Ihastuttaa murha.info:ssa

Keskustelut ylläpidosta ja tuomioistuimesta. Myös käyttäjien keskinäiset nokittelut tänne.

Valvoja: Raid

TobiasW
Alibin kestotilaaja
Viestit: 317
Liittynyt: Ma Heinä 29, 2019 4:31 pm

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja TobiasW » Ma Syys 02, 2019 6:45 am

Nimimerkki teppo on tehnyt minuun vaikutuksen, hänen terävää retoriikkaansa on ilo seurata!

Avatar
sikakoira
Sherlock John Holmes
Viestit: 5258
Liittynyt: Ke Kesä 07, 2017 8:50 am

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja sikakoira » La Syys 14, 2019 8:25 pm

Pieni liekki joka jatkuvasta muutaman nimimerkin ajojahdista huolimatta jaksaa ajaa oikeata asiaa fakta tiedoilla.Respect :)
If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever.

George Orwell

Sivustamulkoilija
Poliisikoira Rex
Viestit: 557
Liittynyt: To Kesä 21, 2018 1:57 pm

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja Sivustamulkoilija » La Syys 28, 2019 10:14 am

Lassie kirjoitti:
Ma Loka 16, 2017 10:09 pm
Heti alkuun, tämä on aitoudella sanottua: Ärrkeleen johdonmukaisuus ja argumentointi ahdistelu/raiskausasioissa. Hän on näitä asioita vastaan, olivat tekijät sitten minkävärisiä taikka -taustaisia. Hienoa. Ei keppihevostelua sen mukaan, milloin noita juttuja voidaan käyttää jotain ryhmää vastaan, vaan olemista seksuaalirikoksia vastaan ja olemista miehenä niin, että siihen ei rivien välistäkään liity naisvihaista suhtautumista. (Jos Ärrkele et muissa jutuissa haukkuisi liikaa ulkomaalaistaustaisia ja liikaa menisi kärjistelemään/vääntämään juttuja, niin sulla olisi ihan ässää tyyliä, ja Chefilekin jäisi unholaan ja sukkahousuriitelynne. )
Siis eikös se ole täysin normaalia ja vaadittua(kin) käytöstä kaikilta ihmisiltä jotka ei ole saatanan typeriä/yms. että on raiskaus/ahdistelu toimintaa vastaan riippumatta ihon väristä?raiskaus on raiskaus/ahdistelu on ahdistelua riippumatta ihon väristä tai mistään muustakaan asiasta.noi teot on aina ja joka tilanteessa ihmisen asemasta riippumatta yhtä tuomittavia tekoja.raiskauksiin/lapsiin kohdituvisiin rikoksiin pitäis ehdottomasti soveltaa silmäsilmästä rangaistusta vaikka nykyään yritetään niin olla inhimillistä että,kun eivät noi ole inhimillisiä jotka tekee noita rikoksia.noi on tekoja mitä ei voi millään kukaan selitellä/puolustella koskaan missään tilanteessa :evil:
Vai onko täälä oikeesti tyyppejä jotka ei ole raiskauksia/ahdistelua vastaan?

Avatar
Luupää
Sherlock Holmes
Viestit: 3638
Liittynyt: To Heinä 10, 2008 10:03 pm

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja Luupää » Ti Loka 01, 2019 2:20 pm

'
Siirryttäessä etusivulta keskustelupuolelle ei joudu enää
uudelle välilehdelle soittelemaan. Hyvä!
Kun linkität niin kopioi teksti samalla ketjuun, koska monet linkit lakkaavat ajan mittaan toimimasta ja asia katoaa bittiavaruuteen.

Avatar
Marokon Kauhu
Hercule Poirot
Viestit: 2198
Liittynyt: Ma Maalis 26, 2007 9:06 pm
Paikkakunta: Rio Grande

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja Marokon Kauhu » Su Marras 24, 2019 2:34 pm

Samoin tuolla ylhäällä on uusi "Ilmoitukset" nappi, josta näkee jos joku lainannut sinua.
Aika hyvä ominaisuus: Ei pääse kukaan väärentelemään lainauksia niin helposti.
Perustuslaki 9 § Liikkumisvapaus

Suomen kansalaisella ja maassa laillisesti oleskelevalla ulkomaalaisella on vapaus liikkua maassa ja valita asuinpaikkansa.


Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7631
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Su Tammi 05, 2020 11:05 am

Joosuan kohteliaan kärsivällinen käytös nimim. Muumiluulin tölväisyyn "läskibodari tappoi Millan" -ketjussa. Tämä vaatii tiettyä kurinalaisuutta, kun tiedän hänellä olevan omat mielipiteet ja säiläkin hallussa:
https://murha.info/rikosfoorumi/viewtop ... 70#p986992
Liitteet
Muumiluuli on himppusen parempi kuin me muut.png
Muumiluuli on himppusen parempi kuin me muut.png (78.89 KiB) Katsottu 1747 kertaa
Burn
Loot
Murder

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7631
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » Pe Tammi 24, 2020 2:56 pm

The Fox ja äärimmäisen laajakaistainen sekä selkeä vastaus tänne tupsahtaneen kalajengiläisen? omituiseen kirjoitukseen, missä rämä oli ilmeisesti nimennyt kaikki oikealla olleet ryhmät Suomesta mitä tiesi ja yritti jotenkin perustella tällä, että natseja on kaikkialla ja me muut emme vain näe (koska olemme niitä itse)??

Sulava vastaus harhapoluilla olevaan ajatuksenjuoksuun:
The Fox kirjoitti:
To Tammi 23, 2020 1:21 pm
ilmarinen kirjoitti:
Ke Tammi 22, 2020 9:48 pm
Mikä ihme on "Antifa"? Onko se rekisterissä ja voiko siihen liittyä? En ole löytänyt mistään.

Sen sijaan näitä suomensisuja ja rajat kiinni -liikkeitä tuntuu löytyvän huomattavan paljon.

Fasismi oli vallassa Euroopassa 1930-luvulla. Miksi sinne haikaillaan? Asiat eivät todellakaan olleet silloin paremmin kuin nyt. Ne olivat ihan aikuisten oikeasti paljon, paljon huonommin. Te lapsukaiset, jotka tuulettelette kainaloitanne miekkareissa, olette yksinkertaisesti ihan hukassa. Harhapoluilla, historiaa tunnustamattomia.

Äärioikeistolaisuus ei ole isänmaallisuutta. Se on vain, no, äärioikeistolaisuutta. Eivät IKL:n tyypit 30-luvulla olleen isänmaallisia. He halusivat raijata toisinajattelevat itärajalle tai ampua. Vasemmiston kirjapainot pantiin kiinni ja kunnallispoliitikkoja pamputettiin. Ei tällä ole mitään tekemistä isänmaallisuuden kanssa. Kyse on mielivaltaisesta terrorista.

Tällä ääriliikkeellä, siis "isänmaallisilla" on vain aivan marginaalinen kannatus. Lienee promilleissa (huom. vitsi). Tolkun ihmisillä on murskaava enemmistö.

Tähän tosiasiaan kannattaisi vain mukautua. Aina voi melskata, mutta ei sillä mitään saavuta.

Silakoiden maalittaminen on rikollista ja halpahintaista toimintaa. Siitä ei kunnian kukko kenellekään laula.

Kaikki meidän valtainstituutiomme ovat tuominneet ääriöyhötyksen. Presidentti, eduskunta, puolueet, kansalaisjärjestöt. Suomea rakennetaan konsensuksessa, ei ristiriitoja synnyttäen. Meillä on kokemus talvi- ja jatkosodasta. Siellä taisteli kommunisti ja porvari rinta rinnan. Silloin sovittiin työmarkkinoiden yhteistyöstä, vaikeana aikana.

Yhteistyössä on päätetty ja toteutettu kaikki isot uudistukset: kansaneläke, muu sosiaaliturva, peruskoulu jne. Näistä Suomea kehutaan maailmalla ja niistä voimme olla ylpeitä. Joka tämän yhteishengen haluaa rikkoa, hän on rikollinen. Sanan varsinaisessa merkityksessä.
Kysyt mikä on antifa ja jatkat "Fasismi oli vallassa Euroopassa 1930-luvulla. Miksi sinne haikaillaan?"
Etkö tosiaan tiedä, että Antifa on suuri syy sille että Adolf pääsi valtaan, saksassa Antifa käyttäytyi kuin ei olisi ketään muita kuin he ja Fasistit.

Erehdys, joka sai suuren yleisön kannattamaan Aatua koska eivät halunneet samaistua väkivaltaiseen aina tapelemassa olevaan kommunistjoukkioon
joka Antifa oli ja on edelleen, Antifa toimii suomessa tänä päivänä kommunistien (Vasemmistoliitto) väkivaltaisena nyrkkinä ja tekee näköjään edelleen kaikki samat virheet mitä se on tehnyt kolkytluvulta lähtien.

Sanot edelleen "Äärioikeistolaisuus ei ole isänmaallisuutta." itseasiassa on, on ollut aina, mutta isänmaallisuus ei ole aina äärioikeistolaisuutta.
Suomessa ei ole äärioikeistolaisia, kuin ehkä PVL, riippuen siitä mitä äärioikeistolla tarkoitetaan, kansallissosialismiviittaa vasemmalle, joten onko erona kommunisteihin vain se kansallis-, kommunistithan on sitä internationalisti porukkaa.

Hyppäsit sitten johonkin IKLn, miksi, käsittääkseni tämä Lapuanliikkeen seuraaja, ei muodosta tämä päivänä minkäänlaista uhkaa millekään, onko se edes millään tasolla toiminnassa.

Ainoat melskaajat on tänään vasemmistolaiset ryhmittymät, jotka näkyy vallanneen Silakkaliikkeenkin lähes tulkoon kokonaan.
Sanot että Silakoiden maalittaminen on rikollista ja yms. olisiko sinun aika tutustua Johannes Kosken väkivalta fantasiointiin somessa, jos maalittajaa etsit niin siinä, siul on sellane, kyselit Antifan perään, no se toinen lasu uhriutuja Tiia Lehtonen kuuluu kuulemma Laukaan Antifaan.

Molemmat ovat somessa itse kehuneet ilmiantokampanioitansa ja ovat siis juuri niitä nettikiusaajia joista nyt niin kovasti itkevät, kun alkoi tulla vastapalloon.

Tuo sinun mahtipontinen lopetus olikin sitten omaa luokkaansa.
Siellä talvisodassa oivatkin rintarinnan vasen ja oikea, pitää kuitenkin muistaa, että oli myös niitä jotka teki myyräntyötä Suomessa ja niitä jotka piti internoida, mihin kohtaan poliittista kenttään sijoittaisit nämä.

Talvisotaan mentiin äärimmäisen huonosti varustettuna, mikähän poliittinen suunta ei pitänyt tarpeellisena tuhlata maanpuolustukseen.

"Kaikki meidän valtainstituutiomme ovat tuominneet ääriöyhötyksen" sanot.
Presidentin uudenvuodenpuhe oli kahtia jakava, hyvä ettei suoraan nimeltä maininnut Perussuomalaisia, joka nyt kuitenkin on saanut valtansa demokraattisissa vaaleissa, eikä siten pitäisi olla mitenkään presidentin hampaissa.
Hallitus on suoraan ilmoittanut arvopohjansa, eikä siihen kuulema mahdu kansan eduskuntaan valitsema puolue, onko hallitus unohtanut, että suomessa valta on kansalla jota edustaa jne.
Poliisi on puolensa valinnut, kuten Taposen twiiteistä voimme lukea.
Samoin oikeuslaitos, jonka tuomiot eivät ole enää missään linjassa jos mielenosoituksen kuvaamisesta saa enemmän päiväsakkoja
(50 muunnettuna vankilapäiviä) kuin valtakunnansyyttäjä virkarikoksesta harjoitettuaan nepotismia (40 päiväsakkoa)
Puhumattakaan täysin naurettavista lastenraiskaustuomioista mistä olemme saaneet lukea kun tuontirikollisia on ollut tuomiolla.
On täysin kestämätöntä, että valtamedia puolustelee oikeudessa tuomittua rikollista ja on kuukausia parjannut törkeästi rikoksen uhria, antamatta tälle hiukkaakaan palstatilaa vastatakseen ja puolustautuakseen (kts. journalistin ohjeet)
Tämä kahtiajakava puolueellisuus johtuu ainoastaan siitä että rikoksen uhri ei jaa samaa poliittista kantaa valtamedian poliittisen kannan kanssa,
Enkä nyt puhu mistään puolue lehdistä vaan riipumattomiksi itseään kutsuvista valtamedian edustajista, YLE, Maikkari. Hesari. ym.

Kannattaa ehkä miettiä mikä on muuttunut sitten vuoden 1990, siihen saakkahan ollaan oltu hyvin yksi tuumaista porukkaa.
Kansan kahtiajako paheni kerralla vuonna 2015 samasta syystä, mutta nyt varsin massiivisesti.
Kuka on halunnut tällaista jakavaa politiikkaa ja kuka taas vastustanut ja halunnut jatkaa vanhan hyväksi havaitun mallin mukaisesti.

Fasismi oli vallassa 30luvulla, oletko ajatellut, että ilman noita fasisteja ja varsinkin heidän lentojoukkojaan sinunkin presidentti olisi tänään todennäköisesti Putin.

Oletko ajatellut, että samalla rajapolitiikalla silloin kuin nyt, sinun presidettisi olisi varmuudella Putin.
Burn
Loot
Murder

Avatar
Gladys
6 miljoonan dollarin mies
Viestit: 4369
Liittynyt: To Loka 01, 2009 6:53 pm

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja Gladys » Pe Tammi 24, 2020 7:14 pm

Silliketjussa loistava kirjoitus nimimerkiltä Jari Vei. Aamen.
Jari Vei kirjoitti:
Pe Tammi 24, 2020 9:56 am
Minä uskon kulttuuriin, joka pitää omistaan huolen. Isistä ja äideistä, jotka kantavat vastuunsa jälkikasvustaan, eivätkä syrji omiaan muiden kustannuksella, vaikka se olisi kuinka trendikästä ja poliittisesti korrektia. Jos naapurin täti tulee lapsineen hakemaan turvaa, kun äijä hakkaa kännissä, voin toki ottaa vastaan, ja osoittaa vieraanvaraisuutta, mutta jos naapuri tulee kotiini, ja kertoo, että hänellä on tuloonsa jonkin järjestön mandaatti, ja vaatii pysyvää asuinpaikkaa, minä heitän hänet ulos itse, jos viranomaiset eivät sitä tee. Ymmärtänet, mitä tarkoitan?
Kun Suomi oli sodassa, miehet menivät rintamalle, naiset siirtyivät miesten hommiin lapset lähetettiin maalle tai Ruotsiin. Syyriassa oli sota, ja Suomeen pyrkii nuoria irakilaisia miehiä, afgaaneja, somalimiehiä ja Syyrian naiset ja lapset olivat edelleen tykinruokana Syyriassa. Lähi-Idästä ei tänne tulla tyhjätaskuna. Ei mene minun kaaliini, miten tätä suomalaiseen kouluruokaan syljeskelevää ja "perustuloa" pummaavaa mullilaumaa voitiin pitää pakolaisina.
Suomalainen sosiaaliturva koskee suomalaisia. Jälkikasvuni, joka asuu ulkomailla, mutta on silti Suomen kansalainen, ja tulee laillisesti käymään vanhassa kotimaassaan, ei saa palveluja muualta kuin yksityissektorilta ja maksaa palvelusta täyden hinnan. Nimenomaan se seikka, että "toiset" vain tulevat ja oleskelevat maassa laittomasti ja saavat nauttia suomalaisia sosiaalitukia, aiheuttaa oikeutettua katkeruutta, mutta sitä ei muka saisi tuoda missään esiin. Nimenomaan se aiheuttaa rasimia. Ihmisten suun tukkiminen rasismi- "vihapuhe" - tulpilla saa kansan äänestämään Perussuomalaisia, kirjoittelemaan ylilaudoille tarrautumaan SKE-tyyppisiin ratkaisuihin ja niin edelleen. Et voi mitenkään väittää, että ne kymmenet tuhannet persujen äänestäjät olisivat noita "öyhöttäjiä" (en muuten edes tiedä, mitä tämä uudissana tarkoittaa).
Teepä joskus exkursio esimerkiksi Myllypuron Liikuntamyllyn seuduille päiväsaikaan ja tee etninen profilointi kilometrinpituisesta leipäjonosta :shock: . En yhtään ihmettele, että jotkut ovat katkeria siitä, että joidenkin sosiaaliturva on taattu jo oletuksena ilman jonotuksia ja toisten pitää jonottaa peruselintarvikkeita tullakseen toimeen. "Toiset" saavat asunnon, kalustuksen, kodinkoneet ilmaiseksi. Ei mikään ihme, että suomalaiset eläkeläiset, joista moni on maksanut veroa koko työuransa tälle maalle, ovat katkeria - ja sitten sitä katkeruutta ei saisi edes tuoda esiin, koska se on muka rasismia :!: Anteeksi huutomerkki, mutta pistää todella vihaksi, kun ne jotka väittävät ymmärtävänsä sosiaalisia lainalaisuuksia, kieltäytyvät ymmärtämästä.
Persut, SKE, ja niin edelleen toimivat sorrettujen varaventtiilinä, koska muuten pannu räjähtää, ja koska suomalaiseen kulttuuriin ei kuulu päättäjien murhaamiset ja pään irti leikkaamiset. Valitettavasti sitten hakataan se vaimo, kun ei haluta mennä Arkadianmäelle ja hoitaa homma "monikulttuurisesti."
On umpikiero tai umpisokea jos ei tätä ymmärrä.
Raamattu sanoo, että se, joka ei pidä omaisistaan huolta, on uskotonta pahempi, ja näin juuri suomalaiset päättäjät ovat minusta toimineet.
All is pretty.
- Andy Warhol

Avatar
On Anoi Kaa
James Bond
Viestit: 7631
Liittynyt: To Kesä 23, 2011 8:04 pm
Paikkakunta: Syvä joki

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja On Anoi Kaa » To Helmi 13, 2020 3:34 pm

Sikapiskin hyvä kooste eri tietolähteistä liittyen uuteen ihmisvirukseen:
sikakoira kirjoitti:
To Helmi 13, 2020 12:29 pm
Vaikuttaa siltä että armeija ottaa tilanteen hallintaansa Wuhanissa kun asioiden hoitoon määrätään Kiinan johtava biokemiallisten aseiden expertti kenraalimajuri Chen Wei.
Kuva
https://www.theepochtimes.com/chinas-to ... 27019.html
China’s Top Biowarfare Specialist Helms Efforts to Combat Coronavirus, Army Enters Wuhan to Deliver Supplies
Chen began researching coronaviruses since the SARS outbreak of 2003, according to the PLA Daily. In past years, she has also worked on the Ebola virus and Bacillus anthracis, an agent that causes anthrax.
Aikaisemmin asioista vastuussa olevat tahot ovat saaneet lähtöpassit.

Uusia raportteja ilmestynyt joissa vihjaillaan mahdollisesta kiireessä tapahtuneesta laiminlyönnistä Wuhanin laboratoriossa. Kiinalla kun on viimevuosilta ainakin neljä tapaturmaisesti tapahtunutta SARS vuotoa kontollaan niin ihan syystä näin tuleekin epäillä.

https://harvardtothebighouse.com/2020/0 ... 2019-ncov/
Logistical and Technical Exploration into the Origins of the Wuhan Strain of Coronavirus (2019-nCoV)

https://www.vox.com/future-perfect/2019 ... x-bird-flu
How deadly pathogens have escaped the lab — over and over again

Huolia tällaisesta tapaturman mahdollisuudesta on esitetty jo ainakin 2015
https://www.nature.com/news/engineered- ... ch-1.18787
Engineered bat virus stirs debate over risky research
Simon Wain-Hobson, a virologist at the Pasteur Institute in Paris, points out that the researchers have created a novel virus that “grows remarkably well” in human cells. “If the virus escaped, nobody could predict the trajectory,” he says.
Mutta nämä nyt ovat tällaisia salaliittoteorioita :lol:
Pikkaisen vielä käppyrää kuvaamaan uusia tartuntoja

Kuva

Hetken jo vaikutti että tartunnat kääntyivät laskuun kunnes WHO kävi paikanpäällä ja Hubein provinssi ilmoitti uudet lukunsa.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/ ... y-covid-19
Sudden Militarization Of Wuhan's P4 Lab Raises New Questions About The Origin Of The Deadly Covid-19 Virus

Uusimmat luvut ovat 60347 tartunnan saanutta ja 1369 vainajaa.
Lisäksi kunniamaininta ihkauudelle nimmarille Moron samalla sivulla. Nämä tiedot valaisevat hyvin tilanteen "räjähdysherkkyyttä" ja samansuuntaisiin tietoihin törmäsin itse aamulla ulkkis-uutisia kuunnellasseni, missä brittinainen kertoi, että Kiinassa meno on melkein kuin zombieleffassa, kun piipaa-auto pakittaa ovelle ja sisään siirretään ihmisiä, joiden kunnosta ei mitään tietoa. Taisipa sanoa myös, että myös liikkumista on joissain paikoissa rajoitettu myös paikallisesti eli ulos pääsi vain jossain oppaallisessa ryhmässä. (oisko ollu jopa bbc:n podcast, mutta nytpä törmätäänkin siihen, että kenen uutisiin voi luottaa, kun bbc:lläkin politiikka on isossa roolissa ja melkoista biasta on usein heillä, mutta tämä oli suoraan henkilön suusta, meni ohi oliko naistoimittaja vai muuten vaan siellä?!)
Burn
Loot
Murder

Kardemumma

Re: Ihastuttaa murha.info:ssa

Viesti Kirjoittaja Kardemumma » Ma Kesä 15, 2020 9:41 am

Rutsarilta on ilmeisesti riisuttu kokonaan pois haalari, joka estää lyömisen ja potkimisen. Leponex annostellaan hänelle ilmeisesti kotihoidossa injektiona. Päässyt siis kesälomille!

Ei mene aikaakaan, kun Rutsari päättää Kari Kososen tavoin ostaa mumminsa eläkerahoilla Alkosta Triple Sec -pullon ja muovikassillisen Tuplapukkia. Sen jälkeen tekee Juhannusyönä Kalle Mäeseppät ja raiskaa oman äitinsä.

Nurmikolla viltin päällä aurinkoa ottavan pikkuveljensä päähän viskaa kukkapenkistä koripallon kokoisen kiven ja kuittaa lopuksi evakoinnin itselleen hätäkeskuspuhelulla. Ambulanssilla takaisin Niuvanniemeen ja taas sitten keväällä saa kädet vapaiksi lepositeistä, että pääsee pädillä murha.infoon.

Vastaa Viestiin