä erissä avataan Suomen kansalaisille. Huumepoliisin pomo tuo maahan satojen kilojen lasteja huumausaineita yhteistyössä maan johtavan rikollisliigan kanssa.

Ensimmäiset Aarnio tutkintaa esittelevät uutiset saivat kommenttipalstat täyttymään Aarnion syyttömyyttä vakuuttelevista kommenteista. Maalailtiin salaliittoa. "Isokenkäiset" ovat suuttuneet Aarniolle, sillä tämä on niin toimelias, että on astunut heidän varpailleen. Näissä salaliittokuvioissa ei säästelty sellaistakaan tulkintaa, että Aarnio-vainossa olisi mukana koko Suomen oikeuslaitos syyttäjiä myöden :) Eli aika sfääreissä mentiin.

Sitä korkeammalta nyt sitten tullaan tonttiin. Aarnion touhuista on nyt paljastunut sellainen osuus, että hän on tuonut maamme huumausainemarkkinoille 650 kiloa hasista. Ja lisää paljastuksia on tulossa. "Toimeliaisuudellekin" on löytynyt selvä selitys: yhteistyö United Brotherhoodin kanssa on pitänyt huolen siitä, että sisäpiirin tietoa pikkurikollisista on ollut tarjolla riittävästi. Näin neuvoin pidätystilastot ovat osoittaneet kiiitettävää toimeliaisuutta. UB:lle yhteistyö on tietysti sopinut. Onhan järjestö saanut näin tilaa toimia markkinoilla.

Nyt on salaliittoleirissä hiljennytty nieleskelemään uutisten antia. Silmien avaaminen tosiasioiden edessä tuottaa tuskaa, mutta kyllä se sitten palkitsee :) Olof Palmen murhaan tuskin selitystä löytyy, mutta huumepoliisin korruptioon saamme vielä paljon valaistusta.

Tässä pienessä pintaraapaisussakin on pureksimista. Olen ollut jo vuosia tästä kuviosta suunnilleen perillä ja itselleni asian saama julkisuus tuottaa suunnatonta iloa. Näiden uutisten lukeminen on kuin pyyhkisi ahteriaan samettiliinalla. Ihanaa! Huumepoliisit palavat yksi toisensa jälkeen ja minä poika seuraan uutisia ja rouskuttelen popcornia.
KUOLEMA RASISMILLE!

Nimby
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 712
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Nimby » Ke Marras 12, 2014 2:58 pm

Hienoa, että annaanna on viitsinyt avata tällaisen ketjun. :D Mitä tuohon ensimmäiseen Trevoc haaran syytteisiin ja todistajiin tulee niin poissaolollaan näyttävät loistavan ne Tokoinrannan spurgut ja Kolarit. Näyttää siltä, että siellä on lakimiestä ym. tähtitodistajaa. Sitä olen kyllä uumoillutkin pitkin prosessia, että tokkopa ne syyttäjät ihan Tokoinrannan todistuksilla henkselit paukkuen kehtaisivat oikeuteen lähteä.

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ke Marras 12, 2014 3:32 pm

Ollaan vielä hesarin tietojen varassa, älä unohda sitä!

Joo, hesarissa kerrottiin erään siskon perustaneen rahoillaan sijoitusyhtiön ja sijoittaneen sitten Trevociin jollakin vaihtovelkakirjalla 200 000 ja puhevallan antaneen haltijalle.
Vaikka sijoitusyhtiö oli siis erään siskon oma palkkasi eräs Aarnio kuitenkin sille lakimiehen, yhtiölle ilmestyi lakimies.
Sitten tää eräs sisko luuli että hänen sijoitusyhtiönsä antamaa vaihtovelkakirjaa hallinnoi tai sen haltijana on jonkun tuntemattoman "erään" nuin vaan palkaama lakimies.
Sitten tää lakimies ei koskaan lähettänyt mitään papereita tälle eräälle siskolle, vaan Aarniolle.
Kuka allekirjoitteli niitä papereita?

hesarista:
Sisko perusti sijoitusyhtiön, joka on antanut Trevocille vaihtovelkakirjalainan.

Esitutkinnassa löytyneen asiakirjan mukaan sisko sitoutui noudattamaan asiakirjan haltijan määräyksiä sijoitusyhtiönsä päätöksenteossa. Epäilyjen mukaan tämän sitoumuksen tosiasiallinen haltija oli Jari Aarnio, vaikka siskolle annettiin kuva, että sitä käyttäisi eräs lakimies.

Lakimies kertoi kuulusteluissa ryhtyneensä sijoitusyhtiön asiamieheksi Jari Aarniolta saadun tai hänen välittämän toimeksiannon perusteella. Käytännössä asiat hoidettiin lakimiehen mukaan niin, että hän toimitti Aarniolle ne asiakirjat, joihin tarvittiin rikollispomon siskon allekirjoitus.
KUOLEMA RASISMILLE!

Nimby
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 712
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Nimby » Ma Marras 17, 2014 1:00 pm

Voi vi... tuota Helsingin poliisin tyrimistä. Nyt viedään taidenautinnotkin kansalaisilta. Nyt on suututettu apulaiskaupunginjohtaja.
Iltalehti: Helsingin kaupunki moittii poliisia siitä, että se keskeytti eilen taiteilijan esityksen kaupungin keskustassa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014111 ... 0_uu.shtml

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Ma Marras 17, 2014 1:51 pm

Aivan varmasti taidenautiskelijat laajasti paheksuvat tuon 83-vuotiaan puetuttamista alusvaatteisiin:cry: Oli niin nerokas ajatus tuon teoksen taustalla :roll: :roll: :roll: .
Siis millä muulla tavalla tuon olisi voinut toteuttaa?

Paheksujana oli taiteenymmärtäjä, sananvapauden puolustaja Ritva Viljanen.
Kuva
Odotamme hänen solidaarisuusesitystään, jolla tukisi iltauutisissa esiintynyttä hollannikasta, joka kertoi tuon kasikolmosen avulla :lol: kritisoivansa sitä, että naisten keski-ikä on neljässäkympissä, MUTTA mainonnassa käytetään parikymppisiä hyvähampaisia malleja.
Bodyä peliin hyvän asian puolesta Ritva!

:lol: ajatelkaa kuinka tolloja ovat olleet ammoiset taiteilijat. Öljymaaleilla pyrkineet kuvaamaan kaikenikäisten naisten alastonvartaloita, kun olisivat voineet valita mallikappaleensa, laittaa toreille ja turuille taiteena esille. Olisi ollut Gallen-Kallelankin uusin näyttely Simonkentällä jymymenestys, samoin vaikka Kalervo Palsan ja senkin taitelijan, joka maalasi vaimonsa takapuolenkuvia sabluunan avulla (oon käynyt moisen maalarin "studiossa").
Kunhan tuo hollanikas tuota ajatustaan laajentaa ja tutustuu maailmantaiteen historiaan,
niin laskenee taiteilijoiden käyttämien mallien keski-iän nuin vaan.
Löytynee uutta kritisoitavaa 8) .
Performanssien luonteeseen kuuluu katsojien osallistumista, ehkäpä onanoinnin merkeissä? Julkeaako Helsingin poliisi junttiudessaan SENKIN keskeyttää?
KUOLEMA RASISMILLE!

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3542
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Rescuer » Ma Marras 17, 2014 2:53 pm

Nimby kirjoitti:Voi vi... tuota Helsingin poliisin tyrimistä. Nyt viedään taidenautinnotkin kansalaisilta. Nyt on suututettu apulaiskaupunginjohtaja.
Iltalehti: Helsingin kaupunki moittii poliisia siitä, että se keskeytti eilen taiteilijan esityksen kaupungin keskustassa.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014111 ... 0_uu.shtml
Huhujen mukaan käsky olisi tullut ylempää, alastomuus olisi loukannut tiettyjä ihmisryhmiä.
Olisi pitänyt olla kaapuun puettuna ja hunnutettuna, mutta siihen ei sentään ollut edes Helsingin poliisi halunnut mennä.
Ja kyseessä eivät olleet maahanmuuttajat, vaan ihan nämä kotimaiset puolesta loukkaantujat. Samat joiden mielestä porsaan näköiset betoniporsaat loukkaavat uskontoa...
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Pe Marras 28, 2014 3:56 pm

Se oli kuulkaa kaukaa viisas, joka tämän ketjun perusti!

Elikkäs tosiaan siis ... nyt on käynyt niin, että olen tainnut sisäistää jotakin yksityiskohtia tästä kaameasta sillisalaatista, jonka Virolainen on blogissaan julkaissut. Vaikka olen Aarnioketjussa naureskellut tälle Skorpionin viestille, jossa on lisäillyt ihan niitä näitä ilmeisesti hesarissa julkaistuun juttuun. Skorpparilla on melkoista juttua blogissa muuallakin.

Kommenttiosiosta poimittu:
Skorpioni sanoi...


Julkisuudessa on jäänyt liian vähälle huomiolle,että KRP:stä erotettu poliisimies oli perustamassa jo 2009 Trevoc Security Oy:tä,joka oli vain yhtä päivää ennen merkitty kaupparekisteriin Jari Aarnion vaimon yhtiöksi. Jari Aarnio vaimoineen on siis ollut alunperin Trevocin toiminnassa.Aarniot ja KRP:n entinen poliisi ovat siis yhtä kuin Trevoc Security Oy.

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero taas halunnut nimenomaan myös 2009 ottaessaan seurantalaitteiden kehitysvastuun pois KRP:ltä ja siirtäessään kehittämisvastuun Trevocille eli Aarniolle ja poispotkitulle KRP:n virkamaiehelle, että laitteita kehittää juuri Trevoc.

Kun Aarniota epäillään törkeästä virkaseman väärinkäytöstä ja törkeästä lahjuksen ottamisesta, ovat hänen epäillyt rikokset tapahtuneet selvästi Mikko Paateron avustuksella.

Poliisikomentaja Jukka Riikonen on myöntänyt Aarniolle sivutoimiluvan toimia Trevoc Oy:ssä. Ja hyväksynyt siis täysin tietoisena Trevoc Oy:n toiminnan.


On siis suorastaan naivia puhua Paateron ja Riikosen valvontavastuusta, vaan tulisi puhua Trevoc Oy:n toiminnan tukemisesta ja Jari Aarnion em. rikosten edistämisestä, jos kysymyksessä olevat teot ovatylipäätään rikoksia.


Onkin siis ihmeellistä ja suorstaaan pöyristyttävää, että tutkintaan johtava Jukka Haavisto "vapauttaa " jo tässä vaiheessa Paateron ja Riikosen kaaikesta vastuusta.

Juttu "haisee" erittäin pahalta myös sen takia, että ainoa tiedotusväline jolla on kanttia penkoa Aarnion juttua on Helsingin Sanomat, mutta esim. Ilta-Sanomat, Iltalehti ja MTV 3 vaikenevat lähes kokonaan. Tämä vaikeneminen ei voi selittyä muulla kuin sillä, että em. mediavälineissä työskentelevät ovat korruption uhreja.

Korruptio Aarnio/ em. media selittynee sillä, että Aarnio on vuotanut tarkoituksellisesti huumausainerikosselvittelyä iltapäivälehdille ja MTV:lle. Herää kysymys onko Aarniolle maksettu myös tästä!
KUOLEMA RASISMILLE!

Jokuroti
Matlock
Viestit: 769
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Jokuroti » Pe Marras 28, 2014 4:03 pm

Skorpparilla menee tuossa vuodet ja ihmiset sekaisin. Aarniolle ei 2009 myönnetty sivutoimi lupaa Trevociin ja perustaminen on tapahtunut jo 2007

https://www.ytj.fi/yritystiedot.aspx?ya ... ;1631;1678

Nimby
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 712
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Nimby » La Marras 29, 2014 10:02 pm

Jokuroti on niin saatanan tyhmä. Ulosannista päätellen pakko olla läheistä sukua ainakin MR MF:lle. :D

Jokuroti
Matlock
Viestit: 769
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Jokuroti » La Marras 29, 2014 10:05 pm

Nimby kirjoitti:Jokuroti on niin saatanan tyhmä. Ulosannista päätellen pakko olla läheistä sukua ainakin MR MF:lle. :D

Jaa, ollaan siis siirrytty hiekalaatikon puolelle. Kerro nyt sitten fiksumpana ettei meidän tyhmien tartte kärsiä...

annaanna
Sherlock John Holmes
Viestit: 5760
Liittynyt: Su Heinä 04, 2010 2:29 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja annaanna » Su Marras 30, 2014 2:22 pm

Nimby on kans omanlaises persoona 8) . Helposti kiukustuva, välittömästi reagoiva.

Horinaa pyhäpäiväksi:
Kaikkia tarvitaan ja Nimbyä eritoten keskustelun elävöittämiseen. Päivittäisit vähän niitä kulmakuppilan nurkkapöydän mietteitä taas. Onko Aarnion Amsterdamin reissuista tullut uutta tietoa? Käteismaksujen kuljettamista? Vai onko Aarniolla tynnyrihassiksesta huumevelat niskassa. Oikeesti vähän tietoja kehiin nyt! Kun on tutkinnasta kerrottu sitä rahaa olevan, muttei mystisesti mihinkään kadonneen. Miten maksurahat liikkuu? Timantteina :lol: . Neitsytkeikkaansa rahoittavalta wanna-be-rahoittaja-organisoijoilta Damiin. Hassiksesta.

Nimby jäänyt vähemmistöön laskelmieni mukaan katsantokannallaan. Itselleni tilanne on ennakoimaton tällä palstalla. Keskustelu on fiksua, muutama postaamani esimerkki muitten foorumien viestien tasosta kertoo, että JR-keskustelu täällä taitaa oikeasti olla fiksuimmasta päästä. Joko henkilöön kohdistettua pahantahtoisuutta ei täällä ole tai "sisäpiiriläisyys" paljastanut esitettyjen syytösten olevan ei-tästä-maailmasta huumekauppojen osalta = tämä siis läpällä heitettyä.

Ensinnäkin poliisimies Aarnioon kohdistetut rikosepäilyt-ketju on palstalla Järjestäytynyt rikollisuus -osiossa. Huvittava sijoittelu. Muut rikokset osiosta poistettiin aikoinaan.
Pelkkien jengiketjujen ja muutaman Lehtosaari ja Tienhaara ketjun keskellä :shock: . Naureskelu ja panettelu kuitenkin puuttuvat.

Toisekseen aktiivikirjoittelijat vaikenee, reunahuomautuskirjoittelijat viestittelee. Noin tuhat lukee per päivä, jos on jotakin uutta ilmennyt. Ainakin osaa kiinnostaa. Suurin osa joutilaita :wink: poliiseja? Kaikki ne asiattomat perspano ja neitipuheet, joita esim. Suolipalstalla on viljelty puuttuvat, VAIKKA niitä JR:llä on yleensä ketjussa kuin ketjussa. Muuten poikkeuksellisen hiljaista ketjuissa, eikö totta. Odottavalla kannalla, hieman hämmennystä ilmassa, vai?


Ajatus aarniouskovaisuudesta elää.
- toivo asetettu oikeussaliin ja viimeiseen tuomioon

Suomen Kuvalehdessä oli Marika lukenut oudon lässyttävän artikkelin, mielestään.
Suomen Kuvalehden lukijat ovat aarniouskovaisia, mielestään.
http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa ... 0#comments
Marika
28.11.2014 21:34 21:34


Kuuluvatko SK:n lukijatkin ns. aarniouskovaisiin eli niihin, joiden mielestä suomalainen poliisi on ihan väkisin rehellisyyden perikuva, koska ”on vaan”? Tämän lehden keskusteluista olisin odottanut vähän enemmän! Tosin onhan se jo aiemmista jutuista huomattu, ettei SK:n lukijat ylipäätään osallistu nettikirjoitteluun. Joko ei olla vielä siirrytty digi-aikaan, uraputki lukuisine harrasteineen ei mahdollista keskustelemista tai sitten SK siirtyy postilaatikosta lukemattomana jo pelottavan korkean pinon päälle – niitä kuuluisia sadepäiviä varten.

Minusta juttu oli kiinnostava, mutta sävy oli oudon lässyttävä. Kuin Isto Lysmän jutuissa aikoinaan Seura-lehdessä. Tarkoitukena oli toki varmasti antaa ääni Patamalle ja kumppaneille, mikä toki oli hyvä näkökulma juttuun. Kunhan päästään sinne oikeussaliin, saattaa tehdä mieli lukea uudestaan näitä vanhoja juttuja.
KUOLEMA RASISMILLE!

Jokuroti
Matlock
Viestit: 769
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 8:01 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Jokuroti » Su Marras 30, 2014 5:37 pm

Omasta mielestäni on huvittavaa että tällaiset Marikat kuvittelevat Aarnion puolustamisen tarkoittavan että ihminen kuvittelee poliisin olevan hyvä ja korruptoitumaton. Asiahan on juuri päinvastoin. KRP ja poliisijohto ovat juurikin helkkarin mätä porukka ja ovat aarnio höpinällään johdattamassa huomion pois omista tekemisistään. Yksi hedelmällisin pohja tälle aarnion naulaamiselle ovatkin kaikki pikkuketkut ja kriitikot jotka näkevät Aarniossa sen ensimmäisen oikeuteen päätyvän paatuneen poliisirikollisen. Samaan aikaan KRP jatkaa omaa huijaustaan, kerää kaikki suomen tutkinnat mielensä mukaan, hankkii kohtuuttomia pakkokeinoja ja toteuttaa niitä miten haluaa. Syyttäjän tehokas toiiminta joka ollaan Aarnio hommassa todennettu varmistaa ettei yksikään oikea rosvokyttä joudu vastaamaan tekemisistään.

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3542
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Rescuer » Ti Joulu 02, 2014 8:02 am

Herra X on vasikka ja kertovat poliisille sen mitä itse haluaa tai lähinnä sen mistä itselle on hyötyä. Omista kolttosista tietysti vaietaan täysin, sehän on selvää, ja vasikointihan on näppärä tapa raivata kilpailijoita pois.
Herra X jäävä lopulta omista bisneksistään kiinni ja on hyvin närkästyneitä kun poliisi A ei ryntääkään häntä puolustamaan ja hankkimaan lievempää tuomiota. Tekeehän se kolmikirjaiminenkin niin, toki säilyttää kassakaapissa tiedot mistä kaikista rötöstelyistä voi omia vasikoita säännöllisesti muistutella.

KRP:tä on jo vuosia vaivannut yksi asia: A:n johtama yksikkö on aina ollut tehokkaampi kuin heidän oma porukkansa. KRP päättää, jälleen, lähteä ristiretkelle A:ta ja hänen yksikköään vastaan. Edellinen yrityshän meni pieleen, A vapautettiin syytteistä.
Linnassa istuessaan X on katkeroitunut A:lle, kun hän ei tullutkaan auttamaan. Ja saa hienon ajatuksen: pistetään juttua liikkeelle, että A on koko huumejutun taustalla. Mitään hävittäväähän ei enää ole; tuomio on jo tullut ja vasikan leimaa saa näppärästi haalennettua yrittämällä saada muidenkin venkuloiden vihollinen ns. kuseen. Ja parhaassa tapauksessa pääsee eroon lopusta omasta tuomiostaankin.
KRP ja tutkinnanjohtaja H oikein kiljuvat riemusta, kun heille tarjoillaan tuollainen väite. Ei muuta kuin tutkimaan asiaa siltä pohjalta ja etsimään josko jotain siihen viittaavaa todistetta löytyisi.
A:lla on linnassa istumassa pitkäaikainen vihollinen T, joka on A:ta vastaan järjestänyt kranaatti-iskunkin. T:llä on hyvät yhteydet ulkomaailmaan ja hän päättääkin pistää lisää vettä myllyyn. Ei muuta kuin tukko seteleitä A:n pihalle piiloon. Taas H ja KRP ovat riemuissaan, väliäkö sillä että paikka oli rahakoiralla tutkittu jo ennen, eikä rahoista löydetä sen paremmin A:n sormenjälkiä kuin DNA:ta. Siihen pikku ongelmaan löytyy toki ratkaisu, ilolintu S laulelee toimittajille että A käsitteli rahoja aina hanskat kädessä.

Oli lopputulos mikä tahansa, KRP on jo voittanut. He ovat saaneet haluamansa, oikeuden ottaa minkä tahansa tutkinnan missä vaiheessa tahansa paikallispoliiseilta itselleen; A:n yksikkö on rampautettu, johto ja iso osa kentästä pistetty vaihtoon.

Koska Suomessahan ei voi näin käydä on koko tarina syytteistä ja henkilöistä alkaen keksitty.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Nimby
Tarkastaja Clouseau
Viestit: 712
Liittynyt: Pe Elo 17, 2012 9:50 pm

Re: Horinoita Jari Aarniojutun tiimoilta

Viesti Kirjoittaja Nimby » Ke Joulu 03, 2014 6:54 pm

Rescuer kirjoitti: KRP:tä on jo vuosia vaivannut yksi asia: A:n johtama yksikkö on aina ollut tehokkaampi kuin heidän oma porukkansa.
Pienenä piikkinä aarniouskovaisen hanuriin pakko linkittää oheinen uutinen. Kaunaiset ja Aarniolle iki-kateelliset kooärpeeläiset on näköjään vuoden aikana tehneet muutakin kuin kyntäneet kukkapenkkejä Porvoossa. Paljastaneet 26 miljoonan huumelastin.
http://yle.fi/uutiset/krp_iskenyt_isoon ... en/7666297

Ja katso. Maailma pyörii ja tuloksia tulee ilman Aarniota ja Aarnion vasikkajengiäkin. :D :D

Vastaa Viestiin