Poliittinen ylläpito

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvojat: Raid, Moderaattorit

aga
Columbo
Viestit: 2251
Liittynyt: Pe Elo 01, 2008 11:21 am

Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja aga » Ke Syys 18, 2019 9:58 pm

Olen aiemmin kuvitellut ylläpidon pyrkivän olemaan puolueeton tai ainakin esittämään sellaista, mutta nyt tuolla pääsivulla sitten hyökätäänkin suoraan punavihreitä kohtaan. Siksipä hommafoorumin natsihäirikötkin, saavat jokaiseen ketjuun, niihinkin moniin joihin maahanmuuttopolitiikka ei liity, jutella mamu-juttujaan ja saastuttaa siten monia viestiketjuja ja hankaloittamaan itse alkuperäisestä aiheesta lukemista.

JammuSetä
Wallander
Viestit: 1052
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » To Syys 19, 2019 12:06 am

Mahtaa viherpunikkia vituttaa kun kansan todellinen mielipide hyppääkin täällä silmille. Täällä kun ei voi tehdä vihapuheilmiantoa viranomaiselle ja siten vaientaa ihmisten todellisia ajatuksia.
Meidän sivistyneiden ja suvaitsevien ero on siinä, että me ei tulla kommentoimaan, että poliisi toimi ihan oikein, jos uhrin ihonväri on vaalea. Toisin kuin te, jos uhri on musta, tai ruskea, tai jotain muutava väriavaruutta kuin te itse olette.

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7893
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Syys 19, 2019 3:07 am

Tarkoittaako aloittaja tätä "suoraa hyökkäystä punavihreitä kohtaan"? Linkki ja lainaus olisi hyvä, eikä nämä tämänkaltaiser etsitävät epämääräisyydet:
"Vaikka Facebook-kaveruus ei sinänsä kerro oikeista kavereista yhtään mitään, niin mainittakoon, että lasta pitkäkestoisesti raiskanneen Gheibalin kaverilistalla oli mm. vielä 1.2.2019 vihreää ideologiaa tunnustava, Oulun Sivistys – ja kulttuurilautakunnan puheenjohtaja Satu Haapanen. Vihreillä onkin pitänyt kiirettä, sillä sangen moni heistä onkin sädekehää saadakseen ja hyvyyttään osoittaakseen ottanut vimmalla kavereikseen kenet tahansa maahanmuuttajan."
- Ei liene sattumaa, että tietyillä puolueilla on suoranainen kilpajuoksu saalistaa näitä myöhemmin saalistajiksi paljastui lähipiirinsä, jo politiikkaankin houkuteltujen CV ei ole kovin häävi, on ollut insesti-isiä, homma murha vihaavat rauhanmiehiä ja epämääräistä syyttä lähes päivittäin suoltavia somaleita. Ja jälkimmäinen vielä kehtaa haukkua paitsi kansalaiset, myös yhteiskunnan, minkä varoilla hän viettää täällä perheineen turvallista elämää.

Katsotaanpa mitä Haapanen kirjoitti, kun Oulun synkkä salaisuus paljastui kansalaisaktivistin toimesta, haiseeko suomalaisten syyttäminen lasten turvattomuudesta (tätä toki on ja on iso ongelma, mutta nyt tilasimme väkivaltaisia väkivaltaisimmat, joita edes viinaparantola ei paranna).
"Joulu on tulossa, ja sen pitää olla jokaiselle lapselle ja aikuiselle turvallinen joulu. Juhlapyhien ajaksi on avattava turvallisia paikkoja, joihin voi paeta turvaan, mikäli kotona on vaarallista. Yksi hyvä keino väkivallan välttämiseksi on jättää joulun viinapullo ostamatta, se on paras lahja, mitä juovuspäissään väkivaltaan helposti sortuva voi perheelleen antaa. Väkivallan edessä ei pidä alistua. Keinoja sen vähentämiseksi on olemassa, otetaan ne käyttöön ja katkaistaan väkivallan julma kierre."
https://blogit.kaleva.fi/satu-haapanen/ ... lta-kuriin

Asia saa hieman syvyyttä, kun muistaa mitä tapahtui Jouluyönä 2018, sekin lapsenkurkunleikkuu o,I turha ja estettävissä - vieläpä jopa ateistien pyhänä pitämään päivänä, vaan eipä ole vastuun kantajia löytynyt terveydenhuollosta, oikeusjärjestelmästä tai poliitikoista, kuuluisasta "jostain syystä"... Kyllä poliitikkoja tulee siis vaatia tilille, kun siihen on aihetta ja tämän miljardeja euroja kustannuksia lapsenlapsille asti ja mittaamattoman määrän tragedioita aiheuttaneet päättäjät JA islamilaiset mamuyhteisöt, jotka ovat epäonnistuneet imaameineen, koska Suomen laki ei heille merkitse mitään, kun raha vaan tulee seinästä. Nämä tahot ovat kaiken kritiikin ansainneet - heitä tai lapsiaan ei kuitenkaan raiskata, pahoinpidellä tai murhailla, kun taas osa meistä muista ei ole yhtä onnekkaita ja olemme ikäänkuin pakotettuja terveisiin ennakkoluuloihin, ämistä seuraa agan käyttämät syytökset. Todellisuudessa rasismin tai natsikortin käyttely tässä yhteydessä on lapsellista paskaa, vailla totuuspohjaa. Vaikka natsi-sanan kättä onkin kätevä haukkumiskeino, niin mitä sanaa sitten käytetään, kun hulluus menee niin pitkälle, että saapuvat ihan oikeat natsit. Muutenkin on kumma, että niin herkästi haukutaan natsi-sanalla ihan tavallisia maltillisia ihmisiä, jotka vaan ovat eri mieltä muslimiväestön haalimisessa, vaikka todellisuudessa kommunismi on aiheuttanut ja yhä aiheuttaa ihan eri kokoluokan ihmistappiot ja kärsimyksen. Esim. Stalin paini Hitlerin kanssa täysin eri sarjassa tappanut myös kymmeniä tuhansia suomalaisia. Silti voit olla vaikka linna juhlissa, vaikka olet tunnustanut olevasi stalinisti. Taisin meillä niitä pippaloita emännöidäkin se yksi miehiä alistaa pelottavanoloinen otus?

Olen käsittänyt, että etusivulle voi kuka tahansa kirjoittaa, jos taito hyppysissä ja asiaa peusteluineen on. Joku positiivinen realistinen rikosaiheinen juttu maahanmuuttajista olisi varmasti useaan kiinnostava juttu, joten ei kun kynä sauhuamaan!
Kun hieman lehtiä ja kotikaupunki seuraa, niin huomaa, että maailmamme on muuttunut ja päättäjillä on siinä iso vastuu. Hehän toitottaa usein, etäällä "otan täyden vastuun tapahtuneesta". Vastuu on myös rohkeutta myöntää virheet, eikä syyllistää suomalaisia rasismista, kun sen oletettu kohteet tekevät heistä pitämisen niin tavattoman vaikeaksi.Lieneekö yhtään vastuullisen median hehkuttamaa mamu-maskotti, joka ei pian ole paljastunut täydeksi seksuaalisiaksi tai vähintään sairaan väkivaltaiseksi alistajaksi, jonka nämä Haapaset esittelevät meille hädänalaisina uhreina. Yhteiskunta ja rikoskenttä on murroksessa ja en tiedä itkeä vaiko nauraa tuolle natsi-sanan käytölle. Sehän on nykyään = kaikki ne, jotka eivät ole maailmaa syleileviä vihervasemmistoliberaaleja, samaa ajatusmaailmaa on myös kokoomus ja keskusta liiankin täynnä - oma maa ja kansa on unohtunut ja meille valehdella "ettei muuta vaihtoehtoa ole/ollut". Ja tällaiset natsihaukut ja jopa työpaikkaan menevät vainot päälle, jos et hyväksy ehdoitta kenen tahansa täällä oleskelua verovaroin.
Sinäkin olet hän tai Stalin, välimuoto ei tunneta.
Sinäkin olet hän tai Stalin, välimuoto ei tunneta.
Nazi-Pepe.jpg (45.58 KiB) Katsottu 3085 kertaa
Ennemmin kuin haukkua realisteja ja maailman tulevaisuudesta välittäviä natseiksi ja rasistiksi, niin haluaisin vastauksen kysymykseeni:
- Missä kohtaa tulee raja vastaan, että muslimien aiheuttamat hirveydet rinnastetaan natsi-Saksan lyhyeen, mutta tehokkaaseen olemassaoloon vainoineen ja surmineen, kun islamilaisen ovat saaneet tehdä vähintään samanlaista hirveitä jo vähintään satoja vuosia, eikä tahti näytä ainakaan hidastuvan? Poliitikot pelkäävät aihetta kuin islamilaisaktivistia ja hyvästä syystä.
Mikä erottaa natsi-Saksan ja islamilaisuuden? Se, että toista sanotaan uskonnoksi,  vaikka in täydellinen Yhteiskunta järjestelmä lakeineen ja talousjärjestelmineen.
Mikä erottaa natsi-Saksan ja islamilaisuuden? Se, että toista sanotaan uskonnoksi, vaikka in täydellinen Yhteiskunta järjestelmä lakeineen ja talousjärjestelmineen.
Suvaitsevainen, rakastava ja rauhan uskonto, kerrotaan.jpg (91.92 KiB) Katsottu 3085 kertaa
Burn
Loot
Murder

Gurney
Komisaario Köster
Viestit: 1820
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Gurney » Su Syys 22, 2019 9:56 am

Samainen Satu Haapanen (vihr) kuljetti 2015 omalla autollaan "hädänalaisia" rautatieasemalta VOK:hin ja opetti samaan aikaan yliopistolla tulevia opettajia ja öyhötti agendaansa myös siellä. Sai huomautuksen myös dekaanilta toimistaan.

Satu myös käveli Oulun valtuuston kokouksesta ulos kun puhuttiin maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista " koska keskusteleminen on rasistista.

Kun valtuustossa puhuttiin maahanmuuttajien kustannuksista niin Satu ilmoitti, että "matujen kustannuksista puhuminen on rasistista"

Satu Haapanen oli myös Eskoto hankkeessa mukana ja osaltaan vaikuttamassa siihen, että aikuiset matut vietiin kouluihin tutustumaan uhreihin.

Satun suhde maturaiskaajiin on paljon syvempi kuin pelkkä FB ystävyys.

Eipä päässyt eduskuntaan öyhöttämään.
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Radiopuhelin
Philip Marlowe
Viestit: 1167
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin » Pe Marras 08, 2019 12:54 am

JammuSetä kirjoitti:
To Syys 19, 2019 12:06 am
Mahtaa viherpunikkia vituttaa kun kansan todellinen mielipide hyppääkin täällä silmille. Täällä kun ei voi tehdä vihapuheilmiantoa viranomaiselle ja siten vaientaa ihmisten todellisia ajatuksia.
Se että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen ei tarkoita sitä että se olisi "kansan todellinen mielipide". Se tarkoittaa vain sitä että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen.

JammuSetä
Wallander
Viestit: 1052
Liittynyt: Ti Syys 25, 2018 8:50 pm

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja JammuSetä » Pe Marras 08, 2019 1:35 am

Eli mielestäsi väärät mielipiteet täytyy vaientaa? Sekö takaa yhteiskuntarauhan ettei ihminen saa missään ”purkautua”? Olet hölmö.
Meidän sivistyneiden ja suvaitsevien ero on siinä, että me ei tulla kommentoimaan, että poliisi toimi ihan oikein, jos uhrin ihonväri on vaalea. Toisin kuin te, jos uhri on musta, tai ruskea, tai jotain muutava väriavaruutta kuin te itse olette.

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3083
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja CSI » Pe Marras 08, 2019 10:32 am

Eiköhän noita toiseen suuntaan moderoituja mielipidepalstoja ole yllinkyllin vihervassukoille (mukaan laskettava Iltalehti, Iltasanomat, Hyysäri jne), että turha minusta tulla vinkumaan tänne, jos Minfon ylläpito on semisti nuivaa monikulttuuriöyhötyksen autuaalle agendalle.

Rikostilastoistahan sen näkee kuinka "autuasta" se monikulttuuri on. Minfon yp on varmaan tavan kansalaista tarkemmin seurannut maahanänkeämisen ja tiettyjen rikostyyppien syy-yhteyttä. Sellainen tuppaa nuivistamaan ihmistä.

Ihan hyvä moderointi täällä on, turha ulista.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Avatar
myrskylyhty
Alibin kestotilaaja
Viestit: 323
Liittynyt: To Kesä 28, 2018 4:01 pm

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja myrskylyhty » Pe Marras 08, 2019 4:43 pm

Radiopuhelin kirjoitti:
Pe Marras 08, 2019 12:54 am
JammuSetä kirjoitti:
To Syys 19, 2019 12:06 am
Mahtaa viherpunikkia vituttaa kun kansan todellinen mielipide hyppääkin täällä silmille. Täällä kun ei voi tehdä vihapuheilmiantoa viranomaiselle ja siten vaientaa ihmisten todellisia ajatuksia.
Se että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen ei tarkoita sitä että se olisi "kansan todellinen mielipide". Se tarkoittaa vain sitä että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen.
Haluaisin myös kuulla millaisia ovat olleet ne suvaitsevaisten viestit mitkä on moderoitu pois. Noin niinkun esimerkkinä. Ota seuraavan kerran kuvankaappaus niistä viesteistä jotka koet tulevan poistetuksi. Ihan vain todisteeksi ja sitten postaat tähän tai YV:nä minulle.

Vai onko kyse siitä että suvaitsemattomia on enemmän jolloin niiden viestit erottuu enemmän kuin vastapuolen?

Kyllä tää on musta ihan turhaa modejen syyttelyä. Hyvää moderointia on omasta mielestäni ollut, kun en itse ole banneja vielä saanut. Viestihistoriastani selviää kaikille, että aika räikeitä juttuja itsekin postaan tänne. Niin kauan kuin se on sallittua niin sama linja jatkuu.
"Olin sitä mieltä, että ketään ei tapeta, asiat pitää selvittää muuten." -Metsuri

Gurney
Komisaario Köster
Viestit: 1820
Liittynyt: Ti Huhti 02, 2013 9:37 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Gurney » Pe Marras 08, 2019 9:27 pm

Radiopuhelin kirjoitti:
Pe Marras 08, 2019 12:54 am
JammuSetä kirjoitti:
To Syys 19, 2019 12:06 am
Mahtaa viherpunikkia vituttaa kun kansan todellinen mielipide hyppääkin täällä silmille. Täällä kun ei voi tehdä vihapuheilmiantoa viranomaiselle ja siten vaientaa ihmisten todellisia ajatuksia.
Se että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen ei tarkoita sitä että se olisi "kansan todellinen mielipide". Se tarkoittaa vain sitä että moderaattorit antavat rasistien levittää paskaa ja propagandaa ketjusta toiseen.
Jahas, taas tämä pieneen vähemmistöön kuuluva inceli vinkuu.


Sen sijaan, että sormet taas työnnetään korviin, toistellaan tyhjiä mantroja ja heilutellaan rasismikorttia, kannattaisi katsoa pelkästään faktoja. Totuuden hyväksyminen on parantumisen alku, etenkin kun sairaus on pikkutyttöjen raiskaamisen mahdollistama hyväuskoisuus

Maahanmuutosta puhuminen on rasismia. Suomalaisuuden korostaminen on fasismia. Suvaitsevaisto sallii monikulttuurisuudesta puhumisen vain itselleen, muita näkökantoja ei saisi esittää. Ei edes perustellusti


Vuonna 2017 afganistanilaisia ja irakilaisia epäiltiin lukumääräänsä nähden seksuaalirikoksesta 60 kertaa niin usein kuin suomalaisia. Tämä voidaan laskea poliisin ja Tilastokeskuksen tilastoista.

Jos tarkastellaan absoluuttisia seksuaalirikosmääriä, rikostilaston kärjessä ovat ulkomaalaisista olleet viime vuosina irakilaiset.

Yhyy yhyy, faktat menevät oman ideologian edelle ja sehän vituttaa kun pientä sompanssia.

Ja potkut saanutta entistä "toimittajaa"
Jos tosiasiat näyttävät olevan keskenään ristiriidassa, se tarkoittaa sitä, että joku niistä ei ole tosiasia

Avatar
Kaizer Sose
Mestarietsivä Pedersen
Viestit: 933
Liittynyt: To Elo 11, 2011 12:05 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Kaizer Sose » La Marras 09, 2019 12:18 am

"Maahanmuutosta puhuminen on rasismia. Suomalaisuuden korostaminen on fasismia. Suvaitsevaisto sallii monikulttuurisuudesta puhumisen vain itselleen, muita näkökantoja ei saisi esittää. Ei edes perustellusti".

Tuohon Gurneyn toteamaan ei ole mitään lisättävää sillä samaan törmää jatkuvasti niin somessa, pöytäkeskusteluissa kuin muuallakin.
Tuokaa minulle Alfredo Carcian pää ja hillosipuleita niin ette näe enää koskaan nälkää.

Avatar
Rescuer
Sherlock Holmes
Viestit: 3432
Liittynyt: Ti Heinä 08, 2008 8:15 pm

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Rescuer » La Marras 09, 2019 8:59 am

Sen verran on lisättävää, että nykyään maahanmuuttopolitiikankin kommentoiminen on rasismia.

Siinä mielessä Radiopuhelin on kyllä oikeassa, että modet voisivat herkemmin puuttua noihin ketjujen viemiseen sivuraiteille. Siis nuo rasismista itkemiset ketjussa kuin ketjussa, "kyllähän suomalaisetkin", "ketään ei kiinnost, kun ei ollut mamu" jne. pitäisi saada pois sotkemasta ketjuja.
Mitä enemmän vihreitä hymiöitä, sitä heikommat argumentit.
Eräässä entisessä hallituspuolueessa oltiin erittäin kiinnostuneita uusista pilvipalveluista. Sitten joku kertoi heille, ettei pilvipalveluilla ole mitään tekemistä kannabiksen kanssa...

Avatar
CSI
Sherlock Holmes
Viestit: 3083
Liittynyt: To Tammi 10, 2013 11:04 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja CSI » Ma Marras 11, 2019 12:54 am

Rescuer kirjoitti:
La Marras 09, 2019 8:59 am
Sen verran on lisättävää, että nykyään maahanmuuttopolitiikankin kommentoiminen on rasismia.
Taitaa olla jopa sitä herkempää. Pelkästään se, että uskallat olla erimieltä tunnetun suwakin kanssa, on rasismia.

Aihe ei tarvitse liittyä maahanmuuttoon mitenkään. Sanotaan nyt vaikka että kyseessä on vaikka "autot pois Helsingin kaduilta" hanke, jonka tunnettu suwakki Emmi Tötterssön on esittänyt. Jos olet sitä mieltä, että hanke on järjetön ja sinulla on oma kanta ja vastaehdotus Emmin ehdotukseen, niin olet rasisti. Koska katsos nääs, Emmi on niin HYVÄ ihminen ja hankkinut hyveihminensäteilypointseja olemalla maahanänkeämisen vankka kannattaja ja somppujen paras Ystävä. Niissä toimissa tienatuilla arvopojoilla voi sitten päteä muillakin aloilla. Suwakin ei tarvitse omaa kantaansa ja ehdotustaan vaivautua perustelemaan mitenkään järkevästi. Riittää, että ampuu alas kaikki vastustajat R-kortilla, niin jäljellä jää vain yksi ehdotus...Emmin ehdotus.
Pieni Liekki annelistisen rikostutkinnan perusteellisista menetelmistä:
"Minä en ole nähnyt tuomiota, mutta aiheeseen perinpohjaisesti perehtymällä..."

Radiopuhelin
Philip Marlowe
Viestit: 1167
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin » La Joulu 07, 2019 1:39 am

Rescuer kirjoitti:
La Marras 09, 2019 8:59 am

Siinä mielessä Radiopuhelin on kyllä oikeassa, että modet voisivat herkemmin puuttua noihin ketjujen viemiseen sivuraiteille. Siis nuo rasismista itkemiset ketjussa kuin ketjussa, "kyllähän suomalaisetkin", "ketään ei kiinnost, kun ei ollut mamu" jne. pitäisi saada pois sotkemasta ketjuja.
Täällä on ketjuja joissa tekijä on ollut suomalainen pellavapää, mutta silti ketjut on öyhöttäjien taholta trollattu piloille. Ilmeisesti et näe niissä mitään ongelmaa.

kakkosurpo
Fitz ratkaisee
Viestit: 6807
Liittynyt: Pe Joulu 24, 2010 11:53 pm
Paikkakunta: Jupiter

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja kakkosurpo » La Joulu 07, 2019 1:44 am

Tarkoitako sitä että Radiopuhelin, Puhelinkortti tai annaanna on käynyt paskomassa ne ketjut?
Muista itse kriminalisointi.
Täällä tänään, missä huomenna?

Radiopuhelin
Philip Marlowe
Viestit: 1167
Liittynyt: Pe Tammi 13, 2012 12:06 am

Re: Poliittinen ylläpito

Viesti Kirjoittaja Radiopuhelin » La Joulu 07, 2019 1:45 am

Gurney kirjoitti:
Pe Marras 08, 2019 9:27 pm

Sen sijaan, että sormet taas työnnetään korviin, toistellaan tyhjiä mantroja ja heilutellaan rasismikorttia, kannattaisi katsoa pelkästään faktoja. Totuuden hyväksyminen on parantumisen alku,
En hirvittävästi kirjoittelisi sinuna faktoista, kun kaikki voimme tältä palstalta kaivaa valehtelupostauksesi helposti esille. Faktat on jees, faktan esilletuomisessa ei tarvita valehtelua tai öyhötystä.

Vastaa Viestiin