Jasmin Kaarne, Espanja

Selvinneet tapaukset ja tuntemattomat löydetyt.
Avatar
dazu
Jessica Fletcher
Viestit: 3326
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja dazu »

Menin sitten lukemaan Jasmin pupuliinin kirjoitukset läpi... Muistan lukeneeni tätä ketjua, kun katoaminen oli ajankohtainen, mutta en muista, että olisin silloin lukenut Jasminin sepustuksia. Olihan ne aika pitkiä...

Mä en nyt lähde ottamaan tässä kantaa sen puolesta, että onko Jasmin ollut psykoottinen, vai ei. Täältä foorumilta käsin sellaista päätelmää ei pysty tekemään, kuin aito skitsofreenikko... Viesteistä sain kuitenkin sellaisen käsityksen, että arvio Jasminin mielentilasta oli tehty Jasminin äidin kertoman perusteella, mikä on sekä hoitovirhe, että ihmisoikeusrikkomus. Lisäksi sain sellaisen käsityksen, että Jasmin oli ollut kolme kuukautta pakkohoidossa ennen, kuin todettiin, että hoitoon ei ole perusteita, eli hoitava taho huomasi kolmen kuukauden jälkeen hoidon virheelliseksi...

Jasminin mahdollinen "omituinen" käytös matkan jälkeen on voinut liittyä myös siihen, millaisissa olosuhteissa hän oli Espanjassa aikaa viettänyt... Kyseinen käytös on voitu tulkita psykoottiseksi...

Yleisellä tasolla voin kommentoida, että terveydenhoitojärjestelmässä on sellainen merkittävä ongelmakohta, että kuka tahansa voi käytännössä ilmoittaa terveydenhoitojärjestelmälle mitä tahansa, kenestä tahansa ja kaikki nämä ilmoitukset käsitellään siellä totena. Siellä on aina sellainen lähtökohtainen oletus, että kaikki tällaiset yhteydenotot, missä yhteydenottaja puhuu toisesta ihmisestä, tehtäisiin hyvää tarkoittaen ja toisen parhaaksi.
Esimerkiksi lastensuojelussa ollaan totuttu siihen, että lastensuojeluilmoitukset voivat olla perättömiä ja vahingoittamismielessä tehtyjä. Terveydenhuollossa tällaisiin vahingoittamismielessä tehtäviin yhteydenottoihin ei olla sopeuduttu ja vuosien saatossa ollaan nähty lukuisia tapauksia, että narsistit ovat lähettäneet uhrejaan pakkohoitoon.

Persoonallisuushäiriöisten yksi keskeinen patologinen toimintakaava on projisointi ja tähän liittyen projektiivinen identifikaatio. Minulla oli joskus tyttöystävä, joka soitteli mulle kesken koulupäivän, kun olin tunnilla. Sanoin, etten pysty puhumaan kesken tunnin... Muutama viikko meni ja muija splittasi ja alkoi esittämään täysin tuulesta temmattua väitettä, että olisin naista kohtaan "pakkomielteisellä tavalla riippuvainen". Tämä väite perustui siihen, että splitattuaan hän pyrki siinä sijoittamaan minuun oman tuntemuksensa siitä, että hän olisi minusta epätoivoisen riippuvainen, koska hän soitteli minulle keskellä päivää. Tätä sijoittamista, eli projektiota ja projektiivista identifikaatiota hän tuki uhkauksella, että aikoo järjestää minut hoitoon. Tällaisille tilanteille terveydenhoitojärjestelmä on täysin sokea. Jos muija olisi soitellut minusta jotain paskaa julkiseen terveydenhoitoon, olisi se henkilökunta ottanut nämä väitteet täytenä totena ja alkanut tukemaan tätä projektiota ja projektiivista identifikaatiota.

Myöhemmin sitten kohtasinkin tilanteen, missä kroonista sydänlihaksen ja sydänpussin tulehdusta sairastaessani minusta soitettiin persoonallisuushäiriöisen toimesta perättömiä juttuja julkiseen terveydenhoitoon. Kyllä nämä lääkärin huorat siellä vaan laittoivat omat päänsä pantiksi näiden narsististen satujen puolesta. Sairauteni oli diagnosoitu yksityisellä puolella ja julkinen päätti hakata päätäni graniittiin näiden sinne soitettujen satujen pohjalta. Kokemuksesta voin myös sanoa, että tällaisessa tilanteessa sen narsistin sana painaa julkisessa terveydenhuollossa enemmän, kuin yksityislääkärin sana, mikä on kyllä käsittämätöntä...

Kononaisuutena olen sitä mieltä, että julkinen terveydenhuolto muistuttaa toiminnaltaan jotain Neuvostoliiton Stalinin ajan NKVD:ta, tai Leninin ajan Tsekaa, eli sinne voit ilmiantaa naapurisi ja kohta kuuluu sireenien ääntä ja naapurista kuuluu aseen laukauksia, kun naapuri kenttäteloitetaan mahdollisena maanpetturina, eikä kukaan ole vastuussa mistään.

Varsinaiseen aikuisen ihmisen pakkohoitoonhan kriteerinä on yleensä, että henkilöllä on vaikea psyykkinen häiriö, mihin liittyen henkilö on vaaraksi itselleen, tai muille. Jasmin yritettiin ilmeisesti huiputtaa siksi allekirjoittamaan suostumus hoitoon, koska pakkohoidon kriteerit eivät hänen kohdallaan täyttyneet. Mikäli Jasmin ei suostunut hoitoon, saattaa olla, että hänet määrättiin perusteetta pakkohoitoon, mikä on sekin rikos.


Tuolta Oulustahan on muuten myös tapauksia, missä jotain kahdeksanvuotiaita asperger-lapsia on hoidettu laittamalla vuosiksi pakkohoitoon ja pumppaamalla täyteen antipsykootteja niin, että lapsi on jäykkä, kuin patsas ja vaahto tulee suusta. Siellä on monen as-lapsen vanhemmat käyneet epätoivoista taistelua järjestelmää vastaan ja saadakseen lapsensa pois hoidosta, tuloksetta.


Terveydenhoitoala houkuttelee myös persoonallisuushäiriöisiä vallankäyttömahdollisuuksien vuoksi. Tällaiset henkilöt käyttävät mielellään projektioita valta-asemastaan käsin ja sijoittavat omia mielenterveydellisiä ongelmiaan potilaisiin. Pahimmillaan systeemi onkin sellainen, että lääkäreinä toimii persoonallisuushäiriöisiä ja terveydenhuollon ulkopuolella olevat persoonallisuushäiriöiset ilmiantavat näille lääkäreille helppoja projisoinnin kohteita...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
dazu
Jessica Fletcher
Viestit: 3326
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja dazu »

^Jatkan vielä vähän tämän terveydenhuoltoon liittyvän asian osalta... Minusta tällaisessa Jasminin kuvaamassa terveydenhuollon toiminnassa on kyse ammattitaidottomuudesta. Tällaista asiaa voi kukin miettiä omalta osalta, että jos sulle tulee potilaaksi tällainen tyttö, jolla epäillään mielenterveyden häiriötä, niin miten sä toimisit... Voin vastata omasta puolestani, että kohtelisin tyttöä ystävällisesti ja pyrkisin juttelemaan tälle rauhallisesti ja pyrkisin kuuntelemaan... sitten pohtisimme asioita yhdessä...
Se, mitä tässä tapauksessa tapahtui ja, miten terveydenhuolto yleensäkin toimii, niin siellä annetaan sellaista kuvaa, että "ME PIDÄMME TEITÄ UHKANA YHTEISKUNNALLE" ja käskytetään: "NYT TE TEETTE NIIN, KUIN MINÄ KÄSKEN". Tällainen toiminta on erittäin ongelmallista, eikä liity varsinaisesti näiden henkilöiden työnkuvaan millään tapaa.
Kun itse sairastuin tähän edellisessä viestissä mainitsemaani periomyokardiittiin, niin sairautta ei ensin alkuun saatu varmuudella diagnosoitua, koska päätettiin säästää tutkimuskustannuksissa ja jättää ultraäänitutkimus tekemättä ja niin siinä alettiin epäilemään sitten masennusta ja paniikkihäiriötä... Julkisen puolen yleislääkäri sanoi: "teitä on hoidettu jo tarpeeksi, täältä te ette enää hoitoa saa... jos haluatte apua, menkää psykiatrille" ja niin minä sitten kävin psykiatrilla. Psykiatri halusi kuulla tämän sairauteni oireista... kuumetta 38,5, jatkuvia sydämen rytmihäiriöitä, sydän menee nopeaan rytmihäiriöön, jos pulssi laskee liian nopeasti, pahoinvointia, voimakas väsymys, nukkuu jatkuvasti ja aamukusen jälkeen päivä on pulkassa... Oireitani kuunneltuaan psykiatri toteaa "TÄMÄ KUULOSTAA ERITTÄIN VAKAVALTA" ja käskyttää: "KYLLÄ TEIDÄN NYT TÄYTYY OTTAA NÄMÄ LÄÄKKEET". Sanoin, että en ota mitään lääkkeitä ja lähdin meneen, enkä ollut näiden hullujen kanssa enempää tekemisissä. Raivo tätä psykiatria kohtaan alkoi ajan myötä nousta ja, kun lopulta sain yksityisellä kardiologilla diagnoosin kroonisesta periomyokardiitista(oli vissiin kroonistunut, koska en saanut alussa hoitoa), niin olo oli jotenkin voimaton... Koko elämä pilalla sen takia, että nämä kusipäät pitivät fyysistä sairautta psyykkisinä ongelmina.
Ajattelin, että stana tapan tämän psykiatrin... Kerran sitten sain tämän psykiatrin pyydystettyä sosiaalisessa mediassa ja kävimme asioista julkisen keskustelun. Itse esitin asiani asialliseen ja selvään tyyliin, mutta tämä psykiatrin molokki osoittautuikin keskustelussa narsistiseksi, ylimieliseksi ja manipuloivaksi paskahousuksi ja alkoi saamaan keskustelua seuranneilta ulkopuolisilta paskaa niskaan. Vähän myöhemmin tämä psykiatri löytyi kuolleena työhuoneestaan...
Myöhemmin tosiaan nämä julkisen terveydenhuollon reppanat tarttuivat sitten vielä viimeiseen oljenkorteen minun kiusaamisessa ja päättivät mennä minusta sinne soitettujen satujen taakse suojellakseen itseään hoitovirheiden todellisuudelta...

Terveydenhuollon henkilöstön tulisi pystyä sosiaalisiin taitoihin, potilaan kuuntelemiseen ja potilaiden ystävälliseen kohtelemiseen. Nämä käskyttämiset ja muu vallankäytöllinen toiminta eivät kuulu terveydenhuollon henkilöstölle, vaan poliisin ja armeijan henkilöstön toimenkuvaan. Jos terveydenhuollon henkilöstöön kuuluva alkaa käyttämään käskyttämistä, hän toimii vastoin työnkuvaansa.
Psykiatristen potilaiden kanssa ensiarvoisen tärkeää on vastavuoroisen vuorovaikutuksen luominen, eikä tämä ole mahdollista armeijamaisella, tai poliisimaisella toiminnalla.
Oman kokemukseni mukaan poliisi on paljon ystävällisempi porukka asioidessa, kuin mielenterveyspuolen henkilöstö. Poliisi kohtelee ihmisiä lähtökohtaisesti ystävällisesti ja normaalisti, jopa silloin, kun on uhkaava tilanne ja käskyttää vain tarvittaessa. Psykiatrisen hoidon henkilöstö suhtautuu ihmisiin lähtökohtaisesti, kuin nämä olisivat uhkaavia ja käskyttää heti kättelyssä. Kuten sanottua tämä on ammattitaitoon liittyvä ongelma. Taustalla on myös asenneongelmia, ylemmyydentuntoa suhteessa potilaisiin ja halua käyttää valtaa ja pönkittää omaa valta-asemaa... Syyt valta-aseman pönkittämiseen voivat taas olla osin seksuaalisia.

Ammattitaidoton mielenterveyspuolen henkilöstö on laajempi yhteiskunnallinen ongelma. Ongelma lähtee jo koulutusjärjestelmän tekemistä valinnoista sen suhteen, ketä psykiatriselle puolelle koulutetaan... alalle soveltumaton, 10 vuotta yhteiskunnan rahoilla koulutettu psykiatri, maksaa veronmaksajille yhden 2015 maahanmuuttokriisin verran.
Jos Soldiers of Odin haluaisi nopeita säästöjä yhteiskunnalle, niin ne voisivat alkaa pitämään mustaa listaa ammattiinsa soveltumattomista psykiatreista ja käydä likvidoimassa nämä mätäpaiseet pois yhteiskunnasta...
Itselläni yksi suurimmista fantasioista
poistettu väkivaltafantasiaa
-NILS-


Voisin vielä lopuksi kommentoida siitä, että kuka sinne pakkohoitoon voi joutua ja kuka ei. Mehän ollaan tässä nähty erikoisella tavalla käyttäytyviä ihmisiä aina eduskuntaa myöten, kuten Teuvo Hakkaraista ja Ano Turtiaista. Yhdysvalloissa Donald Trump presidenttinä... Jos ihmisellä on riittävästi valtaa, niin ei psykiatri sen kimppuun uskalla käydä. Ne harmaan massan edustajat, joista kukaan ei välitä ja, joita kukaan ei huomaa, ovat paljon helpompia uhreja.

Jatketaan aiheella Jasmin Kaarne. Mielenterveyspalveluille ja niiden saatavuudelle sekä tehokkuudelle on varmasti oma ketjunsa jollain foorumilla
-NILS-
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Avatar
dazu
Jessica Fletcher
Viestit: 3326
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja dazu »

Eilisissä Ylen uutisissa kerrottiin sopivasti, että koronapotilaita on virheellisesti ohjattu psykiatriseen hoitoon... Tällainen ennakkoasenne, missä asennoidutaan potilaaseen mielenterveysongelmaisena, haiskahtaa juurikin hyvin vahvasti projektiolta ja projektiiviselta identifikaatiolta, joita tukemassa on lääketeollisuuden määrittämät doktriinit lääkärien toiminnassa ja oikeistopuolueiden talouspoliittinen, säästöihin tähtäävä kädenjälki.

Kun murha.infossa ollaan, niin poliisi toimii aina todisteiden mukaan. Poliisi ei pysty ratkaisemaan rikoksia ennakkoasenteen perusteella. Terveydenhoitokaan ei pysty parantamaan potilaita ennakkoasenteiden perusteella, mutta sillä ei ole terveydenhuollolle merkitystä, koska niiden työ ei perustu tuloksen tekemiseen samalla tavalla, kuin poliisin työ. Jos potilas kuolee väärään hoitoon, niin se oli tyhmä potilas ja sillä sipuli. Jos poliisi ei saa murhaa selvitettyä, se murha kummittelee tilastoissa loputtomasti... siinä ei voida sanoa, että oli tyhmä murha ja unohtaa.

Nämä nyt JasminAlisalle tiedoksi aiheesta. Mutta tässä on nyt kaikki, mitä tankissani tällä erää tästä psykiatria-aiheesta tulee mieleen yleisellä tasolla.
JasminAlisa kirjoitti:
Su Marras 27, 2016 9:46 am
Ihan itse kyllä ulkona tapahtuneen kuristus-raiskauksen jälkeen konsulaattiin olin yhteydessä
JasminAlisa kirjoitti:
Su Marras 27, 2016 9:46 am
Varsin erikoisesti ihmiset myös puhuvat "löytymisestä", vaikka todellakaan ei kukaan ole minua sen kummemmin "löytänyt" kuin että itsekään olisin mitään "piileksinyt". Kunhan tosiaan törkeää väkivaltaa sisältäneen penetraatiota lukuunottamatta raiskauksen jälkeen olin konsulaattiin yhteydessä, tullakseni käymään Suomessa muutaman kuukauden työvisiitillä, ennen Espanjaan paluutani.
Minusta on erikoista, että kukaan muu tällaisella foorumilla ei ollut kiinnittänyt näihin JasminAlisan raiskausta koskeviin kommentteihin mitään huomiota... Täällä kuitenkin tuotiin katoamisen aikaan tällaisen rikoksen mahdollisuus esiin, kun Espanjassa asunnottomana ollut tyttö katosi... Jengi näyttäisi keskittyneen pelkästään haukkumaan tyttöä...
Onko JasminAlisa tämä rikos selvitetty ja oletko aikoinaan ilmoittanut siitä poliisille? Jos ilmoitit, miten homma eteni? Entä puhuitko raiskauksesta sairaalan henkilökunnalle ja, jos puhuit, niin miten he asiaan reagoivat?
JasminAlisa kirjoitti:
Ke Helmi 17, 2021 12:16 am
Minulla ei ollut mitään tarvetta "todistella mielenterveyttäni", vaan kertoa mitä oli tapahtunut. Ikävä kyllä kyseisen vastaukseni aikaan kyseisistä tapahtumista oli kulunut vasta noin puolitoista vuotta, minkä seurauksena aivonikaan eivät olleet todellakaan ehtineet kuntoutua äärimmäisistä hermomyrkkyannoksista siihen kuntoon ettäkö olisin kyennyt muotoilemaan asiani selkeämmin ja lauseet kappaloiden. Enpähän kuitenkaan viitsiytyisi siitä itseäni ilkkumaan, ollut aika helvetin paljon karmeampia asioita joihin huomio kohdistaa, kuten viidensadan kullin lutkutukseen ruoka- & vuokrarahoja vastaan, kun klassiseen tapaan ei sitten neuroleptineulojen jälkeen ollutkaan muuta elinkeinoa jolla hengittää. ;)
Tämän kirjoituksen lisäksi oli suomi24 puolella samoihin aikoihin samaan aiheeseen kirjoitettu viesti:
suomi24n viesti kirjoitti:Itseasiassa hinta oli 150e/n.30min uusille asiakkaille. :) :) Hermomyrkkyinjektioiden jälkeen opintoja saati minkään valtakunnan töitä ei ollut mahdollista jatkaa. Ainoa ennalta muistamani elinkeino jonka varassa hankkia edes ruokaa oli prostituutio. Ikävä kyllä siinä määrin laadukkaasti sadistien himoja tyydyttäen että muiden alojen töitä ollut turha etsiä missään vaiheessa kuitenkaan. ^^ Siis injektioiden ja sydämenpysähdyksen jättämien aivovaurioiden ym. jälkeen, erinäiset haaskat repien nilkkoja paskaksi samaanaikaan. Kummasti katosi ne nuoruusvuodet ja kaikki mahdolliset haaveet ja suunnitelmat työläiskommuunien ja teatteritaiteiden parissa.

Katkes sitten ne kaverisuhteetkin kun kukaan ei vaivautunut edes soittamaan vaikka toinen aneli julkisesti apua "päiväkahveille" ehdotelleen "tohtorin" määrätessä semmoiset injektiot et eipä kauaa henki pihissyt. ^^

Nää juorukerhot olikin sit varsinainen komppania taas kerran huolehtimaan sen mittasuhteen mustamaalaus et mihinkään töihin ei todellakaan ollut kuin ollutkaan enää asiaa! Alle 24-vuotiaana ei työkkärin tukeenkaan sen kummemmin, vaan sadistien omaksi räkäreijäksi. Kiitos! Ainoa syy miksi en tehnyt itsemurhaa helvetillisistä rintakivuista ja aivan saatanallisista aivovaurioista kärsiessä, yksin seksikaupan uhrina on kun en halunnut järkyttää lapsi-ikäisiä sukulaisia. Siinä se yksi ja ainoa syy.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/1351538 ... a-kadonnut!

Näistä viesteistä haluaisin kysyä, että saitko JasminAlisa psykiatrisessa hoidossa sydämenpysähdyksen ja johtuiko tämä sydämenpysähdys hoidoista? Ja saitko tämän sydämenpysähdyksen seurauksena siis aivovaurion?

Entä mitä on tämä puhe, ettet ole saanut työmarkkinatukea ja, että olet sen takia joutunut myymään itseäsi? Jos sinulla on ollut psyykkisiä ongelmia, tai sydämenpysähdys ja aivovamma, sinulle olisi pitänyt järjestää joko sairaseläke, tai kuntoutustuki. Sinun tilanteessasi ei työmarkkinatukea edes pitäisi hakea...
Lisäksi on olemassa asumistuki, jolla voi maksaa vuokrat ja toimeentulotuki, millä saa ruokansa ja muut juoksevat menot maksettua. Näitä saa eläkkeen päällekin, jos tarvetta on.

Mikäli et ole ollut tietoinen näistä tuista, tai sinulle ei ole niitä järjestetty hoitavan tahon toimesta, niin kyseessä on ainakin heitteillejättö.

viinitty kirjoitti:
Ke Helmi 17, 2021 8:52 am
Sanoit tuolla kärsineesi PTSD:stä. Kyseinen homma kuuluu itellenikin dg-kirjoon, ja pahimmissa flareissaan antaa jopa psykoottisia piirteitä. Häiriö voi myös laukaista psykoosin, eikä siinä ole mitään hävettävää.
Oot kokenut paljon, mutta onhan sulla elämänhallinnassa aivan jumalattomasti tekemistä. Hoida mielenterveytesi kuntoon, äläkä vatvo näitä paskoja täällä.
Ei anna kovinkaan tasapainoista kuvaa, kun yrität laittaa kaiken "hermomyrkkyjen" syyksi. Kyllä se nyt ihan sun omien kirjotteluiden ja tempauksien perusteella vaikuttaa siltä, että osastojaksot on ollu sulle tarpeellisia. Siihen, miten sä olet ne kokenut, on valitettavaa, mutta tyypillistä sairaudentunnottomuutta. Suosittelen hakeutumaan uudestaan avun piiriin, mikäli et siellä jo ole.
Kaikkea hyvää!
Onko tarpeen haukkua ihmistä, joka on ilmeisesti rikoksen uhri? Rikoksen tekijöitä haukun täällä itsekin, mutta uhreja on tarpeetonta haukkua.
Nuo sanat "sairaudentunto" ja "kokea", ovat tyypillisiä silloin, kuin halutaan mitätöidä toisen henkilön ulosanti siltä osin, kuin se ei sovi omaan todellisuuteen. Henkilön kokemus asioista vääristyy yleensä projektioiden tuloksena, mutta projektioita käyttävät henkilöt toisaalta pyrkivät myös mitätöimään toisen henkilön kokemukset. Näin ollen ulkopuolisen näkökulmasta voi olla hankalaa arvioida, että kumpi projisoi, se joka kokee, vai se, joka kokee, että koetaan.
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

Syskon S
Jack Bauer
Viestit: 994
Liittynyt: Pe Touko 08, 2015 9:45 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja Syskon S »

Ei nyt hyvänen aika... Jos ihminen toimitetaan päivystykseen psykiatriseen arvioon, siellä ei tyrkytetä ensimmäisenä lääkkeitä vaan pyritään saamaan mielentila arvioitua ensin. En ole ikinä kuullut, että antipsykootteja annettaisiin henkilölle, jota lääkäri ei ole ehtinyt tutkia ensin, ellei sitten kyseinen antipsykootti ole kuulunut potilaan normaaliin lääkitykseen. Rauhoittavaa joskus saattavat hoitajat antaa lääkärin luvalla, mutta tavoitteena on, että lääkäri tutkisi potilaan siinä tilassa, jossa hän on. Jos ihminen käyttäytyy suurin piirtein rauhallisesti ja asiallisesti arviossa, hänet lähetetään kotiin tai yhteisesti sopien sukulaisten luo hoitoonohjautumisohjeet kourassaan, vaikka jäisi epäily, ettei kaikki mene ihan standardin mukaisesti. Psykiatriset sairaalapaikat ovat käytännössä joka paikassa täynnä ja kotiin lähetetään sellaisiakin potilaita, jotka itse pyytävät pääsevänsä sairaalahoitoon.

Damfin, olen hämmästynyt, että sinusta Jasmin on ollut ok päivystyksessä, vaikka on kuvauksensa mukaan käynyt hurjilla ylikierroksilla :shock:

Se on kyllä paha virhe, jos päivystyksessä ei ole älytty tutkia sekavan vanhuksen pissanäytettä, sen pitäisi olla ihan peruskauraa noissa tapauksissa.

Sekavan vanhuksen pissanäytteisiin on nyt edetty. Se aihe ei tähän kuulu, mutta keskustelu mielenterveysongelmista yleisellä tasolla ja omista kokemuksista jatkuu sitten täällä: viewtopic.php?f=10&t=13823 Mielenterveyspalvelut julkisella puolella

Rosa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Loka 01, 2021 12:38 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja Rosa »

Syskon S kirjoitti:
Ke Helmi 24, 2021 1:14 am
Ei nyt hyvänen aika... Jos ihminen toimitetaan päivystykseen psykiatriseen arvioon, siellä ei tyrkytetä ensimmäisenä lääkkeitä vaan pyritään saamaan mielentila arvioitua ensin. En ole ikinä kuullut, että antipsykootteja annettaisiin henkilölle, jota lääkäri ei ole ehtinyt tutkia ensin, ellei sitten kyseinen antipsykootti ole kuulunut potilaan normaaliin lääkitykseen. Rauhoittavaa joskus saattavat hoitajat antaa lääkärin luvalla, mutta tavoitteena on, että lääkäri tutkisi potilaan siinä tilassa, jossa hän on. Jos ihminen käyttäytyy suurin piirtein rauhallisesti ja asiallisesti arviossa, hänet lähetetään kotiin tai yhteisesti sopien sukulaisten luo hoitoonohjautumisohjeet kourassaan, vaikka jäisi epäily, ettei kaikki mene ihan standardin mukaisesti. Psykiatriset sairaalapaikat ovat käytännössä joka paikassa täynnä ja kotiin lähetetään sellaisiakin potilaita, jotka itse pyytävät pääsevänsä sairaalahoitoon.

Damfin, olen hämmästynyt, että sinusta Jasmin on ollut ok päivystyksessä, vaikka on kuvauksensa mukaan käynyt hurjilla ylikierroksilla :shock:

Se on kyllä paha virhe, jos päivystyksessä ei ole älytty tutkia sekavan vanhuksen pissanäytettä, sen pitäisi olla ihan peruskauraa noissa tapauksissa.
Ikävä kyllä väitteesi ei todellakaan vastaa todellisuutta, VAIKKA KOVIN NIIN ITSEKIN KUVITTELIN SINNE PÄIVYSTYKSEEN TÄYSIN VAPAAEHTOISESTI LÄHTIESSÄNI.

KUNNES ALKOIVAT "HENKILÖKUNNAN" BDSM-SESSIOT.

- -

Sekavan vanhuksen sekavuuden syyllä ei kuule Spannnnnjan piikityshalleissa yhtään mitään väliä, kemiantehtailta ne koulutustuet valuu niin tietää sitten muutoin niiiin varaton mihin rööriin tuutittaa.

Markkinamaniaa. ^^

Rosa
Aloitteleva Besserwisser
Viestit: 14
Liittynyt: Pe Loka 01, 2021 12:38 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja Rosa »

dazu kirjoitti:
Ti Helmi 23, 2021 10:49 pm
Eilisissä Ylen uutisissa kerrottiin sopivasti, että koronapotilaita on virheellisesti ohjattu psykiatriseen hoitoon... Tällainen ennakkoasenne, missä asennoidutaan potilaaseen mielenterveysongelmaisena, haiskahtaa juurikin hyvin vahvasti projektiolta ja projektiiviselta identifikaatiolta, joita tukemassa on lääketeollisuuden määrittämät doktriinit lääkärien toiminnassa ja oikeistopuolueiden talouspoliittinen, säästöihin tähtäävä kädenjälki.
.
.
.
Onko tarpeen haukkua ihmistä, joka on ilmeisesti rikoksen uhri? Rikoksen tekijöitä haukun täällä itsekin, mutta uhreja on tarpeetonta haukkua.
Nuo sanat "sairaudentunto" ja "kokea", ovat tyypillisiä silloin, kuin halutaan mitätöidä toisen henkilön ulosanti siltä osin, kuin se ei sovi omaan todellisuuteen. Henkilön kokemus asioista vääristyy yleensä projektioiden tuloksena, mutta projektioita käyttävät henkilöt toisaalta pyrkivät myös mitätöimään toisen henkilön kokemukset. Näin ollen ulkopuolisen näkökulmasta voi olla hankalaa arvioida, että kumpi projisoi, se joka kokee, vai se, joka kokee, että koetaan.
Kiitos erittäin asiallisesta kommentistasi. <3

Pahoittelut kun en ole vastannut aikaisemmin, käyn tällä palstalla aika harvoin.

Nyt on jo aika myöhä niin en enää ala kirjoittamaan vastausta tälleiltaa, venähtäisi muutoin nopeasti tunti jos parikin, mutta viitisen tuntia aikaa herätykseen..

Toistemmiseen nyt, ja kiitos, vastaan kyllä paremmalla ajalla! 🌸

Lainausta lyhennetty
-NILS-

Staff Meeting
Remington Steele
Viestit: 219
Liittynyt: Ke Helmi 10, 2021 8:51 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja Staff Meeting »

JasminAlisa kirjoitti:
Pe Touko 05, 2017 12:06 am

Kuinka kävi niin että passi meni vanhaksi?

Kuinka se on sinusta kovin erikoista? Passeissa on voimassaoloaikansa, jonka päätyttyä passi vanhenee. "Daa?" Jos et ole helvetin rikas sikaperse, niin harvoin varaa lähteä toiselle puolelle euroopan unionia lentelemään yhden hemmetin passin uusimiseksi, jolloin tarvittaessa yhteys konsulaattiin ja paperiasiat kuntoon, jotta pääsee paikan päälle passia uusimaan.
Kun itse hengailin tuolla Ferialla yms niin nämä valdemarit ja muut jaksoi jauhaa samaa paskaa.
Että pitää olla rikas sikaperse että saa ostettua 100 euron menolipun Suomeen tai käyttää 60 euroa uuteen passiin. Se oli aina jonkun muun vikakin että rahaa ei ole. Yleensä Kelan.

Varjokirjoittaja
Nikke Knakkertton
Viestit: 163
Liittynyt: Ma Maalis 28, 2022 12:35 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja Varjokirjoittaja »

dazu kirjoitti:
Ma Helmi 22, 2021 9:48 am
^Jatkan vielä vähän tämän terveydenhuoltoon liittyvän asian osalta... Minusta tällaisessa Jasminin kuvaamassa terveydenhuollon toiminnassa on kyse ammattitaidottomuudesta. Tällaista asiaa voi kukin miettiä omalta osalta, että jos sulle tulee potilaaksi tällainen tyttö, jolla epäillään mielenterveyden häiriötä, niin miten sä toimisit... Voin vastata omasta puolestani, että kohtelisin tyttöä ystävällisesti ja pyrkisin juttelemaan tälle rauhallisesti ja pyrkisin kuuntelemaan... sitten pohtisimme asioita yhdessä...
Se, mitä tässä tapauksessa tapahtui ja, miten terveydenhuolto yleensäkin toimii, niin siellä annetaan sellaista kuvaa, että "ME PIDÄMME TEITÄ UHKANA YHTEISKUNNALLE" ja käskytetään: "NYT TE TEETTE NIIN, KUIN MINÄ KÄSKEN". Tällainen toiminta on erittäin ongelmallista, eikä liity varsinaisesti näiden henkilöiden työnkuvaan millään tapaa.
.
.
.
Täysin mielisairaan ihmisen kirjoitus. Terveydenhuolto ei tee mitään vaikka sinne ilmoittaisi mitä hyvänsä. Suomeen pitäisi perustaa uusia suljettuja mielisairaaloita ja Lapinlahti ottaa käyttöön uudestaan. Tanskan malli, jossa kehitysvammaisia hulluja voidaan pitää loppuelämä suljetulla, on hyvä.

Mitähän tälle Jasminille kuuluu? Passi tulisi myöntää vain mieleltään terveelle ja henkilökortin matkustusasiakirjaominaisuus poistaa.

ZakkFakk
Hercule Poirotin viikset
Viestit: 116
Liittynyt: Ti Huhti 01, 2014 2:15 pm

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja ZakkFakk »

Eräässä toisessa ketjussa kirjoittaja tiesi kertoa että Jasmin asuisi Tampereen seudulla ja harjoittaisi maailman vanhinta ammattia.

Löytyy ketjusta "Mihin katosi 14 -vuotias Alisa junasta?", myöskin osiosta "Kadonneet - löydetyt".

Avatar
dazu
Jessica Fletcher
Viestit: 3326
Liittynyt: Pe Elo 19, 2011 4:28 pm
Paikkakunta: Tampereen puukotushoodit

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja dazu »

Varjokirjoittaja kirjoitti:
Pe Touko 13, 2022 6:23 pm
Täysin mielisairaan ihmisen kirjoitus. Terveydenhuolto ei tee mitään vaikka sinne ilmoittaisi mitä hyvänsä. Suomeen pitäisi perustaa uusia suljettuja mielisairaaloita ja Lapinlahti ottaa käyttöön uudestaan. Tanskan malli, jossa kehitysvammaisia hulluja voidaan pitää loppuelämä suljetulla, on hyvä.
Ei, vaan tämä sinun kirjoitus oli täysin mielisairaan ihmisen kirjoitus. Oli rajatilainen/skitsofreeninen kieltäminen taas päällä, kun asiat ei mennyt niin kuin omissa fantasioissasi.
Terveydenhuolto on ainakin 2008-2015 toiminut niin, että siellä kuvitellaan vainoharhaisesti, että jokainen fyysisillä vaivoilla apua hakeva henkilö on suurinpiirtein seuraava joukkomurhaaja, joka pitää eristää yhteiskunnasta. Lisäksi sinne on otettu avosylin vastaan kaikenlaisten narsistien soittamat sadut ihmisten mielenterveysongelmista ja näiden satujen perusteella on myös toimittu.

Vastaavasti, kun on tosi kyseessä ja ilmoitat sossuille, että nyt on tullut kolme kuukautta puhelimeen tekstiviestejä, että mies uhkailee tappaa lapsensa ja ex-vaimonsa, niin mitään ei tälle asialle tehdä, mutta sitten lapset annetaan tälle miehelle ja vaimoa estetään tapaamasta lapsia.

Suomea vaivaa nykyään sellainen kokoomuslainen, ylimielinen asenne, minkä keskeisenä osana on narsistinen kieltäminen. Ennen, kun Karpossa kerrottiin miehestä, joka ei saanut sairaseläkettä menetettyään kätensä työtapaturmassa, niin nykyään tälle miehelle vastataan, että "kyllä sinulla kädet on, olet vaan niin vitun mielisairas, että luulet menettäneesi ne, ei muuta, kuin töihin" ja kokoomuksen kannatus on 150%.

Lääkäreistä ehkä noin 40% omaa jonkin vakavan persoonallisuushäiriön ja nykytradition mukaisesti he piiloutuvat kokoomuslaisen kulttuurin ja narsistisen kieltämisen taakse ja lähettävät sydänkohtauspotilaan psykiatriselle työleirille. Sirkkelille olisi paljon töitä tässä maassa...
Suomen on ottanut otteeseensa Yhdysvalloista johdettu alt-right oikeisto ja Yhdysvalloista johdettu viher-vasemmisto, jotka toteuttavat Yhdysvaltojen sisäpolitiikkaa Suomessa ja ovat näin tehneet Suomesta USA:n jatkeen ja vieneet Suomelta itsenäisyyden.

ässähai
Andy Sipowich NYPD
Viestit: 1300
Liittynyt: Pe Heinä 03, 2020 9:48 pm
Paikkakunta: Haihiha

Re: Jasmin Kaarne, Espanja

Viesti Kirjoittaja ässähai »

Varjokirjoittaja kirjoitti:
Pe Touko 13, 2022 6:23 pm
[...] Passi tulisi myöntää vain mieleltään terveelle ja henkilökortin matkustusasiakirjaominaisuus poistaa.
Puhut nyt tuossa ihan järjen vastaisia asioita, kun ehdotat, että otsikon tapauksessa, ja yleisestikin Suomessa, ihmisoikeuksia pitäisi alkaa rikkomaan oikein varta vasten ja tieten tahtoen.

Tosin näinhän psykiatrian erikoisalan sisällä tiedetään tapahtuneenkin - että siellä on ihmisoikeuksia rikottu. Ja vieläpä järjestelmällisesti niin että siellä on pystytty toimimaan vastoin lakia ja ihmisoikeuksia vuosikymmenten ajan, koska valvontaa on laiminlyöty kimpassa valvontavastuullisten ketjussa.

Vakavia valvonnan laiminlyöntejä on nyt tiedossa, ja voi olla, että J.K.:kin kertomat asiat ovat olleet mukana sysäämässä näkyville juuri niitä psykiatrian erikoisalan ammattilaisten tekoja ja valvonnan laiminlyöntejä, joissa on vakavien rikoksien tunnusmerkkejä.

Jos näin on niin: :!: Hyvä J.K. kun olet puhunut. :!:
Varjokirjoittaja kirjoitti:
Pe Touko 13, 2022 6:23 pm
[...] Passi tulisi myöntää vain mieleltään terveelle...
Jaahas, ja kukas on se ammattilainen joka pistetään ihmisten mieliä arvioimaan, kun nimittäin NYTHÄN ON PÄÄSSYT KÄYMÄÄN NIIN ETTÄ psykiatrian erikoisalalla ei enää tiedetä edes sitä, mitä mielenterveystyö on.
Psykiatrian_erikoisalan_sisällä_kiistaa_siitä_mitä_on_mielenterveystyö.JPG
Psykiatrian_erikoisalan_sisällä_kiistaa_siitä_mitä_on_mielenterveystyö.JPG (61.38 KiB) Katsottu 742 kertaa
https://twitter.com/Jesper_Ekelund_/sta ... j_masqAAAA
-
JEPJEP. Kaarne on löytynyt ajat armaat sitten, mutta kappas vaan, joistain syistä psykiatrian erikoisala on nyt joutunut tilanteeseen, jossa sen pitää etsiä itseltään kadonnutta psykiatrian erikoisalan tehtäväkenttää. (Ja samalla myös pitkältä ajanjaksolta valvontavastuullisia vaikkei alan sisältä vielä ole rohkeutta hiiskua tästä asiasta yhtikäs mittään etenkään avoimesti!)
---
---
| Lakimiesuutiset | Uskaltaako pilliin puhaltaa? Väärinkäytöksistä ilmoittavan työntekijän on vaikea arvioida, mitä seurauksia hänelle koituu paljastuksesta. | Miten toimia jos huomaa, että työpaikalla tapahtuu outoja asioita tai jopa laittomuuksia?

Vastaa Viestiin