Sivu 1/1

On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: Ma Marras 11, 2019 2:04 pm
Kirjoittaja Tackleberry
On Anoi Kaa on tunnetusti yksi palstan tyhmimmistä rasistireppanoista (ja se on paljon sanottu) ja tästä johtuen häntä pääseekin nolaamaan jatkuvalla syötöllä.

Pelkästään tänään hän on nolannut itsensä
1. itkemällä, kun homo selvisi ylinopeudesta päiväsakoilla, vaikka normi-ihminen olisi hänen mukaansa saanut ajokieltoa. It's a conspiwacy! :cry:
2. kutsumalla Michael Bloombergiä "biljonääriksi". Ei sillä peruskoululla pitkälle pötkitä. :cry:

Ja kun on mennyt tunteisiin, antaa tämä runkkari luonnollisesti mielikuvituksen laukata ja keksii itse vastapuolen mielipiteet. Näin allekirjoittaneesta saadaan leivottua taas kerran demari. :lol:


To be continued. :mrgreen:

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: Ma Marras 11, 2019 2:50 pm
Kirjoittaja On Anoi Kaa
Minustahan on jo ketju täällä lautamiehissä, miksi piti uusi aloittaa näin nolosti? Nooh, pitäähän se vitutus johonkin purkaa, kun argumentointikyky loppuu.

Tulevaisuudelle tiedoksi, kyse ei ollut mistään minun mokista, vaan nolohko ketju sai alkunsa, kun aloittaja hermostui ja jotenkin piti kostaa, kun nyt sattuu tackleberryyn ja kovaa, monellakin eri rintamalla! :lol:

Kyllä hävettää nämä hirveät mokani, linkitetään ne vielä, kun aloittaja ei osannut. Olen mielestäni yllättävänkin asiallinen eli täydellinen keskustelu, mutta tackleberry ajautui valitettavasti taas umpikujaan täyspäisten seurassa:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 20&t=28690 (homolapsen ylinopeus)

Mutta itse ketju juontaa alkunsa tästä (kertoo jotain kirjoittajasta, kun puhuttelee valehtelevaa husseinia "äijäksi" :lol: ):
On Anoi Kaa kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 1:23 pm
Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 11:42 am
Tämäkin äijä on varmasti yksi syy minkä takia SDP:stä vuotaa äänestäjiä persuille.

Todella nolo lässyttäjä, joka vain auttaa sitä vastapuolta näillä paskapuheillaan ja itkuvirsillään.
Buahhahhaa, Tackleberry ja muut demarit viimein tajusivat rasistihuutaja-suojattitoteeminsa toiminnan, vaikka asia on ollut muille selvä jo kauan!
Eli kun Husu jäi kiinni taas yhdestä valheesta, missä maalaili suomalaiset rasistiksi.

Ai niin ja tästä:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 85#p980084

Laittaisin pääni pantiksi, että tb on itse
Tackleberry kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 10:46 am
läskiperse
.

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: Ma Marras 11, 2019 9:59 pm
Kirjoittaja Tackleberry
Ei ku sä mokailit, ja sä oot läskiperse... ja sä oot nolo. Enkä mä mitään mokaillu.

Ja tämä vajakki kehtaa mainita argumentointikyvyn viestissään. :lol:
On Anoi Kaa kirjoitti:
Ma Marras 11, 2019 2:07 pm
Voisit vaikka ottaa Gagarin-nikin taas käyttöösi, niin voit olla vapautuneempi?
Ja perään vielä tyypillistä reppanan urputusta multinikkeilystä. Kaikki, jotka on mun kaa eri mieltä on yks ja sama tyyppi. :cry:

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: La Marras 23, 2019 9:18 pm
Kirjoittaja Gurney
Kunnallistutkinto Tampereelta. Ikuinen poikamies. Asuu äidin kanssa 55v vuotiaana. Ei ole koskaan ollut kunnon töissä. Kirjoittelee blogia. Puhuu maalitolppien siirtelystä ja maalittamisesta. Tässä 5 pisteen vihje

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: La Marras 23, 2019 10:24 pm
Kirjoittaja JammuSetä
Gurney kirjoitti:
La Marras 23, 2019 9:18 pm
Kunnallistutkinto Tampereelta. Ikuinen poikamies. Asuu äidin kanssa 55v vuotiaana. Ei ole koskaan ollut kunnon töissä. Kirjoittelee blogia. Puhuu maalitolppien siirtelystä ja maalittamisesta. Tässä 5 pisteen vihje
Tackleberry?

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: Ti Marras 26, 2019 1:27 pm
Kirjoittaja Luupää
Gurney kirjoitti:
La Marras 23, 2019 9:18 pm
... Asuu äidin kanssa 55v vuotiaana...
...3km kilometrisen taipaleen päässä mummulasta 200ha hehtaaristen peltojen keskellä, istuu paskalla vähintään puoli½h tuntisia rupeamia eli 30min minuuttisia toveja kerrallaan sekä on yli 100kg kiloinen koska ahmii ainakin 5000kcal kilokalorisen energiamäärän edestä ruokaa joka pv päivä? Saanut kesällä 10kg kiloisen hauen ja siitä riemuissaan hypännyt 3m metrisen loikan?

Re: On Anoi Kaan kootut mokat

Lähetetty: Su Tammi 05, 2020 11:52 am
Kirjoittaja On Anoi Kaa
Hehhee, hienon ketjun tuo [ainakin] henkinen läski onnistui luomaan! :lol: Mokomakin trolli-lolli! :lol:

Toki pisteet siitä, että ylipäätään loi jotain, sillä sekin on edistystä, kun hän yleensä tyytyy vain nälvimään muita kirjoittajia [toki vain niitä, joilla on väärä elämänkatsomus]. Tupla-annikset ja muut muslimirikollisten tekosia valkopesevät saavat siis olla rauhassa ja vittuilusuojassa, kun kaikenlainen tasa-arvo tai ihmisten ja mielipiteiden kunnioitus ja tasavertainen kohtelu on kuin suoraan muslimien käsikirjasta.

Koska asia yllä ymmärretään helposti väärin, niin laitan turhaa marinaa ja vinkunaa ennakolta estävän tarkennuksen:
Pidän vittuilusta sopivissa tilanteissa ja se on parhaimmillaan keskustelua syventävä keino, mutta silloin, kun vittuilu muodostuu itsetarkoitukseksi, eikä kohdistu aiheeseen, niin lukija siihen väsyy melko nopeasti, eivätkä hyvätkään piikit hymyilytä.

Kirjoittajan persoonaan liittyvät lotkautukset ovat taas vain äärimmäisen harvoin millään lailla huvittavia ja tällaisen säännöllinen viljely kertoo mielestäni hartioiden yläpuolisesta traumasta johtuvasta kroonisesta sairaudesta. Siksi muita säännöllisesti täällä haukkuvia ei ole kuin kourallinen, sillä täyspäinen ei saa itseään mitenkään motivoitua jatkuvaan pahantahtoiseen vittuiluun edes viikoiksi, puhumattakaan nimimerkki Tackleberryn kaltaiseen kuukausia tai jopa vuosia kestävään vittuiluelämään, kun tällöin siihen käytetty aikakin alkaa jo näkyä ja tuntua uloskin päin, jos lähipiiriä ylipäätään on. Kaikki tuo aika on pois kanssaihmisillekin hyödyllisestä ja mukavasta (siellä missä vaikuttaa, miksei myös täällä) ja tuskinpa täällä jatkuvasti vittuileva on mikään aurinkoinen luonne muutenkaan, etenkään täällä käytyään, kun saa lukea miten ihmiset eivät pidä muslimi-mukapakolaisten raiskailuista yms. maata hitaasti rapauttavasta toiminnasta.

Tuli taas tätä kirjoittaessa mieleeni kuinka meitä onkaan moneksi ja kuinka eri asioista voimmekaan saada nautintoa. Hyvyys on kuitenkin tähän saakka aina voittanut pitkässä juoksussa. Jankutan tätä oikein, mutta olenhan sitä täällä aiemminkin täällä oudoksunut, että täytyy kyllä olla eriskummallinen sielunelämä sellaisella, joka saa motivoitua itsensä vuosikausiksi lähettelemään käytännössä melkein kaikki viestinsä vain vittuilumielessä ja näistäkin ison osan asiallisten ja mukavien kirjoittajien haukkumiseen. Siis jopa sellaisten, jotka eivät millään tavalla provosoi kirjoituksillaan aiemmissakaan viesteissään. Hauskoja trolleja minun on paljon helpompi ymmärtää tai heihin samaistua.

Tämän märehtijän fyysinen ilmentymä kuvaa parhaiten mielikuvaani eräästä palstalle kirjoittavasta pahan hengen luojasta, joka ei ole vuosienkaan jälkeen tajunnut keskustelupalstan merkitystä.
Fyysisesti lihava lehmä, joka on kuitenkin sielultaan kaunis.jpg
Fyysisesti lihava lehmä, joka on kuitenkin sielultaan kaunis.jpg (42.27 KiB) Katsottu 1716 kertaa
Tiedän, että tämäkin lehmä on sisältä kaunis ja häntä kohtaan tunnen jopa sääliä, toisin kuin tarkoittamaani palstalaiseen. Eli anteeksi lehmät, että käytin teitä vertauksessa!